Zvarki proti bolečinam ali narava?

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.12.16

Vatikanska študija ene vlade

Necepljeni grožnja cepljenim ali obratno

Hotel Lek ali izgini Slovenija

Bo 2017 dokončno slovo slovenskega gospodarstva?

Naučite se ločiti begunca od migranta

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.12.16

Bill Gates uvaja letalsko cepljenje

Slovenija

Bo letos Vlada sploh še kaj počela?

Tako lep naslov, ki pove čisto vse ne da bi bilo potrebno brati članek. Vlada tuhta, kaj naj (prioritetno) počne letos - RTV Slo. Naj se zažene v borbo s Forumom 21 za milijoni na Drugem tiru, naj čaka 12 mojstrov, da dokončajo zakon o privatizaciji zdravstva, naj sprejmejo zakon, ki bo dokončno prepovedal zaposlovanje mladih ali naj nadaljujejo zgolj dosedanje delo. Torej nič, podpisujejo le ukazano in čakajo na blagoslovljeno nagrado. Vsekakor pa je prav, da se na to temo, torej nič, srečajo vsi ministri in si že januarja razdelijo pol ministrskih dodatkov za to delo. Medtem pa kapital opravlja njihovo z ustavo predpisano delo, ki bi ga morali opravljati in hkrati kršijo kazenski zakon, saj delajo proti lastnemu ljudstvu. 

Z otroki v cerkveno stranko

Šele, ko mojster političnih prevar in nagnusnih dejanj izreče - izrojena levica, se človek njegovi zlorabi otrok več ne more izogniti. Po vzoru na Viranta zdaj še Primc ustanavlja pomožno volilno stranko SDS, ki pa je enake vrednosti kot Vatikanska pedofilija. S politično stranko pač ne greš v borbo za otroke, jih zgolj zlorabljaš z namenom pridobiti naivne, ki verjamejo v nedolžnost ustanoviteljev. To, kar Primc želi  uporabiti za svoje volilne glasove je naloga Ministrstva za socialo /ne bančne zadeve/, torej ima možnost ob Janševi zmagi na volitvah prevzeti ta resor. A je strah prevelik, da do tja ne pridejo, zato jim je vzor pedofilija, o kateri še niso izrekli grde Vatikanske besede, kot edino upanje. Da bodo naslednje lažne volitve zgolj prodajanje rezil med narod, pove tudi njegovo zmerjanje na temo ustavnih sodnikov. Pozabil je, da so prav Janšisti prvi predlagali dva svoja sodnika, celo iz Ameriškega legla anti demokracije Harvarda in so do zdaj imeli svojega rumenega kravatarja. S to temo je naivno pokazal, da so Ustavni sodniki zgolj strankarski služabniki, ki bodo odločali o zahtevah strank na obasti in ne o sodni pravici in resnici. Ko že reče izrojena levica, bi moral razmisliti o najmanj enako izrojeni desnici, a kaj, ko pri nas velja izrojenost za obe strani, saj sta  levica in desnica zapriseženi klerikalcem in korporacijskemu kapitalu. Morda je pa hotel povedati, da si srčno želi čimprej v prostozidarski gostilni tudi on večerjati in biti del nadstrankarske elite, ki družno z levo in desno roko odloča o vsem, kar nas pelje v propad? A ima smolo, da je zagrabil prav po pedofilskem vzorcu in otroke pahnil v politiko, kot to Cerkev dela za svoje zasebne potrebe. Bodo otroci rudi člani nove stranke, imeli glas in možnost kandidiranja za ministre? Ali pa bodo lačni še naprej na Karitasovi zavržnei hrani, ki mograntom ni dovolj dobra? Kako je možno, da je v Sloveniji tako veliko ljudi, ki se rinejo politično grebatorstvo, ki jim morala in resnični cilji nič ne pomenijo, seveda na vseh straneh? A vseeno, Primc je prvi, ki je za politiko zlorabil otroka! Še zdaleč pa ne zadnji kameleon!

Forum ali Agenda 21

Največje slovenske investicije se izbirajo v zgolj eni združbi, kjer sicer odločajo o večinskem slovenskem kapitalu. Ko so sprejemali TEŠ6 niso vedeli, da bodo malomarni in so dopustili veliko nepotrebnim informacijam o podkupninah, da so ušle iz zaprtih krogov. Zdaj bo drugače. Drugi tir bodo zgradili trdno za zaprtimi vrati, denar za investicijo pa bo ubral povsem drugačno pot. Sprejet bo tuji partner, ki bo razliko do zahtevanega izplačeval neposredno ter tako zaščitil domače, sicer zelo izvežbane  osebke za plačevanje astronomskih provizij, ki jih v slovarju slovenskega jezika najdete pod podkupnine. Ja, Forum 21 je kot najvišja strokovna inštitucija zadolžen za takšne investicije in je edini, ki lahko odloča kako bo katera izpeljana. Že Agenda 21 določa revščina narodov in zakaj številčno sozvočje ne bi ojačalo moč prostozidarjev v najmočnejšem oddelku? Ampak drugi tir je zdaj potrjen, zakulisni gospodarji so zavohali ravno toliko bankovcev kot pri TEŠ6, zato bodo sedaj svojemu nižjemu ministrstvu Vladi Slovenije dovolili začetek gradnje, vendar ob strogih pravilih sprotnega čiščenja nedovoljenih denarnih informacij za javnost! Dogovor je vodil Milan K. /virSvet24/

