Mramor bo glasoval za potrditev pomoči Grčiji - Delo 
Ker je uspel ustvariti že več kot 600 milijonov primankljaja v proračunu ne bo imel težav, da lahko Slovenija plača Grčiji kakšni dve novi milijardi. Saj so Zvonu tudi dali nepovratna sredstva. Poleg tega so jim preko Cerarja omogočili, da samo oni odločajo o slovenskem, torej našem denarju, vendar brez nas, celo brez Parlamenta.To nakazilo bo v resnici kot nagrada, ki jo Mramor podarja Schaubleju in njegovi Deutsche bank, ker je dovolil, da prvi pripravi uničevalni program za Grke. Druga žalost je, da Grki spet ne bodo videli tega denarja, saj gre nazaj tistim bankam, ki so jih že prvič nategnile preko Barrosa in kasneje Junckerja. Ko pa bo zrel za odstrel, ko bo naredil zares dovolj škode lastni državi, pa bo tudi Marmor lahko zaplaval kot funkcionar pri Junckerju. In to ne samo za nočno delo, kot bi delala Alenka!

 

Fraportu končno koncesije za 14 grških letališč - Delo 
Kot je Slovenija Nemcem morala podariti Brniško letališče tako zdaj Grki Merklovi na krožniku dostavljajo kar 14 letališč. Dogovor očitno že teče na najvišjem nivoju, Mramorjev plan se je uresničil in Nemci gredo korak po korak do obljubljene Grčije s strani dvornega klovna Obame. Škoda, ker Grki niso šli do konca, čeprav je Merklova verjetno grozila celo z vojno 21. stoletja - bankrotom in revščino pripeljano iz Nemške Banke, ki so jo nacisti ustanovili še pred 2. svetovno vojno kot darilo Merklovi, da bo s hujšim orožjem od Hitlerjevih tankov lažje uničila dovoljene ji dežele. Še malo pa bo evropski zemljevid tudi uradno povsem spremenjen! Tudi Brniško letališče je bilo predano Fraportu kot poplačilo Deutsche Bank!!


							
							 

Četrtino denarja iz podporne sheme za spodbujanje obnovljivih virov energije država nameni fosilnim gorivom - Dnevnik
Jeseni bomo plačevali višje položnice za elektriko, ker je vlada sklenila, da je treba več denarja nameniti obnovljivim virom. Hkrati je premog na seznamu največjih onesnaževalcev podnebja. Torej je jasna namera naših vladarjev, da mora čisto vsako ministrstvo na vsaj enem področju nategniti narod. Delo ministra Gašperšiča lahko brez ovir primerjamo z družinskim načrtom: Peter izroči ženi redek ključ neznane avtomobilske znamke in jo spodbudi, da gre na daljšo vožnjo preizkusit novo vozilo, pa še petstotaka ji da v roko. Se žena odpelje in Peter pokliče sosedo - Maja, pridi, postelja je prazna, imava do poznega večera čas!
Sledi družinski razpad, slovenski nekaj dni kasneje!

 

Junija za petino cenejše surovo mleko - Finance
Norčevanje na najvišjem nivoju. Podpisali smo pogodbo za dobavo mleka Kitajcem, oskrbovali bomo torej milijardni trg. Je zato potrebna nižja cena? Ne, potrebno je uničiti slovenske mlekarje, da bomo preko slovenskih tujih Ljubljanskih in podobnih mlekarn prodajali mleko neki mali kitajski vasi in bodo pomembni EU mlekarji lahko zaslužili. Tako sistemsko uničenje kmetijstva, pa ga ljudje ne vidijo ali nočejo videti!

 

Se že nekaj časa sprašujem ali so svetovni politiki, tokrat Hollande, res že tako debilni, da jim laži padajo iz okostnjakov kot mravljice spomladi iz gnezda? Spomnite se lažne predstave Charlie Hebdo v Parizu, ki jo je z enodnevno zamudo obiskala cela evropska elita in so plesali še dolgo v noč. A kaj, ko se že dolgo ve, da v tej komediji ni bil NIHČE ubit, da je v pisarni Rotschildove papirnice igral magnetofon, Hollande pa je naslednji dan obiskal tudi čudežno preživele.Ostali, ki so uradno bili mrtvi, se pač te ceremonije še niso smeli udeležiti!! Oba urednika imata na videu na glavi bele trakove, eden je slučajno zamudil predstavo za pol ure, drugi pa je bila na sestanku 60mm stran od pisarne. Zato sta "preživela" Ampak, poglejte si video, pozorno, je zgolj 8 minutni in videli boste, kako se akterji komaj zadržujejo, da bi na koncu urednik padel v kroničen smeh. Če bi jim ubili kolege se ne bi nihče smejal. In, ko je smeh skočil čez mejo, so varnostniki dobili nalogo, da takoj odstranijo snemalce. Za komedijanti pa bel dim. Veste, kje ga uporabljajo? Seveda, v Vatikanu. Ko je konec komedije! Res jih je lahko sram, česa so sposobni narediti za nekaj več denarja, za Hollandea pa nimam druge besede od prasec!
Gospod Hollande - smo naredili dober nateg??

