Medijski nasilni nadzor možganov

Žival ve kdo in kaj je človek

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.6.17

Spored cirkuških predstav za 23.junij 17

Spored cirkuških predstav za 22.junij 17

Spored cirkuških predstav za 21.junij 17

Spored cirkuških predstav za 20. junij 17

Spored cirkuških predstav za 19.junij 17

Spored cirkuških predstav za 18.junij 17

Slovenija

Stranke se potrudijo, da lahko vlečejo ljudi za nos

Dva skoraj hkratna primera, kako je potrebno narod in sledilce zavesti, da bodo tudi v prihodnje poslušni in verjeli vsem prevaram avtorjev. Politika je pač utemeljena na prevarah, lažeh in skoraj nikoli na resnični volji do reševanja ljudstva in vzpostavitve njegovega blagostanja. V ZDA se dve korporacijski stranki že leta dogovorjeno prepirata z vstop v Belo Hišo, pa čeprav pri tem nimata nobene moči. Zato pa je pomembno, da ves čas med dvema volitvenima postopkama naredijo čimveč medijsko prodanih spletk, ki bodo uspešno razdelile njihov narod, sicer ne eni ne drugi ne bi mogli vladati brez hudih težav. Zdaj so zato Demokrati tožili Rusijo in Wikileaks, celo vrhovne v Ruski vojski, ker so prirejali volitve v podporo Trumpa. Sicer zelo uspešno, saj so po Ruskem ukazu to naredili v Washington DC, kjer imajo sedež Rothschildi. Wikileaks je bil dodan zgolj lepotno, saj je gonja proti enemu in istemu vedno uspešna. Če lažeš leta narod sprejme take laži kot čisto resnico. Kako podoben teater imamo pri nas vemo že dolga leta, skoraj 30 jih je že mimo. Zdaj je Tonin Mislil zelo resno, ko je pred vnaprej dogovorjenim prevzemom šefovskekag položaja v NSi, naplahtal vse sledilce, kako bo on pripeljal Slovenijo med 15 najuspešnejših na svetu. Pozabil je povedati Slovenija pod katerim imenom in v kateri lasti. A tako zavajanje je žal tudi pri nas izjemno uspešno, kajti, ko si ovca enkrat izbere vodjo črede, skoraj ne bo več izstopila iz čete, pa naj vodja počne še take neumnosti. Zato pa obstajajo politične šole, kjer izobražujejo poslušni vodilni kader, da si zagotovijo stranke, ki ne bodo nikoli odstopile od sklenjenega dogovora ob razbitju nekdanje domovine. Peščica mora preko govorne tehnike obvladovati vse, čeprav so zaradi lastne požrešnosti skoraj vse že prodali tujcem, prodali pa v korist zgolj lastnih žepov. Bomo mi kdaj tožili vse stranke, ki nas dokazano zlorabljajo? Pa ne kot naslednja politična stranka ampak kot ogoljufani državljani, ki jim je vzeto vse, predvsem pa dostojanstvo človeka!

Zločin nad Slovenijo hkrati s Sirskim

Verjamem, da ugibanje sploh ni potrebno, da bi našli razlago za sočasnost zločina nad Slovenijo in Sirijo. Mediji so sicer o Sirskem zločinu bolj skopi, le Trumpa kažejo vedno na prvem mestu, kako je to zgolj napad na izdelavo kemičnega orožja. Zato pa je zločin nad Slovenijo na prvih straneh vseh medijev, težava je le v blokadi interneta, zato nobenega članka ne boste našli. Morda boste ob potrditvi dneva volitev, za katerega je dobil dovoljenje iz Bruslja po napadu na Damask, le kakšno fotografijo Pahorja, Vrhovnega izdajalca, našli na kakšni medijski strani. A bo še ta povezana z izjemno lepim in pomembnim dnem, ko čakamo na izbranega in že določenega predsednika Vlade. O zločinu torej vsi mediji skoraj v tišini, fotografije iz tega članka pa boste našli na TV in v časopisih, čeprav  bodo skupaj ležale v smetnjakih ob uredniških pisarnah. Tako ogabnega zločina kot je današnji in tisti pred 14 dnevi ne pomnimo. Cela Slovenija je v objemu strupov, žalostno pa je, da kljub opozorilom večina Slovencev tak lep dan izkoristi za sprehod ob strupenem zraku, ker se zanesej na farmacevte, da jim bodo rešili avtizem, demenco in raka! Pa skočimo še do bistva današnjih dogodkov. Kdaj bomo končno vložili kazensko ovadbo zoper najhujšega izdajalca Slovenije, Pahorja, ki vse zadnje zločine ignorira in se posveča le svojim lastnim promocijam? Kdaj se bomo zbrali in zahtevali konec zločinov nad nami? Kaj nismo izdajalce enkrat že nagnali, a zdaj jih bomo pa spet podpirali in jim dovolili izdajo lastnega naroda? 

Židanov hvalospev

Ker je končal uradno upravljanje propadajočega kmetijstva in gozdov je bil čas pred volitvami, da se bogato pohvali s svojimi dosežki v tem mandatu. Njegovi uspehi so res izjemni, le paziti morate, da jih ne tolmačite s strani resnice. Prvi in najpomembnejši dosežek zanj je 20.maj, svetovni dan čebel, ki ga je on uspel izposlovati v zameno za molk pri uporabi glifosata in zračnega onesnaženja. Kajti oboje iztreblja čebele, zato se jih bomo čez nekaj let spominjali le kot darovalke življenja, ki pa so že izumrle in temu je ta dan tudi namenjen. Geoinženiring je postavil na drugo mesto, saj po navodilih NATO in zločinskega Bruslja prav zaradi molka o tem zločinu vedno najde pravo pot do denarja, s katerim rešuje žled, poplave, podlubnike, pozebe in suše, ki prihajajo vedno iz nenaravnih virov. Ponosen je na to vsakič, ko stopi do radarske postaje Pasja Ravan, del NATO vremenskega sistema. Skozi ta uničenja bo pripeljal Slovenijo do pravega, torej GSO kmetijstva, ki ne bo občutljivo na geoinženiring. Ob tem mu je zmanjkalo časa obrazložiti, kako imajo veliki trgovci svežo spomladansko zelenjavo iz Severnega dela EUrope, skoraj nič pa iz IZ Slovenije. Tretji dosežek je delo z gozdovi, tako Cerkvenimi kot njegovimi, saj mu je letos uspelo uničiti skoraj pol gozda, pri tem pa mu je pomagal NATO z vetrolomom, da ga ljudje ne bi obtoževali za njegov zasebni državni gozdarski lesolom. Ravno skozi to združbo lahko zelo hitro ukrepa in vsako možnost razprodaje opravi v nekaj dneh, le vetroloma nima časa odpravljati prej kot v nekaj letih. O varstvu GSO rastlin in povečanem uvozu GSO hrane ter lastne pridelave GSO koruze, uničenju avtohtone živine je prepustil, zaradi lastnih slabih odločitev v preteklosti, raje uslužbencem na ministrstvu. Vsekakor je kmetijstvo zacvetelo v njegovih zadnjih 4 letih, le ljudje tega ne opazijo, pa naj še tako iščejo naštete rezultate. /virMKGP/

