Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.8.15
Božo žabjek

Ponedeljek, 17. avgust 2015 ob 19:20

Odpri galerijo

Veliko denarja (spet) spodbuja prevzeme - Skladi
Samo letos so velike korporacije prevzele za 2.18 bilijona majhnih. Svet gre vse hitreje v par rok, ki bodo potem z njim upravljale po svoji volji, brez konkurence in brez pravic držav, kaj šele ljudstev.Če si v lastni tiskarni denarja, hkrati pa daješ kredite s fiktivnim denarjem, je vse skupaj sila preprosta igra. V Grčijo ali Slovenijo pošlješ po elektronski zvezi milijardo, nato pa prevzameš za nekaj nekdanjih milijard vrednosti podjetij ali naravnih bogastev. Pa ti sploh ni bilo treba zagnati tiskarskega stroja!

 

Slovenski poslanec vendarle na proslavi v Kninu - Delo 
Seveda je iz stranke, ki so ji ustaši blizu po duši in je zato tekel obujat izdajalske spomine. Je pa Franc Janša Breznik s sabo peljal še Romana Leljaka, da je bila umazana luknja zapolnjena. Zvečer pa še kozarci originalnega hrvaškega terana, da je bilo izživljanje ob spominih na desettisoče žrtev nasilja Oluje še pristnejše. Če pa tukaj steče beseda o Piranskem zalivu, bo Ivan takoj pljuval vsevprek, da se le izogne pobranemu denarju za orožje.. Kaj hočemo, če ne bi bilo hinavstva, dvoličnosti in zavajanj te stranke sploh ne bi ustanovili! Z enim samim namenom - obdržati Slovence skregane!

 

Napad na ameriški konzulat v Istanbulu izvedli pripadnici prepovedane marksistične skupine -24 ur
Navdušenje na ameriški ambasadi je bilo izjemno. Ženski sta po vstopu slekli modrčka in uslužbenci so imeli kaj videti. Nato sta za splošno zabavo še trikrat ustrelili s pištolicama na slepe naboje, nakar je sledil še zaključni del komedije. Ambasador je poklical Erdogana in mu zaupal, da je naloga izpeljana in lahko dodatno z njihovimi bombami pobija Kurde! Na kakšno zabavo na neznani lokaciji je dekleti odpeljalo kakšnih sto specialcev z oklopniki ni znano, je pa zabava zagotovo ta trenutek že končana in se začenja delo na vojaškem letališču! Smer - dežela Kurdov!

 

Ali je primer Patria danes zastaral? - SiOL
Seveda je zastaral, ne sicer skladno z zakonom, ampak kot je Brezigarjeva zastarala milijone z orožjem, bodo pa ja še ta drobiž s Patrio. Sicer se bo Ivan obrnil na svoje sodišče - Ustavno sodišče!


							 

Grozna je informacija na Wake up World. kako je človeška degenerirana rasa od leta 1970 do danes uspela zmanjšati živalsko populacijo v divjini za 52%!! Zaradi trofej, denarja li rosjtnodnevno požrtijo, ko Mugabe za goste ubije kar slona. Potem pa v medijih na velo pišejo - volk pobil dve ovci, srnjad podrla ograjo!!škoda, ker ni možna drugačna zgodba - veverice požrle celo lovsko vas! Pa pri tem sploh ne upoštevamo števila pobotih in mučenih živali za človeški krožnik!


Kako veliko informacij naši mediji prikrijejo ali objavijo z veliko zamudo. Aleppo je bil del Sirije, dokler se ZDA, NATO in Erdogan niso odločili zravnati ga z zemljo. Mrtvi zanje ne štejejo. Zdaj bo Aleppo 82-ta turška pokrajina, podeljena Erdoganu kot nagrada za sodelovanje v morilskih pohodih po sosednjih državah in kot osebno Obaovo darilo, saj je Erdogan na njegovem seznamu 5 najboljših svetovnih prijateljev.Kot poroča Global research je bil zemljevid Sirije spremenjen prav ob Erdoganovem obisku v Beli hiši, kjer se zverini nista uspeli nasmejati niti za vsakega desetega nedolžnega, ki sta jih pobila. Ko pa to turško zverino povežete še s prijateljevanjem s Cerarjem in Pahorjem, upam, je slika jasna, kam drvi Slovenija in kdo jo upravlja!