Pahor in Erjavec še četrtič šefa hleva

Da so v slovenski politiki vedno zgolj izgubljene osebe, ki imajo hude vedenjske, čustvene, delovne in ustvarjalne probleme, že zelo dolgo zaznavamo. Njihov večvrednosti kompleks žal nikoli nima podpore v inteligenci, celo nasprotno, rešujejo se zgolj z razprodajo lastne duše, bežijo v kameleonstvo, da so vsakič dovolj lepi za gospodarje ter dan in noč ponavljajo dostavljene jim tekste govorov, da jim višji ne bi kaj zamerili. Danes je hlapčevstvo politikov tako predvidljiva oblika človeka, ki jo na vsakem prestopniku v to združbo zaostalega intelekta takoj opazite. Ob zadnjih bitkah, ki to seveda niso, to dokazujeta večna votla retorika Pahor in Erjavec. Oba gresta v dogovorjene odrske predstave za svoj četrti mandat, Pahor na prestol naivne populacije pod Južnimi Alpami, Erjavec v dementno združbo ostarelih. Nobeden od njiju, razen velikih neumnosti, do zdaj ni naredil nič. Bila sta kot Lady Gaga, ki sta s svojimi satanističnimi rituali prepričala prepričane. Zato gospodarji že danes vedo, da bosta oba nadaljevala svojo gledališko pot tragikomedije, kjer glas iz gledališča naivnih in dementnih ne bo, kot nikoli do zdaj, nič štel. Spet bomo imeli tisoče slik na ograji visečega, za metlo držečega, satanistom podplate lizočega ali na drugi strani vsako leto nekaj centov bogatejše upokojence, ki bodo vsako leto starejši prišli do pokoja. Ampak ne Slovenci ne upokojenci si poti k pameti ne zaslužijo, saj ves čas zrejo v isti propad kot v novega rešenika, pa čeprav so že do popka v blatu in smrdijo daleč po okolici. Seveda bodo oboji skočili na volišča in volili že izvoljene, kajti šteje le deset glasov, ki jim na volitve ni potrebno, stroj pa njihovo odločitev predstavi ljudstvu kot  zmago naroda, ki nima besede! Oba sta primerljiva z vodjem razvojnega oddelka neke tovarne z letalske motorje, ki še ni videl letala in je že dolgo v domu za ostarele dementne osebe! Njegovi motorji bodo šok za cel svet!  

Juncker ponosen na suženjsko Slovenijo

Kaj ni žalostno, da nas mora Juncker spomniti, kako smo pred več kot 25 leti imeli svojo deželo, potem pa so jo zrežirano odcepili in kot Juncker pravi, smo šli na novo pot/STA/. 25 let je odkar nismo več samostojni, kar je bil tudi namen osamosvojitve, elita pa je morala razdeliti Jugoslavijo, da bo lažje pobrala vse, kar so ljudje tam ustvarjali 50 let. Nova pot, ki nas je že pripeljala v popolno odvisnost, kot bi bili na heroinu, pa smo samo na požrešnih politikih, ki so nas prezadolžili za svoje žepe, povratka pa ni več. Junckerju na misel ne bi prišlo, trezen ali pijan, da bi čestital res svobodni deželi, je zgolj nadušen, da imajo v Bruslju naivno deželo že 25 let v svojih rokah, čeprav smo po letu 1991 še nekaj časa lažno na papirju hodili po neki svoji poti, ki pa je brez odmikov peljala v Bruselj na verigo. Da imamo današnjo voščilnico se lahko veselijo na letečih bankovcih le vrhovni izdajalci, narod pa sicer še vedno naivno misli, da živi bolje. Res ima več avtomobilov, a nima več nobenega sočutja do pol milijona revežev,ki jih prej ni bilo, prav tako pa  ne dojema, da tudi sami prihajajo tja, z izjemo dela umazane elite. In potem? Se bodo tako z veseljem učili novega jezika, da bodo sploh lahko kaj kupili ali pomotoma dobili delo? Bil bi čas, da se jih mnogo več prebudi in dokončamo vrnitev države nam, ljudstvu, lastnikom. Razglasimo stečaj nad bančnim dolgom, strpajmo v zapor vse, ki so pokradli 75 milijard in začnimo kot svobodna dežela, kjer vsi ljudje lahko dihajo. Če pa se oglasi Juncker, pokličimo ljudsko policijo, da je pred vrati nasilen pijan človek, ki želi delati nepopravljivo škodo. Če ne bomo začeli skrbeti drug za drugega nas nikoli več ne bo, kot ni več neandertalcev!

Ustavno sodišče na Zahodnem orkanu brezpravja

Kot ugotavljajo vrli novinarji bo veter iz tujine imel pomembno vlogo pri razvetritvi slovenskega Ustavnega sodišča. Zapihljala bo dokončna dvoličnost, prenos pravic zgolj na tujce, ameriški sistem zavračanja lastnih državljanov, drug tir za pravico, po kateri bodo potovali le najbolj luksuzni vlaki. Zato so odločilne Univerze v Harvardu in Cambridgeu, kjer je večina predavanj posvečena poštenemu sojenju za klientelo. Tudi Slovenska zakonodaja je na teh predavanjih močno prisotna, predvsem v delu, ko 36-ti dan predavanj profesor razkrije, kje leži ta nikoli slišana in videna deželica brezpravja. Potem nadaljujejo s korporativnim pravom, orožarsko pravico, razlastitveno logiko, davčnimi obvezami na prvem mestu, zagovarjanjem pravice do Ustave le peščici. Obetajo se revolucionarne spremembe, do Ustavneg sodišča sploh ne bo mogoče, ker bo tudi vojaška zaščita za brezpravni narod prevelika. Da je naše visoko šolstvo v blatu je že dolgo jasno, da lahko kopira doktorat vsak prijatelj prijatelja na funkciji, tudi ni skrivnost, da pa niti sodnika ne znajo več izšolati je pa vseeno nenavadno. Pa čeprav so na tem mestu zgolj zaradi kopiranja Zahodne brezpravne zakonodaje. Mogoče pa bi bilo celo bolje Ustavno sodišče preseliti kar na Harvard, da bodo Zahodne spremembe nezakonitosti vedno takoj pri roki? Edino kar naj bi ostalo slovenskega bo morda rumena kravata?

