Žival ve kdo in kaj je človek

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.6.17

Spored cirkuških predstav za 23.junij 17

Spored cirkuških predstav za 22.junij 17

Spored cirkuških predstav za 21.junij 17

Spored cirkuških predstav za 20. junij 17

Spored cirkuških predstav za 19.junij 17

Spored cirkuških predstav za 18.junij 17

Spored cirkuških predstav za 17.junij 17

Slovenija

Magna -Korruption über alles

Še vedno je notorično navdušen Počivalšek, saj je Magna strup zanj Eurojackpot. Da ne bi bilo kakšnih težav so že pred časom vpoklicali v svoj strelski vod okolje varstvenika, ki sveda to ni, Jorga Hodaliča, ki je izdelal študijo za bankovce o temu Eurojackpotu. Ko so se ljudje uprli so vpoklicali še številne druge ekologe, ki so tudi na sceni, da bi dokončen posel olajšali. Ena izmed njih je zaskrbljena zaradi CO2 v zraku, ki ga bodo izpuščali tovornjaki in ogrozili Pariški nateg. Tudi ARSO, kot plačana ekološka vladna brgadad ima že vse pripravljeno za izdajo dovoljenjua, se pa nihče ne vpraša  o dveh grozlivih podatkih, poleg strupov v širši okolici. Pitne vode bo šlo za to zločinsko tovarno toliko kot jo porabi Maribor, a o tem smo že pisali, še hujši je morda zadnji podatek, da bo iz Magne odteklo več vode kot s celega področja zdaj. Kam bo šla ta strupena voda, v Dravo? Kot pravi Jorg Prevarantski Hodalič, bi za to potrebovala 400 dni, medtem pa bi ljudje že pozabili in bi šele po enem letu študirali, zakaj so poginile vse ribe in toliko krajanov. Res pa je, da je Počivalšek že podpisal državno zavezo, da bo država zdravila obolele na področju nove Magne, kajti nesmiselno bi bilo to prenesti na povzročitelja, ki posameznikom v državi prinese tako veliko. So naši vladni veljaki že dolgo nazaj predelali znan stavek izpred več kot 70 let, ki se zdaj glasi Korruption über alles! Narod šteje je le kolikor ga lahko zlorabijo, ožamejo in upepelijo! üüü

Vsak dan nov vic Cerarja

Je Miro Cerar spet pretresel vladno palačo, saj je, kot vedno, bruhnil dva vica, pa ni bilo nikjer nikogar, razen reklamnega novinarja. Škoda, ker vsebine niso objavili. Je pa Miro rekel: Vedno delam zgolj za gospodarski razvoj Slovenije in me tuji gospodarji ne zanimajo. Potem pa dodal: Ljudstvo je zame vedno daleč na prvem mestu. Potem se je smejal do solz. Kako je sprejel vica novinar ni znano, ju pa ni objavil. Je pa bilo zato slišati Junckerjev smeh iz Bruslja.

Na klepet o migrantih v Tunizijo

V Tunizijo se je odpravil državni sekretar za nemoteno dostavo migrantov, kajti pogovarjali se bodo v ožjem mediteranskem krogu o novih pošiljkah na staro celino. Že od leta 2011 so točno tam zasedanja, torej neverjetno naključje sočasnega napada na Asada. Načrte usklajujejo na različnih državniških ravneh, od straniščnikov do najvišjih, pomembno pa je, da se rešuje EUropska neplodnost in znižanje stroškov za delovno silo. Sicer bodo pogovori zelo kratki, kajti čas je za počitnice in Tunizija je sicer lepa Afriška popotniška destinacija, kjer se bo tudi Šefic s kamelami sprehajal od oaze do oaze. Tudi jaz sem se, ampak v stari deželi, ko je bilo to še mogoče, v novi, izdani domovini pa lahko uživajo samo izbranci in tisti, ki za tišino in zavajanja prejemajo plačila. Edino kar mi ni jasno, ker so nepomembni hlapčki, kaj bodo naredili takrat, ko jih ti naročeni migranti zamenjajo, ker bodo cenejši od njih?

