Je Netanjahu prepričal Putina?

Medijski nasilni nadzor možganov

Žival ve kdo in kaj je človek

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.6.17

Spored cirkuških predstav za 23.junij 17

Spored cirkuških predstav za 22.junij 17

Spored cirkuških predstav za 21.junij 17

Spored cirkuških predstav za 20. junij 17

Spored cirkuških predstav za 19.junij 17

Slovenija

Železnica do nebes

Zelo se mudi kajti volitve so 3. junija in potem ne bo več nobene možnosti, da sedanja ekipa pride do milijonov zase. Zato je Jure Leben že danes tekel v Bruselj, da s pomočjo Brulčeve pride do 109 Bruseljskih nepovratnih milijonov, s katerimi bodo lahko financirali  svoje dejavnosti pred začetkom gradnje nove pralnice denarja. SMC je zelo živčna, saj nima nobene prihodnosti in je to zares zadnji poskus za strankarske milijone. Je pa živčen tudi Dragonja, saj sta z Bratuškovo uspela še z enim zelo vrednim poslom - namestila sta ga na 2TDK, kjer z njegovimi izkušnjami v preteklosti tudi lahko odstranita številne zanju prepotrebne milijone. Saj veste, Dragonja je do leta 2005 delal na razprodaji Leka, potem je bil minister za razprodajo prav v vladi Bratuškove, da bi pod Cerarjem, kot član Bratuškove stranke, skrbel za pranje SDH denarja in pazil, da doma nič ne ostane. In teh 109 milijonov bi obema strankama še kako prav prišlo, če hočejo do volitev natresti še veliko predvolilnih laži in upati, da bodo ovce tudi njiju izbrale za nadaljevanje tragikomedije, kot se jo zadnje mesece vsak dan učijo na 50 let stari nadaljevanki na javni TV - 4 neumne babe preko luže. Če Lebnu ne uspe bo veliko joka, ampak kameleoni so vedno zelo spretni pri menjavi strankarske kože in bodo z dokazanim koristnim delom pri podobnih milijonih pač pomagali nasprotniku in denar bo razdelejen za neznane namene v vsakem primeru, le prejemniki bodo malce spremenjeni!

Nakladati za volitve

Ko uspeš stranko pripeljati h koritu te narod več ne zanima. Zgolj pred vsakimi volitvami nekaj minut, ko je treba natresti tone lepotnih letakov, da zavedeš že tako zavedeno publiko. Je zato Židan danes spet napovedal 10 zapovedi svoje stranke, ki naj bi jih vodile skozi naslednji mandat, saj ga imajo očitno zagotovljenega zaradi ozadja, ki je zrušilo nekdanjo domovino. Da bodo izvoljeni so na papir zapisali, kako je zanje najpomembneje zvišati plače delavcem, tistim, ki so v službi na najvišjih državnih položajih, ostalim pa za kakšen €, toliko, da bo lepotna maska vzdržala. Treba je skrajšati vrste v zdravstvu, zato gre zdravstveni sektor v zasebne roke in boste takoj na vrsti, če boste lahko plačali. Tudi šolstvo je treba dogradiiti, narediti iz njega stroj za robote. Nikakor ne smemo zanemariti kmetijstva, kajti 30% smooskrba Slovencev je absolutna previsoka, če vemo, da smo ob nastanku lažne nove domovine vseeno imeli 100% samooskrbo. Naša hprihdnost mora biti Zahodna hrana, neužitna in strupena. Tudi na gozdove je treba bolj paziti, saj je 55% gozdov, ki prekrivajo našo domovino veliko preveč, zato je treba ob pomoči NATO površino gozdov zmanjšati, pa še zasluži se z njimi, no, samo peščica. Je pa zelo pomembno, da v vladi ne bo skrajne desnice ampak samo radikalna korporativna desnica, ki pa si je po Merklovi stranki nadela ime Socialna Desnica. Odkar je pri koritu imajo zaradi te stranke ljudje izjemne plače, izjemne pokojnine, ni revščine in lakote nad pol milijona Slovencev in večina delavskega lastništva je šla k tujcem. Tudi projekti so zelo pomemben del nove Vlade, saj iz njihove izkušnje TEŠ6 prinese veliko možnosti za napredek vladarjev, ki bodo zaradi takih uspešnih projektov za vedno na oblasti. Pa vojska v NATO, kajti slovenski vojak ni dovolj vreden, če ni v službi terorizma, milijarda pa premalo za nadgradnjo opreme in treh ladijskih motorjev. Zato bodo ob pomoči Stoltenberga naredili vse za boljšo in nasilnejšo vojsko. S kom v vlado? Kot je že rekel Židan nikakor s skrajno desnico, sicer pa z vsemi cerkvenimi in korporativnimi strankami, katerim je vedno glavna naloga rubež naroda. Torej, ko postane SD spet vladna stranka nas čaka doba novih štirih let, ko ne bomo imeli kaj dosti za pod zob in se bomo mučili s plačevanjem položnic. Bomo pa ob Socialni ali Skrajni desnici vedno plačevali izjemen davek EU diktaturi in NATO, saj so vse dosedanje Parlamentarne stranke močno zaljubljene v omenjeni organizaciji, zaradi katerih so njihove stranke sploh še žive in pri koritu.

Vremenska TV javna zabava

Še danes je smeh pol zdravja, a kaj, ko ljudem postrežejo le smeh za poneumljanje, ki ga velika večina sploh ne razume. Vremenski smeh je žalost, ki povzroča več kot glavobole, a komedijantski voditelji in one so pač plačani, da širijo neresnice in se niti ne nasmejijo, razen za svoj lastni lepši izgled na ekranu. Ste že jemali zavestno droge? Ne smete, vas lahko zaprejo. Greste v lekarno in jih imate ob soglasju države! Brezplačne reklame pa so na javni TV vedno zagotovljene!

Židan dober prijatelj glifosata

Naš že odpisani minister za kmetijstvo je zaskrbljen nad premajhno uporabo glifosata izven kmetijskih zemljišč. Zato se je potrudil, da bo to rakotvorno škropivo odstranjeno za čiščeje javnih površin šele oktobra prihodnje leto, za gojišče ščurkov in plevela, torej ceste in železnico pa šele v letu Agende 21, torej 2021. Saj veste, državni zlobneži, ki so tudi od Bayerja odvisni, si ne morejo privoščiti takojšnje prepovedi, saj bi javni parki postali kar naenkrat zelene površine od katerih farmacevti ne bi imeli nič. Ampak igrico za javnost je treba izpeljati, zato pa se ni dotaknil prepovedi tega rakotvornega škropiva v kmetijstvu, kajti tam je učinek za farmacevte vedarle mnogo večji in bo pač nadomestil še to majhno izgubo na javnih površinah. Celo izdelkov, kot recimo nemško pivo, ni potrebno označiti, da so neavrni in vsebujejo prekoračeno količino glifosata. Je pa Židan zato izrecno povdaril, da brez tega strupa hrane ne bi bilo mogoče pridelovati, zato je tudi za ceste in železnico navedel zelo trden dan prepovedi - 1.april 2021. Torej na dan, ko bo slovenska, oprostite takrat že nemška politika začela pošteno delati!

