Židanova gozdna prevara

Zvarki proti bolečinam ali narava?

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.12.16

Vatikanska študija ene vlade

Necepljeni grožnja cepljenim ali obratno

Hotel Lek ali izgini Slovenija

Bo 2017 dokončno slovo slovenskega gospodarstva?

Naučite se ločiti begunca od migranta

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.12.16

Slovenija

Bruseljski fašizem nad Slovenijo

Zločin, ki smo ga spet deležni po enem tednu mirovanja je zares potrebno označiti kot genocid. Kar danes vidimo nad Slovenijo je 3. svetovna vojna, kolaboranti pa so znani - od ARSO, ki vas dnevno laže o vremenu in naravnih pojavih do Pahorja, ki kot predsednik hvali to isti organizacijo, ki nas množično zastruplja, torej NATO. Danes je tako nazorno kako vas lažejo, ko je temperatura zraka še višja kot zadnje tri dni, pa so črte po celem nebu, od Karavank do Kolpe, od Kopra do Lendave. Takšno zastrupljanje zahteva sodni pregon, najstrožje kazni za osebe, ki to dovolijo. Imeti lasten narod kot orodje za lastno NATO promocijo je v razredu najhujših izdajalcev domovine.  Žal bom lahko zaradi tehnične težave originalne slike, posnete danes dopoldne, k članku dodal šele čez dan ali dva, so pa slike povzete od drugih avtorjev več kot kopija dogajanja nad Slovenijo.

Stanovanja za reveže čakajo bogate

Kako arogantna je naša država do množic, ki več ne morejo preživeti. Deložacije se vrstijo, rubeži tistih, ki nimajo s čim preživeti, so skoraj vsakodnevnica, jemljejo jim vse, od stanovanja do človeškega dostojanstva. Minisitrstvo  za  ustvarjanje revežev pod vodstvom članice kapitalistične stranke je sicer pripravila ogromno stanovanj za te nasilno razlastninjene, a kaj, ko jih uživa gledati prazna. Le zakaj bi jih napolnili z reveži in še dodatno obremenjevali svoje visoke dodatne prejemke, ko pa lahko čakajo na željene izide - ljudje bodo zbežali iz domovine ali končali na pokopališču. In potem bodo ta stanovanja lahko oddajali četrtini najbogatejših Slovencev, torej tistim, ki imajo celo nedopustno povprečno plačo. Je pa zanimivo, komu so bila ta stanovanja namenjena. ne tistim, ki so že na cesti, ki nimajo za hrano, ampak šele tistim, ki jim je kapitalistično sodišče izreklo dokončne sklepe o odvzemu stanovanja. Res so se hvalili na tem ministrstvu, ko so pred časom dovolili odpis neplačanih položnic za preživetje, a kaj, ko je bil znesek več kot smešen, nazoren pokazatelj, kako sta pri nas levica in desnica zgolj kapitalistična vojska terorističnih borcev. Na začetku ti leporeči, kako je pravica do stanovanja samoumevna in temeljna vsakega državljana, potem pa, če hoče živeti po minimalnih standardih, mora pokazati dokumente, kako je že našel službo, v deželi, kjer o zaposlitvah zgolj lažejo. In v teh stanovanjih bi zlahka plačevali položnice, ki jih v lastnem stanovanju niso mogli? Se je kdaj kakšno ministrstvo vprašalo, zakaj smo tako na tleh? Se je kdaj kdo od teh birokratov vprašal kako bi on preživel z minimalno plačo? Je kdaj razmislil, da bi kot članica fašistične združbe EU morali zahtevati vsaj plačo, kot jo ima nekdanja Zahodna Evropa, recimo Belgijci  ali Nizozemci ali Francozi? Ta je dvakrat višja od Slovenske! Pa ni ne Mrakove ne Cerarja nič sram! Pri nas zato že leto dni nasprotujejo dvigu minimalne plače za 20€, tam nekje okoli 630€. Morajo tako, da bodo bodočim upokojnecem lahko načrtovano vzeli vsa stanovanja!

Židan odločno v razprodajo slovenskega gozda

Da je Židan že dolgo zgolj birokratsko orodje neoliberalnih kapitalistov ni nobenega dvoma, že zelo dolgo. Da je bila ustanovitev Slovenskega državnega gozda /SiGD/ zgolj pretveza, da bo lahko peščica pri koritu služila s slovenskim lesom, pa nadgradnja kmetijske politike. Zdaj prihajajo Škoti s svojimi žagami, da bodo poleg Avstrijcev lahko dokončno uničili slovenske lesarje in Židan je navdušen. Ponavlja se Magna, saj je že zagotovil Škotom državno pomoč za izgradnjo dveh žagarskih obratov, verjetno pa bodo začeli služiti kar s Hoškimi nasilno odvzetimi gozdovi. Za Slovenske žagarje Židan nima denarja, Slovenci so v Slovenskih gozdovih nezaželjeni, ker znajo ceniti slovensko naravo, Škoti in Avstrijci pa bodo zgolj rušili, žagali in z velikimi dobičkom odvažali naš les. Imeli smo lesno industrijo, danes imamo zgolj pogorišče. Imeli smo lastno kmetijstvo, danes imamo zgolj tuje smeti na krožnikih, na kar je Židan tudi zelo ponosen. In potem se nekateri zgražajo samo nad Bišćakom, ki hoče Slovencem vzeti vodo, imajo pa enakega mojstra goljufij Židana, ki je že vzel gozd in kmetijstvo, pa je še vedno na delovnem mestu ministra, kamor je prišel kot nagrada za uničenje prašičje farme Nemščaki. Kako sami sebe sovražimo! Že, ko pogleda slovenski gozd in kmetijstvo vidiš, da vse to sovraži!