Zločinci dovažajo drugačno vreme

Tudi umsko slepi bi danes morali dojeti, da je logično pričakovati spremembo vremena. Že od jutranjih ur Slovenijo, v enaki vročini kot včeraj, preletavajo zločinci in mečejo kovine, strupe in viruse. Kot vedno je izjemno aktiven v zločinih Ryan Air, pa se mu je pred pol ure pridružil še Porošenko, ki se je Pahorju prišel zahvaliti za sprejem pred meseci.  Darilo je dolgo in zelo trajno, vse dokler ne doseže tal. Ostalih 15 naj raje ne omenjam, predvsem Priomorci jih vidijo že vse dopoldne. Medtem pa Angleški HAARP Abersoch že ves mesec dela na polno, da lahko ustvarja neurja po osrednji EUropi, hkrati pa vročino zadržuje pred Alpami. Vreme imamo naravno le še za popolnoma neuke, ki jim ARSO uspe zradirati lastno sklepanje. Žal nikoli ne bodo znali povezati nenadnih dolgih črt in posledično spremembe vremena ter ljudskega počutja. Pa gre tudi za njihovo življenje. In, da bo jasno, kaj se dogaja v Črni gori. Oba navedena prevozniška zločinca gresta polniti sode v deželo ustvarjenih požarov, od tistih v naravi do zažganih prodanih duš, ki so za bankovce prodali dušo NATU.

Janša rešitev za prostozidarje

Povsem samostojna in zgolj z lastno glavo misleča SDS ima svoj redni poletni tabor v šefovskem kraju Bovec. Ta je že povedal, da so edina politična stranka, ki lahko spremeni Slovenijo na bolje. To je izvedel na zaprtem prostozidarskem srečanju najvišjih, ki se odločajo, kdo naj bi bil novi slovenski Vladar za dobo naslednjih štirih let. Koliko od članov, ki jih lahko vidite na seznamih, je bilo na tem srečanju, ne v Bovcu, ni potrjeno, so pa bili vsi enako misleči, saj se zavzemajo za nasilno razdeljeno Slovenijo zaradi česar bodo oni čudovito živeli. Rokovanje je bilo v cerkvenem satanističnem obredu, kot Turka s Kraljico ali Janše s Pahorjem, ker je pač to njihov skupni obred. Zato vsem, ki jim je mar za izgubljeno Slovenijo, podpreti je treba prostozidarske načrte, vedno, ker zgolj oni izberejo ustrezno ime. Naj bo Janša ali Pahor, ni pa o tem niti članstvo SDS obveščeno.

Petrič nedolžen kot Amsterdamska uslužbenka

Spet preiskujejo Petriča, lastnika Kolektorja in Dela, tokrat za 2 milijona. Ni prvič , a do konca stvari itak ne bodo šle. Ker je politično nevtralen, saj ga sprejemajo vedno le najvišji, bo postopek hitro ustavljen, kajti poštena obravnava bi lahko prinesla do denarnih tokov v njegova davčno čista podjetja v tujini. Malce več pišejo o tem tisti, ki ne marajo Foruma 21, organizacije za nepolitični razvoj Slovenije in prepoved stričevskega delovanja iz ozdaja, v njegovem mediju pa lahko zasledite le, da ni seznanjen z ovadbo in je začuden, ker posluje in vodi kupljena podjetja iz neznanih denarnih virov odlično. In čisti dohodki gredo vedno na Karibe, ob garaški podpori Jamnika. Nič ni narobe pri nas, vedno gre denar neupravičeno v le nekaj rok, a so te roke politično neopredeljene, torej grozljivo zaščitene. 

Tudi Tomaž Kuhar prejel papežev blagoslov

Dodajam le še uro - 17.50 nad Ljubljano. Papež je danes zanesljivo v deliriju, saj se izpolnjuje, kar je pred dnevi dvanajstič javno povedal - NWO je zakon in zmanjšanje populacije dolžnost. Thomas Cook Airlines je tudi med navdušenci pri izvedbi tega posla. Zato pa imajo podružnice v Krvavi Kraljevini, Belgiji in v nemčiji kot Contador. In tudi slednji je pred pol ure nosil Papeževo sporočilo nad Slovenijo.

Lufthansa SS brigada

Lufthansa del SS brigade dne 20.julija 2017 nad Slovenijo!

Najnovejši zločinec AlItalia

Vojaški napad z zraka poteka ves dan. ARSO je tiho, Pahor uživa v kdo ve kateri fantovski družbi. Ljudstvo pa z glavobolom v vodi in uživa ob kozarcu onesnažene vode! AlItalia je med zadnjimi zločinci nad nami, potomci Mussolinija drugače niti ne morejo. Zadnja fotografija narejena ob 13.30, ko je temperatura ozračja padla za kakšnih 40 stopinj, kajne, ARSO?