Cesta Velenje Šentrupert za ministrske žepe kot TEŠ6

Ministri so zgolj nižji uslužbenci v službi korporacijskega kapitala, osebe, ki so dolžne po njivovem ukazu požegnati vsako še tako sporno odločitev. Zadnja je zagotovo odločitev o potrditvi skrajno neprimerne trase za cesto med Velenjem in Šentrupertom, ki nasilno posega v še tisto malo kmetijskih površin, ki jih naše vlade še niso sistematično uničile. Potem dodajte še dnevno prisotno reklamo, kako bo okolju škodljiva lakirnica Magna zaposlila 400 delavcev, na kmetijskem zemljišču in vedeli boste, kako je pri nas hrana, tista zdrava, na zadnjem mestu. Ni samo lastnina na spisku razprodaje, je tudi zemlja na spisku uničenja, je ukaz, da moramo kupovati hrano, ki je za nekoč vzhodni del Evrope že dolgo mnogo slabše kakovosti, pa naj prihaja celo iz iste tovarne. od testenin do mok, sadja in zelenjave, o katerem šefi v trgpvinah pred namestitvijo na police odločajo katero označbo jim bodo pripeli - mogoče eko, mogoče slovensko , nikakor pa resnično - odpadna surovina, ki bo premamila s ceno. Okoljska minstrica Majcnova, Infrastrukturni minister Gašperšič, oba zgolj bančna navdušenca, odločata neposredno o uničenju in ga odločno zagovarjata. Smo že stopili na stran opeharjenih in jim pomagali takojšnjo kazensko razrešitev obeh prevarantskih ministrov? Kdo pa ste vi raja, da se boste mešali v naše bančne posle?

Cerar odnesel Cerkvi za odpustke

Je Cerar moral spet na mašo k svojim tujim gospodarjem, kjer pa so razpravljali le o zaščiti nakradenega premoženja teh črnih tujcev. Lačni so očitno ugotovili, kje bodo z lahkoto prišli do kruha, pa čeprav je nedopustno krasti drugemu, ampak ljudje niso odšli v župnišča kot prvi člen roparske verige. S krajami nagomilana skladišča v župnijah so pač izgovor, če on lahko krade zakaj ne bi smel tudi jaz. Težava je le v tem, da gospodarji Cerkva obvladujejo tudi nastavljene vodilne v Sloveniji, zato je bil Cerar takoj poklican na zagovor, ko pokradejo oni ljudstvu Cerar ne sme niti besede spregovoriti. So najbrž razpravljali, da v pobot za nasilne vstope v župnišča Slovenija pozabi na pokradeno preko Zvona 1 in 2. Da je moral hlapec na zagovor pove tudi drugi del pogovora, s katerim so javnosti omilili izgubo nekaj štruc kruha in zlatih kron. Gospodarji iz Vatikana so zelo zadovoljni s stanjem sprave, saj poraženci 2. svetovne vojne kočno priznavajo, da je imela Cerkev odločilno in srčno moč premgati okupatorja, zato je prav, da se ji ponižno opravičijo za storjene zločine nad Slovenci. Njihova božja naloga je bila poklati Slovence, ki ne hodijo Cerkvi darovati premoženja. Ona se za svoja dobra dela do med vojno pobitih ne bo nikoli opravičila, ker to ni njena dolžnost. Po slovesu sta Glavan in Zore potrepljala svojega hlapčka on mu zaželela še več uspeha pri razdoru države, kajti samo tako bo dosegel njihovo podporo vsakič, ko pride k njim na mašo in jim prinese za odpustek. Gozd po gozd!

Boris Johnson bo v Ljubljani predaval o mirnem napadu Rusije

Navdušenje slovenske politike ob obisku večnega prevaranta Borisa Johnsona bo najbrž zelo dolgo odmevalo. Takega profesorja hinavskih doktorskih predavanj dolgo ne bomo spet doživeli. EUropa je naša prihodnost, potem sledi moramo v Brexit. Ali pa Rusija je naš zaveznik, ki ga moramo podpirati, da rešimo Sirijo pred teroristi, da bi sledilo Rusijo je treba napasti, je največji sovražnik planetu Zemlja. Še malo pred razglasitvijo za zunanjega ministra so dvomljivci pro zahodnih zločinskih struj dvomili v pravilno izbiro, saj so javno govorili o njegovem sožitju s Putinom v času Londončevanja, a jih je takoj zanikal, na najbolj krvav angleški način. Zdaj je prišel hinavstvo dvigovat na raven doktorskega naziva tudi v Slovenijo, ker ve, da tukaj živijo eni najbolj originalnih kameleonov v EU. Edino česar pred prihdom ni dorekel je, ali se bo posvetil migrantom, zaradi katerih nam danes celo njihov hinavski ustvarjalec EU očita nečloveški zakon, ali napadu na Rusijo, saj mu je močna slovenska vojska za kaj takega velika spodbuda ali manekensko obnašanje pred fotoaparati skupaj s predsednikom države, ki jo obiskuje. Kdo stoji za obiskom in njegovim delovanjem je velika uganka za premnogo ljudi, čeprav ena od slik takoj pove vse!

Koledar dogodkov

Svet

Svet in mi se vračamo v srednji vek.