Za preživetje s konopljo dosmrtni zapor

Dokler se človek ne zaveda svoje odvisnosti od države, je pripravljen narediti mnoge neumnosti, tudi zločinske. Pa ne zase, za državo. Tako je nasedel Ameriški veteran in kot vojak trikrat sodeloval v napadih po Afganistanu in Iraku. Potem je bil častno razrešen, zaradi zdravstvenih težav. Zbolel je, očitno je bil v taki enoti, ki je uporabljala strupeno zločinsko strelivo, ki pa očitno ni pobilo samo domačine, pač pa je zelo prizadelo tudi naivne slepe vojake. Takoj po vrnitvi iz Afganistana je moral na zdravniško terapijo, rezultat 18 tablet na dan za njegovo bolezen. Stanje se je vidno slabšalo, zato so plačani zdravniki le menjali farmacevtske zvarke, a po  nekaj mesecih je veteranu bilo dovolj, saj je hotel vsaj nekaj časa preživeti tudi s svojimi otroki. Znanci so mu svetovali konopljo, ki jo je sprejel in, seveda teorija zarote, ozdravel je. Jetra so iz stanja neprepoznavnosti dobila že skoraj povsem normalen izgled, lahko je objel in dvignil otroke. A potem je ta ista zločinska država, ki ji je služil z zločini, na enako zločinski način ukrepala še proti njemu. Je v zaporu in čaka po hitrem postopku sodni postopek, kjer mu grozi dosmrtni zapor, ker je policija našla v njegovem stanovanju 30ml konoplje za njegovo zdravljenje. To je po mnenju sodstva zločin, kar so počeli in še počnejo v Afganistanu in Iraku pa dobrodelna misija. /virFreeThoughtProject/

Kemis razgalil dvorazredno družbo

In Kemis je razgalil našo dvorazredno družbo. Zaščiteni kot kočevski medvedje in reveži. Kemis je kriminal, pa Goreneje ne odgovarja niti na novinarska vprašanja. Bobinac se je z bankovci zavil v molk, saj so mu tako svetovali na Rockfellerjevi Trilaterali. Tudi tesni prijatelji iz Foruma 21 so se zavzeli, da je treba ekološko politično katastrofo skriti pod preprogo. Se bodo zdaj po 10 letih spet srečali v polni sestavi in dorekli, kako upravljati Slovenijo do prenosa v tuje roke? Meško iz Moderne, Janković iz županskega Mercatoja, Kraljič iz svetovnih zarotnikov, Janšev Zavrl iz Pristopa, Škrabec iz Rika, Svetlik iz Hidrie, olimpijski Kocjančič in še kdo. Bo na večerji na krožniku Kemis, a ta zgolj besedno, hrana bo ekološko vrhunska, potrjeno daleč od Vrhnike ali Hoč ali Anhova. To se več ne sme dogajati, naša elita ne sme biti več ogrožena. "Naša pravica je, da ljudstvu lažemo, ljudstvo nima pravice vpletati se v naše goljufije in kraje"! Ko bo naslednjič prišla informacija podobna Kemisu v javnost, bomo javnost scvrli tukaj!

Erjavec in Bobinac navdušena nad Kemisom

Pisalo se je leto 2009, ko je politična golazen izvedela, kako se z okoljevarstvenimi projekti da izjemno zaslužiti. Sta Erjavec in Bobinac stopila skupaj in celo odprla najperspektivnejši okoljski projekt v tistem letu, ki je še danes lepotica Vrhnike. Takrat sta bila polna umetnega sladkorja na jeziku, danes se nobeden od njiju še ni oglasil. Bobinac ima finančni izgovor, saj ne sme ogroziti svojega žepa, Erjavec politično kariero. Bil je na toliko položajih, da zdaj res že vsak ve kako nima o ničemer pojma. Zato pa je lahko tolikokrat minister. Kaj pa narod? Bo končno dojel, da jih politika, njihova ali nasprotna, vedno zgolj laže in nateguje? Celoten članek, za verodostojnost, pa si preberite v Delu! Zdaj čakamo naslednji članek o Erjavcu - Nepreklicno odstopil!

Šokantna resnica na javni TV

Danes zjutraj pomotoma ujamem mladinsko oddajo na RTV, jo poslušam dve minuti, a mi ni žal. Se pa zaskrbljeno sprašujem ali bo Kadunc po telefonskem klicu Kopač Mraklove odslovil avtorja članka, ki je v dveh minutah povedal vse! Leta 1960 so nas starši učili, kako pomembno je pridno se učiti in se izobraziti, ker nas čakajo službe. In leta 1979 po končani šoli so vsi dobili službe skladno s svojo izobrazbo. Brez dela so ostali le dokazani lenuhi, tisti, ki so se pripravljali na prestol v letu 1991 pa so množćično vstopali v Partijo. In vsi, ki so takrat imeli službo in so v prejšnjem sistemu dočakali pokojnino, so jo tudi dobili in bila je zelo blizu plači, redna in brez Peterleta. Sanes lahko študiraš in čakajo te delovna mesta po svetu. Lahko si celo ustvarjalen a se ne boš kosal z Magno. O pokojnini pa lahko sanjaš in tistih 400€ ti bo zapolnilo samo obveznosti do pokvarjene države. A kaj, ko je za mnoge celo 400€ sanjaska pokojnina. V medijih pa lahko bereš dnevne laži, danes, kako Slovenija lovi Avstrijo. V čem že? Zgolj v mnogo cenejši delovni sili, v grozljivo izdatnejši korupciji in politično bolezenksih ambicijah kleptomanov.