Javno zdravstvo ni namenjeno vsem

Kako socialna država smo, kako oblast vedno skrbi za svoje državljane, sploh pa na področju zdravstva. Zdaj bodo zbirali donacije za opremo bolnišnic, ker je več kot 80% opreme zastarele, pa tudi denar je zastarel, saj že dolgo leži na zasebnih tujih bančnih računih. Seveda pa vedno prispevajo nesebični delež  v tej zdravstveni luknji tudi odlično oskrbovani državljani, ki imajo zaradi izredno visokih pokojnin, tam okoli 300€, zgolj obvezno zdravstveno zavarovanje. Zato je vsak obisk zdravnika povezan z njihovo donacijo. Si zlomiš nogo zaradi padca na neočiščenem pločniku in vsak gib zdravnika je dodatnih 40€. Jih ne boš vzel od nujnih položnic, ti bo pač noga zgnila. Si ne boš odtrgal od ust, ti bo pa srce zgnilo. Danes je NATO mnogo pomembnejši od poštenega in neprofitnega zdravja, zato reveži, ki še niso brezdomci, točijo solze in samevajo doma, ker ni denarja ne za patronažno sestro ali zdravnika, kaj šele odhod do bolnišnice. In, če hočejo, da jim nekdo obriše solze v tej korporativni izdani državi bodo morali plačati še 60€.  Je vse napisano na resnični zgodbi resnične slovenske osebe! Žal se ne Celarčeva ne Fides ne bodo zganili, kaj šele najvišja oblast, ki v času svojega razpada lahko le še pomembna delovna mesta v državni birokraciji polni svojim prijateljem in ti imajo vsi dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Volitve? Ha,ha,ha! Takih zgodb bo samo še mnogo več.

Prostitucija slo medijev o Vzhodni Gouti

Kako podlo naši mediji širijo laži iz Vzhodne Goute, tokrat za začetek STA in Žurnal 24. Asad je s strupi napadel civiliste in je več sto mrtvih. In to tiste civiliste, ki jih je konec marca končno rešil pred Ameriškimi in Izraelskimi teroristi, tiste, ki so navdušeno peli v zahvalo njemu? Kot vedno dobijo naši mediji poročilo od SOHR, MI6 podružnice za novinarske laži iz Sirije, kjer je v Coventryu zaposlen eden, lažnivec iz Sirije, ki je od tam pobegnil, ker sovraži Asada. Zato pa ljubi Johnsona, resnicoljuba, ki zaradi predolgega nosu več ne more vstopiti v njegovo pisarnico. Ampak za naše prostitutke iz vrst novinarstva je to izjemen vir informacij, saj bodo z veseljem objavili vsako nepreverjeno informacijo v slogu Skripala, četudi se bo na koncu izkazalo, da so objavili same laži. Ni jih sram, saj jim Zahod omogoča tudi dostop do tiskanega papirja in obstoj vse dokler bodo za njih lagali. Res si popolnoma prodana duša, da še danes lahko objaviš tako laž, ko pa je veselje v Gouti že nekaj dni nepopisno. A zakaj množice ne sprejemajo več STA novic in berejo Žurnal24 le tisti, ki jih zanima seksualni del slovenske zgodbe? Težko vprašanje, kajne? Ampak danes leti denar le med medije, ki dokažejo svojo prodanost Zahodnim lažem!

Je 6.april naključje zločinov?

Kako kruto je obujanje zločinov Zahoda nad Slovanskimi narodi in 6. april je kot nekakšen Vatikanski čudež, kajne? Na ta dan je Hitler napadel leta 1941 Jugoslavijo, torej tudi Slovenijo, na ta dan je NATO z zločincem Javierjem Solano napadel Beograd in včeraj je hčerka poveljnika iz leta 1941 poslala Sloveniji opomin, da smo Slovani, ki potrebujemo vedno nacistični nadzor Zahoda. Leta 1941 so nemška letala izvedla genocid, leta 1999 Ameriška in včeraj spet nemški Sun Express. Hitler je bil za svoje zločine nagrajen  z dolgim življenjem v Argentini, Javier Solana za genocid nad Beogradom s položajem zunanjega ministra v Bruseljski fašistični EU, Merklova za svoje sodobne zločine s 4. mandatom kraljevine Deutschland. In človek, ki nič ne naredi za Slovence, ki jih nikoli ne brani in jih bo vedno izdal, sedi na slovenskih prestolih od Komunistične Partije, preko TEŠ6 do Novičok ljubezni, kot je škof Rožman na vseh križih, dokler ga zavezniki niso uspeli odpeljati pred zmagovalci na varno. Smo res narod, ki si ne zna tragičnih spominov vnesti v svoj delovnik in bomo vedno delali le kot nam Zahodni zločinci ukažejo. Ja, leta 41 in 99 so umirali Slovani takoj, po včerajšnjem in mnogih ostalih dnevih enakih zločinov pa zbolevamo in se dolgotrajno nasilno navezujemo na še hujše zločince, farmacevte. Smo sposobni izbrati skupni nov datum, ko bomo vsi praznovali končno svobodo Slovenije? Smo se kdaj sposobni upreti našim sovražnikom in izdajalcem?

Skoraj počitek po zločinski NATO vaji

Od torka do četrtka smo imeli vojaško vajo NATO zločincev, zato je bilo vreme vseskozi po njihovem okusu in načrtih. Začeli so z zločinskim zastrupljanjem našega neba, potem dva dneva nismo videli nič razen črnih oblakov, da bi danes dopoldne zakorakali v sončen dan. Lahko smo opazovali le razvlečene čipkaste oblake, saj so jih z elektromagnetno energijo razpošiljali stran s področja končane vaje. So morali vsaj za pol dneva malce očistiti oči naivnim ovcam, a popoldne so že pokazali, da naj na njihovo morebitno spremembo zločinske naravnanosti ne računamo. Je Merklova dopoldne očitno preverila nemško SunExpress letalo ali je dovolj napolnjeno za svoje razkazovanje zločinskih namenonov popoldne nad Slovenijo. Očitno so še dodatno napolnili sode, kajti po omenjenih čipkastih oblakih na potovanju, je prišla nemška črta od Karavank do Kolpe, ki pa je čez dve uri dobila trojni lepotni izgled in se razširila na nekaj Kolp. Merklova še zdaj ploska umetniškemu ustvarjanju, Stoltenberg pa razlaga Pahorju, da je vse to le pohvala za njegovo vztrajno zagovarjanje zločincev. In, ker je za ponedeljek napovedan nov dež, potem vas že veliko ve, da se najkasneje v nedeljo začne novo škropljenje, ki danes dopoldne, kljub enakim vremenskim razmeram kot prvi dan NATO vaje na Počku in v Mokronogu, ni bilo potrebno. Zastrupljanje z majhnim učinkom se tudi njim ne splača, čeprav je od 2 milijard za vojne  na dan strošek škropljenja zanemarljiv, a je bolje vložiti v letalske prevoze iz Afganistana.

