Slabo plačilo doma vabi Slovence v tujino - Delo 
In je rešena uganka o zmanjševanju brezposelnosti. Naše delavce plačujemo žaljivo, zato, da jih naženemo v tujino. S tem pridobijo Kopač Mrakova, Cerar velik nasmeh ob lepem podatku, država pa ostaja brez denarja, saj brez delavcev pač ni možno pobirati ogabnih davkov. Izbira kadrov, ki naj bi pri nas vodili državo je narejeno globoko v ozadju, spletkarstvo in nima nobene povezave z znanjem oseb. Zato vedno nastrada zgolj državljan, ki so mu vzete osnovne človeške pravice, pa naj bo to pravica do odločanja, pravica do njegove lastnine ali izbira pravih oseb. V Sloveniji je človek izven politike vreden - NIČ. Je le slabo plačan stroj!

 

Nekdanji delavci Primorja prejeli še preostanek prednostnih terjatev - Delo 
Potem, ko so si izbranci iz gradbeniško političnega lobija finančnikov zagotovili zaželjeni izplen, ko je Černigoju omogočeno zagotoviti si stara leta, so po več kot dveh letih, že brez nadomestil, ki jih Kopač Mrakova noče dajati, delavci dočakali zadnji kos kruha. Sistemski film o načrtnih krajah podjetij, zaščitenem kadru, prikritih osebah iz ozadja in simboličnem kaznovanju določenih za krajo podjetja! Stotine milijonov pa še vedno frčijo neznano kam!

 

Erjavec: Kaj imam jaz z odstopom Ronnya Abrahama? - 24ur
Ste pa res smešni, mene krivite za njegov odstop. Jaz sem ga samo na skrivaj pripeljal, verjetno je pa odkril kdo sem in kako smešen, pa je raje odstopil, da se še on ne osmeši pred svetom!

 

Zgodba, ki se te dotakne. Družini ob Salt Lake Cityju je pes po burnem bliskanju strel /umetnem, seveda/, pobegnil v divjino, na goro v bližino. Vemo, kako veliko časa rabiš, če želiš najti psa, ki je pobegnil zaradi strahu pred neznanim. A je prišel gasilec, ki se je odpravil za psom po neurju in ga na ramenih prinesel domov po 28 urah. Prestrašenega, z razbijajočim srcem! Pes si ga bo zapomnil za vse življenje in mu vsakič vrnil dvojno mero hvaležnosti. Ste videli morda Cerarja ali Mramorja, da sta koga z avtom pripeljala na hrano, ki sta mu jo onadva vzela?


							 

Telekomunikacijska družba T-2 gre v stečaj - SiOL
Se Vatikanu več ne ljubi, saj je 2 milijardna zgodba uspešno zaključena. Zdaj so na vrsti Američani, ker Slovenci pač ne smejo imeti svojega operaterja. Vatikanu tudi osebe na reklamnih oglasih niso bile po godu, saj tega spola oni ne marajo preveč.


							 

FURS blokiral račune Polzeli - RTV Slo
Začudenje, ker jih je država blokirala pa ima 27% delež v Tovarni? Je država v zaključnih pogovorih za prodajo tujcem, ki bodo plačali teh nekaj neplačanih evrov, še enkrat toliko pa za stroške politikov, ki so se morali za razprodajo boriti. Uradno pa bo špekulant Lynch plačal državi 1€. Si predstavljate - Polzela gre v tuje roke za 1€? Prosim, dodajte še 1€ pa vzemite še oba igralca slovenske verzije filma Butec in Butec. Saj veste katera dva!! Ja, kriminalna dejavnost Slabe banke, kljub kriminalistom v pisarnah, teče nemoteno!

 

Tudi brez TTIP bodo slaba podjetja propadla - Siol
Še ena lutka si je dovolila nakladati o TTiP, nek Stefan z inštituta korporacij, ki hočejo upravljati svet. Zelo zanimivo nakladanja, ki gre v stilu - ne vem sicer, kaj piše v sporazumu, ampak ocenjujem nastanek blaginje, ne vem sicer čemu sporazum, ampak bo zelo dober, ne vem kdo me je postavil v inštitut ampak je zelo zabavno. Zdaj je pa že res vsakomur jasno, kako denarno krvav je ta sporazum, pa se najdejo univerzitetni kadri, ki ne smejo preseči ravni prvošolčka, ki bodo sami sebi lagali in celo verjeli v to laž. TTiP je propad zdravega gospodarstva in prestop v novo sužnjelastniško obdobje. Po sprejetju tega diktatorskega dokumenta je rešitev edino - vojna!