Vrhniški Kemis razkriva najhujše spletke

Ko danes prebereš, da so v Vrhniškem izumrlem potoku našli celo že davno prepovedan pesticid atrazin, potem mora biti vsakomur jasno, da ima Kemisova grozljivka tudi pozitivno plat. Razkrita je prepovedana dejavnost, ki pa ima zaščito v najvišjih državnih ustanovah, kajti kaj so skladiščili, so najvišji uradniki, ki so prijatelji s članom Rockefellerjeve Terilaterale Bobincem vedeli. Torej veš, da gre za posle pod mizo. Hkrati pa bi ti moralo biti jasno, kako se prikrivajo vse druge okoljske katastrofe, ki so sicer  uradno še pred vrati, a se že dogajajo in Kemis sploh ni edina bomba, je le ena prvih, ki je eksplodirala. Če nič drugega bi okoljsko in kmetijsko minsitrstvo morali peljati javen postopek uničenja atrazina, skrbeti, da ne bi bila možna zloraba. Hranjenje več kot 10 let prepovedanega škropiva odločno nakazuje na možnost, da so ga še vedno uporabljali, pa tega razen peščice ni vedel nihče in se je ta peščica nezakonito okoristila. Potem preskočimo na prepovedani glifosat, ki je neuradno prepovedan v celi EUropi, Monsantov RoundUp pa brez zadržkov države prodajajo kmetom. Za  uničenje polj in ostalih potokov. Poleg tega lažnivci tako hvalijo varčne žarnice, ki pa so napolnjene z zelo škodljivim živim srebrom in je dovolj, da stopite na razbito žarnico in imeli boste hude zdravstvene težave, predvsem na možganih in jetrih. Zakaj sploh začudenje, da se povečuje avtizem, epilepsija, demenca? Ni samo aluminij tisti, ki ga prikrivajo, toliko je še izjemno škodljivih snovi, ki uničujejo človeka, žal namenoma, a vse v korist državne blagajne. Skrb elite in države zaradi ekološkega ozaveščanja so zgolj prevare, ki jim omogočajo bogatenje. Kot Pariški porazum o zmanjšanju CO2, ki je sicer nujen za rast gozda! In Kemis je prekrasen primer, kako s prevarami obogateti, čeprav imajo zdaj najnižji precej težav, saj bi morali spretneje prikrivati resnico in hkrati smolo, da so se vsaj Vrhničani odločno zavzeli, da razkrijejo tragedijo v vsej velikosti škodljivosti za njihova življenja. Pri tem država poskuša pomagati Kemisu, zavlačuje pri življensko pomembnih meritvah, zaščiti ljudi, saj želijo, da bi se katastrofa naravno očistila in bodo šele nato opravili vse raziskave. Celo objavljene fotografije in razkriti dokumenti jih ne motijo, saj je pri nas oblast namenjena zgolj zasebnim žepom. Pa na koncu skočimo še v drugo stran antrazita. Uradno pri nas ni GSO pridelave, je prepovedana, kot antrazit. Torej se že množično prideluje, a je država na strani Monsanta! Kot farmacevti pri živem srebru in cepljenju, saj je Alzheimerjeva bolezen njihova prihodnost.

Guterres aspartamsko Pahorju

Vodilni dobro naštudirane organizacije NWO, ki jo naivni poznajo kot OZN, Antonio Guterres, je ob izdelavi novih dokazov za instagram čestital našemu predsedniku ob 25 letnici vstopa Slovenije v to diktatorsko organizacijo. Čestitka je izzvenela v slogu Monsanto aspartama za sladice - ste zgodba o uspehu! In instagram bo poln novih nasmeškov, kajti tak je bil besedni dogovor, saj sužnja NWO gospodarjev se mora obnašati na vseh področjih ponižno, pohlevno, zelo ubogljivo. Imamo plače višje kot Nemci, imamo upokojensko blagajno, ki bi omogočila vsem Slovencem pokojnine vsak mesec, nimamo brezposelnih, nihče ne odhaja iz dežele za kruhom, celo obratno, po orožje prihajajo migranti. 25 let norčevanja iz Slovenije, 25 let vpeljevanja v hlapčevsko popolno odvisnost. Je to hlapčevstvo zgodba o uspehu? Pri tem pa ne pozabite, da je Guterres Portugalec, ta podatek pa med drugim povežite, da je v Brazliji uradni jezik portugalščina. Zakaj že? Domorodci je do krvavih priseljenih nasilnežev niso nikoli poznali. danes pa je NWO že povsem razsul Brazilijo, jo spremenil v deželo revščine in GSO polj. Je ena od petih največjih proizvajalk GSO strupene hrane na tem norem svetu!!!

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Duterte o ZDA in EU zločincih

Filipinski predsednik Duterte je že pred izvolitvijo za predsednika napovedal boj proti mamilarskim kartelom, saj je bilo uničevanje filipinske mladine zanj zločinsko dejanje. Potem je nastopi predsedniško mesto in začel izpolnjevati obljube. Policistom in vojski je naročil, da morajo razpečevalce mamil aretirati, če pa se bodo nasilno upirali jih lahko ubijejo. In to se je tudi zgodilo. Zahod je planil na svoje pravičniške noge in obsodil kršenje človekovih pravic, Zahodni mediji so se postavili na stran mamilarjev. Če Zahodni najvišji zločinci lahko trgujejo z drogami potem je to pravica tudi njihovih dobaviteljev na Filipinih. In, ker je kršil človekove pravice mamilarskih drogerašev sta si, kot vedno v vseh državah, ZDA in EU izmislili izgovor, da sta lahko napadli tujo neodvisno državo pod ogabnim izgovorom o kršenju človekovih pravic. Izgovor, ki jima je koristil pri pobijanju nedolžnih, kot je zadnja dva dneva bilo ubitih več kot 100 oseb, v glavnem civilistov ob napadih ISIS borcev, ki sta jih tja poslali prav ZDA in EU. Kako ponosni smo lahko Slovenci, da smo del teh krvavih popotovanj po državah celega sveta! Pa je povedal le kar pri nas politiki nočejo slišati - ne pokvarite jih z mamili, ne uničite jim pameti! /virSott/

ISIS v službi Pentagona

Vsako razlaganje terorizma, katerega soavtor je bil pred mnogimi leti  od včeraj pokojni Brzezinski, drugače kot Ameriško orožje za nove vojne, je grozljiva laž. Izpustimo vse dosedanje teroristične napade, katerih poveljniki so bili vedno v Pentagonu  in si poglejmo izjemno poučen najnovejši primer na Filipinih. Duterte je zelo moteč za Američane, kar v znanstvenem jeziku pomeni za NWO. Treba ga je nasilno zamenjati, kot Asada v Siriji ali uspešno Gadafija, zato so na vrsti ISIS teroristi. So že na Filipinih, so že začeli z naročenimi akcijami, denarja in orožja imajo za zdaj dovolj iz Pentagona.  Treba je vedeti, da je Zahod ali NWO v ozadju ISISa kjerkoli od prvega dneva, sicer Zahoda ne bi bilo več. In vojna na Filipinih jim bo finančno pomagala obstati, vojna je zelo zaželjena. Ne more neki nepomembni Duterte proglasiti ZDA samo za sovražnika Filipinov, ko pa je sovražnik najmanj polovice sveta. Zdaj bo ISIS pokazal svetu, da je izjemno močan, pomemben in predvsem ne ozko usmerjen. ZDA niso nikoli želele uničiti le ene države. To Duterte ve, ve pa tudi kdo je rodil to ISIS zalego. Ampak Zahodni svet se ne bo postavil na njegovo stran, oni so zavezniki orožarskih korporacij. Te jih plačujejo! /virActivistPost/