Kako ljudem vzeti zdravstvo

Obstajajo tudi znanstveni dokazi, kako državna golazen s farmacevti in najvišjim zdravniško farmacevtskim združenjem ljudstvom jemlje zdravstvo in jih peha v vegetiranje. Mi nismo nobena izjema, saj smo samo v zadnjih nekaj mesecih odločno pokazali, da zdravstva, kot smo ga nekoč poznali, ne privoščimo več ljudstvu, le še eliti, ki skrbi, da to izgine in bodo samo oni lahko plačevali zasebnikom svoje vzdrževanje psihične deformacije. Imamo zdravstveno luknjo, ki je bila kot bančna ustvarjena namerno in sistemsko, zato smo jo napolnili iz našega davkoplačevalskega denarja. Ukradene milijone morajo zdaj tvorci te katastrofe opravičiti z višjimi cenami zdravstvenih storitev, to pa posledično prinese dražje dodatno zavarovanje, že drugič v zelo kratkem času. In potem se morajo množice odločiti - bom šel k zdravniku ali bom jedel? Frančišek je prepričan, da se bodo odločile za nujno hrano in jih bo bolezen odpeljala med 6 milijard odvečnih na tem planetu. Ker zdravniška elita nima dovolj 10 tisočakov in večje plače, bo zdaj v zasebnem sektorju še povišala cene storitev, saj se jim sicer lahko zgodi, da meseca ne bi preživeli. Ko bodo ostali videli, kako lepo živijo ti zasebniki, bodo hoteli tja še preostali zdravniki in vse kar bo narod imel bo le nekaj pro bono ambulant, kjer denar ni na prvem mestu. Da pa to ne bi potekalo prepočasi, so se dogovorili s sodniki in policijo, da zadnje ugotovitve o nabavah medicinske opreme in zdravil, ki potekajo po sistemu kriminalne korupcije, ne bodo preganjali, ker je zasebno zdravstvo potrebno odločno podpreti. Seveda ta sektor državne korupcije ni edini, je pa del tiste dejavnosti, ki bi morala po Ustavi ljudem pripadati kot samoumevna, brez finančnega izživljanja, saj je zdravje ljudstva zelo pomembno tudi za državo. Ampak ti časi so minili, danes imamo migrante, delavce iz drugih revnejših držav, torej zbrcajmo Slovence skozi zdravstveni korporativno usmerjeni kriminal, lastništvo države pa je itak že v tujih rokah! Zato imamo ministrico, pa čeprav korporativni kapital in njihovo zlobno osebje ne bi nikoli smelo imeti niti prsta v zdravstvu!

Pahor zagrizeno navija za NATO

Ko si enkrat v službi zločinske organizacije in celo tvoj narod plačuje izdatne milijone za to združbo, potem je logično, da boš tudi javno navijač te združbe. V tekmi Skripal/May proti Rusiji je mahal in še vedno maha z NATO zastavo, saj je prepričan, da bo 11.julija zmagal NATO. Takrat je namreč srečanje zločinskih komandirjev, ki bodo na ukaz ZDA zahtevali višje zneske, saj Amerika ne more več plačevati 75% v to združbo, čeprav so načrti za vojne in poboje 100% nastali v Beli hiši in Pentagonu. V zločine je treba vplesti vse služabnike, zato pa so si izmislili projekt Skripal, da pokažejo svetu kako nevarna je zanje Rusija in za obrambo potrebujejo mnogo več denarja. Danes vlagajo v vojne le 2 milijardi vsak dan, kar je premalo, saj orožarji za svoje zabave rabijo mnogo več zasebnega kapitala. In Skripal je le še en izmišljen sovražnik NATO, saj v resnici ne obstaja niti eden, a je od vseh vojsk na tem planetu najbolj vezan na napadalno orožje za ubijanje v drugih deželah. So Američano preko svoje zločinske vojske izgubili bitko v Siriji, zato je Skripal vržen med občinstvo, da pokaže novo nevarnost. Mayeva nima pojma niti kaj je Novičok, ampak rešiti je treba Krvavo Kraljevino pred vojaškim napadom Rusije na Ruskem ozemlju. Tudi naš Pahor je navdušen, da gre NATO v tako obsežno načrtovanje vojne, zato bo po vseh svojih močeh, ki znašajo NIČ, pomagal pridobiti še nekaj dodatnih milijončkov tudi pri nas, da zagotovimo v letu 2018 vsaj za kakšno uro vojne v enem dnevu. Morda v tisti uri napada na Rusijo s slovenskim denarjem rešimo EU pred izumrtjem v 15 minutah? Tako prozorno je vse, pa tako neumne politike ima Zahod, ki nikakor ne morejo iz svoje krvave stoletne kože. Mi pa ponosni, ker se lahko označimo za Zahodnjake. Zelo krvave Zahodnjake katerih prva črka že pomeni Zločin! /virStephen Landman/

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Stranke se potrudijo, da lahko vlečejo ljudi za nos

Dva skoraj hkratna primera, kako je potrebno narod in sledilce zavesti, da bodo tudi v prihodnje poslušni in verjeli vsem prevaram avtorjev. Politika je pač utemeljena na prevarah, lažeh in skoraj nikoli na resnični volji do reševanja ljudstva in vzpostavitve njegovega blagostanja. V ZDA se dve korporacijski stranki že leta dogovorjeno prepirata z vstop v Belo Hišo, pa čeprav pri tem nimata nobene moči. Zato pa je pomembno, da ves čas med dvema volitvenima postopkama naredijo čimveč medijsko prodanih spletk, ki bodo uspešno razdelile njihov narod, sicer ne eni ne drugi ne bi mogli vladati brez hudih težav. Zdaj so zato Demokrati tožili Rusijo in Wikileaks, celo vrhovne v Ruski vojski, ker so prirejali volitve v podporo Trumpa. Sicer zelo uspešno, saj so po Ruskem ukazu to naredili v Washington DC, kjer imajo sedež Rothschildi. Wikileaks je bil dodan zgolj lepotno, saj je gonja proti enemu in istemu vedno uspešna. Če lažeš leta narod sprejme take laži kot čisto resnico. Kako podoben teater imamo pri nas vemo že dolga leta, skoraj 30 jih je že mimo. Zdaj je Tonin Mislil zelo resno, ko je pred vnaprej dogovorjenim prevzemom šefovskekag položaja v NSi, naplahtal vse sledilce, kako bo on pripeljal Slovenijo med 15 najuspešnejših na svetu. Pozabil je povedati Slovenija pod katerim imenom in v kateri lasti. A tako zavajanje je žal tudi pri nas izjemno uspešno, kajti, ko si ovca enkrat izbere vodjo črede, skoraj ne bo več izstopila iz čete, pa naj vodja počne še take neumnosti. Zato pa obstajajo politične šole, kjer izobražujejo poslušni vodilni kader, da si zagotovijo stranke, ki ne bodo nikoli odstopile od sklenjenega dogovora ob razbitju nekdanje domovine. Peščica mora preko govorne tehnike obvladovati vse, čeprav so zaradi lastne požrešnosti skoraj vse že prodali tujcem, prodali pa v korist zgolj lastnih žepov. Bomo mi kdaj tožili vse stranke, ki nas dokazano zlorabljajo? Pa ne kot naslednja politična stranka ampak kot ogoljufani državljani, ki jim je vzeto vse, predvsem pa dostojanstvo človeka!