Zakaj že? Ker izgubljamo vse, kar je naše, ker si peščica lasti, kar smo mi ustvarili, celo kupili. Vrhovna lažna elita ustvarja nov srednji vek, mi si moramo sposoditi ali najeti, da imamo karkoli, sposoditi od korporacij in vlade. Zato že dolgo ni nobena skrivnost, da gremo vse hitreje v srednjeveški fevdalizem, ko so si lastnino nasilno privzeli fevdalci. Danes bi moralo biti jasno, da je lastnina naša pravica, a jo izgubljamo, večina ovac pa celo zagovarja to izgubljanje, ker neumno meni, da je to za skupno dobro boljšega jutri. Za koga? Izgubili smo človekovo znanje skozi stoletja, ki je pripeljalo do poznavanja naravnih zakonov. Ti pa pravijo, da imamo vso pravico nekaj imeti, upravičeni smo do enake varnosti in zdravja kot vsi ostali, brez izjem, neodtujljiva je naša pravica živeti svobodno življenje in o njem odločati z lastnimi odločitvami, ne kot danes, ko nas pahnejo v grob politiki brez sočutja. Še zdaleč ni rešitev za nas univerzalni temeljni dohodek, saj nas ta zgolj pahne v fevdalizem, popolno odvisnost od države in njihovega ustvarjanja novih ovac. Imeli bi le še dostop do dovoljene hrane, nekaj vode, nekakšen dom in nujna oblačila. Odločen cilj bi moral biti enakomerna porazdelitev ustvarjenega, kajti vsi več ali manj enako dodajamo k dodani vrednosti, od katere danes in bodo jutri živeli nasilni rubežniki skupnega premoženja. Ne pozabite, kako je bilo v 15 stoletju, če so vam šole dovolile biti o tem seznanjen. Fevdalci so imeli v lasti vse, zemljo, hrano, živali, kmetje pa so bili zgolj sužnji na navidezno njihovi zemlji. Vedno so morali od pridelka podariti fevdalcem najboljše od letine, najlepše živali. Vse kot zahvala za varnost pred roparji, ki so prihajali iz fevdalnih gradov, kot davek za svobodo v fiktivnem svetu. Le zelo malo kmetov je imelo nekaj več svobode, bili so kovači ali krojači, a so plačevali z izdelki. Kmetje so takrat imeli malo pravic, najbolj smešne so bile plačevanje davka po ukazu, dovoljenje gospodarja za poroko, selitev ali šolanje otroka. Niso pa imeli pravice do njihovih konj ali ovnov, te so si takoj po rojstvu teh živali na njihovi fiktivni kmetiji prisvojili fevdalci in so jih kmetje imeli zgolj v najemu. Ljudje danes mislimo, da smo dosegli nek nivo življenja, zato je prav, da gremo v fevdalizem, da čimprej skočimo v leto 2030, ko bo fevdalizem spet edina možnost ljudstev. Ob tem je grozljivo, kako zabite osebe danes o tem predavajo celo na Svetu Globalne prihodnosti, Ida Auken, danska plemenska krava, ki si jo je olastninil kdo ve kateri novi monarh, je zapisala v svoji študiji, da je olastninjenje za peščico in fevdalni odnos do ljudstva edina pametna prihodnost z ves svet. Vsi so tiho, a fevdalizem bo skočil na nas čez noč, ko več prav nič ne bo naše. In dogajanja tudi v podružnici tujih monarhov, naši nekdanji deželi, nam to prelepo nakazuje, brez protestov! /virSHFTplan/  Kje ste, kmečki uporniki?

Bo Trump tudi užival GSO hrano?

Seveda je pomembno, da vsi glavni akterji v politični spletkarski verigi potrdijo vsako več milijardno transakcijo, ki bo pripeljala tudi politikom veliko premoženja. Tokrat je bilo treba pregovoriti že prepričanega Trumpa, da je GSO Monsanto odlična izbra za ta svet, zato je pametno, zaradi izjemnega potenciala prodaje v EU potrditi dogovor o nakupu s strani nacističnega IG Bayerja. Le ob združitvi bodo padle še zadnje ovire za nemoteno proizvodnjo in žrtje te strupene hrane tudi na stari celini. Zato si je Trump ptreteklo sredo vzel veliko časa, da je oba vrhovna zločinca v obeh korporacijah sprejel v svoji predpredsedniški rezidenci na Manhattnu. Monsantnov Grant in IG Farben Bayerjev Baumann sta bila po pogovoru za strogo zaprtimi vrati zelo navdušena, zato tudi po sestanku ni več dvoma, da bo Trump z vsem srcem podprl GSO strelivo za ves svet. Ljudje bodo ob njihovih polnih žepih še bolj navdušeno umirali, obema korporacijskima zločincema pa ni nič hudo, da sta najprej močno podprla volilno tekmo Killary, ker vidita, da je Trump enako razgledan v dogajanja pod zemljo. Sta pač plačala dvakrat, a jima bo to stara celina bogato vrnila. Slovenija z GSO koruzo že dolgo. Ne vem zakaj se ljudje čudijo, da politik, tudi Cerar, s prstom pred volitvami kaže na javno kuhinjo za vse reveže, po volitvah pa mimo pokopališča zgolj arogantno potuje? Bila se je bitka za vsak glas, zato so Trumpovi na veliko opozarjali, kako je glas za Killary glas za Monsantno, a bil je zanj z Monsantom. Zato ne sme presenečati, da je znanstvena študija že dokazala, kako je GSO koruza glavni dejavnik za uničenje možganov in lasno mutacijo. Čaka pa to zdaj večino sveta, saj bodo tri korporacije - BayerMonsanto, Dupont in Syngenta obvladovale kar 70% GSO semen in glifosat smrtonosnih škropiv. Dober tek in veliko zdravja še teh nekaj dni!  /virMotherJones/

In kaj dela Abass v Vatikanu?

