Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.8.15
Božo žabjek

Torek, 11. avgust 2015 ob 19:51

Odpri galerijo

Banka Slovenije poslala poslancem za 15.724 strani zaupnih gradiv - Delo 
Tako, zdaj imate toliko strani, da jih ne boste mogli pregledati in stvar bo zaželjeno izginila. Poleg tega pa - jaz vam ukradem milijarde, vi pa želite od mene poročilo o tej kraji?

 

V pošti za direktorja Teša ni bil antraks - Vecer
TEŠ je pobral stotine milijonov, ki sta si jih razdelili dve na levo in desno razdeljeni stranki. Torej v Šaleški dolini ni ostalo denarja za navadne ljudi. Kako naj bi si oni privoščili kupiti antraks? Moko že še. Še verjetneje pa koka na lastni račun, pa napačno označena pošta, kot pred meseci v Predsedniški palači! Mi je pa všeč sporočilo - dovolj imamo kraje!

Kriminalisti preiskujejo poslovanje vodstva slabe banke - RTV Slo
Res je bil že čas za razkritje svetovnega natega Slovenije. Manjka mi le en podatek - ali so vključeni v to preiskavo tudi zagovorniki in ustanovitelji Slabe banke? Da se sistemsko krade je bil namreč skupni dogovor, tako naših kriminalcev kot tistih iz EU. Kako je sploh možno, da doslej še nihče, predvsem pa Banka Slovenije in Vlada /soustanoviteljici in prejemnici ugodnosti/ nista razkrili dvojne igre Torbjörna Manssona, ki je hkrati direktor in so lastnik svetovalne švedske družbe? Pa najem lažnih družb brez razpisov. Da ne govorimo o ogromnem pranju denarja, za kar je potreba kar celoletna proizvodnja pralnih strojev iz Gorenja! Je lažje krasti, če dejanja zamaskiraš s tujci, ki jih dobro plačaš in te ščitijo? Pa ne pozabimo goljufijo pre meseci, ko so zahtevali nižjo plačo Mnssona. Ja, so dosegli znižanje, a kaj, ko si je razliko izplačal preko svoje svetovalne družbe Quartz! Pa smo nekoč davno, še v času Pikapolonice verjeli, da so Švedi pošteni, domoljubni in predvsem miroljubni!!!


							
							  

NSi: Odgovornost nosijo posamezniki, ki imajo v Telekomu svoje bankomate -24 ur
Delno to drži, ima pa tudi NSi svoje bankomate po Cerkvah. Pa deželo sovražijo kot ostali, saj ji ne privoščijo nobenega lastništva. Naj imajo vse tujci, kot njih Vatikan! Tudi zato si obetajo, z njihovo pomočjo, skok na 10 poslancev na naslednjih volitvah, ko bodo politike financirali le še tujci. Pač, isti gnoj kot vsa politika na slovenskem, le oblečena v črno!!

 
							
							 

Padanje brezposelnosti se nadaljuje - Delo
Da mi je samo vedeti, koliko ljudem so všeč te sistemske laži? Kot smo včasih rekli - papir prenese vse, lahko dane s popravimo na - z računalnikom lahko narediš vsako goljufijo resnično. Kaj ni čudno, poznam jih osebno 11, ki so že eno leto brez službe na zavodu pa izbrisani? Pa vsak od kolegov tudi približno toliko. Da ne govorim o tistih, ki službe sploh ne dobijo, pa socialne tudi ne. Ali pa na cesto vržene vsak teden. Kako more nek birokrat tako ponarejati dokumente vsak mesec? Kajne Anja SD Mrakova?

 

Krizno komuniciranje: Miro Cerar in Karl Erjavec kot ubijalska dvojica -Dnevnik
To trdim že celo leto pa se nihče ne zgane. Da imata v svoji ekipi še nekaj ubijalskih imen, kot je Mramor, tudi ni skrivnost. Še najmanjši problem je komuniciranje, saj so do sedaj vse vlade zgolj lagale za svoj polni žep in obstoj na vladi. Hudo je, da tudi nič drugega ne obvladajo, še najmanj delo, ki jim je bilo dodeljeno. Seveda se na ta račun oglašajo fakultetni osebki, saj bi radi videli svoje na vrhu. A kaj, ko nihče nima nobenega načrta, vse dobijo iz Bruslja in jih zgolj udejanjajo! Pri nas,žal, univerze niso za vbrizgavnanje znanja ampak zgolj poslušnosti.


