HAARP zločin nad Slovenijo 24.10.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.10.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.9.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.10.18

Še so, ki pišejo resnico o ZDA predsednikih

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.10.18

5G s Serpentinškom do norosti

5G javna RTV

GSO skoraj uradno v Sloveniji

Slovenija

Živeti ali 5G?

Kako vraga je neumnemu človeštvu uspelo priti v smrtonosno cono 5G? Res je do zdaj njihovo pranje možganov obvladoval general 4G, ki se je že pohvalil svojemu nasledniku 5G: "Jaz ljudem perem in cvrem možgane z 2,75Ghz in moj uspeh je viden, veliko mrtvih in polne zdravstvene sobe!" Odgovor je zelo strokoven s strani generala 5G:"Moj dedek dragi, saj vendar veš, da od začetka električnih napeljav obolelost narašča in ti si bil zgolj malenkostno na vrhu te zločinske piramide. Jaz prihajam kot kralj sveta, moja moč bo 10 in večkrat večja od tvoje, torej ljudem ni rešitve. Izjema je le, če imajo moji izumitelji dovolj denarja, da za nekaj let skočijo v podzemne luksuzne bunkerje, kjer bodo preživeli obdobje propada človeštva. Dolgo smo se borili, da ni bilo nikakršnih testiranj na tvojo zločinsko dejavnost, zato se mene zelo z lahkoto postavili na prestol novega Zločinskega kralja. Že pred 46 leti so nekateri na javnih sarečanjih govorili o izjemni škodljivosti mikrovalovanj, pa se jim o meni še sanjalo ni. Danes proti mojemu znanju ni rešitve, pametni telefoni bodo brezplačni nosilci krst, že wi-fi nikoli namenoma ni bil testiran javno, kajti mikro valovanja nimajo nobene veze z močjo sevanja, zadosti je nekaj malega in uspeh je zagotovljen. Zato je možnost naše odstranitve majhna, saj bi le čudežno ljudje zbrali dovolj razuma in odločno stopili na stran svojega zdravega življenja in normalne starosti. Kaj misliš zakaj imamo komike in prostitute na političnih prestolih? Ker nimajo pojma, da to čaka tudi njih, ampak z denarci in slavo jim zagotavljamo, da so oni izvzeti." In na katero stran se boste postavili vi? Želite starost vaših staršev ali novodobnih robotov, ki imajo življenjsko dobo okoli 20 let? Kdaj bomo tudi mi stopili pred Palačo Komika in Manekena in odločno, kot izjemna množica zahtevali dokončno prepoved smrtonosnega sistema 5G? Nam je mar za nas in našo okolico in to zmoremo? /virGlobalResearch/

5G GZS zahteva odstranitev delavcev, seveda s 5G

Informatiki in komunikatorji so se preko polnih denarnic na Gospodarski zbornici iz Bruslja vodenih slovenskih korporacij srečali, da bi narod nujno zapeljali v smrtonosni 5G sistem. Oni kot delodajalci in vse od države plačane organizacije, ki jim pomagajo, delavcev več ne rabijo, saj je doba robotov tukaj, je pa potrebno pomagati farmacevtom in zdravnikom, da preko njihovega zaslužka odpeljejo te odvečne delavce na trajno zdravljenje scvrtih možganov in poskusnega raka. Sramota za slovenski narod, da imamo take korporacijske izdajalce, da reklamirajo 5G kot našo strateško prihodnost, za katero vemo, da je ni. Seveda je tudi Ministrstvo za javno upravo takoj priskočilo z državnim denarjem, da prevarantsko srečanje finančno podpre, saj tudi njihovi nadrejeni pričakujerjo precejšnje zasebne donacije ob uspešno vpeljanem vojaškem 5G zločinskem orožju. Je pa zanimivo kako neumni so bili tudi čvekači na srečanju, saj so govorili o 5G kot navideznem Izraelskem orožju za specifične namene, torej brez jajc o resnici. Popoln teroristični nadzor nad ljudstvom in odstranjanje neželjenih po prednostnih listah. Veselite se ljudi kot so Zorko in Turk, pa povabljeni Bruseljski lažnivec Geiss, kajti preko njih verjamete Vladi, ne dojemate pa svoje klavrne, zelo klavrne prihodnosti. Zato pa je Serpentinškova Vlada začela ukinjati socialno pomoč, kajti 5G in roboti bodo ustvarili množice bolnih in brezposelnih, zato je treba denar skriti na varno! GZS? Grebatorska Združba Smetarjev!

Nikoli Pahor ni bil primeren predsednik, a ne zaradi sovraštva do ISIS in svastike

V Sloveniji je pač možno res vse. Nikoli ni bil Pahor primeren za predsednika države, pa naj bo razlog TEŠ6, manekensko obnašanje ali služabniško delo tujim gospodarjem za uničenje lastne domovine. A zaradi tega ga še nikoli nihče ni pozval k odstopu. Potem pa se najde 28 slovenskih veleumov, ki od njega zahtevajo odstop, ker je na prireditvi za uresničenje elitne Agende 21 na Bledu izjavil, da Turčija in Ukrajina ne moreta računati na članstvo v EU. Mu je stavek ušel, a le zato, ker verjetno osebno celo resno misli o neprimernosti teh dveh držav. V eni živi hinavstvo najvišjega svetovnega razreda, saj Erdogan trguje s Putinom in grozi EU z novo pošiljko migrantskih umetnih borcev, na drugi strani pa s Trumpom bije bitko skupaj z ISIS borci za zmago v Siriji. Medtem pa Ukrajina, morda v malenkost manjšem obsegu po odstopu Porošenka, poveličuje svastiko in nacizem, kar ljudje nekaznovano razkazujejo po ulicah, vlada pa je v rokah NATO in Izraelske služkinje ZDA z edinim namenom - vzpostavljati sovraštvo do Rusije. In ti dve državi sta za mislece izjemno primerni, da vstopita v EU? Da pomagata dokončati popolno enoumje in diktaturo? Kako prozorna zahteva, ki znova in znova dokazuje, kako so pri nas večinoma nevladne organizaqcije vezane na Zahodni propagandni stroj, ki jih tudi plačuje. In prvo podpisani Splichal brez sramu že pred časom pove: "Za družbo in demokracijo bi bilo huje, če bi umrl tisk kot pa, če izgine Parlament. To kar tisk počne že 3 stoletja je neprecenljivo" Ne bi bilo fevdalizma, Rothschildov in neumnih ovac, zato so mediji nujni, da ovcam širijo podtaknjene in lepo oblikovane laži. Parlament pa je tukaj zgolj, da uboga iste korporacije, ki jih ubogajo misleci, torej res nobene škode. Da so misleci za demokracijo je seveda najogabnejša prevara, ki naj prinese narodu spoznanje, da hočejo narediti nekaj zanj. Ja, odstop Pahorja je nujen, a prosim brez laži, saj je ta zahteva točno korporacijsko opredeljena in namenjena dolgoletnim načrtom - EU mora biti ena sama diktatura, brez držav in brez Slovencev!

