Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.8.15
Božo žabjek

Sobota, 15. avgust 2015 ob 19:41

Odpri galerijo

Puhovski: Pogovor med Sekolcem in Drenikove verjetno posnele ZDA in ga izročile Hrvaški - 24ur
Ta informacija je lahko zelo blizu resnici. Kdo prisluškuje celemu svetu? ZDA! Kdo krega narode med sabo? ZDA! Komu so vojne glavni cilj? ZDA!

 

Varstvo prikritih vojnih grobišč prišlo pod okrilje gospodarskega ministrstva - RTV-Slovenija
Da osebje na oblasti nima pojma, kaj bi moralo delati je jasno. Da pa želijo iz domobranskih grobišč v Ministrstvu za gospodarstvi ustvariti biznis desetletja in Slovenijo potegniti iz dreka? Takega idiotizma pa sta sposobna samo Počivalšek in Mramor. Se sploh ne zavedamo kakšnih bakterij se je Mramor nalezel pri Schaubleju v pisarni!

 

En velik tuj trgovec te dni mogoče uspešno zavaja neuke slovenske kupce. Prodajajo jim meso, katerega dobavitelj je slovensko podjetje. Dobro razmislite o tem triku. Ne meso, dobavitelj. Očitno jih je Židan prosil, naj poudarijo slovenskega dobavitelja, da bodo ljudje pomešali s slovenskim izvorom. on pa bo opran uničenja svinjereje. Svinjsko meso slovenskega porekla lahko danes dobite v Sloveniji zgolj po naključju. Direktiva EU, kot za sladkor!

 

Vrnil se je McDonald iz leta 1955 lahko berete na plakatih po Ljubljani. In dovolj je, če greste mimo takega plakata peš, da vam zasmrdi vsebina. So iz zmrzovalnikov potegnili takrat narejene kemične izdelke (verjetno bi tudi na prostem zdržali), saj morajo testirati med publiko odziv na to starost. Ker je na večini njihovih reklam tudi tekočina za čiščenje stranišč, sicer ustekleničena in jo premnogi celo pijejo, imam občutek, da so redni obiskovalci pač odločeno nadaljevati svoj kratek čas življenja v svetu GSO izdelkov! Pa naj jim tekne, če ne znajo razmišljati!

 

'Razpad Sirize je vse bolj verjeten' - 24ur
Seveda je načrtovan razpad, saj Grčija ne sme biti neodvisna. Ne znamo si predstavljati kako izjemno krvave in umazane grožnje so letele na sestankih med EU in Grčijo in so zato premnogi tem grožnjam popustili, tudi osebnim. Cipras ni izjema, sicer pred dnevi ne bi moral v bolnico zaradi zloma! Škoda, ker se ne najde nekdo, ki bi te grožnje razkril in se potem, če je treba skrije na neko ambasado! Drugače je pri nas - sta Marmor in Cerar na izdajalski valovni dolžini in niti za hip ne pomislita na korist in prihodnost naše Slovenije! Njiju ni treba izsiljevati, le nekaj daril redno dobavljati!

 

Seveda bi lahko sliko zamenjali tudi s Cerarjem, saj je tudi on pred volitvami lagal, da je prišel na dogovorjeno mesto. Cameron pa sploh, saj je zagovornik vseh svetovnih elitističnih zarot, od TTiP in TISA do GSO. In narodi, brez izjem, so danes tako naivni, da jih z lažjo zelo preprosto obrneš na črno stran, čeprav so zaljubljeni v belo.Kaj je maja pred volitvami lagal za nas ni pomembno, ker so pač angleži del najhujše zgodovinske trojke, ki je spremenila in nato uničila svet! Angleško - židovsko ameriška naveza!


							 

Why America Has to Deny Its Greatest Crime - Sputnik
Če Američani ne bi prikrivali svojih morilskih pohodov bi svet celo spregledal in videl, da je bil Hitler vseeno le vajenec proti ameriškim morilcem. 70 let mineva tudi od drugega napada na Japonsko, z atomsko bombo, seveda. Po Hiroshimi še Nagasaki, mrtvih ne štejemo, zbolelih za rakom in drugimi boleznimi povezanimi z atomsko bombo pa je več 100 tisoč skozi vseh 70 let. Hkrati je to tudi začetek Monsanta v svetovnih morijah, ki se je najbolj izkazal v pobojih v Vietnamu z Agent orange škropivom. Potem je svet nasedel Obami, v zahvalo za medijski molk o morilski resnici so mu celo podelili Nobelovo nagrado za mir, v deželi Breivika!. Nastavljenemu osebku neznanega izvora, ki je že napovedal povečanje proračuna za atomsko orožje - na celih 355 milijard dolarjev! Ja, to je Amerika in s Hillary bo zgodba še bolj krvava, za cel svet!
V srcu pa bolečina, ko se spomniš koliko nedolžnih je moralo umreti tudi na Japonskem!

