Je Netanjahu prepričal Putina?

Medijski nasilni nadzor možganov

Žival ve kdo in kaj je človek

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.6.17

Spored cirkuških predstav za 23.junij 17

Spored cirkuških predstav za 22.junij 17

Spored cirkuških predstav za 21.junij 17

Spored cirkuških predstav za 20. junij 17

Spored cirkuških predstav za 19.junij 17

Slovenija

Hvala za ošpične laži

Ošpice še vedno obstajajo, a so mnogo manj nevarne od drugih bolezni. Imamo pa tudi cepiva, ki nič ne delujejo in so namenjena farmacevtski požrešnosti. Saj veste, če bi cepiva lahko pomagala bi bila prepovedana, kot volitve. Zato je zdaj pravi trenutek za ogabno zavajanje naivnih množic. Naslovna novica so trije novi oboleli v Mariboru, od katerih eden ni bil cepljen in je bil v stiku z okuženim v Srbiji, medicinska sestra je dobila en odmerek cepiva, doktor kar dva in oba sta zbolela. To je po razlagi lastnikov cepiv, torej Nacionalnega inštituta za Zdravje zelo redek, a naraven pojav, da cepiva ne pomagajo, Kot pač skoraj nikoli, zato jih imajo za milijone evrov. Ampak to ni težava, bomo ljudem povedali, da je  bil ta naravni pojav enkratno prisoten v Mariboru, naj se oni vseeno cepijo in darujejo milijonček tako NIJZ kot farmacevtom, da bo kasneje pojav povsem reden in naraven, saj narava več ne bo sprejemala umetno vnešenih virusov. Ja, zdravnik se je cepil dvakrat, zdaj bo poskusil še s cepivom proti farmacevtski pogoltnosti, čeprav to cepivo dokazano še nikoli ni delovalo. Malce več dela bodo imeli le zadolženi za laganje narodu, saj bodo morali podrobno in strokovno v nerazumljivem jeziku razložiti zakaj cepljeni zbolijo, necepljeni pa skoraj nikoli. Verjemite pa, da ukaza iz EU, kako mora ves nekdanji Vzhod na obvezno uničevanje, ne boste slišali! Zato si je treba dobro zapomniti staro izjavo dr. Sachin Patela: Uporabnega cepiva ne bomo imeli vse dokler ne izumimo cepiva proti požrešnosti farmacvetov!

NATO navdušen nad vremenskimi uspehi v Sloveniji

Zato so poslali tud uradno za javnosti prikrito pismo medijem in ARSO: Navdušeni smo kako ponižno spremljate naše trdo delo, kako veliko strani in ur namenjate škodi, ki vam jo povzročamo, navdušeni ste nad veliko točo in poplavami, dežjem vsak dan, zato vam prav v trenutku, ko berete naše prejeto poročilo pošiljamo že nov paket. Prihaja s Hrvaške in gre proti Alpam, popolnoma črn, le proti Primorski imate en raven koridor, kjer imajo nekaj sonca, da bo izgledalo še bolj naravno. Naš pilot v na papirju vašem helikopterju nam je že sinoči sporočil, da je vse OK, da nihče ne protestira in lahko danes in naslednje dneve ponavljamo zločin. Vaša vloga je za nas zelo pomembna, kajti znate lagati ovcam, da so to naravni pojavi in se zato nikoli nihče med vami ne vpraša kdo ustvarja to zločinsko vreme. Milijonsko škodo boste pač poravnali poleg milijarde dvesto, ki ste nam jo namenili tudi za take zločine, denar je vedno na razpolago v Bruslju, saj vam v zameno vedno vzamemo del države in gospodarstvo. Prosil bi vas ob koncu, da svojega prelepega obnašanja ne spreminjate in še naprej z lažmi napovedujete vreme in ocenjujete škodo po naravnih katastrofah. Strele so za lep pozdrav, vaši NATO gospodarji, Bruselj, 13.6.18.

Črnomelj kot očala za resnico

Ste se morda vprašali, kako je možno, da ste volili kogarkoli od teh, ki naj bi zasedli Vladne položaje? Kako je možno, da doživite, predvsem Črnomaljci, takšen vremenski zločin, volili pa ste, tisti, ki ste, osebe, od katerih nobena ni zahtevala v svojem predvolilnem programu ukrepanje proti vremenskim zločinom, ki prihajajo iz Bruslja? Ko ne bodo mogli več lagati o naravni toči za nek določen poletni čas vam bodo nasuli tone dežja, da vas poplavi ali pa vam bodo vzeli dež za dlje časa in vam izsušili zemljo. Ker to lahko, ker sodobna tehnologija magnetenega valovanja iz radarjev to omogoča in je namenjena le temu. Le zakaj bi sicer vremenski radar na Pasji Ravni imela v lasti vojska in ne Ministrstvo za okolje ali kmetijstvo? Ker pač vojska edino lahko naredi vsakršen zločin, saj to vadijo vsak mesec! Vedno pa pod okriljem NATO in Ameriške vojske!

Simonov zaliv odhaja

Slovenija ne bo nikoli razumela kako jo peščica krade izjemno načrtno in izjemno uspešno. Upokojenci vlagajo za svoje višje pokojnine v Modro Zavarovalnico, da bi skupaj z ostalimi prevarantskimi kapitalskimi družbami kot sta KAD in KD, zdaj z upokojenskim denarjem kupili Simonov zaliv. Seveda ne za dolgo, kajti šef Jamnik in nadzornik Štrukelj dobro vesta, da je preprodaja javnega premoženja izjemno donosna, a žal ne za upokojence, ki niti za SVIZ ne vedo. Zdaj bo tudi Izola vstopila na potovalni seznam Portoroža, torej na plovbo v tuje roke, kajti Slovenci si ne zaslužimo imeti svojega turizma. Zato verjamemo prevarantom in jim dovolimo zlorabiti nas, tako delavce kot upokojence in ves dobiček s poslom prevare bo šel spet v izbrane roke. Še malo pa obale sploh ne bomo več imeli, pa naj bo to turizem ali luške dejavnosti. Le kaj bomo mi s tem, ko pa znajo izžemati le tujci, s katerimi so naši politično prisesani v še kako prijateljskih odnosih. Od Trieste do Pola bo v bodoče le še Una sola strada!