Razkriti načrti zločincev za Sirijo

Pred nekaj dnevi je ušla angleška diplomatska pošta in prišla v roke Libanonskega medija Al Akhbar. V tej izmenjavi dogovorov je bilo razkrito vse bistvo Sirijskega poskusa vojne. Pet držav ima svojo majhno diplomatsko skupino, ki načrtuje uničenje Asada in ozemeljsko razbitje celotne Sirije. ZDA, Krvava Kraljevina, Francija, Savdska Arabija in Jordanija, pod nadzorom Izraela, se je sešla dvakrat v januarju letos. Najprej v Washingornu in potem še v Parizu, kjer so dorekli vse provokacije in podtikanja, da bi Sirijo lahko napadli. Ozemeljske zahteve omenjenih so ogromne, vse kar si želijo je imeti lastniško dele Sirije v svojih rokah. Seveda so načrti za uničenje Sirije že zelo stari, saj zločinska svetovna elita, znana kot NWO, s hlapci ZDA, Krvavo Kraljevino in Izraelom, po Macronu pa še s Francijo, želijo konec imena Sirija. Je pa vsebina diplomatske razkrite pošte zelo zanimiva za nevedneže, ki se jim noče sanjati kaj se zares dogaja. - omenjena skupina 5 držav organizira vse provokacije - ZDA nadzirajo veliko večino Zahodnih držav, ki morajo zgolj ubogati, kajne Pahor? - Savdijci in Jordanci so že dolgo ujetniki ZDA, torej Sionizma - Turčija je trenutno malce razdvojena, saj ne ve komu naj se pri klanju pridruži - omenjene arogantne države želijo narediti vse, da uničijo Sirijo, tisto Sirijo, ki njim ni nikoli nič naredila - da lahko ZDA obdržijo na podlagi svojih provokacij vojaško navzočnost v Siriji, ki vemo, da je zelo izdatna - da ZDA zbrcajo Iran iz kroga Sirskih prijateljev, torej svojih sovražnikov - prav tako pa ZDA preko podtikanj laži, tudi in predvsem Rusom, želijo vplivati na volitve, da Asad ne bi bil več izvoljen. Tega jim recimo pri nas ni treba narediti, saj je vse od začetka dogovorjeno in z njihove strani potrjeno dolgo pred volitvami. Seveda ima vsa dejavnost dva povsem zgodovinsko primerljiva namena - Balkanizacija področja in ponovitev krvavega ustvarjanja imperija Krvave Kraljevine. Tukaj so potem v igri še tri pomembne spletke - Američani morajo preko svojih Kurdskih borcev umiriti Turčijo pri njeni dvojni igri, za kar so jim pripravljeni tudi odstopiti nekaj ozemlja. Z razbitjem Sirije v majhna področja vzamejo Asadu vso moč in razdelitev dežele Zahodnim in peščici Arabskih zločincev bi bila zagotovljena. Uničiti pa morajo tudi Astanski dogovor o miru, ki je bil sklenjen letos v Ruskem Sočiju. Le kako si Zahodu nepomembne države dovolijo urejati njihove zločinske namere, torej Ameriške z njihovimi hlapci, vse pa pod Izraelsko taktirko, ki pa je formalno skrita za javnost. In razkritje dilpomatske pošte ne vzbuja nobenega upanja za prihodnost Sirije, kajti celo dogovori med ZDA in Rusijo so omenjeni, kar bi lahko pomenilo dvojno igro. Treba je vedeti le nekaj - če pade Sirije, pade cel svet in zelo dolgo ne bomo več imeli nobene svobode, pa naj se slišijo poskusi uničenja dolarje in ZDA s strani Kitajske in Rusije še tako obetavni. Drži, Zahod je treba nujno zrušiti, je preveč zločinov in to mnogo predolgo, a ustvariti novo nadzorno velesilo tudi ne bi bila nobena rešitev. /virWakeupWorld/

Tudi Koralni greben umira na lažeh

Letos so se naši mediji dokončno razkrili, da so zgolj plačane lutke za prenašanje Zahodnih laži. Kdorkoli med velikimi zločinci se spomni, da bi za nekaj centov rad razširil svoje laži zaradi premajhnega finančnega dotoka, manjka seveda nekaj milijard, bo plačal tudi našim medijem in laž bo prinesla nove dobičke. Koralni greben umira, kar je že dolgoletna resnica. A pri nas boste brali, kot za Salisbury ali Doumo, Ameriško inačico, torej laž na kvadrat. Al Goreu zmanjkuje, se redi premalo, tako okoli pasu kot v denarnici, zato mu trenutno Koralni greben še kako prav pride. Vročina, ki se je letos predvsem februarja zelo dokazala po skoraj celem Planetu v globokem ledišču, uničuje lepoto med Mjanmarom in Avstralijo. Vročina in ne milijoni ton plastike, odpadkov, ki že dolgo dušijo morja. Že pred 17-imi leti so celo v OZN jasno povedali, da bo plastika uničila morja, torej tudi Koralni greben. Živali se dušijo, rastlinam je odvzeto naravno bivanje, sonca ni, zato vse živo zboleva in izumrtje lepote je neizogibno. Ampak mediji so pač v službi laganja, saj so tudi za polarnega medveda govorili, povzeto po kriminalcu Al Goreu, da ga do konca tega desetletja ne bo več, da nikjer več ne bo ledu. Raziskovalci so ob potapljanju po Koralnem grebenu ugotovili, da je nekaj milijard plastičnih delcev že zadušilo življenje in bi iz teh delcev lahko sestavili pot od Zemlje do Lune, v živo, ne v Hollywoodu. Ampak pregret planet na papirju prinaša okoljske davke, čiščenje plastike nikakor. Zato je treba lagati do smrti, kajti za preprečitev ne bodo mediji ne elita storili ničesar. Žal je še bistveni del tega laganja zelo pomemben. Večinski del množic naseda takim lažem, ker jokajo za naravo, ne zamina pa jih resnično ozadje. Korporacije lahko počnejo zločine kjerkoli, ampak plačale bodo pa te ovce!