Govoriti o volitvah pomeni prikriti bistvo

Toliko kot naši vrli politiki nakladajo o volitvah in volilnih okrajih že nekaj tednov bo naivne volilce prepričalo celo v to, da hočejo resno spremeniti vse na bolje. Preferenčni glas, absolutni ali relativni, z besedo pa nič o glasu, ki je že dolgo pred volitvami odločil o vsem. Zato pa so pomembni volilni okraji v čim manjšem številu, da bo upravljanje z njimi lažje in ne bo nobene možnosti za vstop neznanim in pozitivno naravnanim. Saj poznate že desetletja staro modrost - če bi volitve o čem odločale bi jih prepovedali. Tako pa veliko lažnih besed prinese spodbudo ovcam, da vseeno hodijo na volišča, pa čeprav je njihova volilna dlaka na volišču takoj uničena. Glas, ki bi moral odločati je glas državljana in nadzor ljudstva nad volitvami, brez strojev in plačanih ustvarjalcev rezultatov. Plačana propaganda pa pripelje do navdušenja nad najboljšimi lutkami in volitve so uspešne, saj njihov nastavljeni kandidat, komik ali vojaški strokovnjak potrdi ustvarjene natege pred volitvami. Vse naučeno, robotsko čipiranje  kandidatov in s 5G sevanjem v glave volilnih ovac vnešena odločitev. Denar je sveta vladar, korporacije odločajo o vsem, 13 družin na tem planetu pa upravlja vse velike korporacije. Zato so nategi skoraj enakl po vseh državah, le pri nas se malce razlikujejo, saj vedno izberejo najbolj dokazano nesposobne, da je za strice čim manj dela, njihovi gospodarji pa jih vseeno nagrajujejo. Zato se odločite - ali korporacijsko plačan glas ali vaš, kateri naj odloča kdo bo rešil deželo ali jo popolnoma zavozil!! 

Namerno potopljena Adria Airways

Spet se toliko piše o Adria Airways pa je bila od leta 2015 na vladnem seznamu razprodaje za drobiž. Ko so se začeli pogovarjati z Nemškim prevarantskim 4K Invest skladom pa je bilo takoj jasno, da bo letalska družba kar podarjena Nemcem in pravim lastnikom v ozadju, celo več, državljani Slovenije so morali preko slovenske prevrantske združbe DUTB plačati 3,1 milijona €, da so Nemci sploh hoteli kupiti pogorišče. Spomnite se tudi, da je takrat razprodajno vlado vodil Miro Cerar, za gospodarski razvoj z razprodajami pa je bil zadolžen plavalni tobogan-mojster Počivalšek, ki bo na sedežu Smetarske Metle Copatarjev zamenjal prav Cerarja. Kako prozorni so naši politiki, kako robotsko naučeni so njihovi govori, da čvekanje kot vojaško orožje lahko uporabijo kot boj proti ljudstvu, saj so njihove laži in kasneje hlapčevska dejanja zgolj samomor naroda. Mi ne rabimo ne letališč, ne letalskih družb, celo veleum manekenstva je potrdil, da tudi Banke ne rabimo v svoji lasti, saj njim politikom tuje banke odobrijo mnogo več nepovratnih kreditov. In pesem gre v zadnjo kitico - nekoč je živel narod, ki je imel skoraj vse, danes pa je deformirani del garaškega naroda naredil vse, da nepotrebni del naroda izgine za vedno.   In Cerar in Počivalšek sta tako lep dokaz, da se pri nas v politiki samo trguje, saj jih po dokazanih krajah v eni vladi čakajo ustrezna delovna mesta v naslednji vladi. Odletela je Adria Airways, odletelo je že skoraj vse, kar je bilo slovensko, narod pa z veseljem na papirnata letala in potuje na drug svet, brezu vsega.

Blejski forum obračanja resnice v grob!

Seveda mora pod Alpska Banana Slovenija gostiti elitno srečanje namestnikov ustvarjanja katastrof na vseh področjih, če želijo njeni nastavljeni hlapci tudi v bodoče pobirati nekaj drobiža, ki pa ga je vseeno mnogo več od tistega, ki po čudežu sploh ostane večini naroda. Blejski strateški forum je tak nateg, da se ljudem niti sanja ne, kako jih bodo družno vsi udeleženci peljali lačne mimo restavracij in žejne mimo njihovih gorskih potokov. Že, ko slišiš stavek propadlega Cerarja ob otvoritvi - Komu zvoni? Zvoni nam vsem? - bi moralo biti razumljivo vsem, da so besede namenjene krutemu zavajanju, ki pa jih širi oseba kateri je že odzvonilo. Zvoni nam, ker imamo LMŠ, pa SMC, pa SD, pa SDS, pa vse prevaratske stranke in to sploh ne samo v lažno osamosvojeni Sloveniji ampak načrtno okupirani EUropi in korporacijsko pokradenem svetu. Trajnostni razvoj je tako lepa slaščica, ki pa ima mnogo hujši strup od Round Up v sebi, da naivni narodi več ne morejo dojeti kako jih ta plačana izdajalska elita pelje na sladko zadnjo pot. Da lahko spregovori na otvoritvi foruma, ki naj bi predstavljal intelekt za skupnostni razvoj nekdo, ki mu je bila lastna stranka za vzpostavitev odnosov z elito edini cilj, je več kot dovolj zgovorna potrditev Blejske prevare. Potem pa dodajte še Serpentinškovo ogabno nakladanje, da so voditelji in politiki tisti, ki nosijo odgovornost za naš jutri in samo pozitivne odločitve bodo štele. Oni so odgovorni za dokončno EU diktaturo, korporacijske nakupe vsega, kar so uboge dežele desetletja ustvarjale preko narodov, vojaško podporo zločincem in meje so zaprte. Ker so premaknjene na rob vsakega kontinenta, da z njim upravljajo peščice hlapcev, te pozitivne odločitve v korist ozke elite pa bodo nagrajene, kot že rečeno, z nekaj več drobiža od revežev v vsaki nekdanji državi. Prihaja enoumje na vseh področjih, brezgotovinsko življenje, obešanje na farmacijo in umetno hrano, uničen zrak in vreme, magnetno sevanje kot z laserji v vsako človeško glavo, znano kot 5G, robotizacija in posledično odvečnost ljudstev, torej so pozitivne odločitve res še kako pomagale. Vse je treba čim prej prenesti v roke globalne elite, le tako bomo srečno spali v grobu. In noben politik ali voditelj ne odgovarja pred sodiščem za človekove pravice in dostojanstvo za svoje izdaje naroda, kajti sodišča so v lasti elite. Torej imamo Blejski forum, ki je prelepo dokazal, da je nakladanje edina vredna vrlina s katero politik ali voditelj lahko preskoči mejo med normalnim človekom in prodano dušo! Večina postriženih ovac pa še vedno navdušena nad stavki, ki ne pomenijo čisto nič!