Pranje denarja oproščeno za vedno

Banka Slovenije je po navodilu Rothschildov umaknila vse nadaljnje tožbe zoper razkrito umazano poslovanje v dokapitalizaciji bank, pranju denarja in prikrivanju podatkov o odletelih 75 milijardah. Ustavno sodišče je pač dobilo dovoljenje, da prvo tožbo razveljavi, ker je medtem že bilo dokazano v Parlamentu, da je bilo zadnje pranje denarja preko NLB namenjeno razvoju Iranskega jedrskega programa, torej podtaknjen inštrument lažnega prikrivanja, Bratuškova pa zdaj kandidira in ne bi bilo prav, da se izpostavi njena vloga pri takratnem 5 milijardnem pranju skozi banke, zaradi katerega je prišlo do dokapitalizacije pokradenega. In ne nazadnje, saj Slovenija ne upravlja s svojim denarjem, torej je razkrivanje nesmiselno, ker bodo gospodarji vedno zanikali kakršno koli škodo, ki so jo povzročili Slovencem. Lahko mirno spimo naprej, naš denar pač redno in zelo sistematično odhaja na zahtevane lokacije, od orožarskih korporacij do bančnih oaz s katerimi upravljajo Rothschildi. Po teh zadnjih potezah lastnikov Banke Slovenije je pričakovati hitrejše razpletanje gledališke predstave, da bodo preko novih parlamentarcev navdušili narod in za vedno skrili oprane slovenske, ne Iranske milijarde.

Jadranski udar kot vojaška zaščita nedeljskih volitev

Obstaja zelo velika nevarnost, da bi Rusija v nedeljo napadla Slovenijo, saj so volitve, ki o ničemer ne odločajo, kar pomeni nadaljevanje sovraštva skladno z NATO in EU diktaturo. Jadranski udar bo zato od nedelje naprej na ozemlju Ameriške vojaške baze Slovenia sprejel kar 700 sorodnih norcev iz 22 držav, ki imajo enake težave z vojaškimi napadi iz Rusije. Zato so danes že uprizorili neuradno vajo, ko je okoli poldneva treskalo zaradi tankovskih granat, saj se morajo udeleženci pripraviti na slabe vremenske razmere, za katere bo od nedelje do naslednje sobote skrbel Bruseljski NATO. Vaja bo potekala na kar sedmih Ameriških točkah, zato bo veliko nekoč slovenskih državljanov poslušalo glasbo iz mitraljezov in gledalo brezplačne prevoze za najeto delovno silo, ki pa jo plačjo prav ti naivni nekdanji Slovenci, danes državljani zelo premišljene EU diktature. Edino vprašanje ob tej vaji zločincev je, kdaj se je toliko novih držav priključilo teroristični organizciji NATO, kajti na prejšnjih vajah, ki potekajo najmanj enkrat mesečno, ni bilo Črnogorcev, Albancev ali pa učencev iz Švice in Jordanije, ki morajo tehnike nasilja prenesti na svoje dežele? Čaka nas torej teden hudega ropotanja, hude gneče na cestah, veliko glasbenih prireditev in gledaliških chemtrails prireditev na nebu. Moramo pa vedeti, da smo že poklonili Američanom dodatno milijardo 200, da take vaje ne bi izzvenele dolgočasno. V Moskvi pa so odprli kinodvorano v Kremlju, kjer bodo lahko gostje vsak dan eno minuto gledali poskuse napada in se pri tem do solz nasmejali, da si polepšajo dan! Ampak vi pa na voliščih ne boste imeli nevarnih trenutkov pred tujci z Vzhoda, saj vas bo Zahod odločno branil in lahko koga tudi povozil, ali kaj hujšega! Pa en teden vesele zabave vam želim.

Nevrologi že javno svarijo pred boleznimi zaradi chemtrailsov

Množice danes bulijo v TV ekrane, saj je prijetno strupena tema pred volitvami- kdo je določen za novega izdajalca! Seveda jih le malo pogleda v nebo predno mrak prekrije zločine na nebu. Chemtrailsi sicer niso tako pogosti kot jih vidijo v Kravavi Kraljevini ali ZDA, a  so zelo nazorni v kombinaciji z radarskimi valovi, ki usmerjajo dežne fronte po lastnih željah. Danes je pogled izjemno nazoren. Vidiš raztrgane in raztegnejene oblake, spodaj Ryan Airov izpust aluminija in zgoraj neznanega prevoznika, ki je stresel Lenarčičev črni ogljik /dobro si oglejte obkroženo črto/. Oboje je zdravju izjemno škodljivo in oboje je na naš planet vrženo s  točno določenim namenom. Zdaj že nevrologi zelo jasno in odločno svarijo, kako je prav aluminij povzročitelj Alzheimerjeve bolezni in demence, kar osveščeni že dolgo vedo, a zdaj so strokovnjaki ponovno razkrili zločinsko zaroto. Pridužili so se jim še letalski veterani, ki so odločno priznali kaj delajo piloti. Žalostno je seveda, da kljub vedno številčnejšim razkritjem in potrditvam množice še vedno verjamejo lažnim politikom in vremenarjem, ki so danes v naših medijih hvalili hitro spreminjajoče vreme, ki nam z oblaki in nevihtami, umetno narejenimi, varuje Slovenijo pred prehudim globalnim segrevanjem. Le kaj so množice na številnih TV ekranih izvedele o svojem bodočem blagostanju in obolenjih zaradi zločinskih izpustov? Laži, laži, laži. Ampak je vredno poslušati, kajti tvoj te nateguje pošteno in v tvojo korist, kajne?  In sonce je že prikrito, ćeprav ga tudi sicer ni več, so vremenski zločinci za danes že skoraj izpeljali nalogo - le še nevihte čakamo! /vir Chemtrails Watch/

