Medijski nasilni nadzor možganov

Žival ve kdo in kaj je človek

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.6.17

Spored cirkuških predstav za 23.junij 17

Spored cirkuških predstav za 22.junij 17

Spored cirkuških predstav za 21.junij 17

Spored cirkuških predstav za 20. junij 17

Spored cirkuških predstav za 19.junij 17

Spored cirkuških predstav za 18.junij 17

Slovenija

ARSO in Vrhovni izdajalec uspeli s pritožbo sinoči

Seveda nismo smeli pričakovati poštenega ponedeljka, kajti kar se je zgodilo včeraj se ne sme več ponoviti. Sta ARSO in Vrhovni poveljniški izdajalec klicala celo noč v Bruselj, da je ta organiziral številne zločinske ekipe in današnje jutro je že normalno, za izdajalce seveda! Pogled takoj zjutraj je bil ena sama žalost, prvi zločinec, ki sem ga uspel ujeti tudi na fotografiji in Flight24 pa je prihajal iz Aten. Je Cipras sklenil, da bo z zločini odplačal grški dolg in je zato poslal neznano letalo, da nas zastruplja, saj ga tudi uradna letalska kontrola nima v registru, razen številke poleta. Potem so sledili znani in preverjeni zločinci, med njimi najodločnješa Izraelski El Israel in Angleški EasyJet, ki so Pahorjev nasmeh razširili kot letalske črte od Vzhoda do Zahoda in obratno. Seveda se na ARSO ne smejo vprašati, kako je možno ob enakih vremenskih pogojih, enakih temperaturah, včeraj jasno, danes, kot je Markošek takoj veselo napovedal, zmerno oblačno, pozabil pa je reči s koprenasto zločinsko oblačnostjo. Sram nas je lahko, da imamo toliko narodovih izdajalcev in še huje, da je še vedno zelo veliko naivnih opranoglavcev, ki verjamejo medijem in vremenarjem, da jim lažejo kot prostitutke pred sklenjenim poslom - smo nedolžne in želimo dvojno plačilo! /Vse fotografije so današnji originali!/

Huda vremenska napaka

Ves dan že gorijo telefonske in internetne povezave med Brusljem in Ljubljano, natančneje med ARSOm in NATOm. Kajti kar smo danes doživeli je nekaj povsem norega, saj ni bilo niti ene oznake za letali, ni bilo niti enega strojnega oblaka. Kje je prišlo do kratkega stika, je veter pred dnevi morebiti uničil daljnovode preko katerih so dobivali elektriko? Je komandant zaspal in pozabil pritiskati na daljinski upravljalec? Karkoli od tega, danes smo živeli brez glavobola, nismo poslušali vremenskih laži in mnogi smo doživeli dan, ki ga že dolgo ni bilo in je vprašanje, kdaj bodo naravi kaj takega spet dovolili! Držimo pesti za tako čisto nebo tudi v prihodnje! Upajmo samo, da ni vzrok napad na Sirijo in je zato zmanjkalo časa za druge zločine.

Vojna na minimalca

Tokrat ne smem izgubljati besed o vojni okoli minimalne plače. Ukaz je prišel iz ZDA, kjer imajo to področje popolnoma urejeno. Za hranjenje ali oskrbo revežev in brezdomcev sledi denarna ali celo zaporna kazen. Zato si Cerar ne upa pomagati ljudem, kajti težko si je njegova vladna ekipa prigarala milijone, da bi jih zdaj plačevali Američanom kot kazen za reševanje revščine. Zato pa imajo oglase v Srbiji, kjer iščejo delavce za Luko Koper, saj tam minimalna plača ne dohiteva slovenske in korporacijska kazen ne bo sledila. Pa še med 200 tisoč brezposelnimi v Sloveniji ne morejo najti delavcev za drobiž! Le kaj bi mi počeli, če nam ne bi Amerika bila svetel vzgled?

Jeza Cerarjeve SMC

Ko je že mislil, da je njegova ljudska apatija zaživela v političnem prostoru in bo lahko obvladoval  korupcijo in goljufije, so ga v koalicijski stranki spravili ob živce. Nategovanje ljudstva naj bi bila njegova lastnina, pa si dovolijo predlagati slovenski nateg desetletja - dvig minimalne plače hlapčevskim množicam. To je bila njegova skrita zamisel za letošnje volitve, boljša od zlatega fiskalnega natega, imel je že pripravljen nov bosanski asfaltni denar za to promocijo, zdaj pa se bo moral boriti proti tej bedasti ideji, da množicam ne plačajo za preživetje. Boril se bo z vsemi močmi, da izbriše to idejo iz glav bodočih volivcev, zato se bo dokončno obrnil na Cerkev in uporabil Pahorjeve izkušnje na tem področju. Tam ljudje kar od minimalne plače prispevajo milijonarjem, da bodo po smrti na papirju lepo živeli in to je pač ideja, vredna volilne tekme. Leta se že ukvarja s korporacijsko kriminalno ideologijo, dvojnega zaračunavanja istega, zato se bo osredotočil na 0,6% letnega dobička, ki bi ga njegovi priljubljeni tajkuni izgubili z zvišanjem minimalne plače. Če pa še to ne bo zadoščalo se bo pa na NATO obrnil, da mu dobavijo brezpilotne miniaturne morilske strojčke, ki bodo lahko takoj uničili vso konkurenco in misleči del populacije (o tem v enem od naslednjih člankov). Zato je prepričan, da ga čaka še zelo obetavna in bogata politična prihodnost, v najslabšem primeru pa bi v službi pri Papežu organiziral prijetna popotovanja po svetu, podobna Čilskemu. Mi pa smo na Cerarje res lahko ponosni!