Arnes ima nalogo od leta 2020 cvreti šolarje s 5G

Kako ponosno so danes objavili slovenski mediji, da bo Arnes prihodnje leto zgradil najsodobnejši sistem elektronske infrastrukture v vseh slovenskih šolah. Korporacije so dale jasna navodila, da hočejo svoj 5G sistem najprej v šolah, kajti poneumljanje otrok in uničevanje njihovega zdravja je najbolj pomembno zanje. Verjetno sta se Serpentinšek in Kogoj že dolgo nazaj srečala in dogovorila za ta vojaški sistem, ki je za Slovenijo premnogim tako zelo potreben. Cvrtje možganov, zniževanje IQ-ja, neplodnost, da o raku sploh ne govorimo so njihove prednostne naloge, pa čeprav so celo tuji mediji objavljali, kako so po šolah v Zločinskih Državah Amerike po postaviti 5G omrežja okoli šol že po nekaj mesecih otroci zboleli za rakom. Logično, da se bosta Pikalo in Serpentinšek leta 2020 pripeljala na otvoritev tega najbolj zločinskega komunikacijskega sistema v novih blindiranih Mercedezih, zato pa so jih kupili. Tudi govor bo imel Serpentišek iz tega vozila, da se mu slučajno kaj ne zgodi. Seveda je pri teh izdajalskih potezah do lastnega naroda žalostno, ker so mediji večinsko že opravili svojo nalogo in množice so navdušene, da bodo njihovi otroci lahko v stotinkah sekunde videli posnetek na pametnem telefonu, kako sošolka pleše gola. Sistem zločinov prihaja, celo na ves glas ga poveličujejo, večina pa je tiho. Kaj res ni jasno, da netestirani sistem, ker ne sme pokazati svoje zločinske namere, ne more biti koristen? Kaj ni čas za vseljudski upor tudi na področju 5G, pa čeprav se jih je že veliko zbudilo? Imeti oblast, ki to dovoli in spodbuja pomeni, da večina Slovecev uživa v izdajalskih dejanjih oblastnikov. Ker so jim zločinske laži očitno tako zelo všeč? Da so kljub temu celo priljubljeni, kajti čez kakšno leto množice sploh  ne bodo vedele kaj so to možgani s katerimi je človek prišel do razvoja, ki pelje v totalen propad. Dobro jutro, konec je spanja, če želite jutri po spanju še vstati!

Šolstvo za novo deformirano družbo

So se srečali ravnatelji, da se z ministrstvom dogovorijo o spremembah v šolskih programih, saj se družba tako hitro spreminja, da morajo biti tudi otroci vpeljani v te spremembe in o njih ne smejo negativno razmišljati. Kot EU že diktira po celi EUropi uvedbo LGBT izobraževalnega programa, bomo to morali narediti tudi mi. Ne smemo samo o odstrelu divjih živali razmišljati, kajti to je naloga plačanih politikov, na nežen in medijsko lepo zapeljiv način moramo iztrebiti tudi ljudstvo. Torej je LGBT ena izmed prioritetnih izobraževalnih nalog. Potem je treba strokovno vpeljati prepotrebno pozitivno miselnost o koristnem 5G programu, s katerim bodo otroci hitro prejemali podatke in radiacije v svoje možgane, da demenca ne bi preveč zamujala. Tudi sodobno kmetijstvo je treba v šolskih programih vpeljati kot reden študij, saj GSO prinaša zdravo hrano in kratko življenje. Predvsem pa je v času hitro spremenjajoče družbe potrebno tudi religiozno poneumljanje kot osnovni sestavni del vseh šolskih izobraževalnih sistemov. Se celo komiki na vladi zelo trudijo, da pokažejo poti, ki nas bodo vodile k enemu bogu, tistemu diktatorskemu v Bruslju, kar je za nas čudovit izziv in edina svetla prihodnost. Verjetno se bodo po zaključku srečanja izobraževalnih ravnateljev vsi podpisali pod te nujne spremembe in začela se bo doba otrok brez lastnih možganov, ki bodo lasersko prejemali ukaze in preko pametnih telefonov ustvarjali celo svoje govore, ki jih bodo samo brali iz v možgane vnešenih stavkov. In odstrel divjadi je zato še kako nujen, kajti one pač razmišljajo s svojimi glavami in tega ljudje več ne smejo sprejemati kot nekaj naravnega in človeku koristnega! Kot je Papež neštetokrat povedal, 7 milijard nas je preveč na tem planetu, zato mora tudi šolstvo pristaviti pomemben delež pri uvajanju pravilne Umetne inteligence! Enakopravnost, prijateljstvo, sožitje, enako življenje vsem pa so besede in pojmovanja, na katera moramo za vedno pozabiti. Tega elita ne bo več prenašala. Zato pa najboljše učence pošlje v Krvavo Kraljevino in Zločinske Države Amerike, da bodo svoje znanje prenesli korporacijam zgolj v njihovo korist!

Spretnost laganja politična vrlina

Da sta oder in lažna retorika glavno orodje za poneumljanje naroda sploh ni dvoma. Lepo naučeni in lepo oblečeni imajo prednost, plehkost v obeh primerih namreč zasvoji ljudstvo, vsaj večino. Potem korporacije primaknejo solde in skupaj s politiki določijo prevarantske politične ankete, ki jih je kot uši poleti. Ko nekomu ne uspe prenesti ukazanih nalog gospodarjev, ga pač zamenja drugačen fizični obraz, a povsem enaka prodana duša. Tudi tej duši je dolžina delovenga razmerja odvisna od poslušnosti in znanja prikrivanja prevar do naroda. Ta naivno pričakuje pomoč in razvojno pot s strani izvoljenih, za katere narod nikoli ni dal glasu v številkah, ki krožijo po volitvah. Pri nas odločata o moči manekenska in komična sposobnost, zelo pa jima dogovorjeno pomaga sovraštvo do nasprotne strankarske usmerjenosti. A večina naroda je nad tem navdušena, čeprav je vsakogar vsak njihov idol vsak mesec vsaj enkrat prevaral, pa tega ne dojamejo. Kakšno veselje je, ko slišijo naivneži, da bodo nove tuje tovarne pri nas, kajti njim zelo odgovarjajo sramotne plače, kako bo NATO čuval našo domovino do vojne in bo Cerkev skrbela za državo preko vseh brezplačnih ugodnosti zanjo. Potem si še izberejo sovražnika, ki bo skušal narodu pokazati, kako se politiki borijo za narod, a počitnice preživijo prav pri sovražniku. Naslednji izbrani sovražnik so delodajalci, katerim po dogovoru vzamejo malenkost ogromnih dobičkov preko sramotno višje minimalne plače, seveda z istim namenom prevarati narod, hkrati pa mediji celo objavijo minimalne pokojnine pri sosedih, ki so skoraj dvakrat višje od minimalne plače pri nas. Logika? Ena sama, kot je rekel že Monnet - narode je treba pripaljati v enoumno diktaturo preko laži, s katerimi bomo ljudstva naplahtali o lepši prihodnosti. In kdaj se bo spremenilo? Žal so čudeži večinoma izmišljeni, da elita še lepše živi, zato je ta možnost tako majhna, da bo narod veselo umrl v revščini, ne samo teh današnjih 700.000, pred tem pa bodo nasedali prevaram in ploskali lažnim anketam!

