Ko preberete si zapomnite za vedno! To se dogaja, ker smo ljudje tiho, izdajalci pa nas silijo v sužnjelastniški odnos so tujih korporacij preko vojaškega nasilja! Zapomnite si, kaj nam delajo, zadnji čas je za revolucijo!!!

http://www.publishwall.si/stoychi./post/121204/airbus-germanwings-in-letalske-vaje-nata

 

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/121263/nkbm-prodajajo-da-skrijejo-milijarde

 

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/121269/sindikati-in-cerar-prepovedali-protest-27marca-2015-proti-razprodaji

 

Nezakoniti proračun glavnega mesta - DELO
Brez potrebnega števila glasov ljubljanski proračun sprejet. Milijoni ki se vrtijo v zraku za neznane potrebe so pomembnejši od zakonov! Sicer pa kdaj je Janković naredil karkoli po zakonu, poštenju in morali?

 

Zasačena hrvaška kulturna ministrica odstopila - Delo 
Pa se mi sploh ne zdi, da je v ožjem sorodstvu s Setnikar Cankarjevo! Je pa hrvaška kulturnica odtujila drobiž javnega denarja proti nekdanji slovenski, a sum družinskih genov vseeno ostaja!

 

Marko Golob, lastnik premetenega znanja kako uničiti LTH, naredil je magisterij iz navodil za več 100 milijonsko luknjo iz AUKN, bo zdaj varoval Janka Vebra. Ima namreč doktorat iz vohunske taktike in strankarskega sprenevedanja v obliki kameleona. Kaj ni čudovito, ko hinavci pokažejo prave barve?

 

Križaničeva minimalna plača odnesla nove zaposlitve v petini podjetij - RTV Slo
In zdaj je Banka Slovenije dobila nalogo s strani Draghija in Rotschilda, da mora popljuvati slovensko minimalno plačo, ker je previsoka. Seveda nič o sistemski kraji te iste banke, ki je nategnila za milijarde 2 milijona Slovencev a se Jazbec kot naslednik bančnih kriminalcev počuti povsem varno, ker ve, da ščitijo tudi politične izdajalce, ki so to krajo soustvarjali. Bedna slovenska plača zelo moti nove lastnike Slovenije, ki hočejo pred dokončnim  prevzemom naše ljube domovine urediti sužnjelastniški sistem in plače ravno tolikšne, da boste imeli za kruh in vodo. Zakaj vraga se ne odzove zelo ostro ves slovenski narod, ko je tako očitno, da nas peljejo v propad??

 

SMC, Desus, ZL, SD in Zaab bodo preprečili referendum o zakonski zvezi - Delo 
Pričakovano, saj je treba ljudi skregati na še eni podlagi, da bodo lahko v petek nemoteno podpisali sporazum o dokončni kraji Slovenije, brez prisotnosti javnosti, v najgrši izdajalski navezi!!! Žal, ko nimaš pameti in ne znaš delati koristnega za ljudstvo potem kot lutka izpolnjuješ NWO naročila!!

 

Gradnja hitre ceste do Slovenj Gradca naj bi se pričela leta 2019 - Siol
Je pa hudičevo samovšečen tale naš gospod, ki je prav Korošcem pred časom dvakrat zaračunal isto pot.In zdaj jim obljublja, da bo leta 2019 še vedno kot  Vladar začel kopati traso nove avtoceste. Kaj je res toliko norih Slovencev, da bi mu to dopustilo? Kaj večini ni jasno, da ima še kakšen mesec vladarskega življenja pred sabo? Potem pa lahko koplje traso kot nemški poddelavec brez pogodbe!

 

Kako izbrati najboljši tiskalnik za svoj denar? - Siol
Kako naivno vprašanje. Rotschildovega, kot ga ima v Federal Reserve bank in z njim tiska kadarkoli in kolikor želi. Dolarjev seveda! Pa nihče ne ugotovi, da ni nič vreden!

 

 

Airbus Germanwings in letalske vaje NATA

V francoskih Alpah je na poti iz Barcelone v Düsseldorf strmoglavilo letalo airbus A320 nemške družbe Germanwings s 150 ljudmi na krovu.

NKBM prodajajo, da skrijejo milijarde!

Da nas Vlada krade gre mimo vaših ušes ali pa si samo simbolično zapomnite! Da nam razprodajajo vse naše premoženje je za mnoge celo teorija zarote in podpirajo vlado, ker nas bo s to lažno prodajo rešila. Česa? Lastništva in dostojnega življenja! Zapomnite si to. Kajti razprodajo podpirajo le tisti, ki imajo od tega osebno korist, vas pa hočejo za dolgo časa poslati v sužnjelastniško delovno razmerje tujcem.

Sindikati in Cerar prepovedali protest 27.marca 2015 proti razprodaji!!!!

Se spominjate, ko je večina sindikatov 5. februarja letos podpisala Ekonomsko socialni sporazum z Vlado? Da zavedejo svoje delavce, kako skrbni so do njih in skušajo narediti vse za njihovo boljše življenje, predvsem pa plače in socialno plat! Od takrat so sestanki ESS skrbno za zaprtimi vrati in lahko vstopijo le povabljeni izbranci. Za javnost po sestanku pripravijo vnaprej sestavljeno zavajanje, kajti o vsebini pogovorov mi ne smemo nič vedeti. Zakaj? Ker so sindikati del vladne politike, njihovi pršilci megle in odločno podpirajo razprodajo. Ne vsi sindikati, a zato ti manšinjski v petek ne smejo organizirati že napovedanega protesta pred Vladno palačo. Kaj se pri Cerarju v petek dogaja? Nič takega, kar bi lahko ljudstvo vedelo, boste izvedeli, ko bo vse prodano! Zgolj sestanek na ESS, kjer bo sprejeta Strategija upravljanja kapitalskih naložb. Dorečena bo dokončna razprodaja, ki sta jo z ustanovitvijo SDH krvoločno začela Bratu&scaro