ARSO se ne vtika v kmetijstvo

Na Odboru za kmetijstvo v Slovenskem lutkovnem gledališču Parlament so predstavili lansko izjemno škodo zaradi geoinženiringa. Imeli smo pozebo, sušo, veter in poplave, da gospodarji preizkusijo odpornost GSO sadik. Pred navdušenjem so še potrdili ob prisotnem kmetijskem režiserju plačila za lani, ko je pred enim letom pozeba uničila ogromno pridelka. Seveda bodo oškodovani kmetje lahko za pomoč zaprosili šele po letošnji spomladanski pozebi, da denarja ne bodo mogli uporabiti za nove nasade. Na sestanku pa ni bil prisoten nihče z nekega drugega ministrstva, kajti ARSO ima veliko dela, da zadovolji Bruselj na novem področju preprečevanja lažnih informacij. V ta namen na svoji strani izbrišejo vsak komentar, ki bi škodil njihovim perverznim lažem in hkrati ustrežejo Bruslju, tam kjer je sedež NATO. Ker še nimajo podatkov o letošnjih laboratorijskih izživjanjih je tudi to razlog, da jih ni bilo, saj ne vedo, kdaj in s čim bodo letos uničili slovenske pridelke in gozdove. Vsekakor pa moramo ARSO verjeti, da je njihovo poročanje in napovedovanje popolnoma v skladu s poslanimi teksti, ki jih dobijo včasih tudi večkrat dnevno. Zato morate razumeti, da imajo obilico dela in za kmete nimajo časa, da jih opozorijo pred dejanskimi zločini nad njihovim naravnim pridelovanjem. Po drugi strani kmetje z Masseratijevimi traktorji na kmetiji tega ne občutijo, saj GSO pridelava omogoča takojšnjo državno podporo, za kar pomaga tudi Monsanto s svojim Dekalb GSO semeni. So pa ob koncu nakladanja na Odboru že potrdili nov datum zasedanja o škodi v kmetijstvu, 18.1.2019!

V stavko tudi zaposleni pri farmacevtskih milijarderjih

Danes ni več nobena skrivnost, da je ena najdonosnejših, a hkrati prevarantskih dejavnosti, farmacija. Izmišljene in podtaknjene bolezni pomagajo ustvariti milijarde, celo spreminjanje zakonov, da je cepljenje uzakonjeno in heroin legalna droga. Tudi večina medijev stoji na njihovi strani in jih bodo hvalili dan in noč, celo na primerih Kalifornije, ki je zločinski laboratorij na skoraj vseh področjih. Naveze med farmacevti in državo so briljantni, davki krpajo zasebne politične luknje in peščici dovoljujejo sanjsko življenje. In potem odvisneži od farmacevtov in države, torej uslužbenci v lekarnah, napovedo kot javni sektor stavko. Ne bom se spuščal v njihove plače, bom pa v način njihovega reševanja. Mi, nategnjeni s  strani farmacevtov in države naj jim rešujemo načeloma bedne plače, medtem pa njihovi lastniki in dobavitelji živijo na drugem planetu in se z denarjem izživljajo. Pa ne samo za potovanja ali deset vozil na farmacevta, za umore ljudi, ki dokažejo, kako prevarantska združba so farmacevti. Kaj ne bi bilo vsaj pošteno, da lekarnarji zavrnejo farmacevtske zvarke od vse farmacevtov, ki ne omogočijo dovolj denarja za plače prodajalcev, ki sploh očitno ne vedo ali nočejo vedeti kakšne strupe prodajajo? Bomo zdaj v tišini in ponosno podprli reveže, ker prodajajo legalizirano drogo, za katero bi proizvajalci iz naravnih in neškodljivih sestavin, recimo konoplje, sedeli dolga leta v zaporu? Heroinski preprodajalci so tudi deležni dolgih zaporniških zabav,  ampak le tisti, ki ni niso del NATO in v Afganistan ne smejo. Ja, 84 holističnih zdravilcev je bilo samo v ZDA ubitih v zadnjih dveh letih, vse zaradi milijardnega zaslužka farmacevtov, ki so ga ogrožali z uporabo zdravih postopkov in narave. Farmacevtom, ki niti legalnih preprodajalcev ne plačujejo pa se nič ne zgodi. Zato mi ne nakladajte, da so lekarnarji javni uslužbenci!  

Žiga Turk odločno v Bruseljski boj proti resnici

Izrael je bil izjemna spodbuda za Bruselj, saj takšne zakonodaje niso upali pred tem vpeljati. Zdaj, ko bo za razkrivanje resnice zagrožena smrtna kazen, pa bo Bruselj lažje dihal. Tudi Žiga Turk, neodvisni skrajni desničar, zaprisežen kapitalu, je med navdušenci in bo naredil vse kar je v njegovi moči, da bo preko lažnih medijev pripeljal Bruselj do ukinitve možnosti poročanja o resnici. Bosanski krediti, orožarske afere, avstralske bolnišnice, članstvo v komunistični partiji pred prestopom v skrajno desnico, izpraznjena pokojninska blagajna, vse podobne izmišljene novice so zaključene. Kaj šele uvedba fašistične diktature, ki jo Bruselj snuje od ustanovitve lažne EU in jo bodo dokončali le ob pridnih in poslušnih medijih, ki so danes že itak večinsko med nami. In še en dokaz, kako EU širi lažne novice  je, da Žiga Turk ne predstavlja nobene države, celo slovenske ne, saj kot neodvisni pisec zlobe in netenja sovraštva tega pred uvedeno diktaturo ne sme. A skrajna desnica, ki jo imamo tudi na sedanji vladi, je pač državni del strinjanja z diktaturo in bi drugačna navedba škodila ugledu prihajajočega fašizma. Uničimo svobodo govora, uničimo resnico, raje glejmo narodno zabavne na pol gole in predebele pevke, kajti roboti nam česa drugega itak ne bodo dovolili. In tvorcem takšne zakonodaje danes rečejo strokovnjaki? Kot tistim za predvajanje lažnih celodnevnih reklam na TV. Netanjahu je že zdaj navdušen.