Pahor iztiril

Posvetimo se tokrat le eni izdaji slovenskega naroda, ki jo je spet sramotno izpeljal naš predsednik. Sprejel je neko družino, ki je omenjena v medijih, jaz pa je ne bom in jo častil kot borce za svobodo. Pa je družina le sodelavka nekdanjega okupatorja in so ji borci za svobodo ubili člane družine, saj si je takrat marsikateri izdajalec to zaslužil. A pustimo tudi žrtve, pač pa se osredotočimo na osebo, ki niti slučajno ne bi smela biti predsednik države. Človek, ki skozi laganje o spravi poveličuje izdajalce in povdarja svoje gnile poteze kot spravo med Slovenci, je že davno tega zabredel v gnojno jamo iz katere ni izhoda. Poveličevati in se opravičevati izdajalcem, čeprav so utrpeli žrtve v lastni družini, upravičeno, je iz najmanj enega razloga sramotno. Ti izdajalci in njihovi zavezniki, torej slovenska Cerkev, se še nikoli niso opravičili slovenskim borcem za svobodo, slovenskemu narodu za izdajo Sionističnemu Hitlerju in posledično mnoge pokole, a mi in naš sramotni predsednik bi se morali vsak teden nekomu opravičiti, ker še ni dogovorjeni predsednik države, saj je vendar izdajal Slovence državi, ki tudi danes zelo upravlja z našo državo. Tisoči pobitih partizanov leži po Sloveniji in nekdanji stari skupni domovini, ampak za Hudo jamo ne zmanjka denarja, za te pobite s strani izdajalcev ali pa mrtvih, ki zaradi izdaje še danes ležijo na neznanih lokacijah pa niti časa ni. Zagotovo je vračilo v medsebojno razumevanje in sobivanje v narodu pravilna pot, opravičilo izdajalcev bi morali sprejeti,  a ne z visokimi častmi in nadaljevati pot prijateljstva. Vendar je pri nas obratno, predsednik je nor na izdajalce, ker pač rabi njihove glasove in ne tople odnose med državljani. Pri tem je bil oče sprejete družine leta 1946 obsojen kot vojni izdajalec in likvidiran. Pa je očitno Pahor na sodišču dosegel popolno rehabilitacijo tega izdajalca in zdaj se bo moral narod opravičiti, ker je bil kot izdajalec obsojen? Tako nizko smo že, da se moramo pripraviti na predajo orožja, kar je danes edino naša pamet, tujcem, da bodo preko sodobnih izdajalcev upravljali z nami na grozoten način, potomci Pahorja pa jih bodo čez 50 let rehabilitirali, čeprav Slovenije ne bo več. Ne, dragi moji, že dolgo Pahor ni moj predsednik in nikoli ne bo, ker mu izdaj na njegovem delovnem mestu nikoli ne smemo oprostiti. Vsi se moramo zavedati, da je človeško življenje najpomembnejše, na vseh straneh ljudskega razmišljanja in bivanja, a izdati sonarodnjaka, da te tujec ubije ne sme nikoli biti predmet opravičila. Pri tem pa se izdajalec celo nikoli ne opraviči, sam pa zahteva najvišjo domoljubno čast!

Pahor za slabo prebavo

Res, vsakič, ko se oglasi naš najvišji, naj bo to vojaški ali državni, gre človeku na bruhanje, ki pa ni posledica nezdrave hrane pač pa zelo nezdravega govorjenja. Predvsem se zadnje čase loteva vojske za katero bi on verjetno namenil kar polovico proračunskih sredstev. Smo tako pomembna članica NATO? Ali pa bi NATO želel celotno Slovenijo za svojo razširjeno Poček bazo, večjo od Kosovskega BondSteela? Posodobitev in sodobnejša oborožitev je neumnost brez primere, kajti vse to nakladanje bi bilo smiselno, če bi bili samostojna država, ki bi se branila pred Zahodnimi agresorji in njihovimi migrantskimi vojaki. Vrhovni poveljnik hoče sodobno vojsko za misije v Afganistanu, Iraku, Siriji in na Kosovski NATO teroristični bazi Bond Steel, da ne govorimo o skriti misiji v Latviji, kjer imamo kar 50 vojakov na meji z Rusijo. Potem bi Vrhovni rad močnejšo policijo, kajti Zakoni proti ljudstvu bodo vse strožji, saj Amerika vendar prihaja skozi odprta vrata. Pa civilna zaščita, brez gasilcev, za ujme, ki nam jih NATO tako uspešno pošilja in ob koncu poplav ali škode s točami krivijo krajane, ker ne uredijo potokov na lastni strošek ali kupijo letal, da bodo špricali proti toči skupaj s chemtrailsi. Tudi sicer sami sebe ne moremo obraniti, ko bo Zahod želel okupirati našo deželo tudi fizično, saj tega tudi NATO ne bi dovolil. Večji izdatki so namenjeni nakupu Zahodnega orožja, da korporacije veliko zaslužijo in krvavim popotovanjem po svetu, kjer nekteri narodi še ne ubogajo Sionistov in njihovih Zahodnih vazalov. Kako to,da se skupaj z mediji ne loti resničnega problema izjemno slabe nacionalne varnosti? Razprodanih političnih izdajalcev, podtikanja revščine, laganju o gospodarskem razcvetu /tujcev pri nas/ hkrati pa popolno razprodajo, upravljanju naše države v nekem tujem glavnem mestu. Je zato Pahor obljubil Pepžu, da bomo nasilno uvedli verouk v naše osnovne šole, da bodo otroci, torej prihodnje generacije verjele, kako lahko edino tujci zlorabljajo našo državo in tako doživijo rešitveni čudež? Kaj pa tehten razmislek, da je potrebno take kot so Pahor zelo nujno odstraniti, če hočemo še kdaj biti samostojna Slovenija? In takrat bomo potrebovali tudi vojsko in policijo in civilno zaščito. Za ohranjanje svojih meja, ne EU Zahodnih. Zato pa mi je tako zelo všeč pomen besede Zahod v jeziku nekoč naših južnih sodržavljanov - Stranišče!

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Hodeidah nepomemben za Moskvo

Svet vse bolj kaže prave zobe in zares se lahko vprašamo kje so meje umazanih iger svetovne politike. Res že stoletje stojijo za vsemi vojnami Bankirji, ampak kako je možno, da svet tako mirno sprejema vsak dan številne nasilno mrtve? Morda celo najbolj umazana je zločinska predstava v pristanišču Hodeidah, zadnjem Jemenskem, ki je zagotavljal vsaj najbolj nujno humanitarno pomoč 22 milijonom Jemencev. Zdaj so ga Savdijci  s pomočjo zločinskih zaveznikov zbombardirali in pobili nekaj sto ljudi, ogromno ranili in nagnali že 4000 družin iz tega uničenega mesta. In kar je krona perverzne politične igre je prijeten klepet v času bombardiranj na gladiatorski predstavi v Moskvi, kjer sta ob uvodni tekmi Rusije in Savdske Arabije klepetala in se zabavala zločinec Princ Salman in Putin. Zelo očitno je vse dogovorjeno, kajti že samo dovoliti Savdijcem vstop v Rusijo je skrajno nemoralno, pa četudi bi prvenstvo zato propadlo. Res so se tudi s Hitlerjem srečevali vsi kasnejši lažni zavezniki in vemo, kaj se je zgodilo. Ne njim, ljudstvom, ne Židom, ampak nedolžnim. In po tej izjemno nemoralni predstavi me tudi Rusija v bodoče ne bo mogla prepričati v svoje delo, ki je očitno namenjeno korporativnemu bogastvu. Je nekaj točk, ki so nad Zahodom, a je toliko točk v sozvočju, da bo treba odločno postaviti meje med lažjo in resnico. Klepetati s Princem Salmanom medtem, ko njegovi ubijajo lačne je enak zločin Prinčevemu. Si predstavljate, da to na papirju borec za pravice ljudstev na Bližnjem Vzhodu počne kljub lačnim 22 milijonom in celo sklepa dogovore s Savdijci o uspešnem tgovanju z nafto? Ena zločinska trgovinska globlizacija gre očitno na pot druge, obe pa z istim namenom - prevzem svetovne oblasti za zelo ozek krog izbrancev, s katerimi pa itak upravlja Črni Papež./virRT/