Palestincem so pokradli državo, ubijajo jih vsaj dan, policija se nad njimi na najbolj surov način izživlja. Izganjajo jih iz njihovih domov, zapirajo mlade še ne polnoletne, jih mučijo v zaporih, vse ob dovoljenju Vatikana, ZDA in OZN. In potem doživiš včerajšnji obisk Abassa, nečeloma vodjo Palestine, ki je šel na račun lačnih Palestincev obdarovati Papeža v Vatikan. Tistega Papeža, ki nikoli ni naredil nič za prenehanje zločinov na ozelju Palestine, ki nikoli ni niti s črko zahteval pd Sionostov konec zločinov. Le kaj ga je vodilo v brlog zla? Na papirju je šel na slovesno odprtje Palestinskega veleposlaništva v Vatikanu, ki je namenjeno čemu? Ob tem je slavnosto izrekel laž, sramoto za Palestino - Papež ljubi Palestinski narod, papež ljubi mir, pozabil pa dodati - kadar Sionisti dokončajo svoje zločinsko delo in Jezuiti dobijo svojo krvavo nagrado.  Je Sveta grozota priznala zadnje drobtine Palestine in zdaj je Abbas, ob soglasju Netanjahuja odšel prosit za drobtino, ki naj njemu ostane. Pa je Vatikan imel možnost od leta 1947 reči odločen ne Izraelskim zločinom, a so dobrote z njihove mize preobilne, da bi to naredili. Ubogi Palestinski narod, ki ima na oblasti od Sionistov potrjenega hlapca, ki se sploh ne zaveda, da je z njimi konec in bo Abass ostal veleposlanik v Vatikanu!/virSOTT/ Tudi konec Slovenije se je začel v Vatikanu

Trump izbira zgolj zločince

Sploh ni več smiselno razlagati, kdo je Trump in zakaj so ga Sionisti izbrali. Najnovejši primer je tako nazoren, da lahko mirne vesti rečemo - vse kar bo naredil bo najmanj enak zločin tistemu, ki ga je 8 let ustvarjal Obama. Za državnega sekretarja je izbral dvojico, ki morata skozi zaslišanja na Senatu. Rex Tillerson je nekdanji šef Exxona, trgovca z nafto in smrtjo,  John Bolton pa človek, ki bi začel vojno s komerkoli. Zaslišanje Tillersona je prineslo grozljive posnetke.  Vsi vemo, da Amerika prodaja izjemne količine orožja Savdski Arabiji, ki z njim pobija nedolžne po Jemnu. Obama ga je prodal za kar 115 milijard. Med drugim so na seznamu tudi kasetne bombe, ki uničijo vse okoli mesta, kjer so padle na zemljo, ostajajo pa še dolgo sledi za njimi. Savdijci so z njimi bombardirali, šole, bolnišnice, trgovine, tovarne, vodno infrastrukturo in ubili mnoge civiliste. Ko je bil Tillerson vprašan kaj meni o kasetnih bombah je zavrnil odgovor, rekel je le, da bo skrbel za dobavo boljšega otrožja, ki je sposobno natačnejšega bombardiranja ob manjšem številu nepomembnih žrtev, kot so otroci in civilisti. Na misel mu ni prišlo, da bi vsaj izjavil kako se bo zavzel za takojšnjo prepoved  prodaje orožja kot podpore Savdijcem. Le kako, ko pa so Američani vzpodbudili Savdijce k napadom, saj jim je skupni cilj nafta v Jemnu. Vse pove podatek, da je Tillerson v času vodenja Exxona aktivno sodeloval v Jemnu pri naftnih raziskavah, torej mu je še kako jasno, da Jemen ne sme ostati brez vojne dokler mu ne zasežejo vseh naftnih virov. /virDavidIcke/ Trumpov izbor osebja je enak slovenskemu, če bi recimo za vodjo Ustavnega sodišča predlagali Bavčarja ali Petana!

Danska v strahu pred Ruskim napadom

Še ena EUropska država se je pridružila norcem, ki na vsak način hočejo 3. svetovno vojno. Danska. Bi človek mislil, da ta komaj Slovenijo presegajoča dežela ve kaj je to napredek in kaj sožitje, saj načeloma nikoli niso kazali svojih gnilih zob. A zdaj je njihov obrambni minister Frederikson močno prestrašil javnost, saj je naznanil zelo veliko nevarnost Ruskega napada njihovih bolnišnic, infrastrukturnih objektov in električnega sistema. Je bila ta izjava del prvega intervjuja za 69 letnika, potem, ko so ga lani novembra imenovali na mesto, o katerem nič ne ve. Je potreboval skoraj tri mesece, da se je naučil angleškega jezika za razumevanje Ameriške propagandne strategije. Pa napadi sploh ne bodo preko letal ali raket dolgega dosega, spet bodo hekerske Ruske babice zaprle vhode v bolnišnice in prekinile  električno dobavo. Je pa res, da so jim hekerji že zelo dolgo nazaj, vsem v Bruslju, odvzeli možen stik z možgani. In upokojeni minister na delovnem mestu je že napovedal izjemno povečanje prisotnosti Danske vojske na meji z Rusijo, tja bo poslal letos kar 200 vojakov, ki naj bi po ukazu prikorakali do Kremlja, nad njimi pa bo letelo 27 novih F-35 letal. Je pa to prazno gobcanje prišlo takoj potem, ko so najprej Američani množično začeli dovažati orožje in morilske vojaške bodoče žrtve na Rusko mejo, sledilo je nameščanje Ruskih raket na ruskem ozemlju v Kaliningradu in prav te rakete so zdaj najhujša napadalna grožnja Rusije za Frederiksona, poleg hekerjev. Napoved pošiljanja 200 vojakov je Rusko stran zadržalo pri komentarju, so pa s komaj zadrževanim smehom povedali vse! Ta izjava Frederiksona zares nakazuje na zelo možno vojno z Rusijo, saj celo v času Hladne vojne ni bilo tako izrazitih groženj in zelo namenskih provokacij. Je NATO res v zadnji fazi obstoja in panično išče vojna polja? Je Bruslju in služabnikom res zmanjkalo vsega s čimer bi lahko mislili? Bodo mrtvi zanje res dobro nadomestilo za žitna polja? Seveda pa je novemu ministru za vojaške laži pomembno, da z lažmi prepriča vlado za podvojitev vložka v NATO, s sedanjih 1.17% na 2% danskega BDP, kar je leporečje skladno s slovenskim. Pa saj so vsi v isti pralnici možganov, vsi imajo v glavi le še denar za orožje. /virSOTT/