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Živeti ali 5G?

Kako vraga je neumnemu človeštvu uspelo priti v smrtonosno cono 5G? Res je do zdaj njihovo pranje možganov obvladoval general 4G, ki se je že pohvalil svojemu nasledniku 5G: "Jaz ljudem perem in cvrem možgane z 2,75Ghz in moj uspeh je viden, veliko mrtvih in polne zdravstvene sobe!" Odgovor je zelo strokoven s strani generala 5G:"Moj dedek dragi, saj vendar veš, da od začetka električnih napeljav obolelost narašča in ti si bil zgolj malenkostno na vrhu te zločinske piramide. Jaz prihajam kot kralj sveta, moja moč bo 10 in večkrat večja od tvoje, torej ljudem ni rešitve. Izjema je le, če imajo moji izumitelji dovolj denarja, da za nekaj let skočijo v podzemne luksuzne bunkerje, kjer bodo preživeli obdobje propada človeštva. Dolgo smo se borili, da ni bilo nikakršnih testiranj na tvojo zločinsko dejavnost, zato se mene zelo z lahkoto postavili na prestol novega Zločinskega kralja. Že pred 46 leti so nekateri na javnih sarečanjih govorili o izjemni škodljivosti mikrovalovanj, pa se jim o meni še sanjalo ni. Danes proti mojemu znanju ni rešitve, pametni telefoni bodo brezplačni nosilci krst, že wi-fi nikoli namenoma ni bil testiran javno, kajti mikro valovanja nimajo nobene veze z močjo sevanja, zadosti je nekaj malega in uspeh je zagotovljen. Zato je možnost naše odstranitve majhna, saj bi le čudežno ljudje zbrali dovolj razuma in odločno stopili na stran svojega zdravega življenja in normalne starosti. Kaj misliš zakaj imamo komike in prostitute na političnih prestolih? Ker nimajo pojma, da to čaka tudi njih, ampak z denarci in slavo jim zagotavljamo, da so oni izvzeti." In na katero stran se boste postavili vi? Želite starost vaših staršev ali novodobnih robotov, ki imajo življenjsko dobo okoli 20 let? Kdaj bomo tudi mi stopili pred Palačo Komika in Manekena in odločno, kot izjemna množica zahtevali dokončno prepoved smrtonosnega sistema 5G? Nam je mar za nas in našo okolico in to zmoremo? /virGlobalResearch/

Vojaška operacija Dorian za izpraznitev Bahamov

Tako prozoren projekt, pa žal za večino še vedno ne. Dorian, orkan narejen s človeškimi zločinskimi rokami, s katerimi hočejo elitni zločinci prikazati stopnjevanje naravnih pojavov v zločinsko obliko za ustrahovanje in poslušnost ljudstev. Najhujša oblika terorizma proti nemočnim ljudstvom in sredstvo dokončnega poneumljanja za uspešno oprane glave. Z zločinsko tehnologijo chemtrailsov in geoinženiringa želijo nategniti skoraj ves svet, da se Mati narava spreminja, a je uboga kot ljudstva skoraj nemočna pri vremenskih zločinih. Dorian je najnovejši dokaz, ki ga pošteni znanstveniki z lahkoto dokažejo, da je Globalna elita ali NWO izpeljala svoj hudičev projekt z zelo nazornim razlogom. Bahame je bilo treba uničiti, opustošiti, izprazniti in popolnoma zastrašiti ljudstvo, da se za vedno izseli z otokov. Žal je orkan Dorian šele začetek zastavljenega Vražjega načrta, da 700 otokov, ki sestavljajo Bahame in jih je okupirala Krvava Kraljevina že leta 1718, Kraljica pa jih je leta 1973 priključila Angleški diktaturi Commowealth ali Normalni Angleški pokradeni združbi, olastnini zgolj ozek krog elitnih zločincev. Zdaj nastopa obdobje, ko bodo vremenske vojaške napade stopnjevali do končne izpraznitve, potem pa bodo otoke predali posameznikom iz svetovne zločinske elite, ki si bodo olastninili posamezne otoke za svoje Zeleno Krvavo življenje brez enega neželjenega soseda. Že danes so Bahami eno najbogatejših področij zgrajenih na turizmu in to je treba prenesti zgolj v zasebne roke. Je pa Dorian šolski primer kaj želi zločinska elita narediti po celem svetu. Z vremenskim orožjem, v katerega so vložili milijarde iz žepov naivnih delavcev, bodo enako vojaško vajo izpeljali v vseh državah na Planetu, kot pri nas že lahko vidimo nemogoče in nerealne vremenske pojave od poplav, suše, toče, zaradi česar je uničena predvsem hrana za tiho poslušne sužnje. Bodo pa na spisku najhujših napadov vedno ljudje in dežele, ki si bodo drznile nasprotovati Eni svetovni vladi diktatorjev in teroristov. Celo Rothschildova OZN po ovinkih že nakazuje rešitev, torej staroselce z Bahamov izseliti, vse neposlušne po svetu pa pobiti. Niso se oni zaman trudili spisati načrte elite preko Agende 21 in 2030, s katerimi so tudi preko Lažnega Blejskega foruma za trajnostni razvoj razložili svetu, kako je zmeren trajnostni razvoj možen le ob desetih odstotkih sedanje populacije, seveda skrbno izbrane populacije. Holokavsti so bili zelo majhna začetna vojaška vaja v isti smeri, ki jo morajo leta 2030 elitni zločinci dokončati. In na Bahamih bodo Zeleni rezervati za 1% svetovne elite, zgrajeni pa bodo na hektolitrih človeške krvi! Ob tem pa mediji kot ovce pred zakolom - prosimo, podpiramo ta vremenski zločin, Dorian je naraven pojav, samo pustite nas delati naprej in lagali bomo še več! Dorian ni prvi orkan in ne zadnja vremenska atomka bomba, bo pa žal še dolgo trajalo, da ves svet spozna ta zločinski načrt. (virSOTN)

