Anton Stres se bo lotil ustanavljanja katoliške univerze - SiOL
Potomce je treba naučiti kriminalnih znanosti, kajne Stres? Pa še država bo financirala, saj od pokradenih dveh milijard v Sloveniji ni nič ostalo. Je pa zanimivo, kako je tudi Cerkev dojela, da le skozi Univerzo lahko manipuliraš politiko!

 

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/138878/grof-molan-nasilno-prenasa-ljudsko-v-zasebno-last

 

Preizkušanje zdravil na preizkušnji - Delo 
Slovenija zaradi političnega manevra, ko je lani zaprla laboratorij za kontrolo zdravil in ga celotnega kar tako prenesla v drugega zaradi osebnih koristi, zato sploh nima uradne mednarodne licence za opravljanje kontrole. Torej je zakon ogabno zlorabljen, saj pravi, da mora biti vsako zdravilo preverjeno vsaj enkrat na pet let. Če nimaš licence, ne moreš opravljati kontrole. če pa vseeno izdaš soglasje pomeni, da si kršil vse zakone, da je licenca lažna in je dodatek na ničvrednost farmacevtskih izdelkov še toliko večji. Pa se Ministrica za zdravje na to sploh ne odzove. Jih ne briga, saj farmacija vseeno po,ni njihove žepe! Torej Slovenija nadzora nad zdravili nima, pa vseeno izdaja za lažno kontrolo račune. Ali po kmečko - samo izstavlja račune in dovoli karkoli! Pa se kljub temu ljudje še vedno ne obrnejo raje na naravo!

 

Višina minimalnega dohodka od 1. avgusta nekaj manj kot 271 evrov - Večer
Slovenija revščino definirala na 271€, kolikor dnevno porabi vsak politik. Najprej so vse pokradli 53000 ljudem, zdaj jim bodo milostno iz izropanega vrnili kot socialni kredit, nato pa jim vzeli še šotor, če ga imajo! Če bi v prejšnjem, za premnoge osovraženem socializmu, kdo samo izjavil kaj takega je ne samo ob službo! Res se vračamo v fašizem!

 

Telekom Slovenije naj bi oddal ponudbo za prevzem Telekoma Srbije - 24ur
In zdaj je razkrita umazana igra Deutsche Telekom- hoče celotno Yu omrežje v svojih rokah! Slovenski hlapci pa so mu vedno na razpolago. Heil Frau Merkel!

 

Rikom v stečaju- Večer
Samo v stečaju? Uničil Pohorje, nakradel denarja za cel Maribor, pa bo šel le v stečaj? Kaj pa zaseg vsega premoženja, osebnega, družinskega, vezanih podjetij ali pojdetnikov? Kaj pa 30 let na Dobu? Kaj res ni čas, da kriminal zatremo? Ali pa je preko tega "reveža" slovenska politika peljala Pohorje v roke tujcev? Tudi današnji določeni minimalni mesečni dohodek 271€ mu ne sme ostati!


							 

Orožarski morilec in milijonar John Kerry te dni miri države okoli Irana. No ne države pač pa bogate šejke. Ne bojte se atomskega sporazuma z Iranom, to smo naredili, da boste vi kupili še več orožja, da bo še več mrtvih in bom tudi jaz še bogatejši. Škoda, da me niso izvolili za predsednika ZDA, bi pobil pol sveta!


							 

Angleški body builder umrl pri 39 letih. Dnevno je popil 7-8 energijskih napitkov, zato so mu odpovedala jetra. Rak je bil smrtonosen. Če se že morate razkazovati kot macho, potem poskusite vsaj po naravni poti. Res boste manj nabiti, boste pa zato starost dočakali. Energijski napitki ali Coca cola - vse gre skozi jetra v hitro smrt.Zato se zadnjič nisem mogel zadržati, ko je pred mano v trgovini na blagajni mamica plačevala svoji navdušeni do 10 letni hčeri 4 plastenke Cole in nič drugega. Sem ji moral reči - a tako zelo sovražite hči?


							 

OPASNA ISTINA O VEGETI - Sokata.info
Pa pred spanjem še nekaj za vaše možgane, seveda, če ne boste več uporabljali Vegete. Davnega leta 1959, ko so jo vrgli na trg, je bilo to nekaj še kar normalnega, posušena zelenjava za vsak dom. Danes? Kot mnogi svetovni proizvajalci tudi lastnica ŽITA uporablja aditive, torej poleg nekaj posušene zelenjave predvsem kemijo. P se bom ustavil le na enem od teh kemičnih dodatkov. MSG! 1. MSG (monosodium glutamate) - MSG raises the amount of glutamate acid in the brain, which can cause death of nerve cells. MSG dviguje raven glutamatske kisline v možganih, kar povzroča smrt živčnih celic /Natural news/ Je na prvem mestu najnevarnejših substanc, lestvico pa so sestavili neprodani znanstveniki. Sploh je MSG ena ključnih kemičnih substanc v vseh jušnih kockah. Pa dober tek! Oprostite, saj vem, da so vaše možganske celice že mrtve!


 

Grof Molan nasilno prenaša ljudsko v zasebno last

Kako smo se po 2. svetovni vojni ljudje solidarno združili, da bi obnovili porušeno deželo, v kateri so tudi domobranci imeli velik delež. Gradili smo ceste, vodovode, tovarne in otrokom Osnovne šole. Za kapitaiste je bilo to seveda zelo moteče, saj denar ni šel v njihove žepe, kot so danes navajeni. A ljudje smo bili srečni, s polnimi krožniki, ob nedeljah sproščeni.