Lažni napadi so orožje močnejše od nacizma

Svet je preplavljen z lažmi od vsespovsod, čeprav je vedno ozek krog, ki te laži širi in ustvarja. Lažni napadi, kot pred leti Charlie Hebdo v Paritu, prej in potem pa številni po celem Zahodnem svetu ali predelih, ki jih je Zahod hotel okupirati, so zgolj orožje, da ljudi spravijo v strah in poslušnost. Največkrat pa jih s temi prevarami tako zaslepijo, da popolnoma verjamejo dogodkom, ki so bili zgolj odigrani ali pa namerno izpeljani. Kot je tudi pisec enega od člankov lepo navedel, kako zgrožen je, ko gleda vsak teden velike Ameriške zastave, ki plapolajo na domovih v Kaliforniji. Zakaj? Ker ljudje naivno častijo svoje zločinske vojake, ki koljejo po Bližnjem Vzhodu ali pa se na papirju borijo proti teroristom lastne vlade, pa ne vedo, da tgolj naročeno koljejo in nikogar ne branijo. Zato pa so Američani tako večinsko zaslepljeni in nepoučeni z resnico slavijo svoje zločince. Povsem enako Nemškemu primeru, ko so po 1. svetovni vojni, ki so jo izgubili, med narod razširili kako je to velika nesramnost sveta in ljudje so vedno bolj podpirali Hitlerjevo bitko proti zlobi zoper Nemce. Slavje spet do naslednje grozote z milijoni mrtvih. In to je namen Zahoda danes, da podtikajo zločine in hudobije proti ljudem, pa največkrat mrtvih sploh ne smeš pogledati, ker jih preprosto ni ali pa so številke izjemno napihnjene. Nazorne so številne zgodbe na Bližnjem Vzhodu, saj se od Sirije do Iraka in še marsikje dogajajo prevare po želji Zahodnih oblastnikov, domače ljudstvo pa plačuje zločinske Zhodne prevare. Zanimiv je pregovor Georgea Orwella - Politični jezik je namenjen povzdigovanju laži v popolno resnico, politični zločini pa zelo častna dejanja elite, da ljudje ostanejo ovce. Irak je bil lep primer, ko so zaradi podtaknjenih laži /kasneje še mnoge države od Libije naprej/ da so ga in jih ZDA uničile in podredile kapitalu in vrhovnim zločincem. Zato Irak že dolgo ne diha! Žal svetovni vladarji uživajo v ustvarjanju zločinskih igric, množice pa jih z užitkom igrajo in se čudijo, zakaj svet propada. Ubijajo nedolžne v Jemnu, ljudstva pa gledajo nogometno prvenstvo v Rusiji! /virGlobalResearch/

Sancinova ponosno v naročje Savdijcev

Danes je nov dan na katerega moramo biti Slovenci ponosni. Izbrali so Vasilko Sancinovo kot članico Obdora za človekove pravice, ki mu predseduje moralno čisti Slovenec Vasilij Šuc ob srčnem poslušanju navodil Savdske Arabije, ki skrbi za človekove pravice predvsem na Bližnjem Vzhodu. Zato se tako radi pogovarjajo na temo domorodnih Palestincev na ugrabljenem ozemlju, o pravici do miru v Siriji, Libiji, Iraku, Afganistanu in še mnogih državah, ki so jih s pomočjo OZN napadli, pravicah žensk do enakopravnosti kot v Savdski Arabiji, kjer so že prišle do tretje stopnje človeštva, naslednji dve pa čez 100 let. Pogovarjajo se tudi o veljavnosti zakonov nad politiko, torej enoumja nad pravico živeti in svobodo, o pravici otrok do življenja, kot ga Savdijci zagotavljajo Jemenskim otrokom. Redno pa se pogovarjajo tudi o zasebnih vojaških enotah, kot recimo o Janševi in zasebnih varnostnikih, ki varujejo svetovne zločince. Pravic je toliko, še več jih Odbor brani pred ljudstvi, zato sta Sancinova in Šuc izjemno navdušena, da lahko delata v takem enoumnem Odboru in služita Sionističnim gospodarjem. Me samo zanima ali bosta kdaj pomagala tudi fizično odstranjevati  mrtve, pretepene, lačne, zlorabljene? Ali zgolj navijala za Savdsko nogometno reprezentanco?

Makedonija past za novo Balkansko vojno?

Kar se dogaja med Grčijo in Makedonijo nima več nobene zveze z resničnimi nameni in pravicami ene ali druge države. Zaev, ki je podpisal dogovor o Severni Makedoniji je itak EU uslužbenec, zato nas ne sme čuditi, da je predsednik Ivanov že zavrnil podpis te izdaje. Tsipras je agent Sionizma, zato ne sme čuditi, da ga je že pred časom zapustil Varufakis, on pa je nadaljeval razprodajo Grčije zaradi izjemne prezadolženosti. A zdaj obstaja že možnost, da  Tsiprasa celo odstranijo z mesta Predsednika Vlade, ker je šel v tak dogovor, kajti v Grčiji sta tudi najmanj dve struji - Grški imperialisti, ki hočejo Makedonijo kot del Grčije in Sionisti, ki hočejo združeni državi v sklopu Velikega Izraela, torej nobene Severne Makedonije. Dovoliti Makedoncem svojo državo je za vse nepojmljivo, Makedonci pa ne dovolijo niti spremenjenega imena, ampak svojo domovino nedotaknjeno kot jo poznamo že dolgo. Prav imajo, kajti vse spletke peljejo v EU in NATO, da tudi Makedonija izgubi samostojnost, da revščina postane uradna in zato čez nekaj let prezadolžena Makedonija izgine v smeteh EU! Ubogi Makedonci, kako se Bruslej in Jeruzalem igrata z njimi, kaj igrata izživljata. In ceste so polne v Makedoniji in v Grčiji, a kaj, ko so tudi naivne ovce v dveh državah na povsem nasprotnih straneh. "Naj se skregajo, naj zadoni ogenj, bomo mi v Bruslju edini imeli od tega koristi." Zakaj ne vzamejo v roke knjig in ugotovijo kaj je ostalo od neke podalpske suženjske dežele po vstopu v EU in NATO? Nasilno spreminjanje imena neke samostojne države pa nima nobenega drugega namena kot spopad z orožjem.

