HAARP zločin nad Slovenijo 24.10.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.10.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.9.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.10.18

Še so, ki pišejo resnico o ZDA predsednikih

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.10.18

5G s Serpentinškom do norosti

5G javna RTV

GSO skoraj uradno v Sloveniji

Slovenija

Namesto pošt po Sloveniji raje 5G stolpe

Zapirajo pošte v manjših krajih, skrajšujejo delovni čas, kajti ljudje se morajo navaditi, da pošte zelo kmalu ne bodo več rabili nikjer. Le kdo bo še pisal pismo ali čakal papirnate račune, ko pa bodo gospodarji preko 5G uredili, da boste čvekali, pisali preko socialnih omrežij ali elektronske pošte in boste v vsakem trenutku dosegljivi, kjerkoli, vašim nadzornikom, seveda. Poštarji pa reveži celo v snegu na kolesu, a zapiranje ni zaradi tega. Zdaj bo imela Pošta svoj logistični center, a nič več za pisma in pakete, to bo le še simbolično, saj vendar ni denarja niti za plače poštarjev. Treba bo dokončno vzpostaviti 5G logistični center, kjer bodo izšolani in poslušni skrbeli za nadzor nad vami, kajti to je globalni načrt in zaslužki od tega posla jim bodo izdatno polnili žepe vodilnih. Nič ne bi bilo narobe, če bi vzporedno peljali tudi digitalno komunikacijo kot vašo prosto izbiro, če ne bi bil edini namen tega teroristični nadzor. Ne nad teroristi, ti so vendar v službi globalistov, teroristično izvajan nadzor nad navadnimi ljudmi. Se še spominjate kako radi so nekoč vsi upokojenci čakali poštarja na prvi dan meseca, ko jim je ta prinesel pokojnine za mesec vnaprej? Danes zadnji dan mesec le še peščica čaka pokojnino za nazaj, ker so enomesečno kvoto pač pokradli, pa ne poštarji. Če ima kdo preveč ali premalo tega ne morejo nadzirati preko stvari, ki jih raznašajo poštarji, zato je nadgradja v Pahorjevo in Toninovo digitalno Pametno Slovenijo tako pomembna. Rekli ste - ne bom, pa bi morali na kolenih - seveda, moj gospodar in preko 5G bodo takoj obveščeni tudi organi pregon. Veste koliko časa bi trajalo, da jim to poštar dostavi v pisni obliki? Tehnološki razvoj? Danes je to zgolj uvajanje diktatur na vseh področjih!

Pahor navdušen nad NWO

Korporacije, ki obvladujejo svetovne medije in jih zalagajo z lažnimi novicami in plačanimi izdajalci domovin, imajo v lasti tudi New York Times. Lažno Demokratsko usmerjen medij je zato moral obvezno izpeljati pogovor z lažno levo usmerjenim predsednikom razprodane države, ki je še dodatno hvalil Eno Svetovno Vlado in razpad ljudske civilizacije. Če Pahor že doma govori katastrofalne misli, da partizani niso zaslužni za Slovenijo, pač pa le korporacijski Pučnik, da Slovenci ne smejo imeti lastne banke in morajo vse gospodarstvo in naravo podariti tujcem, potem je jasno, da je v naročenem in od medija vnaprej napisanem tekstu za pogovor bral še hujše neumnosti. Med drugim je zelo okrcal možnosti, h katerim se nagibajo nekateri narodi, da bi se vrnili na pot samostojne države, ko pa je enoumna diktatura EU edina prava pot. Slovenec in človek nasploh lahko največ dobi, če je suženj peščici, če ima vse njegovo premoženje ta zločinska peščica. Šele tako, kot sužnji prekletih, lahko uspemo, seveda samo ljudje kot je on, ki nima nobenih moralnih zavez do svojega naroda. Kdo ve, kaj bo s pogovorom za tak korporacijki lažni medij Pahor pridobil po prenehanju funkcije prodanega Predsednika države? Se bosta z Greto zavzemala za milijone iz globalnega segrevanja ali z Rothschildi za Eno oblast, za katero bodo milijarde sužnjev izpolnjevale ukazane brezplačne naloge? Sram nas je lahko, da ima Slovensko državljanstvo! 

Bo Slovenija uspela napolniti Cerkveni želodec?

Kako naše prevarantske politike skrbi, ker Sklad kmetijskih zemljišč nima dovolj denarja za poplačilo denacionalizacijskih upravičencev, saj vedo, da je treba najprej polniti Cerkveni želodec. Samo letos so prevarantski Cerkvi oziroma Ljubljanski nadškofiji že izplačali 9 milijonov za njihove natege, pa zadeva sploh še ni zaključena. Potem, ko imajo Blejski otok, Triglavski narodni park, na tisoče zemljišč s Cerkvami in gradovi, ki so jih s prevarami o lažnih odpustkih ukradli naivnim ovcam, celo prodali bogastva pa vseeno od države zahtevajo vračilo, morajo spet in spet h koritu, ki ga polnijo Slovenci, ovce in pošteni! Seveda pri tem zlorabljajo tudi zgodovino in zdaj skupaj z desnico lažejo o povojnih pokolih, ki jih seveda ni bilo pa tudi dokaza ne predstavijo,  kajti skregan narod bo verjel njihovim politikom, oni pa si bodo polnili žepe in podzemna skladišča. Lep primer je župnik, ki je direktor nekega Osrednje Slovenskega doma za ostarele, ki svojim ubogim starim osebam v oskrbi vedno skuša in tudi premnogokrat uspeva odvzeti premoženje, ker nimajo potomcev. Celo zaposlene sili namesto na dopust v sečnjo v njihovih, ljudem ukradenih gozdovih, kajti on ogreva zaposlene in dom, ki pa to ogabno plačujejo. Dokazano je, da je 2000 let Cerkvena religija največji izmišljen sistem za uspešno varanje ljudstev in širjenje laži z izmišljenimi podatki in osebami. Kako žalostno, da se peščica prevarantov kot tudi politikov ne sramuje svijih grozodejstev, Bratuškove in Cerarja pa sploh ni sram, da sta med vsemi politiki Cerkvi vrnila največ nikoli pošteno njihovega ozemlja. Celo mogo več kot Cerkveni Janša! Bodo ovce še naprej sveto verjele Cerkvenim lažem in političnim prevaram?