Korporativno sodišče proti delavcem

Na Ustavno sodišče je več kot 300.000 ogoljufanih in izgranih slovenskih delavcev pred dobrim letom vložilo pobudo za presojo nezaknito ustvarjenih in sprejetih zakonov o lastninjenju družbene, torej delavske lastnine, ki so jih osamosvojiteljski prevarantje izpeljali v desetih letih po naročeni osamosvojitvi. Danes je prišel sicer pričakovan odgovor Korporativnega sodišča za kapitalsko ustavo, ki je odločilo skladno z ukazom kapitala in gladko zavrnilo pokradene delavce v njihovi zahtevi. Celo tako daleč so šli v svoji obrazložitvi, da so prikazali ničen pravni interes pobudnikov, saj delavec že od začetka Slovenije nima nobenih pravic, pa čeprav celo Korporatvni zakon v 3. členu pravi, da je ta isti narod lastnik države. A papir prenese vse, celo rit si lahko z njim obrišete, pa bo zapisano še vedno berljivo. Kako le si drznejo pobudniki nasprotovati izpeljani kraji dogovorjene združbe, ki je do leta 2001 skozi potvorjene zakone, o katerih delavci in narod niso smeli odločati, izpeljala krajo in prenesla vse njihovo, torej naše ljudsko, v svoje lastne žepe. Seveda je Korporativno kapitalistično sodišče odločno stopilo na stran tega kriminalnega kapitalističnega združenja, saj je bilo po njihovem mnenju ustanovljeno za napredek Slovenije, torej napredek te iste peščice. Ker niso našli nobenih pravnih argumentov so pač sodniki navedli, da pobudniki ne izkazujejo pravnega interesa, saj so bili že okradeni in torej ukradeno ni bilo več njihovo. Ko pa ni tvoje, čeprav so ti ukradli, pri nas pritožba več ne velja, ker so gospodarji pač kralji za katere nobena zakonodaja ne velja in jim nihče nič ne more. Tudi pomislek kam je šlo vse pokradeno, torej izčrpano v tuje roke, denar od razprodaje pa v davčne oaze, korporativnega sodišča ne more zanimati, saj so vendar del te kapitalistične korporacije. Le kje so bili pobudniki, ko so jih ogoljufali? Naivno so verjeli v novo pravno državo, na misel jim ni prišlo, da odhajajo za vedno v diktatorsko združbo sužnjev pod poveljstvom tujcev, da bo sodna oblast postala nepogrešljiv del korporatovnega poslovanja, kjer delavec in državljan nikoli več ne bosta imela besede. Sprejeti Sklep o zavrnitvi je torej dokončen, ukradeno je zdaj tudi uradno na varnem, mi pa naivno verjamemo v gospodarsko rast in boljše poslovanje, ker tujci prevzemajo vse. Se želite boriti za svoje pravice? Torej se obrnite na ljudstvo, ki se bo nekega daljnega vesoljnega dne  poenotilo in morda enotno zahtevalo svoje! Skupaj s sodiščem se bo vse dogajalo na Dan dela 1.maj, ker bo sporočilo jasno - tega dne ne rabite, vam ga več ne dovolimo in delavci bodo žalostno sedli za nekoč svoje stroje in prosili čudež, da bodo dobili plače s katerimi bodo preživeli. Bodo pa brez praznika še naprej iskreno zaupali Korporativnim spletkam, od politike do sodišč! 

Tragikomedija z izjemno igralsko zasedbo

Le še nekaj dni in začeli boste kupovati vstopnice za največjo gledališko predstavo zadnjih štirih let. Tako številčne igralske zasedbe že dolgo ni bilo, toliko režiserjev, scenaristov in sponzorjev tudi ne. Prvi solidarnostni prispevki so za predstavo že pritekli, vzeli so vam jih od plače, nakupa hrane in pokojnin, zato bodo vstopnice precej cenejše, morda le nekaj 10 evrov na vsakega slovenca. Pri tej predstavi ne igra vloge ali ste novorojenček ali dementna ostarela oseba, vsi boste lahko prispevali po enakih možnostih. Predstava bo zagotovo vzbudila veliko zanimanja in množice bodo prišle povsem blizu odra, da si ogledajo ameriški šov v slovenskem jeziku. Že vaje so pokazale obe plati predstave, tako tragične kot komične. Bodo mrtve osebe vozili po odru, bodo iste osebe hkrati na dveh stolih, čeprav narava takega primera še ne pozna. Bodo nekteri igralci kazali na delavce pa sedeli v korporacijskih upravah. Že vadijo kako igrati v predstavi pa sploh ne obiskati odra, kako se prikazovati kot angel v hudičevih oblačilih, skrbeti za socialno enakopravnost pa bdo ob vsaki izrečeni besedi odnesli z odra nekaj milijonov. Nekaj težav jim na vajah dela najnovejša, sicer ne gledališka usmeritev, iskanje in preganjanje lažnih novic, ki jih morajo vsi igralci dosledno spoštovati, a kaj, ko ne ločijo lažne od resnične. Celo igralci, ki bodo nastopili v glavnih vlogah se še vedno lovijo za rep, saj morajo režiserjeva navodila izpolnjevati, pa velikokrat ne gre spontano ampak je treba garati, da se nečesa naučiš na pamet. Ker mnogih stvari v vsakdanjem življenju ne poznajo, recimo politične resnice, podpore poštenim zaveznikom, povezovanja gledalcev, da bi enako sprejeli predstavo. Težava je tudi v številnih režiserjih, pri tem pa za prave režiserje v ozadju velika večina igralcev sploh ne ve. So zadovoljni z nagradami za svoje nastope, pri tem pa vsi pričakujejo kasneje še dodatne nagrade, če bo predstava požela aplavz in kasnejši uspeh ponavljanja v javnosti. Vsi igralci sicer ne bodo mogli v vseh nastopiti, a iznajdljivim bo to omogočeno, kar pomeni najmanj štiri leta nastopov na različnih domačih in tujih gledaliških odrih, predvsem doma in malce na Zahodu, morda tudi Srbskem. Je pa prijetno za igralce, da jim sploh ni potrebno ločiti med tragedijo in komedijo, ker oder ne dovoljuje takšnega razkrivanja, kajti vsaj en del publike ti bo vedno ploskal, pa naj tečejo solze ali se širi smeh. Žal učinka po teh predstavah ni, razen slabega, spet za vse Slovence. A kaj, ko se jih tega zaveda le peščica, zato drugačnih predstav v živo, spontanih in brez korporacijskih sponzorjev še dolgo ne bo. Zavese so še vedno spuščene, saj vaje niso končane, a predstava je že izdelana do potankosti, le še igralci se morajo na pamet naučiti besedila. Potem pa družno na oder, kjer bodo igrali desne in leve, po predstavi pa ob nagradah padli v skupen objem. Ni kaj, zmotno je mnenje kulturnikov, da je premalo denarja za kulturo. Dovolj ga je, celo preveč, le slabe predstave ga imajo vedno največ in zato si kultura ne more ustvariti ugleda, kot ga je imel pisec prve izvirne predstave Slovenski hlapci. Zdaj bo pač na sporedu že ne vem katera potvorjena predelava te Cankarjeve bistroumne ugotovitve stanja na celotnem slovenskem odru. Ste si vstopnice že zagotovili, plačali ste jih že, pa dodatno jih boste vsaj še nekaj let plačevali?!   