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Ošpice korupcijski posel

Danes so ošpice izjemna farmacevtska izmišljotina, ki jo preko medijev in piscev zakonov, ob izdatni pomoči z bankovci, širijo kot strah med starše. Milijarde se obračajo na ošpicah, pa jih po 2. svetovni vojni praktično ni bilo več, do leta 1968, ko so farmacevti predstavili cepivo proti ošpicam. Počasi so se smrtni primeri dvignili, čeprav vedno samo na cepljenih otrocih. Z milijoni za prodane duše, ki lahko o nasilnem cepljenju odločajo, so brez utemeljitev dosegli, da je potrebno otroke nasilno cepiti s strupi in potencialnimi virusi za številne druge bolezni.  V zločinskih ZDA so dosegli celo takšno farmacevtsko diktaturo, da je zakonsko dovoljeno otroke z iglami napolniti nekaj deset krat. Poznamo Italijo in Francijo, ki sta prav tako uvedli diktaturo za uničevanje otroškeg zdravja. Predvsem pa se farmacevti osredotočajo na straše z možgani, ki jih preko plačanih medijev obtožujejo za morilska dejanja do cepljenih otrok. Kajti, idiot to že ve, cepljeni otroci zbolijo od necepljenih, pri tem pa necepljeni ne poznajo ošpic! Ob tem se spomnimo, da je podkupovanje z namenom umora najhujše kaznivo dejanje, tako za farmacevte kot medije in pisce zakonov! /virNaturalNews/

Tudi Norveška med najhujšimi zločinci

Leta 2015 se je Norveška odločila zgraditi pet velikih HAARP postaj, ki so jih oni poimenovali EISCAT 3D projekt. Za naivno rajo Norveške, Švedske in Finske so letos dokončani objekti  z zločinsko vremensko tehnologijo namenjeni zamenjavi starih radijskih frekvenc v digitalne, ker je to cenejše. Kakšnih 10.000 anten v vsaki od petih postaj, ki jih lahko vidite na sliki, so postavili v omenjenih treh deželah in njihov vpliv je že viden, predvsem danes, ko je jedro katastrofalnega vremena prav Norveška. Preko teh 50.000 anten usmerjajo severne zračne tokove, ob pomoči Ameriške postaje na Antarktiki, da se je na hitro ohladilo in toča spet tolče po Srednji EUropi, pri nas pa kot na vsakodnevnem jedilniku. Imeti Nobelovo nagrado za mir, katere podlaga je dinamit, pomeni biti med zločinci in Norvežani se gospodarjem nočejo zameriti. In kaj je resnično ozadje teh petih postaj? Potresi, zagon vulkanskih izbruhov,vojaško vremensko orožje, ustvarjanje vremenskih grozljivk, torej toče, poplav, orkanov in suše. /virDutchsinse/

Vatikanska pamet zgorela

Po zadnjem dogodku v Vatikanu lahko brez kančka slabe vesti rečemo, da je Vatikanska satanistična združba dokončno izgubila tako pamet kot človeške gene. Ko je vrhovni satanist, ki ga naivneži poznajo kot Papeža Frančiška, pred dnevi obiskal gejevsko orgijo pri enem svojih najvišjih uslužbencev, je po ogledu iz zadovoljstva izpljuval še ogabnejšo izjavo pred kamerami in mikrofoni: " Monsantova GSO hrana je izredno dobra, zato jo z užitkom uporabljamo pri svetih opravilih v Cerkvah. Kruh brez glutena vas ne bo pripeljal do Jezusa, GSO pa zanesljivo." Povsem logično, saj je tudi vernikov preveč in Papež je ta mesec že dvanajstič izrekel, kako nas je 6 milijard preveč na tem svetu. Zato je treba na pot k Jezusu, pa ne na tisto, o kateri lažejo v cerkvah, na zadnjo pot z GSO hrano v želodcu! Kako se veselim obredov po cerkvah, ko bodo zdaj verniki navdušeno goltali GSO posladke,  zanje plačali zadnjo pokojnino ali plačo, potem pa jih bodo svojci z GSO koščkom v rokah odnesli na zadnjo pot. Torej je Papežu uspel načrt, dopolniti cepljenje, farmacevtske zvarke in chemtrailse. /virNaturalNews/

