Erjavec v Braziliji tudi o olimpijskih igrah - Večer
To je Erjavec, zanimajo ga potovanja na naše stroške, delal pa ne bi nič. Je šel v Brazilijo pomagati reševati Sao Paolo, ker je 20 milijonov ljudi ostalo brez vode? Je šel naprej v Peru na ogled Machu Pichuja? Je šel na prijetno pozno poletno plažo z nekaj strastnimi Brazilkami? Res, kaj pri pri nas lahko pride do oblasti, kakšni prevaranti, grebatorji! In namesto, da skrbi za upokojence se na njihov račun potepa po Svetu in naklada o olimpijskih igrah. Bi rad bil soorganizator in prejel kakšne donacije? Povsem enak učinek bi bil, če bi šla dva prebivalca z Ihanske farme namesto njega!!!

 

Cerar za vikend z Milanovićem v mondeni Schladming - Slo.nov.
Avstrijski kancler ju gosti samo zaradi enega vprašanja - čas je, da določite datum, ko bomo prevzeli vaša ozemlja in se vam ne bo treba več izživljati kot izdajalca. Vedita pa, da pod našo jurisdikcijo ne vidva ne vaši prijatelji ne bodo mogli tako veliko krasti. Edino ljudstvo bo ostalo na istih pravicah in plačah - nikakršnih. Aufidersen slovenski izdajalec, za vedno!!!

 

V veselje mi je deliti spodnje pismo, ki sem ga danes prejel. Z vsem napisanim se strinjam

_________________
Spoštovani prijatelj !

Zagotovo jaz ne verjamem vsakomur ! Ker če bi verjel vsakomur , ti tega ne bi poslal ! VERJAMEM pa , da ta oblast ne vlada v korist SLOVENSKEGA naroda , ampak je HLAPEC in SLUGA POKORNI firerke ČETRTEGA RAJHA .
Četrti rajh pa je na pohodu na VZHOD po nekdanji Hitlerjevi poti , samo da sedaj to počne tako, da mehča ali odstranjuje HRBTENICE TISTIM , ki bi morali stati V PRVI LINIJI pri zaščiti Slovenije kot države in PREDVSEM KOT DOMOVINE SLOVENCEV ! NAČRTNO nam uničujejo DOMOVINO, domovina pa je temelj obstoja nekega naroda ! Brez domovine ni obstoja !
In o tem dragi prijatelj se sindikati NE BI SMELI s temi PRODANIMI dušami NITI pogovarjati AMPAK , ljudstvo dvigniti na noge in preplaviti ulice ! Z vašimi sedanjimi dejanji pa STE ZRAVEN !
Torej boste SOKRIVI za RAZPRODAJO DOMOVINE ! SEDANJI oblastniki so večji zločinci in IZDAJALCI DOMOVINE kot tisti med 2. svet. vojno !
OKUPATORJE so naši predniki izgnali v štirih letih skupaj z izdajalci (ali pa so jih posravili pod zemljo)! SEDANJE NE BODO NAŠI NASLEDNIKI NIKOLI VEČ !!!!! 
SLOVENSKEMU NARODU pišete USODO HLAPCEV ! Po tistem, kar si mi napisal ,se mi zdi da se tega sploh ne ZAVEDATE !
To pismo prepošlji še svojim kolegom !
Z lepimi pozdravi

IVO LEBAN

 

Ko bi ljudje to dojeli kot resnico!!! Pahor in Veber je ne smeta!! AMERIŠKO VOJSKO MORAMO NAGNATI IZ Slovenije!!!!!

http://www.publishwall.si/stoychi./post/121390/airbus-germanwings-je-bil-sestreljen-z-laserskim-sistemom-hell-ads

 

Sindikati ponovno za začasno ustavitev privatizacije - Večer
Kako velika medijska laž, saj Semolič mora tako govoriti. Zakaj pa ne povedo resnice, kajti elektronska pošta, ki sem jo danes prejel v vednost kaže tisto umazano plat Semoliča. Zakaj je pisal Nataliji Berlec naj jutri na sestanku Ekonomsko socialnega sveta, kjer se sprejema zločinska strategija razprodaje skrivaj, zelo daleč od ušes javnosti, uvrsti tudi temo - Predlog strategije upravljanja z državnimi naložbami, kjer bodo lahko imeli marmeladne prste tudi vodilni sindikalisti. Tisti, ki so z grožnjami prepovedali jutrišnji protest ob tej seji ESS. Zavajalci Semolič in ostali Sindikati, ki so podpisali ESS, s katerim podpirajo razprodajo!!

