Greenpeace je danes objavil, da naftni družbi OMV in Marathon oil odstopata od podpisa pogodbe za črpanje nafte na Jadranu.Seveda je to izjemno dobra novica, čeprav še ni dokončna. Ti dve podjetji sta bili med tistimi, ki imata 7 od 10 licenc za črpanje. Torej do jeseni čakamo na morebitne ostale, a sedanji podpis je preklican. Seveda gre tu zahvala aktivistom, ki so res zagnali vik in krik in imajo pri tem precej zaslug. Zanimivo pa je sklicevanje obeh družb na nerešeno mejno vprašanje s Črno goro. Kaj pa s Slovenijo? Nekaj teh črpališč naj bi bilo tudi za izhodom iz Piranskega zaliva, prav zato so bila huda grožnja tudi za Slovenijo. Vprašanje zdaj je tudi ali bo to vplivalo na nadaljni postopek arbitraže, saj je Hrvaška izgubila enega večjih razlogov, da arbitražo ignorira? Je pa v tej akciji še eno pomembno sporočilo - boriti proti politikom in mogotcem je ponavljajoča bitka na širokem področju, kajti le tako obstajajo možnosti za uspeh. Zato, če želimo rešiti Slovenijo pred sedanjimi vampirji mora vstati cela Slovenija, od Dobrovnika do Sečovelj. Proteste ponavljati in z blokadami ustvariti strah med politiki. LE TAKO IMAMO MOŽNOSTI!


							 

Erjavec prepričan: Hočejo me zrušiti - Slo.nov.
A zato, ker imam dve fajn prijateljici, ki z mojo pomočjo pobirata državni denar in vsi skupaj uživamo na potovanjih in požrtijah? To ni razlog, to delam že nekaj vlad. Razrešite me, ko bom prvič v življenju naredil nekaj, kar bo koristilo ljudem, takrat pa bom kršil politični kodeks prevarantskega kameleonstva in si bom zaslužil.

 

Slovenska industrija jekla (Sij) bo dokapitalizirala Perutnino Ptuj - Delo 
Sedaj bodo kokoši krmili z odpadki železa in jekla, ki jim ostaja pri njihovi proizvodnji. Jajca bodo čvrsta, sive barve in neužitna. Trg se bo povečal, ljudje bodo okameneli. Se bo pa finančna špekulacija obrestovala, saj bo v SIJu ogromno ljudi dobilo nove zaposlitve, v Perutnini pa verjetno nove kure iz tujine? Pa ne v kokošnjakih! Ploskanje v Vladni palači danes razbija po Ljubljani! Razprodaja gre naprej!

 

ANTON CHERNYKH

Zdravniki umirajo, ker so farmacevti premočni. Ko sem prebral dva članka v World Truth in Natural news sem se zares zgrozil. Zgodovina se ponavlja na vseh področjih, ljudje nasilno umirajo, če ogrožajo kapital umazanim. Spomnimo se največje tragedije potopitve Titanika, ki je, čudno, sovpadalo z nasprotovanjem treh bančnikov, da lahko Rotschild prevzame Federal reserve bank od USA. Vsi trije so bili na potopljenem Titaniku. Ali pa umor Kennedyja, ki je prav tako pripravljal ukrepe proti takrat že Rotschildovi banki. A tukaj gre za zdravje. Doktor Bradstreet je bil ustreljen trikrat, ne ve se kdo ga je, ker je bilo načrtno. Nato vržen v reko. Namreč tri dni pred tem umorom so našli pionirsko delo tega doktorja, ki je zdravilo avtizem in raka hkrati in imelo, glede na testiranja, kar 80% učinkovitost (kemoterapija manj kot 5%, ampak požira denar) Samo tri dni so rabili farmacevti za dr. Bradstreeta! Dodajmo tu še tri ameriške in tri mehiške doktorje, ki so se borili proti cepljenju, saj so dokazali kako izjemno neučinkovita so cepiva in namenjena zgolj sama sebi. Zdravniki so izginili neznano kam ali pa čudno umrli, v avtu ali storili samomor s tremi streli v glavo (???). Cepiva so milijarde, tega farmacevti ne dovolijo uničiti. In svetovni farmacevti že dolgo ne skrbijo za nič drugega kot dotok denarja, zdravje jim je nepomembno. Dodaj temu še obvezno, torej nasilno cepljenje v Sloveniji in vedeli boste zakaj, če bo kdaj umrl zdravnik, ki temu nasprotuje. Poleg tega pa sedanja vlada nasilno zagovarja zasebno zdravstvo, torej boste za farmacevtske strupe morali še plačati, da boste umrli na lastne stroške! Dinozavre je pokopala narava, človeško raso pa bo zločinski pohlep!