Vlada šele iz medijev o gospodarski rasti Slovenije

Je zaradi volitev Kopač Mrakova spet ponovila, da je treba minimalno plačo dvigniti, a ne toliko, da bi dosegla prag preživetja. Zato se bodo na ESS zelo dolgo pogovarjali, najmanj do konca volitev za novega vladnega komika. Medtem bodo usklajevali besede, da bodo zvenele narodu sprejemljive, pomenile pa naj še vedno ne bi nič. Ampak na predlog o 4,7% povišanju minimalnih plač, kar bi zneslo kakšnih 20€, torej toliko kot so najvišji dobili povišice za en dan /ne/dela, pa se je takoj iz domačega fotelja odzvala Vraničar Ermanova. Ker ne odhaja od doma in sobe za spremljanje demonov, je predlog Mrakove zasledila šele na medijih. In je takoj poklicala kolegico, kajti očitno Mrakova ne ve, da so podatki o gospodarski rasti ponarejeni, kot vse pred volitvami, zato tako izjemen dvig plač v delovnem sektorju ni možen, ker nimajo kje vzeti. Kar je bilo viška so oni že davno porabili. Nekako bodo njim zavezanim javnim uslužbencem še dvignili plače, saj oni ustvarjajo ta sanjski dvig gospodarske rasti, za rajo ob strojih pa denarja preprosto ni. In takšna bo bitka do volitev, bodo besede sicer vsak dan bolj olepševali, potem pa kar naenkrat denarja ne bo za nikogar več in bo treba stopnjevati varčevalno politiko Bratuškove. Je to prelepo nakazala že SMC nakladačica Kustec Lipicerjeva, ki trdi kako je teh prejemnikov z minimalno plačo absolutno preveč, zato v takem posegu ne vidi nobene utemeljitve.  

Davek je ropanje ljudi

Najtežje je dojeti, kako lahko davek ustvarja vrednost. Kako se lahko roparji hvalijo javno, da so ljudem lani pobrali 15 milijard, kar celo milijardo več kot leto poprej? So stroji brneli 24 ur na dan, pa njihovi stroji nič ne delajo? Prisedejo do vsakogar in mu vsak dan vzamejo najmanj za hrano, pa so le tipkali na računalniku in podpisovali izvržbe. Sedijo ob bančnem okencu in dnevno štejejo avtomatične prilive, če pa se prižge rdeča luč, da nekdo kraje ni dovolil, pa je policija že v stanju pripravljenosti. Ob tako velikem ustvarjenem davčnem bdp, od katerega ima koristi zgolj elita, pa uslužbenci res lahko zahtevajo povišanje svojih rubežnih plač, saj država doživlja prav zaradi njih gospodarski razcvet upadanja in prehoda v tuje roke. Na svoje plače plačujejo poseben davek, ki ga elita dolga leta preverja skozi lastno uporabo v živo.  So uspešni skoraj kot Al Gore, saj za nič dela in lažno nakladanje ustvarjajo dobro tretjino celotnega letnega bdp slovencev. Mnogo jih je, ki naivno verjamejo, da se s tem denarjem ustvarja blagostanje, pa vidimo FURSovce med delavci le, ko jim je treba zapleniti rezultate njihovega dela. Imajo lepe plače, lepe ugodnosti, edina slaba stran njihovega dela je preveč sedenja, ker ob smehu vedno kažejo le koga rubiti. Tega za strojem ni možno, tega na polju sploh ne bi mogli in z lopato v roki zgolj ob preutrujenosti. Zato moramo biti pošteni do njih in jim prisluhniti na prihajajoči stavki, pomagajmo, da si izborije ugodnosti na naš račun in oni vam bodo vrnili vse dobrote. Vzeli vam bodo vsako leto več! Na hrani, vodi, obleki, vožnji, knjigi ali vašem domu. 

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Bi prepoznali policijsko državo?

Mnogi se hvalijo, ker imajo urejeno zakonodajo in do policijske države ne more priti. Zato  so nosilci oblasti naredili najmanj deset odločnih potez, da ohranijo stabilnost svojega fevdalnega ozemlja: - žvižgače so odstranili, da resnica ne prihaja nenadzirano v javnost - postavili so kamere povsod, kjer je možnost, da gre katerakoli oseba mimo - volilne glasove ljustva so odstranili iz sistema veljavnih volitev - njihova novica v medijih je edina resnica, ki ni kaznovana - prepovedali so svobodo govora in tako rešili onesnaženje zraka - nadzirajo do popolnosti vsak telefon in računalnik v izogib terorizmu - vojne se nadaljujejo v neskončnost, da ohranijo mir na svetu - "začasno" so odvzeli ljudem vse pravice, da je zadovoljstvo izpolnjeno kot v Sloveniji - gradijo nove zapore v slogu Al Goreove palače, kot v Sloveniji - najvišji podpisujejo začasne odloke, da kršijo zakon in zagotovijo prisilni mir in revščino, kot v Sloveniji To je pač prihodnost našega planeta, prihodnost, ki se je veselijo skoraj vse države. Zato pojdimo na ulice in prosimo, naj ZDA čimprej vstopijo v našo palačo birokratskih lutk! Da bomo ponosno gledali do zob oboroženo vojsko in policijo, ki bo pazila na nas pred nami! /virASheepNoMore/