Prostozidarski Satanizem in združba

Nerad se dotikam Satanizma in iztirjenosti določenega dela človeštva, a ko ti s tem postrežejo v sprejemljivi obliki celo naši mediji, je prav povedati še kakšno besedo več, da bi ljudje morda enkrat razumeli kaj je to elita in kako se izživlja nad nami. Sta dva slovenska medija objavila članke na to temo, vezane na slovensko prostozidarstvo, ki ga sestavljajo ljudje z grabežljivostjo v svoji glavi in fanatično željo obvladovati denar in naivno ljudstvo, seveda vse zelo skivaj! So pač sestavni del stricev iz ozadja, njihovi pogovori pa zgolj kaj mora ljudstvo delati in kako jim prinašati denar in ubogati oblastniške zahteve! Če preberete boste videli tudi imena, med katerimi je sodnik, novinar, zdravnik, torej so dejavnosti, za katere so ljudje vedno mislili kako poštene v rokah satanistov. Seveda pa je vse to povezano s strici iz Globoke Države, ki jim ukazujejo domače skrivne sestanke, tako ozko Satanističnim prostozidarskim kot v širši sestavi s politiki, so pa vedno namenjeni eni temi - ena oblast, en žep! Krvavi obredi, pa jih vzemite kakorkoli! Ko se dobivajo v svoji Dragomerski palači bodo vedno spoštovali in ubogali svoje simbole, ki jih poznamo tudi kot NWO, zato pa je cela družina Rothschildov sestavni del Prostozidarjev in Rothschildi so vedno skrbeli za blagor vseh, kajne? Pri tem pa ne izpustite podatka, da svet obvladuje 5 iztirjenih skupin, poleg Prostozidarjev (ustanovljeni v Londonu 1717, namen je stopnjevanje umskega nasilja, piramida oblasti, imajo 6 milijonov iztirjenih članov, George Washington, Winston Churchil in Benjmin Franklin pa so najznamenitejši člani, kot dokazani zločinci), so tu Skull and bones (ustanovljeni 1832, sedež na Univerzi Yale, znamenita člana John Kerry, Gerge Bush, namen zločinsko voditi svoje elitne člane in svet), Iluminati, ustanovljeni v Nemčiji leta 1776, ena glavnih dejavnosti preko filmov in glasbe poneumiti ljudstva, znani člani Obama, Jay Z, Beyonce, Madonna), Bohemian grove, ustanovljeni 1872 v Kaliforniji, Znani člani Bill Clinton, Ronald Reagan, Richard Nixon, njihov načrt elita naj izstopi iz človeštva, zato je bila prva atomska bomba njihov načrt, Manhattan načrt) Bilderbergi, ustanovljeni 1954 na Nizozemskem, ustanovitelj Nizozemska Kraljeva družina, znani člani Angela Merkel, Henry Kissinger, Bill Clinton, Tony Blair, Margaret Thacher, David Cameron, skupino upravljajo nacistično usmerjeni in načrt - Ena Svetovna Vlada, zato so njihova srečanja vedno za strogo zaprtimi vrati!). In take zružbe, takšni ljudje, z načrti za uničenje človeštva upravljajo z nami. Zakaj smo tiho in zakaj dovolimo iztirjeni družbi, da se izživlja z genocidi? Imate kakšno lepo besedo za Slovenske Prostozidarje? Ali pa za svetovne voditelje, ki so vsi člani ene ali druge združbe, čeprav se na zunaj nekateri prikazujejo celo kot rešitelji?  

Komik ne dovoli denarja za bolne otroke

Prvo vprašanje, ki sem si ga zastavil po prebrani novici o Serpentinškovi zahtevi po 50% obdavčenju zbranega denarja za reševanje Krisa je bilo - kakšno navdušenje mora danes vladati med pristaši lažnega komika in njegove vlade, kajti zanje je edino prav, da se vsak njihov dobrodelni denar in še kakšen za reveže močno obdavči? Serpentinšek je danes celo pred mediji odločno povedal, da društvo, ki je srčno zbiralo zahtevani znesek za zdravljenje Krisa ni registrirano kot humanitarna organizacija in niso še delovali 1 leto, zato njemu in njegovim brezdelnežem pripada polovica zbranega denarja. Poti na laganje v OZN so drage, da o drugih nategih sploh ne govorimo. Ob tem je zelo ogorčen, da si kdo dovoli njega, ljubitelja posteljne Lepe N kritizirati, ko pa je dokazano odličen komični prevarant. Takšne sramote že dolgo nismo doživeli, celo ukradenih 75 milijard je vsaj brez žaljivk šlo mimo naivnega ljudstva, da pa komik zahteva 50% obdavčitev humanitarnega reševanja presega vse človeške moralne standarde. Hkrati so njegovi že napovedali, da je teh slabih 2 milijona obdavčitve zanje premalo, zato bodo prodali še Telekom in Slovenske Železnice Čehu, kajti od tam bo še mnogo več prišlo skozi njihove kriminalne žepe. Pa se skupaj vprašajmo - bodo zdaj njegove ovce končno dojele kdo je Serpentinšek, zakaj je bil nastavljen, čeprav ima samo nekaj malega  odrskega čipiranega znanja? Bodo sicer končno lažne ankete enkrat narejene med poštenimi ljudmi in bo podpora Vladi 0%? Ali pa bodo celo njegove ovce zahtevale takojšnjo razrešitev? Sramota, ena najhujših moralnih sramot v zadnjih 30 letih! Le zakaj nikoli ne imenujem Predsednika Vlade drugače kot Serpentinšek, kaj mislite?  

Vojaška vaja mednarodnih zločincev

Imamo vojaške vaje vsak  mesec, velikokrat jih je še več, ker smo pač NATO svetovni poligon. Smo imeli septembra med 23. in 27.-im vajo za usposabljanje najsodobnejših vojaških zločincev, za kar so, kot sicer za vse vaje, prileteli Ameriški inštruktorji z izurjenimi vojaki na področju uničevanja ljudi z elektro magnetnim sevanjem. Na papirju je to vaja za upravljanje vremenskih radarjev, tistemu kar Greta tako krvavo zagovarja, v resnici pa je vaja kako uničiti čimveč ljudskih glav, kajti z vremenom že dolgo zločinsko upravljajo. Ob tem je izjemno poučno, kaj v resnici vojska dela brez vsake vednosti naroda. Kot rečeno je bila vaja konec septembra, včeraj in danes pa so bili glavoboli na meji nemogočega. V Ljubljani sem z mnogimi znanci delil bolečine, torej nam lažejo o koncu vaj, pa vseeno nadaljujejo tehnični del v radarjih. Ko je danes prenehalo deževati, torej so tudi za zaprtimi vrati končali vajo, so glavoboli skoraj v trenutku prenehali. Verjetno so povsem ugasnili tako radar na Ljubljanskem vrhu kot Ledinekov Kogel na Pohorju. In jutri gredo stvari naprej, pa sredi oktorbra spet. Opozorila izven vojaških krogov so že nazorna, glavoboli ta konec tedna so bili vzorec, motenje radarskih sistemov bo še hujše, zato se ne smete čuditi vremenski šokantni napovedi, da bo izjemen padec temperatur in je zelo možen sneg. Vojaška vaja mora biti izpeljana na snegu, zato se bodo strokovnjaki potrudili, njihovi služabniki vremenarji pa prebirali poslane vojaške napovedi. Res lahko pričakujete vse hujše vaje z elektronskim orožjem  in ne čudite se, če boste v kratkem večkrat izgubili zavest, mnogi pa še mnogo več. In kot danes potresi v okolici Počka, ustvarjeni umetno, bodo mnogo pogostejši in mnogo močnejši, saj rabijo poligone in ne vaše domove. Ploskajte našemu Vrhovnemu manekenu, ploskajte naši vladi in vsem političnim služkinjam EU in NATO! Vojska NATO še nikoli ni bila namenjena obrambi!  

Slovenija že odhaja v 5G medijski znanstveni razvoj kmetijstva

Ko prebereš tako neumen in tako lažen članek v slovenskem mediju se lahko najprej vprašaš ali roboti pri nas že opravljajo novinarski poklic? Tako ogabnega članka s hvaljenjem 5G zločinov, kljub vedenju kako razprodani so slovenski mediji, vseeno nisem pričakoval. Medij hvali prehod kmetijstva na 5G sistem, kjer bodo  in so že čebelnjaki in čebele pod stalnim vodenjem preko 5G. kjer so krave na 5G molznih aparatih, ostale živali pa preko 5G ovratnic vodene po želji lastnikov, ki zelo sodelujejo s farmacijo. Čebelo vodi 5G? Torej v neizogibno smrt, hkrati pa ubijajo še ptice, da ne bi jedle že mrtvih čebel. Krave molzejo in pasejo preko 5G, da preko nadzora lahko ustvarjajo rakave celice in ostale deformacije telesa. Vodo za gojenje ostrig držijo preko 5G na pravi temperaturi in dovolj rakavih celicah. Polja so že pod 5G nadzorom, 5G traktorji orjejo, ljudi na poljih ni več, glifosat zalivajo ti traktorji brez vedenja kmetov, kaj šele potrošnikov. Vsa polja so omrežena v 5G smrtonosne signale, kajti vaščanov  sploh več ne rabimo, saj bodo GSO hrano in živali upravljali le še preko 5G in jih ustvarjali zgolj po želja farmacevtov in nato svetovne elite, ki želi 7 milijard manj človeške konkurence. Pardon, satanisti ne želijo človeštva! In medij, ki tak članek objavi ni vreden zgolj popolne obstrukcije pač pa sodnega pregona, saj zagovarja zločinsko tehnologijo o kateri pa Greta tako vztrajno molči!

