Povečuje se delež dolgotrajno brezposelnih - Delo 
Je zdaj jasno vsakomur kako Kopač Mrakova na veliko laže? Dolgotrajno brezposelnih je vedno več, julija že 60 tisoč. In, če dodate lažno evidenco na Zavodu za brezposelne, je uradno v Sloveniji 169.000 brezposelnih. Sistem je univerzitetno izdelan - greš na zavod za določen čas, potem te izbrišejo in nisi več v nobeni evidenci, kot da ne obstajaš. Potem pa dodajte še nasilno nagnanih vsaj 50 tisoč mladih in smo že na dvojni uradni številki brezposelnosti. Zato nobena vladna informacija nima v resnici nobene možnosti preživeti, ker so vse potegnjene iz knjižnice, kjer zbirajo zgolj zabeležene laži, ki so doživele lep uspeh v javnosti! Na vhodnih vratih je naslov - Nategnjeno ljudstvo!

 

Po domače lahko rečete Hudičev pozdrav, ki si ga je lažna elita nadela kot razpoznavni znak. Morije, krvavi obredi, pedofilija, istospolnost in kraja denarja je vsem skupna točka, zato so tako povezani. Seveda med njimi nihče ni vreden obravnavanja kot človeka, saj so del nove iztirjene rase, ki sploh več ne sodi na zemljo. S pozdravom povedo v katero človeško stranišče spadajo!


							
							
							 

Subvencionirano kosilo še za dodatnih 28.900 učencev - Delo 
Kako prijazna je Slovenija do svojih ljudi. Najprej jih ožame, pusti na sramotni plači ali celo brez nje, jih vrže na cesto, da se jim šele otroci zasmilijo. Ko ogromno družin otrokom niti kosila več ne more plačati, zdaj jih je že 45.000, se državnim pijavkam vsaj na enem področju odpre delček srca. Sicer bodo na novo opredeljeni lačni otroci brez hrane še do 1. januarja in bodo kdo ve kako preživeli, a bo potem hrana namesto v smetnjakih vendarle na njihovih krožnikih. In kdo je starše pripeljal do te nadvse žalostne situacije? Morda otroci niso hoteli na sužnjelastniške vaje v državnih laboratorijih? Birokrati pač ne razumejo, da eden ne more imeti plače za deset drugih in si privoščiti vse razkošje, ostalih devet pa nima za otroško kosilo!! Pa te birokrate celo lačni plačujejo!

 

Milijoni blokirajo oglase, podjetjem pa uhajajo milijarde - RTV Slo
Žal gledalci iz ovčje vasi ne zmorejo zblokirati reklam, ki jih vsak dan žaljivo trosi ravno medij, ki je objavil tole novico. Iste reklame po več mesecev, iste laži vseskozi. Kaj res vsak Slovenec letno kupi tudi po tri ali več istih izdelkov, čeprav že prvega ne more uporabiti, ker sta vsebina in cena ogromna laž. Torej nacionalka dela določenim podjetjem izjemen posel? Kaj pa nadzor medijev? Kaj ni kršitev, če imaš reklam več kot programa?

 

TTiP pogodbo lahko prebereš le v strogo nadzorovanih dveh sobah - Independent
Ena je v Bruslju in druga pod Kapitolom v Washingtonu. Nič drugega ni v teh sobah kot le en izvod pogodbe, ni računalnikov, v sobo lahko vstopijo le tehnološko in umsko goli poslanci EU in Kongresniki.Je pogodba res pomembna in se bojijo, da izjemne koristi za evropska ljudstva ne bi bilo mogoče razkriti in s tem državljanom povzročiti škodo. Je jasno, kajne, kako umazana je vsebina, če jo morajo tako skrivati? Našim sedmim izdajalcem, od Peterleta Bogoviča do Fajonove so kopijo nalepili na notranjo stran glave in jim vgradili bralne čipe.So na to izjemno lokacijo hoteli najprej namestiti še sliko škofov Rožmana in Rupnika, pa so se v Bruslju pravi trenutek spomnili in namestili raje Cerarjevo in Janševo. Sta pač mnogo hujša izdajalca! Mi pa komaj čakamo, da začne ta Monsanto veljati tudi v naravi?

 

Kako je umrla princesa Diana (David Icke), je lepo povedala kar kraljica Elizabeta, takoj, ko je slišala, da se je zgodila tragična nesreča. Izjavila je - nekdo je z mastjo namazal zavore. Vedela je vzrok, še preden so prišli na mesto zločina forenziki. Je ženska jasnovidka, kajne? Ima nenormalen občutek za denar, odstranjevanje neželjenih! Vampir še iz časov, ko so jo učili Hitlerjev pozdrav!