Nov letalski napad iz Coventryja

Obstaja velika razlika med poročilom o istem dogodku. Na eni strani so slovenski mediji, ki jih je poklical njihov vrhovni svetovalec iz Coventrya, sicer plačan od MI6 in CIA, Abdul Rahman, ki ima svoj s.p. SOHR in je edini zaposleni. Sporočil jim je, da je Netanjahu napadel iransko vojaško bazo v Siriji in ubil 9 oseb. Po zločinu je Netanjahu veselo odplapolal domov. Potem pa imaš poštene tuje medije, ki Rahmana sicer poznajo, a vedo, da je plačan prevarant, zato so povzemali poročilo Sirske agencije SANA. Ta je sicer enako navedla, da je šlo za letalski napad na vojaško bazo, a tokrat sirsko in je sirska vojska uničila dve izstreljeni raketi, zato škode in mrtvih ni bilo. Kar me pri vseh laganjih najbolj čudi je, da nobena  stranka za volitve Rahmanija ni prijavila kot kandidata, saj bi ob takih plačanih izkušnjah lažnivca zanesljivo uspel priti v Parlament! Pa imajo dokaze na slovenskih medijih, kako uspešne so njegove laži!

Brezposelnih manj, brez denarja mnogo več

Študirati moraš na Univerzi, kjer ti bodo podrobno razložili in te naučili, da je resnica dvotirna, pravi vlak pa pelje vedno v vladni smeri. Ljudje imajo vse manj denarja, a brezposelnih je skoraj le še za vzorec. Smo maja v prirejenih podatkih preko medijev izvedeli, da je bilo aprila samo še 79.000 brezposelnih naivnežev, veljakov na prekarnem delu in v sp-jih nihče ne omenja. Pa je bilo prisiljenih sp-jev samo v začetku leta 116.000, prekarnih delavcev, torej tistih za kdo ve koli dni zaposlenih pa ne tako dolgo nazaj 250.000, Potem pa dodajte še množice, o katerih podatkov ne smejo objaviti, ki so na seznamu izbrisanih iskalcev zaposlitve, a je številka zagotovo nekaj 10.000. Pa zdaj nežno seštejmo in smo skoraj na pol milijona revežev, pa tukaj ni upokojencev na Peterletovi revščini. Torej laž na laž in nategi s podporo medijev. Slovenija gospodarsko cveti, tuji lastniki si manejo roke, tudi Gorenje gre na Kitajsko in zaposlenost bo še manjša, kajti število nezaposlenih robotov se bo drastično zmanjšala. Torej družba v razcvetu, kjer denar ni ovira, saj ga je toliko, da ljudje ne morejo preživeti. In vsi ti podatki so na razpolago zadnji mesec pred volitvami, da bodo vsi akterji tega gospodarskega razcveta še enkrat lahko pokradli vse naivne Slovence. Bravo, dajmo jim pomagati!

Pahorjeva ljubezen do Porošenka

Ampak definicija v teh nekaj besedah ne vzdrži, kajti treba je dodati še mnogo opisov - hinavec, kameleon, poslušni palček, zagrizen kapitalist, vojno obarvan, podpornik zločinov, ljubitelj podtikanj in lažnih informacij in še bi lahko naštevali. Njegov obisk prihodnji teden pri Nacističnem voditelju Porošenku je seveda nova sramota za osebo, ki so jo določili najvišji strici ob soglasju Bruseljske diktature, še večja za našo domovino. Ja, govorimo o Pahorju, ki gre spet na prilizovalni balet v Kijev, seveda  ob soglasju Bruslja in s točnimi navodili. Je Porošenko dobil novo Ameriško orožje, so sankcije proti Rusiji še na višji stopnji od prejšnjega srečanja, ko je hinavec najprej obiskal Moskvo, da je bil prisoten ob podpisih gospodarstvenih pogodb, potem pa je tekel k Porošenku, kjer je zagovarjal sankcije proti Rusiji. Vemo, da je nacizem izjemno prisoten v Ukrajini sočasno z lakoto naroda in vse to je za Pahorja njegov ideal. Bo pomagal s svojim "znanjem", da se zaostrijo odnosi z Rusijo do meje, ko ne bo več povratka. Zato pa vlagamo v njegovo vojsko milijardo in še nekaj, da bomo tudi mi prisotni v Ukrajini, ko bomo napadli Ruski Krim. Obisk Porošenka je še ena razprodaja dežele, ki je nekoč pokončno stala v borbi proti zločinom in kapitalizmu, danes pa v pleničkah skače kot hlapec v razprodajni službi tujih gospodarjev. Prodali smo svoj ponos in Pahor je med najboljšimi prodajalci. 

