Rupel: Dovolj je korektnosti in spoštljivosti, Slovenija potrebuje ostrejšo strategijo v odnosih s Hrvaško - 24ur
Začnite kot jaz, prevarantsko nastavljen, vedno me je samo denar zanimal, šel bom v vsako stranko, kjer bo pomemben. Naj plačajo kot nama z Ivanom za orožje namesto Savudrije leta 92. Mene potrebujejo, da bom delal zdraho in tako prikril resnico! A zakaj nisem zunanji minister na papirju? Ker sva se z Ivanom tako dogovorila! Ko bom jaz ta glavni bo meja med Hrvaško in Italijo na kopnem, kokoši več ne bo!
 

 

Registrirana brezposelnost se še znižuje - Vecer
A Kopač Mrakova tudi tekste za medije piše? Seveda se registrirana brezposelnost znižuje, saj se mora. Neregistrirana pa skače v nebo, a o njej se ne sme govoriti.

 

Danes je 70 let kar so Američani svetu pokazali svojo morilsko plat pravega obraza. S pomočjo Monsanta narejena atomska bomba je pobila na tisoče nedolžnih in zaznamovala milijonom celo življenje. Seveda še danes lažejo, kako so s te končali 2. svetovno vojno, ne povedo pa, da so jo tudi začeli. In potem smo 70 let doživljali zgolj ameriške morije po svetu in le pomotoma kakšnega drugega naroda. Pa še to moramo določneje povedati - Američani pri tem nimajo nič, kajti Američani so uničeni in utišani Indijanci. To je delo Židov in Angležev, lakomnih po zaseganju tujih ozemelj in denarja na različnih področjih, ki ga nakradejo z morijami - od vojn do lažnega farmacevstva ali strupene hrane. Zakaj se ne ponovi Hiroshima v Beli hiši, potem bi res bilo konec svetovnih morij!

 

Neuradno: Erjavec skrit na vikendu v hrvaški Istri - Slo.nov.
Glede na Erjavčeve dokazane spretnosti je zelo verjeten scenarij sledeč - v Karigadorju ga obišče Milanović. ki pristane, da bo novi slovenski arbiter. Do naslednjih slovenskih volitev!

 

Polnilnice Coca Cole v Evropi se združujejo - Večer
Pa ne polnilnice med sabo, združujejo se kar s farmacevti. Za vsako napolnjeno steklenico Coca cole bodo farmacevti avtomatično naredili eno škatlico strupenih tablet za raka, bolezni jeter in krvi. Tako bo Monsanto cola dvignila za 100% tudi farmacevtski proračun, norčki, ki komaj čakajo na obisk bolnišnic pa o že na oddelkih za čistila v trgovskih centrih. Glede na navdušenje v javnosti je pričakovati občutnejše zmanjševanje populacije!

 

Nova zakonodaja o avtotaksi prevozih: Obsojenci nas ne bodo več vozili - Dnevnik
Sicer se s taksijem peljem morda enkrat vsake tri leta a sem si oddahnil. Janša me več ne bo mogel peljati. Me pa skrbi ali bodo zdaj obsojeni taksisti vstopili v politiko in nato sedeli v Parlamentu? Kaj pa mamila, jih bodo taksisti še vedno lahko prodajali, predvsem v Murglah?

 

Bernard Brščič o Alahovem soncu in kulturnem samomoru - Dnevnik
Veste, so me Američani dolarsko prosili, da tudi v slovenske medije natrosim kakšno veliko laž o Arabskem svetu, da malo operem ponovno vračanje fašizma in ameriško financiranje islamskih teroristov. Pa še naši Cerkvi s tem zelo pomagam, ker bodo zvesti verniki dobili konkurenco in pozabili na križeve rope! Saj poznate umazano igro nas politikov - skregaj narod na lažeh in vodil jih boš kot ovce!


							
							 

Razjasnili več kot stoletje staro uganko o smrti prestolonaslednika Rudolfa - Dnevnik
Duhovita ugotovitev. Niso ga ubili kajti po 126 letih so našli v glavi kar tri metke in na pištoli odtise njegovih prstov. Potrjen samomor. Briljantno!

 

Slovenija v Bariju in Palermu odprla prostore častnih generalnih konzulatov - Vecer
Povsem nepomemben je podatek, da denarja nimamo. Jug Italije je konzulata sprejel z navdušenjem, saj že dolgo vedo, da so proti našim politikom amaterji. Zdaj bo v teh prostorih potekalo tudi izobraževanje na najvišjih nivojih, za člane mafije in casa nostre! Mafijske združbe se dogodka zares veselijo saj si že dolgo želijo obvladati politični kriminal na tako visokem nivoju, kot je slovenski!

 

Miha Pogačnik: »Kdor bi se pustil prepričati, da gre za arbitra, ne ceni svojega imena« - Delo 
Veste, dokler Janša ne potrdi arbitraže potem je zame kontaminirana. Ko pa Ivan potrdi grem pa jaz za ta denar, ker je tudi pri meni denar pred imenom.


							
							 

Posel, vreden 66-milijonov, Riku - Delo 
A je to komu presenečenje? Pa saj je Škrabec del samozvane elite, ki vodi Slovenijo. Bo pa ja potem tudi ta posel dobil! Akumulacijsko jezero v Brežicah ali pa drugi tir.


							 

V Makedoniji prijeli več islamskih skrajnežev - SiOL
Ko greste v akcijo bodite previdni. So nas klicali iz CIA in povedali, da so po slovenskem vzorcu ti njihovi skrajneži skrbno pripravljeni na aretacijo. Tudi po aretaciji jim nudite vse udobje, saj jih bomo, ko malce potihne medijski pomp, izpustili, da nadaljujejo ameriško delo. Pa pazite kako se boste obnašali, saj smo poklicali ogromno medijskih hiš!

 

Prvič na posnetku Morski hudič. Preživel je v globini 2000m, saj je dovolj pameten, da ve kako bližina s človekom ubije vsako žival. Res pa sem moral sliko 3x podrobno pogledati, saj sem najprej mislil, da so ujeli Rockefellerja.