Politiki so Slovenijo drago stali - Žurnal24
Ko govorimo o letu 2013 potem je treba izpostaviti dva najhujša zloćinca - Bratuškovo in Čuferja! Obe marioneti sta naredili škodo, ki je primerljiva samo še s krajo 100 milijard slovenske elite in razprodajo 102 podjetij izdajalcev Cerarja in Mramorja. Pomembna je reakcija 95% ljudstva - žal se ne da nič narediti, bomo pač potrpeli!

 

Nižje pokojnine zaradi neplačanih prispevkov delodajalcev v ustavno presojo - Konfederacija slovenskih sindikatov
KSS je včeraj poslal v Ustavno presojo še eno izmed zlorab delavskega razreda - neplačevanje pokojninskih prispevkov. Neplačevanje je zelo pogost pojav pri nas, ki pa ob podpori politike nima epilogov razen na pokojninah upokojencev. Ljudje jokajo, ko ugotovijo neplačevanje delodajalcev a pravega odziva ni. Res je tudi, da so od prijavljenih na pravosodne organemogoče obravnavali peščico. Le zakaj bi na tem, če pa pelje Cerarjeva vlada Slovenijo v dobo brez pokojnin oz. takšnih, ki niso vredne besede.Zato ne sprašujte Cerarja, zakaj nima čuta do ljudstva, ker vam bo odgovoril zelo ostro - ne žalite me, ko pa zame ljudstvo pomeni zgolj nepotreben strošek!
Kje ste ostali sindikati v konkretnih zahtevah, stavkah kot je tista nemških železničarjev? Do konca in zgolj v korist delavca! Ne z dvojno igro - za zaprtimi vrati podpora izdajalski vladi, na prostem, pred kamerami, smo načeloma proti. Proti čemu? Ukinitvi lastnih privilegijev? Trojnim službam hkrati?

 

Evropski poslanci o trgovinskem sporazumu - 24 ur
Ti so predobro plačani, tudi dodatno poleg plač, da bi kaj naredili. Samo ljudstva lahko preprečijo ta smrtonosne sporazume o prevzemu oblasti s strani korporacij. Ampak mirni kot smo, lahko pričakujemo le še več strupov, sodišč pod okriljem Monsanta ali Syngente, Zvezo potrošnikov  s Kutinovo, ki bo reklamirala GMO izdelke! Lahko noč, ignorantje!

 

Poklicni naziv: rabelj - Žurnal 24 /Saudova arabija/
Žal zgolj neuradno - tudi Cerar se je že prijavil! Življenjepis z opisom izkušenj v Sloveniji obsega kakšnih 100 strani.

 

Dušan Semolič trdi: Slovenija izgublja politično in ekonomsko suverenost - Siol
Spet nova strategija pred javnostjo? Kje pa ste bili v času zaprtega sestankovanja Ekonomskega socialnega sveta? Zakaj ste pa tam vse hudičeve vladne dokumente podpisali? Nacionalno razdiralno strategijo, razprodajo, revščino! Že takrat smo opozarjali na totalno razprodajo dežele, pa še danes ni vašega članstva na cestah! Se vam ne zdi, da bi bilo treba zares udariti po mizi, ali pa pokazati pravi obraz in končno odstopiti. Velja za vse sindikaliste včlanjene v izdajalski ESS!

 

Nekemu zaplankanemu pro fašistu Ivanu Janshi v poduk, čeprav mu možgani ne bodo sprejeli resnice:
Na Teheranski konferenci leta 1943 so se med drugim Churchill, Roosevelt in Stalin dogovorili, da "poslej kot edino legitimno vojaško silo na področju Jugoslavije priznavajo partizansko vojsko pod vodstvom Josipa Broza - Tita." Torej že 1943 so bili Janshevi predniki izbrisani iz registra Ljudje na planetu Zemlja! A kaj, ko nima samo Jansha umazanih rok in smrdljivega jezika, tudi Cerar in Vlada že malikujejo izdajalce, ki so doživeli upravičen zaključek umazane kolaboracije in z izdajo pobili ogromno Slovencev! Zdaj bi jih kar v Vladni in Predsedniški palači pokopali!? Res so stari partijci izbrali najodurnejšega provokatorja za umazano delo do uničenja in predaje države tujcem!

 

Tone Krkovič kmalu po izpustitvi iz zapora na sestanku v uradu predsednika Boruta Pahorja - Dnevnik
Hvala vam za pomoč pri naši medijski igri in skrajšanem sodnem postopku. Zdaj gremo družno v akcijo, ljudstvo moramo do konca spreti med sabo. Kakšna sreča, da sta Pahor in Cerar na naši strani in je ustvarjanje tragikomedije tako preprosto! Predvsem pa mi je všeč tudi, da ste se vsi tako zlizali s cerkvijo, naslednico izdajalca Rožmana. Samo tako lahko uspemo!!