Slovenski slavospev strupenemu Ryanairu

Seveda je to možno le v hlapčevski deželi, kjer tudi novinarji dobijo plačo le za prenašanje laži. Ni pomembno kateri medij. Kako uspešen letalski prevoznik je Ryanair, ko ima toliko povečanega prometa in zato celo zniža cene prevoza. Povečal se mu je dobiček in, ker je lastnik izredno skromen človek, ki ima vedno najprej v mislih sprejemljivo ceno za svoje potnike, je prenesel svoje bogastvo kar nanje. Več kot ima potnikov večje so njegove možnosti grobarskega zaslužka, kajti potniki povlečejo za seboj več poletov, več poletov pa polnejše sode v prtljažnih prostorih. Torej je glavni del dejavnosti izjemno povečan, saj je potniški prevoz za Ryanair zanemarljiv v primerjavi s chemtrailsi. Kadar ni izrecne prepovedi iz Bruslja je Ryanair zanesljivi uničevalec Slovenije, vsakič!  

Iraški Mosul po načrtih ZDA zločincev

So Zahodni lažni mediji na široko pisali, kako je bil osvobojen Mosul in ISIS teroristi izgnani. Pri tem so se ZDA najbolj hvalile, kako so prav zaradi njih uspeli v tej pomembni vojaški zmagi nad Zahodnim teorizmom. A je namestnik Iraškega premiera lepo povedal, da se hvalijo tisti, ki so ustanovili ISIS, ga k njim poslali, naredili ogromno škodo, zdaj ob porazu ene njihove enote pa bo prišla k njim še uradna ZDA brigada. Torej po izgonu ZDA teroristov prihajajo ZDA teroristi. A kar je najboljh žalostno je današnji pogled na Mosul. Popolna razvalina, uničeno je vse in Zahodni mediji o tem sploh ne poročajo. Nepomembno je, če Iračani umirajo potem, ko je bila ustvarjena korist za ZDA. Ne zanima jih, da bodo leta potrebna za obnovo nekoč cvetočega mesta. Nekoč, dokler ni Bush napadel Iraka. In potem se čudijo, kako so v Irak prispeli Ruski tanki, pa je trenuitno to edina rešitev pred Ameriškimi zločinci. Zgodba enaka tisti v Sirskem Alepu. Američani pripeljali teroriste in po njihovem odhodu uničeno mesto. Kamor pride Američan, tam je konec življenja. Poglejmo pri nas Poček!

Kje je dno cerkvene požrešne zlobe?

Kar je izrekel Splitski nadškof Barišić bi moralo biti podlaga za izgon iz države. Ogenj v Dalmaciji so gasili z molitvami v cerkvah, kamor so naivneži prinašali kune. In s temi kunami so škofi molili in prosili boga, da še ne konča z ognjem. Medtem pa so gasilci izpostavljali svoje življenje, pa še naši so jim, mimo cerkve, poslali opremo za boj proti NATO zlobi. Ali sploh obstaja dno Cervene zlobe, laganja in predvsem požrešnosti? Je sploh možno, da se človeško bitje, čeprav oblečeno v cerkvenega hudiča, spusti na tako nizko raven in svetu pokaže svojo podlo primitivnost? Le kaj je še potrebno vernikom, da dojamejo stoletja laganja zaradi lažje kraje? Hkrati pa je Barišić pred enim mesecem podpisal s Hrvaškim ministrom Maričem darilno pogodbo o prenosu dobre četrt milijona € vredne palače iz rok Hrvaških državljanov v cerkvene namene, kjer bodo hranili vse nakradeno v Dalmaciji. Sta očitno oba vedela, da bodo požari in jih bodo škofje gasili na svojem sedežu! /virNSP/