Izdajalci sprožili vojno med ribiči - Slo.Novice
Nazorna zgodba, ki jo lahko razširimo na celotno Slovenijo. Imamo kakšnih 500 izdajalcev na najvišjih političnih sedežih, ki namerno sprejo narod in ga razdelijo, da lahko izdajajo celo domovino in jo razprodajo tujcem za drobiž, pa še od tega dobijo krasne provizije. Pokradli so nam v zadnjih 25 letih milijarde, uspejo nas na toplovodarskem zakonu skrajno sovražno skregati, potihoma pa prodajajo NKBM, ki ima v sefih tajne dokumente o največjih krajah, da izbrišejo sledi kdo in koliko je pokradel in kam so skrili denar!!!

 

Dokončni potop smučarije na Mariborskem Pohorju? - 24ur 
Medja s Pohorja odvaža snežne topove, ker so mu nekaj dolžni. Medji smo mi dali milijardo in krepko čez, da je pokril svoje lopovščine.Kje ste Mariborčani? Zakaj ga ne naženete in postavite zid, do kam sem NLB in Medja? Če pa gre preko zidu za posledice odgovarja sam! In kje je lažni Fištravec? Kaj ni Pohorje štajerski ponos? Ne dovolite teh kraj!

 

Saudska Arabija z letali napadla Jemen - Delo 
Izdajalska ameriška marionetna država, ki za vojaške morije nameni toliko kot cela AMERIKA, je zdaj po ameriškem ukazu napadla sosede! Šejkom je pač pomemben denar, ne arabski svet, nedolžni ljudje, kaj šele normalno sožitje. Sedanjost nam vedno bolj dokazuje, da ne obstaja v celi svetovni zgodovini hujši morilski sistem od ZDA!!

 

Tajski premier bi pobil novinarje, "ki ne poročajo resnice" - RTV Slo 
Da ne bo pomote - novinar je napisal članek Cerar in Pahor povabila novinarje, ki ne poročajo resnice, a je na srečo urednik slučajno našel tajski primer in zato dovolil objavo s spremenjenim naslovom in spremenjenimi posnetki!

 

Siol danes razkriva srhljivo zgodbo tajkunskih svinjarij in prejemanja provizij preko HSBC, kar je pred časom razkril Swiss leaks. Ampak Siol je hkrati prvi medij, ki si je upal omeniti ne samo Rovereja, lastnika Telemacha, ki je za prodajo te firme Američanom dobil na švicarski račun 1 milijon, ampak mnogo pomembnejši podatek. Sedanja izjemno popularna evropska komisarka za nič dela Violeta Bulc je bila z Roverejem v tesni poslovni navezi v Telemachu. Pa dodajte še Tomaža Lovšeta, pralnico Balkanskega denarja Hypo Banko in vaša zdrava pamet bi morala takoj ugotoviti, kdo v resnici je Violeta Bulc!!

 

Samo na kratko, je pa izjemno koristno. Raziskovalci na Rutgers University so odkrili, da oksidant v pravem naravnem olivnem olju uniči celice raka v eni uri, pri tem pa ostale celice v telesu ostanejo nedotaknjene. Če si ga lahko privoščite - domače olivno olje je dokazano zdravilo, ki v trenutku pomete s kemoterapijo in farmacevtskimi ponaredki!


							 

Forum 21 zaskrbljen nad tajnostjo pogajanj o TTIP - SIOL
Spet en hud vic v medijih. A Kučan, pa njegov zet Štrukelj in ostali, ki vse kar je proti narodu 110% podpirajo, so priredili v slogu Pavlihe pogovor? Štrukelj, ki je podpisal ESS in s tem razprodajo? Res so TTiP in TISA KORAK K SVETOVNI NADVLADI AMPAK KAJ PA SO ONI STORILI SAMO PROTI RAZPRODAJI? A so pripeljali pol milijona Slovencev na ulice? Ali pa bodo jutri skrivaj kot TTiP podprli strategijo dokončne razprodaje!! Joj, ko začnejo umazani zamegljevati prostor začne tako hudičevo smrdeti, da tudi naravni osvežilci več ne pomagajo. Samo še Goli otok!!

Airbus Germanwings je bil sestreljen z laserskim sistemom HELL-ADS

Sedaj vsa svetovna in naša medijska trobila pišejo, da je za nesrečo letala Airbus Germanwings  kriv kopilot, ki naj bi bojda delal samomor. Glavni pilot naj bi šel na stranišče potem pa kar 18 minut ni mogel več v pilotsko kabino. Če bi kopilot res delal samomor zagotovo ne bi za to porabil kar 18 minut, ampak bi klun letala obrnil v tla in adijo.