HAARP zločin nad Slovenijo 24.10.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.10.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.9.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.10.18

Še so, ki pišejo resnico o ZDA predsednikih

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.10.18

5G s Serpentinškom do norosti

5G javna RTV

GSO skoraj uradno v Sloveniji

Slovenija

Luka Dončič ali hlapec NWO mafije

Kako navdušeni so ljudje nad profesionalnim športom pa nimajo dostopa do informacij, ki lepo povedo kako je ta špoort danes v rokah svetovne mafije, da je namenjen tako pranju denarja kot pedofiliji. Zato zločinska elita plačuje mlade, ki imajo športni talent, niso pa pripravljeni v življenju delati nič pametnega. Zaslužiti letno nekaj deset milijonov dolarjev, ker znaš udariti tenis žogico ali zadeti koš je enako, kot bi plačali podgano, ker je uspela skopati jarek pod pločnikom. In najnovejše razkritje fotografij, javno objavljenih z vsem poveličevanje Luke Dončiča, bo mogoče še komu odprlo oči. Dati na roko NWO tattoo, kjer nazorno pokažeš, da si njihov hlapec, da ti je zaradi denarja vseeno kakšni zločini se dogajajo tako med narodi kot v športu s strani te svetovne mafije, potem naj ga imajo radi le povsem zaplankani. Zaplankani kot je on, ki je svojo dušo prodal zločincem, o katerih zelo veliko govori srbski poznavalec razmer v športu in NWO. Zato se splača pogledati 10 minutni video pogovora z   Duci Simonović , ki je namenjen prav temu vrhunsko kapitalističnemu NWO športu. In ata, sicer član Desusa, je seznanjen z vsem tem malikovanjem svetovnih zločincev, zato je vstopil v politiko in bo pomagal svojemu nadrejenemu, da morda kdaj doseže NWO slavo svojega sina. Ta bo kmalu igral za Ameriško reprezentanco, saj je tako zahtevala mafija, ki ga ima v lasti. In naj samo enkrat še slišim kaj navdušujočega o Luki s strani kogarkoli bom vedel, da oseba nima pojma  o ničemer, da se mu zločinska gledališka predstava ne uspe dotakniti niti roba možganov, Luka pa navdušen, ker ima lahko hudičev tattoo na svoji roki, oko zločincev, ki upravljajo svet in še veliko si jih bo narisal na prodano telo, tudi zločinskega satana, kar je javno pokazal , saj je hudič pač njegov veliki vzornik in nikoli več slovenska reprezentanca.

Sorošev AI proti Slovenski policiji

Že sicer se naši policaji mnogokrat trudijo izven naročenega od najvišjih elitnih organov, torej skrbijo, da je na črno pripeljanih migrantov ali izučeno podtaknjenih manj, kot bi si elita želela. Migranti so danes vendar svetovna uničevalna politika, predvsem  namenjena EUropi, ki več ni nič vredna. Sionizem ima druge načrte, zato imajo Soroša, ki skrbi za desetine provokativnih skupin po svetu, jim preko svojega sklada obilno donira za naročena dela, zato ne sme biti presenečenje, če se Amnesty International na svetovni in Slovenski ravni bori zgolj za načela lažnih levičarjev, ki vidijo rešitev natalitete za staro celino prav v nasilno pripeljanih migrantih, lažejo pa, da je to skrb za človeka. Naša policija si ne bi smela dovoliti delovati proti AI, torej vračati ljubljene migrante na Hrvaško, čeprav, ponovimo, le toliko, kolikor jim uspe mimo izdajalske politike, ki klečeplazi pred Brusljem. Vsak vrnjen migrant je nekaj evrov več za domovino, vsak vrnjen je manj nasilja in nekaj več let pred končnim uničenjem tudi Slovenije, to pa je nedopustno. Za AI je to delo nezakonito, kajti dobrota, ki jo migranti prinašajo Slovencem in AI je neizmerna, Slovencem nataliteto in revščino, AI Sorošev denar. Ni težko oditi s tujim denarjem tudi na sodišče, ni težko preko medijev lagati o ubogih migrantih, hkrati pa nikoli nič ne naredijo, da se ustavijo slovenski mladi, ki zaradi pomanjkanja dela in denarja bežijo, pa brez OZN kreditnih kartic, zgolj na iskanje službe. Ta migrantov pri nas ne zanima, saj jih čakajo vedno novi domovi, dve do tri minimalne pokojnine na mesec in še kaj. Da si AI dovoli zlobo nad policijo, ki bi rada skrbela za varnost Slovencev je izdaja povsem enaka politiki, ki je razprodala slovensko gospodarstvo in ozemlje. Zelo rad bi doživel epilog, ko bo sodišče najostreje zavrnilo vso to zlobo in bo AI pristala na odločnem postopku izdaje domovine, za katero bi morale biti izrečeno zelo hude kazni. Kupljene nevladne organizacije, AI je med vodilnimi, so sramota za človeštvo, ne le za Slovence! In kdaj ste slišali, da je AI odločno udarila po režiserjih migrantske politike, jih razkrila in prijavila policijam po svetu? Ali pa osebe, ki učijo migrante, kako se morajo obnašati in kaj povedati na mejah?

