Židanova gozdna prevara

Zvarki proti bolečinam ali narava?

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.12.16

Vatikanska študija ene vlade

Necepljeni grožnja cepljenim ali obratno

Hotel Lek ali izgini Slovenija

Bo 2017 dokončno slovo slovenskega gospodarstva?

Naučite se ločiti begunca od migranta

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.12.16

Slovenija

Zračni zločini po Planici, 25.marec 2017

Danes je zločincev mnogo manj, so morda gledali skoke v Planici in niso hoteli pred kamerami izpostaviti svojih zločinov. Šele popoldne jih je šlo nekaj, zanimivo pa, da Kitajska družba ni bila med njimi. Lepoto tega dne sta ustvarila BlueAir, lažnivec o Modrem Nebu in zamujeni, ki je bil najverjetneje RyanAir, ne ta, ki je bil ujet v nasprotni smeri. Mimo se je peljal eden od nedolžnih, ki ga nisem uspel prepoznati, ker je bilo z zločinci preveč dela, ampak je na fotografiji povsem levo in vidite majhno simbolično črto, kar pomeni za ARSO, da je letel verjetno le 100m visoko. Sled za Romunskim Blue Air  se je kmalu spremenila v holokavst predstavo, pa malce kasneje je ponovil še eden iz te flote. Zanimivo pa je pogledati na sredino naslednje fotogarfije, kjer je črto BlueAira preletelo letalo Adria Airways. Na sredini, zelo dobro poglejte, če ga želite opaziti. A ob koncu spremljanja je slika značilno zločinska, saj sta tik pred zaključkom preletela še dva, že omenjeni, drugič, Blue Air in Condor. Medtem so na njihove račune iz Bruslja že nakazali dogovorjene solde, letala pa bodo vsak hip na ponovnem polnjenju. Ko bodo polnili Lufthanso bo verjetno zraven tudi Merklova!  

Draghi spet teče v bran Jazbeca?

Že dolgo ni nobena skrivnost, da je Banka Slovenije naročila lažen prikaz bančne luknje v letu 2013, da so nam zatem lahko pokradli milijarde za krpanje lažnih lukenj. Je Jazbec že takrat vedel koliko kredtov ne bo vrnjenih, saj so mu prijatelji to zaupali. Je imel rovokopač sicer nekaj več dela, kajti samo v NLB je moral skriti več kot eno milijardo iz računovodskih evidenc, da je prišel do prave luknje. Če celo v medijih /SVET24/ napišejo, da je imela banka NLB na določen dan 835 milijonov pozitivnega kapitala, zvečer po pogovoru z Jazbecem pa že 318 milijonov minusa, potem je zgolj vprašanje zakaj sploh se kriminalisti še vpletajo v to zgodbo. Tukaj bi morali čakati le še potrditev zadnje stopnje slovenskih strankarskih sodišč, da je kriv prevare in zlorabe javne funkcije in mu zato izrekajo 20 letno kazen brez možnosti pritožbe in bivanja na odprtem oddelku.  Vemo tudi, da je bil za goljufijo nagrajen - Jazbec se je preselil k Rothschildom /klikni na rumeno barvo za ogled celega članka/, zato žal te možnosti skoraj ni. Biti šef Banke Slovenija, ki je v lasti Rothschildov in hkrati sedeti v izvršnem organu BIS banke bi moralo celo nekaterim politikom odpreti oči za kakšno izjemno umazano pretkano igro gre. Predvsem pa je treba urgento sprejeti trajni preklic vseh sodnih odločb v tej zadevi od vračila ukradenega kapitala iz Bank v državni proračun do vračila vseh delnic. V nasprotnem primeru je jasno vsem, da so sodniki bili in so del te hude korporativne prevare. Vse pa preden Jazbeca vladarji naše domovine premestijo k Draghiju, ki je krajo zagovarjal od samega začetka in lani pritekel v Jazbečevo obrambo tudi v Ljubljano.

Glavna slovenska pralnica denarja je nedotakljiva

Največja in povsem zakonita pralnica denarja DUTB je pri nas zaščitena pred razkrivanjem, še posebej pa, če bi kdo hotel pregledati delovanje njegovega prvega predsednika, SDS Širclja. Zato je danes prav SDS Ustavno sodišče odredilo, da je treba umakniti vse dokaze in jih celo uničiti, kajti njihove stranke ne bo nihče pregledoval. Že ob ustanovitvi leta 2013, ko je šel Šircelj na Švedsko po nasvete kako oprati in kam poslati denar, so sicer preiskovalci začeli preiskavo o korupciji, a to ne more preko strankarskega sodišča. Si predstavljate, da bi sodni pregled dokumentacije prinesel na svetlo dogovore o usklajenem delu v Parlamentu ali na Vladi? Pa to je nedovoljeno, saj stranke izvajajo teror nad ljudstvom skladno z medsebojnim dogovorom, to pa ni za ljudi, ki so skregani, ker so jih ti mojstri pač postavili vsakega na svoj pol in jim vrgli krvave kosti, da jih glodajo. Pet Janševih sodnikov je bilo za zapečatenje in uničenje (Petrič, Šorli, Deisinger, Korpič-Horvat in Zobec), ostali pač niso imeli višjih strankarskih pooblastil. So bili milijoni v času do te odločitve itak na varnem, zdaj pa bodo na isto mesto potovali še novi, kaj milijoni, desetine milijonov. Lažne kredite je traba spraviti na varno, je Evropska banka to dovolila, v zameno pa je Rop 50 milijonski partner Vlade./virSiolNET/ Ste že kdaj slišali za neodvisno sodišče?

Nov zločin nad Slovenijo, 24.3.17, brez manekena

Danes pa je predsedniška palača polna fotografov, stopnišče je počiščeno, tudi ograja. Vse je pripravljeno, da se začne modni pohod, kajti zunaj tega ne bi bilo možno opraviti, a se maneken tudi ne sme vpletati v zločinska dejanja tujcev. Nima dovoljenja za domoljubno dejanje. Zunaj je namreč dan Auschwitza nad Slovenijo, saj sem samo nad Ljubljano v dobri uri registriral kar 21 zločincev, ki so brez zadržkov zastrupljali Slovenijo. Zločinci prihajajo iz Združenih Arabskih Emiratov 3x, Nemčije 3x, Katarja, Belgije, Savdske Arabije 2x, Irske, Angleške Krvave kraljevine 3x, Avstrije, Alžirije, Izraela, Madžarske, Nizozemske Krvave Kraljevine 3x!!! Danes govorimo še vedno o koncentracijskih taboriščih pred 75 leti, nihče od odgovornih pa se ne dotakne današnjega, mnogo hujšega taborišča, ki ljudi poneumlja in pošilja v bolnišnice in krste. Naj izpostavim samo eno letalo, Kraljeve Jordanske letalske družbe, ta ni imel skoraj nobenega izpusta! Za ostalimi pa smo doživeli tole, medtem pa je maneken nadaljeval svoj dnevni obred. Sram nas je lahko, kdo nas vodi, kakšne izdajalce imamo. Bodo zdaj tuidi ti oproščeni kot oni iz leta 1945?

