Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.8.15
Božo žabjek

Sobota, 8. avgust 2015 ob 19:36

Odpri galerijo

Hillary zdrava in bogata - Večer
Bogastvo so ji pomagali ustvariti Bill Gates in Monsanto, pa možev lažni sklad za pomoč (na volitvah). Redno je GSO hrano (ha,ha,ha), zaradi česar bo zasadila pol Afrike z njo, tako je obljubila. Tudi orožarji so njena strast in se je zavezala, da bodo njihovi prihodki ob njeni izvolitvi še mnogo višji. Njena največja odlika v predvolilnem boju, začuda, je laganje!


							
							 

V novih turških napadih več mrtvih civilistov - Siol
Ko nek politik tako slavnostno sprejme Erdogana veš, da je z njim nekaj narobe. Da je Erdogan trenutno med največjimi morilci /260 je že mrtvih/, ki pa mu hrbet ščitijo tako CIA, NATO in Mosad, ni nobena skrivnost, razen za medije. Ko si torej srčen prijatelj z morilcem potem sta samo dve razlagi. Ali si tudi sam morilec in v teh dejavnostih uživaš ali pa si bebec brez možne razlage. Zame je naš maneken oboje! Potem pa še dodaj, da so Hrvatje Turški priseljenci!!

 

Milanović Cerarju: "Samo, dragi moj, kar je preveč, je pa preveč" - RTV Slo
Došao ja iz Turske sa Erdoganovim genima a ti bi sada od mene htio, da budem pošten i ljudski? 10 stoljeća već krademo zemlju pa sada više nećemo??

 
							 

WHO: Obetavni izsledki preizkusov cepiva proti eboli - RTV-Slovenija
Najprej manj nevaren stavek! Kako že gre? Bi lahko prosim objavili naše besedilo, zaračunajte pa po našem dogovoru?
Zdaj pa h krutem delu te laži. Znanstvenik Dr. Cyril Broderick iz univerze v Delaware je jasno povedal, da je ebola genetsko ustvarjena v laboratorijih farmacevtov in razpečan s pomočjo Združenih narodov med nevedne ljudi, ki česa takega z ZN ne bi nikoli povezali. Je pa WHO tudi del ZN, torej laž širijo, da bi končno začeli ogabno služiti. Ko je dr. Broderick objavil to odkritje, je Washington Post v slogu slovenskih vremenarjev skočil v zrak in ga obtožil prvorazredne teorije zarote. A kaj, ko bi farmacevti radi nekaj let obvezno cepili ljudi po svetu, za milijarde. Učinek teh cepiv pa je deformirana populacija. Ne samo pri eboli!

 

Kako so nekateri čudno gledali, ko je bil pred dnevi objavljen posnetek goljufije pri žrebanju srbskega lota. Ko sem slučajno danes pogledal na številke zadnjih štirih krogov slovenske loterije, lahko rečem le - zelo načrtovano goljufanje.A ni čudno, da se kar dvakrat zapored ponavljajo številke 12,13,14 in nato 23,25,38? Verjemite, da se prevarantje ne bi odzvali na zahtevo, da svoje kroglice vstavi nevtralna oseba, ki je pri žrebanju prisotna. Prav tako bi bila težava zanje, če pred žrebanjem ne bi imeli obdelanih vseh vplačil!

 

Uporabniki konoplje še vedno veljajo za kriminalce - Delo 
Jože Hren z Ministrstva za Farmacijo je lepo povedal - mi smo zelo nadpovprečni v EU, smo dokazani doktorji klečeplazne poslušnosti do EU gospode. Konoplja bi ogrozila ogromne zaslužke farmacevtov, saj samo z lažnimi zdravili za raka zaslužijo po svetu kar 100 milijard letno. Mi tega ne bomo dovolili. Če ljudje s konopljo ozdravijo je to njihova sreča, da so se izognili kaznim, kajti zdravili so se kot kriminalci. Mi ne bomo dovolili, da naravno zdravilo ogrozi naše zdravstvo, naše zaslužke. Zato ne nasprotujte kot kriminalci nam, ki smo v tem poslu doma in ustvarjamo zakone zaradi naših žepov. Kdo je uzakonil uporabo konoplje v zdravstvene namene? To je pa druga zgodba, je pa Alenka dovolila GSO konopljo!