Gladiatorji danes stopijo v ring

Kruha in iger je že stoletja moto zverinske elite in nogomet, tako Ameriški kot današnji v Rusiji sta v njihovih rokah. Z nogometom se igrajo z ljudskimi glavami, jih praznijo in jim pustijo nepomemben cirkus, da krvavi obredi obidejo njihove oči in možgane. Danes bodo lačni, izstradani ali ubiti v Jemnu napeto gledali otvoritveno tekmo v starorimskem imperiju, kjer bosta njihov načelni zaveznik Rusija in zločinski princ Salman odigrala prijateljsko tekmo za šampanjec. Sicer TV aparatov nimajo, jih celo po gostiščih nimajo, ker teh ni več, ampak bodo budno spremljali novice, ki prihajajo iz letal z bombami. Želim vam veliko cirkuške zabave in poln želodec, ko pa pade gol se spomnite vsaj na dva mrtva istočasno, ki jima je življenje vzelo pomanjkanje hrane in današnji nasprotnik v gladiatorski areni!

Nogomet in zločini v Jemnu hkrati

Kako žalostno in povsem nečloveško, da bodo jutri svetovne ovce buljile v TV zaslone, da bi videle otrvoritveno tekmo svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji med Savdsko Arabijo in Rusijo. Veliko bo kruha za te ovce, imele bodo srečen dan pa naj izgubijo ali zmagajo. Hkrati pa je dežela zločinskega princa Salmana ob pomoči Trumpa, Mayeve in Macrona ponovno začela vojaški napad na Jemen, tokrat na zadnje pristanišče Hodeidah, preko katerega lačne množice v Jemnu prejemajo humanitarno pomoč. Svetovne lažne organizacije že opozarjajo, da zaradi tega napada lahko umre 250.000 ljudi, Američani so ob prodaji bombnikov izrekli sladko upanje, da tega pristanišča princ ne bo napadel, Rusija pa brez sramu s temi klavci, ki so v navezi s Sionisti, jutri igra otvoritveno tekmo svetovnega prvenstva v nogometu. Če že Nogometna organizacija FIFA ni sposobna in ne sme izločiti Savdijcev s prvenstva, bi to lahko vsaj Rusija naredila in jim ne dovolila vstopa v Rusijo. Tako pa bo tekla zabava in stadion Lužinski v Moskvi bo poln, verjetno bo med gledalci v elitni loži tudi Putin, morda ob spremstvu Salmana. Torej lažna zabava v Moskvi in potoki krvi v Jemnu. Kdor bo to tekmo gledal ni vreden ni žaljivke, politiki, ki bodo ob tej umazani Sionistični igri tiho in morda celo ignorirali prenos tekme, pa si poleg političnega in korporacijskega pokopališča zaslužijo le še kakšno višjo obliko. Žal pa cepiva že sicer ne koristijo ničemer, zato ne smemo biti presenečeni, da jih proti neumnostim in diktaturi še zelo dolgo ne bo! /virRT/

Ena svetovna vlada

Hodeidah nepomemben za Moskvo

Beli ponižno obiskal Črnega

Sancinova ponosno v naročje Savdijcev

Danes je nov dan na katerega moramo biti Slovenci ponosni. Izbrali so Vasilko Sancinovo kot članico Obdora za človekove pravice, ki mu predseduje moralno čisti Slovenec Vasilij Šuc ob srčnem poslušanju navodil Savdske Arabije, ki skrbi za človekove pravice predvsem na Bližnjem Vzhodu. Zato se tako radi pogovarjajo na temo domorodnih Palestincev na ugrabljenem ozemlju, o pravici do miru v Siriji, Libiji, Iraku, Afganistanu in še mnogih državah, ki so jih s pomočjo OZN napadli, pravicah žensk do enakopravnosti kot v Savdski Arabiji, kjer so že prišle do tretje stopnje človeštva, naslednji dve pa čez 100 let. Pogovarjajo se tudi o veljavnosti zakonov nad politiko, torej enoumja nad pravico živeti in svobodo, o pravici otrok do življenja, kot ga Savdijci zagotavljajo Jemenskim otrokom. Redno pa se pogovarjajo tudi o zasebnih vojaških enotah, kot recimo o Janševi in zasebnih varnostnikih, ki varujejo svetovne zločince. Pravic je toliko, še več jih Odbor brani pred ljudstvi, zato sta Sancinova in Šuc izjemno navdušena, da lahko delata v takem enoumnem Odboru in služita Sionističnim gospodarjem. Me samo zanima ali bosta kdaj pomagala tudi fizično odstranjevati  mrtve, pretepene, lačne, zlorabljene? Ali zgolj navijala za Savdsko nogometno reprezentanco?

V Bruslju uvajajo diktaturo nad internetom

Prav je, da se ljudstvo končno zbudi, kajti glasovanje 20.junija letos pomeni uvajanje popolne diktature nad naivnimi EU narodi. Kaj hočejo lastniki EU-ja? Uvesti davek na delitev nepotrjenih povezav na internetu, ki jim lahko škodijo in delitev vseh idej, ki ne podpirajo njihove diktature. Rezali bodo internet potem, ko so vam lagali o kršitvi zasebnosti s strani Zuckerberga na FB. To je njihov načrt, ki so ga včeraj dokončno dogovorili Bilderbergi v Torinu, ljudi je treba vkleniti, njihovo pamet pomesti, ker je škodljiva korporacijam. In naši izdajalci? Dva sta trenutno na strani zavračanja te diktature - Fajonova in Šoltes, vseh ostalih šest pa zahteva diktaturo - Peterle, Bogovič, Tomčeva, Zver, Šulinova in celo Vajgl iz Desusa! Želijo popolno diktaturo, ki je trenutno internet še ne omogoča, ljudje morajo biti zgolj ovce. Takšne ovce kot so oni sami, le na višji plači in v službi diktatorske elite. Internet mora po njihovo omogočati samo bedarije, sladkarije in laži elite, kako nevarni so nekateri voditelji in je zato treba z vojaškim napadom stvari preprečiti. Govoriti resnico o strupeni hrani, strupenem zraku, vojnah, zločinih korporacij in bankirjev bo od jeseni očitno nasjtrožje prepovedano. Res je zadnji trenutek za nas vse, tudi tiste naivne, ki podpirajo omenjeno našo šesterico, kajti po glasovanju bodo korporacije prevzele možgane vseh, tudi in predvsem njihove. Trenutno je razmerje v Bruslju 13:12 v korist popolnih idiotov, zato se vključite vsi, ki želite svobodo. Pišite slovenskim poslancem in na sedež EU, povejte jim, da nočemo diktature in suženjstva. Vsak prepričan glas bo zelo pomagal odstraniti idiotsko tiranijo, ki nam jo elita želi vcepiti kot nasilno cepljenje in čipiranje. Uprimo se diktatorjem, ki so se tako hvalili, da smo šli iz ene diktature, padli pa v mnogo hujšo v kateri imamo sicer nekaj več hrane in lepote, a skoraj nič pravic! Delite, pišite poslancem, povejte jim, da bodo dokončno označeni za izdajalce naroda vkolikor podpišejo ta idiotizem! Čeprav tega več ne boste smeli objavljati. /virAndrewCheetham/