Zahtevajmo nazaj tudi Adria Airways

Adria Dojče Airways odmeva po medijih kot London. A če so pred leti nekateri mediji vendarle s prstom pokazali na krivce za namerni propad, danes govorijo le o pilotih, ki stavkajo, odpovedanih letih in zgodbe je konec. Da je pred 6-imi leti letalskega prevoznika uničil nesposobni politični agent Maks Tajnikar ni primerno za objavo, da smo podarili Adrio Nemškim špekulatorjem K4 tudi ne. Pa je Tajnikar delal le po naročilu in je danes za svojo katastrofo nagrajen kot eden od dvanajstih, ki ustvarjajo novo zdravstveno reformo. Torej po Adria Airways še slovensko zdravstvo. V iste roke, v isti kup dreka? Žal tako izgleda slovenska kupčija med političnimi uničevalci že 25 let in vse, kar je zanje pomembno so nagrade za njihova umazana dela.  Nemci ne rabijo še enega letalskega prevoznika kot je Adria Airways bila nekoč. Edino kar zanje šteje je kapital in prenos dejavnosti , ki bo prinašala zaslužke z dejavnsotjo kot Ryan Airu ali Easy Jetu ali Wizz Airu - chemtrailsi. Poleg tega je tudi letališče nemško in vse je izpolnjeno za novi Amsterdam na Brniku. Zelo žalostno je, da ne Tajnikar, ne politika, ki je prodala tudi Adrio Airways za svoja izdajalska dejanja ne odgovarja, pa po uvedbi Harvardskega Ustavnega sodišča tudi nikoli ne bo. Po Ameriški izpeljavi volitev leta 1991 gre vse po željah gospodarjev, naši politiki nimajo pri ničemer odločilne besede, zgolj lepotno odločanje do dovoljene točke.  Piloti so se uprli, nočejo nižjih plač in prav je, da jih podpremo. Zgledujmo se po Kolarjevi, ki je podprla z vašim denarjem celo FIDES, piloti pa sami ustvarjajo denar za svoje plače. A so v nemških rokah, ki si na Balkanu ne predstavljajo lepih plač in bodo Adrio Airways raje pahnili v stečaj. Ali boste poceni delovna sila ali pa vas naženemo! Mi smo Švaben, iber ales! Vaši izvoljeni komandanti, ki jih nikoli niste izvolili, so odločno na naši strani. Zato je še kako pomembno, da se ljudstvo prebudi a ne v novih božjih strankah pač pa v vračilu njim ukradenega. Morda bi pa piloti lahko podpisali peticijo, da želijo svoje podjetje nazaj? Kar so jim vzeli, kar so vam vzeli, ne bo za nikogar od zaposlenih in navadnih državljanov več nikoli nič prineslo, razen bede in odvisnosti. Zato je še kako pomembno, da vsi zavedni odločno zahtevamo nazaj, kar so nam po politični liniji pokradli!

Al Gore dovoli le 110km/h

Po pogovoru z Al Goreom in najvišjim poveljnikom NATA za EU se je slovensko ministrstvo za okolje pričakovano odločilo, da bo plačano nasedlo na neumnosti in ukaze. Zdaj bodo po avtocesti okoli Ljubljane in Celja vozniki lahko vozili le 110km/h ali celo 90, vse pa zaradi boljšega zraka, ker bodo izpusti manjši. Ker se na onesnaževanje zelo spoznajo so hkrati že spisali tudi zakon, ki bo omejeval avionske prelete vsem letalskim prevoznikom, katerih avioni puščajo za seboj več kot 50km dolge črte, saj je to znak, da motorji niso že dolgo videli servisnega pregleda. V primeru kršenja jim bo Pahor osebno napisal opomin, ob večkratnem kršenju pa jih bo uvrstil na seznam nenadzorovanih, torej zanje zakon več ne bo veljal. Če pa bodo črte kot na včerajšnji fotografiji bodo zadevo predali ministrstvu za kulturo, da najprej ugotovijo ali gre za umetniški ali amaterski posnetek. Za gradnjo TEŠ7 pa bodo  najprej vprašali za 50 milijonsko mnenje strokovno finančno ekipo za okoljsko varnost Rop, Cvikl in Co.! 

Ameriška Ustava v Sloveniji

Danes bodo poslanci odločali iz katere stranke naj bodo Ustavni sodniki. Ker je dogovor med Janšo in Cerarjem že sklenjen, verjetno ne bo nobenih težav, da oba dobita svoje sodnike. Mogoče bo teran malo vplival na odločitev lažnih demokratov, a ni velike verjetnosti. Mnogo huje je, da bo ustavni sodnik oseba, ki mu bo Slovenija zgolj polje izživljanja na Ameriški način, kjer je izšolan in politično opran. Prihaja s Harvarda, tam tudi predava, ne pozabite pa na zadnji podatek - univerza Harvard je ta mesec objavila seznam vseh medijev, ki ne trosijo laži kot NYT ali Washington post, torej za elito niso sprejemljivi. In zdaj bomo imeli tako osebo pri nas, soavtorja nasilnega oblikovanja lažne resnice, odločanja o zadevi mimo zakona, da je le skladno z Ameriškimi navodili. Ob inavguraciji bo verjetno prisoten tudi Obama, saj je njegov kabinet, ko je še bil zločinec na položaju, zelo priporočal, da to osebo izberejo  za predlagano mesto. Sodniki naj ne bi več delali po lastni vesti, če pa je lastnica te vesti Amerika, potem mi nimamo izbire.Seveda je ob tem zanimivo, da ni študiral pri nas, da je tukaj šele zaradi Janše, kar pomeni Ameriško ustavo. In to si želimo? In to bodo prodani poslanci podprli? Zakaj potem začudenje, da pri nas sodstvo več nima naloge neodvisne veje oblasti, ampak zgolj izpolnjevanje ukazov osnovne diktature? Učiti ameriško etiko in zakone, ne, hvala!

Poslanci so nam zategnili pas do konca, ne sebi!