 

Lakotnik, Trdonja in Zvitorepec bodo napovedovali vreme - 24ur
Se boste vsaj zabavali in ne boste jezni, ker tudi oni nimajo podatkov neposredno iz Bruslja. Med njihovim hecanjem pa poglejte v nebo kakšni so oblaki in koliko belih črt pa boste napovedali sami vreme za jutri! ARSA za to res ne rabite!

 

Na prodaj je še osem državnih podjetij - Delo 
Potem pa zapiramo vrata in začnemo po rovih brskati za hrano. Po drugih rovih pa bodo politiki bežali na dogovorjene lokacije, kjer jih čaka letalska karta in poln bančni račun. Namesto, da jih takoj zapremo v Idrijski rudnik živega srebra. Bodo še nekaj časa živeli, saj je živo srebro tudi v cepivih za otroke!

 

Kako huda logika kot odgovor vsem izdajalskim zdravstvenim birokratom in zdravnikom. Ko jih slišite, da lažejo po medijih ali vam, kako vaš necepljeni otrok predstavljajo nevarnost cepljenemu otroku, ker mu lahko prenesejo bolezen, se vzdržite. Ni vreden ene po gobcu. Povejte mu raje - kako lahko moj otrok ogroža cepljenega otroka, če pa je ta cepljen in je torej imun na bolezen?
So pozabili, da morajo zaradi zaslužka lagati in uničevati otroke, jim v možgane že, ko shodijo, vnesti uničujoče celice v možgane. Torej je bil lažnivi zdravstveni birokrat kot majhen cepljen in ima že poškodovane možgane? Pa niti besede imunost ne razume! Če on ni imun pred korupcijo, bi pa vsaj otrok moral biti po cepljenju? Ja, če bi cepivo bilo namenjeno zdravljenju!

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 22. Nov 2019 at 18:12

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.11.19
Prav je, da tudi po enem tednu pogledamo v hlev in ne pozabimo, kasj so upravljalci obeh hlevov naredili ljudstvom. Redko tudi kaj dobrega!

Thu, 21. Nov 2019 at 21:21

34 ogledov

Groza, višje pokojnine!
So poslanci bili bitko pred mediji, da bi napolnili njihove krožnike, ki bodo prenešeni javnosti kot velik dosežek. Upokojenci bodo dobili 6,5€ višjo pokojnino in ta bitka je bila izbojevana 13 mesecev pred morebitnim izplačilom. Vmes so celo na stranišču tehtali ali ne bi bilo bolje dvigniti po odstotkih, glede na sedanjo višino pokojnine, kar izrecno zagovarja tudi ZDUS. Ker imajo tudi njihovi vodilni visoke pokojnine bo zanje to žalostna povišica, pravzaprav je dejanje zanje nesramno, da enači moralne požeruhe z garači in oropanimi upokojenci. Pa še veliko več denarja bo treba odtrgati iz luksuznih žepov, saj enak znesek za vse pomeni veliko več denarja zaradi več revnih kot bogatih upokojencev. Pri vsem tem je seveda izjemno zanimivo, da niti za odrom niso spregovorili o kraji, ko so po letu 1991 izjemno znižali odstotek pokojninske revščine od plače v večini s 75% na 55% danes, ostalo pa gre za državne zabave. Pa še nekoč smo plačali zase, torej na zalogo, danes nas lažejo, kako morajo delavci plačevati za naše pokojnine. Ampak pustimo že dolgo znane državne prevare peščice, namen tega izigravanja je, da tudi z drobižem zadovoljijo svoje volilce, čeprav bo verjetno v DESUSu počilo, saj njihovi, kot že rečeno elitni člani ne privoščijo vsem enak dvig. Ta dvig pa temelji na dobri volji napovedovalcev gospodarske rasti, ki jo bodo ob napovedanih simboličnih povišanjih pokojnin v primeru več kot 2,5%, morali dogovorjeno še znižati, da vendar nič ne bo šlo iz blagajne ozkega kroga. Ampak ovčje veselje bo za vse, ki bodo dočakali prihodnji december izjemno, saj bodo lahko vrnili kredit za berglo in hrano, ki so jo kupili s sposojenim denarjem od sosedov. Norčevanje se stopnjuje z vsakim sprejemanjem novih političnih odločitev in samo čakamo lahko še, da bo vsak poslanec odločal o svojem predlogu, ki bo namenjen njemu ali mogoče stranki. DESUSu ali SDS!