Za ogled videa poglej na linku:   Lesta's Hebdo Hoax - It's hilarious when you know that nobody died or got hurt! - Yo

Če hočeš biti policaj v Ameriki, moraš samo dokazati , da nisi človeško bitje ampak podivjana zverina. Primer z dne 5. avgusta letos ne more natančneje opisati tega. Po ulici San Franciska je s težavo hodil brezdomec z le eno nogo, zato pa s palicami v rokah. 14 /štirinajst/ policajev je priteklo, ga zrušilo, mu slekli hlače, pa so kljub ugotovitvi, da brezdomec nima ene noge in brez palic pač ne more hoditi, nadaljevali nasilje. Kako je bilo včasih - policaj je varoval človeško življenje, danes policaja vidiš, zato beži, da se ti ne zgodi najhuje. In vse to v deželi norega guvernerja Jerrya Browna!

 

Vidovič: 'Med kandidati za nove veleposlanike ni kriminalcev in lopovov' - 24 ur
Saj veste, besednjak med navadnim ljudstvom in politiki se močno razlikuje. Še več, včasih imajo iste besede in isti stavki na glavo obrnjen pomen. Tokrat predvsem!

 

V državi Alabama v ZDA je Cerkev na svojem dvorišču zgradila strelišče za pravo orožje svojih vernikov. Se je Vatikan odločil, da ne bo le z zlatom podpiral vojne morije ampak pomagal tudi pri usposabljanju CIA Džihadistov!!


							 

Evo ko koliko duguje od bivših republika SFRJ - Intermagazin
Se lahko Slovenci, kot nekdaj največji narod v Jugoslaviji, pohvalimo, da nismo najbolj zadolženi. Naš dolg je le 30,7 milijarde, medtem pa Hrvaški kar vrtoglavih 37,7! Kako nesposobni so Bosanci, Makedonci in Črnogorci pa je škoda izgubljati besede. Nobeden ne preseže 6 milijard. Si predstavljate kakšne nočne žurke morajo imeti v Vladni palači, ko vedo, koliko generacij Slovencev so nategnili in jim pokradli vse? Bravo Miro, bravo Dušan, vedno bolj verjamem v reptile!


Bik matadoru probio glavu - WebTribune
Če bi se zgodilo na cesti, ko gre človek v službo, bi se prijel tudi jaz za glavo. Tako pa, na krvavem obrednem ritualu, podobnem kraljevim, lahko biku samo zaploskam.Rog je norcu zabodel skozi brado do lobanje in je norec imel srečo, da ni šlo še kakšen cm višje. Res se ne bi dotaknil možganov, ker jih oseba pač nima, zato je po 4 urah operacije, za zdaj, preživel. Bi si zaslužil hujše, kot vsi, ki to počnejo. So kot Ameriški IS vojaki, naučeni da morijo!


							 

Zaradi zdravilcev lahko pristanete celo na urgenci - 24 ur
Kako je nastal članek? Dober dan, sem lastnik največje farmacevtske korporacije in želim članek, ki bo naravno zdravilstvo očrnil, naše strupe pa ponesel v nebo. Ponujam dvojno ceno!!
In nato je šla laž v izdelavo, napisan tekst, poiskanih nekaj primernih bebavih posnetkov in ljudje so zdaj prepričani, da bodo preživeli s strupi v farmacevtskih škatlicah. Ja, kot pri raku po kemoterapiji - morda 5%. Da ne bi namesto tega konopljo vzeli, lahko preživite!

 

Junija manj brezposelnih - Delo 
So že klicali Kopač Mrakovo, saj je na ministrstvu izjemna panika. Naivni časopisi sicer objavljajo njihove laži o brezposelnih, a kakšen dan nazaj je nekomu ušlo, kako velika je številka "dalj časa brezposlenih" Za neuke - to so tisti, ki so prekoračili dovoljeni čas na Zavodu in so izbrisani iz registra nezaposlenih. In zato je prava številka v juniju - presegli smo že 200 tisoč ! Kot, da je ljudstvo elastika, ki jo nateguješ dokler ne poči in jo potem vržeš v smeti! Kajne, golazen v Vladi?


							
							 

Bo Peko preživel? - 24ur 
Nemogoče. Rabijo 700 tisočakov kredita od slovenske banke, pa je tolikšna minimalna cena politiku, ki bo to uredil.

 

Noro! Zaokrožile so prve informacije, da je bila eksplozija v Tianjinu delo Pentagona. Bolj se članku posvetim jutri!

Lesta's Hebdo Hoax - It's hilarious when you know that nobody died or got hurt! - Yo