Dobili smo fiskalni svet ali strokovno telo za zategovanje pasu in krajo ljudstva. Dobili smo trojko, kot so lepo naslovili to Bruseljsko naročeno ustanovitev v Svet24, saj drži, da je že v času Bratuškove Bruselj to zahteval. Denar je treba zbrati na enem mestu, dovoliti ljudem toliko, da nekako preživijo, preusmeriti pa ga večinoma v Evropske banke in na NATO račune. Grki so pred leti preplavili ceste, pa se potem umirili, danes že životarijo. Slovenci smo izgubili že vse, kar smo sami ustvarili, a na ceste nismo šli nikoli razen za Janšo. In danes so Cerar in Janša, pa vsi lažni koalicijski levičarji in njihovi lažni sovražni desničarji glasovali za to zategovanje pasu, ki ga bo čutilo le ljudstvo. kajti FIDES in vladni politiki že imajo nove plače, torej jih ne morejo udariti po žepu za nazaj. Imamo Kračuna, strokovnjaka za ekenomsko stiskanje pasu, imamo Peršeta iz policijske Finančne Uprave in imamo Jerkičevo iz Bruslja, ki bo prenašala navodila za preusmeritev našega denarja. Kaj ni čudno, da mediji že nekaj časa čivkajo o naši gospodarski oživitvi, potem, ko so naši izdajalci že vse prodali, zdaj pa smo morali dobiti policijsko finančno zategovalnico, ki bo skrbela le za politične polne riti, krpanje namerno zgrešenih investicij in kot pomoč SDH in DUTB pri dokončni postavitvi verig okoli naših vratov? Postala je brezpravna ta uboga deželica, sprijaznila se je na tiho, da več nima o čem odločati na svoji zemlji in je vesela, ker je danes imela za kruh, peščica odurnežev pa za prestižne štirikolesnike, pa še to jim je premalo. Imamo vlado, imamo oblastnike, ki jim je ustvarjanje kapitalizma nad brezpravno rajo izhodišče za doktorate. Pri tem pa niso vredni naziva - Končal osnovno šolo! In do kdaj jih bo narod tako veselo podpiral, vsak svoje, kregali pa se bomo le eden nad drugim podpornikom? Kaj misli ta narod, da bo živel do 101 leta ob na papirju le ob 3 milijardah premoženja na posameznika, brez dodatnih 3 ničel? 

Zločinci na našem nebu dne 21.3.2017, dopoldne

Zdaj pa zelo dolg članek z zelo malo besed in zelo veliko slik. Napišem naj le, da sem se malo bolj posvetil nebu in dopoldne ujel teh 14 zločincev, ki so brez težav zastrupljali Slovence. Ko se že morate peljati z letalom vsaj dobro poglejte ali je letalska družba del zločincev ali okoljsko razgledana. V članku so navedeni vsi zločinci z imenom in destinacijo, na kateri so nas ubijali! Predvsem pa ne nasedajte, saj vaš glas na volitvah velja kot pasji drek na travi, noben politik pa nima jajc podpisati zakon, da je prelet takih letal v Sloveniji prepovedan za vedno!!

Koledar dogodkov

Svet

Trump ne prenese konkurence Pahorja

Bil mu je zgled, saj si je dolga leta tudi sam prizadeval vsakodnevno polniti medijske strani s svojimi fotografijami. A ne tistimi iz uradnih srečanj, obiskov vojaških klavcev ali ob dvigu zlata za dnevne potrebe. Želel je fotografije, ki bodo nadgradile ali pa vsaj ujele slog neumnosti in primitivizma njegovega mlajšega konkurenta, vrhovnega manekena neke podalpske kmetije. In mu je vsaj za hip uspelo ob srečanju s predstavniki industrije težkih tovornjakov, kajti, ko je sedel za volan tovornjaka pred Belo hišo, se ni mogel zadržati -  to mi delaj miška, še več zlata mi pripelji. Seveda so poznavalci vedeli, da je sedel v napačno vozilo, saj mogoče obvlada tistega na naslednji sliki, ampak res mogoče. Pri njemu je redka stvar, ki jo zmore brez navodil svojih Sionističnih gospodarjev, ki  mu jih na ušesa prinaša zet Kushner, sicer Mossadov agent v družini in v Beli hiši, ki ga pelje v nove globine/slika4/./virRT/ A so bili mnogi tudi z naslednjim vozilom zelo skeptični, zato so otroci že dali svoje slike, kajti vedo, da, ko še niso imeli pameti, so lahko vozili le tretje vozilo. So prepričani, da je to edino primerno za Trumpa, zato si srčno želijo, da se bosta z ograjnim manekenom ob prvi priložnosti srečala in skočila hkrati v isto tretje vozilo, kamor tudi spadata!

ZDA korakajo v nove zločine po Iraku

Težko je pozabiti besede Nobelovega zločinca Obame, ko je davnega oktobra leta 2011 izjavil: "Naši vrli vojaki pridejo domov iz Iraka za praznike, desettisoče njih bo končalo vojno v Iraku" Potem pride leto 2017 in Pentagon v sredo že napove, da bo najmanj 8000 njihovih zločincev v Iraku ostalo, da branijo Ameriške zločinske interese, kajti nafta in nadzor nad vsem je Ameriški osnovni interes. Znali so lagati o borbi proti svojim borcem ISIS, zdaj, ko je konec pa se bodo borili proti novim umetnim grožnjam. Novi vrhovni vojaški zločinec Mattis, ki je v Iraku pobijal že leta 2003, je dal vedeti, da je Mosul zgolj drobtina v njihovem krvavem poslanstvu po Bližnjem Vzhodu in svetu nasploh. Se lahko Iraški narod z referendumom upre nasilnim zločincem? Imajo Iračani sploh kakšno možnost izgnati Ameriške zločince iz svoje dežele? Z dovolj volje in orožja mora Irak nagnati zločince, ki jim posilstva in uboji v Iraku niso sramota! Večno Ameriško vojaško bazo z več kot 40.000 vojaki je treba izgnati in, žal, svoboda ni brezplačna in brez žrtev, a izgnati Američani je vredno tveganja, saj z njimi svobode ne bo nikoli. Konec svobode smo tako doživeli tudi mi, ko smo jim podarili vojaško bazo na Počku in še kje in zdaj smo žrtev na poti v Irak! /virRussia Insider/ Par na naslovni sliki članka ni mogel lepše napisati - pojdite k vragu, zato hvala bogu za mrtve vojake!