Za izum zelo varčnega vozila je Tom Ogle moral umreti

Leta 1977 je Tom Ogle šokiral Ameriško javnost, saj je izumil napravo, ki bi jo lahko vdelali v vsako vozilo. Poraba bi se zmanjšala na 2,3 litra na 100 km, a kar je še pomembnejše izspustov sploh ne bi bilo več. Seveda so naftni mogotci skočili v zrak, kajti česa takega niso mogli dovoliti, pa še davek na CO2 so že pripravljali, saj je bil Al Gore že med živimi. Najprej so Tomu ponujali tudi po 25 milijonov, če jim proda izum, a tega ni naredil. Zato so ga aprila 1981 ustrelili, kar je sicer preživel,  a je sledil naročen umor, ki pa seveda ni bil nikoli razkrit javnosti. Povedal je le svojemu takratnemu odvetniku, da so mu v kavarni, kjer je velikokrat igral bilijard, podtaknili strupeno pijačo, zaradi katere je potem umrl na bolniški postelji, brez analize vzrokov. So takoj za tem korporativni zločinci začeli iskati pravo osebo, ki bo z davki obremenila naivneže in z lažmi zmanjšala CO2 izpuste, saj so le ti krasen izvir milijardnih zaslužkov. Našli so ga, mu dali Nobelovo nagrado in CO2 prevara je zaživela. Čudno vprašanje se postavlja - kako to, da se Al Goreu do danes še ni nič zgodilo? Hkrati pa toliko medijskega nakladanja o alternativnih virih za pogon avtomobilov, ko pa je že 40 let znan izum, ki ne bi puščal nobenih posledic za okolje. /virDailySheeple/

Najslavnejši svetovni bančni roparji

Zagotovo so to družiski člani Rothshild, ki so sicer zelo ponosni na zelo razširjeno misel: "Daj človeku orožje in bo oropal banko, daj človeku v roke banko in bo oropal svet." Manjka sicer beseda Sionist, da bi vse zvenelo lažje in skozi zgodovino dokazano. Osem družin je ukradlo svetovni bančni sistem in naivni svet je mislil, da bo Federal Reserve banka delala za svetovni razvoj. Prevzeli so Ameriško centralno banko, danes jim manjkajo le še tri državne banke in cel svet bo njihov. Star je stavek Rockefellerja: "Dajte mi v upravljanje denar države in ni več pomembno, kdo piše zakone." Halo, Slovenija!! Pa vojne, če ne bi bilo teh osem družin bi svet bil zagotovo mirnejši, tako pa so od Napoleona do 2. svetovne vojne financirali vedno obe strani, danes pa so napadalci vedno odlično nagrajeni. Vmes so sicer uganke, kot zadnja v Siriji, kjer Turki že nekaj dni bombardirajo področje Kurdov v Siriji in imajo oklepnike že pripravljene za napad. Američani so navdušeni, saj bodo Turki napadli njihove plačance Kurde, torej zanetili dogovorjeno novo vojno, tišina Rusov pa je zelo vprašljiva. Da vodijo svet zločinci vemo, da so bile potrebne številne žrtve morda tudi, pa nihče ne ukrepa, ker skoraj vsi živijo od njihovih milijard in jim dolgujejo trikrat več kot svet lahko sploh ustvari. Tudi Titanik je  šel pod vodo, ker so bili na njemu nasprotniki privatizacije Ameriške banke. Kaj pa pri nas? Preprosto te ne spustijo v Hram plačanih govorov, da bi lahko kaj rekel o ukradeni državni lastnini!

Prihajata zločinski Agendi 21 in 2030

Se jih večina sploh zaveda ali naivno naseda lažem, ki jih skozi te svoji zločinski Agendi širi OZN? Kaj ljudje res naivno mislijo, da bosta življenje in enakopravnost v teh letih boljša kot do sedaj? Da ne bo več lakote, vojn, suženjstva, migracij, umorov zaradi razkrivanja resnice? Ja, zelo naiven moraš biti ali zelo visoko v politiki, da v kaj tako neumnega verjameš, ko pa je jasno, da so nasilno zastrupljanje s cepljenji in GSO prednostna naloga elite, da je ustvarjanje ene države na celem svetu njihov glavna naloga in imeti kot svoje policaje Umetno inteligenco, torej robote. Le kako bi sicer Papež, ki velja naivnim kot pašnik za srečo, tolikokrat v letu 2017 ponosno izjavil, da nas je 6 milijard preveč in zato zelo pomaga pri Pariškem prevarantskem sporazumu. A dotaknimo se danes ene najhujših grozot, ki že prihaja nad nas, Umetna inteligenca v obliki majhnih brezpilotnih letal. Zelo se splača potruditi in pogledati 4 minutni posnetek, čeprav z angleškimi podnapisi, ki pove res čisto vse, kam drvimo, ker ovce poslušamo politično elito in ji večinsko verjamemo. Majha letala velikosti netopirjev, do zdaj namenjena vohunjenju, bodo opremljena z razstrelivom, noben človek jih ne bo mogel ujeti, saj so njihovi refleski 100 krat hitrejši od človekovih, lahko bodo ubili vsakega izbranega neželjenega ali cela mesta, prebili zidove, uničili čisto vse, kar jim bo naročeno. Preprosto vrgli bodo na tisoče takšnih naprav z letal in vojna brez moči za napadene se bo začela. In ta posnetek je prikaz predavanja v polni dvorani, kjer ovce množično ploskajo, ko slišijo koliko jih lahko naprave ubijejo in kako. Je jasno, da postaja človek nemočen pred zločinci, ker ni več sposoben združiti moči? Pozabite na pištole, puške, zaprte domove, nič vam več ne bo pomagalo, povsod bo to zločinsko AI /Umetna inteligenca/ orožje vstopilo brez vašega soglasja. Zato pa cepijo in škropijo danes brez soglasij ljudstev, da se nevedni navadijo suženjskih razmerij, bodo pa še vedno lahko ostanek pameti puščali na pametnih telefonih in neumnih medijih. Čas bi bil, da se ljudje zavedo, kako sta leti 2021 in 2030 zanje zadnja biljka preživetja, po teh datumih jih več ne bo, vsaj ne v človeški obliki, kot so nas poznali tisočletja. Zato pa imamo mi Poček, da bodo take stvari prišle k nam legalno skozi vaje tujih agresorjev, ki širijo to zločinsko nalogo zoper ljudstvo! Boste tudi vi zaploskali ob koncu posnetka ali se boste končno zamislili, kam nas robotizacija zares pelje? Pa že zdaj pobijajo množice z velikimi brezpilotnimi letali, recimo v Jemnu, prihajajo pa EUropa, Slovenija, cel svet!