Turčija diktatorska turistična destinacija

Turizem z zelo veliko nočitvami za eno osebo se zelo širi po stari celini. A je daleč pred vsemi Turčija, saj ima v samo enem morskem mestu Silivri, ki leži ob Marmornem morju zhodno od Istanbula, hotel s kar 13.000 posteljami. Gostje so večinoma na dosmrtnem letovanju, brez možnosti kopanja v morju. Zelo redko jih obiščejo sorodniki, saj je v vsaki sprejemni sobi debel stekleni zid in se lahko pogovarjajo le pol ure preko telefona, ki beleži vsako besedo. Tudi novinarji pridejo na obisk te lepotice zgolj izjemoma, le v primeru, da jih Erdogan obsodi za nasprotovanje njegovi srčni diktaturi enoumja. Da je posel dobičkonosen se je pokazalo že ob lažnem poskusu državnega udara, zdaj, ko je Erdogan dosegel tudi na papirju, da lahko kot diktator izkorišča narod po lastni volji, pa gradbeniki že slavijo. Potrjen je načrt za novih 179 hotelskih objektov z enakim namenom, vojska pa se je zavezala, da bo sama dovažala turiste./virGlobalCir/ NATO prav zaradi tega gospodarskega čudeža ne želi prekiniti sodelovanja z Erdoganom, saj tudi sami vidijo velik potencial v takem turizmu.Bo Slovenija idilična gostiteljica bodočih NATOvih turistov? Glede na zaljubljenost v NATO in Erdogana, skoraj zanesljivo, zakaj bi sicer tako vneto razprodajali državo! 

Zahod tudi ob nedeljah s krvavimi rokami

Povzetek svetovnega dogajanja za nedeljo je grozljiv. Od laganja in pretvarjanja francoskega dečka Rothschildov do Sirskih zahtev  OZN, NATO izživljanja z novimi vojaškimi vajami na Ruski meji in vojaškega izživljanja Združenih narodov v Libiji. Vse pa pelje v nove spopade, novo prelivanje krvi in poveličevanje gospodarjev sveta, v katere še vedno 90% ljudi ne verjame in so prepričani, da je vojna rešitev za njihove težave, oni pa so brez dela in kruha, ker ne znajo delati. Macron že ves vikend na srečanju sedmih največjih svetovnih zločincev G7 laže in naklada o povezavah z Rusijo. Ker pa jutri pride Putin v Pariz je moral retoriko malce osladiti in je začel laganje s pomembnostjo Rusije pri reševanju mnogih svetovnih konfliktov. Ko je izrekel Sirija in Ukrajina je v resnici hotel prenesti le ukaz gospodarjev, da se mora Rusija umakniti iz obeh držav, Ukrajini pa vrniti Krim in še kaj. Le kaj bo lagal v živo, še posebej, ko Putin ne bo hotel povohati njegove stare mame? In zakaj sladiti besede, ko pa zahteva nadaljevanje sankcij proti Rusiji? Sledi Sirska zgodba, saj so Sirci uradno zahtevali od NWO kronske organizacije OZN, da ustavijo Ameriške napade na njihovo državo, saj so napadi zgolj izgovor, da gre za boj proti terorizmu. Zadeva je prav nasprotna, bombardirajo področja, da dvignejo raven svojega terorizma, ki ga tudi izdatno plačujejo, saj je edini namen odstranitev Asada in razdelitev Sirije. Zelo podobno se dogaja v Libiji, kjer je zahod zločinsko odstavil Gadafja, zdaj pa so OZN nastavile svojo vlado in zato potekajo boji med zavednimi Libijci in zločinskimi OZN pristaši. Ustvarili so namerno sovraštvo in Tripoli gori in bobni, 28 je mrtvih. Je ustvarjena vojna izjemno koristna Zahodu. Potem pa še nova vaja NATA v vseh Baltskih državah, katerih vodje so prodali svoje duše in srce Zahodnim zločincem. Tudi Poljaki na zahtevo Dude so del teh vaj, ne bodo pa še mogli pogledati končnega rezultata, ko oni napadejo Rusijo in takoj zatem izgineta tako Baltik kot Poljska. Ljudje zares nerazumljivo ne dojemajo, da je ustvarjanje vojn načrtno, da se narodi dokončno razdelijo, končna cena pa uničenje EUrope kot smo jo poznali pred Brusljem. Kri v zameno za denar, norci v zamno za zdravo pamet. Pogovarjati se o NATU pomeni biti zasvojen z zločini in naše vodstvo kaže zgolj to navdušenje./virRT/

Manchester priprava na policijsko državo

Če človek vsaj malo bere in spremlja logične spletke, katerih del je tudi Manchester, potem je jasno, da elita ustvarja kaos, da bi uvedla policijsko državo. Terorizem svojih borcev bodo nadgradili s terorizmom svoje policije in vojske. Pri tem so tako prozorni, da vedno ponavljajo enake scenarije. V Manchestru so tudi identificirali samomorilskega napadalca, katerega že, potem, ko so v truplu našli bančno kartico. Ha,ha,ha! Takoj zatem so ugotovili iz katere teroristične organizacije je oseba in sledilo je neprijetno presenečenje. Te teroriste finančno izdatno podpira prav Krvava Kraljevina. In potem še ljudska zabava za pranje možganov, kar nogomet danes zanesljivo je. Lastnik kluba Manchester City je bogataš iz Združenih Arabskih Emiratov, ki tudi zalagajo teroriste z izdatnimi bančnimi kupčki. Je lahko dogodek in na desetine enakih res slučaj? Samo naivneži ne dojamejo, da je vse zelo pripravljeno s strani najvišjih vojaških strokovnjakov in financirano iz istih virov kot terorizem. Ljudem je treba preprečiti ozaveščenost, ostati morajo v svetu laži kot izjemno vodene ovce na pašniku, kjer so okoli njih zgolj CIA in MI6 varnostniki! /virDavidIcke/ MK Ultra in droge v službi elite!