							 

Zdravje 21-tega stoletja prihaja skozi ZDA - WorldTruth
Te dni ameriški kongres sprejema še en farmacevtom všečen zakon, pravzaprav od njih naročen. Konec je varnega in koristnega zdravja navadnih ljudi. Ljudje več ne bodo zaščiteni pred strupenimi zdravili, preverjanja ne bo več, zgolj še simbolično. Farmacevti bodo lahko skoraj čez noč na trgi vrgli nova zdravila namenjena zgolj dobičkom. Testiranja ne bodo več potrebna. Če je zdravilo neučinkovito, da bodo zamenjali takoj. Zamenjali ime in spremenili 10% substance v teh drogah. Zdravstvo prihaja v pričakovane vode, ko zdravje nima več nobenega pomena, razen za elito, ki si pri 100 letih še sedmič zamenja srce. Slovenija ta plan že dohaja. Nimamo več uradnega laboratorija za preverjanje zdravil, zato ne boste nikoli vedeli, kakšen strup ste zaužili. Zato bo vedno pomembnejše spoznanje, da je narava vodilo življenja, ne denar! Naj dodam - preko TTiP bo tak zakon naslednji dan pri nas! Ker tako želijo EU poslanski izdajalci, kajne Peterle?

 

HRVATSKI ISTORIČAR, HRVOJE KLASIĆ: Hoćemo li učiti decu da smo ubijali srpske civile i decu? - Intermagazin
Zdaj pa slavijo svojo morilsko Olujo, mrtve in 300 tisoč izgnanih Srbov pa kujejo v hudiče! In Katičeva je hotela z njimi korakati! Enako kot pri nas Zverova že kuje domobrance v poštene zvezde v učbenikih! Svet je na vseh področjih iztiril, tudi Balkan, kaj šele Slovenija! In zakaj cel svet ni slavil te vojne? So se morda zavedali kaj so ZN naredili v Srebrenici? Ali kako je NATO bombardiral Beograd? Ali kako NATO z vremenom uničuje Balkan? Ali pa so se zgolj pomotoma umaknili iz še ene morilske zgodbe, ker so sami izdatno pomagali?

 

Hotel Bavčar Kempinski je naprodaj, kot pač vsa ostala Slovenija. Izgleda, da je Portorož najbolj zanimiv za tujce saj očitno daje Sloveniji največ turističnega denarja, zato ga je treba vzeti. Nekdanji Bavčar Benz je bil del stkane verige prihodnosti, ki ji zdaj poveljuje general Cerar, začel pa je desetar Janša. Res samo še malo, pa bodo ostali v tej vojaški združbi le še Slovenceljni, ki jim bo ukradeno čisto vse! Taisti, ki jih je ali razveselila ali pa razžalostila vest, da Telekom ne bo prodan. Pač ne razumejo, da je špekluntski sklad Cinven odlično odigral naloženo nalogo, znižal vrednost, dodal Telekom Srbije, še kakšen hotel in Deutche Telekom bo po scenariju NKBM prevzel slovensko informacijsko omrežje! To mi delaj miška, vzemi mi deželo!

 
							
							
							 

Lahovnik: "Za Telekom ne vidim dobre prihodnosti" - Zurnal24
Ob Lahovniku za Slovenijo še manj! Si dolgo del državnega izžemanja pa o tem govoriš sprevrženo, da sebe opereš. Si del Mercatorja pa si o tem tiho. Ubogi mediji, ki morajo svoje strani polniti z nekdanjimi politiki!

 

 

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 22. Nov 2019 at 18:12

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.11.19
Prav je, da tudi po enem tednu pogledamo v hlev in ne pozabimo, kasj so upravljalci obeh hlevov naredili ljudstvom. Redko tudi kaj dobrega!

Thu, 21. Nov 2019 at 21:21

34 ogledov

Groza, višje pokojnine!
So poslanci bili bitko pred mediji, da bi napolnili njihove krožnike, ki bodo prenešeni javnosti kot velik dosežek. Upokojenci bodo dobili 6,5€ višjo pokojnino in ta bitka je bila izbojevana 13 mesecev pred morebitnim izplačilom. Vmes so celo na stranišču tehtali ali ne bi bilo bolje dvigniti po odstotkih, glede na sedanjo višino pokojnine, kar izrecno zagovarja tudi ZDUS. Ker imajo tudi njihovi vodilni visoke pokojnine bo zanje to žalostna povišica, pravzaprav je dejanje zanje nesramno, da enači moralne požeruhe z garači in oropanimi upokojenci. Pa še veliko več denarja bo treba odtrgati iz luksuznih žepov, saj enak znesek za vse pomeni veliko več denarja zaradi več revnih kot bogatih upokojencev. Pri vsem tem je seveda izjemno zanimivo, da niti za odrom niso spregovorili o kraji, ko so po letu 1991 izjemno znižali odstotek pokojninske revščine od plače v večini s 75% na 55% danes, ostalo pa gre za državne zabave. Pa še nekoč smo plačali zase, torej na zalogo, danes nas lažejo, kako morajo delavci plačevati za naše pokojnine. Ampak pustimo že dolgo znane državne prevare peščice, namen tega izigravanja je, da tudi z drobižem zadovoljijo svoje volilce, čeprav bo verjetno v DESUSu počilo, saj njihovi, kot že rečeno elitni člani ne privoščijo vsem enak dvig. Ta dvig pa temelji na dobri volji napovedovalcev gospodarske rasti, ki jo bodo ob napovedanih simboličnih povišanjih pokojnin v primeru več kot 2,5%, morali dogovorjeno še znižati, da vendar nič ne bo šlo iz blagajne ozkega kroga. Ampak ovčje veselje bo za vse, ki bodo dočakali prihodnji december izjemno, saj bodo lahko vrnili kredit za berglo in hrano, ki so jo kupili s sposojenim denarjem od sosedov. Norčevanje se stopnjuje z vsakim sprejemanjem novih političnih odločitev in samo čakamo lahko še, da bo vsak poslanec odločal o svojem predlogu, ki bo namenjen njemu ali mogoče stranki. DESUSu ali SDS!