Pralni stroj za podnebno pranje možganov spet prižgan

Da nasedajo Greti je že razumljivo, saj leve stranke po svetu podpirajo te laži kot utrgane, tudi mediji hvalijo lutkico, ki nima pojma o čem govori, saj na vsakem protestu ob njej stoji njena usmerjevalka Neubauerjeva in lutka ne pove nič , če ni dobila navodila. A danes gredo na lažni podnebni protest celo slovenski sindikati, ki bi očitno radi večje število članov, predvsem in zgolj takih, ki s svojo glavo ne znajo več razmišljati. Segrevanje planeta je problem, ki očitno prepočasi pelje do genocida na Zemlji, zato je treba lagati in ustvarjati dodatna zločinska orožja. Seveda se elita trudi, kot pri orkanih Irma in Dorian, pri ustvarjanju snega v Sloveniji, čeprav samo in zgolj na Počku, poplavah po poslanih združenih oblakih preko Dopplerjev in podobnih naprav Tesline pameti, satelitov 5G, ki pa so uspešni ob tem tudi pri pranju in cvrenju možganov. Kot že rečeno, danes bo slava Greti in niti besede o človeških rokah, ki ustvarjajo vremenske zločine in o sistemih, s katerimi usmerjajo vreme, saj te zločinske roke upravljajo z Greto. Nobena letalska črta, daljša od nekaj sekund,  nima nobene veze z Gregorčičevo razlago o vlagi, zniževanje CO2, za katerega je prisegel Serpentinšek OZN Bogu, je pač davčni nateg, ki pa mu očitno danes nasedajo celo Sindikati. O čem bodo kričali danes? O višjih davkih, večji robotizaciji dela, klanju živine, katere izpušni plini so hujši od elitnih vojn po svetu, zmanjševanju števila zemljanov? Torej bosta tudi Papež in Bill Gates v Ljubljani? Zakaj si prisotni ne vzamejo dovolj časa in preberejo ali pogledajo številne dokaze javno zapisane in posnete, kako velika laž so ti Gretini protesti? Pa celo NASA je pred kratkim objavila dokument, da segrevanje planeta ne obstaja, je le naravna sprememba v širši zemeljski orbiti, ki bo trajala nekaj časa, potem pa se bo zelo ohladilo. In naj še desetič ponovim - CO2 lahko le 0,3% vpliva na trenutne podnebne spremembe in zaradi teh 0,3% hoče Greata korporacijski davek za njene Iluminate. Grozljivo žalostno, kako že postavljeni 4G in 5G stolpi uničujejo možgane množicam, zelo hitro. Seveda tudi o tem ne bo besede! Bodo pa padale kritike na vse, ki vedo kakšne laži širijo!

Vlada z vsemi napori zdravi pamet narodu

Pa je glavni komik uspel odpotovati na srečanje OZN, kjer se bo elitna svetovna združba hlapcev pogovarjala tudi o naročenem pospešenem ustvarjanju revščine. Seveda je zelo lahko oditi na tako sramotno srečanje, ko ti doma uspeva pred tem vpeljati revščino in Serpentinšek je preko služkinje Klamferjeve naredil pred odhodom res vse, da vlada niti pomislila ne bi na nesprejemljivo krajo socialne pomoči ljudem, ki so jo nujno potrebni. Seveda so se vsi na igralski strani temeljito pripravili na morebitna vprašanja in negodovanje. Še posebej lepo, ustrezneje je reči prevarantsko, so se pripravili na odgovor za zmanjšanje socialne pomoči najpotrebnejšim, kajti imeti socialno pomoč skoraj enako minimalni plači in večjo od minimalne pokojnine pri nas ne sme biti. To ljudem, lačnim in premraženim, kljub delu in pokojnini, lahko tako povejo, da jih bodo ti še vnaprej podpirali. Nihče od vladnih ali opozicijskih prvakov pa si ne drzne omeniti, da morajo socialni dodatki ostati najmanj na istem nivoju, se morajo pa vrniti ukradeni milijoni za pošteno zvišanje pokojnine, kjer se lahko zgledujemo pri dobrem Avstrijskem tisočaku in močno zvišati najnižjo plačo delavcev, ki hodijo v službo tudi peš in si kilometrine kot poslanci ne morejo niti v sanjah zamisliti. O lopovski ureditvi Slovenije nihče ne razpravlja na političnih položajih, oni se samo prevarantsko borijo proti revščini, s kakšnim evrom na leto vrženim revežem. Bo pa zato sedaj podpora Serpentinškovi vladi narasla, saj je odločen in Klamfa preko Klampferjeve kako veliko bodo naredili za rešitev proračuna, kjer je treba spoštovati fiskalno pravilo. torej uničiti državo, ki spi v sanjah o drugi Švici, le besed državljani niso razumeli - boste Švicali in mi vam bomo do propada dajali drobiž. Pokojnine se ne smejo več usklajevati, reveži in invalidi naj pač odidejo na drug planet, v New Yorku pa bo komik lahko morda celo zaigral na glavnem odru kakšen stand up show! Imamo sramotno vlado, eno najsramotnejših, navdušenje pa skoraj nikoli tako visoko. Torej 5G in Ameriški MKUltra že delujeta na polno? Ali pa je večini Slovencev izjemna čast, če mu vržejo dve drobtinice in ne samo eno. Lakota je za eno drobtinico zmanjšana, tistih tisoč pa bodo še naprej sanjali! In kje ti Slovenceljni vidijo razliko med to vlado in cerkveno požrešnostjo? Hkrati pa ne upokojenci ne delaci z minimalno plačo nočejo ukrepati zelo  odločno, čeprav je uradni prag tveganja revščine 662€ višji od njihovih sramotnih prejemkov. Ja, imamo vlade pokvarjencev, lažnivcev, prodanih duš korporacijam, narod pa spi ali gleda TV!!