Trump prisega na Ameriške avtomobile

Je bil kot medijsko plačani trobač na sestankih po EUropi. Trump je metal same puhlice, saj česa resnega itak ne pozna, kaj šele se zaveda. Tako je Nemčijo okrcal, da njena vozila, ki jih prodajajo v Ameriko, on ne bo več prenašal. Zaustaviti je treba prodajo EUropskih avtomobilov, saj mu delajo samo škodo. Američani morajo voziti zgolj Ameriške avtomobile, torej neudobne, energetsko požrešne, smešnih ali drakonskih oblik, nezmožna preživeti vsaj eno leto. Je nek Ameriški bralec pred časom objavil prekrasno razlago o teh avtomobilih: " Sem pripeljal Toyoto na redni servis, pa so mi kot nadomestno vozilo ponudili neki novi Chevrolet. Sem mislil, da mi hočejo vsiliti konjsko kočijo!"  Trump se doma redno hvali, kako se vozi s kolesom, saj se je kot predsednik naučil tudi tega. Ne sme se voziti v tujem vozilu, ker so prelepi za Američane, ne sme se voziti v Ameriškem, ker ne bo prišel na cilj niti prvi dan. Mediji sicer niso povzeli zasebnega pogovora, a primerjava je bila dobra "Amerika je kvaliteta, poglejte naša vojaška letala, 60% je neuporabnih. Zato bomo afere Volkswagen ponovili, še velikokrat"!

Ena svetovna vlada

Svet je 89 let trpel zločinca

Teden prehoda v eno svetovno vlado

Ariana Grande lutka NWO

Komaj polnoletna pevka, ki je imela nastop v Manchestru ob dogovorjeni vojaški vaji, je pričakovano le še ena iz črede NWO pevcev, ki so dali svoje pevske sposobnosti za denar Rothschildom. Združila se je s Holywoodsko elito, ki ob vsakem javnem nastopu razkazuje znake zločinske elite in je na to ponosna. Če tokrat spustimo vojaško vajo kot tako in se opredelimo raje na to elitno znakovno izživljanje, nam vsi znaki povedo, kako je treba ljudi žrtvovati v obredih. Naj bo to Ariana, ki je, kot ostale pevke, v spolnih prekoračenih uslugah prišla do te elite, ne kot del ampak kot hlapec, ki se lahko s tem hvali ali pa v najhujšem primeru otroci, ki so obredne žrtve teh zločincev. Recimo najpogosteje na Angleškem Kraljevem dvoru. In v tej združbi najhujših kriminalcev boste našli toliko pevcev, glasbenikov in igralcev, da boste, mogoče, z glasbo končali tako kot s filmi. So le še propaganda za eno svetovno vlado, oni pa imajo kot plačilo dovoljenje za veliko nastopov in vlog v filmih. Morajo pa obvezno vsi uporabljati znake teh Iluminatov, kajti svojo prodano dušo morajo dokazovati vsak dan, sicer je uspeha konec. In Ariana Grande Fraud je veliko dni pred koncertom vedela, kako bo potekal, v to je privolila in dobila zagotovilo, da se bo vse začelo dogajati, ko odide z odra. In spremljati, poslušati ali kupovati izdelke takih prevarantov pomeni, da podpirate tudi krvavo dogajanje, če se zares zgodi! Bono ali Rihanna ali Merkel ali Juncker, isti drek! /virWakingTimes/

Kako uspešno deliti in vladati ljudstvom

Danes je za elito, svetovno ali našo, najpomembneje, kako ljudstvo prepričati, da je izmišljen svet v katerem živijo resničen. Zato potebujejo veliko igralcev, ki bodo tragikomedijo izpeljali po načrtih. Obvladati morajo tehniko kako laži postaviti na zemljo kot edino resnico, torej zavajati ljudi do popolnosti. Znati morajo odvrniti pozornost ljudi od bistva in jih zasuti z nepomembnimi dogodki, ki naj bi pokazali kako elita skrbi za ljudstvo. Med temi zavajanji pa je med najpomembnejšimi znanje razdeliti ljudi, da jih potem brez težav vodiš v želeno luknjo in z njimi upravljaš zgolj na zelo tankih nitkah. In igralci najeti s strani elite nastopajo na tragikomičnih predstavah tako v politiki, gospodarstvu, znanosti, bančništvu, religiji, vojski, zdravstvu, farmaciji in še na mnogih področjih. Ljudi je treba postaviti v središče bitke, kjer je edini nasprotnik drugače misleči na naštetih področjih in zato ni sposoben videti večje slike, ki grmi v ozadju gledališča in bitke. Navaden človek ne sme nikoli dojeti, da je zlorabljen in služi kot poceni orožje za vzpostavitev popolne diktature. Na vseh področjih imamo lažno levico in desnico, ki svojim vedno dopovejo, da imajo samo oni prav, da je edina resnica njihova, pri tem pa nobena stran ne ponudi prave vrednosti človeškega bitja. Seveda nobena stran nikoli ne bo zmagala, ker je tak dogovor, zmage so le začasne in zelo kratkega obdobja. Vcepijo ljudstvu vedno veliko laž, da vas želijo nasprotniki oslabiti, vi pa jim tega ne smete dopustiti. In borba se začne. Najlepši dokaz teh skrbno načrtovanih delitev in vladanja so predsedniške volitve, ustvarjanje vedno novih vojn, da se bomo mi in oni borili proti njim in nam. Vojne seveda nikoli ne uspejo, še nikoli v zgodovini niso. So le iztočišče za milijardne zaslužke elite, ki jim jih naivno deljeno ljudstvo podarja. Enako močno orožje pravilnega nadzora je nadzor dogovorjene opozicije in, kot je že Lenin rekel – »najenostavneje je nadzirati opozicijo tako, da postaviš svojega človeka za njihovega vodjo«. Prav tako je pomembno pomešati »prave« ljudi, torej služabnike elite na predsedniške in ostale pomembne položaje, ki so vešči izdaje sočloveka in ustvarjanja zlobe do nasprotne strani. Že Albert Pike je napisal, da svet vodijo Prostozidarji in njihovi agentje, vsi pa v službi neznanih vodij sveta. Objavil leta 1871, podatki p pridobljeni iz leta 1800, ko je ustanovitelj Mafije in Prostozidar Giuseppe Mazzini rekel, da je treba na tem svetu izpeljati tri /3/ Svetovne vojne, da bo postalo ljudstvo planeta popolnom vodljivo. Leta 1800!!! Če poenostavimo, na svetu imamo demokrate proti republikancem, ki se na zaprtih večerjah vedno dogovorijo za naslednje korake, ki pa jih kasneje elita dopolni in dovoli. Nobenega koraka ne morejo narediti samostojno, mediji pa so zadolženi, da poveličujejo ene ali druge, odvisno kdo jih plačuje. Svet ima danes zato Trumpa in Putina, mi Kučana in Janšo, banke pa so v lasti Rothschildov. Kot bi rekla elita – »bog ne daj, da se ljudje poenotijo in začno združeno delovati, potem je z nami konec!« In res je edini recept, da se otresemo že stoletnega sistema deli in vladaj, da začnemo dojemati sliko, ki ima v naših glavah preveč lepotnih ponaredkov. Dojeti je treba, da sta Jože in Tone navadna človeka, ki bi rada spodobno živela brez stresov, a so Jožeta prepričali v Janšo, Toneta pa v Kučana, zato ne vidita, da je več kot le kruh obema enako dobrodošel, do njega pa lahko prideta zgolj brez nameščenih vodij za razdvajanje. Treba je razumeti, da danes ni nasprotnik Toneta Jože in obratno, celo ne Janša in Kučan, pač pa elita, ki vodi desnega in levega, da sta Tone in Jože skregana na smrt! Dojeti je treba, da je naš in njun edini sovražnik skrita elita, ki se zločinsko izživlja nad vsemi zgolj in samo zaradi bogastva, naravnega in človeškega. In boj proti tej eliti je lahko na daljši rok edina rešitev suženjskega odnosa navadnega človeka do kapitala in krvave elite! Škoda, ker gredo stvari v pravo smer odločno prepočasi! /virHumansareFree/