 
							
							 

Your Water And Your Toothpaste Are Making You Stupid - TruthandAction
Kako pretkan načrt, kajne. V vodo in zobne paste dodaš fluorid in dobiš umsko omejeno čredo. Najbolj se naveže na najmlajše, ki jim zelo zmanjša IQ. Potem pa sedejo pred ekrane in čez nekaj let so vodljiva čreda, ki ji več ne moreš nič dopovedati. Kot v Sloveniji! Zobne paste s fluoridom odstranite iz vaše kopalnice, dodajte pa vsaj C vitamin, da vas očisti.

 

HUNDREDS OF CIVILIANS KILLED BY U.S.-LED BOMBING OF ISIS IN IRAQ AND SYRIA - Infowar
Največji svetovni morilec, ZDA, so se pretekli teden spet izkazale in z bombardiranjem pobile na stotine nedolžnih v Iraku in Siriji. Seveda z izgovorom, da se borijo proti Islamski državi, njeni državi! V morilskih napadih pa ZDA izdatno pomagajo Francija, Kanada, Avstralija in Savdska arabija in seveda NATO. Je pa osupljiv podatek, ki ga ne boste brali v medijih - do zdaj so te barabe že 5800 krat z letali napadle lažno ISIS državo, v resnici Irak in Sirijo, pobili med 10 in 13 tisoč nedolžnih (barabe navajajo, da so pobiti islamski borci) in zrušili kakšnih 2000 objektov.Denar za te morilske polete pa prispevamo tudi mi!!!

 
							 

Dennis Cheng je neznana oseba, vedno v ozadju, nikoli se ne izpostavlja, je družinski boječi prijatelj in - upravlja s predvolilnim proračunom Hillary Clinton. Tukaj šele postane novica zanimiva - dve milijardi za predvolilni boj!!??. Bill Gates, Elton John, Monsanto in podobni GSO osebki sestavljajo novo, še izdatnejšo zločinsko ekipo, kot jo ima sedaj Obama ali pa o njej ne morejo niti sanjati nazadnjaški republikanci .Vsak nov ameriški predsednik je skok bližje trenutku, ko bo zemlja treščila v sonce!


							
							 

Pa še en šokanten zapis o Hillary Clinton, predno zaprem računalnik./InfoWars/ V času, ko je bila še državna sekretarka je od kongresa v letu 2011 dosegla, da je dobilo Ministrstvo za finance pooblastila za trgovanje z orožjem. Takoj je vskočila v posel in za orožarsko korporacijo Turi pridobila dovoljenje, da lahko proda za stotine milijonov orožja Katarju. Ja, tisti majhni Katar, ki je bil organizator nogometnega svetovnega prvenstva in lepo napolnil žep Blatterja. In kaj bi Qatar, velikosti nekje pol Slovenije, s toliko orožja? Preprodajal ga je naprej, lažnim upornikom v Libiji in Siriji! Torej ameriški IS podružnici. Vse z vednostjo njenega krvavega veličanstva Hillary Clinton. In ta rojena morilka naj bi bila predsednica ZDA!

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 22. Nov 2019 at 18:12

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.11.19
Prav je, da tudi po enem tednu pogledamo v hlev in ne pozabimo, kasj so upravljalci obeh hlevov naredili ljudstvom. Redko tudi kaj dobrega!

Thu, 21. Nov 2019 at 21:21

34 ogledov

Groza, višje pokojnine!
So poslanci bili bitko pred mediji, da bi napolnili njihove krožnike, ki bodo prenešeni javnosti kot velik dosežek. Upokojenci bodo dobili 6,5€ višjo pokojnino in ta bitka je bila izbojevana 13 mesecev pred morebitnim izplačilom. Vmes so celo na stranišču tehtali ali ne bi bilo bolje dvigniti po odstotkih, glede na sedanjo višino pokojnine, kar izrecno zagovarja tudi ZDUS. Ker imajo tudi njihovi vodilni visoke pokojnine bo zanje to žalostna povišica, pravzaprav je dejanje zanje nesramno, da enači moralne požeruhe z garači in oropanimi upokojenci. Pa še veliko več denarja bo treba odtrgati iz luksuznih žepov, saj enak znesek za vse pomeni veliko več denarja zaradi več revnih kot bogatih upokojencev. Pri vsem tem je seveda izjemno zanimivo, da niti za odrom niso spregovorili o kraji, ko so po letu 1991 izjemno znižali odstotek pokojninske revščine od plače v večini s 75% na 55% danes, ostalo pa gre za državne zabave. Pa še nekoč smo plačali zase, torej na zalogo, danes nas lažejo, kako morajo delavci plačevati za naše pokojnine. Ampak pustimo že dolgo znane državne prevare peščice, namen tega izigravanja je, da tudi z drobižem zadovoljijo svoje volilce, čeprav bo verjetno v DESUSu počilo, saj njihovi, kot že rečeno elitni člani ne privoščijo vsem enak dvig. Ta dvig pa temelji na dobri volji napovedovalcev gospodarske rasti, ki jo bodo ob napovedanih simboličnih povišanjih pokojnin v primeru več kot 2,5%, morali dogovorjeno še znižati, da vendar nič ne bo šlo iz blagajne ozkega kroga. Ampak ovčje veselje bo za vse, ki bodo dočakali prihodnji december izjemno, saj bodo lahko vrnili kredit za berglo in hrano, ki so jo kupili s sposojenim denarjem od sosedov. Norčevanje se stopnjuje z vsakim sprejemanjem novih političnih odločitev in samo čakamo lahko še, da bo vsak poslanec odločal o svojem predlogu, ki bo namenjen njemu ali mogoče stranki. DESUSu ali SDS!