Medijsko slovo Obame v solzah laži

Poslavljanje Obame z mesta največjega klavca v zgodovini, je prineslo toliko filmskih trenutkov, da je težko zajeti vse v enem članku. Pa se osredotočimo le na tiste, kjer dokazuje svojo plemenito naravnanost zares prodne duše satanizma.  Po toliko mrtvih je bilo premalo prejeti le Nobelovo nagrado, zati si je moral Obama obesiti še diamantno medaljo za klavca stoletja, na katero je zelo ponosen. Ob tem je joakl, za to pa upotabil le nekaj kapljic solzilnega plina, ker mu solze sicer ne bi pritekle. Da bi on zajokal na mrtvih?  Znesljivo najlepši del njegivega slovesa je razkrivanje zvezdnikov, ki so se kralju prišli poklonit za njegovo veliko delo v dveh mandatih, a so preveč prodane duše, da bi jih omenjal. Zagotovo izstopa le Madona, ki je predvsem žalostna, ker ni zmagala Killary, saj je obljubila vsakemu Američanu, ki je dokazano glasoval zanjo, po zmagi pošten blow job. Zato je prišla do Obame in se mu za vsaj malo lastne tolažbe velikodušno ponudila kot Monica Levinsky. Rezultat je sicer vprašljiv, saj bi morala prej zamenjati spol, kar pa bi ji ogrozilo dejavnosti v satanističnih ritualih. O številu vrženih bomb po svetu, posledično mrtvih, ni govoril, zato si je nemo pripel le medaljo in naj vsi le ugibajo o številu. Je pa poudaril svoj največji dosežek, saj v njegovih dveh mandatih ni bilo terorističnega napada tujih teroristov v ZDA. Vse so opravili domači, kot pred njim že 9/11. /virSOTT/

Ena svetovna vlada

In kaj dela Abass v Vatikanu?

OZN vojaki oproščeni pedofilije

Osnovno protozidarsko pravilo

Le kako lahko uspeš v politiki, če nisi v eni od 33 prostozidarskih lož? Že njihova zaprisega dovolj pove, ko vstopajo v posamezne lože in kako sploh lahko napredujejo. Da gre po lestvici navzgor mora dokazati svoje delovanje v smeri zaščite vseh članov, pa naj bo to pri kraji, laži ali pravem zločinu. Ni zaman razvidno iz mnogih zgodb o prostozidarstvu, da je to le nadgradnja Luciferja. Zato mora vsak izrecno dokazati svojo priučeno Luciferjevo moč, pokazati, da je dojel, kako levi in desni ne  obstajajo za njih, le za rajo. Vsakemu, ki še ni prostozidar, torej še ni položil svojih možganov v pralni stroj, bi morala biti zaprisega za tretji nivo vstopne lože, ki ji rečejo Master Zidar, življenski pouk: Vse pridobljene skrivnosti lož bom skrbno čuval, v nobenem pogovoru jih ne bom razkril, razen, če bi šlo za notranjo izdajo ali umor. Vedno bom podpiral vse člane te lože in jih srčno čuval pred razkritjem. Potem sledi življenska kariera, kjer nikoli ne bo naredil nič za človeštvo, bo pa sodeloval brez zavor s podobnimi združenji na ravni Prostozidarstva in Luciferjeve zlobe, sovraštva in zločinov. Lahko se druži s Trilateralo, Bilderbergi, Opus Dei, Satanistično Cerkvijo ali Malteškimi vitezi, vsi ti prinašajo luč svojim članom. Kajti izključeni Lucifer naj bi nosil luč ljudem, torej luč preko svoje izdaje, zločinov in grabežljivosti. Pač, skrivne združbe ne poznajo morale in sočutja, niti ne izbirajo dežele delovanja.  /virHumansareFree/

Vatikanska študija ene vlade

Finančni strokovnjaki, ki morajo do leta 2030 prevzeti svetovno gospodarstvo, so imeli te dni tiskovno konferenco, kjer so predstavili 18 strani študije, ki ima edini namen uvesti eno gospodarstvo, eno vlado in eno valuto. Na celem svetu! In kje bi taka konferenca lahko bila drugje kot v Vatikanu? V dokumentu načrtujejo, kot je že dolgo znano, da bodo preko Združenih narodov  uvedli omenjeno eno oblast za cel svet, oni pa bodo še vedno davčna služba za celotno svetovno gospodarstvo in možganski stroj za čudeže enoumja. Stvari uhajajo škofom iz rok, gospodarstvo se preveč odmika od Vatikanske blagajne, oblast še vedno ni Cerkvena po celem svetu in ljudje si drznejo celo vse številčneje zapuščati njihovo pralnico možganov. Tudi razvoj družbe in tehnologije je lahko samo v njihovih rokah, zato bodo v naslednjih letih vložili vse svoje znanje in moči v ustvarjanje ene majhne ekipe. Če jim to uide iz rok, je ljudstvo rešeno, oni pa pokopani! Kmalu lahko pričakujemo tiskovno konferenco o Vatikanskih dosežkih na področju neškodljivega govora, katerega lahko dosežemo le skozi pralni stroj. /virNSP/

Kdor hrani zverino mora prevzeti soodgovornost

Ko hraniš zverino si za njena grozodejstva sam odgovoren. Nezavedno hranjenje ali skozi tišino je enaka podpora in enaka odgovornost. Naj bo ozadje tega hranjenja strah, pogoltnost ali neumnost, vse je v istem zaboju, ki ne spada med ljudi, ki želijo pravico, enakost in svobodo. Hranimo vojsko, ker mislimo, da smo varni. Hranimo Vlado, ker večina misli, da dela za nas. Hranimo lastnike in direktorje, ker nas je strah, da jutri ne bo več dela za nas. Vsi razlogi, zakaj so zverine pri življenju, pa peljejo do istega konca - za nas ne ostane nič, smo potrošno blago, za katerega plačajo kot si zverine zamislijo in ne kadar smo lačni, ne kot oni. Zverina bo vedno hrano in žrtve razdelila med svojo ozko združbo, vlada in sindikati enako. Zverina bo žrla tudi kadar je sita, Banke enako.Zverina bo napadla, če le zasumi, da ji lahko škoduješ. NATO tudi. Mnoge zverine na našem planetu so ukročene ali jim je prostor zverinjena omejen na ozko povšino zgodovinskega bivanja, le človek je vedno izjema. Peščica je zverinska od dneva, ko smo naselili to zemljo in njihov prostor se vsak dan povečuje, upor pa le redko kdaj, pa še takrat zverina uporabi svoje množično plačano krdelo in zmaga.  Kaj ni čas za korenite spremembe, potem, ko večina že ve, da nas ne čakajo lepi prihajajoči dnevi, ko, če se omejimo le na lastno deželo, vemo iz vseh znakov, ki jih beremo dnevno, da nam lastne zverine končujejo zgodbo o deželi, ki je vedno Švicala za tuje roke in žepe? Dinozavre je narava odstranila, politike moramo mi! Pa je celo škoda, da so dinozavri izumrli!

