Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.8.15
Božo žabjek

Nedelja, 9. avgust 2015 ob 19:24

Odpri galerijo

Izredne razmere v Kaliforniji: Z ognjenimi zublji se spopada približno 8000 gasilcev - 24ur
Narava je zgolj delček tragedije, ki se dogaja v Kaliforniji. Že pol leta večkrat objavim kaj o pomanjkanju vode in izsušenosti, ki je zdaj pripeljala do logičnih požarov. Vse je presušeno, vode pa primanjkuje za življenje kaj šele gašenje.Da bodo končni rezultati izjemno tragični, žal. ne dvomim. A kaj, ko je največji krivec za to širšo tragedijo peščica lažne elite. Nestle Kalifornijo izčrpava že leta, pa se ve, da je celo podtalnice bilo premalo. A njemu so milijoni dobljeni s pitno vodo pomembnejši, tisto v plastenkah. Samo letos se je pred požarom moralo izseliti na tisoče domačinov, ker pitne vode zanje ni bilo več. Potem pa imajo še enega najkrutejših guvernerjev, Jerrya Browna, zagovornika Nestleja in hkrati zagovornika nasilnega cepljenja zgolj črnskih otrok. Ko so Mama's and Papa's pred natanko 50 leti izdali pesem California dreamin' se jim o današnji katastrofi niti sanjalo ni. Kapital je deželo zavozil, kot jo bo pri nas. Žal pri nas kapital politikov v zasebnih žepih. Kajti vodo prodajajo kot njihov izdelek, Radenska, Rogaška, Laško, Gorjanci. Kradejo osnovno ljudsko dobrino, da si polnijo lastno rit!! Brez dovoljenja naroda!


							
							 

Jakič hoče po stopinjah hrvaške predsednice: mesečno 18 tisočakov - Slo.nov.
Pa sem mislil, da NATO nima ledene dvorane v Bruslju. Torej bo Jakič za 18 tisočakov mesečno čistil led in se smejal drsalcem? Edino kar se je v svojem življenju naučil!


							
							 

Ciprasa sprejeli v bolnici - Bugarske novine
Zelo verjetna novica, saj kot je rekel nekdanji grški minister za energetiko Lafazanis - Grčija ni več demokratična država ampak pod diktaturo Evra! Po navedbi časopisa naj bi Cipras doživel lažji živčni zlom in napada panike. Da je v Grčiji vse v razsulu, da EU hoče Grčijo kot deželo in ne narod je jasno. Naredili bodo vse, da jih podredijo, kot so Slovenijo! Schauble in Mramor pa sta glavna krivca za tragedijo Grčije!

 

Pred 50 leti je doktor Ernst Krebs ustvaril zdravilo Laetril proti raku. Vendar takrat ni uspel dobiti potrditve tega zdravila, saj so korporacije in masoni dojeli, da je to pravo zdravilo iz B17 vitamina, ki pa bi močno škodovalo njihovemu profitu na lažnih zdravilih /100 milijard letno/. Seveda so to zdravilo tudi skrili v podzemno skladišče, da ljudje ne bi prišli do informacije. A k sreči je s prihodom interneta to ponovno odkrito in, če nič drugega imamo danes informacije, kje lahko dobite vitamin B17, ki raka res preventivno zdravi in ne kot kemoterapija, ki zdravi le farmacevtski in politični žep. Vemo, da sta med glavnimi razlogi za nastanek rakavih celic kriva stres in travma, s katerima vas politika dnevno zasipa. In, če nimate vitamina B17 se rakave celice zelo hitro razmnožujejo, veste pa kam to pelje. Zato za preventivo zaužijte čimveč vitamina, ki je uradno nezaželen kot zdravilo. Dobite ga v semenih jabolka, slive, nektarine, breskve, daleč največ pa v mareličnih in maniokinih jedrcih. Seveda je treba upoštevati še druga navodila, recimo dodajati Vitamin C, A in B, zelo zmanjšati sladkor, pa zmrznjeno hrano z aditivi, pa alkohol in tobak. A to že veste pa ne morete odnehati,kajne.