Thu, 21. Nov 2019 at 18:20

34 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.11.19
Razprodane duše o lažnem globalnem segrevanju Danes so plačani razpravljalci laboratorijsko obdelovali vzpostavitev natega o globalnem Slovenskem segrevanju. Navdušene množice in rekorderji med donacijski prejemniki so kričali v smeri Vlade, naj še danes zvečer sprejme ukrepe za rešitev planeta pred umetnim segrevanjem, le, da tega ne vedo in nočejo vedeti. Je Židan, ki je odprl radarsko postajo na Pasji ravni, sicer pravilno povedal, da so za spremembe krivi bogati, kajti oni imajo....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Wed, 20. Nov 2019 at 18:43

81 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.11.19
Bolivija žrtev globalne elite Žal Bolivija ni prva država, tudi ne redka, ki doživlja izživljanje krute svetovne elite in hoče ubogljiva ljudstva ter vsa naravna bogastva celega sveta zase. Da je Bolivija najbogatejša dežela z naravnim litijem, ki ga uporabljajo za izdelavo baterij in ga hočejo globalne korporacije le zase, med temi pa je nemška korporacija ACISA najbolj požrešna, je po njihovih najboljših močeh skrito za javnost. Zato je logično, da je Bolivija postala nova Libija......./za nadaljevanje klikni naslov članka/ Z vremenom upravljati se je treba naučiti Smo imeli med 4. in 8. novembrom usposabljanje vojaških strokovnjakov za upravljanje z vremenom, seveda tistim za grozljivo škodo ljudem. Ker je danes tehnologija vremenskih radarjev že tako razvita, je upravljalcem zelo enostavno usmerjati vremenske valove z elektromagnetnim valovanjem, ko pa so oblaki polni kovin iz letal, zato je usmerjanje in izživljanje zelo......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Tue, 19. Nov 2019 at 18:06

60 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.11.19

Mon, 18. Nov 2019 at 18:37

85 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.11.19

Zadnji komentarji

Radmila Čučak

2019-08-28 14:31:47


Ata SVANTE THUNBERG, ki je ILUMINAT je peljal hčerko GRETO THUNBERG, ki je ILUMINATKA v nastajanju, preko morja na jadrnici ROTSCHILD, s skiperjem PIERE CASIRAGHIJEM, ki je pravtako ILUMINAT, plemič iz Monaka. GRETA se je odpovedala letenju... me zanima kako bo letela nazaj čez 1 mesec, verjetno z električnim PIPISTRELOM - pristanek direkt v morje. Ata SVANTE THUNBERG je vnuk SVANTE ARRHENIUSA, ki je sin od mame KAROLINE KRISTINE ARRHENIUS. Torej je SVANTE ARRHENIUS pradedek GRETE THUNBERG. SVANTE ARRHENIUS je skupaj z ALFREDOM NOBELOM ustanovitelj inštituta KAROLINSKA (ime je dal po svoji mami), ki podeljuje nobelove nagrade. SVANTE ARRHENIUS in njegova žena sta oba dobitnika nobelove nagrade za kemijo, leta 1903. SVANTE ARRHENIUS je kot komisija za nobelove nagrade zavrnil delo ALBERTA EINSTEINA, ker ni bil dovolj dober, da dobi nagrado. SVANTE ARRHENIUS je zagovarjal planetarni model, da gre Zemlja na pragu 20 stoletja v ledeno dobo, kar je dokazoval z linearno vzročnostjo količine CO2 v zraku in temperaturo planeta. SVANTE ARRHENIUS je v znanstveni tezi trdil, da gre planet v novo LEDENO DOBO. Danes pa njegova vnučka trdi, da gre planet v globalno segrevanje Zato so jo predlagali za dobitnico nobelove nargrade. Torej, njeni sorodniki, vsi skupaj iluminati, so sami sebi predlagali svojo sorodnico, Greto, da dobi nagrado, medtem pa jo iluminati vozijo preko morja na ROTSCHILD jadrnici - ki se danes imenuje MALIZIA II, (v italijanskem jeziku pomeni HUDOBIJA) v NY na podnebno konferenco. Tako na kratko o tej zadevi, kaj in kako "oni" jadrajo... VIR: FACE BOOK CIMN

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.8.15