Laži prinašajo bogastvo

Za razliko od Al Gorea in svetovnih političnih lažnivcev, ki z lažmi o globalnem segrevanju ustvarjajo zasebno nepojmljivo bogastvo, pri nas vremenarji in javna TV z lažmi uspevajo obdržati status zaposlenega in obvezno plačanega. So zadnja tri leta dokazala, kako prav je imel Al Gore, da se bo zemlj pregrela in bodo izpusti uničili naš planet, če ne bomo plačali davkov. Zato so merilne postaje na daljavo vodene in zunanjih temperatur sploh ne zaznajo. Milijoni po svetu se ob teh lažeh zgrozijo, pa ne zaradi dojemanja, da jim trosijo laži, pač pa v laži verjamejo. Le kako lahko, skrito pred javnostjo, letos umirajo zaradi mraza v Indiji in imajo rekordnih 100 let najnižje temperature v Vzhodni Rusiji, kar -68°C, o izjemnem mrazu v ZDA pa celo poročajo? O višjih temperaturah na določenih delih zemlje govorijo kot reklamni agentje, seveda pa nihče ne omenja HAARP postaj s katerimi usmerjajo vreme, kjer jim to odgovarja. Niti en oblak na sliki nima povezave z naravo, niti ena izjava lažnivca Al Gorea se ni izpolnila in se mu celo živali smejijo. Naši vremenarji, ki te laži vztrajno širijo pa nikomur ne povejo, da je bilo predvčerajšnjim v Postojni +5°C, pa so travniki in drevesa spet zmrzovali. Je pač NATO Poček blizu in kemikalij iz vojaških vaj kolikor hočete, zato pa so tam imeli najhujšo pozebo ob pretoplem dnevu pred 3 leti. Zato pa je stvar le nekaj mesecev, da pridejo tudi k nam brezpilotna letala, ki bodo vsako zdravo pamet takoj uničila in bodo morali vsi verjeti, da je treba za reševanje pregrete zamrznjene zemlje reševati z milijardami, da bi Al Gore lahko imel hišo z 22 spalnicami, sto jaht in 3400% večjo porabo energije na hišo od povprečne. Ja, ovčje farme so trenutno najuspešnejši posel na tem planetu! 

Gimnastičarke v ZDA iskano blago

Gimnastika je zelo zahteven šport, a mnogi v njem uživajo. Naj bo to z lastno aktivnostjo ali ob gledanju v dvoranah. Res težko pa si zamisliš, da konča državna gimnastika na sodišču, kjer priča kar 100 gimnastičark. Ja, če so hotele uspeti so morale biti tiho, trenerji pa so jih množično posiljevali, predvsem ali zgolj mladoletne. Med temi trenerji zelo izstopa Larry Nassar, ki je bil v državni ekipi zdravnik, a vprašajmo se za katero področje zdravstva? 140 tekmovalk je pričalo na sodišču, kako jih je Nassar kot mladoletne posilil. In v tem ogabnem pedofilskem primeru, enem redkih, je sodišče obsodilo Nassarja na doživljenjski zapor. So pa v gimnastični zvezi že med postopkom izsiljevali priče, saj so jim grozili tudi s 100 tisočakov kazni, če bi pričale proti Nassarju. Zdaj, ko je postopek zaključen uspešno, pa so začeli skrivati prijave, ki jih je na zvezi vsaj še za 50 trenerjev! Ob tem samodejno skoči v prvi plan Weinstein, elitni filmski pedofil, ki je tesen prijatelj z najnovejšo kandidatko za naslednje predsedniške volitve Oprah Winfrey, demokratsko članico satanistične združbe. Pri nas pa navdušenje, ker bo tekmovala za naslov ustrežljive lutke, z ogabnim Holywoodskim režiserjem Weinsteinom ob sebi! /virFreeThoughtProject/

Ena svetovna vlada

Najslavnejši svetovni bančni roparji

Prihajata zločinski Agendi 21 in 2030

Macron lutka Rothschildov

Trdno je odločen Macron, da v letu 2018 izpelje temeljit popravek medijskega zakona v Franciji in kasneje v EU. Njegovi lastniki preprosto ne dovolijo, da bi neodvisni mediji širili resnico o njihovih zlorabah držav, človekovih pravic in kapitala, zato bo naredil vse, da bodo lažne novice o Rothschildovih dejavnostih vedno izbrisane in ustrezno denarno kaznovane. Boril se bo tudi proti Ruskim in podobnim medijem, ki si dovolijo razkriti tudi njegove prevare in hlapčevstvo. Ne bo izpustil niti socialnih omrežij in jim ukazal, da tudi v Franciji vzpostavijo sitem kot v Sloveniji, kjer je Facebook že izjemno omejil dostop do neodvisnih resnic in je branost ter gledanost pravih novic le še simbolična. Vsi skupaj ne smejo dovoliti, da bi resnica ogrožala demokracijo, torej diktaturo najvišje stopnje v človeški zgodovini! /virIndependent/