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet

Žal je Sirija ponovno zgolj vstop v dolgo skrivano resnico o velesilah. ki jo ti poveljniki zelo skrivajo pred svetovno javnostjo, za korist svojih svetovnih nadrejenih. Dolgoletna laganja o sodelovanju proti vojnim agresorjem ali teroristom so končno padla na svetu dostopen del medijev, vprašanje je le kako bodo ukrepali dogovorjeno zaljubljeni v eno ali drugo vojaško korporacijo, torej levo ali desno, ki sta skrbno dogovorjeni. Sirija je verjetno zaradi strahu teh  prevarantov na robu nove vojne in vedno bolj kaže le še na čudež, ki bi jo lahko rešil. So imeli v NWO organizaciji OZN v četrtek zasedanje za zaprtimi vrati, kjer so malce nakladali o zločinskem Turškem napadu na del Sirije. Skoraj vsi so nežno zahtevali, da se mora Turčija umakniti iz neodvisne Sirije, vendar pa sta šokirali, do zdaj lažno vsaka na svoji strani svetovnih in Sirskih dogodkov, najvišji služabnici NWO, ZDA in Rusija. Odločno sta skupaj skrbno dogovorjeno glasovali proti, saj Turčija opravlja zločine tudi za njuno korist in je Erdogan zadolžen za mnoge zločine, tako v Siriji, na Bližnjem Vzhodu kot prihajajoče katastrofe v EU preko migrantov. Obe državi trdno zagovarjata dobrodelno krvavo delo Erdogana in zato ni potrebe, da bi reševali množice, ki bežijo pred zločincem iz Turčije. Putinov sodelavec Dmitri Peskov, odgovoren za stike z javnostjo, je celo povdaril, da ima Erdogan pravico  zavarovati sebe (z okupacijo tuje dežele). Sta se oba prevaranta strinjala, da umakneta svoji vojski iz Turčije in tako hinavsko podpreta tako Erdogana, ISIS in nekako celo Kurde, saj je Assad vendarle nezakonito priključil ta del ozemlja Siriji, ki je bil pred NWO krajami zaradi nafte, sicer vedno Sirski. Seveda bodo naivneži po skoraj celem svetu še dolgo verjeli marsikateri laži, saj so laži prav zato vržene v javnost, ampak bilo bi dobro, da dojamejo resnico pred letom 2021 in še posebej 2025 in 2030, kajti gospodarji sveta, NWO, so že določili končne dogodke za krvav prevzem sveta. Zato pa vendar imajo nastavljene politike po velesilah, ki bodo vedno naredili kar jim je naročeno, saj imajo tudi vojaško moč. In Sirija je naravno prebogata, da bi narod sam upravljal svojo državo, ozemlje pa morajo prezeti bodoči Sionistični lastniki planeta Zemlja. Škoda, res škoda, ker svet spi in se zavija vsak v svojo politično smernico, levo ali desno, nikakor pa v tisto, katere edina osnova je resnica! (virStephenLendman)

John Lennon - legenda glasbe in resnice

Morda bi bilo prav, da v sredo 9.oktobra prisluhnete kakšni njegovi pesmi, Hey Jude, Imagine ali Yellow Submarine, kajti lepši je trenutek njegovega rojstva kot zločina, ki ga je nad njim izpeljala Globoka država. Toliko resnice in človeškega poštenja je drvelo iz njega, da elita ni mogla zdržati in je uporabila od CIA izurjenega zločinca Marka Davida Chapmana. FBI je imela kar 281 strani dokumentov o njegovi povzročeni škodi eliti, vključno z besedili pesmi in pogovori z javnostjo. Prav je, da se tudi mi spomnimo kakšnih njegovih misli, shranjenih v FBI trezorju. "Zapomnite si izraz elita, to je le druga beseda za hudiča!" "Težava vlade je, da ne predstavlja ljudstva, ga le strogo kontrolira." Danes zato pričakujejo pomoč 5G do iztrebljenja. Tudi njegova izjemna uspešnica Power to the people je bila hudo moteča, kajti ne more elita dovoliti, da Dobi ljudstvo moč. V svojem zadnjem javnem pogovoru pa je bil odločen: " Svet se je spremenil, padamo v neznano prihodnost /genocidno/, ampak še vedno smo tukaj in dokler je življenje moramo imeti upanje." Potem je hotel oditi v svoje New Yorško stanovanje, pa ga je z vpitjem in 4 streli ustavil najeti morilec globoke države in 8. december 1980 je bil zadnji Lennonov dan, ko ni bilo več ne življenja ne upanja, kot ga je zelo malo danes tudi za nas. Seveda je še veliko javnih Lennonovih izjav, med katerimi zagotovo izstopa tudi izjemno kruta resničnost: "Celo svetovno združbo vodijo norci z namenom izpeljati nore načrte" Že Lennon pa je dobro čutil, da na svetu ni razlik med vladami, naj bo to Ameriška, Kitajska ali Ruska, vsi imajo nore načrte za neuko ljudstvo. Le vsak v drugačni obliki! "Mir ni nekaj o čemer lahko sanjaš, mir je nekaj kar moraš narediti, mir si tudi ti in moraš ga deliti" A kaj, ko imaš danes toliko ustvarjenih čipiranih lutk, od Vladnih kraljev do okoljskih iztirjenk, ki za denar preprečujejo mir in svobodo ljudem, zato pa je moral Lennon oditi, ker so bile njegove misli usmerjene v pravo smer in ne elitno! Prelep spomin naj bo! /virGlobalResearch/

Pralni stroj za podnebno pranje možganov spet prižgan

Da nasedajo Greti je že razumljivo, saj leve stranke po svetu podpirajo te laži kot utrgane, tudi mediji hvalijo lutkico, ki nima pojma o čem govori, saj na vsakem protestu ob njej stoji njena usmerjevalka Neubauerjeva in lutka ne pove nič , če ni dobila navodila. A danes gredo na lažni podnebni protest celo slovenski sindikati, ki bi očitno radi večje število članov, predvsem in zgolj takih, ki s svojo glavo ne znajo več razmišljati. Segrevanje planeta je problem, ki očitno prepočasi pelje do genocida na Zemlji, zato je treba lagati in ustvarjati dodatna zločinska orožja. Seveda se elita trudi, kot pri orkanih Irma in Dorian, pri ustvarjanju snega v Sloveniji, čeprav samo in zgolj na Počku, poplavah po poslanih združenih oblakih preko Dopplerjev in podobnih naprav Tesline pameti, satelitov 5G, ki pa so uspešni ob tem tudi pri pranju in cvrenju možganov. Kot že rečeno, danes bo slava Greti in niti besede o človeških rokah, ki ustvarjajo vremenske zločine in o sistemih, s katerimi usmerjajo vreme, saj te zločinske roke upravljajo z Greto. Nobena letalska črta, daljša od nekaj sekund,  nima nobene veze z Gregorčičevo razlago o vlagi, zniževanje CO2, za katerega je prisegel Serpentinšek OZN Bogu, je pač davčni nateg, ki pa mu očitno danes nasedajo celo Sindikati. O čem bodo kričali danes? O višjih davkih, večji robotizaciji dela, klanju živine, katere izpušni plini so hujši od elitnih vojn po svetu, zmanjševanju števila zemljanov? Torej bosta tudi Papež in Bill Gates v Ljubljani? Zakaj si prisotni ne vzamejo dovolj časa in preberejo ali pogledajo številne dokaze javno zapisane in posnete, kako velika laž so ti Gretini protesti? Pa celo NASA je pred kratkim objavila dokument, da segrevanje planeta ne obstaja, je le naravna sprememba v širši zemeljski orbiti, ki bo trajala nekaj časa, potem pa se bo zelo ohladilo. In naj še desetič ponovim - CO2 lahko le 0,3% vpliva na trenutne podnebne spremembe in zaradi teh 0,3% hoče Greata korporacijski davek za njene Iluminate. Grozljivo žalostno, kako že postavljeni 4G in 5G stolpi uničujejo možgane množicam, zelo hitro. Seveda tudi o tem ne bo besede! Bodo pa padale kritike na vse, ki vedo kakšne laži širijo!