Grčija počasi ukinja gotovino za boljši nadzor revščine

Grčija je v marsičem poskusni laboratorijski zajec za EU. Začeli so s Soroševo Sirizo, nato uvajanjem revščine, razprodajo države za odplačilo dolgov, zdaj pa so med prvimi v EU, ki počasi uvajajo brezgotovinsko poslovanje. Vsi nakupi nad 500€ bodo lahko opravljeni le s plastično kartico. Je pa ob tem finančno ministrstvo sprejelo tako idiotski ukrep, da nas mora boleti glava, kajti zanesljivo pride v kratkem to tudi k nam. Spisali so zakon za leto 2017, kjer mora vsak Grk, ki karkoli zasluži, določen del svojega letnega prihodka porabiti preko plastične kartice. Recimo tisti do 7000€ morajo izvesti vsaj za 700€ elektronskih nakupov in naprej do razreda 60.000€, kjer je obvezno plačilo najmanj 12.000€. Vemo čemu je namenjeno plačevanje s plastično kartico ali elektronsko preko računalnika - popoln nadzor nad denarjem ljudi. To so Grški vladni služabniki zapisali tudi v ta idiotski zakon - če recimo nekdo ne bo plačal zahtevanih 700€ v enem letu, mu bodo preostanek denarja preprosto zasegli!! Ja, ker to lahko naredijo, ker banke rabijo manj stroškov in tiskanje denarja je zanje blazni denar. Vlada pa lahko kadarkoli pride do denarja, ki ga rabi za svoje osebne potrebe. Ko si zadolžen 82% bdp, kot je Slovenija, je grški scenarij za nas neizbežen. Ljudje pač ne smemo biti izven vladnih jeklenih lisic, kajti mi smo na tem svetu le, da služimo vodilnim. /virSOTT/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Bruselj zahteva več fiskalne revščine

Slaba banka v špekulacijah

Stara Mercator zgodba v načrtovani Ameriški obliki

Hotel Lek ali izgini Slovenija

Bo 2017 dokončno slovo slovenskega gospodarstva?

Ormoška sladka farsa še vedno na tekočem traku

Hrana, zdravje, narava

Bo Trump tudi užival GSO hrano?

Zaupaš ZDA farmacevtom - umreš

Bomo preživeli mraz pregrete zemlje?

Panika, temperature so že nekaj dni pod ničlo, pa je 200 držav že podpisalo Pariški podnebni sporazum. Led se skoraj povsod topi, predvsem v Afriki, zemlja se je segrela za 0,1C, ker je pač naravni cikel to prinesel. Denar se je zato preko Al Gorea in OZN prenesel v prave roke, davki so naredili svoj premik. Nategnjena ljudstva, med katerim mnoga se res v velemestih dušijo v smogu, a ne zaradi sonca,  plačujejo zdaj davek za premog, les in naivno kupujejo sončne celice, ki pač ne delajo zaradi namernih oblakov. Kako bodo zdaj celo Rusi, ki so tudi dogovorjeno z NWO podpisali sporazum, ljudem razložili, da je še vedno normalno imeti za Božič -30C? Dolgo so čakali, da je Al  Gore uspel pridobiti študije raziskovalcev naravnih vremenskih pojavov in, ko  so mu povedali, da bo nekaj skromnih let malce topleje je takoj pripravil davek na norce ali spremembo podnebja. Uspeli so vse nategniti v roku, kajti spet naravni mraz se vrača, čeprav polarnega še ni. Tudi ta je zgolj orožje za ustrahovanje ljudstev. Zakaj pa mislite, da nekaj časa že nimamo pravih letalskih črt, pa nenormalni ravni oblaki so po novem letu tudi redkost? Ker ustvarjalci nočejo prekiniti naravnega polarnega toka, ki mora ustvariti predpogoje za kasnejšo škodo, skozi umeten žled ali poplave. Pa ta mraz brez snega tudi dela pomembno škodo, zato oblakov ne sme biti. Denar kot rečeno je že preusmerjen, a je treba vedeti, da denar od nepomembnih držav in ljudstev, kajti premogovniške korporacije ne plačujejo nobenih dodatnih davkov, sicer Al Gore tega ne bi naredil, saj je solastnik take korporacije. OZN so pač bolnica za mentalno prizadete, ki ji zdravljenje zaplankani narodi zaradi segrevanja, ki ga ni, plačujejo kot naivni bolniki farmacevtom za tablete, ki ne pomagajo. Smo tudi mi med temi bolniki, saj smo med prvimi podpisali sporazum. Imamo TEŠ6, zato bo treba veliko odšteti za davek na premog, pa še davek na politike! Ste pričakovali kratke rokave? Pričakujte samo mnogo obolelih, to je naslednji cilj po premogu! Leto 2021 je blizu, zadnje leto za načrte elite, 2030, pa tudi ni daleč. Vse napovedi in podpisane zaveze zločincev se uresničujejo. Narava pa se smeji - kako naiven je ta del živalskega sveta!

Bo Cerar tudi ptičem izgnal mladiče?