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Gouta 2 meseca po odhodu teroristov

Kako plehko je laganje Zahodnih medijev, kako primitivno laganje o Asadovem diktatorstvu. Vzhodna Gouta je prekrasen primer teh laži. Dva meseca potem, ko je Asadova vojska nagnala Ameriško Izraelske ISIS teroriste, ki jih naši mediji poveličujejo kot upornike in borce, je mesto zaživelo na polno. Tržnice so polne sadja in zelenjave, tipičnih Vzhodnih prehranskih izdelkov in miroljubnega sprehajanja domačinov. Nihče ni pobegnil v EUropo kot migrant, zatekli so se v bližnja naselja, ko pa jim je Asad osvobodil mesto so se takoj vrnili. Ni jim žal in tudi seznanjajo se kdo je njihov najhujši terorist. Imajo sedež kar nekaj sto kilometrov stran, pa enega celo čez lužo! Njihovo tržnico pa bi zanesljivo obiskali tudi mnogi med nami! /virPressTV/

Izrael založen z atomskim orožjem

Že leta 2015 je takratni državni straniščnik v Obamovi vladi Colin Powell rekel - Iranski dečki dobro vedo, da je 200 atomskih raket usmerjenih iz Izraela na Iran. In že leta 1986 je Mordechai Vanunu, izjemen strokovnjak v atomskem oboroževanju, ki je leta delal v Dimona tovarni tega zločinskega izraelskega orožja, razkril kaj počne Izrael. Dimona  ustvarja zločinsko atomsko orožje že 50 let, projekt pa finančno podpirata le ZDA in Francija!!! Tovarna leži pod Neževsko puščavo in je strogo prikrita javnosti. To je Vanunu povedal pred več kot 30 leti, potem pa so ga Mossadovi nasilneži ujeli v Rimu in obsojen je bil na 18 leta najstrožjega zapora, po izpustitvi pa je lahko le zasilno živel. Danes ima Izrael med 100 in 400 atomskih raket, z letali F-35 Ameriške izdelave pa jih lahko po želji odvažajo nad Sirijo in načrtovano nad Iran. Seveda je zanimivo, kako na atomskem projektu izvajajo tudi vojaške vaje, kjer pa sodelujejo največji hinavci, ki so uradno podprli Iranski nuklearni program - Italija, ki ima že leta 2005 podpisan korporativni orožarski sporazum z Izraelom, sledijo Nemčija, Francija, Poljska in Ciprasova Grčija. Ti izdajalci so lani skupaj nastopili na vojaški vaji v zločinskem Izraelu, Blue Flag 2017, kar je tipično, ko poči atomska bomba. Modra dimnata zastava prekrije umoru namenjeno državo, tokrat pač Iran. In nihče se ne vtika v študijo mednarodnih inšpektorjev, ki so že pred časom razkrili, da Iran nima jedrskega orožja in je edina prava bomba zgolj Izrael. Ampak tega javnost ne sme prebrati v medijih, zato bodo Ameriške lutke za Izrael napadle Iranske jedrske objekte, kot so to že davnega leta 1981 v Iraku, ko Sadama sploh še ni bilo. Napadli bodo jedrske reaktorje, ker bo tako avtomatično povzročena atomska reakcija nepojmljivih razmer in Iran bo izginil, ostala bo le nafta pod zemljo. Da bi prikrili Izraelsko zločinsko naravo pa so sedaj še eno laž potrdili, da je Hitler zares storil samomor leta 1945, kajti ne sme priti v javne medije, da je Argentina skrila za zelo dolgo tega Sionističnega uslužbenca. Kako previdljiva je danes napoved dogodkov svetovnih zločincev in kako redko so v napovedih storjene napake. Te se pojavljajo le kadar grožnje piše Zahod, kako bodo Libija, Iran, Sirija ali Irak napadli ta svet, pa potem nič razen obratno! In vsaj že 50 let je najhujša grožnja svetu prav ekstremno desni zločinski Izrael, ki je med 2. svetovno vojno pobijal celo lastne ljudi, ki niso bili poslušni njihovemu zločinskemu nagonu! /virBeforeIt'sNews/

Prekrasna Skripal predstava

Od samega začetka vsi, ki imajo lastno pamet vedo, da je to bila le gledališka predstava za javnost, ki mora opravičiti posledične grožnje na najvišjem nivoju. Zelo nerodno je le, da je hčerka že davno tega odšla domov, ata pa je prestal lepotno operacijo in so ga tudi izspustili iz bolnišnice. Kot po čudežu, da je lahko doma gledal drugo komedijo, torej poroko na državne donacije. A to je malenkost proti nesramni izjavi Putina, ki je Merklovi lepo povedal, da bi ob zaužitju novičoka Skripala škripnila takoj. Theresa May je šokirana nad to izjavo, saj je odločna, da so Rusi naredili atentat in dvomi, da bi uporabili tako neučinkovit strup. Zato je poskusila še sama in je spila kozarec ob polni zavesti nevarnosti. A je še danes živahna v Vladni palači brez težav, z obrazno mimiko, ki je navdušila svet. Zdaj je že najela ekipo, ki bo stuhtala novo razlago in pripravila nov napad na nekoga, ker so njeni gospodarji zelo nezadovoljni z njo. Skripal je bil vendar dogovorjena žrtev za odstranitev!

Diktatorska lekcija Kim Jong Unu

Zahodni svet pozna samo diktatorje, kar so vsi, ki ne klečijo pred njimi in niso pripravljeni ubijati in zlorabljati nedolžne. Zakaj Kim Jong Un te zgodovinske lekcije noče prebrati? So Sadama Huseina obsodili, da ima nevarno orožje, ker so hoteli Irak zase, zato so ga leta 2003 napadli, leta 2006 pa Huseina zločinsko usmrtili. Nevarnega orožja niso nikoli našli. So Gadafija obtožili, da ima nevarno orožje in je grožnja Zahodu in lastnemu narodu, zato so ga, takoj ko je manekenu podaril kamelo, napadli in ga zločinsko usmrtili preko NATO izurjenih zločincev. Ničesar nevarnega niso našli v Libiji. Kim Jong Un je obtožen, da ima atomsko rožje, ki predstavlja hudo grožnjo ZDA in Sionističnim zaveznikom, zato ga peljejo po isti poti. Predno ga napadejo kot hinavci, hočejo vse njegovo atomsko orožje v Ameriki, potem pa bodo našli izgovor. Zakaj Severno Korejski diktator noče prebrati zgodovine? Ker tudi on smatra, da ni  diktator, kot nista bila Husein in Gadafi, kot ni nihče v Iranu. A Zahod ima zgolj zločinske ideale, ki so zavezani ubijanju in milijardam. Kaj ni prebral niti zgodovinske knjige o vojni v 50-ih letih prejšnjega stoletja, ko so Korejski polotok napadli Američani in vrgli več bomb kot v 2. svetovni vojni na Nemčijo in Japonsko skupaj? Kaj ni številka 635.000 ton eksploziva, kolikor so ga vrgli na Severno Korejo in pri tem ubili 20% Korejcev, pa celo 36.000 Ameriških vojakov, dovolj nazorna, da Amerika še nikoli nič ni počela s poštenim namenom? Je Zahod označil Kim Jong Una kot nuklearnega terorista, ki hoče zmetati vsakega neiskrenega tujca iz svoje nekoč opustošene dežele, kar je za Zahod nesprejemljivo. Obtožujejo ga celo, da hoče napasti Ameriko, kar bi pomenilo približno enako kot, če bi Wales napadel te zločince čez lužo. Torej enake nične možnosti, zato pa so zlagane napovedi. Seveda ni smiselno groziti z atomskim orožjem, ker so rezultati katastrofe znani, ampak kdo pa zares grozi z atomskimi bombami? ZDA in Zahod, Kim Jong Un pa je mogoče malce naivno stopil v bran svojemu narodu z atomskim izzivanjem, sicer z dobrim namenom, a je pozabil, da zločinec svojih zločinov nikoli ne obsodi, torej je Ameriki le do okupacije še ene države. Papirji so že pripravljeni, da se Koreji združita, Kim Jong Un dobi imuniteto in lahko ostane živ, združeno Korejo pa bodo vodile ZDA, bolje rečeno Sionisti v ZDA. Res močno pod opijskimi tabletami mora biti človek, da lahko verjame v Ameriške dobrosrčne namene! Vsi umori vseh motečih diktatorjev po svetu so zapisani v Ameriškiem načrtu za 9/11. /virJohnBrindley/