 
							
							
							 

Kot sem pred dnevi prenesel poročilo o nemarnem izlitju toksičnih voda iz zaprtega rudnika v južnem Koloradu, ki ga je povzročila ob sanaciji Uradna Okolje varstvena organizacija, dobiva nove katastrofalne razsežnosti. 500galonov ( cca 1400litrov) okužene vode s svincem, arzenom, aluminijem, kadmijem in bakrom priteka po reki Animas v Novo Mehiko. In kot pravi David Icke - vojna za vodo že poteka. Tisoči so ogroženi, javnost pa je dobila le informacijo - nič ne moremo narediti, lahko samo čakamo, da se iztok konča in merimo stanje vode, dokler ne bo normalna. Se pa ljudje zavedajo posledic in kako zelo dolgo bo trajalo čiščenje rek od izliva v rudniku Gold mine do reke Colorado. In vse le zato, ker ima peščica denar in lahko koplje karkoli, kjerkoli, plača podkupnine in vsi se izživljajo! Da bodo imeli še več denarja, ne za blagostanje vseh! Primerjava? Fraking Prekmurje!


							
							 

Maske padajo in svetovni teroristi, ki obvladujejo svet, so začeli kazati prave obraze. Morilec iz Malija, ker je hotel zase diamante, Hollande, ima zdaj na Seni, sredi Pariza, plažo, ki so jo imenovali kar Tel Aviv. Če so navdušili s Charlie Hebdo, da so v Pariz prišli vsi svetovni teroristi, bodo najbrž zdaj tudi. Kajti mineva eno leto, kar je potekala polovica Izraelske 51 dnevne morije v Gazi, kjer so z atomski bombi enakim orožjem pobili 551 otrok med 2200 nedolžnimi civilisti. In zdaj imajo svojo plažo v Parizu. Recite mi, prosim, da Francozi ne sodijo med morilske narode, ki so že stoletja nazaj morili in kradli po tujih ozemljih, tudi države! Bi lahko Francozi izpeljali še bolj umazano provokacijo?

 

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 22. Nov 2019 at 18:12

47 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.11.19
Prav je, da tudi po enem tednu pogledamo v hlev in ne pozabimo, kasj so upravljalci obeh hlevov naredili ljudstvom. Redko tudi kaj dobrega!

Thu, 21. Nov 2019 at 21:21

85 ogledov

Groza, višje pokojnine!
So poslanci bili bitko pred mediji, da bi napolnili njihove krožnike, ki bodo prenešeni javnosti kot velik dosežek. Upokojenci bodo dobili 6,5€ višjo pokojnino in ta bitka je bila izbojevana 13 mesecev pred morebitnim izplačilom. Vmes so celo na stranišču tehtali ali ne bi bilo bolje dvigniti po odstotkih, glede na sedanjo višino pokojnine, kar izrecno zagovarja tudi ZDUS. Ker imajo tudi njihovi vodilni visoke pokojnine bo zanje to žalostna povišica, pravzaprav je dejanje zanje nesramno, da enači moralne požeruhe z garači in oropanimi upokojenci. Pa še veliko več denarja bo treba odtrgati iz luksuznih žepov, saj enak znesek za vse pomeni veliko več denarja zaradi več revnih kot bogatih upokojencev. Pri vsem tem je seveda izjemno zanimivo, da niti za odrom niso spregovorili o kraji, ko so po letu 1991 izjemno znižali odstotek pokojninske revščine od plače v večini s 75% na 55% danes, ostalo pa gre za državne zabave. Pa še nekoč smo plačali zase, torej na zalogo, danes nas lažejo, kako morajo delavci plačevati za naše pokojnine. Ampak pustimo že dolgo znane državne prevare peščice, namen tega izigravanja je, da tudi z drobižem zadovoljijo svoje volilce, čeprav bo verjetno v DESUSu počilo, saj njihovi, kot že rečeno elitni člani ne privoščijo vsem enak dvig. Ta dvig pa temelji na dobri volji napovedovalcev gospodarske rasti, ki jo bodo ob napovedanih simboličnih povišanjih pokojnin v primeru več kot 2,5%, morali dogovorjeno še znižati, da vendar nič ne bo šlo iz blagajne ozkega kroga. Ampak ovčje veselje bo za vse, ki bodo dočakali prihodnji december izjemno, saj bodo lahko vrnili kredit za berglo in hrano, ki so jo kupili s sposojenim denarjem od sosedov. Norčevanje se stopnjuje z vsakim sprejemanjem novih političnih odločitev in samo čakamo lahko še, da bo vsak poslanec odločal o svojem predlogu, ki bo namenjen njemu ali mogoče stranki. DESUSu ali SDS!