Pence podpisal gradnjo 5G koncentracijskih taborišč na Poljskem

Poljski ni vseeno ali bodo njihove državljane preko sistema 5G pobijali Kitajci ali Američani. So raje poklicali Mikea Pencea, da podpiše z njihovim predsednikom Vlade Morawieckim pogodbo o nadgradnji že znane zgodovine Poljske, ki je v času 2. svetovne vojne imela koncentracijska taborišča. Zanimivo - v sozvočju z 80. letnico začetka 2. svetovne vojne. Zdaj bodo Američani gradili nova taborišča po celotni Poljski, kajti poleg vojakov in orožja morajo pripeljati s 5G sistemom tudi sodobno farmacijo in pogrebno dejavnost. Zanimivo kako lažejo Poljakom z razlago zakaj je tako pomemben sistem 5G: " Zaščititi moramo bodoče generacije na internetu pred manipulacijami in prevarami, zagotoviti zasebnost in posameznikovo svobodo tako na Poljskem kot v ZDA". Morajo vzpostaviti policijski nadzor zgolj s strani oblastnikov, med radiomagnetnim sevanjem pa zagotoviti dovolj bolnih in večini scvreti možgane. Seveda je to le priprava za srečanje v Pragi, ko bodo letos nasilno skušali podpisati pogodbe z vsemi idiotskimi EU državami, saj EUropa že dolgo ni namenjena Evropejcem, še manj pa, da bi oni tudi v bodoče vodili ta kontinent. Očitno so Američani na dobri poti izpeljave genocida, saj so z besedami ta zločin nad človeštvom odvzeli Kitajcem in bodo nove milijone mrtvih preko najsodobnejšega zločinskega orožja lahko v bodoče oni slavili, kot slavijo milijone mrtvih tudi s klasičnim vojaškim orožjem po svetu. In kaj bodo zdaj rekli Poljaki? "Lahko bomo dostopali do vseh čvekov po svetu, saj strokovnih nasvetov o neuporabi 5G na internetu skoraj ni več in nas nihče več ne bo strašil. Zabava bo izvrstna, čeprav izjemno kratka" In kdo od naših izdajalskih veljakov bo prisoten v Pragi, ko bodo tudi naši izdajalci podpisali 5G sporazum z Zločinskimi Državami Amerike? Kaj se narodom večinsko res ne sanja, kako je vojaško orožje zanemarljivo škodljivo v primerjavi s 5G? Da za 5G zločinci ne rabijo vojne napovedi, pač pa samo prijetne laži? Hud boj nas čaka za preživetje in ne sme nam biti vseeno ali bomo živeli dolgo kot naši predniki ali le kot miši. Pri tem pa je treba biti še kako pozoren na plačane politike, ki so v boju proti 5G zgolj zato, da imajo vse informacije pravočasno in zagotovijo določenim visokim politični izdajalski obstanek! 

Mikroplastika že podtaknjena v dež

Kako hudo, ker množice še vedno ne verjamejo v letalske zločinske izpuste, tiste kilometre dolge in metre široke, ki so namerno izpuščani za uničenje planeta. Ti zločinski izpusti, sicer bolj znani kot chemtrailsi, so pač vojaško orožje za ustvarjanje polno rakotvornih kemičnih sestavin, ki so izjemno škodljive človeku. Dodajte še škodljive kovine, ki uničujejo telo, ko se vanj vsidrajo, pa viruse, bakterije in zdaj še mikro plastične delce in okužene krvne celice. Je potem presenečenje, ko je celo Ameriška vladna služba po vzetih vzorcih pod Rocky Mountain panično ugotovila izjemno prisotnost mikro plastičnih delcev, ki skozi dež uničujejo vodo in zemljo. Seveda niso povedali, da jih v zrak odvržejo letala ob pomoči prizemljenih tovarn plastičnih odpadkov in rakave zabave so neizbežne. Treba je vedeti, da so bili vzorci vzeti pod goro visoko 3200 metrov, torej tam ni vsakodnevnih zabav, razen visoko nad njo preko letal! Potem pa temu dodajte še morja in reke polne večjih kosov plastike in jasno mora biti, da je vse narejeno namerno. Poneumljanje ljudstev preko 5G pametnih telefonov, ki jim ni mar za odmetavanje plastike po uporabi in so nezainteresirani nad zločinskimi laboratorijskimi pokusi na vseh področjih genocida. Ja, dežja polnega strupov se ljudje še ne zavedajo, čeprav so tudi tukaj zločinske ZDA v močnem vodstvu! Ampak danes je bilo tudi naše nebo poškropljeno, pa ne s kovanci! (virNationofChange)

5G najsodobnejše satanistično orožje

Lahko ste danes prebrali novico na Siol1Net: "Rak dojk, rak mod, rak debelega črevesja in limfom so bolezni, ki najpogosteje kosijo med mladimi. V Sloveniji s takšno diagnozo vsako leto zboli 13 tisoč ljudi, kar je toliko, kot bi zbolela vsa občina Logatec." Seveda je podatek grozljiv in prav je o  teh boleznih govoriti. A obstaja druga plat, mnogo hujša, o kateri reveži zboleli za rakom nočejo govoriti, ali pa redakcija o tem ne sme. 5G!! Je pa že Nobelov nominiranec Robert Becker povedal: " Nobenega dvoma ni, da je danes elektromagnetno sevanje največji onesnaževalec našega okolja". Grozljivo nadgradil pa ga je David Carpenter: "Na podlagi najnovejših zdravstvenih študij so strokovnjaki prepričani, da se bomo v najkrajšem času soočili z izjemno epidemijo raka, ki bo rezultat popolnoma nenadzorovane uporabe mobilnih telefonov in wi-fi sevanja, kar pa nadgradimo z atomsko bombo 5G" In za konec zbranih izjav še zelo nadgrajujoče  izjavi rakavih mladih bolnikov v Sloveniji, ki jo je podal L.Lloyd Morgan: "Vsi dokazi povezujejo prenosne telefone z rakom možganov, zato so morale Vlade in proizvajalci 5G naprav izdelati študije, ki varujejo prenosne telefone kot zaščitnike človeških možganov pred obolelostjo za rakom. Je treba še kaj dodati tej politično korporacijski laži? Ja, da dodatne neplačane študije nakazujejo na še raka dojk pri mladih dekletih, črevesnega raka, avtizem in neplodnost. Prijajajoča tehnologija smrti, ki jo mnoge Zahodne države že uporabljajo in genocidni načrt deluje, prihaja pa skozi skrita vrata k nam, pri nas pa imamo vladarje, ki so za reklamiranje 5G odlično plačani od korporacij in imajo nalogo pomagati korporacijam in medijem zasužnjiti svet po umski in bolezenski plati. Bi se mogoče komik, ki vadi te dni naslednje tekste na Hrvaški obali, kdaj zamislil, koliko Slovencev bo spravil preko rakavih obolenj v grob? Ali pa je ta podatek celo njemu skrit in uporablja samo lažne študije, ki so jih plačale Pametne Telefonske korporacije - kot vaše možgane čuvajo pametni telefoni pred rakom prepustite množicam, da same izgubijo pamet in možgane v človeški obliki in prepustite reševanje genocida nam in farmacevtom! 5G je zanesljivo eno najhujših zločinskih orožij stoletja in prav je, da to povemo oblastnikom, kot so že v mnogih velikih mestih in so prepoved 5G dosegli. Nam je sploh kaj mar za naše potomce in današnjo mladino? Konec koncev že njim ni, ko pa gledaš očka in mamica s telefonom v roki, sinek pa hodi zapuščeno za njima!! V Ljubljani, da ne bo pomote.