 

Vlada išče tri člane fiskalnega sveta - Večer
Roparsko združenje je z razpisom navdušilo predvsem Kopač Mrakovo in  Mramorjeve prijatelje, ki bodo lahko kandidirali. Od že sicer izropanega proračuna, ki ga je Mramor dodatno zablokiral proti volji ljudstva, katerega predstavnik je na papirju, bomo stotisoče evrov vrgli še za te ljudske GSO umotvore. Res, da ti GSO umotvori ne povzročajo neposredno raka, je pa bolezen morda še za kakšno stopnjo višja - popolna revščina! Samo v Sloveniji se norci lahko norčujejo iz naivnih!

 

HRVATSKA PRED BANKROTOM - Balkan Press 
Če ne bo izjemnih situacij je Hrvaška pred Grškim scenarijem čez tri do štiri leta. Njena zadolženost je izjemna, za preživetje najemajo še več kreditov kot Slovenija. Bo Dalmacija doživela usodo Grških otokov in jo bodo razprodali za poplačilo? "Evro strokovnjaki" so ugotovili izjemen primanjkljaj v proračunu, ki ga niti 1% dvig družbene proizvodnje ne more rešiti. Ponavljata se torej Grčija in Ukrajina, zelo pretkano iz Bruslja, saj vedo, kako ima Balkan naivne in poslušne politike.Ob tem se človek vpraša - kako lahko tako zadolžena država kupuje slovensko prehrambeno industrijo, prezadolženi Todorić Mercator in ali za Piransko štalo ne stoji morda kar Nemčija, ki bi rada poleg lepe Dalmacije in Luke Koper še cel Piranski zaliv, da bo imela mir pred Italijo? Na Balkanu se nič ne dogaja, če tega niso pokrenili v Bruslju!! Torej Balkan gre v njihovo lastništvo, to je cilj!


							  

Uber ustvarja velike izgube? - Siol 
Fenomenalna nova taksi korporacija. V Kanadi jih tožijo za 280 milijonov, v Kaliforniji so dobili milijonsko kazen, naša zvezdnica Bulčeva pa - Uber je simpatičen in učinkovit. Bodo zdaj Pahorja poklicali, da počisti ves ta drek?

 

V siloviti eksploziji v Kabulu umrlo najmanj 15 ljudi, tudi otroci in ženske - RTV Slo
Opij, opij in spet opij. So izumili brezpilotna letala, zdaj nadaljujejo z brezvozniškimi tovornjaki, le strelivo je še vedno iz ZDA! Da jih ni sram teh priseljenih angleških, židovskih in kenijskih barab, ki jim življenje otroka in matere ne pomeni nič.

 

Zelo zanimivo razmišljanje Alexa Jonesa. Ali je Trump posajeno strupeno seme Clintonov, da uniči vse republikanske kandidate s svoji neumnostjo? Glede na staro sliko in dejstvo, da morilsko demokratsko stranko, hudo zagovornico Monsanta in GSO uničenja Afrike, odločno podpirajo Bilderbergi, je to zelo verjetno. A kaj, ko nazadnjaške republikance nadomešča GSO kopija sedanjega terorista Obame, le z vsaj trojno strupeno zločinsko injekcijo v sebi!


							
							 

Obama je napovedal boj proti klimatskim spremembam, seveda za tiste, ki takim lažem nasedajo. Hkrati pa EPA /agencija za varovanje okolja/ ob sanaciji zaprtega rudnika dovoli izlitje vode v reko Animas, Jugozahodni Colorado je prijetno rumen, ko bi prali pol prazne sode Agent orange iz Vietnama! Kakšni strokovnjaki, reka pa je drug vir pitne vode za ljudi San Juana. A plačani mediji že tolažijo, da je onesnaženje le problem nekaj dni, ko se bo večina kovinskih odpadnih delcev preselila v nižje kraje. Ampak to je že problem tistih krajec, o tem bodo mimogrede govorili, ko bo njihova voda rumena! Zakaj pa mislite, da tujci pri nas tako zagrizeno kupujejo vodne pravice? Ker imamo izjemno pitno vodo in vedo, da imamo za zelo velik smetnjak izdajalcev, ki jim bodo nakup omogočili. Kajne Vizjak?