Politika in znanost na raven zločina

Do zdaj smo se borili proti GSO poljščinam in sadju, žal z besedami in neuspešno, tudi pri nas. Potem smo prišli do znanstvenih  živali, ki so in bodo živinorejcem nosile večje zaslužke, kot GSO hrana pa tudi farmacevtom. A zdaj je izdano dovoljenje, da se tudi ljudje ustvarjajo z GSO tehnologijo. Otroka vam bodo naredili znanstveniki, z mešanjem genov in virusov boste dobili točno željeno obliko brez možganov. Nadomestili jo bodo elektronski čipi, wi-fi oddajniki, ukinjeni bodo rodni organi, moški bo nevesta, ženska stranišče, otroci račinalniške igrice. Kaj pa elita? Oni bodo na varnem in ločeni od GSO ljudi, kot so od GSO hrane in živali. Pred nami so na stežaj odprta vrata v čredne povorke, kjer ne bo niti enega para iz ljubezni, ker tudi naloge ne bo možno izpolniti. In današnje spreminjanje spolov je le začetek na politično potrjeno pot, ki jo že nazorno kaže Nicki Minay. Mediji bodo pisali o velikem napredku na razvoju človeštva, čez nekaj desetletij medijev ne bo več, saj bodo roboti v človekovi obliki znali tudi preko kontinentov komunicirati naročene vsebine. Ja, grozljiva katastrofa je pred vrati,  a bo večina zgolj zamahnila z roko češ, saj to je spet nova teorija zarote. Znanstveniki? To je le ubogljiva vojaška čreda, ki izdeluje nenavadna, a zelo uspešna zločinska orožja! /virHumansAreFree/

Smrtonosno slavje Sionistov v Jeruzalemu

In ubogljiva Amerka je na kolenih poslušala Sioniste. Preselili so svoje veleposlaništvo v Palestinski Jeruzalem, da dokončajo zločinsko podporo Sionistom pri ubijanju domorodnih Palestincev. Zločinska vojska, ki je spremljala slovesnost, je za odprtje lutkarskega veleposlaništva porabila veliko dolarjev. Ubiti so morali 43 Palestincev in jih 2200 raniti, do zdaj, kar je do srca ganilo Ivanko Trumpovo, saj je bilo navdušenje neizmerno. "Danes smo dokazali svetu, da lahko veleposlaništvo preselimo iz enega glavnega mesta v drugo, kajti Izrael ima od rojstva pravico ubijati vsakogar, ki ne podpira zločinske zasedbe Palestinske zemlje" - je malce prirejen tekst govora Ameriškega veleposlanika Friedmana ob otvoritvi lutkovne stavbe. Seveda Ameriški pomočnik zločincev ni upal omeniti 35.000 protestnikov na shodih po 12 lokacijah z imenom Pohod vrnitve, ki hočejo nazaj ukradeno zemljo, bo pa ponosno navedel mrtve in ranjene jutri, ko bodo številke še večje. Zanimivo pri tem je, da so tudi Avstrijci, Romuni in Čehi navdušeni nad temi poboji, zato so njihovi predstavniki ploskali ob otvoritvenem pobijanju.Danes so zločini pač vedno bolj cenjeni! /virRT/

Ena svetovna vlada

Izrael založen z atomskim orožjem

Trump vse bolj razkriva svojo lutkarsko vlogo v NWO

Je Netanjahu prepričal Putina?

Mnogi ste morda pozabili od kod prihajajo Židovske množice. Ob bregovih Volge so zrasli in se skregali na levi in desni breg, nato pa zbežali in okupirali Krim in današnjo Ukrajino, potem pa dogovorjeno preko luže in ukradli svetovni bančni sistem kot Sionisti. Torej Rusi niso naselili  Izraela, pač pa so ga okupirali Ruski židje skladno s svojo Sionistično ideologijo. Ampak prav to je tudi eden od razlogov za prijateljski obisk Netanjahuja  pri Putinu, saj sta oba dokazanih Ruskih korenin, le ujeti se morata. Da bi obisk izgledal srčno usmerjen in strokovno obrazložil razlog priprave Izraelske vojne na Iran, je moral Ruski potomec Netanjahu povedati Putinu - Obstaja država na Bližnjem Vzhodu, ki hoče ubiti novih 6 milijonov Židov. Saj veš, o tem smo lagali med in po 2. svetovni vojni, saj nismo mogli povedati svetu, da smo to naredili sami preko našega krvnega brata Hitlerja, pa še to le 5% od zlagane vsote, ostalo so bili naivni Slovani in bomo danes pobili novih 6 milijonov ljudi, ki nočejo biti pod okupacijo Sionističnih Židov. Upam, brat moj, da sem te prepričal in boš od zdaj na moji strani, čeprav še nimava oba krvavih rok? Te pa prosim, da ne poveš javnosti kako v Iranu živi največ Židov izven Izraela in so že povedali, da se počutijo mnogo varnejše kot pri Trumpu in Junckerju. To so ti izdajalski Židje, ki bi jih ponovno odpeljal v Auschwitz, ker ne ubogajo gospodarjev iz Sionističnih vrst. In v Iranu so že leta 2015 potrdili, da so trikrat do sedaj reševali uboge Žide pred ljudmi kot so Netanjahu in krvavi Izrael!! /virVeteransToday/