Thu, 21. Nov 2019 at 18:20

34 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.11.19
Razprodane duše o lažnem globalnem segrevanju Danes so plačani razpravljalci laboratorijsko obdelovali vzpostavitev natega o globalnem Slovenskem segrevanju. Navdušene množice in rekorderji med donacijski prejemniki so kričali v smeri Vlade, naj še danes zvečer sprejme ukrepe za rešitev planeta pred umetnim segrevanjem, le, da tega ne vedo in nočejo vedeti. Je Židan, ki je odprl radarsko postajo na Pasji ravni, sicer pravilno povedal, da so za spremembe krivi bogati, kajti oni imajo....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Wed, 20. Nov 2019 at 18:43

81 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.11.19
Bolivija žrtev globalne elite Žal Bolivija ni prva država, tudi ne redka, ki doživlja izživljanje krute svetovne elite in hoče ubogljiva ljudstva ter vsa naravna bogastva celega sveta zase. Da je Bolivija najbogatejša dežela z naravnim litijem, ki ga uporabljajo za izdelavo baterij in ga hočejo globalne korporacije le zase, med temi pa je nemška korporacija ACISA najbolj požrešna, je po njihovih najboljših močeh skrito za javnost. Zato je logično, da je Bolivija postala nova Libija......./za nadaljevanje klikni naslov članka/ Z vremenom upravljati se je treba naučiti Smo imeli med 4. in 8. novembrom usposabljanje vojaških strokovnjakov za upravljanje z vremenom, seveda tistim za grozljivo škodo ljudem. Ker je danes tehnologija vremenskih radarjev že tako razvita, je upravljalcem zelo enostavno usmerjati vremenske valove z elektromagnetnim valovanjem, ko pa so oblaki polni kovin iz letal, zato je usmerjanje in izživljanje zelo......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Tue, 19. Nov 2019 at 18:06

60 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.11.19

Mon, 18. Nov 2019 at 18:37

85 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.11.19

Zadnji komentarji

Radmila Čučak

2019-08-28 14:31:47


Ata SVANTE THUNBERG, ki je ILUMINAT je peljal hčerko GRETO THUNBERG, ki je ILUMINATKA v nastajanju, preko morja na jadrnici ROTSCHILD, s skiperjem PIERE CASIRAGHIJEM, ki je pravtako ILUMINAT, plemič iz Monaka. GRETA se je odpovedala letenju... me zanima kako bo letela nazaj čez 1 mesec, verjetno z električnim PIPISTRELOM - pristanek direkt v morje. Ata SVANTE THUNBERG je vnuk SVANTE ARRHENIUSA, ki je sin od mame KAROLINE KRISTINE ARRHENIUS. Torej je SVANTE ARRHENIUS pradedek GRETE THUNBERG. SVANTE ARRHENIUS je skupaj z ALFREDOM NOBELOM ustanovitelj inštituta KAROLINSKA (ime je dal po svoji mami), ki podeljuje nobelove nagrade. SVANTE ARRHENIUS in njegova žena sta oba dobitnika nobelove nagrade za kemijo, leta 1903. SVANTE ARRHENIUS je kot komisija za nobelove nagrade zavrnil delo ALBERTA EINSTEINA, ker ni bil dovolj dober, da dobi nagrado. SVANTE ARRHENIUS je zagovarjal planetarni model, da gre Zemlja na pragu 20 stoletja v ledeno dobo, kar je dokazoval z linearno vzročnostjo količine CO2 v zraku in temperaturo planeta. SVANTE ARRHENIUS je v znanstveni tezi trdil, da gre planet v novo LEDENO DOBO. Danes pa njegova vnučka trdi, da gre planet v globalno segrevanje Zato so jo predlagali za dobitnico nobelove nargrade. Torej, njeni sorodniki, vsi skupaj iluminati, so sami sebi predlagali svojo sorodnico, Greto, da dobi nagrado, medtem pa jo iluminati vozijo preko morja na ROTSCHILD jadrnici - ki se danes imenuje MALIZIA II, (v italijanskem jeziku pomeni HUDOBIJA) v NY na podnebno konferenco. Tako na kratko o tej zadevi, kaj in kako "oni" jadrajo... VIR: FACE BOOK CIMN

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.8.15