Narava pač ne pozna zlobe in pogoltnosti, sicer teh slik ne bi bilo. Starši bi raje ostali v daljnih  deželah, ki so zaščita pred zimo ali pa šle na UKC na sterilizacijo. Bi oče sicer zaskrbljeno gledal mladiče, ki ne bodo imeli prihodnosti, tako pa je zgolj utrujen, ker nesebično rad pomaga, da pridejo tudi oni do svojega lastnega veselega življenja. So ptice celo vesele, da je Cerar toliko mladih nagnal, saj so mnogi iz jeze zavrgli celo čevlje. In ptice se z njimi zelo znajdejo. Celo tako daleč gredo v svojem poznavanju človeškega dela planeta, da mladičem dovolijo skriti se pod njimi, da le politika ne bi imela dostopa do njih in jih čakala s potnimi listi na pragi gnezda! /fotografije Animal'sLook/

Cepljenje kot tragikomedija

Prvi odziv je sicer smeh, zelo prešeren in kisel, naslednji trenutek pa se vprašaš koliko pa naši mediji dobijo za večino plačanih prispevkov? Članek v Dnevniku je v tem pogledu še kako nazoren, saj je urednik obupan na zaslužkom farmacevtov, zato po svojih plačanih močeh prispeva k spremembam. Komedija s cepljenjem  obsoja starejše, ker se le vsak deseti naivnež cepi, čeprav je med njimi veliko takih, ki cepiv sploh ne zavračajo zaradi neučinkvitosti in zavajanja, pač pa le, ker se jim ne ljubi do zdravnika. In prav na ta segment naivnih ciljajo mediji, saj bi ob prepolovitvi številke o necepljenih reklame v medijih naglo podkočile, torej bi bilo plačilo opravljeno. Pa vedno več je tazkroivanja laži, zato ni čudno, da je celo Cerar že predlagal policijsko uvedbo nadzora nad novicami o resnici. Mogoče ima zato od farmacevtov preskrbljeno izjemno policijsko oskrbo, da ga ne bi napadel kakšen Slovenec, ki bi rad bil zdrav? Hkrati pa bi nova EU vojska skrbela, da bodo res vsi cepljeni, ne samo preko medijev?

Zvarki proti bolečinam ali narava?

Morda pa kaj spremeni zadnja študija opravljena na Univerzi v Koloradu? Sicer jih že veliko pozna študijo, ko še ni bila opravljena, niti začeta, a zdaj bo vsaj na papirju in dostopna res vsem, ki imajo redne bolečinske težave. Pa naj začnem na koncu razmišljanja v študiji, ki pove, da se je od leta 1999 število prodanih kemičnih farmacevtskih zvarkov proti bolečinam početverilo. Zakaj? Ker je ugotovljeno, da ti zvarki ne pomagajo, celo več, podalšujejo bolečinsko stanje. Naivneži imajo recimo bolečino s križem ali drugim sklepom, jemljejo zvarke in bolečine ne prenehajo. Zato gredo vedno znova k zdravnikom po isti recept, da bo stanje ja čim daljše. Samo test na morfiju je pokazal, da vnos majhne količine zvarka na tej osnovi podvoji čas bolečin. A to sploh še ni najhujši del študije. Recimo Merck je do leta 2004 z Vioxxom zaslužil  2.5 milijarde, po razkritju 60.000 mrtvih zaradi tega zvarka so ga šele ukinili. Vsi proizvajalci pa so v zadnjih 15 letih pobili 183.000 bolečinskih bolnikov. Resda se študija nanaša na stanje v ZDA, a Merck je tudi v Sloveniji. Ring a bell? /virDailySheeple/ Samo z gabezovo mastjo bi določene bolečine rešili v nekaj dneh, kaj šele ostala narava!

Necepljeni grožnja cepljenim ali obratno

Bill Gates uvaja letalsko cepljenje

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.1.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.1.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.1.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.1.17

Božo Žabjek

pred 15 urami
Svet in mi se vračamo v srednji vek.
Zakaj že? Ker izgubljamo vse, kar je naše, ker si peščica lasti, kar smo mi ustvarili, celo kupili. ...
(0)
pred 17 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Bomo preživeli mraz pregrete zemlje?Panika, temperature so že nekaj dni pod ničlo, pa je 200 držav že podpisalo ...
(0)
pred 18 urami
Bo letos Vlada sploh še kaj počela?
Tako lep naslov, ki pove čisto vse ne da bi bilo potrebno brati članek. Vlada tuhta, kaj naj (prioritetno) počne ...
(0)
pred 18 urami
Bo Trump tudi užival GSO hrano?
Seveda je pomembno, da vsi glavni akterji v politični spletkarski verigi potrdijo vsako več milijardno transakcijo, ki ...
(0)
pred 23 urami
In kaj dela Abass v Vatikanu?
Palestincem so pokradli državo, ubijajo jih vsaj dan, policija se nad njimi na najbolj surov način izživlja. ...
(0)
pred 1 dnevi
Z otroki v cerkveno stranko
Šele, ko mojster političnih prevar in nagnusnih dejanj izreče - izrojena levica, se človek njegovi zlorabi ...
(0)
pred 2 dnevi
Zaupaš ZDA farmacevtom - umreš
Zaupati farmaciji, še posebej Ameriški, pomeni umreti! 70 letna gospa se je vrnila z daljšega ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Cepljenje kot tragikomedijaPrvi odziv je sicer smeh, zelo prešeren in kisel, naslednji trenutek pa se ...
(0)
pred 2 dnevi
Trump izbira zgolj zločince
Sploh ni več smiselno razlagati, kdo je Trump in zakaj so ga Sionisti izbrali. Najnovejši primer je tako ...
(0)
pred 2 dnevi
Forum ali Agenda 21
Največje slovenske investicije se izbirajo v zgolj eni združbi, kjer sicer odločajo o večinskem slovenskem kapitalu. ...
(1)