Ena svetovna vlada

OZN krovna zločinska organizacija

Že dvanajstič je Papež zahteval NWO

Netanjahu išče podporo za Sionistične zločine v Vzhodni Evropi

Na nekoliko daljšem turističnem potovanju je Netanjahu najprej zašel za dva dneva v Budimpešto, pogledat ali si je Orban premisli in začel oboževati Sionististe. Po neuspelem napadu Orbana na Soroša mu je prišel povedati, da so njegovi nadrejeni močnejši od mislečih z lastno glavo, zato je prav, da se spoprijatelji z nacističnim Sorošem. Tudi sicer so bili nacisti njihovi, saj so svoje pobijali med vojno le kot vzorec, daleč od lažnih zgodovinskih zapisov. Morali so povedati, da tistih, ki ne razmišljajo enako kot gospodarji ne bodo trpeli, pa še točke so si nabrali za kasnejše obdobje, ko je bilo treba narediti Izrael na ukradenem ozemlju. Bili so pač zavezani, da so pobijali tudi svoje. Zato gre takoj po Orbanu še na Češko, Poljsko in Slovaško, da preveri ali morda obstaja še kakšen majhen odpor proti Sionističnim vladarjem sveta. Bo vsem štirim voditeljem hlapčevskih držav povedal, kar je naročeno rekel Macron - anti sionizem je danes enak kot anti židovstvo nekoč. Proti vladarjem se nihče ne sme boriti, bodo pa Auschwitze ponovili. A ni še strahu, saj so vsi EUropski voditelji in ministrski hlapci navdušeni nad NWO, torej gre zgodba veselo do Agende 2030, kar je navdušeno potrdila včeraj tudi Smerkoljeva na sedežu OZN. Na koncu bo Netanjahu ugotovil, kar sicer mnogi že dolgo vemo, da so današnji EUropski politiki hujši izdajalci kot nekoč sodelavci Rothschildovega Hitlerja.Bo pa vsakemu posebej prebral izjavo Evelyna Rothschilda, da jih ne doleti Ameriška vojska. Moja družina je financirala naciste, nas je zadolžila kraljeva družina, da končamo Ameriško revolucijo, plačali smo Rusko komusnitično revolucijo,uničili smo palestino, da se rodi Izrael in bili smo tvorci 9/11. torej vse vojn po dogodku. V naši lasti so skoraj vse svetovne banke, tusi Assosiated Press in Reutres, torej obvladujemo vse novice in berete samo dovoljene, prav tako pa vodimo vaše vlade. Smo bankirji za kraljevino in vatikan, torej smo NWO! In njim svet dolguje 3 krat več kot letno ustvari!

Razmislek več zakaj je umrl Lennon

Beatlesi so bili nekaj posebnega v glasbi, pa čeprav se je sčasoma ugotovilo, da so plod elite, ki je z njimi hotela omrežiti množice. To je večkrat povedal tudi John Lennon, edini brez dlake na jeziku, zato je tudi edini, ki ni šel prostovoljno na drugi svet. Preberite štiri njegove izjave in sami zaključite kdo in zakaj ga je likvidiral. Show business ali večinoma lažni posel na odru, tisti v svetovnih razmerah, je že dolgo voden s strani peščice. Najlepši primer je Holywood, žal pa so bili del umazane igre tudi Beatlesi. Lennon je lepo povedal: "Posel na odru je le razširjena židovska religija!" Dodal pa: "Samo čudaki in Židje lahko  ostanejo v tem odrskem poslu". Znano je, da največji uspešneži v tem poslu pred začetkom svetovne zvezdniške kariere opravijo smrtno iniciacijo, to pomeni, da se zaprisežejo Sionistom, kako bodo služili njihovi uveljavitvi svetovne valde, sicer se jim lahko zgodi najhujše. Lennon je to povedal na svoj način: "Svojo dušo sem prodal hudiču", dodal pa odločilno misel: "Mislim, da našo družbo vodijo norci za nore namene. Z nami upravljajo blazneži, da nas pripeljejo do takega konca. Prepričan sem, da so vsi norci. Sem pa primeren, da me odstranijo kot blazneža, ki kaj takega pove. In to je namen njihove blaznosti. Kaj mislite?"  Ena njegovih zadnjih pesmi je oboževalcem, ki so znali razmišljati, povedala vse:  Ne želim se sprijazniti / s hudiči/ Reci, da iščeš prostor kamor bi rad šel, kjer nihče ne pozna možnosti pozabljenja, od enega očesa na vrhu piramide, torej iščeš svet resnice, poskušaš najti boljšo pot, prišel je čas, ko se moraš prepoznati, saj si vedno iskal drugačno pot. Ne želim se sprijazniti, oh, ne, ne želim se sprijazniti, ne,ne,ne, vidim obljubljeno deželo,  prepričan sem, da jo lahko dosežem. In potem je s pesmijo nasilno zapustil svet, medtem pa eno oko še vedno obvladuje svet, vsak dan na grozovitejši način! Žal je ena njegovih misli verjetno ostala za vedno znanstvena fantastika: " Pomisli, da bi si vsi ljudje delili ves svet!" / virSmoloko/