NATO general javno razkril chemtrailse

Mogoče pa le imamo možnost upreti se enemu najbolj zločinskih, a dovokljenih orožij današnjega dne - chemtrailsom. NATO general Fabio Mini in Sandro Brandini,  ki je lani dobil mesto poslanca v Italijanskem parlamentu, sta javno lani zahtevala nodgovore na vse bolj nazorne namene chemtrailsov. General Mini je to povezal z vremenskimi sprememebami, ki jih chemtrailsi povzročajo na bojnih poljih, torej tudi na polju vojaških vaj na Počku, dodal pa še,da se to orožje zadnja leta razvija mnogo hitreje celo od atomskega. Potem vemo, kako ztares nevarni so chemtrailsi.Lepo je povedal v javni izjavi: "Zelo me je skrbelo zaradi chemtrailsov, zato sem se precej posvetil temu orožju. Morda nekateri ne bodo zadovoljni z mojo razlago, ampak chemtrailsi zares spreminjajo naravo, jo uničujejo, saj nanjo neposredno vplivajo s svojimi sestavinami." Na to izjavo in skupno zahtevo z Brandinijem pa se je presenetljivo odzval Ciprski minister za kmetijstvo Kouyialis, saj je že sicer imel zelo veliko pritožb s strani kmetov v njihovi deželi, zato je zdaj odločno zahteval pojasnila in preiskavo, saj je nedopustno, da so chmetrailsi na Cipru posledica preletov letal, ki vzletajo na Ameriških in Angleških bazah na otoku. Prav tako pa se je z zahtevo obrnil na okoljsko ministrstvo in jim pojasnil, da so chemtrailsi na Cipru vzrok nenormalnih nvremenskih pojavov, kot so izjemno visoke temperature in omogočajo preprečevanje dževja, kar potiska njihovo kmetijstvo v izumrtje. Kakšno srečo imajo Ciprčani, da pri njih ni Židana, prav tako ne okoljske minsitrice Majcnove z ARSOm, in so se stvari lotili zelo resno. Mogoče, ponovimo mogoče, pa se bodo stvari končno le začele premikati, a kaj, ko je pri nas le peščica teoretikov zarote, med njimi pa ni niti kmetov, ki se na chemtrailse požvižgajo, celo tisti, ki so zares osveščeni pri pridelavi zdave hrane. Zapomnite si generala Minija - chemtrailsi so hujše orožje kot atomske bombe! In za priloženima spodnjima slikama general odločno stoji in zagovarja zločinski namen. /virHumansare Free/

V Mosulu le 230 mrtvih civilistov

Vsak dan nov dokaz kako pošteno je slovensko novinarstvo, predvsem pa uredniška politika. Vedno morajo ubogati politiko in vse informacije gredo skozi sito V Bruslju. Londonski lažni napad je bil dva dneva stoletna grozljivka, o resničnem zločinu danes le nežni članek, kako je neznana raketa padla na vozilo in ubila 137 ljudi v Mosulu. Resnični del je globlji in pričakovan, kajti Ameriški letalski napad na predel Mosula, kjer so ubili 230 nedolžnih ljudi, od tega večina žensk in otrok. Preživeli so povedali, da je bilo toliko bomb in toliko preletov, da so se celo noč skrivali. Sirska zgodba se ponavlja, lažni napadi na ISIS teoriste je pokrita z zaščito, civilisti, ki so na izpostavljenih mestih kot zaščita za obveščene teroriste, da se oni poskrijejo, civilisti pa darujejo življenja za Sionistične cilje. Tehniko so v dogovoru z napadalci celo stopnjevali in zdaj z vrha večstanovanjskih objektov streljajo neznano kam, da jih Sionistični zločinci lažje odkrijejo, nato imajo kakšno uro časa, da se skrijejo, civilisti, ki živijo v teh objektih pa so načrtovana postranska škoda. Ja, London s 4 lažnimi mrtvimi polni naslove v medijskih puhlicah, Mosul je omenjen kot - še en avto se je slučajno prevrnil, ker mu je počila prva guma. ISIS cone so namerno ustvarjene s strani Zahoda, da imajo izgovor za zločinske napade, kajti teroristi se lažno prikazujejo v teh območjih kot večkulturni prišleki, da bi ljudje ne sprejemali različnih kultur kot do sedaj. Zato so vsak dan novi napadi, nova letalska bombardiranja Ameriških letal. In svojci, prijatelji, žene in otroci, ki vidijo rasztreljene prijatelje pred lastnimi očmi so potem  vedno bolj odločeni vstopiti v zrežirane teroristične skupine, da se borijo proti zločinskemu zahodu, v resnici, pa jih zahrbtno nanovači prav Zahod in jih kasneje zlorabi za željene cilje. Zahodna vojaška industrija nikoli več ne bo znala pozdraviti svoje rakave tumorje v svojih možganih, zato bodo zločini njihovo edino delo za služenje bogastva, posledično pa za medijske mogotce. /virFreeThoughtProject/

London - ista zgodba isti namen

Na bruhanje mi gre, ko berem naslove v slovenskih medijih, kako jim je glavna tema dogodek v Londonu. Vsako uro nov prispevek, dopisništva tekmujejo katero bo naložilo več osladnosti, kdo bo imel več podrobnosti o zrežiranem napadu. Vprašajte se koliko je vsaj enakega poročanja o dnevnih pokolih Ameriške in NATO vojske v Jemnu in Siriji, koliko je obsojanja teh zločinov. A zaplankanost in plačano poročanje medijev gre še globlje. Postavimo si prvo strokovno vprašanje - kako je možno, da se je napad zgodil v angleškem parlamentu, ki je najbolj varovan objekt, kamor ne moreš vstopiti brez natančnega pregleda? A napadalec je vstopil s pištolo, brez težav. Poleg tega je le za ovinkom ena največjih turističnih znimivosti Big Ben, kjer se dnevno zvrstijo množice turistov. Seveda ni niti najmanjšega pomisleka, da ni šlo za načrtovan napad, kajti tudi Anglija rabi terorizem za vzpostavitev vojaškega stanja, zato pa gre iz EUrope. In napad je kopija tistega v Parizu, poleg Eifflovega stolpa, da bo strah velik, v Franciji pa od takrat policijsko stanje. Tudi načrtovano. Potem so Ameriški mediji objavili osumljenca za napad, to naj bi bil Abu Izzadeen, znan kot zagovornik sovražnega govora, takoj so jih kopirali angleški mediji. Ampak amaterji sploh niso vedeli, da je Abu v zaporu, kjer prestaja kazen. Je bil spuščen za enodnevno delo ali pa so v naglici ustvariti lažen napad spregledali tudi to? Mrtvi, če je bil kdo, bodo zdaj še dneve polnili naslovnice, sledile bodo študije in strokovni sestanki na temo kako zavarovati državo, koliko več denarja odšteti za vojsko in policijo. Novinarski poklic pa je medtem že padel na raven plačanih lažnivcev, ki preko svojih urednikov ustvarjajo Harvardski sistem lažnih medijev kot edino verodostojno informacijo, da ljudje ne bodo nikoli več izvedeli nobene resnice. Poročanje o vseh dogodkih je zgolj orodje za vzpostavitev stanja, ki ga želijo vladarji. Komaj kje pa zaslediš vsaj kratek zapis, kako so Američani v Raki bombardirali šolo in je bilo najmanj 33 nedolžnih mrtvih, kako Savdijci vsak dan bombardirajo Jemen in je že tisoče mrtvih. Uredniki za takšne objave niso plačani, mediji pa bi izgubili branost in gledanost, ko pa so kuhinja, kviz, neskončne reklame in laganje najbolj donosna poročanja. Zelo se mi smilijo bralci in gledalci, ki dnevno nasedajo tem nategom in pranju možganov, da jutri več ne bodo znali uporabljati lastne pameti./virdavidIcke/