Papež največji zaščitnik pedofilov

Vsule so se kritike na Vatikan, a kaj, ko kritiki nimajo nobene moči. Je papež Frančišek potrdil, da 2000 Vatikanskih pedofilov ne bo nihče preganjal, da si ne zaslužijo poniževanja in jim bo bog oprostil njihova nesebična dejanja. Če je nek župnik posilil 30 mladoletnih in jih okužil z virusom Aids to ni nič narobe, imel je dobrosrčne namene. Župnikov Papež ne sme obsojati, kajti množice jim verjamejo in bila bi tragedija, ko bi jim slepi verniki nehali voziti svoje otroke. Zato je prepričan, da so njegovi somišljeniki upravičeno oproščeni najhujšega zločina nad otrokom in ve, da je s tema dejanjem Vatikan na pravi poti. Zato ne imejte pomislekov tisti, ki naivno vozite svoje otroke na obrede, se bodo morda nauičili kaj je zločin nad otrokom./virNSP/ Da pa obstajajo hujši obredi z otroki na najvišjem Vatikanskem položaju pa od papež ne smete pričakovati poročil. To bo vedela mogoče angleška kraljica in iluminati, torej udeleženci, ostali pa niso vredni, da bi bili seznanjeni s tem kultnim obredom poveličevanja otroške krvi. Za Vatikan in elito so otroci kot voda, prepotrebno sredstvo krvavega izživljanja, nujno prisotno vsak dan.

Suženjstvo se zgolj stopnjuje

Pred nekaj stoletji so vozili črne sužnje v Ameriko. Če se niso obnašali ponižno, kot so njihovi gospodarji zahtevali, so jih pretepali, tudi do smrti, kot opozorilo drugiim sužnjem. Neubogljivosti je sledil odvzem hrane za celo družino, posilstvo žena. Življenje sužnjev je bilo vredno le toliko kolikor so dali gospodarjem, človeške topline in razumevanja ni bilo do njih nikoli. Mrtev suženj je pomenil, da je moral gospodar le na brezplačno tržnico po novega. V 21-tem stoletju pa je velika večina svetovnega življa zaljubljena v suženjstvo, živi od njega, čeprav so novodobni sužnji, a prenemumni, da bi to dojeli. So sužnji bankirejm, farmacevtom, medijem, vojnim dobičkarjem. Verjamejo v terorizem proti kateremu se je treba boriti z njihovim denarjem, namesto, da bi ga oni porabili za človeške potrebe. So sužnji podnebnih laži, da gre spet iz njihovih žepov več denarja prevarantom. Povečujejo se celo množice, ki verjamejo, še bolj kot suženjsko, GSO pridelovalcem, čeprav imajo oni namen zgolj prevzeti v svoje roke vso hrano tega sveta in z njo služiti, z roko v roki s farmacevti. Novodobno suženjstvo, ki ubija solidarnost, sočutje in toplino do sočloveka. Seveda so vodilni na tem suženjskem področju prav Zahodni sužnji, ki so vzeli fašistični neoliberalizem kot svojo rešitev, a ne vedo pred čim jih bo ta fašizem rešil. Imajo drobiž, mnogi celo za avto, da so tiho in delajo še naprej kot sužnji. Poslušajo kot motorji na pritisk plina, celo tekmujejo kdo se bo hitreje odzval požrešnosti svojih gospodarjev. Ko slišijo v medijih laž, je zanje to prerokba za celo življenje, ni jih sram delati brez razuma za fašistične oblastnike. Pri tem so sužnji obveščeni, da so na varnem, kajti policija in vojska jih nadzirata dan in noč, angleško govoreči in pisoči Sionistični mediji pa jim s pravljicami kradejo še zadnje celice možganov. So sužnji zdaj že prepričani, da je krvava vojna danes zgolj še rešitev zanje, če hočejo nekoč lepo živeti. A kaj, ko bodo v vojni le postranske žrtve ali celo plačanci, da gredo ubijati. Po koncu vojne pa njih več ne bo, saj bodo roboti že dovolj številčni, da prevzamejo več kot njihovo delo. Danes so v EUropi, v ZDA, na Japonskem, v Kanadi, Avstraliji in ostalih neoliberlano fašističnih deželah ljudi že prepričani, da za njihov blagor obstaja trg delovne sile, s katerim si zagotovijo delo. Zato se moramo vanj zaviti, da bodo omogočili požrešnost, seveda tistih, ki so si ta trg izmislili in jim omogoča neomejeno, nenadzirano požrešnost. Ponosa ni več, ponosa na svobodno človekovo življenje, ustvarjanje, razmišljanje. Vsak, ki zanika dobrote neoliberalnih fašističnih vladarejev je zarotnik, ki mu je teba takoj soditi in ga uničiti. Prav zato gre tudi veliko suženjskega denarja za nove šolske programe, da se v bodoče ne bi zgodili upori proti neofašizmu, da bodo ljudstva še naprej s ponosom odhajala na krvave bitke proti nedolžnim ljudem. In leto 2017 je leto številnih volitev po tem zločinskem Zahodu, tudi pri nas. Zato je čas, skoraj zares zadnji, da rečemo nočemo suženjstva. Dojemimo najprej, da smo sužnji, čeprav smo naivno verjeli desetletja, da smo napredovali v svobodo, a je ta svoboda le pri tistih, ki nas lahko svobodno in nekaznovano zasužnijo in zlorabljajo za svoje lastno blagostanje. Mogoče je res zadnje leto, ko lahko temu naredimo konec, kajti pozneje bodo stroji upravljali z nami tudi na način, da se več ne bomo znali odzvati!! /virGlobal Research/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Agrokor izjemno orožje za Balkan