 

Predmet, ki so ga našli na otoku Reunion, ni del letala, gre za navadno lestev - 24ur
Kaj so ti lažni strokovnjaki najeti od NATA res tako zabiti? Ali zgolj igrajo predstavo Lažimo, da prikrijemo naše umore? Strokovnjak ne loči vrat letala od lestve? Konec koncev je pa zato v službi pri morilskih maskerjih! S temi svojimi butastimi "odkritji" res samo zelo nazorno sporočajo - ne bomo vam povedali kje je letalo zares!

 

Upokojeni vojaški znastvenik Richard Davis je zelo ne medijsko razložil jedrsko katastrofo v Fukushimi. Če pustimo ob strani vzroke za uničenje jedra reaktorja nikakor ne smemo posledic. Te bodo dosegle ves svet ne zgolj države ob Pacifiku. Fukushima je nepojmljivo večja tragedija od Černobila. Pa smo Černobil občutili tudi pri nas. Zdaj pa meritve na Kalifornijski obali Half moon kažejo 8 kratno prekoračitev dovoljene radiacije, San Franciso pa 5 kratno. Kot da nimajo dovolj drugih katastrof in genocidnega guvernerja Jerryja Browna? Kako je možno, da pa pri nas norci želijo še eno nuklearko? Kaj naše v nekem trenutku pa Izraelci ne morejo sesuti? Kaj ni zdravje pomembnejše ob že tako dovolj naravnih možnostih pridobivanja električne energije, ki pa jo namenoma blokirajo?

 

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 22. Nov 2019 at 18:12

47 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.11.19
Prav je, da tudi po enem tednu pogledamo v hlev in ne pozabimo, kasj so upravljalci obeh hlevov naredili ljudstvom. Redko tudi kaj dobrega!

Thu, 21. Nov 2019 at 21:21

85 ogledov

Groza, višje pokojnine!
So poslanci bili bitko pred mediji, da bi napolnili njihove krožnike, ki bodo prenešeni javnosti kot velik dosežek. Upokojenci bodo dobili 6,5€ višjo pokojnino in ta bitka je bila izbojevana 13 mesecev pred morebitnim izplačilom. Vmes so celo na stranišču tehtali ali ne bi bilo bolje dvigniti po odstotkih, glede na sedanjo višino pokojnine, kar izrecno zagovarja tudi ZDUS. Ker imajo tudi njihovi vodilni visoke pokojnine bo zanje to žalostna povišica, pravzaprav je dejanje zanje nesramno, da enači moralne požeruhe z garači in oropanimi upokojenci. Pa še veliko več denarja bo treba odtrgati iz luksuznih žepov, saj enak znesek za vse pomeni veliko več denarja zaradi več revnih kot bogatih upokojencev. Pri vsem tem je seveda izjemno zanimivo, da niti za odrom niso spregovorili o kraji, ko so po letu 1991 izjemno znižali odstotek pokojninske revščine od plače v večini s 75% na 55% danes, ostalo pa gre za državne zabave. Pa še nekoč smo plačali zase, torej na zalogo, danes nas lažejo, kako morajo delavci plačevati za naše pokojnine. Ampak pustimo že dolgo znane državne prevare peščice, namen tega izigravanja je, da tudi z drobižem zadovoljijo svoje volilce, čeprav bo verjetno v DESUSu počilo, saj njihovi, kot že rečeno elitni člani ne privoščijo vsem enak dvig. Ta dvig pa temelji na dobri volji napovedovalcev gospodarske rasti, ki jo bodo ob napovedanih simboličnih povišanjih pokojnin v primeru več kot 2,5%, morali dogovorjeno še znižati, da vendar nič ne bo šlo iz blagajne ozkega kroga. Ampak ovčje veselje bo za vse, ki bodo dočakali prihodnji december izjemno, saj bodo lahko vrnili kredit za berglo in hrano, ki so jo kupili s sposojenim denarjem od sosedov. Norčevanje se stopnjuje z vsakim sprejemanjem novih političnih odločitev in samo čakamo lahko še, da bo vsak poslanec odločal o svojem predlogu, ki bo namenjen njemu ali mogoče stranki. DESUSu ali SDS!