Merklova po navodila k Papežu

Srečala sta se gospa brez otrok in njen višji nadrejeni. Pripraviti jo je bilo treba na srečanje vplivne dvajseterice držav, G20, ki se bodo srečale in razpravljale o podrejanju sveta v Hamburgu, naslednji mesec. Imela sta štiri šolske točke v zaprtem protoru, kajti naslovi točk so lahko javni, vsebina nikakor. O podnebnih spremembah sta veliko razpravljala, čeprav nobeden od njiju ne ve zakaj gre. Odstop Trumpa od lažnega Pariškega sporazuma sta vzela kot prijeten hec, saj vesta, da gre zgolj za namen uporabe denarja na drugem področju, enako zločinsko kot usmerjanje vremena - vojnah. Jezuit je s tem še kako zadovoljen, saj slavijo predvsem njegovi predniki, katerih pretakanje krvi je še danes zelo močno prisotno tudi v njegovih genih, če drugega ne, ko pije otroško kri. Na slučajen stavek v njunem pogovoru ni imel nobeden od njiju odgovora - A je res, da rastline za rast potrebujejo sonce? Tudi revščina je bila zanju zelo pomembna, kajti  Vatikan od nje izjemno lepo živi. Skozi zgodovino so znali preko laži v čudnih objektih in ob prekrižanih hlodih ljudem jemati vse, da je zlato prišlo do rovov pod Vatikanom. Tudi Merklova se je s tem strinjala, saj prav zato dela na polno za prevzem EU s pomočjo francoske vojske. Zedinila sta se, da bi EUropa moral po revščini biti izenačena z Afriko. Prav zato oba srčno podpirata prosto trgovino, saj bo ta omogočila prenos lastništva vse svetovne industrije in trgovine v nekaj rok, ki so nad tem svetom. S tem bo nadzor lažji, revščina lepša, morda celo podnebne spremembe nepomembne. Glede migrantov pa se je Papež srčno zahvalil Angelu, kajti Nemčija mora biti preko njih zgled vsem ostalim državam, kako z migranti uničiš EUropo. Posilstva in pretepi bodo razlog za novo vojsko in vojaško policijo, poceni delovna sila pa motiv za korporacije, da znižajo plače, celo pod slovenski minimum. Na koncu je Angela vprašala ali se vidita v Hamburgu pa ji je odgovoril, da še ni odločen, saj bi raje videl, da javnost ne ve, kako odločilno besedo ima pri takih srečanjih, ki peljejo svet v propad. Pred slovesom sta si izmenjala še darila, Papež je podaril tri enake Biblije o propadu sveta, Angleca pa lepo zavitih 5kg zlata. In svet je zdaj pripravljen za nov korak do propada.

Svet je 89 let trpel zločinca

Pokopali so enega največjih zločincev iz NWO združbe, ki je od samega začetka iskal možnosti ustvariti vojne in terorizem. Bil je avtor ustanovitve Mudžahedinov v času , ko je Sovjetska zveza z vojaškim posegom nastavila pro sovjetsko vlado v Afganistanu. Takrat je bil Brzezinski eden od Carterjevih sekretarjev in je javno povedal, da je zdaj priložnost, da z Mudžahedini zakurijo v Afganistanu kruto vojno, kot so jo oni v Vietnamu. Prinesel je denar, orožje in osebno šola Osamo bin Ladna. Od takrat Amerika šola zgolj teroriste, ki jih je že Brzezinski nameraval poslati v takratno Vzhodno Evropo, da zanetijo ogenj. Bil je tudi sicer izjemno sovražen do nekdanje Sovjetske zveze, zato njegov kraj rojstva skrivajo še danes. Rodil naj bi se na Poljskem /ga bo Duda v Bruslju sledil?/, čeprav bližnji njegove družine trdijo, da je bil roijen v Ukrajini, ki je bila takrat del Sovjetske zveze. A to so hoteli zakriti, saj je po prrselitvi v ZDA študiral na Harvardu, leglu sovraštva do sveta, kjer naj bi diplomiral na temo Sovjetske diktatute, zato je normalno, da se je posvetil borbi proti komunizmu, ki naj bi in je pripeljala krvave vojne Amerike po celem svetu. Oni so se z idejo Brzezinskega borili zgolj proti komunizmu, z bombami in klanjem ljudstev? To še danes počnejo v Siriji. In ne smemo pozabiti, da je bil aktiven tudi v času Clintona, ko je odločno zagovarjal NATO kot edino rešitev za svet. Vemo kakšno! /virFreeThoughtProject/ Obnašanje Brzezinskega skozi njegovo politično življenje upravičeno dviga vprašanje ali je sploh bil človek? In svet takih oseb zares ne potrebuje, še posebej, ker vemo, da je eden od tvorcev programa NWO.