ZDA na kolenih vse za Izrael

Je bilo v sredo neverjetno glasovanje v Rothschildovih OZN, saj so Kuvajt, Južna Afrika in Indonezija predlagale nepojmljivo obsodbo Izraela zaradi rušenja domov Palestincem. Seveda so ZDA to obsodile kot grozljiv rasizem in zaničevanje krvoločnega Izraela, kateremu bodo služile do smrti in po njej. Le kako lahko v mirovnem procesu obsodiš nekoga, ki ruši domove staroselcem na njegovem ozemlju, ki jim  ga je zločinsko ukradel s pomočjo Zahoda? To so skoraj soglasno obsodili tudi v obeh predstavniških domovih v ZDA, tako levi kot desni poslanski prevaranti, ki služijo milijone prav na račun podpore zločincem. In skoraj vse članice OZN so ob glasovanju iz užaljenosti zapustile glasovanje, da ne bi še njih kdo popljuval, saj so itak morale podpreti ZDA, torej krvavi Izrael. Zato je bila zahteva o bojkotu tašnih predlogov sprejeta in Izrael pričakovano še naprej v mirovnem procesu ubija in ruši Palestino. Zgradba z 10-imi stanovanji pa je izginila z obličja, da bodo tam lahko živeli krvavi priseljenci. In obrazložitev? Zgradba je bila zgrajena nezakonito, o tem odloča Izrael, saj je vendar objekt na Palestinskem ozemlju. /vir21stCenturyWire/

Ena svetovna vlada

In kdaj bo svet verjel, da je 9/11 le nateg Globoke države?

Vojaška operacija Dorian za izpraznitev Bahamov

Blejski forum obračanja resnice v grob!

Seveda mora pod Alpska Banana Slovenija gostiti elitno srečanje namestnikov ustvarjanja katastrof na vseh področjih, če želijo njeni nastavljeni hlapci tudi v bodoče pobirati nekaj drobiža, ki pa ga je vseeno mnogo več od tistega, ki po čudežu sploh ostane večini naroda. Blejski strateški forum je tak nateg, da se ljudem niti sanja ne, kako jih bodo družno vsi udeleženci peljali lačne mimo restavracij in žejne mimo njihovih gorskih potokov. Že, ko slišiš stavek propadlega Cerarja ob otvoritvi - Komu zvoni? Zvoni nam vsem? - bi moralo biti razumljivo vsem, da so besede namenjene krutemu zavajanju, ki pa jih širi oseba kateri je že odzvonilo. Zvoni nam, ker imamo LMŠ, pa SMC, pa SD, pa SDS, pa vse prevaratske stranke in to sploh ne samo v lažno osamosvojeni Sloveniji ampak načrtno okupirani EUropi in korporacijsko pokradenem svetu. Trajnostni razvoj je tako lepa slaščica, ki pa ima mnogo hujši strup od Round Up v sebi, da naivni narodi več ne morejo dojeti kako jih ta plačana izdajalska elita pelje na sladko zadnjo pot. Da lahko spregovori na otvoritvi foruma, ki naj bi predstavljal intelekt za skupnostni razvoj nekdo, ki mu je bila lastna stranka za vzpostavitev odnosov z elito edini cilj, je več kot dovolj zgovorna potrditev Blejske prevare. Potem pa dodajte še Serpentinškovo ogabno nakladanje, da so voditelji in politiki tisti, ki nosijo odgovornost za naš jutri in samo pozitivne odločitve bodo štele. Oni so odgovorni za dokončno EU diktaturo, korporacijske nakupe vsega, kar so uboge dežele desetletja ustvarjale preko narodov, vojaško podporo zločincem in meje so zaprte. Ker so premaknjene na rob vsakega kontinenta, da z njim upravljajo peščice hlapcev, te pozitivne odločitve v korist ozke elite pa bodo nagrajene, kot že rečeno, z nekaj več drobiža od revežev v vsaki nekdanji državi. Prihaja enoumje na vseh področjih, brezgotovinsko življenje, obešanje na farmacijo in umetno hrano, uničen zrak in vreme, magnetno sevanje kot z laserji v vsako človeško glavo, znano kot 5G, robotizacija in posledično odvečnost ljudstev, torej so pozitivne odločitve res še kako pomagale. Vse je treba čim prej prenesti v roke globalne elite, le tako bomo srečno spali v grobu. In noben politik ali voditelj ne odgovarja pred sodiščem za človekove pravice in dostojanstvo za svoje izdaje naroda, kajti sodišča so v lasti elite. Torej imamo Blejski forum, ki je prelepo dokazal, da je nakladanje edina vredna vrlina s katero politik ali voditelj lahko preskoči mejo med normalnim človekom in prodano dušo! Večina postriženih ovac pa še vedno navdušena nad stavki, ki ne pomenijo čisto nič!

Upor ljudstva ali 5G genocid?

Kako zelo zločinska elita hiti, da vpelje 5G sistem genocida nad ljudstvi po celi izgubljeni Zemlji. Zdaj so že napovedali tudi brezpilotna letala v velikosti nogometnega igrišča, ki bodo nad Havaji poskusno dostavljala 5G za hitrejši prenos podatkov v omrežja ovac in ubogljivih politikov. Takoj zatem gredo po celem svetu. Pa se še vedno množice ne zavedajo, da so politiki že zdaj pod vsakodnevnim sevanjem v možgane, da delajo in govorijo naročeno, gospodarji pa ne izgubljajo preveč časa z obiski in osebnim poučevanjem. Pa vojska, ki dobi signal z neba in takoj ukrepa, pobije tisoče kjerkoli. Program HAWK30 bodo, kot otok Lana'i na Havajih, uporabili tudi kot izhodiščno letališče za ta brezpilotna letala po celem ekvatorju in hkrati učni center bodočih zanstvenih zločincev, ki bodo razvijali 5G tehnologijo do izumrtja vsega živega na zemlji. Seveda bodo Havaji cveteli od nove gospodarske dejavnosti, do izumrtja, saj bodo tam tudi izdelovali ta leteča nogometna igrišča, Univerza na Havajih pa pričakuje Nobelovo nagrado za Zločine. Njihovi projekti in vsi povezani s 5G so netestirani, saj ljudstva ne smejo vedeti kako izjemno škodljivo je zločinsko orožje 5G. Zato bo moral svet izbrati eno od dveh možnosti - ali svetovni upor takoj ali izumrtje v nekaj letih! (virGarethIcke)