Prihaja smrtonosna podtaknjena pandemija na medijskih lažeh

Znanstveniki, ki so v službi elite, že dolgo grozijo s katastrofalnimi pandemijami, ki lahko pobijejo v zelo kratkem času tudi 900 milijonov zemljanov.  So v njihovih študijah lažno utemeljeni naravni virusi in bakterije, ki pripeljejo do take katsatrofe, elita pa medijem razdeli košček pogače, da vam o tem lažejo. Zadnji nateg je prihajajoča smrtonosna pandemija, ki bo odstranila od 50 do 80 milijonov ljudstva, ker naseda lažem. Seveda obstajajo naravni virusi, ki lahko ubijejo tudi do 100 ljudi, a to so  naravni in z njimi se lahko večinoma spopademo na naraven način, ki ga farmacevti prepovedujejo. In obstaja tisti resnični virus, resnične bakterije, resnični vzroki za prihajajoče pandemije. Pokradene milijarde elita vlaga v znanstvenike za izume novih in novih zločinov, kot recimo ebola in najnovejša tehnologija jim omogoče širjenje po celem svetu takoj.  Škropljenje z letali je na prvem mestu, potem so tu smrtonosna škropiva, ki jim bodo še viruse podtaknili, pa obvezna nasilna cepljenja in zastrupljena hrana, nadgradnja pa je najbolj zločinsko orožje današnjega in jutrišnjega dne 5G. Bo kdo presenečen, kako neplačani znanstveniki zato že predvidevajo zmanjšanje prebivalstva v ZDA do leta 2025? Od današnjih 327 na 100 milijonov. /podatek v HumansareFree/ Torej? Berimo laži, pustimo se zlorabiti in načrt elite bo do leta 2030 izpolnjen. Agenda 2030 za to leto predvideva, seveda ne javno, zmanjšanje zemljanov na pol milijarde. Ja, mnogi se smejijo in so zanje to izmišljotine, žal tega ne bodo dojeli, ker bodo med 7 milijardami pokopanih ovac do tega leta! In te ovce raje protestirajo proti globalnemu umetno ustvarjenemu segrevanju, vodje protestov pa so izjemno lepo plačani. Zato si zapomnite - smrtonosni virusi so umetno ustvarjeni in podtaknjeni in vedno več jih bo, zato je treba združiti pamet in odločnost, sicer bo Agenda 2030 res zaživela!

Živeti ali 5G?

Kako vraga je neumnemu človeštvu uspelo priti v smrtonosno cono 5G? Res je do zdaj njihovo pranje možganov obvladoval general 4G, ki se je že pohvalil svojemu nasledniku 5G: "Jaz ljudem perem in cvrem možgane z 2,75Ghz in moj uspeh je viden, veliko mrtvih in polne zdravstvene sobe!" Odgovor je zelo strokoven s strani generala 5G:"Moj dedek dragi, saj vendar veš, da od začetka električnih napeljav obolelost narašča in ti si bil zgolj malenkostno na vrhu te zločinske piramide. Jaz prihajam kot kralj sveta, moja moč bo 10 in večkrat večja od tvoje, torej ljudem ni rešitve. Izjema je le, če imajo moji izumitelji dovolj denarja, da za nekaj let skočijo v podzemne luksuzne bunkerje, kjer bodo preživeli obdobje propada človeštva. Dolgo smo se borili, da ni bilo nikakršnih testiranj na tvojo zločinsko dejavnost, zato se mene zelo z lahkoto postavili na prestol novega Zločinskega kralja. Že pred 46 leti so nekateri na javnih sarečanjih govorili o izjemni škodljivosti mikrovalovanj, pa se jim o meni še sanjalo ni. Danes proti mojemu znanju ni rešitve, pametni telefoni bodo brezplačni nosilci krst, že wi-fi nikoli namenoma ni bil testiran javno, kajti mikro valovanja nimajo nobene veze z močjo sevanja, zadosti je nekaj malega in uspeh je zagotovljen. Zato je možnost naše odstranitve majhna, saj bi le čudežno ljudje zbrali dovolj razuma in odločno stopili na stran svojega zdravega življenja in normalne starosti. Kaj misliš zakaj imamo komike in prostitute na političnih prestolih? Ker nimajo pojma, da to čaka tudi njih, ampak z denarci in slavo jim zagotavljamo, da so oni izvzeti." In na katero stran se boste postavili vi? Želite starost vaših staršev ali novodobnih robotov, ki imajo življenjsko dobo okoli 20 let? Kdaj bomo tudi mi stopili pred Palačo Komika in Manekena in odločno, kot izjemna množica zahtevali dokončno prepoved smrtonosnega sistema 5G? Nam je mar za nas in našo okolico in to zmoremo? /virGlobalResearch/

Vojaška operacija Dorian za izpraznitev Bahamov

Tako prozoren projekt, pa žal za večino še vedno ne. Dorian, orkan narejen s človeškimi zločinskimi rokami, s katerimi hočejo elitni zločinci prikazati stopnjevanje naravnih pojavov v zločinsko obliko za ustrahovanje in poslušnost ljudstev. Najhujša oblika terorizma proti nemočnim ljudstvom in sredstvo dokončnega poneumljanja za uspešno oprane glave. Z zločinsko tehnologijo chemtrailsov in geoinženiringa želijo nategniti skoraj ves svet, da se Mati narava spreminja, a je uboga kot ljudstva skoraj nemočna pri vremenskih zločinih. Dorian je najnovejši dokaz, ki ga pošteni znanstveniki z lahkoto dokažejo, da je Globalna elita ali NWO izpeljala svoj hudičev projekt z zelo nazornim razlogom. Bahame je bilo treba uničiti, opustošiti, izprazniti in popolnoma zastrašiti ljudstvo, da se za vedno izseli z otokov. Žal je orkan Dorian šele začetek zastavljenega Vražjega načrta, da 700 otokov, ki sestavljajo Bahame in jih je okupirala Krvava Kraljevina že leta 1718, Kraljica pa jih je leta 1973 priključila Angleški diktaturi Commowealth ali Normalni Angleški pokradeni združbi, olastnini zgolj ozek krog elitnih zločincev. Zdaj nastopa obdobje, ko bodo vremenske vojaške napade stopnjevali do končne izpraznitve, potem pa bodo otoke predali posameznikom iz svetovne zločinske elite, ki si bodo olastninili posamezne otoke za svoje Zeleno Krvavo življenje brez enega neželjenega soseda. Že danes so Bahami eno najbogatejših področij zgrajenih na turizmu in to je treba prenesti zgolj v zasebne roke. Je pa Dorian šolski primer kaj želi zločinska elita narediti po celem svetu. Z vremenskim orožjem, v katerega so vložili milijarde iz žepov naivnih delavcev, bodo enako vojaško vajo izpeljali v vseh državah na Planetu, kot pri nas že lahko vidimo nemogoče in nerealne vremenske pojave od poplav, suše, toče, zaradi česar je uničena predvsem hrana za tiho poslušne sužnje. Bodo pa na spisku najhujših napadov vedno ljudje in dežele, ki si bodo drznile nasprotovati Eni svetovni vladi diktatorjev in teroristov. Celo Rothschildova OZN po ovinkih že nakazuje rešitev, torej staroselce z Bahamov izseliti, vse neposlušne po svetu pa pobiti. Niso se oni zaman trudili spisati načrte elite preko Agende 21 in 2030, s katerimi so tudi preko Lažnega Blejskega foruma za trajnostni razvoj razložili svetu, kako je zmeren trajnostni razvoj možen le ob desetih odstotkih sedanje populacije, seveda skrbno izbrane populacije. Holokavsti so bili zelo majhna začetna vojaška vaja v isti smeri, ki jo morajo leta 2030 elitni zločinci dokončati. In na Bahamih bodo Zeleni rezervati za 1% svetovne elite, zgrajeni pa bodo na hektolitrih človeške krvi! Ob tem pa mediji kot ovce pred zakolom - prosimo, podpiramo ta vremenski zločin, Dorian je naraven pojav, samo pustite nas delati naprej in lagali bomo še več! Dorian ni prvi orkan in ne zadnja vremenska atomka bomba, bo pa žal še dolgo trajalo, da ves svet spozna ta zločinski načrt. (virSOTN)