Vse vojne plačamo navadni ljudje

Če vzamemo samo tiste v zadnjih 100 letih, potem morate vsi vedeti, da od leta 1914 vse zločinske vojne plačujemo mi, davkoplačevlaci. Od plačanih davkov, naj bo od hrane, stanovanja, oblačil, avtomobila ali plače, nam odtrgajo za zločinske vojne daleč največ, kajti za gospodo je krvava vojna zlato, za nas pa star kruh. Morda so nori Američani na vrhu te zlorabe lastnega naroda, saj tam od vsakega dolarja, ki ga ukradejo državljanu, kar 23.8 centov vžejo v vojne. Tako je vsak Američan lani plačal iz svojega žepa kar 3.456 $ za Ameriške zločine po svetu. Zanimivo je, kako so samo Lockheed Martin korporaciji, ki izdeluje F-35 vojaška letala, plačali od vsakega dolarja 1.7 centa za njihovo zločinsko orožje, pri tem pa ne smete pozabiti, da je mož Therese May zaposlen v drugi največji delniški lastnici teh zločinskih proizvajalcev letal, torej je jasno kako velik interes ima zločinka Theresa, da vojna teče s polno paro. Drži, da Ameriški zločinci namenijo vojnam največ, skoraj toliko kot naslednjih osem držav na svetu skupaj, a ne smemo se tolažiti, da je pri nas kaj bolje. Vse hujši so pritiski NATO na naše hlapce in vedno bolj je jasno, da se bo proračun za vojsko iz leta v leto večal, seveda tudi pri nas na naše stroške, na račun naših plač in pokojnin. In kateri hlapec v naši lažni Vladi je obsodil zločine v Siriji, kdo je že zahteval bojkot Amerike, kdo je odločen, da gremo raje v smeri Rusije? Samo ne recite mi kameleon Erjavec, ko pa vendar podpira obe strani, ker ima kot kameleon možnost spreminjati barvo kože od črne do rdeče in zelo zgubane upokojenske. Vojnam se je treba upreti, ljudje bi morali narediti mnogo več za preprečitev zločinov. Smo že doživeli pokole na naši zemlji, ne enkrat in nikar ne mislimo, da bomo v naslednji vojni izvzeti. Konec koncev je EU načrtovana kot prednostna za uničenje in naselitev novih rodov, recimo tistih, ki jih Švedske ministrice sicer ljubijo, ker jih edino oni želijo posiliti. Spremeniti moramo politike, a žal jih z volitvami ne bomo. Upam, da že poznate zelo staro dokazano misel - če bi volitve kaj spremenile, bi bile prepovedane. Zapomnite si, ko odklonite obisk ceste ob morebitnih protestih proti politični izdajalski strukturi, kako ste tako podprli politično izdajalsko drhal!!

Nato vljudno vabi na krvavo Norveško vajo

Vljudno vas vabimo, da se nam  že avgusta pridružite na pripravljalni začetek nove krvave vojaške vaje Trident, na kateri vsake tri leta točimo kri nedolžnih. Zločinska vaja je načrtovana za čas med 25. oktobrom in 7. novembrom na Norveškem, upamo le, da nas do takrat Rusija še ne povozi. Vaša prisotnost je zelo željena, lahko pridete tudi z noži ali pa pištolo in se pridružite našim vrlim 35.000 zločinskim vojakom iz vseh NATO članic, brez izjeme. Na vaji boste lahko uživali ob gledanju 120 zločinskih letal, 70 zločinskih bojnih plovil in 10.000 vozil, s katerimi se boste lahko tudi peljali v Rusijo. To bo naša največja lepotna vaja v naši zgodovini in vsi si želimo, da bomo pristali na koncu vaje v Moskvi, vendar ne na ruskem vlaku, ki vozi smeti! Naš veliki Stoltenberg je navdušen, da bo ta zločinska vaja skoraj pri njemu doma, zato sokrajane sploh ni opozoril, da samo vaja brez Ruske prisotnosti lahko pripelje do več kot 100 žrtev, v primeru, da se vaji priključi tudi Rusija pa verjetno nekaj sto tisoč. Čudaški Rusi so že pokazali kar precej zanimanja za vajo, saj so že namestili postojanke zelo blizu naših, ki so na meji z Rusijo, torej gre z njihove strani pričakovati precej provokacij. Zato vas vabimo, od lažnih Slovanov do zločinskih anglosaksoncev, da si pridete naš zločinski manever ogledat. Ogled bo žal na vaše stroške, kot celotna zločinska vaja, ampak v tem je lepota zločinov 21-tega stoletja. Zato je pomembno, da ste zaveznik NATO in, da z nami uživate v krvi, kot vsi vaši predsedniški izdajalci! /virPressTV/

Kruta neželjena resnica o napadu na Doumo

Pri nas bi na dnevniku prekinili ali izklopili govornika, če bi to resnico skušal pojasniti gledalcem, zato raje lažejo preko studijskih posnetkov Belih čelad. A kaj, ko stvari skoraj vedno prihajajo v javnost dovolj hitro, da bi lahko ljudje dojeli razsežnost zločina ZDA, VB in Francije, ter danes spet še dodatno Izraela. Zakaj tako lažejo o obisku OPWC inšpektorjev v laboratoriju, ki je bil v Doumi v resnici glavna tarča? Ker so bili tam že večkrat in so opazovali znanstvene in raziskovalne dosežke, ti pa so več kot nezaželjeni za Zahodne zločinbe, torej Trumpa, Mayevo in Macrona, ter predvsem farmacevte. Zakaj njih? V laboratoriju nikoli niso izdelovali kemičnega orožja, kot jim podtika Zahod, predvsem pa, ker so v rem raziskovalnem laboratoriju bili v zaključnem postopku pridobivanja sestavin za zdravilo proti raku, seveda na mnogo višji stopnji kot to dovolijo na Zahodu. Poleg tega so v laboratoriju vedno preverjali škropiva za kmetijstvo, ki so prihajala iz Zahodnih zločinskih tovarn. V Siriji, kjer je prepovedano pokazati GSO, kaj šele saditi, so tudi glifosat in enakovredne sestavine prepovedane. Torej napad je bil naročen s strani farmacevtov in kmetijskih kemičnih gigantov, zato nas ne sme čuditi tako izdatna podpora naših izdajalskih politikov. Lahko čakamo le še skok k hudiču s strani Celarčeve in Židana, ki pač česa takega v Sloveniji ne bi dovolila. Samo farmacevti imajo od lažnih zvarkov za stopnjevanje raka na bolnikih dobrih 100 milijard na leto. Treba je vedeti tudi, da so od podtaknjene vojne leta 2011 med Zahodnimi teroristi in Sirijci Zahodni zločinci izjemno omejili dobavo zdravil, zato so jih Sirijci začeli izdelovati sami, kar pa je bila smrtonosna grožnja Zahodnim zločincem. Zdravila bi in so celo zdravila bolne, kar Zahodna skoraj nikoli ne uspejo, ker ne smejo. In leta 2013 so občasno laboratorij uporabljali tudi člani OPWC. Torej poznajo objekt in delovanje do obisti, zato se jim tako mudi, da bi uničili do sedaj razvita zdravila za raka! Ja in to boste v medijih redno prebirali ali gledali vsak dan, takoj, ko čez deset let nehajo lagati o Asadovem kemičnem napadu na lastni narod takoj po osvboboditvi. /virFreeThoughtProject/