Thu, 21. Nov 2019 at 18:20

34 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.11.19
Razprodane duše o lažnem globalnem segrevanju Danes so plačani razpravljalci laboratorijsko obdelovali vzpostavitev natega o globalnem Slovenskem segrevanju. Navdušene množice in rekorderji med donacijski prejemniki so kričali v smeri Vlade, naj še danes zvečer sprejme ukrepe za rešitev planeta pred umetnim segrevanjem, le, da tega ne vedo in nočejo vedeti. Je Židan, ki je odprl radarsko postajo na Pasji ravni, sicer pravilno povedal, da so za spremembe krivi bogati, kajti oni imajo....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Wed, 20. Nov 2019 at 18:43

81 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.11.19
Bolivija žrtev globalne elite Žal Bolivija ni prva država, tudi ne redka, ki doživlja izživljanje krute svetovne elite in hoče ubogljiva ljudstva ter vsa naravna bogastva celega sveta zase. Da je Bolivija najbogatejša dežela z naravnim litijem, ki ga uporabljajo za izdelavo baterij in ga hočejo globalne korporacije le zase, med temi pa je nemška korporacija ACISA najbolj požrešna, je po njihovih najboljših močeh skrito za javnost. Zato je logično, da je Bolivija postala nova Libija......./za nadaljevanje klikni naslov članka/ Z vremenom upravljati se je treba naučiti Smo imeli med 4. in 8. novembrom usposabljanje vojaških strokovnjakov za upravljanje z vremenom, seveda tistim za grozljivo škodo ljudem. Ker je danes tehnologija vremenskih radarjev že tako razvita, je upravljalcem zelo enostavno usmerjati vremenske valove z elektromagnetnim valovanjem, ko pa so oblaki polni kovin iz letal, zato je usmerjanje in izživljanje zelo......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Tue, 19. Nov 2019 at 18:06

60 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.11.19

Mon, 18. Nov 2019 at 18:37

85 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.11.19

Zadnji komentarji

Radmila Čučak

2019-08-28 14:31:47


Ata SVANTE THUNBERG, ki je ILUMINAT je peljal hčerko GRETO THUNBERG, ki je ILUMINATKA v nastajanju, preko morja na jadrnici ROTSCHILD, s skiperjem PIERE CASIRAGHIJEM, ki je pravtako ILUMINAT, plemič iz Monaka. GRETA se je odpovedala letenju... me zanima kako bo letela nazaj čez 1 mesec, verjetno z električnim PIPISTRELOM - pristanek direkt v morje. Ata SVANTE THUNBERG je vnuk SVANTE ARRHENIUSA, ki je sin od mame KAROLINE KRISTINE ARRHENIUS. Torej je SVANTE ARRHENIUS pradedek GRETE THUNBERG. SVANTE ARRHENIUS je skupaj z ALFREDOM NOBELOM ustanovitelj inštituta KAROLINSKA (ime je dal po svoji mami), ki podeljuje nobelove nagrade. SVANTE ARRHENIUS in njegova žena sta oba dobitnika nobelove nagrade za kemijo, leta 1903. SVANTE ARRHENIUS je kot komisija za nobelove nagrade zavrnil delo ALBERTA EINSTEINA, ker ni bil dovolj dober, da dobi nagrado. SVANTE ARRHENIUS je zagovarjal planetarni model, da gre Zemlja na pragu 20 stoletja v ledeno dobo, kar je dokazoval z linearno vzročnostjo količine CO2 v zraku in temperaturo planeta. SVANTE ARRHENIUS je v znanstveni tezi trdil, da gre planet v novo LEDENO DOBO. Danes pa njegova vnučka trdi, da gre planet v globalno segrevanje Zato so jo predlagali za dobitnico nobelove nargrade. Torej, njeni sorodniki, vsi skupaj iluminati, so sami sebi predlagali svojo sorodnico, Greto, da dobi nagrado, medtem pa jo iluminati vozijo preko morja na ROTSCHILD jadrnici - ki se danes imenuje MALIZIA II, (v italijanskem jeziku pomeni HUDOBIJA) v NY na podnebno konferenco. Tako na kratko o tej zadevi, kaj in kako "oni" jadrajo... VIR: FACE BOOK CIMN

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.8.15