81 ameriških volitev po svetu

Svetovni mediji se množično posvečajo vdoru Rusije v Ameriške volitve, saj morajo opravičiti Sionistično odločitev, da zamenja Obamo večji zločinec od Obame. A to naj bo ta trenutek postranska zadeva, kajti FBI je v ponedeljek odkrito povedal, da so Američani med leti 1945 in 2000 vplivali na volitve v kar 81 volitev po svetu. In to priznanje sledi večnemu laganju vseh njihovih vlad, da se nikoli ne vmešavajo v tuje zadeve, vedno prepuščajo odločiotve narodom, kjer potekajo volitve. Zadnji primer, kako tospoštujejo in se zares ne vpletajo, razen krvavo, je Makedonija. Med 81 volitvami so predvsem zelo ponosni na dogajanja v nekdanji Jugoslaviji, kjer so v vseh novih državah namestili svoje ljudi. Začeli swo s Sovjetsko zvezo in nadaljevali z balkanom, torej od Slovenije do Sdrbije. In mi smo ponosni, kako svobodni smo danes, kako sami odločamo o svoji usodi, razprodaji, vojski ali človekovih pravicah. Še Ustavnega sodnika ne smemo sami izbrati. Zato pa imamo pri nas vsak teden proslave na Počku, kjer se posvečajo spoštovanju vojske do vsakih slovenskih volitev in ukrepajo le, če niso izbrani njihovi.  /virFreeThoughtProject/

Ena svetovna vlada

Pustna zabava ob 60 letnici Rimske pogodbe

Srhljiva RTV naveza z ZDA/VB/ISIS

Po 101 letu Rockefeller končno odšel

Prvi med najhujšimi je končno zapustil svet. Tudi deseto presajeno srce mu ni pomagalo, da bi lahko še naprej izčrpaval svet. Ob koncu njegovega finančnega kriminala, ki je obsegal od vseh svetovnih državnih bank do investicij v vojne, farmacevtske prevare in škodljivo hrano, mu je na papirju ostalo le borih tri milijarde. Za naivne, seveda. Kar je oče začel s prevzemom Ameriške Fed reserve, je David nadaljeval do zadnjega dne. A kaj, ko njegov odhod ne pomeni konec Rockefellerjev, saj se družina množi in prevzema njegove kriminalne posle. Učil je desetletja hlapce po svetu, Soros mu je pri tem zelo pomagal, zato idejo Ene svetovne vlade /NWO/ ne bodo širili le sinovi pač pa mnogi, ki so jim vsadili denar kot glavno hranilo za nič vredno življenje. Pri nas je po poti Rockefellerja že stopila peterica, najprej njegov učenec v ECB Tone Rop s štirimi slovenskimi Rockefellerji Vlačičem, Cviklom, Bohincem ml. in Jauševec, ki jim je po Rockefellerjevem sistemu že uspelo nekaznovano izropati državo za 50 milijonov. Ko je Hitler koncem 80 letih odšel pred Rockefellerjem, na svetu ni bilo žalovanja razen med elito, iluminati, prostozidarji, Bilderbergi ali Jezuiti, zato ne vidim niti najmanjšega razloga za žalovanje za enim najhujših prikritih diktatorjev zadnjega stoletja. Bojim se le, da bo Banka Slovenija morala za pogreb vojega lastnika prispevati delež pri pogrevu, ki bo prekosil stroške snemanja z Oskarjem nagarjenega dokumentarca o pokojnikovih borcih za nov svet ali Belih čeladah. Je pa vredno razmisleka o naešm planetu, ki si ga večinoma napačno predstavljamo, predvsem pa ljudi, ki se kažejo nekaj drugega kot so v resnici. Zakaj le bi se sicer mandela in Mujico slikala z Rockefellerjem? Skala je z Davidom padla na zemljo, ob odhodu skale niso mogli več pobrati! Samo trepetamo lahko kdo so strici, ki bodo prevzeli in nadaljevali njegovo delo.

So Jima Morrisona ubili, ker je hotel oče napasti Izrael?

Eden izmed redkih znanih in odličnih pevcev je bil Jim Morrison, njegova skupina Doors pa navduševala množice z odlično glasbo, daleč od današnje neprebavljive v slogu GaGa. Za tiste čase je bil zelo napreden, ena njegovih izjav je danes medijski zakon - kdor upravlja medije, nadzira vašo pamet. Zato za začetek prisluhnite izjemni skladbi iz leta 1967, ki je mene takrat navdušila in me tudi danes brez predsodkov - Riders on the storm ali jezdeci na viharju, lahko bi jim rekli danes jezdeci na orožju. Tega istega leta, točno 40 let nazaj, je Ameriške vojne ladje napadla Izraelska eskadrila vojnih letal, ubila 34 mornarjev in jih ranila 171. O dogodku so zelo dolgo molčali, ukrepov pa ni bilo nobenih. Edini, ki je hotel ukrepati je bil admiral George Morrison, zato je že izdal povelje, da morajo povračilno napasti Izraelske enote in ozemlje. Na njegov ukaz so letala že poletela, a jih je ustavil oče enega današnjih najhujših zločincev iz vrst NWO Johna McCaina, ki je bil takrat vodja ameriških zločinskih enot v Evropi.Tudi oče je bil zaljubljen v Sioniste in so mu bili mrtvi vojaki nepomembni. In admiral, ki je ukazal napad na Izrael, je bil oče Jima Morrisona. Danes vam mediji povezave ne bodo niti slučajno omenjali, pa čeprav je jasno, da je bila smrt Jima več kot skrivnostna, zgodila pa se je v Parizu leta 1971, torej daleč od doma in zelo primerno za kasnejšo lažno razlago. Tistem Parizu, kjer so mnoga leta kasneje uprizorili medijski zločinski show na račun lastnika satirične revije Hebdo Rothschilda. Zelo na kratko so takrat poročali o prevelikem odmerku droge, nikoli pa ni bila opravljena obdukcija, ki bi kaj takega potrdila, Jim pa poln energije in z mnogimi novimi pesmimi, ki naj bi še zagledale svet. Nobenega razloga za samomor! Seveda je Jim poznal očetovo zgodbo in zato ne čudi zgoraj omenjena izjava o lastništvu medijev. Jimova smrt je bila opozorilo njegovemu očetu, naj kaj podobnega ne ponovi, sicer gre po sinovi poti. Da Sionisti že več kot stoletje upravljajo s svojim najhujšim orožjem, ZDA, ne sme vedeti širša javnost!/virSmoloko/