Slovenija načrtno na pokopališče

V politiki ni nič naključnega, vse poteze so dobro naštudirane, najprej na vrhu, potem pa prenesene njihovim služabnikom, ki pa za izvajanje ukazov lahko lepo živijo. Ste morda zasledili, da je Cerarjeva SMC na obisku v Mariboru, saj so izpeljali načrt pod mizo in imajo svojega strankarskega človeka na prestolu, kjer očitno ne zmanjka dobrot za peščico. Bo Maribor torej spet laboratorijski poskus kako neko mesto hitro uničiti, da bo šla po isti poti tudi cela Slovenija. Županov šef je pred dnevi obiskal Pompea, vojaškega zločinca v ZDA in hkrati v popolni tišini in za zavesami podpisal še strinjanje s sporazumom ICC, ki predvideva popolno privatizacijo vsega po državah, torej v tem primeru Maribora in Slovenije. Nova Rothschildova bančna združba bo dajala kredite za odkupe, tudi za nekaj letno proizvodnjo, lastniki podjetij pa bodo imeli izjemne pravice - utajo davkov, odnašanje denarja v Rothschildove oaze, dovoljeno kršenje vseh državnih zakonodaj, pri tem pa vlade ne bodo imele pravice ukrepati. Torej je Maribor po neuspelem uporu zdaj na povsem drugem koncu jedilnice in bo služil zgolj eliti. Pri tem je neizogiben spomin na povsem identično spletko, ko je Kučan zrežiral propad Jugoslavije, da bi dobil svojo državo, v te namene pa je uporabil Janšo, ki je še danes njegov zvest služabnik. V zahvalo za osamosvojitveno predstavo ga je celo nagradil z Obrambnim ministrom, pa kasneje celo Predsednikom Vlade, čeprav ne o eni ali drugi funkciji ni imel pojma. Ampak kot celo svetovni poznavalci ljudskega obnašanja že govorijo, pri nas je 90% ljudi, ki uživajo v drobtinah njim namenjenih, v socialnih omrežjih za butaste zabave, v kičasti modi in spreminjanju spolnih navad iz naravnih v mamilarske. 10% jih razmišlja, 2% pa tudi kaj naredi in to je dovolj, da bo naša dežela dokončno potonila, saj ni nikjer ničesar pozitivnega, kar bi prineslo tudi narodu dobroto in ne zgolj gledališko komedijo, ki narod spravlja v trans!

Bo leto 2019 končno od zveri krenilo k človeku?