Resnični prevod OZN Agende 2030

Zdaj, ko se bomo trkali po prsih, ker vodimo Svet za človekove pravice v OZN, je prav, da prevedemo 17 točk Agende 2030, ki so jo spisali v OZN  po naročilu Sionističnih gospodarjev: - končati je treba revščino v vseh oblikah po celem svetu, torej je treba vse banke, IMF in svetovno banko zediniti, uvesti digitalno valuto, da bo svet pod kontrolo nekaj rok, ljudje pa brez denarja - končati lakoto, zagotoviti prehransko varnost, zadostnost pridelane hrane in dvigniti njene prehranske vrednosti, torej svet izključno z GSO - zagotoviti zdravo življenje in dobro počutje v vseh starostih, torej množična cepljenja in odvisnost od farmacevtskih zvarkov - zagotoviti enakovredno izobraževanje in doživljenjsko učenje možnosti za vsakogar, torej lažna OZN propaganda in pranje možganov skozi obvezno izobraževanje brez lastnega ustvarjanja, s pomočjo medijev  - doseči je treba enakost spolov, ustvariti ženskam in dekletom, da bodo imele enako moč kot moški, torej zmanjšanje rojstev, spreminjanje spolov, uničevanje družine z nenaravnimi porokami - zagotoviti dostopnost in zadostrno količino vode za vsakogar, torej voda mora v zasebne roke, vsi izviri po celem svetu pa z dodanim fluorom za prijetno speče možgane - zagotoviti dostop do redne, zadostne in varne oskrbe z energijo, torej uvesti je treba pametne števce, da bodo ljudje množično zbolevali in dvigniti cene vsem energetskim virom - zagotoviti trajno, pravično in zadostno rast gospodarstva, torej mora vse temeljiti na CETA in podobnih sporazumih, narejenih zgolj v korist korporacij - zgraditi moramo zadostno infrastrukturo, promovirati pošteno in zadostno industrializacijo in ohraniti gozdove, torej ceste in infrastruktura morajo postati zasebna last, uvesti zgolj plačane prevoze, prepovedati zasebna potovanja in zelo omejiti javne okoljske pravice - zmanjšati neenakost v državah in med državami, torej uvesti moramo eno svetovno enoumje z več birokratskimi hobotnicami po državah - ustvarimo mesta in naselja varna in samozadostna, torej Veliki brat mora nadzorovati vse poti in vsakogar - ustvarimo zmernost potrošnje in vzorcev proizvodov, torej zaženimo varčevalne fiskalne ukrepe po celem svetu - nujni so ukrepi proti podnebnim spremembam, torej zagotovimo Al Goreove natege kot edino veljavne za rubež bogastev po svetu - ohranimo in obnovimo oceane, morja in morske vire za naš trajnostni razvoj, torej uvedimo popolno kontrolo nad oceani in olastninimo vsa mineralna bogastva na dnu oceanov, vključno s trajnimi pravicami peščici za krajo teh bogastev  - zaščitimo in obnovimo ves zemeljski ekosistem, zaščitimo gozdove, preprečimo izsuševanje področij in zaščitimo biološko raznolikost, torej še več okoljskih omejitev in obvladovanje vseh naravnih bogastev ekskluzivno v rokah peščice - podpirajmo miroljuben in varen razvoj, omogočimo dostop do pravice vsem in v ta namen zgradimo inštitucije na vseh ravneh, torej OZN mirovni vojaški zločinski roboti in Sodišče za človekove /ne/pravice, naselimo cel svet z migranti in mi bomo pazili za našo vojsko, da se načrti uničenja uresničijo  - ojačajmo vzpostavitev in oživitev vseh svetovnih partnerstev za sprejemljiv razvoj, torej ukinimo vse državne vlade in jih prekrijmo z NWO, pa ne pozabimo na eno svetovno religijo z enim svetovnim Papežem Čaka nas prijetno druženje in hkrati veliko naporov, da vzpostavimo vseh 17 točk v vsakdanje življenje, ki pač ne bo več vredno človeka. Odločitev je na ljustvih in posameznikih, ki niso del OZN zločinov! /virTruthStream/

EUropa je preveč bela, rabi milijone migrantov

Kaj takega lahko pove samo plačana Bruseljska lutka na NWO vrvici, ki ga v Bruslju kličejo komisar za migrante Avramopulos. "EUropa je preveč bela in rabi nove množice zelo kvalificirane delovne sile, ki znajo dvigniti lopato in služiti v vojski." A, ko si enkrat v EU oblastni strukturi se ne boš nikoli več vprašal, niti mogel ne, kako to, da si izgubil pamet. Za tega izdajalskega Grka je zelo pomembno, da NWO in njihove korporacije z vojnami izženejo ljudstva iz njihovih bogatih dežel tretjega sveta, tukaj pa jih porabijo kot sužnje, da uniči po Sionistinem načrtu EUropo. Celo tako daleč gre v praznjenju svoje glave, da poučuje nekatere EUropske voditelje, da lahko sicer poskusijo ustaviti nove načrtovane množice, a bodo sankcije izjemne in bodo uničili še njihove države ter jih naselili z novo poslušno in nasilno množico. "Poglejte Merklovo, poglejte Švedsko, kako so oni uspešno naredili kaos na svojem ozemlju. Teror, posilstva, strah! Kaj ni to prelepo za žepe naših nenasitnih gospodarjev? Zato je naše zadnje upanje v uspešen načrt, da spremenimo miselnost in sebe potopimo v ničvredno raso, motečo za sioniste, če hočemo jutri božansko Krajevino Izrael Cel svet! Brez množic migrantov tudi sicer EUropa ne more biti homogena in držati z  roko v roki!" Kako drži, da je Darwinova teorija sproducirana študija. V resnici se je opica obrnila takoj, ko je videla možnost, da bi se spremenila v človeka. Bi bilo zanjo preveč nevarno, da postane nora, kot se je kasneje pokazalo na človeški rasi. Tudi po zaslugi Avramopulosa! /virBreitbart/