Ena svetovna vlada

Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet

Guterres ubogljivi Rothschildov suženj

John Lennon - legenda glasbe in resnice

Morda bi bilo prav, da v sredo 9.oktobra prisluhnete kakšni njegovi pesmi, Hey Jude, Imagine ali Yellow Submarine, kajti lepši je trenutek njegovega rojstva kot zločina, ki ga je nad njim izpeljala Globoka država. Toliko resnice in človeškega poštenja je drvelo iz njega, da elita ni mogla zdržati in je uporabila od CIA izurjenega zločinca Marka Davida Chapmana. FBI je imela kar 281 strani dokumentov o njegovi povzročeni škodi eliti, vključno z besedili pesmi in pogovori z javnostjo. Prav je, da se tudi mi spomnimo kakšnih njegovih misli, shranjenih v FBI trezorju. "Zapomnite si izraz elita, to je le druga beseda za hudiča!" "Težava vlade je, da ne predstavlja ljudstva, ga le strogo kontrolira." Danes zato pričakujejo pomoč 5G do iztrebljenja. Tudi njegova izjemna uspešnica Power to the people je bila hudo moteča, kajti ne more elita dovoliti, da Dobi ljudstvo moč. V svojem zadnjem javnem pogovoru pa je bil odločen: " Svet se je spremenil, padamo v neznano prihodnost /genocidno/, ampak še vedno smo tukaj in dokler je življenje moramo imeti upanje." Potem je hotel oditi v svoje New Yorško stanovanje, pa ga je z vpitjem in 4 streli ustavil najeti morilec globoke države in 8. december 1980 je bil zadnji Lennonov dan, ko ni bilo več ne življenja ne upanja, kot ga je zelo malo danes tudi za nas. Seveda je še veliko javnih Lennonovih izjav, med katerimi zagotovo izstopa tudi izjemno kruta resničnost: "Celo svetovno združbo vodijo norci z namenom izpeljati nore načrte" Že Lennon pa je dobro čutil, da na svetu ni razlik med vladami, naj bo to Ameriška, Kitajska ali Ruska, vsi imajo nore načrte za neuko ljudstvo. Le vsak v drugačni obliki! "Mir ni nekaj o čemer lahko sanjaš, mir je nekaj kar moraš narediti, mir si tudi ti in moraš ga deliti" A kaj, ko imaš danes toliko ustvarjenih čipiranih lutk, od Vladnih kraljev do okoljskih iztirjenk, ki za denar preprečujejo mir in svobodo ljudem, zato pa je moral Lennon oditi, ker so bile njegove misli usmerjene v pravo smer in ne elitno! Prelep spomin naj bo! /virGlobalResearch/

Prostozidarski Satanizem in združba

Nerad se dotikam Satanizma in iztirjenosti določenega dela človeštva, a ko ti s tem postrežejo v sprejemljivi obliki celo naši mediji, je prav povedati še kakšno besedo več, da bi ljudje morda enkrat razumeli kaj je to elita in kako se izživlja nad nami. Sta dva slovenska medija objavila članke na to temo, vezane na slovensko prostozidarstvo, ki ga sestavljajo ljudje z grabežljivostjo v svoji glavi in fanatično željo obvladovati denar in naivno ljudstvo, seveda vse zelo skivaj! So pač sestavni del stricev iz ozadja, njihovi pogovori pa zgolj kaj mora ljudstvo delati in kako jim prinašati denar in ubogati oblastniške zahteve! Če preberete boste videli tudi imena, med katerimi je sodnik, novinar, zdravnik, torej so dejavnosti, za katere so ljudje vedno mislili kako poštene v rokah satanistov. Seveda pa je vse to povezano s strici iz Globoke Države, ki jim ukazujejo domače skrivne sestanke, tako ozko Satanističnim prostozidarskim kot v širši sestavi s politiki, so pa vedno namenjeni eni temi - ena oblast, en žep! Krvavi obredi, pa jih vzemite kakorkoli! Ko se dobivajo v svoji Dragomerski palači bodo vedno spoštovali in ubogali svoje simbole, ki jih poznamo tudi kot NWO, zato pa je cela družina Rothschildov sestavni del Prostozidarjev in Rothschildi so vedno skrbeli za blagor vseh, kajne? Pri tem pa ne izpustite podatka, da svet obvladuje 5 iztirjenih skupin, poleg Prostozidarjev (ustanovljeni v Londonu 1717, namen je stopnjevanje umskega nasilja, piramida oblasti, imajo 6 milijonov iztirjenih članov, George Washington, Winston Churchil in Benjmin Franklin pa so najznamenitejši člani, kot dokazani zločinci), so tu Skull and bones (ustanovljeni 1832, sedež na Univerzi Yale, znamenita člana John Kerry, Gerge Bush, namen zločinsko voditi svoje elitne člane in svet), Iluminati, ustanovljeni v Nemčiji leta 1776, ena glavnih dejavnosti preko filmov in glasbe poneumiti ljudstva, znani člani Obama, Jay Z, Beyonce, Madonna), Bohemian grove, ustanovljeni 1872 v Kaliforniji, Znani člani Bill Clinton, Ronald Reagan, Richard Nixon, njihov načrt elita naj izstopi iz človeštva, zato je bila prva atomska bomba njihov načrt, Manhattan načrt) Bilderbergi, ustanovljeni 1954 na Nizozemskem, ustanovitelj Nizozemska Kraljeva družina, znani člani Angela Merkel, Henry Kissinger, Bill Clinton, Tony Blair, Margaret Thacher, David Cameron, skupino upravljajo nacistično usmerjeni in načrt - Ena Svetovna Vlada, zato so njihova srečanja vedno za strogo zaprtimi vrati!). In take zružbe, takšni ljudje, z načrti za uničenje človeštva upravljajo z nami. Zakaj smo tiho in zakaj dovolimo iztirjeni družbi, da se izživlja z genocidi? Imate kakšno lepo besedo za Slovenske Prostozidarje? Ali pa za svetovne voditelje, ki so vsi člani ene ali druge združbe, čeprav se na zunaj nekateri prikazujejo celo kot rešitelji?  

Pralni stroj za podnebno pranje možganov spet prižgan

Da nasedajo Greti je že razumljivo, saj leve stranke po svetu podpirajo te laži kot utrgane, tudi mediji hvalijo lutkico, ki nima pojma o čem govori, saj na vsakem protestu ob njej stoji njena usmerjevalka Neubauerjeva in lutka ne pove nič , če ni dobila navodila. A danes gredo na lažni podnebni protest celo slovenski sindikati, ki bi očitno radi večje število članov, predvsem in zgolj takih, ki s svojo glavo ne znajo več razmišljati. Segrevanje planeta je problem, ki očitno prepočasi pelje do genocida na Zemlji, zato je treba lagati in ustvarjati dodatna zločinska orožja. Seveda se elita trudi, kot pri orkanih Irma in Dorian, pri ustvarjanju snega v Sloveniji, čeprav samo in zgolj na Počku, poplavah po poslanih združenih oblakih preko Dopplerjev in podobnih naprav Tesline pameti, satelitov 5G, ki pa so uspešni ob tem tudi pri pranju in cvrenju možganov. Kot že rečeno, danes bo slava Greti in niti besede o človeških rokah, ki ustvarjajo vremenske zločine in o sistemih, s katerimi usmerjajo vreme, saj te zločinske roke upravljajo z Greto. Nobena letalska črta, daljša od nekaj sekund,  nima nobene veze z Gregorčičevo razlago o vlagi, zniževanje CO2, za katerega je prisegel Serpentinšek OZN Bogu, je pač davčni nateg, ki pa mu očitno danes nasedajo celo Sindikati. O čem bodo kričali danes? O višjih davkih, večji robotizaciji dela, klanju živine, katere izpušni plini so hujši od elitnih vojn po svetu, zmanjševanju števila zemljanov? Torej bosta tudi Papež in Bill Gates v Ljubljani? Zakaj si prisotni ne vzamejo dovolj časa in preberejo ali pogledajo številne dokaze javno zapisane in posnete, kako velika laž so ti Gretini protesti? Pa celo NASA je pred kratkim objavila dokument, da segrevanje planeta ne obstaja, je le naravna sprememba v širši zemeljski orbiti, ki bo trajala nekaj časa, potem pa se bo zelo ohladilo. In naj še desetič ponovim - CO2 lahko le 0,3% vpliva na trenutne podnebne spremembe in zaradi teh 0,3% hoče Greata korporacijski davek za njene Iluminate. Grozljivo žalostno, kako že postavljeni 4G in 5G stolpi uničujejo možgane množicam, zelo hitro. Seveda tudi o tem ne bo besede! Bodo pa padale kritike na vse, ki vedo kakšne laži širijo!