Thu, 21. Nov 2019 at 18:20

55 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.11.19
Razprodane duše o lažnem globalnem segrevanju Danes so plačani razpravljalci laboratorijsko obdelovali vzpostavitev natega o globalnem Slovenskem segrevanju. Navdušene množice in rekorderji med donacijski prejemniki so kričali v smeri Vlade, naj še danes zvečer sprejme ukrepe za rešitev planeta pred umetnim segrevanjem, le, da tega ne vedo in nočejo vedeti. Je Židan, ki je odprl radarsko postajo na Pasji ravni, sicer pravilno povedal, da so za spremembe krivi bogati, kajti oni imajo....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Wed, 20. Nov 2019 at 18:43

92 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.11.19
Bolivija žrtev globalne elite Žal Bolivija ni prva država, tudi ne redka, ki doživlja izživljanje krute svetovne elite in hoče ubogljiva ljudstva ter vsa naravna bogastva celega sveta zase. Da je Bolivija najbogatejša dežela z naravnim litijem, ki ga uporabljajo za izdelavo baterij in ga hočejo globalne korporacije le zase, med temi pa je nemška korporacija ACISA najbolj požrešna, je po njihovih najboljših močeh skrito za javnost. Zato je logično, da je Bolivija postala nova Libija......./za nadaljevanje klikni naslov članka/ Z vremenom upravljati se je treba naučiti Smo imeli med 4. in 8. novembrom usposabljanje vojaških strokovnjakov za upravljanje z vremenom, seveda tistim za grozljivo škodo ljudem. Ker je danes tehnologija vremenskih radarjev že tako razvita, je upravljalcem zelo enostavno usmerjati vremenske valove z elektromagnetnim valovanjem, ko pa so oblaki polni kovin iz letal, zato je usmerjanje in izživljanje zelo......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Tue, 19. Nov 2019 at 18:06

64 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.11.19

Mon, 18. Nov 2019 at 18:37

88 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.11.19

Zadnji komentarji

Radmila Čučak

2019-08-28 14:31:47


Ata SVANTE THUNBERG, ki je ILUMINAT je peljal hčerko GRETO THUNBERG, ki je ILUMINATKA v nastajanju, preko morja na jadrnici ROTSCHILD, s skiperjem PIERE CASIRAGHIJEM, ki je pravtako ILUMINAT, plemič iz Monaka. GRETA se je odpovedala letenju... me zanima kako bo letela nazaj čez 1 mesec, verjetno z električnim PIPISTRELOM - pristanek direkt v morje. Ata SVANTE THUNBERG je vnuk SVANTE ARRHENIUSA, ki je sin od mame KAROLINE KRISTINE ARRHENIUS. Torej je SVANTE ARRHENIUS pradedek GRETE THUNBERG. SVANTE ARRHENIUS je skupaj z ALFREDOM NOBELOM ustanovitelj inštituta KAROLINSKA (ime je dal po svoji mami), ki podeljuje nobelove nagrade. SVANTE ARRHENIUS in njegova žena sta oba dobitnika nobelove nagrade za kemijo, leta 1903. SVANTE ARRHENIUS je kot komisija za nobelove nagrade zavrnil delo ALBERTA EINSTEINA, ker ni bil dovolj dober, da dobi nagrado. SVANTE ARRHENIUS je zagovarjal planetarni model, da gre Zemlja na pragu 20 stoletja v ledeno dobo, kar je dokazoval z linearno vzročnostjo količine CO2 v zraku in temperaturo planeta. SVANTE ARRHENIUS je v znanstveni tezi trdil, da gre planet v novo LEDENO DOBO. Danes pa njegova vnučka trdi, da gre planet v globalno segrevanje Zato so jo predlagali za dobitnico nobelove nargrade. Torej, njeni sorodniki, vsi skupaj iluminati, so sami sebi predlagali svojo sorodnico, Greto, da dobi nagrado, medtem pa jo iluminati vozijo preko morja na ROTSCHILD jadrnici - ki se danes imenuje MALIZIA II, (v italijanskem jeziku pomeni HUDOBIJA) v NY na podnebno konferenco. Tako na kratko o tej zadevi, kaj in kako "oni" jadrajo... VIR: FACE BOOK CIMN

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.8.15