Kongo žrtev Zahoda

Lahko celo v naših medijih preberete, kako je nekaj 100 tisoč otrok na robu smrti v Kongu, kjer je lakota izjemna. A nihče se ne vtakne v resnično plat te grozljive zgodbe, nihče ne doda - zaradi Zahodnih zločincev. Poleg lakote in garaškega dela, od katerega delavci dobijo 1€ na dan, so podtaknjeni tudi notranji spori v deželi, da lahko za nastalo krizo krivijo državljansko vojno, torej vojno med Kongom in Zahodom. Le zakaj, bi se mnogi vprašali, ampak podatek je precej varovan. 24000 milijard je vredno naravno bogastvo Konga, toliko so ga ocenili Zahodni korporativni zločinci, kar je seštevek bdp celotne EU in ZDA. Zato domačinom ne pripada prav nič, upravičeni so le do revščine, lakote in vojne. V deželi imajo 30% svetovnih zalog diamantov, imajo bogate rudnike zlata, bakra, urana, volframa, kositra, kobalta in nafte. Na poljih pa jim rastejo kava, avokado, pomaranče, banane in še marsikaj. Slovenija bi ob takem bogastvu jokala od sreče! Si predstavljate, da ste tako bogati in zato tako grozljivo revni, da se Zahod izživlja nad vami kot nad ščurki? In ubogi domorodci, ki živijo z 1€ ali manj  na dan se ne morejo upreti Zahodnim zločincem, kajti korporacije imajo orožje in plačano vojsko OZN. Otroci morajo množično umirati, naj bo lakota ali garanje do onemoglosti. Narodom Zahoda je tudi vseeno za ta zločin, saj imajo tako lepe domače politične spletke od katerih sami lepo živijo. Je pač TV medij pomembnejši od lačnih otrok, če pa že vrežjo pogled na to nezanimivo zgodbo, potem verjamejo prevarantom Unicefa, ki naj bi za lačne skrbeli. Skrbeli, da bodo sužnji še nekaj časa garali. So hoteli celo 1.7 milijarde prispevati za te lačne, pa so jim dale na razpolago korporacije le pol milijarde, toliko, da se lahko pred ovcami hvalijo o svoji dobroti. Dale korporacije, ki hočejo pokrasti vseh 24.000 milijard. Zgodba o tem zločinu poteka že zelo dolgo, pa se nobena organizacija ne upre zločinskemu Zahodu in Kongonžanom vrne kar je njihovo  od rojstva. Kot pri nas Ustavno sodišče več ne bo vrnilo tovarn delavcem! /virSwaliAfrica/

EU nateg iz leta 1952 spet v Aachnu

Je Merklova v Aachenski katedrali nagradila z visokim odlikovanjem Charlemagne svojega izdajalskega partnerja Macrona. Utemeljila je nagrado z njegovo borbo za EU diktaturo in popolno enoumje, ob tem pa za naivne povdarila, kako še vedno oba podpirata Iran. Treba je omejiti tudi nadvlado ZDA, kajti onadva se borita za podnebne spremembe, ki nosijo zelo veliko milijard v zasebne žepe, tudi nuklearni program je dobičkonosen posel, saj zahteva od Irana, da se podredi Zahodu brez lastnega ustvarjanja atomskih bomb, pač pa, da jih kupuje od njih. Te programske idiotizme je treba EU suženjskim državam z denarjem vcepiti v prazne glave, da bo diktatura uspešna in bodo z letošnjim junijem zaprte vse nacionalne finančne poti in bosta le ona dva v službi bankirjev upravljala z denarjem. EU mora biti nadgrajeno Hitlerjevo enoumje, zato bosta naredila res vse, da ustrežeta bankirjem in ovce pripeljeta lačne mimo polnega krožnika, ki je namnjen le njima in gospodarjem, ki z njima upravljajo. Seveda je podelitev nagrade v Aachnu zelo pomenljiva, kajti tukaj je bila prestolnica Francoskega kralja Charlemagna, po katerem se nagrada imenuje in je začetnik združevanja Evrope v Zahodno zločinsko organizacijo že v 9. stoletju. Je pa leta 1952 Jean Monnet dodal piko na i tej zločinsko sovražni združbi Zahoda, ko je napisal prijatelju: Evropski narodi bi morali biti zapeljani v enoumje, ne da bi ljudje vedeli kaj se dogaja. To je treba narediti korak po korak, lagati ljudem, da gre za gospodarski razvoj, vse pa mora peljati v nepovratno diktaturo. In danes gre vse po njegovih navodilih, enoumje je tako opazno, a le za peščico, ki hočejo diktaturo zase, za EUropske ovce nikakor. Teh ovac ne moti niti pobijanje ljudi, ki jih nagrajeni Francoski Rothschildov sinek izvaja po svetu!  

Siofašizem je glavna svetovna zavora

Kar reče najvišji neke majhne države ob Sredozemlju je zakon za vse velike sile. Kar hoče Izrael uničiti morajo upoštevati vse, ki bi radi še živeli. Uničiti Asada je star ukaz, ki so ga tudi letos izpolnjevale poslušne ZDA, VB in Francija, uničiti Iran je zaveza Trumpa, ki jo je dal po ukazu Netanjahuja, zato bo danes skoraj zagotovo preklical nuklerani dogovor. Srečali se bodo voditelji Cipra, Grčije in Izraela, da uskladijo močno vojaško zavezo in tudi Cipras bo zdaj šel na Asada, kar pa mu kot plačanemu prevarantu pač ni težko. Nekdanji župan Londona Ken Livingston je lepo povedal - kdo ve kaj bi se mi zgodilo, če bi javno povedal resnico, da je bil Hitler Sionistični uslužbenec? Kot so danes vsi od Trumpa do Mayeve. In jutri gre Netanjahu še k Putinu, na čuden dan zmage nad fašizmom, torej njegovo zgodovinsko dejavnostjo in bo usklajeval nadaljevanje razširitve Izraela, tudi in predvsem na Sirskem ozemlju. Po svetu pa protesti zaradi ostrih, a resničnih besed proti Židom, ki jih označujejo kot anti semitizem, torej žaljenje Hitlerjevih vladarjev. Zelo je zgodovina potvorjena in prav bi bilo, da vsaj sedanjosti ne vozimo po lažnem blatu in se skušamo zavedati resničnih dogajanj, sicer bo človek pač pozabljeno in zavrženo bitje. Predvsem bodo to čutili EUropejci, narod naivnežev, ki jim celo argentinski Frančišek že dogovorjeno združuje krščanstvo v svetovno enoumje v Savski Arabiji. Bodo ti naivni EUropejci zdaj množično vlagali denar v prenovo cerkva, da bodo po novem mošeje? Zato pa vas ne sme presenetiti, da je državni straniščnik iz Erjavčeve pisarne Logar na obisku v Savdski Arabiji, kjer utrjejo to novo enoumje, tako religiozno kot vojno! /virStephenLandman, RT/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Korporativno sodišče proti delavcem

Rezultat Cerarjeve izdaje domovine

Vojska v zažig naših milijonov

Želijo Maribor spremeniti v Švedsko?

