WikiLeaks: Clintonova vodila Pahorja pri ukinitvi blokade hrvaških pristopnih pogajanj
Fantek se je polulal v hlače, saj je vedel, kakšen hudič ga je okrcal. Zato pa danes uporablja hudičev pozdrav, pa hodi na seanse v London, pa čisti pasje iztrebke in se slika z vsakim dilerjem ali morilcem. Po ukazu Clintonove, seveda!

 

Vodenje poslov Thermane Laško prevzela DUTB - Večer
Sistemska kraja je dobila izjemen zagon in zdaj preko DUTB krade čisto vse. Je država pred nekaj leti še vložila za novo gradnje v Thermani nekaj deset milijonov, zdaj je zadeva zrela za prodajo, tujcu seveda. Gospodje, ki so imeli čast in dovoljenje krasti, so to dobro izpeljali, zdaj bodo precej pokradli še vodilni Slabe banke in njihova zasebna podjetja, potem pa gre še en slovenski naravni biser v prve hudičeve roke.Ni rečeno, da bo res tujec kupil, saj je pri nas precej redna praksa, da se naši kriminalci skrijejo za kakšnega tujca, ki ima na Češkem podjetje z letnim prometom 5000€, kupi pa Rimske Terme. Gradbinec v ozadju je pa naš goljuf med stečajniki!

 

Human Meat Found In McDonald’s Meat Factory - WorldTrurh
Vem, da ne potrebujete prevoda tisti, ki McDonalda nikoli ne zaužijete, oni drugi pa itak ne bodo brali, če pa že je to za njih teorija zarote. Ampak v tovarni, ki dela zelo dolgo uporabno meso za velik del ZDA, so našli človeško in konjsko meso. Nato so ugotovili še, da se tako prijetno sestavljeno meso uporablja v 90% McDonaldovih restavracijah za debeluhe. Njim pač okus po kemiji nadvlada razum. V ZDA meso človeškega izvora je gotovo v pretežni količini nekdaj last latinskih prebežnikov, zadnje časa pa tudi od elite zasovraženih črncev. Saj veste, dodajo še malo mehiškega čilija in afriškega popra,vzamejo iz skladišče nekaj sodov, ki jih redno dostavlja Monsantova kemična podružnica in veselje se začne. A pri nas? Ugotovljeno sicer še ni, ker verjetno tudi ne smejo preverjati, je pa zdaj zelo veliko migrantov in potencialen višek mesa je na razpolago. In, če je človeško meso v ZDA zakaj ga ne bi bilo pri nas? Sicer hudič Hillary pokliče tudi Židana, če je treba. Ampak verjamem, da za to ni potrebe. Klicati namreč!

 

POLJSKI PREDSEDNIK PRIZIVA RAT - Intermagazin
Andržej Duda je prišel na prestol, ker je obljubil, da mu bo NATO glavna dejavnost na Poljskem in bo zanj namenil denarja kolikor bodo hoteli. Rad bi tudi vojno z Rusijo, saj je močan kot bi bil v Beli hiši oplojen.Zato želi, da NATO po celi Poljski postavi številne trdnjave, pošlje milijon vojakov in orožja kot Savdovi Arabiji. Potem pa bo pokazal Putinu, kako majhna ima jajca in pobegnil! Res, politika je zatočišče umsko nebogljenih!

 

EVO DOKAZA: U Ukrajinskoj armiji ima mnogo oficira iz zapadnih zemalja! - Intermagazin
Ja, teh ožigosanih Amerigosov je po celem svetu veliko, povsod, kjer se Amerika vpleta v morije. Od Kosova, Makedonije do Bližnjega vzhoda. Jih Obama pač zelo dobro plačuje. Sovražim vojne od nekdaj a sem, povezano s tem člankom, zelo zadovoljen, ko sem v istem mediju prebral, kako je vojska Donjecka v okolici Gorlovke odgovorila na topniški napad Ukrajinske vojske in jih razbila do temeljev. Celotna Ukrajinska topniška enota je uničena. Ubogi NATO, ubogi prikriti ZDA teroristi!


							
							 

CollectiveEvolution je objavil članek o reklami Unicefa v Čilu. Nekdo, ki ne dojema svetovne kataklizme, bi se celo nasmejal. A vedeti je treba, da je UNICEF nastavljeni sestavni del Združenih Narodov, ZN pa marionetni del NWO elite, ki se že dolgo izživlja s tem planetom. Besedilo je sarkastično - srečati drugačnega je velika priložnost živeti polno življenje in se združiti. Kajti, to so oni, Rotschildi in ostala golazen, reptili, izrojena človeška rasa, ki nas vabi na srečanje bližnje vrste. Morda z baronico Phillipine de Rotschild?


							
							 

Kunič in Rupel: Nekaterim diplomatom, predvsem tistim, ki imajo zaslombo v politiki, je dovoljeno več - 24ur 
Ja, Rupel je zelo užaljen, ker ni več povsem pri koritu. Njegova soproga Marjetica več ne more s službenim vozilom in službenim voznikom po zasebnih nakupih. In čeprav so kriminalisti raziskovali primer, so dobili zelo jasna navodila višjih, da tega primer ne smejo preiskovati. Zdaj je torej užaljen, ker osebno več ne more v ljudsko marmelado z golo roko!! Ubogi cash mešetar, ki je svoje znanje dvignil na najvišji nivo leta 1992 na gradu Mokrice!

 

Prihaja "kronski princ terorja", najmlajši sin Osame bin Ladna - RTV Slo
Vsakič, ko prebrem tako novico se skoraj do solz nasmejim. Je George Bush vrgel v javnost spet novo figurco iz košare osebnih prijateljev? Seveda je v ozadju močan razlog. Potrebno je bombardirati izmišljena naselja, kjer živijo njihovi teroristi, kajti orožarska industrija rabi še več denarja, kot farmacija. In zdaj preko butastih medijev širijo laži, da bo bombardiranje lažje steklo. NATO pa se že pripravlja na dvig prispevkov vse države članice, tudi izjemno bogato Slovenijo! Gresta kralja heroinskih dilerjev v Afganistan z najetim NATOvim letalom po novo pošiljko opija?


							 

Pred dnevi, ko je zaokrožila informacija, da je debil Jerry Brown, znan kot guverner Kalifornije, zmetal na tone črnih kroglic v skoraj izsušene zbiralnike vode, sem takoj napisal, da je to delo totalnih bebcev in fašistov. Saj veste, črna barva pritegne vročino. In zdaj je objavljen še video, ki na poizkusu to izjemno natančno dokaže. Priznam, ne vem točnega razloga, zakaj hočejo uničiti Kalifornijo, vendar mora biti zelo satanistične namen! Je vredno vzeti si dve minuti za ogled!

https://youtu.be/vkVWzi59hXQ?t=10

California Dumps Black Plastic Balls Into Water Supply - YouTube

NGO News: California Dumps Black Plastic Balls Into Water Supply Amidst Worst Drought Ever! Claims Evaporation will slow! Black Plastic Balls Experiment Show...