Preberite si, hinavsko nekam lažno levo obrnjena bitja, kaj ste naredili vsem Slovencem, tudi sebi (čeprav samo vam to iz srca privoščim) s tem, ko ste dali svoj glas na volitvah hinavskemu neoliberlacu Miru Cerarju. Drži, ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje ( kot je vehementno izjavila njegova mati, ko je skrivala in zakrila 377 kazenskih ovadb pri Železniku), toda, ko človek z več kot 30 IQ-ja prebere članek ( ne, dovolj je naslov v današnjem Dnevniku):

http://www.dnevnik.si/slovenija/osnutek-koalicijske-pogodbe-napoveduje-nadaljevanje-privatizacije-nepremicninski-davek-in-zdravstveno-reformo

bi mu moralo biti jasno, zakaj je bil Cerar izbran tudi v Bruslju. On bo  zanesljivo uničil Slovenijo v kakšnem mesecu po nastopu funkcije krvnika slovenskega naroda. Alenka mu je sicer pomagala v času nelegalne premierke in začela krasti še minimalno plačo ( celo 30% vam jo lahko taista država, ki vas je zlonamerno uničila tudi pokrade!) toda on bo nadaljeval njen in Barrossov genocid – zvišal bo davke, nasilno uvedel nepremičninski davek ( torej vam bo kradel za kar ste garali celo življenje), uvedel bo zasebno (in zgolj zasebno) zdravstvo in šolstvo ter prodal vse, kar je v Sloveniji vredno več kot 10€.

Zaližite se z njim, stare mame, lahko vam je tudi zet, zame je bil od prvega dne še hujši deformiran primerek kot je Erjavec in ne, ne bom tiho, dokler ga ne pokopljemo, na nemške stroške. Svojega denarja Slovenija zaradi njega ne bo imela več! Zapomnite si to in si čez pol leta izpulite lase na  svoji gnojni podlagi!