Naša vojska na Ameriškem Počku razočarala NATO

Slovenski politični šport št.1

Hrana, zdravje, narava

Znanost za lepoto narave

Vremenska TV javna zabava

Sužnji telefona na račun prijateljev

Sploh več ni tako pomembno, da telefoni, s katerimi so množice dobesedno zadrogirane, povzročajo hude bolezni in znižujejo človekovo pamet. Ob toliko namernih povzročiteljih težkih bolezni je danes skoraj še pomembnejše dejstvo, da so telefoni tukaj samo zato, da nas prijatelji več ne zanimajo. Torej smo dan in noč pred ekrani in se veselimo nad pisanjem neznanih oseb, veselo goltamo lažne vsebine na socialnih omrežjih in se ob srečanju s prijatelji več niti ne pogledamo, ker nimamo časa. Lahko z njimi celo sedimo, morda ob kosilu ali na klopci v naravi, a telefonska vsebina je pomembnejša, če hočemo dokončno postati imbecil. Nič razen rakotvorne tehnike nas več ne zanima, pa se tega sploh nočemo zavedati, zadrograni smo s telefoni mnogo bolj kot s heroinom, na katerega pa pademo potem, ko sodobna 5G wi-fi tehnologija naredi svoje. A to je nepomembno, saj tega nismo uspeli zaznati v socialnih omrežjih, torej je nič vredno opozorilo. Gledanje telefona je zanimivo popolnoma enako kot obisk Las Vegasa ali domače igralnice, saj ure in ure stavimo na najboljšega sogovornika, ki nas bo povabil na kosilo, kjer bova mimo krožnikov gledala v telefon, oba pa bova vsak v svojem suženjskem kavču kilometre daleč. Skoraj nas več ne zanima, kaj se ljudem dogaja, telefon je pomembnejši od političnega kriminala do ljudi, kdo je katero je pomembneše od kdo je koga bombardiral ali kateri prijatelj v živo nam bi zaupal svojo lepo zgodbo brez telefona. Spanca več ni, ker v času, ki bi nas moral prijetno uspavati razmišljamo ali smo odgovorili vsem, tudi lažnim osebam. In učinek je izjemen, možgani spijo, saj se ukvarjajo le z eno povsem nepomembno zadevo. To pa je tisto, kar so od množic želeli najvišji in so pripeljali pametne telefone za ustvarjanje debilov v suženjskih okovih.ni pa izvajajo nezaznavne zločine nad človeštvom v vseh možnih oblikah! /virNaturalNews/  

Glifosat vas čaka v hrani

Ne samo na poljih, tudi na vašem krožniku je že glifosat, čeprav ste hrano kupili v trgovini. Zelo so jezni proizvajalci neškodljivega takotvornega glifosata, ki ga je Bayerju v čast EUropa podaljšala za vaše ubijanje še za nekaj let. Ušel je dokument, ki razkriva raziskave zadnjih sveh let v ZDA, kjer je FDA (Agencija za nadzor hrane in zdravil) v večini izdelkov na trgovskih policah ugotovila, da imajo precej prekoračene vrednosti glifosata od dovoljenjega. Med prvimi so izdelki iz žitaric, pa naj bodo to GSO ali lažno organski. Seveda bodo mnogi takoj vzkliknili kako je to možno samo v ZDA, pa naivno pozabljajo, da je EUropski Bayer kupil zločinski Monsanto, torej proizvajalca glifosata, da je EUropa podpisala CETA sporazum s Kanado, zato lahko tudi Ameriški izdelki  prihajajo na naš trg preko tega lažnega sporazuma. In bistvo - EUropski zločinski Parlament, z večino naših izdajalcev, je dovolil podaljšanje uporabe rakotvornega glifosata. In kaj je bistvo študije FDA? Da so vedeli skozi analize za prekoračene vrednosti glifosata pa so o tem molčali dve leti, javnost nikoli ni dobila niti opozorila. In premnogi Europejci verjamejo, da je pri njih mnogo bolje. Torej agencije prikrivajo zločinske rezultate mnogo let več? V Sloveniji skoraj ni podatkov o tem zastrupljevanju, pa je uporaba na velikih komercialnih kmetijah neznosna. Zato je zelo pomembno, da se odločate po najbojši vesti in se o nakupih tudi posvetujete, sicer se nam in vam lahko zgodi Amerika. Ta zločinska dežela na mnogih področjih je doživela še eno katastrofo. Število umrlih otrok ob rojstvu je daleč največje v razvitem delu sveta, seveda sta na prvem mestu za to  tragedijo cepljenje in glifosat v hrani. In mi v polnem zaupanju prevarantski znanosti sledimo tem zločinom! /virWakingTimes/