Svetovni prostozidarski otroški vrtec Greta

Morala je potovati z zasebno ladjo preko luže, da je lahko poučevala o bedarijah Američane? Oni se itak ne trudijo dovolj, da bi peščici zagotovili dovolj milijard iz uničevanja podnebja. Zato se bo Greta trudila to spremeniti na navodilih skrajne levičarke Luise-Marie Neubauer, ki jo je tudi pripeljala v ta lažni svet iluminatov. Ob tem pa je treba vedeti, da je družina Grete Thunberg ustvarjena skozi jedro prostozidarjev, ki seveda zelo dobro vedo, kaj je njihova naloga za Agendo 21 in Agendo 2030, ter NASA projekt 2025. Neubauerjeva pa je še vedno izjemno podučena o tem svetovnem zločinu, zato zagovarja mladinsko organizacijo ONE (Ena svetovna vlada?), ki jo financirajo znani zločinci na področju umetne tehnologije za depopulacije, kot sta zakonca Gates in Bono). Pa ljudem v velikem številu sploh ne kapne za kako podlo igrico elite gre, ko zlorabljajo 16 letnico z oprano glavo za svoje NWO namene. Tudi sanja se ji ne kaj bere ali ji preko MK Ultra sistema vnašajo med nastopi v možgane, je pa dovolila za velike kupe bankovcev svoje izobraževanje do konca svojih dni graditi zgolj na podnebnem lažnem kaosu. Seveda je njen umski dedek Soroš navdušen, kajti njegovo podpiranje svetovne levičarske skrajnosti je izjemno navdušujoče tudi med drugimi levičarskimi strankami po vsetu, tudi pri nas, da o nevladnih organizacijah sploh ne govorimo, saj  vsi sedijo na Soroševem skladu. Greti pa je denar dovolil predčasno končati človeško izobraževanje in prehod na globalističen iluminatski sistem, ki ima eno samo nalogo - lagati ljudstva in jim vzeti vse, za korist peščice. Tudi lažno globalno segrevanje nosi le davek eliti in upravljanje velike večine politikov na nitkah. Je pa vsaj nekaj zelo lepega v vsej prevarantski zgodbi. Ko je oče po govoru gospodične z oprano glavo o iztrebljenju človeštva zaradi globalnega segrevanja (ki ga z zločinskim vremenskim orožjem ustvarja peščica), vprašal svojo šest letno hčerkico, ki se je tudi smejala ob gledanju TV prenosa, kaj ona misli o tej težavi in vseh nujnih ukrepih proti globalnemu segrevanju, je ta otroško veselo rekla - ptički pojejo na sončku, veverice v gozdu rajajo vsak dan, drevesa rastejo. Ne vem pa zakaj je ta lutkica jokala med govorom? Je padla v kakšno luknjo? (BeforeIt'sNews). Je potreben še kakšen komentar na bedarije, ki jih lutkica zares počne kot čipirana lutka. Razen pohval, ki na njeno naročeno in plačano izživljanje letijo tudi iz nekaterih naših strank in plačanih skupin kvazi podnebnikov! Pa je čisto vse kar reče čista laž, plačana od naročnikov. Se čudite, da tega mediji ne upajo povedati? Pa o povezavi med MK Ultra in 5G?

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Pahor navdušen nad NWO

Bo Slovenija uspela napolniti Cerkveni želodec?

Vlada z vsemi napori zdravi pamet narodu

5G GZS zahteva odstranitev delavcev, seveda s 5G

Nikoli Pahor ni bil primeren predsednik, a ne zaradi sovraštva do ISIS in svastike

Govoriti o volitvah pomeni prikriti bistvo

Hrana, zdravje, narava

Slovenija že odhaja v 5G medijski znanstveni razvoj kmetijstva

Prihaja smrtonosna podtaknjena pandemija na medijskih lažeh

Mikroplastika že podtaknjena v dež

Kako hudo, ker množice še vedno ne verjamejo v letalske zločinske izpuste, tiste kilometre dolge in metre široke, ki so namerno izpuščani za uničenje planeta. Ti zločinski izpusti, sicer bolj znani kot chemtrailsi, so pač vojaško orožje za ustvarjanje polno rakotvornih kemičnih sestavin, ki so izjemno škodljive človeku. Dodajte še škodljive kovine, ki uničujejo telo, ko se vanj vsidrajo, pa viruse, bakterije in zdaj še mikro plastične delce in okužene krvne celice. Je potem presenečenje, ko je celo Ameriška vladna služba po vzetih vzorcih pod Rocky Mountain panično ugotovila izjemno prisotnost mikro plastičnih delcev, ki skozi dež uničujejo vodo in zemljo. Seveda niso povedali, da jih v zrak odvržejo letala ob pomoči prizemljenih tovarn plastičnih odpadkov in rakave zabave so neizbežne. Treba je vedeti, da so bili vzorci vzeti pod goro visoko 3200 metrov, torej tam ni vsakodnevnih zabav, razen visoko nad njo preko letal! Potem pa temu dodajte še morja in reke polne večjih kosov plastike in jasno mora biti, da je vse narejeno namerno. Poneumljanje ljudstev preko 5G pametnih telefonov, ki jim ni mar za odmetavanje plastike po uporabi in so nezainteresirani nad zločinskimi laboratorijskimi pokusi na vseh področjih genocida. Ja, dežja polnega strupov se ljudje še ne zavedajo, čeprav so tudi tukaj zločinske ZDA v močnem vodstvu! Ampak danes je bilo tudi naše nebo poškropljeno, pa ne s kovanci! (virNationofChange)