City of London svetovno leglo denarja

Še ena zgodba o evropski eliti in jezuitih, ki vodijo danes Vatikan. Denar je zanje in Rothschilde sveta vladar zato imajo že od 11-tega stoletja svojo državo, za katero ve le malokdo - City of London. To ni Anglija, tukaj veljajo samo njihovi zakoni in denar. Kakšna 2km2 je njegova velikost, leži sredi vsem znanega Londona, vendar je neodvisen in nedotakljiv in pripada najogabnejši eliti. Tam imajo župana, ki mora biti dokazani prostozidar, član sicer največje lože na svetu, ki je prav v City of London. Jezuiti imajo glavno besedo, celo Kraljica mora ob obisku hoditi za županom in lahko govori le, če jo župan kaj vpraša. Vse svetovne elitne banke imajo tam svoje podružnice, kjer hranijo ves svoj zlagani in nakradeni denar, tudi Vatikan ni izjema in svoje bogastvo hranijo v tej državi. Zato je utopija, ker nekateri mislijo, da sta Rimski in Angleški imperij propadla, le preselila sta sedež svojega zločinskega poslovanja v City of London. Seveda je v državi prisotna tudi Angleška Cerkev. Vendar je njen škof zgolj dimna zavesa, da ustvarijo lažno legimtimnost vsega, kar iztirjena elita tam počne, vključno s satanističnimi obredi. V tej državi ima svoj sedež tudi Angleška banka, kajti vsi vodilni ne plačujejo nobenih davkov in vsa elita lahko prenese svoja bogastva na Kajmanske otoke, v Panamo, Curacao, Isle of Man in Isle of Jersey. Prav zaradi teh zločinskih ugodnosti kraje narodov imajo sedeže tukaj tudi naftne družbe in vojne zato logično potekajo iz City of London. Imajo tudi svojega govornika za javnost, ki zavaja cel svet o vsem, to je BBC. Njihova vampirska podružnica pa je Rdeči križ, ki od ljudi zahteva darovanje krvi, ki jo potem za drakonsko ceno prodajajo potrebnim, ki se borijo za življenje ali za satanistične obrede. Rdeči križ je v lasti Rothschildov. Zanimivo je tudi, da je glavno predstavništvo njihove banke v Švici, v Baslu, zato tudi Švica ni in ne bo nikoli del EU, saj mora zagotoviti Jezuitski in zločinski eliti nedotakljivost, kot v City of London. Tudi v času Hitlerja je bila Švica varna destinacija. Seveda so vse države sužnje bančnega City of London sistema, tiste, ki to niso, neposlušnost zelo krvavo okusijo - Sirija, Severna Koreja, Kuba in Iran, kot recimo je to doživela Libija. Med glavnimi predstavniki Krone iz City of London sta recimo Kissinger in Soros, lutki povsem v rokah te elite, lutki, ki tudi Bilderberge zasipata z ukazi iz City of London. Z državo pa upravljajo Sionisti, tako kot z Washington DC, ki je enak City of London, zadolžen  za vojaške operacije po svetu in Vatikan, ki je zadolžen za eno svetovno religijo!. /virAndrewCheetham/

Bilderbergi v Torinu tabu za Slovence

Kot je rekel Voltaire -ugotovi kdo ti ne dovoli govoriti o njemu in vedel boš čigav hlapec si smo že doživeli te dni v Sloveniji. Najhujša zločinska združba Bilderbergi, ki so danes tudi uradno začeli srečanje v Torinu so za naše medije prepovedana tema. Ne morejo naši razkrivati grozljive načrte te združbe potem bi ostali brez kruha. Lahko le o igricah pišejo, o volitvah ali srečanju Kima in Donalda ali pa Janeza in Boruta. Si predstavljate, da bi kdo hotel dejansko spregovoriti o 12 točkah uradnega programa te zločinske združbe? Saj zaprejo vse medije, vse urednike in gledali bi samo še Ameriške 50 let stare ogabne serije kot na javni TV. A nekaj tujih medijev je končni program vendarle objavilo in zares je zastrašujoč. Tako očiten je zločinski namen elite, da je več kot na kratko nesmiselno karkoli pisati. Ljudje itak tega ne spremljajo, ker še vedno ne verjamejo, čeprav je Putin včeraj jasno povedal, da bo 3. svetovna vojna zadnja vojna za človeštvo, ker ga potem ne bo več. A to so za ljudstvo šale, saj imajo nekateri celo višjo socialno pomoč. A poglejmo program teh 12 točk: 1.) Ustvariti populizem po svetu, kot Janša ali Šarec v Sloveniji 2.) Neenakost mora biti zakon, denar je lahko samo v rokah peščice. Zato je tudi Papež danes na to temo izdal ukaz, da morajo belke obvezno zanositi z migranti, da EUropa ne ostane prazna brezplačne delovne sile 3.) Prihodnost dela je na robotih, ljudi več ne rabimo. Zato vreme, vojne, cepljenja  4.) Umetna inteligenca mora nadzirati vse ovce in jim nikoli dovoliti uporabiti svojo glavo 5.) ZDA pred seminarsko nalogo - razpasti letos ali naslednje leto 6.) Prosta trgovina ali nateg stoletja. Ta je v rokah korporacij, ki so del Bilderbergov 7.) ZDA kot svetovni voditelj na področju zločinov in sovraštva, potem prihaja Sionistični OZN 8.) Rusija ali izgovor za začetek vojne 9.) Kvantna znanost ali uničenje ljudstev preko magnetnih polj in podobnih zločinskih naprav 10.) Savdska Arabija mora nad Iran, da ustreže Sionistom, zato rabijo denar od Trumpa in Mayeve 11.) Doba po koncu resnice ali prepovedano je reči tudi besedo resnica, sicer zapor ali smrtna kazen 12.) Trenutni dogodki, Kim/Donald, Bayer/Monsanto, volitve širom sveta, vojaške vaje v Baltskih državah so namenjeni skrivanju resnice, torej srečanja Bilderbergov, kjer bodo določili kako bo svet šel naprej, popolnoma v njihovih rokah In začetek Bilderberg zločinov gre v leto 1954, ko so Sionistični bankirji začeli zares delati na novem svetovnem redu, ki bo dovoljeval upravljanje vsega samo njim, zares peščici! Ljudstva, ki bodo ostala, bodo zanje le še brezplačna hrana!