Fracking za farmacevte in pogrebnike

Mnogi tudi v Sloveniji vedo, kako zelo škodljiv je fracking oziroma hidravlično lomljenje kamnin za pridobivanje plina. Oblastniki in peščica, ki iz tega pridobivajo milijone, zagovarjajo tako pridobivanje plina kot zelo naravno in neškodljivo, seveda pa molčijo o grozotah, ki jih fracking povzroča. Za vse tiste, ki sicer niso pri koritu, torej niso visoki politiki ali lastniki plinskega podjetja, zelo pa verjamejo v zeleno prihodnost tega plina, naj povemo nekaj dejstev, za katerimi stojijo trdni dokazi. Fracking je predvsem škodljiv za zrak in vodo, do katerega prihaja zaradi uporabe strupenih snovi in sproščanja radioaktivnih snovi. Poleg hudih bolezni ta način pridobivanja plina povzroča tudi požare, eksplozije in potrese. Lomljenje je kombinacija uporabe vode s 1000 kemikalijami, da zdrobijo kamnino, mehko kot v Prekmurju ali trdo kot v Krvavi Kraljevini. Med najstrupenejšimi kemikalijami potrebnimi za lomljenje so - rakotvorni arzen, ki poleg tega sprosti v telesu še 200 škodljivih encimov, rakotvorni in zelo vnetljivi benzol, kadmij, ki poškoduje ledvica in kosti, svinec, ki je zelo škodljiv za kri in živčni sistem, klor je tudi vezan na raka, formaldehid je zelo škodljiv za dihala in živčni sistem, povzroča pa slepoto in tudi raka, živo srebro je že znano ena najbolj strupenih snovi na našem planetu in je porok za slepoto, gluhost, težave ledvic, slabo kri, srčne kapi in kot preko farmacevtskih zločinskih cepiv avtizem. Onesnaženje zraka je po začetku lomljenja prekoračeno od 35 do 770.000 krat nad stanjem pred delovanjem, potem veste kakšen zrak je namenjen ljudem v širši okolici, ki so tako podvrženi hudim rakotvornim sestavinam iz postopka. Povsem tehničen rezultat lomljenja je radioaktivno sevanje, so požari, eksplozije in potresi, torej nič od zelenega pridobivanja energenta prihodnosti. Gre zgolj za grozljivo požrešnost peščice, ki bi z zelo nevarno tehnologijo in hudimi boleznimi okoličanov radi milijone v svoje žepe. Lep drobiž gre tudi politikom in sodelavcem iz farmacije, zato boste naivni brali zelene študije o tem in Prekmurje je le ena  od svetovnih žrtev frackinga, čeprav je bil članek vezan na Krvavo Kraljevino. Tudi zato, ker cela država, brez izjem, ne stopi v bran zdravemu življenju Prekmurcev. Ja, svet je ke še leglo požrešnih zverin! /virStephenMcMurray/

RTVS 3 za depopulacijo s cepljenjem!

Res ogabno kako se zadnje tedne tudi slovenski mediji grebejo za farmacevtskimi bankovci in širijo laži o cepljenju, ki danes v Parlamentu še ni dobilo vojaško policijskega epiloga. Na RTS3 po 20h so plačane strokovnjakinje za laži o cepljenjih razlagale farmacevtski sistem izživljanja nad ljudstvom, da ustrežejo gospodarjem in poberejo čimveč denarja. So govornice nakladale o uspešnosti cepljenja proti ošpicam, saj jih je bilo lani le še osem, ki so zboleli za to redko boleznijo. Pa še ti so jih dobili skozi cepiva, ki so grozljivo kontaminirana. Ja, njihov prevarantski sistem je, da cepijo otroke za vsemi tistimi bleznimi, ki jih komaj še poznamo in doživljamo, zato, da se lahko hvalijo o uspešnosti lažnih cepiv. S temi istimi cepivi pa v otroke vbrizgajo toksične sestavine in živo srebro, da bi do leta 2030 vsak drugi otrok že zbolel za avtizmom. Pri nas s podatki zelo skopari ta strokovna prevarantska združba, v ZDA pa je od leta 1980, ko je bil avtističen en otrok na 10.000, leta 2016 že grozljivo naraslo na enega od 36 otrok. Podatke seveda skrivajo in jih bodo šele čez nekaj let objavili, a dejstvo je, da je avtizem grozota cepljenja. Reklamne agentke na RTVS3 pa so se hvalile o uspešnosti in molčale o vseh grozljivij podatkih, tudi o povsem nepotrjeni koristnosti cepiv. Celo tako daleč je šla ena od njih, da je zdravnike metala v koš za neumne, kajti o cepivih vedo samo posebni strokovnjaki, tisti, ki delajo za milijardne farmcevtske dobičke in Gatesovo razkritje čemu so namenjena cepiva - svetovni depopulaciji, kar je javno povedal pred leti. Škoda, ker je tudi novinarstvo povsem v gnoju in nihče niti upal ni vprašati kaj v to smer. Že podatek, da je pri nas najmanj 90% otrok cepljenih je podatek kot iz Jemna - otroci umirajo po rednem bombardiranju, pri nas zbolevajo po nasilnem cepljenju. Kaj šele v ZDA in to skušajo prenesti zdaj k nam!

Sadovi narave vredni vašega krožnika

Tudi Koralni greben umira na lažeh

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.5.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.5.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.5.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.5.18

Božo Žabjek

pred 4 urami
Gouta 2 meseca po odhodu teroristov
Kako plehko je laganje Zahodnih medijev, kako primitivno laganje o Asadovem diktatorstvu. Vzhodna Gouta je prekrasen ...
(0)
pred 7 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Židan dober prijatelj glifosataNaš že odpisani minister za kmetijstvo je zaskrbljen nad premajhno uporabo ...
(0)
pred 7 urami
Izrael založen z atomskim orožjem
Že leta 2015 je takratni državni straniščnik v Obamovi vladi Colin Powell rekel - Iranski dečki dobro vedo, ...
(0)
pred 1 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Je šel Pahor v Ukrajino na ogled vojaških ZDA laboratorijev?Ameriško obrambno zločinsko ...
(0)
pred 1 dnevi
Prekrasna Skripal predstava
Od samega začetka vsi, ki imajo lastno pamet vedo, da je to bila le gledališka predstava za javnost, ki mora ...
(0)
pred 2 dnevi
Trump vse bolj razkriva svojo lutkarsko vlogo v ...
Zadnja grožnja Rusiji in Nemčiji, da bodo ZDA ostro ukrepale, če se ne prenehajo pogovarjati o plinskem Severnem ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
EU nateg iz leta 1952 spet v AachnuJe Merklova v Aachenski katedrali nagradila z visokim odlikovanjem Charlemagne ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Korporativno sodišče proti delavcemNa Ustavno sodišče je več kot 300.000 ogoljufanih in izgranih ...
(0)
pred 3 dnevi
Diktatorska lekcija Kim Jong Unu
Zahodni svet pozna samo diktatorje, kar so vsi, ki ne klečijo pred njimi in niso pripravljeni ubijati in zlorabljati ...
(0)
pred 4 dnevi
Znanost za lepoto narave
Pogoj, da lahko opazujete tako lepo naravno nebo je, da ste dovolj blizu mnogim radarskim postajam, ki po naročilu, ...
(0)
pred 4 dnevi
Politika in znanost na raven zločina
Do zdaj smo se borili proti GSO poljščinam in sadju, žal z besedami in neuspešno, tudi pri nas. Potem ...
(0)
pred 4 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Nov letalski napad iz CoventryjaObstaja velika razlika med poročilom o istem dogodku. Na eni strani so slovenski ...
(0)