Thu, 21. Nov 2019 at 18:20

55 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.11.19
Razprodane duše o lažnem globalnem segrevanju Danes so plačani razpravljalci laboratorijsko obdelovali vzpostavitev natega o globalnem Slovenskem segrevanju. Navdušene množice in rekorderji med donacijski prejemniki so kričali v smeri Vlade, naj še danes zvečer sprejme ukrepe za rešitev planeta pred umetnim segrevanjem, le, da tega ne vedo in nočejo vedeti. Je Židan, ki je odprl radarsko postajo na Pasji ravni, sicer pravilno povedal, da so za spremembe krivi bogati, kajti oni imajo....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Wed, 20. Nov 2019 at 18:43

92 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.11.19
Bolivija žrtev globalne elite Žal Bolivija ni prva država, tudi ne redka, ki doživlja izživljanje krute svetovne elite in hoče ubogljiva ljudstva ter vsa naravna bogastva celega sveta zase. Da je Bolivija najbogatejša dežela z naravnim litijem, ki ga uporabljajo za izdelavo baterij in ga hočejo globalne korporacije le zase, med temi pa je nemška korporacija ACISA najbolj požrešna, je po njihovih najboljših močeh skrito za javnost. Zato je logično, da je Bolivija postala nova Libija......./za nadaljevanje klikni naslov članka/ Z vremenom upravljati se je treba naučiti Smo imeli med 4. in 8. novembrom usposabljanje vojaških strokovnjakov za upravljanje z vremenom, seveda tistim za grozljivo škodo ljudem. Ker je danes tehnologija vremenskih radarjev že tako razvita, je upravljalcem zelo enostavno usmerjati vremenske valove z elektromagnetnim valovanjem, ko pa so oblaki polni kovin iz letal, zato je usmerjanje in izživljanje zelo......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Tue, 19. Nov 2019 at 18:06

64 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.11.19

Mon, 18. Nov 2019 at 18:37

88 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.11.19

Zadnji komentarji

Radmila Čučak

2019-08-28 14:31:47


Ata SVANTE THUNBERG, ki je ILUMINAT je peljal hčerko GRETO THUNBERG, ki je ILUMINATKA v nastajanju, preko morja na jadrnici ROTSCHILD, s skiperjem PIERE CASIRAGHIJEM, ki je pravtako ILUMINAT, plemič iz Monaka. GRETA se je odpovedala letenju... me zanima kako bo letela nazaj čez 1 mesec, verjetno z električnim PIPISTRELOM - pristanek direkt v morje. Ata SVANTE THUNBERG je vnuk SVANTE ARRHENIUSA, ki je sin od mame KAROLINE KRISTINE ARRHENIUS. Torej je SVANTE ARRHENIUS pradedek GRETE THUNBERG. SVANTE ARRHENIUS je skupaj z ALFREDOM NOBELOM ustanovitelj inštituta KAROLINSKA (ime je dal po svoji mami), ki podeljuje nobelove nagrade. SVANTE ARRHENIUS in njegova žena sta oba dobitnika nobelove nagrade za kemijo, leta 1903. SVANTE ARRHENIUS je kot komisija za nobelove nagrade zavrnil delo ALBERTA EINSTEINA, ker ni bil dovolj dober, da dobi nagrado. SVANTE ARRHENIUS je zagovarjal planetarni model, da gre Zemlja na pragu 20 stoletja v ledeno dobo, kar je dokazoval z linearno vzročnostjo količine CO2 v zraku in temperaturo planeta. SVANTE ARRHENIUS je v znanstveni tezi trdil, da gre planet v novo LEDENO DOBO. Danes pa njegova vnučka trdi, da gre planet v globalno segrevanje Zato so jo predlagali za dobitnico nobelove nargrade. Torej, njeni sorodniki, vsi skupaj iluminati, so sami sebi predlagali svojo sorodnico, Greto, da dobi nagrado, medtem pa jo iluminati vozijo preko morja na ROTSCHILD jadrnici - ki se danes imenuje MALIZIA II, (v italijanskem jeziku pomeni HUDOBIJA) v NY na podnebno konferenco. Tako na kratko o tej zadevi, kaj in kako "oni" jadrajo... VIR: FACE BOOK CIMN

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.8.15