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Simonov zaliv odhaja

Pranje denarja oproščeno za vedno

Jadranski udar kot vojaška zaščita nedeljskih volitev

Korporativno sodišče proti delavcem

Rezultat Cerarjeve izdaje domovine

Vojska v zažig naših milijonov

Hrana, zdravje, narava

Hvala za ošpične laži

Policija nad razkrivanje resnice o cepivih

Zelena prehrana je nepotrebna

Kar si je zamislila svetovna elita in izpeljala velik del naloge preko združitve Bayerja in Monsanta, zdaj nadaljujeje Ameriški kongres, ki uvaja nepojmljivo moč korporacij preko političnih lutk. Kongres naj bi zmanjšal vpliv ali ga celo ukinil v organizaciji, ki skrbi za te organske kmetije. Izjava kongresnikov je zgolj dokaz, da so pač plačani idioti, saj očitajo zelenim kmetom, da ne dojemajo znanstvenega napredka, ki je dosegel tudi kmetijstvo. Imajo Bayer z nadgrajenim nacističnim Monsantom in je nesmiselno, da ne proizvedejo dovolj hrane z GSO semeni in glifosat škropljenjem. Korporacije od zelenega kmetijstva nimajo nič, ne novi zločinski Bayer ne farmacevti, pa še množice so že pripeljane v slepo ulico, kjer ne vidijo izhoda iz zastrupljene hrane. Seveda imamo pri nas Varuha človekovih pravic, Varuha zdrave prehrane, kmetijskega ministra, ki bodo poskrbeli, da ne bo potrebno preko ustanov uničevati zelenega kmetijstva, ampak bodo korporacije to lahko same naredile. Imamo tudi javno TV, ki med redno oddajo o kmetijstvu na veliko reklamira škropiva Bayerja, kajti zločinci so pripravljeni medijem veliko primakniti, da njihov zločin uspe. Imajo mrtvi Monsanto, prenešeno znanje in glifosat je že z drugimi imeni, da ljudje ne bodo kmalu vedeli, zakaj so bolni in so jim družinski člani začeli umirati. A korporacije imajo moč, zato pa so sklicale srečanje Bilderbergov in G7, da bodo mediji prenesli pomembno moč teh zločinskih združenj in jih bodo ljudje ubogali kot ovce volka, samo, da jih pred lastnimi očmi ne požre. Torej - zelena barva je strupena, zeleno kmetijstvo je škodljivo, vi pa že danes spijte kakšen kozarček Rund upa, nekaj plastenk zdaj že pozabljenega Monsanta, je še vedno na naših policah. Ne boste več imeli v sebi nasilnežev, ker vas  bo Round up varno pripeljal v krsto. Pa hvala Javni TV za redne goljufije na mnogih področjih, samo, da imajo vodilni ugodnosti! Če pa vam slučajno črni sistem kmetijstva ne ustreza obstaja še vedno, sicer majhna možnost, da se združimo in ne zapustimo Parlamenta in Vladne palače, dokler to ne bo za vedno prepovedano! /virNaturalNews/

Čiščenje jeter izjemno pomembno

Tudi domača zelenjava in sadje sta že na naših krožnikih in v kozarcih, kar je za čas po zimskem precej nezdravem hranjenju večine zelo pomembno.  Naša jetra so skrbnik za predelavo toksičnih snovi v našem telesu, torej v času, ko je teh snovi zelo veliko v nezdravi prehrani preko zime. Mnogim se niti ne zdi pomembno, da bi bolje skrbeli za jetra, predvsem pa jih vsaj spomladi očistili, čeprav je njihovo nemoteno delovanje izjemno pomembno. Šest najpomembnejših pozitivnih učinkov po čičenju si je vredno zapomniti - omogoči nam hujšanje po zimskih malomarnostih in sploh predolgi nezdravi prehranski navadi, podpira imunsko odpornost telesa, preprečuje kamne v jetrih, ki se jih nabere tudi do 300, ker odstrani veliko holesterola, pomaga pri uničenju toksičnih snovi v celem telesu, saj prekomerno onesnaženje telesa slabo deluje na zmožnost jeter pri odstranjevanju tolikšne nesnage, z odstranjevanjem toksičnih snovi pa vzpodbudi v telesu energijo in vitalnost, saj po čiščenju celo izgledate mlajši. Pa si zapomnite še nekaj od 14 živil, ki pomagajo pri čiščenju jeter in bi jih bilo pametno sprejeti kot dnevni ali vsaj tedenski sestavni del obrokov: - česen, pri čemer je smrdeti zelo postranska težava - grenivka oziroma tudi grejpfrut, ki odstrani tudi potencialne snovi, ki povzročajo raka - rdeča pesa in korenje, o katerih je bilo že toliko povedanega skozi generacije, da lahko rečemo le, kako izjemno pomagata pri normalnem delovanju jeter - zeleni čaj je zelo antioksidanten, pa še okus je zelo prijeten - zelenolistna zelenjava, od regrata do špinače, kuhana, surova ali zmleta v soku - avokado je zelo učinkovit pri odstranjevanju najškodljivejših toksičnih sestavin v jetrih - jabolka, poleg izjemne koristnosti za telo, ko vendar pregovor pravi jabolko na dan odžene doktorja, očistijo dovodne žile do jeter, kar zelo zmanjša napor jeter pri čiščenju  - hladno stiskano olivno olje pomaga ustvariti molekule, ki čistijo toksične snovi tudi v telesu, torej na poseben način pomagajo jetrom - alternativna zrna ajde, kvinoje ali prosena so koristna, ker so pameten nadomestek ostalim zrnom, saj nimajo škodljivega glutena - brokoli in cvetača sta sinonim za jetra, rak pa zaradi njih zelo množično beži - limone in limete so že zelo dolgo znane na mnogih koristnih področjih za človekovo zdravje - tudi orehi so sinonim za čiščenje jeter - zelje prav tako pomaga aktivirati enzime, ki čistijo jetra, zato je nekaj grižljajev svežega zelja več kot priporočljivo - ah, kurkuma, kje pa ne pomaga? Verjetno ne bi smel biti velik problem, če si teh 14 živil zapišete kar v kuhinji poleg delovne mize, da bo res veliko dni v  letu ali pa celo vsak dan nekaj od tega redno na vašem krožniku ali v kozarcu. Toliko drugim težavam vašega življenja se boste lahko odločneje posvetili, če bodo vaša jetra delala normalno in čistila preveč toksičnih snovi, ki so danes, žal, že namenoma podtaknjena na vaš jedilni list! /virWakeUpWorld/