EU enoumje prihaja

Zdaj gre zares in trudi naših političnih izdajalcev se bodo počasi udejanili. Predstavniki štirih držav, ki si lastijo položaj velesile v EUropi, Francije, Nemčije, Italije lin Junckerjevega Luksemburga, so skozi spodnji dom Parlamenta zahtevali, da se v EU uvede enovladje, torej Zveza podružnic z mnogo manj pravic, kot smo to poznali v nekdanji skupni državi. Vse nepomembne državice bodo od zelo bližnje prihodnosti le še pokrajine v fašistični združbi. In kakšen razlog navajajo? Prozoren, kako sicer lahko lažeš ljudem. Povečan terorizem, migrantske kolone in, pozor, podnebne spremembe. Proti vsem trem, katerih soavtorji so ravno naštete štiri fašistične države, se bomo lahko borili le v enoumnem političnem sistemu. Brez pravice ugovarjanja. Ta načrt je sicer že precej star, zato so angleži, kot soavtorji, izstopili iz EU, da bodo lahko kot kolonizatorji v prihodnje zavzeli kakšno pokrajino, kot recimo pred mnogimi leti Kanado in še katero državo zdaj v lasti Kraljice. Kar ni uspelo v letih 1914 do 18, pa ponovni neuspeh med leti 1941 do 45, bo zagnalo pravi fašizem zdaj? Kako pa drugče, ko pa je Merklova na položaju prav za ta namen, ko je Italija le še ena od držav, ki na prikrit način želijo obuditi svoj znani fašizem, ko francozi slavijo svoje številne nacistične sodelavce pod vodstvom Petaina, luksemburžani pa ponosni na modernega izdajalca Junckerja. Slovenija je na prihajajoče enoumje že povsem pripravljena, saj je zaradi varnosti in kasnejših možnih nesoglasij, že prodala vso deželo tujcem, tako bodo rabili zgolj še formalno označiti mejne prehode kot mostičke med njihovimi pokrajinami. O ničemer ne bomo več odločali, v vsem bomo le še sužnji z izjemo najvišjih izdajalcev, ki bodo lahko obdržali fašistična delovna mesta v hlapčevskih pisarnah. Ne, novica sploh ni prebavljiva in dvomim, da nas bodo o teh namerah obvestili pred menjavo jezika in oznak na meji. Bo kdo rekel v spodnjem domu? Ja, tako se začnejo velike spremembe, da izgledajo demokratično in prikrijejo željeni fašizem. Je vztrajanje v eni vojski, eni policiji, eni banki kaj drugega? Zato brez začudenja, če boste vsak dan videli nove verige, ki jih mečejo na nas, pa mislimo, da gre za darila! /virDavidIcke/

Trump v lasti Mossada

Kakšne komedije so volitve za predsednika v ZDA, pa tudi drugje in pri nas, nazorno kaže menjava kože klovna Trumpa, ki spreminja svoje predvolilne zakletve kot umazane spodnjice. Tokrat ga pritiska njegova hči Ivanka, ki jo je izbral za prvo damo in ob njej njen mož, sicer Mossadov agent Kushner. Očku bo zabičala, da ne sme rušiti lažnega pariškega sporazuma o podnebnih spremembah, ker je pač to nova vstopnica v vulkanski izbruh denarja na lažnih osnovah. Vsi naivneži, ki so verjeli, da bi Trump lahko zares prinesel spremembe v namerno rušenje okolja, ustavil Pariški lažni sporazum in prepovedal chemtrailse, ob tem pa je bil tiho o HAARPu, bi morali zdaj spregledati. Trump je le klovn, ki s svojim komičnim paradiranjem želi na klovnovski način ljudi preslepiti. On se bori za mir v svetu, pošilja vojsko v Sirijo, on se bori za civilne žrtve, pošilja novo orožje Savdijcem in Bahreinu, bori se za pošteno in pravično vlado, zato so v njej v glavnem Sionistični krvosesi. In zdaj bo še prodana hčerka Ivanka naredila vse, da Al Gore uspe, da korporacije zaslužijo nove bilijone po celem svetu. Kaj bo lažjega reči, da je bil v zmoti in je verjel strokovnjakom, ki niso na plačilnem seznamu Sorosa. Je pač le še ena prodana duša, ki ga zločini in kraje ne motijo. Njej pa gre za naš planet, za denar z vseh koncev tega planeta! Še zadnja njegova obljuba, ki pa je vezana zgolj na njegovega avtističnega sina, je v neznanem postopku - ukiniti je treba cepljenja. Bo zadoščalo dovolj denarja in odškodnina za sina, pa bo še ta bes spremenil v pobot s farmacevti, čeprav so mu s cepivi uničili sina? Bil je odločen nasprotnik v vseh dejanjih Killary, zdaj je njen odločen zagovornik in sprejema vse, kar bi sprejela ona, le še rasizem je dodal, da dokončno skrega Američane med sabo. Kar je bil že dolgo cilj njegovih gospodarjev. /virEcoWatch/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Vlada uživa ob neplačilu delavcem Litostroj Jekla

Bo Jamnik zradiral upokojence?

Pahor skakljal po rdeči preprogi v Berlinu

Razkrito - tudi NLB ni v naši lasti

Polna NLB gre zdaj lahko k tujcem

Dva obiska vezana na razprodajo Slovenije

Hrana, zdravje, narava

Po kemoterapiji več mrtvih kot po vojnah

Nov zločin nad Slovenijo, 24.3.17, brez manekena

Po pivo na javno stranišče?