Trump zaljubljen v Izraelsko brutalnost

Pred leti je izraelski general Moše Dajan izjavil: "Izrael mora biti kot nori pes, da ga ne bo nihče nadlegoval!" Potem je prišel Trump, nekaj najboljšega kar se je lahko zgodilo Izraelu in lepo je povedal - Izraelci so zelo brutalni in njihova brutalnost deluje zelo uspešno". Proti komu? Ljudem, ki razmišljajo s svojo glavo ali zgolj ljudem, ki imajo Palestinsko kri? Ali celo vsem, ki ne obožujejo Sionizma? Deluje v čem in kako? Da tudi po enem mesecu utapljanja v vodo, 183 krat, Palestinski ujetnik Khalid ni spregovoril. Ali pogovor Izraelske krvave vojakinje s kolegi, kaj jim je najljubše: "Ko lomimo Palestinskim otrokom kosti!" Pa je Trump vprašal še svoje nadrejene Sioniste ali mučenje zares deluje. So mu odločno potrdili in Trump je bil navdušen. Zdaj verjame, da je to pravi način komunikacije z ljudmi, ki niso Sionisti. Pa se je pred priznanjem Jeruzalema kdaj vpraša kaj lahko stori proti Izraelskemu nasilju? Se ni smel, ker je hotel že od Simpsonovih naprej biti klovnvoski ubogljivi predsednik Izraelske podružnice ZDA in se hkrati učiti pozitivnih misli iz brutalnosti. /virDarkmoon/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

SDH zadolžena za ropanje države

Nov korak v nepovratno luknjo

Imamo izravnane finance brez možnosti poplačila

Boste še iz svojega žepa dali kaj požrešni Glavini?

Deutsche Neue Laibach Bank

Odpira se nam avtocesta debele hrane iz Bele Hiše

Hrana, zdravje, narava

Učinki kave in zelenega čaja

Osem obveznih rastlin za vaš krožnik in zdravje

Celarčeva in NIJZ v paniki zaradi Trumpa

Tako lepe denarce so služili zadolženi za cepilne goljufije, toliko naivnežev je šlo na iglo proti gripi, zdaj pa panika. Verjetno bo krizni sestanek že med vikendom, vsekakor pa takoj v prvih dneh prihodnjega tedna. Sledi moštveno potovanje v Belo Hišo, da iz prve roke dobijo obrazložitev izjave, ki jo je te dni podal za medije Ameriški predsednik Trump: "Nikoli se nisem cepil proti gripi, zato gripe tudi še nikoli nisem imel. Ne maram ideje, da ti vbrizgajo umazane stvari v telo in to faramcevti večinoma počno. In zadnja pošiljka je komaj  kje uspešna, zato bi jo lahko ustavili brez oklevanja. Imam prijatelje, ki se dobesedno religiozno cepijo proti gripi in potem za njo vedno zbolijo. Prav to mi da misliti in prebral sem veliko poročil, da je zadnja inačica cepiva povsem neučinkovita" Smo torej uvozili tisoče igel napolnjenih z odpadki prav iz ZDA? Bodo zdaj poskušali s "strokovnjaki", ki bodo za lepe honorarje razložili, da to ne drži? Pa sploh ni treba biti Trump, da veš vse to, kar je celo Trump povedal! Žal pa to niti Trumpa ne prepriča, da bi za vedno prepovedal nasilno obvezno cepljenje, zaradi katerega umirajo tisoči vsako leto! Ampak prva proti injekcija je pa le v javnosti! /virHumansAreFree/

Zločinski laboratorij Kalifornija

Te dni so v Kaliforniji spet nastopile pričakovane težave. So v zadnjih letih policijsko stopnjevali cepljenje, da ne bi kdo ostal živ in zdrav. Zdaj jih je zajel mraz, značilen za dobo pregervanja Al Goreove pameti, zato so bolnišnice v paniki, kajti zbolelih za gripo je več, kot imajo prostora za bolne. Seveda so bili vsi cepljeni, zato je tudi prihodek boljši od leta poprej. To zimo jih je umrlo že 42 po starostjo 65 let, zgolj cepljenih, da ne bo pomote, prejšnjo zimo nihče. Celo eden od direktorjev se je zagvoril in javno pred mikrofonom povedal, da take epidemije gripe še ni doživel. Pa so pred njenim nastopom množično cepili prebivalstvo tako z neba kot z iglami. Tam izgovora ni več, ali dovoliš terorizem nad svojim telesom ali to namesto tebe naredi vojaška policija. Za vsak slučaj pa so, kot vedno, na zalogi še virusi, ki jih mečejo pravočasno iz letal. Bataljoni ovac so ustvarili pravo vojno stanje v bolnišnicah, zato farmacevti pričakujejo še več cepljenja, saj le to ni namenjeno zdravju ampak ustvarjanju bolnih bataljonov. Rezultati preiskav po najhujšem cepljenju so pokazali, da ljudem izjemno pade odpornost proti gripi, pri testiranih so odkrili, da se je cepljenim v zadnjih 8 letih zmanjšala za dva in polkrat v primerjavi z necepljenimi. Prav tako med mrtvimi po obolenju za gripo ni tistih, ki se niso cepili, kajti edino cepivo vsebuje smrtonosne viruse, kar pa bataljoni ovac še vedno ne dojemajo. Na vseh področjih se bližata Agenda 21 in še bolj zločinska Agenda 2030, ko bo Papež zadovoljen v bolnici čakal presaditev kdo ve katerega organa od nekoga od 6 milijard odstranjenih s planeta. In cepivo proti gripi je že davno dokazano eno najboljših prikritih orožij za boj proti ovcam! /virNaturalNews/