Zeleni prevarantski posli požrešne elite

Bankirji bodo naredili vse, da zapade svet v dobo brez CO2, torej v izumrtje. Imate mladoletne Ameriške in Švedske prostitutke, ki na elitnih srečanjih lažejo o globalnem segrevanju, imate Krvavo nenasitnega Princa Charlesa, sicer povsem neuporabnega, ki skrito za zlato zaveso sestankuje s predstavniki okupiranih dežel s strani Krvave Kraljevine. Tam se dogovarjajo o CO2 načrtu, ki naj bi peščici prinesel milijarde, da bo City of London še lepše zaživel. Kakšnih 1200 milijard mora v naslednjih letih eksplodirati in prileteti v žepe Rothschildovih bankirjev, ne prav malo pa celo v Graščine zdaj nove EU prevarantke von der Leyenove. Je pred kratkim že povedala, da je njen glavni načrt v prvih 100 dneh narediti vse, da v EUropi leta 2050 ne bo več CO2, ne bo več gozdov, rastlinskega življenja in bodo zemljišča namenjena samo graščakom, kot njeni rodbini. Ona sicer izhaja iz take rodbine graščakov, ki so v 18 stoletju s svilenimi posli nagrabili gromozansko premoženje. In ona se bori proti novim trgovskim potem za rast gospodarstva, za kar sta se uspešno zavzemala celo Adenauer in DeGaulle, ampak ona ve, da je brez dela in z mnogo laži bogastvo hitreje pridobljeno. Zakaj pa mislite, da je psihopatija tako močno zajela politiko pred leti? Ker samo psihopati z zagotovljenimi darili iz nakradenega lahko pripeljejo v leto 2025, ko imajo OZN Rothschildove gospode načrt spremenjenega sveta, ki bo delal res samo zanje in brez večine danes živečega nepotrebnega ljudstva. Žal so lažni Zeleni načrti enaki nategi kot večina ustvarjenih v krvoločnih elitnih gnezdih in danes se požrešnost teh krvoločnežev zagotovo ne bo spremenila - pohlevno ljudstvo je vedno treba peljati v smeri njihovih premoženskih želja. Ali kot je član te Krvave svetovne oligarhije, Sir /mišljeno je gospod in ne sir/ Julian Huxley napisal že leta 1946, /bil je tudi ustanovitelj UNESCA/ - svet zelo nujno potrebuje eno svetovno vlado, saj bodo črede le tako koristne! Ob vsem tem je grozljivo koliko nevladnih, podkupljenih, organizacij je zapadlo v te natege, tudi pri  nas in so celo navdušeni nad izstopajočo na odru, Švedsko Greto ali bančno pocestnico! Ko pa sreča narode pamet in ugotovijo, da jih le narava sama lahko pelje naprej, se bodo morda stvari izboljašale in bodo zločinske tehnologije 5G, geonženiring, smrtonosna škropljenja narave in zverinsko uničevanje gozdov zaključile za vedno! Zato imejte za zelo dolgo v glavi 350 posejanih milijonov dreves v Etiopiji, v 12 urah, kajti ti Afričani se očitno že zavedajo kakšna je naravna resnica!

ZDA na kolenih vse za Izrael

Je bilo v sredo neverjetno glasovanje v Rothschildovih OZN, saj so Kuvajt, Južna Afrika in Indonezija predlagale nepojmljivo obsodbo Izraela zaradi rušenja domov Palestincem. Seveda so ZDA to obsodile kot grozljiv rasizem in zaničevanje krvoločnega Izraela, kateremu bodo služile do smrti in po njej. Le kako lahko v mirovnem procesu obsodiš nekoga, ki ruši domove staroselcem na njegovem ozemlju, ki jim  ga je zločinsko ukradel s pomočjo Zahoda? To so skoraj soglasno obsodili tudi v obeh predstavniških domovih v ZDA, tako levi kot desni poslanski prevaranti, ki služijo milijone prav na račun podpore zločincem. In skoraj vse članice OZN so ob glasovanju iz užaljenosti zapustile glasovanje, da ne bi še njih kdo popljuval, saj so itak morale podpreti ZDA, torej krvavi Izrael. Zato je bila zahteva o bojkotu tašnih predlogov sprejeta in Izrael pričakovano še naprej v mirovnem procesu ubija in ruši Palestino. Zgradba z 10-imi stanovanji pa je izginila z obličja, da bodo tam lahko živeli krvavi priseljenci. In obrazložitev? Zgradba je bila zgrajena nezakonito, o tem odloča Izrael, saj je vendar objekt na Palestinskem ozemlju. /vir21stCenturyWire/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

5G GZS zahteva odstranitev delavcev, seveda s 5G

Nikoli Pahor ni bil primeren predsednik, a ne zaradi sovraštva do ISIS in svastike

Govoriti o volitvah pomeni prikriti bistvo

Namerno potopljena Adria Airways

Izjemna uspešnica Cerkvena šolska komedija

In kaj zares odganja mlade po svetu?

Hrana, zdravje, narava

Mikroplastika že podtaknjena v dež

Zeleni prevarantski posli požrešne elite

Možgani medijev že scvrti s 5G

Umetna inteligenca je prihodnost tudi slovenskih medijev in farmacevtov, kajti toliko dobrega kot nam prinašajo mediji na papirju in farmacevti v strupih za vzdrževanje vašega uničenega življenja po 5G ne boste mogli nikoli zbruhati. Huawei in druge zločinske korporacije morajo eliti s 5G omogočiti že znani popoln nadzor nad rajo, predvsem pa zadovoljiti zločinsko elito s takojšnjim posredovanjem vseh podatkov o vsakomur na tem planetu. Si predstavljate, kako scvrte možgane imajo mnogi novinarji, ki celo napišejo kako je 5G res naša najsvetlejša prihodnost, saj bodo celo vodo nadzirali. Pametni števci bodo v vodovodnih ceveh in bodo z elektromagnetnim rakavim sevanjem omogočali takojšnjo posodobitev stanja vode, na zelo rakavo. Predno pa jo boste spili vam bodo prižgani števci cvrli še možgane kot novinarjem in urednikom. Poleg vode pa bodo vsi vaši podatki v mikrosekundah pri diktatorjih, torej, ko boste s Prešernove zavili v lokal, bodo vedeli kakšen strup morate tam dobiti in bodo zagotovili pravo količino, še pred tem pa uredili, da bo na vas nekaj padlo. Ker preveč govorite o resnici in niste zgolj tiha čredna ovca. Ampak voda je zlato, zato jo je treba izkoristriti ne samo za zasebna bogastva ampak tudi Papeževa Božja videnja prihodnosti - 7 milijard nas je preveč. A verjemite, da se Amerika ne bori zato proti Huaweiju, ampak zaradi konkurence na področju genocida, pa še vprašanje je koliko več plačujejo za te reklamne kretenizme v slovenskih medijih. Verjetno celo več kot Ameriške genocidne korporacije?

Zakaj ljudstvo ne dojema zločinov, ki se širijo iz ZDA?