Ena svetovna vlada

Razkriti načrti zločincev za Sirijo

Deset Zahodnih laži o Siriji

Vojna pred lakoto

Z vojno naredi lačne po svetu, z vojno ohrani lačne tudi doma. Zato je že mnoga desetletja vojna gonilo ozkega kroga korporacij, ki obvladujejo svet z orožjem, hkati pa tudi za politike. Da je milijone lačnih jim na misel ne pride, ker jih to ne zanima. Da je na tisoče mrtvih pa je zanje kvečjemu navdušenje. Zato je izbor najvišjih zelo pomembno, kajti osebki morajo biti 110% poslušni in ubogljivi. Na misel jim ne sme priti, da bi lačnemu dai kos kruha, ko pa morajo 100 raket izstreliti za zaslužke. Ponuditi dom brezdomcem bi pomenilo odpoklic s položaja, kamor so ga določili, ne izvolili. Pri tem je zemeljska lokacija povsem nepomembna, saj skoraj celotna obla skrbi le za polne riti posameznikov. Prekrasen dokaz je Trump, ki je bil določen za svojo zločinsko vlogo 15 let pred imenovanjem. Njegova požrešnost je vedno presegala človeški razum, vedno mu je bila edina želja biti izjemno pomemben. Pri tem je 5x bankrotiral in so ga Rothschildi reševali, 4x so mu odpisali dolgove in kar 3x se je ločil, ker je rabil ustrezno klovneso za svoj določeni položaj. Zato danes uboga kot še nobeden do sedaj, pa so vsi bili denarni vazali nadrejenih. In pri nas je vse drugače, kajne? Vsak minister ima limuzino in za nič ne odgovarja, vsak tajkun zavozi nekoč javno podjetje, ga izprazni, pa ne odgovarja, celo poleg medija si lahko stranko omisli z delovanjem iz ozadja, saj je nakradel dovolj denarja. Tisti na ulici, ki ponoči zmrzujejo pa so moteči policiji in jih skušajo odstraniti, v ZDA celo zelo nasilno in jih strpajo v koncentracijska tabotišča, ki jim rečeja Fema Kampi. Pri nas so lačni upokojenci dobili nekaj centov več na mesec, a lačni so še naprej, požrešni politiki pa se s tem hvalijo tako lažnim medijem kot veseljačijo za svoje uspehe na stroške, tudi teh upokojencev, na bogatih večerjah. Sirija je denar, nafta, Veliki Izrael, ki pa je spet le denar. Koliko milijonov so pobasali v žepe zgolj z enim napadom, denar pa so posodili Ameriškemu zločincu, da bo lahko s stotinami milijard pobijal po svetu. Zahod je že stoletja vzor mnogim po svetu, kako kupiš vlade in predsednike, da potem na njih služiš milijarde. Pri tem nikogar ne moti niti krvav denar, niti že omenjeni milijoni lačnih in brez doma. In kar je sramota za Zahodne zločince, od ZDA, Angleških kolonij in EUrope - povsod so reveži, povsod so lačni, pa je povsem nepomemben odstotek koliko je takih. Lačen je lačen in lačen je nemočen. Prav zato ne more priti do sprememb, ker zločinci obvladujejo podarjeni denar, da vodijo naročeno politiko, ki je vedno usmerjena proti ljudstvom. Slovenija niti od daleč ni izjema!

Prepovedati je treba svobodo govora

Kot na mnogih področjih, kjer uvajajo zločinske zakone ali kar zločine, je Kalifornija vedno vodilno leglo norcev. Tokrat senator, povsem  domorodni Richard Pan brez Kitajskega bližnjega porekla, zahteva  in pelje Zakon o prepovedi svobode govora v zaključno fazo. Kot mu je že uspel Zakon o nasilnem zločinskem cepljenju otrok, želi zdaj utišati vse, ki nasprotujejo zločinom in želijo z resnico razkrivati dogodke in ozadja. Jedro novega zakona je, da bo morala vsaka objava pred prenosom na internet prestati "stokovno" analizo o ustreznosti pisanja, torej ali ogroža elitne laži ali ne. Ta je seveda navdušena, saj bo nacizem lahko spet zaživel, pa čeprav naivneži ne jemljejo tega zakoan preveč resno. Razlagajo, da bo veljal le za Kalifornijo, kot velja nasilno cepljenje le za njih, kajne? Pa ga samo pri nas podpira le peščica oziroma vsi prodani mediji! Vse bo šlo v zelo kratkem času naprej, nacistično sežiganje vsake resnice bo del svetovnega reda. Seveda ni presenečenje, da se je lov na neodvisne novinarje in razmišljujoče z lastno glavo že začel, lahko pa bi se vprašali, kako je Hitlerju uspelo peljati milijone ovac v holokavst enoumje, pa ovce niso niti beknile. Ker je bila svetovna elita v ozadju in je, kot vedno, imela orodja in medije, da je vodila ovce lačne in mimo zločinov. Jedro zakona je - vsak, ki bo pisal resnico bo moral predložitivse dokumente, da je to res in dokazati, da elitni in politični zločinci ne delajo za ljudstvo. Zakaj pa mislite, da poteka tako obsežen pogovor s Zuckerbergom? Če kdo misli, da je zares vzrok prodaja informacij o uporabnikih FB je hudo naiven. Dogovarjajo se, kako bodo FB in vsi socialni mediji vneto sledili dogodkom v Kaliforniji in začeli na tem Zakonu odločno brisati in prepovedovati vse članke, ki bodo ogrožali elitne zločine, prevare in kraje. Vse najmanj Zahodne Vlade bodo morale zaposliti številne nove vohunske birokrate, ki bodo sledili le še takim piscem in jih preganjale, zapirale in streljale. Resnici so šteti dnevi, pa se velika večina tega noče zavedati! /virSHFT/