Vrhunsko pivo, ki pa ima slab predznak, saj je narejeno v Kaliforniji. Tam nimajo vode, nimajo svežega zraka imajo pa zelo nasilnega guvernerja Jerrya Browna na vseh področjih. Bo tudi on pil novo pivo, ki je res vrhunski izum? Nekateri župani so ga že poskusili in so nad njim navdušeni. Le, da oni niso dobili originala ampak navadnega iz izvirske vode. Seveda dogovorjeno z lastniki nove znamke. Zakaj tako? Ker je novo pivo narejeno iz prečiščene odpadne vode, torej tudi iz vode,ki prihaja iz javnih stranišč, kemičnih tovarn, prašičjih farm, potokov ob poljih Round Up. In takoj dogovor z znanstveniki, ki so že naredili raziskavo in potrdili, da je ta voda bolj čista od izvirske, ker so odstranjene sledi Round upa in chemtrailsov, zato je te nesnage manj kot v njihovi sicer pitni vodi.  Kar je užitne vode v Kaliforniji pod zemljo jo pokrade Nestle, če pa še te zmanjka, jo uvozijo, verjetno tudi iz Slovenije, kjer je voda že večinoma v zasebnih rokah in samo čakamo lahko na svojo pivsko znamko iz urina. Naša voda je tako kvalitetna, da si jo zasluži samo elita, kajne? Ne smemo sicer nasprotovati prečiščeni vodi, saj jo lahko uporabijo v tovarnah za tehnične namene, za pranje vozil in delovnih strojev, zalivanje javnih površin in prav bi bilo tako. Da pa jo piješ je lahko le ideja zločinca, ki navadnemu človeku ne privošči zdravja in takih imamo kar nekaj po strankah, ki odločno zagovarjajo vodo zgolj kot zasebno lastnino.  Bomo jutri vedeli katero pivo pijemo zares? Levo kot pivo iz prečiščenega urina ali desno neposredno po uriniranju? Stone Brewery je vaša nova pivovarna! /virLiveScience/

V Sloveniji že jeste GSO, vam pa lažejo

Obvezno preberite članek v Dnevniku o označevanju in prodaji GSO hrane v Sloveniji, da boste dojeli kakšne izmečke kupujete. Članek je spisan skozi pogovor s predstavnikom AAG, ki želijo ozavestiti slovenceljne tudi glede hrane, a je medijsko lepo urejen, da ne bo pomote pri odločitvi o nakupu GSO hrane. Namreč podatki, ki so jih AAG-ju predstavili na Upravi za varno hrano so reklamni izdelki plačani od GSO korporacij, od katerih je uprava že močno odvisna, kot državna uprav na sploh. Zelo bi vas morale skrbeti razlage, da je pri nas v hrani mogoče za vzorec GSO dopolnil, ki pa tudi niso napisana na embalaži. Torej že v začetku huda laž, ki pa jo stopnjujejo z amaterskim pojasnjevanjem, da je pri nas GSO pridelava prepovedana, izdelki iz soje in koruze pa GSO neobremenjeni. Pozabili so pri svojih lažeh, ki so žal plod neznanja in denarja, da je kar 95% svetovne pridelave soje in 70% koruze le še GSO. Tega vam Posedi ne bo povedal, je pač vzgojen v Sindikatih. Seveda je zavajanje nesramno, saj celo priznajo, da EUropska zakonodaja ne zahteva, da mora biti gensko deformiran izdelek označen. Pomeni, da je vse skladno z zakonodajo, nikjer ne piše, da boste pojedli GSO izdelek, kajti niste dovolj pomembni, da bi to vedeli. Potem pa še velika laž o prepovedi pridelave GSO rastlin pri nas. Le zakaj potem lahko Monsantno nenadzorovano ali celo plačano nenadzorovano prodaja semena GSO koruze tudi v Sloveniji in veliki kmetje jih redno uporabljajo? Zakaj se Židan tega niti simbolično ne dotakne? Ker je CETA podpisana in bi vsaka prepoved GSO ja v resnici pomenila visoko denarno tožbo, vnaprej izgubljeno. Ob nakupu izdelkov se predvsem izogibajte vsega kar ima naziv soja in koruza, preverite od kje je proizvajalec ostalih osmih izdelkov s seznama najbolj razširnjenih GSO pridelkov, hkrati pa nehajte nasedati trgovcem, ki vas plahtajo z bio izdelki. Ko vidiš na policah bio banane, pomaranče in ostalo sadje ali zelenjavo, ki prihaja z neznanih polj, potem dojemite, da vam prodajajo iste izdelke zgolj po višjih cenah, vprašljivo pa je, če nimajo celo več strupov, kot tisti izdelki, ki niso označeni z bio. Kako biološka trgovina, ki je samo v Sloveniji ve, da je banana bio? Sodeluje z mediji in korporacijsko propagando, da je bio zdravo, dokazati pa tega ni treba. Ja, žal je hrana danes orožje korporacij kot farmacevtski izdelki in le, če poznate proizvajalca ali kmeta boste vedeli, da zaenkrat še jeste zdravo. Če pa zaupate medijem in državnim inštirucijam pa se ne čudite, če ste tako velikokrat bolni in že v mladih letih močno predebeli.