Zeleni prevarantski posli požrešne elite

Bankirji bodo naredili vse, da zapade svet v dobo brez CO2, torej v izumrtje. Imate mladoletne Ameriške in Švedske prostitutke, ki na elitnih srečanjih lažejo o globalnem segrevanju, imate Krvavo nenasitnega Princa Charlesa, sicer povsem neuporabnega, ki skrito za zlato zaveso sestankuje s predstavniki okupiranih dežel s strani Krvave Kraljevine. Tam se dogovarjajo o CO2 načrtu, ki naj bi peščici prinesel milijarde, da bo City of London še lepše zaživel. Kakšnih 1200 milijard mora v naslednjih letih eksplodirati in prileteti v žepe Rothschildovih bankirjev, ne prav malo pa celo v Graščine zdaj nove EU prevarantke von der Leyenove. Je pred kratkim že povedala, da je njen glavni načrt v prvih 100 dneh narediti vse, da v EUropi leta 2050 ne bo več CO2, ne bo več gozdov, rastlinskega življenja in bodo zemljišča namenjena samo graščakom, kot njeni rodbini. Ona sicer izhaja iz take rodbine graščakov, ki so v 18 stoletju s svilenimi posli nagrabili gromozansko premoženje. In ona se bori proti novim trgovskim potem za rast gospodarstva, za kar sta se uspešno zavzemala celo Adenauer in DeGaulle, ampak ona ve, da je brez dela in z mnogo laži bogastvo hitreje pridobljeno. Zakaj pa mislite, da je psihopatija tako močno zajela politiko pred leti? Ker samo psihopati z zagotovljenimi darili iz nakradenega lahko pripeljejo v leto 2025, ko imajo OZN Rothschildove gospode načrt spremenjenega sveta, ki bo delal res samo zanje in brez večine danes živečega nepotrebnega ljudstva. Žal so lažni Zeleni načrti enaki nategi kot večina ustvarjenih v krvoločnih elitnih gnezdih in danes se požrešnost teh krvoločnežev zagotovo ne bo spremenila - pohlevno ljudstvo je vedno treba peljati v smeri njihovih premoženskih želja. Ali kot je član te Krvave svetovne oligarhije, Sir /mišljeno je gospod in ne sir/ Julian Huxley napisal že leta 1946, /bil je tudi ustanovitelj UNESCA/ - svet zelo nujno potrebuje eno svetovno vlado, saj bodo črede le tako koristne! Ob vsem tem je grozljivo koliko nevladnih, podkupljenih, organizacij je zapadlo v te natege, tudi pri  nas in so celo navdušeni nad izstopajočo na odru, Švedsko Greto ali bančno pocestnico! Ko pa sreča narode pamet in ugotovijo, da jih le narava sama lahko pelje naprej, se bodo morda stvari izboljašale in bodo zločinske tehnologije 5G, geonženiring, smrtonosna škropljenja narave in zverinsko uničevanje gozdov zaključile za vedno! Zato imejte za zelo dolgo v glavi 350 posejanih milijonov dreves v Etiopiji, v 12 urah, kajti ti Afričani se očitno že zavedajo kakšna je naravna resnica!

Možgani medijev že scvrti s 5G

Umetna inteligenca je prihodnost tudi slovenskih medijev in farmacevtov, kajti toliko dobrega kot nam prinašajo mediji na papirju in farmacevti v strupih za vzdrževanje vašega uničenega življenja po 5G ne boste mogli nikoli zbruhati. Huawei in druge zločinske korporacije morajo eliti s 5G omogočiti že znani popoln nadzor nad rajo, predvsem pa zadovoljiti zločinsko elito s takojšnjim posredovanjem vseh podatkov o vsakomur na tem planetu. Si predstavljate, kako scvrte možgane imajo mnogi novinarji, ki celo napišejo kako je 5G res naša najsvetlejša prihodnost, saj bodo celo vodo nadzirali. Pametni števci bodo v vodovodnih ceveh in bodo z elektromagnetnim rakavim sevanjem omogočali takojšnjo posodobitev stanja vode, na zelo rakavo. Predno pa jo boste spili vam bodo prižgani števci cvrli še možgane kot novinarjem in urednikom. Poleg vode pa bodo vsi vaši podatki v mikrosekundah pri diktatorjih, torej, ko boste s Prešernove zavili v lokal, bodo vedeli kakšen strup morate tam dobiti in bodo zagotovili pravo količino, še pred tem pa uredili, da bo na vas nekaj padlo. Ker preveč govorite o resnici in niste zgolj tiha čredna ovca. Ampak voda je zlato, zato jo je treba izkoristriti ne samo za zasebna bogastva ampak tudi Papeževa Božja videnja prihodnosti - 7 milijard nas je preveč. A verjemite, da se Amerika ne bori zato proti Huaweiju, ampak zaradi konkurence na področju genocida, pa še vprašanje je koliko več plačujejo za te reklamne kretenizme v slovenskih medijih. Verjetno celo več kot Ameriške genocidne korporacije?

Zakaj ljudstvo ne dojema zločinov, ki se širijo iz ZDA?

Pustimo vojne, ki so zasidrane preko luže in se posvetimo zgolj zdravju, ki ga je danes deležen predšolski otrok. Tako nazorne razlage za načrtovano depopulacijo vam zares nihče razen ZDA ne more dati. Tam čez je otrok do 6-tega leta kar 60 krat vbrizgan s strupenimi cepivi, dnevno mora zaužiti GSO hrano in piti vodo s podtaknjenim fluoridom. Že dolgo ni skrivnost, da GSO negativno vpliva na razvoj možganov in uničuje imunski sistem človeka, pa se ljudje celo pri nas kaj dosti ne živcirajo zaradi tega. V ZDA pa skoraj nimajo prehranske izbire in je cepljenje policijsko obvezno. Pri tem je zelo zanimiv podatek še iz leta 2014, ko so odkrili v GSK cepivu proti gripi in v pitni vodi kar 25000 krat presežene vrednosti izjemno škodljivega živega srebra. Otroci možgansko nazadujejo, avtizma je že davno nenormalno veliko, do leta 2050 pa je namen zločinske elite pripeljati v avtistično stanje vsakega drugega otroka. In, da to ne bi bilo čez vse meje, vam po slabem testu v osnovni šoli zdravnik predpiše za otroka antidepresivne tablete, ki otroku še stopnjujejo depresivnost in povzročajo samomorilski sindrom. Ker je večina zdravnikov umazano povezana z zločinskim farmacevtskim denarjem bo staršem avtističnih otrok prevarant v belem rekel le, da je avtizem gensko podedovan in razen 100% nima nobene povezave z namernimi zločini do otrok. Pa se celo nekateri Američani spominjajo dobe pred 40 leti, ko ni bilo nasilnega cepljenja, ni bilo GSO hrane in niti približno toliko farmacevtskih zvarkov z namenom poslabšanja zdravja. Ponovimo - res pri nas še nismo v tem stanju, vendar poglejmo, kako so naši vodilni zaljubljeni v Ameriko in jasno vam bo kako hitro bo vse omenjeno pri nas. Pa že zdaj sploh ni nedolžno stanje, Nemčija s kaznovanjem 2500€ za necepljenega otroka pa je skoraj že naš vzgled!

Človek je klavniška zver št.1

Supercelične vremenske norosti

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.10.19

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.10.19

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.10.19

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.10.19

Božo Žabjek

pred 18 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 4 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svetŽal je Sirija ponovno zgolj vstop v dolgo skrivano resnico o velesilah. ki ...
(0)
pred 5 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Pahor navdušen nad NWOKorporacije, ki obvladujejo svetovne medije in jih zalagajo z lažnimi novicami in ...
(0)
pred 5 dnevi
Namesto pošt po Sloveniji raje 5G stolpe
Zapirajo pošte v manjših krajih, skrajšujejo delovni čas, kajti ljudje se morajo navaditi, da ...
(0)
pred 6 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
Oct 16, 2019
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
Oct 15, 2019
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Guterres ubogljivi Rothschildov suženjCIA že leta odvaja kar tretjino svojega denarja za medije, ki potem po naročilu ...
(0)
Oct 14, 2019
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Bo Slovenija uspela napolniti Cerkveni želodec?Kako naše prevarantske politike skrbi, ker Sklad kmetijskih ...
(0)
Oct 13, 2019
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
Oct 12, 2019
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Prostozidarski Satanizem in združbaNerad se dotikam Satanizma in iztirjenosti določenega dela človeštva, a ko ...
(0)