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Gradbeno dovoljenje za Magno pred poslanci v DZ

Primer ukradenega Elana!

Laganja o razprodaji NLB

Agrokor izjemno orožje za Balkan

Vlada uživa ob neplačilu delavcem Litostroj Jekla

Bo Jamnik zradiral upokojence?

Hrana, zdravje, narava

Ošpice korupcijski posel

Tudi Norveška med najhujšimi zločinci

Vatikanska pamet zgorela

Po zadnjem dogodku v Vatikanu lahko brez kančka slabe vesti rečemo, da je Vatikanska satanistična združba dokončno izgubila tako pamet kot človeške gene. Ko je vrhovni satanist, ki ga naivneži poznajo kot Papeža Frančiška, pred dnevi obiskal gejevsko orgijo pri enem svojih najvišjih uslužbencev, je po ogledu iz zadovoljstva izpljuval še ogabnejšo izjavo pred kamerami in mikrofoni: " Monsantova GSO hrana je izredno dobra, zato jo z užitkom uporabljamo pri svetih opravilih v Cerkvah. Kruh brez glutena vas ne bo pripeljal do Jezusa, GSO pa zanesljivo." Povsem logično, saj je tudi vernikov preveč in Papež je ta mesec že dvanajstič izrekel, kako nas je 6 milijard preveč na tem svetu. Zato je treba na pot k Jezusu, pa ne na tisto, o kateri lažejo v cerkvah, na zadnjo pot z GSO hrano v želodcu! Kako se veselim obredov po cerkvah, ko bodo zdaj verniki navdušeno goltali GSO posladke,  zanje plačali zadnjo pokojnino ali plačo, potem pa jih bodo svojci z GSO koščkom v rokah odnesli na zadnjo pot. Torej je Papežu uspel načrt, dopolniti cepljenje, farmacevtske zvarke in chemtrailse. /virNaturalNews/

Biti človek

Danes je lakota del svetovnega načrta, zato je zelo pomembno biti ozaveščen in vedeti, da je vsako bitje na tem planetu upravičeno do koščka hrane s katerim lahko preživi. Ne smemo biti Papež, Bill Gates ali Rothschild, biti moramo človeško bitje in preživetje vsakogar nam mora biti pomembnejše od lastnega bogastva in politike! /fotografija Sputnik/

Chemtrailsi sodoben način cepljenja

Na tem svetu je nesprejemljivo za elito, da še vedno lahko rečete ne vbrizgavanju aluminija, živega srebra, delcem nerojenih otrok, krvi drugega človeka skozi cepiva. Oni niso vlagali v razvoj teh zvarkov milijonov, da bi jih vi zavrnili. Upad bolezni, smrti, izgube možganov je zanje nesprejemljivo, zato je bilo potrebno cepljenje dvigniti na višjo raven in izključiti možnost zavračanja cepljenja. Zdaj imamo že dolgo chemtrailse, a jih prav zaradi namena ceplejnja preko najbolj izdajalskih znanstvenikov zelo hitro razvijajo v več kot uspešen način nezavestnega vbrizgavanja. Zdaj, kot nikoli prej, človek ne more prenehati dihati, ker je to pot v zadnji smeri njegovega življenja, zato pa morate vdihovati nano delce, ki vam jih pošlje zločinska elita preko plačanih doktorjev, zadolženih za nasilno cepljenje, torej letalskih družb, ki rade zaslužijo z zločini. Ker velika večina ljudi še vedno ne verjame v to teorijo izpuščanja strupov iz letal je cepljenje zelo uspešno. Vdihujemo aluminij, barij, stroncij, živo srebro, radioaktivni torij, živo srebro, nikel, okužene dele krvnih delcev in še mnoge neznane delce, potrebne za vaša obolenja in izjemno negativna razpoloženja. Zbrane kovine vam uničijo možgane, postanete robotsko poslušni in medijsko odvisni, logičnih zaključkov in lastne izbire pa ni več. Zato je že dolgo nepomembno razmišljanje ali nas zaprašujejo in naivno vpašanje zakaj to delajo. Danes edino vprašanje, ki ima logiko v svoji sestavi je - katero bolezen nam tokrat dostavljajo. Kot včeraj po Sloveniji! Kako pomembno bi bilo, da se tega zločina zavedajo vsi in ne le vlade, ki lahko zaradi posledic zapraševanja iz letal narodu lažejo, kako se zmanjšuje brezposelnost. Pa vemo, da je le vedno manj ljudi sposobnih za delo, torej niso več na seznamih, kot tistem od Mrakove. Tako pa pošpricajo, vklopijo generatorje, razpošljejo na željena področja in cepljenje je na hitro opravljeno. Vsakih nekaj dni. /virASheepnoMore/