 

Nadzorniki SDH dali pogojno soglasje k prodaji Elana - 24 ur
Ker ste kupci špekulantski skladi, hočemo od vas zavezo, da boste po prodaji tretji osebi nam in naši stranki izplačali dvojno provizijo!

 

Imate časa kakšnih 15 minut? Ste siti hrvaških laži o Piranskem in še kakšnem zalivu? Sploh veste kdo so Hrvatje? Celo jaz sem bil presenečen, ker nisem vedel, da so potomci Turkov, ki do preko Poljske prišli na pomoč Slovencem kot najemniki v boju proti Obrom. Tudi Benečani jih niso marali, a so bili vojaško izurjeni, saj so jih zato v 6 stoletju Poljaki tudi najeli. Nikoli niso živeli v Istri, še več, ne v Zagrebu in Slavoniji. Zelo, res zelo se splača ogledati so ta video, ki je v dveh delih in bo, verjamem, za večino vas šokanten! Pa prijetno gledanje. Mogoče si ga tudi Milanordogan, pa Kitarogan ali Koesoerjeva pogledajo?

https://youtu.be/O8HMUkBUZuA

 

Vlada že cel dan zaseda in pretresa številne teme - RTV Slo
Začeli so z zajtrkom, sledilo je nakladanje o dopustih, nato kosilo za kraljevo družino, popoldne pa so se dotaknili, kako bodo nakradli še več denarja. Sledila je večerja z veliko šampanjca in nato službene limuzine, da so jih pijane, kot vsak dan, odpeljali domov. Drži, potres v proračunu smo čutili tudi danes!

 

Kaj so cepiva? Razkrito v Natural news, do obisti! Nasilno vnašanje kancerogenih delcev v telo, ki postanejo nedosegljivi za reševanje. Cepljenja sofinancirajo farmacevti iz 6 najpremožnejših držav, ki jim strupi proti raku prinašajo 100 milijard letno in se vsako leto zvišuje za 6,5%. Zdravnik, ki je to odkril pred dnevi, je po treh dneh pokojni! Danes že omenjeni dr Bradstreet! Da se boste zavedali farmacevtske pomoči pri boju z rakom!

 

Ameriški vojaki pomagali pri prenovi objekta na Počku - SiOL
Saj Poček so naši hlapci itak podarili ameriški vojski, potem je normalno, da na svoji zemlji sami delajo!? Slovenija seveda zelo rabi morilski poligon, saj bo v prihodnje preko NATA služila milijarde po svetu.

 

V Slovenski industriji jekla bodo postali tudi perutninarji - Žurnal24
Veste kako vroče je ob livarskih pečeh? V nekaj dneh ti vročina skuri pamet. Zdaj bi pa vsaj od kokošk možgnačke radi, da bi še več denarja frfotalo. A so spregledali, da kure ne znajo leteti? A ja, v slovenski kuri leti denar po drugih poteh! Vedno pa z dovoljenjem najvišjih!

 

 

Hrvati 1. del: leto 619 - 1563 - YouTube

Prvič razkrita zgodovina Hrvatov in vsa bistvena dejstva o njih od priselitve iz osrednje Azije do 21. stoletja.