Trump v vojno za vsako ceno

Tako zagrizenega zločinskega nagnjenja, kot ga je v zadnjem mesecu pokazal Trump do Sirije in vojne sploh, že dolgo nismo doživeli. Človek brez pameti in znanja, služabnik mnogo višjih, hoče na vsak način vojno v Siriji. Ker mu je do zdaj spodletelo res čisto vse, je že napotil letalonosilko Truman v Sredozemsko morje, na kateri je 60 bombnikov in 6500 zločinskih uslužbencev, spremlja pa ga 7 rušilcev in Nemška bojna ladja FGS Hessen. Medtem je s Cipra že odplula tudi Ameriška bojna ladja Donald Cook s 60 raketami Tomahawk. Še dodatno piko na prihajajočo vojno je pripel EUropski center za letalski nadzor, saj je danes izdal najostrejše opozorilo za možen letalski napad v naslednjih 72 urah. Ker je šel Truman danes na pot bo Trumpova zločinska želja očitno izpolnjena do sobote. Nič ne pomaga Ruski poziv norcem iz ZDA, naj jih končno sreča pamet, ko pa imajo v ozadju orožarske korporacije, ko so v ozadju bančniki in Sionistični, torej tudi slovenski propagandni mediji. Vsem je vojna zelo pomembna, kajti žepi bodo polni in gledanost velika. Seveda norcev čez lužo ne zanima, da so ta teden Rusi že tehnično ustavili vsa njihova brezpilotna letala, ker so hotela posneti točke, ki jih bodo bombardirali, nič jih ne moti, da jim Rusi lahko tehnično sesujejo vsako bojno ladjo, še manj pa, da lahko v odgovor Rusi v nekaj minutah uničijo vse Ameriško. Mrtvi niso pomembni, šteje le nafta in reklamirano sovraštvo do Asada, ki mu še vedno ni uspelo priti na raven mezinčka leve noge Zahodnih zločincev. Da OZN niso uspele po mirni poti razrešiti lažnega kemičnega napada ni nobeno presenečenje, saj za mir niso zainteresirani, kot niso bili niti v Srebrenici. Ko bodo padale atomske bombe bodo Guterresi v kovinskih jopičih in s plinskimi maskami hodili po Bližnjem Vzhodu in prosili za mir, medtem pa preko mobilnikov preverjali dotok denarja na svoje račune. Podtikanja, laži, prevare, provokacije in njihovo sodelovanje je pač najpomembnejše za zgradbo s katero upravljajo Rothschildi. In žal, tretja svetovna vojna je bila napovedana že pred prvo, mineva pa že 100 let od te prve plačane vojne s strani lastnikov Federal Reserve Bank. A v vseh teh preteklih 100 letih se svet, ki ni del elite, kar pomeni 99%, ni naučil čisto ničesar, še naprej jim je sovraštvo do drugega najpomembnejše, pa naj bo zato vojna ali ne, pa naj zato tudi sami umrejo! /virRT/

Nas čaka Fukushima dokončna katastrofa?

Tepco, Japonska lastnica Fukushime, je najavila, da bo v morje odvrgla ves preostanek radioaktivnih odpadkov v razdejani nuklearki. Zdaj čakajo samo še dovoljenje Japonske vlade, ki pa je itak pod nadzorom Rothschildov, zato skoraj ne gre dvomiti, da nas čaka izjemna in morda dokončna katastrofa. Že sedaj je Tihi ocean od Fukushime do ZDA uničen, bitja deformirana, ribe v njem ulovljene pa jedo le še ljubitelji TV lažnih informacij. Če odvržejo odpadke iz 580 ogromnih sodov, kjer so radioaktivni odpadki shranjeni, to dokončno pomeni za stoletja slovo od Tihega oceana in vseh ostalih tega sveta. Če vemo, da že zdaj izpustijo 300 do 400 ton dnevno potem je podatek o končni številki, ki naj bi šla v morje grozljiv in hudo zastrašujoč - 770.000 ton!!! Kajti sedanja predelava radioaktivnih odpadkov ni sposobna izvleči tritium, radioaktivno sestavino jedrskega goriva, zato jo hočejo pač vreči v morje. Skoraj nepomembno je, da Japonski ribiči že protestirajo ob napovedi zločina, kajti oni že sedaj nimajo kaj dosti ulova, zdravega pa sploh ne. Predvsem nas lahko skrbi, da države po svetu o tem molčijo, da nobena inštitucija ne ukrepa zares in z dokazi toži to korporacijo in storilce katastrofe. Saj vemo, Rothschildi so Japonsko opozorili, naj ne razmišljajo o prenehanju plačevanja milijardnih letnih odškodnin na račun njihove 2. svetovne vojne, sicer bodo Fukushimo ponovili na celotni Japonski. Grozljivo kaj čaka ta naš ubogi planet, vse dogovorjeno na najvišjem položaju v Washingtonu, kjer je kraljevi sedež NWO. Atomski konec sveta, ker postajajo ljudstva ubogljiva, poslušna in nezainteresirana, res pa tudi nemočna proti kapitalu elite, ki ga ne bi znali več niti prešteti. Kajti, če svet dolguje Rothschildom 3x toliko kot ustvari v celem letu, potem je jasno kdo lahko in kdo so edina tarča za odstrel! Obstaja kaj možnosti, da uidemo koncu Fukushime in začetku nuklearne Sirije? /virSOTT/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Vojska v zažig naših milijonov

Želijo Maribor spremeniti v Švedsko?

Naša vojska na Ameriškem Počku razočarala NATO

Slovenski politični šport št.1

Vrnite kar ste narodu ukradli

SDH zadolžena za ropanje države

Hrana, zdravje, narava

Tudi Koralni greben umira na lažeh

Zločin nad Slovenijo hkrati s Sirskim

Prihaja dan zločinov

Pahor pa je seveda po ukazu povsem tiho!

Javno zdravstvo ni namenjeno vsem

Kako socialna država smo, kako oblast vedno skrbi za svoje državljane, sploh pa na področju zdravstva. Zdaj bodo zbirali donacije za opremo bolnišnic, ker je več kot 80% opreme zastarele, pa tudi denar je zastarel, saj že dolgo leži na zasebnih tujih bančnih računih. Seveda pa vedno prispevajo nesebični delež  v tej zdravstveni luknji tudi odlično oskrbovani državljani, ki imajo zaradi izredno visokih pokojnin, tam okoli 300€, zgolj obvezno zdravstveno zavarovanje. Zato je vsak obisk zdravnika povezan z njihovo donacijo. Si zlomiš nogo zaradi padca na neočiščenem pločniku in vsak gib zdravnika je dodatnih 40€. Jih ne boš vzel od nujnih položnic, ti bo pač noga zgnila. Si ne boš odtrgal od ust, ti bo pa srce zgnilo. Danes je NATO mnogo pomembnejši od poštenega in neprofitnega zdravja, zato reveži, ki še niso brezdomci, točijo solze in samevajo doma, ker ni denarja ne za patronažno sestro ali zdravnika, kaj šele odhod do bolnišnice. In, če hočejo, da jim nekdo obriše solze v tej korporativni izdani državi bodo morali plačati še 60€.  Je vse napisano na resnični zgodbi resnične slovenske osebe! Žal se ne Celarčeva ne Fides ne bodo zganili, kaj šele najvišja oblast, ki v času svojega razpada lahko le še pomembna delovna mesta v državni birokraciji polni svojim prijateljem in ti imajo vsi dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Volitve? Ha,ha,ha! Takih zgodb bo samo še mnogo več.