Vlada uživa ob neplačilu delavcem Litostroj Jekla

Bo Jamnik zradiral upokojence?

Pahor skakljal po rdeči preprogi v Berlinu

Razkrito - tudi NLB ni v naši lasti

Polna NLB gre zdaj lahko k tujcem

Hrana, zdravje, narava

Boj proti nasilnemu cepljenju

V Gardalandu cepljeni prinesli ošpice

Za preživetje s konopljo dosmrtni zapor

Dokler se človek ne zaveda svoje odvisnosti od države, je pripravljen narediti mnoge neumnosti, tudi zločinske. Pa ne zase, za državo. Tako je nasedel Ameriški veteran in kot vojak trikrat sodeloval v napadih po Afganistanu in Iraku. Potem je bil častno razrešen, zaradi zdravstvenih težav. Zbolel je, očitno je bil v taki enoti, ki je uporabljala strupeno zločinsko strelivo, ki pa očitno ni pobilo samo domačine, pač pa je zelo prizadelo tudi naivne slepe vojake. Takoj po vrnitvi iz Afganistana je moral na zdravniško terapijo, rezultat 18 tablet na dan za njegovo bolezen. Stanje se je vidno slabšalo, zato so plačani zdravniki le menjali farmacevtske zvarke, a po  nekaj mesecih je veteranu bilo dovolj, saj je hotel vsaj nekaj časa preživeti tudi s svojimi otroki. Znanci so mu svetovali konopljo, ki jo je sprejel in, seveda teorija zarote, ozdravel je. Jetra so iz stanja neprepoznavnosti dobila že skoraj povsem normalen izgled, lahko je objel in dvignil otroke. A potem je ta ista zločinska država, ki ji je služil z zločini, na enako zločinski način ukrepala še proti njemu. Je v zaporu in čaka po hitrem postopku sodni postopek, kjer mu grozi dosmrtni zapor, ker je policija našla v njegovem stanovanju 30ml konoplje za njegovo zdravljenje. To je po mnenju sodstva zločin, kar so počeli in še počnejo v Afganistanu in Iraku pa dobrodelna misija. /virFreeThoughtProject/

Ne obrnite hrbta najboljšemu prijatelju

Kako pomembno je prijateljstvo za človekov naravni razvoj, kako izjemno zdravilo je za mnoge tegobe in stresne situacije. Zato je še kako pomembno, da imate enega prijatelja vedno v svoji glavi in z njim komunicirate, mu pomagate, ga v težkih trenutkih prosite za nasvet in se mu za vsako prijateljsko pogovarjanje oddolžite. On je edini, ki vas ne bo nikoli prevaral ali zapustil, čeprav obstaja izjema, za katero pa on ni kriv. S prijateljem si morata biti z roko v roki vseskozi, ko njemu dostavljate podatke vam on vrača z logiko. Ko ste aktivni on teče z vami. Ko pa začnete verjeti drugim in ne njemu, začne tudi on umirati. Ker vidi, da ga ne potrebujete, da ste sprejeli svet, kot vam ga pokažejo neznani, zgolj javno posladkani prijatelji. Zelo priporočljivo je bližnje srečanje z njim vsaj enkrat tedensko, se temeljito pogovoriti, pregledati in preveriti ali je bila na prijateljstvu storjena kakšna napaka. Tudi napake je možno odpraviti, vendar je prav zato pomembno medsebojno zaupanje. Ta prijatelj zna zbrati vse vaše izkušnje, vse vaše znanje, ga povezati v logiko in vam ga prijazno vrniti med vsako vašo aktivnostjo in žalostjo. Ne izneverite ga, stisnite mu roko vsak dan. Ta prijatelj je vaša pamet. Brez njega vi niste vi! Zato ga nikoli ne prodajte.

Plačilo pozebe le, če kmet ne crkne

Je nujna obrazložitev Židanove strokovne izjave, da lahko škodo zaradi NATO pozebe plača šele po enem letu. Treba je vedeti, da denarja nimamo. Ko pa se zadolžimo gre najprej za odplačilo obresti gospodarjem, potem za stroške pogajanj o razprodaji dežele in šele nato pride na vrsto škoda, ki jo je NATO naredil kmetijstvu. A ne plačilo, najprej morajo birokrati izračunati razliko v ceni med GSO in naravno pridelanim sadjem ali zelenjavo, potem to pošljejo v Bruselj, ki zahteva zamik najmanj eno leto. V tem času naj bi mnogi kmetje dejavnost opustili, ker jim je od lani vsega zmanjkalo, saj niso nič prodali. Ko je potrjeno, koliko kmetij je uničenih ima Židan šele dovoljenje, da pripravi prva izplačila. Tudi letošnja zmrzal ne bo pred majem prihodnje leto, saj je treba najprej Magno urediti z milijoni. Ko bo potrjeno izjemno zmanjšanje kmetijskih površin, potrjena pogoba o gradnji Magne z Židanovim prijateljem, če pa ne  bo šlo dovolj hitro to uničenje, pa lahko pričakujemo še ponovitev kakšnega Kemisa. Medtem Židan seveda potuje na Dunaj, kajti Slovenija ga ne zanima, kot ga na začetku sijoče politične kariere ni prašičja farma v Nemščakih. Tam je cepil prašiče, da so pocrkali, kot NATO cepi slovenska polja z istim namenom!  Bosta Židan in NATO uspela zamenjati mati naravo še v tem mandatu?