 

V Sloveniji voda ne odžeja tako kot v tujini - Dnevnik
Zato obstajajo številni razlogi. Od majhnosti prebivalstva, do škodljivosti pitja iz plastenk, a najbolj vnebo vpijoč razlog je, da skoraj nimamo več vodnega vira v lastnih rokah. Tistega s tako kvalitetno vodo, da čudi vse evropejce. Od Radenske, Rogaške, Costelle, Laških izvirov do Izvira pod Gorjanci. Poteka sistematična kraja naravnega ljudskega premoženja. Ampak, ne sekirajte se, saj imate še vedno klorirane in drugače onesnažene pitne vode iz mestnih vodovodov, ki so skoraj že fekalni vodovodi.Saj vam to zadošča, kajne.? Brez veze, da bi se dvignili na noge in zaropotali? Vsaj tako ostro kot država, če ne plačate 100€ in vam hišo vzamejo?

 

Proti Jankoviću uvedena sodna preiskava zaradi Stožic - DELO
Pa ga menda ne bodo za tistih nekaj milijonov nadlegovali? Saj je vendar zaščiteni kader, ki lahko dela kot si njegovi šefi zaželijo.Razen, če ne bodo odkrili pri vsaki gradnji odliv denarja? Saj župani sicer ne dovolijo novih objektov in mostov, če dotok ni pravilno visok! Pa poleg Stožic nam gradi še eno dvorano in eno kopališče, ki bosta osnova ljubljanskega industrijskega booma! Za Hospic pa niti iz svojega bogatega žepa ne premore nekaj drobiža!

 

Deveta stavka nemških strojevodij v desetih mesecih - RTV Slo
Sem prepričan, da se nemški železniški sindikat zgleduje po slovenskih sindikatih včlanjenih v ESS. Kar poglejte, za vsako propadlo podjetje, razprodano ali uvrščeno na seznam za razprodajo, pa vsako, ki ne izplačuje redno plač oziroma delavce po Šešokovo krade, so sindikalisti letos organizirali že nekaj sto protestnih shodov, med katerimi, ker ni rešitev, še vedno potekajo. A sem kaj pomešal? Kaj ne hodijo k Cerarju najdoločneje protestirat? Pa na Modro Zavarovalnico?

 

Borut Pahor se je na Krasu preizkusil v delu kamnoseka - Žurnal 24
Nič nenavadnega, kajne? Pred kamerami gre vedno v fizična dela, nikoli pa ne upa v miselna! Vem, zato bi rabil pamet, ampak kaj ni dovolj nesramno, da počne na mestu predsednika samopromocijske komedije, namesto, da bi vsaj enkrat naredil nekaj koristnega? Sem pa resno pomislil, če se v ta fizikalna dela ne spušča prav zato, ker je javno priznal, da s plačo komaj preživi in si tako prisluži honorarje v materialni obliki? Od drekov, do namolzenega mleka in zdaj nekaj kosov kamna?

 

Predsedniška tekma Hillary Clinton dobiva nove razsežnosti. Zdaj je že jasno, da je Monsanto njen izjemen podpornik, ki poleg Billa Gates tudi daleč največ prispeva na njen predvolilni račun. Celo Monsantovega lobista je najela, da ji vodi umazano bitko za Obamin sedež. Je pa zanimivo, kako so z njenim vstopom v boj za najvišji položaj v ZDA postali glasni tudi slovenski umazanci, ki propagirajo GSO, kot Jelka Vozlič Šuštar, lažni strokovnjak na GSO hrani!


							 

Vsak državljan ima že ob rojstvu 14.600 evrov minusa - 24ur 
Že samo ta podatek je katastrofa. Potem pa razmišljajte še po drugi poti. Da nastane minus mora nekdo imeti plus! Ker je pri nas peščica, ki lahko nekaznovano krade, potem je vsaj nekaterim jasno, da so sodni in zaporni postopki nevzdržni, da je zapornikov na doživljenski premalo in je zakon o odvzemu nedokazanega premoženja iz leta 2011 le smeh na papirju. Milijarde so izginile in še izginjajo, pa se nič ne zgodi, razen nove in nove revščine!

 

Islamska država financira kosovske vrtce in šole - Delo 
Končno je ušla "neprava" informacija. IS financirajo ZDA, ki imajo tudi vojaške poligone in baze v Albaniji, ta hoče Kosovo in Makedonijo zase. Torej je zdaj zelo jasno, kdo stoji zadaj in kdo ustvarja morijo, sovraštvo in prihajajočo vojno! ZDA, terorist št. 1 na svetu!

 

Turk obtožen zlorabe položaja - Slo.nov.
Ko prebiram kriminalne zgodbe iz slovenskega šolstva zgodbe takoj povežem s TEŠ6. Tudi tam imata glavno vlogo pri pranju denarja SD in SDS. Poleg tega pa še neverjetno sozvočje imen strank - SD - Samo denar in SDS - Samo Denar Slovencev! Honorarji, lažni razpisi, fakultete za denar in kar tako, plagiati, kupovanje diplom in doktoratov. Potem pa vstopijo taki v politiko!