Nemočna je narava in človeška peščica je tista, ki jo je naredila takšno. Vse je iztirjeno, vreme, hrana, obnašanje, sožitje ali klepet. Bi si morda za prihajajoče leto 2019 končno podarili misel,  ki nas bo združila in ne dobrote na podlagi bankovcev ali lažnih kartic iz oblakov? Človek rabi zdravje, rabi veselje in prijetno družbo, rabi izmenjavo nasvetov in ne jahte, limuzine in vile. Med ljudmi je treba širiti resnična spoznanja, ki bodo v korist vsem in ne laži, ki si jih izmišlja peščica, da bodo razlike še večje. Dovolj je nocoj privoščiti si dobrote, ki bi vsakogar izjemoma stale morda 10€ in ne 100 ali več, kajti naš želodec je skoraj enak sosedovemu, naša sreča pa lahko vsrka toliko lepote kot  prijateljeva ali neznančeva. Zakaj je treba širiti sovraštvo in ustvarjati razlike, ko pa je za vse dovolj vsega in je pomanjkanje zgolj huda laž? To laž ustvarja požrešnost peščice in solze v potokih odtekajo prav zaradi takih. Zakaj je treba ustvariti nesposobno čredo, ki ne bo znala več razmišljati s svojo glavo in ji bo sreča prikazana z  lažnimi slikami in besedami? Svet skozi umetno inteligenco že drvi v propad, pa tega nočemo ustaviti skupaj, kajti pomembno nam je, da je sosed zaljubljen v napačnega strankarskega prevaranta, medtem ko mi ljubimo svojega prevaranta. In to je podlaga, da s sosedom več ne greva nikoli na kavico, se nikoli ne pogovoriva o čudoviti naravi in kakšnem kuharskem receptu, ki bi oba navdušil. Naredimo konec temu, začnimo delati za ljudi in ne zveri, začnimo se družiti, pa ne samo, ko je treba pokazati sovraštvo. Načrti so grozljivi, ne soseda ne mene kmalu ne bo več, pa ne zaradi starosti ampak Agende 21 in 2030, o katerih večina noče niti slišati, kaj šele dojeti krute resnice. Težave so vedno rešljive ob prijateljskem pogovoru, nikoli z orožjem in morijami.  Pokličimo vsaj danes soseda in osovraženega in zaplešimo skupaj, poglejmo kaj lahko naredimo za naš skupni nerazdeljeni jutri in po zmernem praznovanju to tudi izpeljimo. Ne nasedajmo več sladkim besedam ljudi, ki s človekom več nimajo dosti skupnega, razmislimo o izrečenih besedah, jih še kje preverimo, nato pa odločno povejmo svoje mnenje. Se bomo zaradi zločincev upokojevali po smrti, bodo otroci le še daljinsko vodeni roboti, ali pa smo ljudje na zemlji, da z roko v roki narišemo srce in napolnimo želodec, ustvarimo srečne dogodke in dovolj blaginje za vse nas?

Poček in Rumeni jopiči, j... se EU in Erjavcu!

Danes je bilo kar presenetljivo veliko povedano o nezakonitem Počku, kjer Ameriška vojska uči našo razbijanja in uničevanja lastnega življa. So Postojnčani že dolgo odločno proti, celo sodišče je proti, a kaj, ko se Erjavcu sladko za vsa nasprotovanja, saj je vendar plačan od rodnega Bruslja, da vzdržuje prihajajoče vojaško stanje. Imajo sicer gradbeno dovoljenje za vojaške objekte, da uničujejo naravo, vodo in znosno življenje krajanov ga pa ne rabijo. Všeč mi je odločnost Postojnčanov, ki pa bi morali tudi drugače ukrepati, ne samo preko sodišč. Prepovedati recimo Erjavcu, da se skozi Postojno pelje, kaj šele, da obišče Poček! Žal gredo vse vojaške zadeve daleč mimo ljudstva, pa ne samo pri nas. Macron je moral ustvariti vojaško stanje v Franciji in za nasilje nad protestniki je rabil pomoč. Zato bodite zelo pozorni na tank, ki je vozil okoli Rumenih jopičev, pa ne samo eden, na njem je jasen znak, da EU vojska že obstaja, ne samo na papirju avtorjev Macrona in Merklove. In Poček bo tudi vadbišče za te tanke z EU oznako, poleg NATO seveda, kajti nesporazumi med dvema vojskama so samo na papirju. Kot vsi nesporazumi, da bi zavedli čim več ljudi. Treba je vedeti samo, da je Agenda 21 začetek resnega zaključka EUropske civilizacije, žal pa ljudje mislijo, da so to zavajanja. Prav zato je odnos do vojske, ki jo za nasilje nihče nikoli ne bi smel imeti, zelo pomemben in je treba še kako podpreti Postojnčane in vse živeče okoli Počka, da ta zločinski poligon odstranijo za vedno. Kam ga bodo preselili? Morda celo v Ljubljano ob dobri podkupnini, edina prava lokacija pa sta Bruselj ali Washington, čeprav je tudi v Bruslju že padla Belgijska vlada zaradi Marakeša. Torej se narodi končno počasi prebujajo, čeprav tiste na Madžarskem plačuje Soroš. Smo svobodni ali ne? Imamo svojo državo ali je še vedno le na papirju lažne Ustave?