Z vremenom nategnili še Afriko

Dežela Zambija leži tik pod ekvatorjem in je skoraj sinonim za vročino. Ima sicer tudi precej vode, znani so Viktorijini slapovi, zato jim celo poljdeljstvo uspeva. Ampak Afrika vendar ne sme hrane pridelovati, Afrika je za sužnje in naravna bogastva. Zato je bil te dni zelo nenavaden telefonski pogovor med dvema prijateljema, od katerih je eden šel na potovanje v Zambijo. Že naslednji dan pokliče in se pohvali: "Ej, kolega, igramo se v snegu". "Se norčuješ?" " Ne imamo slike otrok, kako se igrajo in uživajo nekaj nepojmljivega. Ti jih pošljem" Ja, sneg imajo na tropskem področju, kjer povprečna temperatura maja ne pade pod 13 stopinj, sneg pa je kot tigri pri nas na prostem. Ampak HAARP deluje, Rothschildi niso zastonj ukazali 183 svetovnim idiotom, da morajo podpisati Pariški podnebni nateg.  Zdaj tudi tam lepo izkoriščajo znanje chemtrailsov v povezavi s HAARPom in posledice so neizbežne in po željah vrhovnih zločincev. Aluminij in ostale kovine ter toksične snovi na nebu ustvarijo predpogoj, da lahko HAARP postaje nemoteno pošiljajo vremenske dogodke kamorkoli. In samo poglejte si kje vse jih imajo, od ZDA do Rusije in Kitajske. Rothschildi so zares vložili ogromno denarja, zato je tako dobičkonosna njihova tovarna vremena, AccuWeather, ki se za javnost ukvarja z napovedmi vremena, v resnici pa za spremembe vedo nekaj dni vnaprej, saj jih oni ustvarjajo. Vremenski zločini so danes eno najhujših dejavnosti proti človeštvu, z vremenom lahko uničiš ogromne površine. Tisti, ki pri nas naivno mislijo, kako se vreme zares segreva, pač nimajo spomina, ki bi vsrkal dogajanja za več kot nekaj dni nazaj. Zato samo zadnja dogajanja poglejmo, pred dnevi pretoplo, potem močna ohladitev, danes spet nenormalno vroče in vikend bo spet mrzel. Zjutraj in popoldne so množično škropili, oblake že premikajo v ravnih vrstah in vse gre po načrtih elite. Pozebe, suše, poplave. Razlika je le v tem, da smo pred mnogimi leti res vse to poznali, a nikoli niso šle spremembe iz tedna v teden v drugo skrajnost. Zato se ne smete čuditi, ko naš ARSO tolikokrat zgreši napovedi, saj vsega celo ne smejo vedeti. In, ko ti je svet dolžan 210 trilijonov je z njim izjemno lahko upravljati./virActivistPost/

Nasprotnike cepljenja je treba obesiti, kajne?

Novi zločini nad Slovenci, 18.maj 2017

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.17

Božo Žabjek

pred 1 urami
Bruseljski fašizem nad Slovenijo
Zločin, ki smo ga spet deležni po enem tednu mirovanja je zares potrebno označiti kot genocid. Kar danes vidimo nad ...
(0)
pred 16 urami
Duterte o ZDA in EU zločincih
Filipinski predsednik Duterte je že pred izvolitvijo za predsednika napovedal boj proti mamilarskim kartelom, saj je ...
(0)
pred 16 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Dobro jutro vaša visokost PahorŽelimo vam iskreno dobro in skrito dobro jutro, zato vam preko naših ...
(0)
pred 17 urami
Stanovanja za reveže čakajo bogate
Kako arogantna je naša država do množic, ki več ne morejo preživeti. Deložacije se vrstijo, rubeži tistih, ...
(1)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Nemška vojna letala bližje krvavim ciljemJe pred dnevi Merklova jasno povedala, da so pred vrati volitve in zato ...
(0)
pred 2 dnevi
ISIS v službi Pentagona
Vsako razlaganje terorizma, katerega soavtor je bil pred mnogimi leti  od včeraj pokojni Brzezinski, drugače kot ...
(0)
pred 2 dnevi
Boj proti nasilnemu cepljenju
To soboto, 3. junija 2017, bo svetovni dan ozaveščanja o strupih, ki jih prejmete skozi cepljenja. V veliko ...
(0)
pred 2 dnevi
Turčija diktatorska turistična destinacija
Turizem z zelo veliko nočitvami za eno osebo se zelo širi po stari celini. A je daleč pred vsemi Turčija, saj ...
(0)
pred 2 dnevi
Židan odločno v razprodajo slovenskega gozda
Da je Židan že dolgo zgolj birokratsko orodje neoliberalnih kapitalistov ni nobenega dvoma, že zelo dolgo. Da je bila ...
(0)
pred 2 dnevi
Zahod tudi ob nedeljah s krvavimi rokami
Povzetek svetovnega dogajanja za nedeljo je grozljiv. Od laganja in pretvarjanja francoskega dečka Rothschildov do ...
(0)
pred 3 dnevi
Svet je 89 let trpel zločinca
Pokopali so enega največjih zločincev iz NWO združbe, ki je od samega začetka iskal možnosti ustvariti vojne in ...
(1)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Pahor teče h gospodarjem v OZNV ponedeljek bo Pahor obiskal Gutterresa, saj je 25-ta obletnica vstopa Slovenije v ...
(0)