Strokovne neresnice o dobri hrani v Sloveniji

Že dolgo vemo, da je nekdanja Vzhodna Evropa prehransko odlagališče smeti. Slovenija bi bila tiho do smrti, nekatere druge pa tega le niso mogle prenesti. Analize na Češkem, Slovaškem in Madžarskem so v nekaterih naključno izbranih izdelkih nrazkrile razlike, ki niso dopustne. Pri tem testenin sploh niso obravnavali, pa vemo tudi že dolgo, da so za Vzhod narejene iz odpadnih surovin, v Sloveniji pa naivneži najprej pograbijo italijanske. Bi bile sicer v redu, če bi jih kupili na oni strani meje.  Pisanje po naših medijih o tej prevari je prisililo, da se tudi naši organi navidezno zbudijo in vam s prirejenimi podatki postrežejo z lažjo, da je v Sloveniji vse v redu, celo nekateri izdelki so boljši od tistih na avstrijskih policah. A kaj, ko plačani raziskovalci ne ločijo prevare od poštene analize in so vzeli v obravnavo na Inštitutu za nutricistiko le ovitke izdelkov, kjer so pač napisane sestavine in lahko natiskano celo dokažejo pred javnostjo. Papir prenese vse, tudi lažne vsebnosti, kaj šele resnične podatke. A zanje je napisano na papirju dovolj, da uradno izjavijo, kako smo slovenci del poštenega zahodnega prehranskega trga in imamo samo občutek, da nam nos razkriva smrad. Saj veste, Monsanto izdelek ima lahko napisano, da je brez GSO sestavin, a korporacija proizvaja zgolj GSO izdelke. Torej kje je logika? V denarju! Sicer so po zadovoljstvu o enako napisanih setavinah previdno izustili še, da bi za kaj več morali opraviti strokovne analize, a to v Sloveniji ni potrebno. Verjameš vsakemu lažnivcu na besedo, če je le inštitut ali politik. In bistvo je na koncu. Slovenska hrana ni bila nikoli slaba, celo nasprotno, sicer se tujci ne bi tako zanimali za prevzem skoraj celotne porehranske predelovalne verige. Hrvatje so v njej zamenjali GSO za slovenske sestavine, francozi za ceneno mleko od kdo ve kje, spodbujajo številne kmete, da že sadijo GSO polja, družno z Židanom, ki jih za tako dejavnost dodatno stimulira in naše police so polne neznanih izdelkov. Vsebinsko neznanih, nasedamo pa raznim proizvajalcem strupov kot recimo Nestle, pa nemški in nizozemski zelenjavi na mnogo slabši zemlji vzgojeni kot naša. Ker je zanič je tudi poceni, čeprav je res, da premnogi naši kmetje pretiravajo s cenami. Naša prehrana je v tujih rokah, naši krožniki so v veliki večini napolnjeni s kemičnimi izdelki, polnimi različnih dodatkov za sozvočje s farmacevti, naši znanstveniki pa nas hranijo le z lažmi, od GSO do enako kvalitetnih izdelkov kot na Zahodu. Zato je še težje razumeti, da ljudje sploh ne pomislijo, kako so jim podtaknili hrano, kako tretjerazredni kupci za preživetje so in kako je za njihovo zdravje izjemno pomembno biti ozaveščen, ko kupuješ hrano. Jaz Žitovih ali LM izdelkov ne jem od prodaje tujcem, v Merkatorju pa nisem kupil od prodaje prevarantu Todoriču, ki ima v Slavoniji same GSO dobavitelje za naše police! Mnogi pijejo celo čistilo za wc-je, javnosti sicer znano pod imenom Coca Cola. Dober tek, ampak zgolj z zravo pametjo in hrano.

Easy jet poceni chemtrailsi

Eden najbolj prevarantskih letalskih prevoznikov, nizkocenovni prevoznik Easy jet pravkar prekinja nekaj dnevno premirje nad Slovenijo.  Da se razumemo v obdobju, ko je zunaj sončno, ostali to počnejo ob močni oblačnosti in ponoči. Prvi je napolnil svoje sode v Tel Avivu, drugi v Grčiji in zdaj oba zastrupljata našo domovino točno po sredini, oba pa to počneta z dovoljenjem ARSA in vrhovnega manekena. Eden za drugim. Do večera bo tako koprenasta oblačnost prekrila državo potem pa gredo zločinci na polno. Ampak to je le teorija zarote, saj ti zločinci vendar čistijo zrak in mečejo cepiva, da  bomo zboleli za demenco ali rakom. Zdaj, ko ima FIDES višje plače, doktorji na onkologiji pa zagovarjajo kemoterapijo kot izključno rešitev rakavega obolenja, uporabnike resnično zdravilne konoplje pa šalabajzerje, bodo lažje predpisovali na tone naročenih farmacevtskih zvarkov, bolnišnice pa naročile nove kancerogene kemoterapevstke bombe. Pred zaključkom objave pa še najnovejša informacija. Easy jet pilot je na poti v London poklical letališče in sporočil, da gre lahko British Airways na enako zločinsko pot v nasprotni smeri, kajti zrak je prelep in bo pilot videl, kam meče genocidne odpadke. Neuporabljene strupe bodo odložili v Riajdu, da jih bodo Savdski zločinci lahko metali po Jemnu. Bravo Phor!

Avstralija vodilna pri nasilnem cepljenju

Bankovci povezujejo zdravnike in farmacevte

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.3.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.3.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.3.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.3.17

Božo Žabjek

pred 7 urami
Po kemoterapiji več mrtvih kot po vojnah
Mnogi se zavedajo, da je kemoterapija izjemno smrtonosen način lažnega zdravljenja raka, a morda vas dokočno ...
(0)
pred 8 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Strokovne neresnice o dobri hrani v SlovenijiŽe dolgo vemo, da je nekdanja Vzhodna Evropa prehransko ...
(0)
pred 10 urami
Zračni zločini po Planici, 25.marec 2017
Danes je zločincev mnogo manj, so morda gledali skoke v Planici in niso hoteli pred kamerami izpostaviti svojih ...
(1)
pred 12 urami
Trump ne prenese konkurence Pahorja
Bil mu je zgled, saj si je dolga leta tudi sam prizadeval vsakodnevno polniti medijske strani s svojimi fotografijami. A ...
(0)
pred 17 urami
ZDA korakajo v nove zločine po Iraku
Težko je pozabiti besede Nobelovega zločinca Obame, ko je davnega oktobra leta 2011 izjavil: "Naši vrli vojaki ...
(0)
pred 18 urami
Pustna zabava ob 60 letnici Rimske pogodbe
Pet let je elita potrebovala po zaključku poraza njihovega Hitlerja, da se je odločila ustanoviti Evropsko unijo, ...
(0)
pred 1 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Glavni dokaz zločincevImeti Glavni dokaz pomeni biti v morilskih dejavnostih in naša vrla vojska z vrhovnimi ...
(0)
pred 1 dnevi
Draghi spet teče v bran Jazbeca?
Že dolgo ni nobena skrivnost, da je Banka Slovenije naročila lažen prikaz bančne luknje v letu 2013, da so nam zatem ...
(0)
pred 1 dnevi
NATO general javno razkril chemtrailse
Mogoče pa le imamo možnost upreti se enemu najbolj zločinskih, a dovokljenih orožij današnjega dne - ...
(2)
pred 2 dnevi
V Mosulu le 230 mrtvih civilistov
Vsak dan nov dokaz kako pošteno je slovensko novinarstvo, predvsem pa uredniška politika. Vedno morajo ...
(0)
pred 2 dnevi
Glavna slovenska pralnica denarja je nedotakljiva
Največja in povsem zakonita pralnica denarja DUTB je pri nas zaščitena pred razkrivanjem, še posebej pa, ...
(0)
pred 2 dnevi
Nov zločin nad Slovenijo, 24.3.17, brez manekena
Danes pa je predsedniška palača polna fotografov, stopnišče je počiščeno, tudi ograja. Vse je ...
(0)