Plastični mikrodelci v pitni ustekleničeni vodi

Grozljiva je najnovejša raziskava o vsebnosti mikroplastičnih delcev v ustekleničeni pitni vodi, ki je sicer opravljena čez lužo, a glede na zajete znamke nas ne more prepričati, da tega v EU nimamo. 259 naključno izbranih plastenk 11 svetovnih znamk so pregledali in količine mikrodelcev plastike celo presegajo 10.000 delcev na plastenko, zgolj 17 plastenk pa je imelo delcev v normalnem obsegu. Ob tako nenormalni uporabi plastike po vsem svetu, kjer morja že dobivajo nove ogromne otoke narejene iz odpadne plastike, pri tem pa podatek, da letno zavržemo za 120 milijard dolarjev plastike, pove res vse, kam gremo v našem zdravem načinu življenja. Ljudje so pri vsem tem naivni, da je ustekleničena voda zdrava, neškodljiva, preverjena, pa so plastične mikrodelce našli celo v steklenicah. Najbolj onesnažena je Nestlejeva Pure Life, tudi zaradi požrešnosti korporacije, ki krade vodo kjerkoli, tudi kjer je že vse izsušeno. Res pa je še najbolj šokanten podatek, da je veliko delcev plastike ustvarjenih v postopku ustekleničenja te vode, saj očitno plastiko brusijo in obdelujejo kar ob polnjenju z vodo. In plastika zelo negativno vpliva na naša jetra, da ne govorimo o toksičnih sestavinah vode, o katerih raziskava ni potekala. Izpostavljenost ljudi na potrebno tekočino dnevno, ki znaša 2 litra, je danes izjemno nevarna, zato je treba res zelo razmisliti kaj bomo pili. Tudi to vemo, da najčistejše izvire vode uporabljajo za elito, skoraj odpadno naravno vodo pa za trgovine. Prav zato je pomembno vodo znati uporabljati za potrebe telesa, saj je učinek recimo Nestlejeve vode enak, čeprav na drugačen način, kot Coca cole. Škoda le, ker vam telo z besedami ne zna povedati, da nekaj ni užitno, ko pa vam telo to pove, ste že bolni! Kaj ni tudi pri nas nekdo zaužil ustekleničeno vrhunsko znamko vode in so ga morali odpeljati na urgenco? /virNeonNettle/

Čaka nas hudičeva poroka Bayer Monsanto

So množice brez razuma sedele pred ekrani ob kraljevi poroki in zdaj jih čaka nova, še bogatejša poroka o kateri večina tudi ne bo razmišljala. So dobili preko lobističnega denarja vsa dovoljenja za združitveno poroko v hudičevo prehransko korporacijo in Bayer Monsanto bo v kratkem zaživel. Seveda to pomeni zmago elitnega lobija odstranjevalcev zemljanov, kajti na naše krožnike prihaja strupena hrana v vseh oblikah. Brez nadzora, brez možnosti ugovarjanja, saj bodo vse tako EU vlade  kot tiste preko skoraj vseh luž podpisale ta zločin. Pa so celo v ZDA kmetje ogorčeni in jih kar 94% ne odobrava te zločinske združitve, 83% pa jih je celo ostro proti. Za njih to pomeni konec svobodnega kmetijstva, zastrupljanje polj in neznani izvori semen, za katere pa vedo, da so GSO. Ko bo poroka končana, čez nekaj dni, bo zločinska korporacija takoj prevzela popoln nadzor nad več kot četrtino svetovnega kmetijstva in zastrupljanja. A to bo le začetek, saj je nešteto podobnih korporacij z enakimi željami, kar pomeni zelo pospešen konec človeštva do številke, ki je eliti še sprejemljiva - pol milijarde! Ker ti zločinski biokemiki nimajo težav z denarjem nimajo posledično nobenih težav z lažnimi znanstveniki, mediji in politiki. Vse so kupili in samo naivno lahko mislimo, da tudi pri nas ni tako. Ljudje bi morali vsaj toliko razmišljati, da semena Monsanto na našem trgu ne pomenijo bio semena ampak prikrito strupena GSO. In ta semena že dolgo prekrivajo slovensko rodno zemljo, ljudje pa naivno kupujejo izdelke ponarejenega porekla in celo verjamejo plačanim znanstvenikom. Poroka čez nekaj dni bo v nekaj letih imela katastrofalne posledice, če ljudstev ne bo srečala pamet in ne bodo ulice zapolnili s svojo odločnostjo. Naši izdajalci so na papirju proti GSO, niso pa bili proti združitvi Bayer Monsanto. Pa saj so dovolili podaljšanje za 10 let zastrupljanju polj z glifosatom, ki bo zdaj skupni proizvod združene zločinske korporacije, bodo pa še vedno nasprotovali GSO, kajne naivneži? In EU zločinci iz Nemčije so kupili Ameriškega zločinca, torej ne moremo iskati razlike med zločinci, če prihajajo iz istih genov!   /virGlobalResearch/

Znanost za lepoto narave

Vremenska TV javna zabava

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.6.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.6.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.6.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.6.18

Božo Žabjek

pred 7 urami
Hodeidah nepomemben za Moskvo
Svet vse bolj kaže prave zobe in zares se lahko vprašamo kje so meje umazanih iger svetovne politike. Res že ...
(0)
pred 23 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Črnomelj kot očala za resnicoSte se morda vprašali, kako je možno, da ste volili kogarkoli od teh, ki naj bi ...
(0)
pred 1 dnevi
Beli ponižno obiskal Črnega
Vatikan je v zakulisju v resnici že zelo dolgo v rokah Jezuitov, ki z njim upravljajo na vseh področjih odločanja. ...
(1)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Teroristična komedija na KosovuNa Kosovu je policija aretirala moškega in žensko, ki sta načrtovala napade na ...
(0)
pred 2 dnevi
Lažni napadi so orožje močnejše od nacizma
Svet je preplavljen z lažmi od vsespovsod, čeprav je vedno ozek krog, ki te laži širi in ustvarja. Lažni ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Internet bo zadnja bitkaKo ljudje nezainteresirano gledajo sladkarije okoli sebe in se srečanju vrhovnih zločincev ...
(0)
pred 3 dnevi
Sancinova ponosno v naročje Savdijcev
Danes je nov dan na katerega moramo biti Slovenci ponosni. Izbrali so Vasilko Sancinovo kot članico Obdora za ...
(0)
pred 4 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Bilderbergi v Torinu tabu za SlovenceKot je rekel Voltaire -ugotovi kdo ti ne dovoli govoriti o njemu in vedel ...
(0)
pred 4 dnevi
Makedonija past za novo Balkansko vojno?
Kar se dogaja med Grčijo in Makedonijo nima več nobene zveze z resničnimi nameni in pravicami ene ali druge države. ...
(0)
pred 4 dnevi
Gladiatorji danes stopijo v ring
Kruha in iger je že stoletja moto zverinske elite in nogomet, tako Ameriški kot današnji v Rusiji sta v ...
(0)
pred 5 dnevi
Hvala za ošpične laži
Ošpice še vedno obstajajo, a so mnogo manj nevarne od drugih bolezni. Imamo pa tudi cepiva, ki nič ne ...
(1)
pred 5 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Bilderbergi jutri v Torinu o Eni svetovni vladiSkrivna satanistična skupina Bilderberg, ki jo sestavljajo zločinski ...
(0)