Cerar razbesnel hrvaške novinarje - Slo.nov.
So pa res smešni ti hrvaški novinarji. Kaj jim ni jasno, da lahko dobijo odgovor samo mediji, ki Cerarju vsaj en teden vnaprej pošljejo vprašanje, odgovor pa potem uskladi z Brusljem?

 

Churches Still Hold Millions in Fossil Fuels - EcoWatch
In čeprav je naivnim Papež razlagal borbo proti klimatskim spremembam, ima Cerkev stotine milijonov vloženih v delnice naftarskih korporacij. Pravijo, da znaša njihov skupni delež 7,1%. Se vprašam kako preživijo, če morajo toliko še v zlato vlagati? Je zdaj jasno zakaj tem prevarantom tudi Slovenija plačuje za pokojnino, oni pa brez davka ožemajo naivne?

 

Na sliki lahko vidite medijskega igralca, sicer guvernerja Kolorada Johna Hickenlooperja, ki si je na obisk izjemno onesnažene reke Animas prinesel s seboj stekleničko Nestlejeve vode. Poklical je fotoreporterje in v javnost so priskakljale tortice. Reka ni onesnažena, je pitna. Po javni komediji je še steklenico vrgel v reko, da se mu ja ne bi kaj zgodilo.Seveda je bila donacija tako lepa, da se mu je splačalo odigrati glavno vlogo v tej komediji. Saj se spomnite, kako je Pahor pred izbranimi fotografi zaigral cepljenje proti gripi? Vsebina smrtonosne igle je seveda odtekla mimo roke. A so ljudstva res že tako oprana?


							 

So drevi priskakljali v Bruselj, na naše stroške, vsi teroristi, ki imajo resen namen Grčijo finančno do konca uničiti. Odločali bodo do kraljeve večerje ali so izbrali pravi načrt ali pa ga je treba še bolj zaostriti. Tam sta tudi veliki vodja tega terorizma Shauble in njegov prvi eliminator Mramor. Uboga Grčija, vzeli ji bodo vse in postala bo vzorčni primer za ostalih 24 držav pred bankrotom! Seveda ostaja rezervni plan D - NATO!

 

Je Hrvaška pomagala Podravki, da je prevzela Žito? - RTV Slo
A je tako užaljen Židan, ker tega ni on uredil? Je morala Brenčičeva namesto njega? Pa saj je že minister in to celo za kmetijstvo, Brenčičeva pa je to postala šele kot nagrada za uspešno prodajo Žita! Pri nas nihče ne more biti minister, če nima uspešnega kriminalnega dejanja! Kaj prinaša izgubljeno Žito bodo pa občutili kmetje v Sloveniji! In to je Židanov namen!

 

Hrvaški lastniki slovenskih podjetij - 24 ur
So Hrvatje povabili Židana na veliko fešto, zato ga ni bilo na sestanku pri Cerarju. Slavili so zmago izjemnega dviga uvoza hrvaških prehrambenih izdelkov v Slovenijo. On je že dolgo vedel, zakaj so prodali Kolinsko, Mercator in Žito. Verjetno je bil mrtvo pijan na tej fešti, ker še nekaj dni ni mogel do Ljubljane? Pa še vprašanje - se Slovenci zavedajo, da jim gre celotno kmetijstvo strmoglavo načrtovano v propad? Židan ve, saj na tem dela!

 

Vsako štipendijo bo treba "prijaviti" -Žurnal24
Seznam prejemkov se zdaj izjemno hitro širi. Po socialni pomoči zdaj še štipendije, jutri pokojnine in morda celo plače. Zakaj? Da se bo lahko država vpisala kot lastnik vaše nepremičnine, tudi, če jo boste kupili šele čez 20 let ali pa jo kot upokojenec že imate. Država hoče 90% Slovencem ukrasti vse, pa se teh 90% tega ne zaveda. Po svoje so srečni tisti mladi, ki so pravočasno ušli na tuje!

 

Bo svet leta 2020 videti tako: pod IS tudi Slovenija? - Slo.nov.
Ha,ha,ha,ha! Butec in Butec spet živita, gledanost jima raste! Slovenija je del IS odkar je v NATU, mediji verjetno še dlje! IS je ZDA! Torej bomo del ZDA? Ne bo Nemčija to naredila namesto Hillary. Mi pa bomo svoj denar pošiljali za druga svetovna pobijanja. Me zanima, koliko mediju plačajo za takšne neumnosti in zavajanja in kdo?

 

Pesticidi glavni krivec za manjšo rodnost - NaturalNews
Seveda sta Syngenta in Monsanto dolgo prikrivala resnice o njunih sicer najstrupenejših škropivih med vsemi proizvajalci.Najnovejša neodvisna študija razkriva, da ima kar 60 do 80 milijonov parov prav zaradi učinkov škropiv izjemno resne težave z ustvarjanjem naraščaja. Ženskam se zmanjša plodnost za skoraj 50%, moški nad 40 letom kar 52% njih, pa imajo resne težave z erekcijo in pred tem s semeni, ki so uničena. Zdaj veste, zakaj so vojne postranska stvar zgolj zaradi polnjenja žepov? Ker je danes že stotine namenoma "izumljenih" izdelkov in postopkov, ki zmanjšujejo populacijo ali pa jo ubijajo! Škoda, da se katastrofalnih posledic škropiv ne zavedajo veliki kmetje, ki jim je škropljenje obred. Pa so že med tistimi, ki nimajo naslednika, da bi nadaljeval grozote. Da povzročajo raka pa že veste!


							 

Nizozemska vlada zavrnila razkritje dokumentov o sestrelitvi malezijskega letala MH17 nad Ukrajino -Sputnik
Seveda bi z razkritjem nedvoumno pokazali s prstom na NATO ali vsaj Ukrajinsko vojsko, tega pa ne smejo.Nerodno je le, koga bodo zdaj uspeli obdolžiti za umor 196 Nizozemcev, ki so tudi bili na letalu. Končno poročilo bodo objavili šele oktobra, do takrat pa morajo najti ustrezno razlago za pojem - visoko energetski sistem je v zraku raztreščil letalo. Laserska operacija, celo v bolnišnicah jih že uporabljajo, le da te ne morejo sestreliti letala!