Kongo po še krutejši poti od Slovenije

Afrika je od nekdaj zemlja izživljanja Zahoda, saj je bila in je polna bogastev in zastonj delovne sile. Z leti se je grabežljivost samo stopnjevala, da bi danes viseli na nitki pred dokončnim uničenjem držav. Kongo je le eden od laboratorijev za izživljanje belcev in Sionistov, saj je že dolgo znan po skoraj brezplačni delovni sili, na drugi strani pa po skoraj največjem naravnem rudniškem bogastvu. Zato je kolonializem za belce logičen in nasilen, kar izvajajo v zadnjih letih z lažnimi cepljenji in vremenskimi tragedijami. Še lani jeseni so množično, po vzoru na Slovenijo, cepili proti ošpicam, da bi umrl več kot vsak sedmi otrok do petega leta, pa je bilo to premalo. Zdaj so preko geoinženiringa pripeljali v Kongo poplave, da uničijo še tisto malo pitne vode, ki jo imajo domačini in jim jo nasujejo z bakterijami kolere. To so lani dobro preizkusili na Madagaskarju, uspešno, zato gredo zdaj naprej. Takoj po poplavah so pripeljali tone farmacevtskih zvarkov in cepljenje se bo začelo, kajti kolera je uspešna uničevalka življa v Afriki. Zahod medicinsko skrbi za katastrofalne okoljske razmere, umazano vodo in pomanjkanje hrane, da bi poplave, lakota in cepljenje dala boljše uspehe kot idiotska cepljenja in boj za minimalno plačo v Sloveniji. Preživeli otroci bodo čudovita, izjemno poceni delovna sila, ki bo kopala rude ali nabirala plodove kave. Morda 1 dolar na dan, če se lastniki zmotijo. Svetovna Zdravstvena organizacija /WHO/ zato vlaga zelo veliko za farmacevtsko pomoč, da bi učinki bili zares zaželjeni, torej katastrofa izpeljana po načrtih. Kdaj pa je OZN počel drugega kot izvajal ukaze svojih NWO gospodarjev?  Haiti in Jemen se selita na nove lokacije, kjer je uspeh Zahodnim zločincem enako zagotovljen. Žal se zelo hitro bližamo tem zločinom, kot žrtve, tako na cepljenju, geoinženiringu  kot krajah! /virPressTV/

Monsanto gre v bio vojno

Sicer bo vojna potekala z istim orožjem kot so sedaj, torej strupeno GSO hrano. A kot naši trgovski centri bodo tudi oni uvedli znamko biološka hrana, ki bo imela enako škodljivih sestavin, a bo označena kot bio. In danes ljudje množično nasedajo tej besedi, ki nima nobene povezave z zdravo pridelavo, le z višjimi cenami. Slabši ali enaki izdelki se z oznako bio mnogo dražje prodajo in veliko je naivnih, ki na to nasedejo. Tudi in predvsem pri nas. Bo zdaj tudi Bayerjev Monsanto uspel preko CETA naplahtati EUropske množice? Bodo jedle GSO koruzo, GSO paradižnik, GSO sojo iz ZDA, Afrike, Brazilije ali Argentine? Bomo začeli še bolj množično te bio kulture saditi pri nas doma, ne na vrtu ampak na velikih kapitalističnih kmetijah? Če so preko luže državne inštitucije za varno hrano z lahkoto na bankovcih spremenile oznako biološko podprto v korist Monsanta, torej polno neznanih vitaminov in kalorij, potem ni ovire, da to naredijo tudi hlapci v EU. Če Bogovič šprica svoje sadje z Round upom, potem ni nobene ovire,da osebki brez pameti vse to dovolijo vsem kmetom. In pridelava poljščin bo strmo narastla, ljudje bodo kupovali bio hrano in bio farmacevtske zvarke. Neizogibna svetla prihodnost v bodočih grobovih! Kajti pisanje zakonov za boljšo prehrano je mišljeno zgolj za več grobišč! /virHumansareFree/

Savdijski zločinci spet nad Slovenijo

GSO Bayer zločinsko tudi nad Evropo

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.1.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.1.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.1.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.1.18

Božo Žabjek

pred 6 urami
ARSO in Vrhovni izdajalec uspeli s pritožbo ...
Seveda nismo smeli pričakovati poštenega ponedeljka, kajti kar se je zgodilo včeraj se ne sme več ponoviti. ...
(0)
pred 20 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Celotedenska zabava ob klepetu in dobrotahBi tudi vi skočili na zabaven klepet v široki družbi? Bi se ...
(0)
pred 20 urami
Bi prepoznali policijsko državo?
Mnogi se hvalijo, ker imajo urejeno zakonodajo in do policijske države ne more priti. Zato  so nosilci oblasti ...
(0)
pred 21 urami
Huda vremenska napaka
Ves dan že gorijo telefonske in internetne povezave med Brusljem in Ljubljano, natančneje med ARSOm in NATOm. Kajti ...
(0)
pred 1 dnevi
Učinki kave in zelenega čaja
Precej je napačnih razmišlljanj o pitju kave, nikakor zelenega čaja. A so napisane strokovne ugotovitve ...
(0)
pred 2 dnevi
Za izum zelo varčnega vozila je Tom Ogle moral ...
Leta 1977 je Tom Ogle šokiral Ameriško javnost, saj je izumil napravo, ki bi jo lahko vdelali v vsako ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Habsburška monarhija se vrača v Slovenijo?Njen povratek je začel že njihov družinski član France Bučar, ...
(0)
pred 2 dnevi
Najslavnejši svetovni bančni roparji
Zagotovo so to družiski člani Rothshild, ki so sicer zelo ponosni na zelo razširjeno misel: "Daj človeku ...
(0)
pred 2 dnevi
Osem obveznih rastlin za vaš krožnik in zdravje
Danes ljudje množično nasedajo raznim trgovskim prevaram in si tako le še znižujajo telesno odpornost. Imajo ...
(2)
pred 3 dnevi
Celarčeva in NIJZ v paniki zaradi Trumpa
Tako lepe denarce so služili zadolženi za cepilne goljufije, toliko naivnežev je šlo na iglo proti gripi, zdaj ...
(1)
pred 3 dnevi
Vojna na minimalca
Tokrat ne smem izgubljati besed o vojni okoli minimalne plače. Ukaz je prišel iz ZDA, kjer imajo to področje ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Savdijski zločinci spet nad SlovenijoDanes zjutraj, ko se peljem v trgovino nad mano pustoši letalo, za katerim ...
(0)