Pustimo vojne, ki so zasidrane preko luže in se posvetimo zgolj zdravju, ki ga je danes deležen predšolski otrok. Tako nazorne razlage za načrtovano depopulacijo vam zares nihče razen ZDA ne more dati. Tam čez je otrok do 6-tega leta kar 60 krat vbrizgan s strupenimi cepivi, dnevno mora zaužiti GSO hrano in piti vodo s podtaknjenim fluoridom. Že dolgo ni skrivnost, da GSO negativno vpliva na razvoj možganov in uničuje imunski sistem človeka, pa se ljudje celo pri nas kaj dosti ne živcirajo zaradi tega. V ZDA pa skoraj nimajo prehranske izbire in je cepljenje policijsko obvezno. Pri tem je zelo zanimiv podatek še iz leta 2014, ko so odkrili v GSK cepivu proti gripi in v pitni vodi kar 25000 krat presežene vrednosti izjemno škodljivega živega srebra. Otroci možgansko nazadujejo, avtizma je že davno nenormalno veliko, do leta 2050 pa je namen zločinske elite pripeljati v avtistično stanje vsakega drugega otroka. In, da to ne bi bilo čez vse meje, vam po slabem testu v osnovni šoli zdravnik predpiše za otroka antidepresivne tablete, ki otroku še stopnjujejo depresivnost in povzročajo samomorilski sindrom. Ker je večina zdravnikov umazano povezana z zločinskim farmacevtskim denarjem bo staršem avtističnih otrok prevarant v belem rekel le, da je avtizem gensko podedovan in razen 100% nima nobene povezave z namernimi zločini do otrok. Pa se celo nekateri Američani spominjajo dobe pred 40 leti, ko ni bilo nasilnega cepljenja, ni bilo GSO hrane in niti približno toliko farmacevtskih zvarkov z namenom poslabšanja zdravja. Ponovimo - res pri nas še nismo v tem stanju, vendar poglejmo, kako so naši vodilni zaljubljeni v Ameriko in jasno vam bo kako hitro bo vse omenjeno pri nas. Pa že zdaj sploh ni nedolžno stanje, Nemčija s kaznovanjem 2500€ za necepljenega otroka pa je skoraj že naš vzgled!

Človek je klavniška zver št.1

Kar dela človek z drugimi živimi bitji sploh ne obstajajo več besede, ki bi to obrazložile ali celo opravičile. Podatek sicer prihaja iz ZDA, kjer vsako leto zakoljejo in ubijejo 10 milijard drugih živali, ki jih nato zverinsko požrejo skozi strupeno prehransko verigo. Res je največ rib, a je med zaklanimi tudi 300 milijonov puranov, 100 milijonov prašičev, 41 milijonov krav, 26 milijonov rac in 4 milijone ovac. Drži, da je Ameriških okupatorjev nekaj 100 milijonov, a svet ima zato tudi rastline, ki so celo koristnejše. Res je težko do užitnih priti v Ameriki, domovini GSO in Round Upa, a vseeno. Seveda je grozljivka nadgrajena z industrijskimi hlevi, kjer živali še posebej čez lužo trpijo v povsem zaprtih prostorih in so  hranjene zgolj z GSO krmo, da hitreje zrastejo in ustvarijo bolj strupeno meso, ki pa se ga premnogi Američani sploh ne zavedajo. Pa se za hip preselimo na drugo stran oceana, torej tudi v naše kraje, kjer je Monsantova koruza že nekaj vsakdanjega, glifosat pa velikodušno dovoljen. Res še nismo na Ameriški ravni zločina, a verjemite, da nismo daleč, še posebej pa ne pri načinu vzreje živali za krvave obrede. Drži, da človek nikoli ne bo mogel opustiti krvavih navad, lahko pa bi jih vsaj izdatno zmanjšal in dodajal meso skoraj kot začimbo in ne glavno jed. Seveda je posledica neustreznih mesnih proizvodov, ki jih dobite kemično obdelane tudi v hitrih prehranskih verigah, da je v Sloveniji vedno več zelo debelih in bolnih ljudi, kajti zeleni obroki so še vedno zelo redek gost večine Slovencev. Morda bi si morali en dan vzeti nekaj ur časa in v želodec naložiti nekaj zdravil proti bruhanju in si ogledati številne posnetke klanja živali za človekovo uporabo!?

Supercelične vremenske norosti

Celo na javnem TV mediju lahko vremenar razlaga o superceličnih vremenskih celicah, ki poleti povzročajo silovita neurja s točo in načrtovano milijonsko škodo. A je stvar s strani dojemanja resnice tako preprosta. Potrebuješ naravno vlago, jo posuješ preko letal s kemičnimi in kovinskimi delci, vključiš Tesline radarske postaje in frekvence naredijo željeno pot in škodo. Vse za nove davke, nove globalne natege in revščino ljudi, da bo Agenda 21 izpolnjena pravočasno. Še posebej letošnje poletje je tako v Sloveniji kot po celem svetu tako nazorno, da bi tudi opranoglavci, ki bulijo v TV lažne ekrane vsak dan, lahko dojeli, da to zares nima več nič skupnega z naravo. Iztirjeni človek je pač dvignil svojo umetno inteligenco za nekaj korakov višje, se približal popolnemu genocidu in lahko samo čakamo ali bo genocid pospravil planet ali bo planet vstal in to preprečil. Verjeti vremenarjem pa je enako kot verjeti Sionističnim zločinskim orožarjem!

Je res znanstveno nezdravo koristno človeku?

Še sedem razlogov za več ingverja

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.9.19

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.9.19

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.9.19

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.9.19

Božo Žabjek

pred 20 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Nikoli Pahor ni bil primeren predsednik, a ne zaradi sovraštva do ISIS in svastikeV Sloveniji je pač možno res ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Govoriti o volitvah pomeni prikriti bistvoToliko kot naši vrli politiki nakladajo o volitvah in volilnih okrajih ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 3 dnevi
Živeti ali 5G?
Kako vraga je neumnemu človeštvu uspelo priti v smrtonosno cono 5G? Res je do zdaj njihovo pranje možganov ...
(0)
pred 4 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 5 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Namerno potopljena Adria AirwaysSpet se toliko piše o Adria Airways pa je bila od leta 2015 na vladnem seznamu ...
(0)
pred 6 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
Sep 12, 2019
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
Sep 12, 2019
5G GZS zahteva odstranitev delavcev, seveda s 5G
Informatiki in komunikatorji so se preko polnih denarnic na Gospodarski zbornici iz Bruslja vodenih slovenskih ...
(0)
Sep 11, 2019
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Vojaška operacija Dorian za izpraznitev BahamovTako prozoren projekt, pa žal za večino še vedno ne. ...
(0)
Sep 11, 2019
In kdaj bo svet verjel, da je 9/11 le nateg ...
Danes elita praznuje, saj so usepli na ta dan pred 18 leti z grozljivo zločinsko prevaro vzpostaviti Vojno proti ...
(0)
Sep 11, 2019
Nikoli Pahor ni bil primeren predsednik, a ne ...
V Sloveniji je pač možno res vse. Nikoli ni bil Pahor primeren za predsednika države, pa naj bo razlog TEŠ6, ...
(0)