Al Gore na psihiatriji

Nujno so ga včeraj zvečer odpeljali, kajti doživel je stres, ki ga njegov lažni sistem ni mogel prenesti. Ob tolikih milijonih, podpisih skoraj vseh plačanih držav na svetu za Pariško laž, ga je zdaj nategnila Argentina. Pa je njihova članica, dežela GMO in diktature. Buenos Aires ima zaprto letališče, ker je minus 7, bližnje smučarsko središče pa ima rekordnih minus 25. Nemogoče, milijarde bodo ustavljene, črpanje idiotov iz Pariškega sporazuma se lahko prekine. Ostal bo na zaprtem oddelku, dokler mu njegovi prijatelji ne zagotovijo, da bo G20 sklical nujno srečanje, kjer bodo dodelali podnebno segrevanje. Vnesti morajo v sporazum,  da je pregrevanje planeta tudi pri minus 25 oziroma spodnje meje ne sme biti. Še ARSO je v paniki! /virNSP/

Ogabna oskrba v domovih za ostarele

Tudi Tomaž Kuhar prejel papežev blagoslov

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.7.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.7.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.7.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.7.17

Božo Žabjek

pred 12 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Bodo HAARPi še dovoljeni čez 50 let?Čez 50 let bo zemlja za 2 stopinji bolj vroča, namesto 13.000 ledenikov, ...
(0)
pred 13 urami
Magna -Korruption über alles
Še vedno je notorično navdušen Počivalšek, saj je Magna strup zanj Eurojackpot. Da ne bi bilo ...
(0)
pred 15 urami
Ošpice korupcijski posel
Danes so ošpice izjemna farmacevtska izmišljotina, ki jo preko medijev in piscev zakonov, ob izdatni ...
(0)
pred 21 urami
Vsak dan nov vic Cerarja
Je Miro Cerar spet pretresel vladno palačo, saj je, kot vedno, bruhnil dva vica, pa ni bilo nikjer nikogar, razen ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Morilska fundacija ClintonTe dni so našli Klausa Eberweina mrtvega. Pri starosti 50 let je ta javnosti neznani ...
(0)
pred 2 dnevi
Tudi Norveška med najhujšimi zločinci
Leta 2015 se je Norveška odločila zgraditi pet velikih HAARP postaj, ki so jih oni poimenovali EISCAT 3D ...
(0)
pred 2 dnevi
Vatikanska pamet zgorela
Po zadnjem dogodku v Vatikanu lahko brez kančka slabe vesti rečemo, da je Vatikanska satanistična združba dokončno ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski slavospev strupenemu Ryanairu
Seveda je to možno le v hlapčevski deželi, kjer tudi novinarji dobijo plačo le za prenašanje laži. Ni ...
(0)
pred 2 dnevi
Iraški Mosul po načrtih ZDA zločincev
So Zahodni lažni mediji na široko pisali, kako je bil osvobojen Mosul in ISIS teroristi izgnani. Pri tem so se ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Kolikokrat po 10 dni ali let do preživetja?Jutri začne teči deset dni, ko se je treba odločiti, kdaj bomo politike ...
(0)
pred 3 dnevi
Kje je dno cerkvene požrešne zlobe?
Kar je izrekel Splitski nadškof Barišić bi moralo biti podlaga za izgon iz države. Ogenj v Dalmaciji so ...
(0)
pred 3 dnevi
Medved straši italijane pred cepljenjem
Medijski strah se širi celo pri nas, ker je medved prestrašil enega starejšega v Italijanskem ...
(0)