Kako ljudem vzeti zdravstvo

Obstajajo tudi znanstveni dokazi, kako državna golazen s farmacevti in najvišjim zdravniško farmacevtskim združenjem ljudstvom jemlje zdravstvo in jih peha v vegetiranje. Mi nismo nobena izjema, saj smo samo v zadnjih nekaj mesecih odločno pokazali, da zdravstva, kot smo ga nekoč poznali, ne privoščimo več ljudstvu, le še eliti, ki skrbi, da to izgine in bodo samo oni lahko plačevali zasebnikom svoje vzdrževanje psihične deformacije. Imamo zdravstveno luknjo, ki je bila kot bančna ustvarjena namerno in sistemsko, zato smo jo napolnili iz našega davkoplačevalskega denarja. Ukradene milijone morajo zdaj tvorci te katastrofe opravičiti z višjimi cenami zdravstvenih storitev, to pa posledično prinese dražje dodatno zavarovanje, že drugič v zelo kratkem času. In potem se morajo množice odločiti - bom šel k zdravniku ali bom jedel? Frančišek je prepričan, da se bodo odločile za nujno hrano in jih bo bolezen odpeljala med 6 milijard odvečnih na tem planetu. Ker zdravniška elita nima dovolj 10 tisočakov in večje plače, bo zdaj v zasebnem sektorju še povišala cene storitev, saj se jim sicer lahko zgodi, da meseca ne bi preživeli. Ko bodo ostali videli, kako lepo živijo ti zasebniki, bodo hoteli tja še preostali zdravniki in vse kar bo narod imel bo le nekaj pro bono ambulant, kjer denar ni na prvem mestu. Da pa to ne bi potekalo prepočasi, so se dogovorili s sodniki in policijo, da zadnje ugotovitve o nabavah medicinske opreme in zdravil, ki potekajo po sistemu kriminalne korupcije, ne bodo preganjali, ker je zasebno zdravstvo potrebno odločno podpreti. Seveda ta sektor državne korupcije ni edini, je pa del tiste dejavnosti, ki bi morala po Ustavi ljudem pripadati kot samoumevna, brez finančnega izživljanja, saj je zdravje ljudstva zelo pomembno tudi za državo. Ampak ti časi so minili, danes imamo migrante, delavce iz drugih revnejših držav, torej zbrcajmo Slovence skozi zdravstveni korporativno usmerjeni kriminal, lastništvo države pa je itak že v tujih rokah! Zato imamo ministrico, pa čeprav korporativni kapital in njihovo zlobno osebje ne bi nikoli smelo imeti niti prsta v zdravstvu!

Židane volje v uničenje kmetijstva

Pri nas pa so ministrstva zares za zganjanje norčij, kmetijsko pa še s katastrofalnimi posledicami. Bi pričakovali boj proti uničenju slovenske naravne pridelave poljščin, zelenjave in sadja, pa objavijo razpis kako na tri načine uničiti vse kar je slovensko naravno. Do 15 tisočakov lahko dobi kmetija, ki je žrtev geoinženiringa, soustvarjalca nenaravne pridelave hrane. Proti temu se ministrstvo ne bo, noče in ne sme boriti, saj šef raje odpre vojaško radarsko postajo Pasja Ravan, da kmetije ne bi uspevale, je lepše po zamrznjenih cvetovih, posušenih pridelkih ali poplavljenih poljih nekaj drobiža odšteti. 100 tisočakov bodo razdelili na kmetije, ki so izgubile člana družine, ker so premalo uporabljali spodbujevalni glifosat za svoje obroke med delom na zemlji, zato pa s tretjim razpisom ponujajo 700 tisočakov za odpravljanje zaraščanja kmetijskih površin, kajti plevel in regrat lahko odstranijo samo s prijaznim glifosatom, ki jim ga Monsanto ponuja po zelo sprejemljivi ceni. Ko zemljišča očistijo pa lahko s tem darovanim denarjem kupijo tudi GSO semena, ker polja ne bodo več nikoli imela nič drugega kot le pridelke iz teh nasilno zaraslih semen. Pred koncem svojega uničevalnega obdobja, ki se je dogovorjeno končalo kakšen teden prezgodaj, je treba pač možnost zavajanja kmetov uporabiti za predvolilne namene. Zdrava prehrana ni cilj ministrstva, ker potem izgubijo vse subvencije Bruslja, za njih je le glifosat naš lepši jutri. Razmetavanje denarja pa najlepši način, da pridemo do tega jutri, ki ga ne bomo doživeli živi!

Sintetična konoplja zelo škodljiva, zato je dovoljena

Glifosat, avtizem, zločinski Bruselj

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.4.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.4.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.4.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.4.18

Božo Žabjek

pred 13 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Prihaja dan zločinovPahor pa je seveda po ukazu povsem tiho!Zločin nad Slovenijo hkrati s SirskimVerjamem, da ugibanje ...
(0)
pred 13 urami
Stranke se potrudijo, da lahko vlečejo ljudi za ...
Dva skoraj hkratna primera, kako je potrebno narod in sledilce zavesti, da bodo tudi v prihodnje poslušni in ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Prepovedati je treba svobodo govoraKot na mnogih področjih, kjer uvajajo zločinske zakone ali kar zločine, je ...
(0)
pred 2 dnevi
Razkriti načrti zločincev za Sirijo
Pred nekaj dnevi je ušla angleška diplomatska pošta in prišla v roke Libanonskega medija Al ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Filmska vaja o lažeh iz Vzhodne GouteKako priporočam vsem, ki še vedno verjamete v prevare naročene s strani ...
(0)
pred 3 dnevi
Tudi Koralni greben umira na lažeh
Letos so se naši mediji dokončno razkrili, da so zgolj plačane lutke za prenašanje Zahodnih laži. ...
(0)
pred 4 dnevi
Vse vojne plačamo navadni ljudje
Če vzamemo samo tiste v zadnjih 100 letih, potem morate vsi vedeti, da od leta 1914 vse zločinske vojne plačujemo mi, ...
(0)
pred 4 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Trump v vojno za vsako cenoTako zagrizenega zločinskega nagnjenja, kot ga je v zadnjem mesecu pokazal Trump do Sirije ...
(0)
pred 4 dnevi
Nato vljudno vabi na krvavo Norveško vajo
Vljudno vas vabimo, da se nam  že avgusta pridružite na pripravljalni začetek nove krvave vojaške vaje ...
(0)