Samostojnost je izmišljena beseda za Slovenijo

Danes je petek, torej začetek dolgih počitnic politikov, ki so zato raje toliko prej naredili žurko v Cankarjevem domu na temo lažne samostojnosti, da jih več nič ne bo motilo pri daljšem novoletno/cerkvenem dopustu. Je pa prisotnost javnosti bila prečudovit izgovor za nakladanje, kako je čas za zdravstvo, urejanje klimatskih sprememb in globalizacijo gospodarstva, kjer so večinoma vsi delavci enako bedno plačani na račun odstotka zločincev. Zakriti pa je bilo treba, da smo v podtaknjeni vojni zapustili eno skupno državo, kjer je bilo veliko svobode in pod lažno besedo samostojni skočili v diktaturo, kjer o ničemer več ne odločamo. Zamenjali smo tako osovraženo JLA, ki je bombardirala desetletja skoraj pol sveta in skočili v krvavi NATO, ki to polovico sveta še danes brani pred enakimi agresorji kot je bila JLA, seveda z bombardiranjem. Danes so politiki svobodni, obvladati morajo samo govorno nategovanje in simbole, ki potrdijo, da so hlapci elite. Kako so šele državljani svobodni, samo obvladati morajo bes, ker morajo delati za drobiž in se upokojiti kot vnaprej načrtovani brezdomci. Ob ustanovitvi lastne države bi res lahko bili veseli in ponosni, kajti imeti svojo državo je nekaj čudovitega, kjer človek lahko soodloča kako bo živel in ga peščica ne more zlorabiti. A danes so zato stranke, da zameglijo nateg, zato imamo Cerkev, da proti darilu pol Slovenije vzdržuje Sorošu nasprotno stran in je vse po načrtih. Smo samostojni, o ničemer več ne odločamo, ljudje vodijo državo, le njihov glas in željena dejanja čisto nič ne štejejo, imamo tovarne podedovane iz prejšnje skupne države, le gospodarstva nimamo več v svoji lasti, imamo navdušujočo valuto Euro, a nimamo nobene svoje banke več, ker nočemo z lastnim denarjem, ki ga elita ni pokradla in odpeljala na Rothschildove davčne otoške oaze, več upravljati. Tudi nas čaka brezgotovinsko poslovanje, kjer o svojem zaslužku in denarju noben Slovenec več ne bo odločal in nekdanja Afrika, nasilno preseljena v ZDA, bo polno zaživela v vsem sijaju tudi pri nas. Bodimo ponosni, smo samostojni sužnji, imamo izjemne govorce, ki obvladajo laganje skoraj kot Bruseljski veljaki in imamo dobrotnike, ki vam bodo sladke laži trosili ob vsaki priložnosti, vi pa z minimalno plačo v svojo Palačo! Beseda samostojnost je v slovenskem slovarju že izbrisana, namesto nje imamo vnešeno suženjstvo, le dojeti je treba, kaj je že Cankar napovedal!

27 let prazne Ustave

Danes so že slavili slovensko Ustavo sprejeto pred 27 leti, ko je večina Slovencev naivno nasedla v svobodo in drugo Švico. Celo v 3. točki naj bi državljani upravljali državo - "V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno." Smejte se vsi ozaveščeni, kajti te pravice nismo nikoli imeli, Ustava pa ščiti zgolj oblast, ki nima ničesar z ljudstvom, razen plač iz njihovih žepov. Predvsem so danes padale pohvale na neodvinost in poštenost sojenja, torej neodvisno od ljudstva in pošteno do elite. Navaden državljan, teh je skoraj 2 milijona, celo nima dostopa do Ustavnega sodišča, če nima denarja za sodišče. Če pa je predmet morebitne pritožbe še nestrinjanje s politično korupcijo in zlorabo, potem nima nobenih možnosti. Elita dobi zaporno sodbo zgolj v  primeru, če storjeni kriminal zares presega tudi njihove normative, pa še takrat se lahko vozi z avtom vsak dan izven zapora in žura po okoljskih lokalih. Naš ustava je zelo pravična do ljudi, saj že omenjeni 3.člen povsem zanika, da imamo v Sloveniji Slovence, imajo pa strankarski veljaki vedno pravico do poštenega finančnega dogovora in odškodnine, ker si je neko predhodno sodišče dovolilo obsoditi ga na osnovi potrjenih dokazov. Smo peli Ustavo slovenskega naroda, smo mislili, da sta jo Prešeren in Cankar napisala, pa je prišla kopija iz Bruslja, tistega diktatorskega, ki nekajkrat presega danes podtaknjeno tako osovražen Beograd iz nekdanje države. Takrat smo bili svobodni in smo lahko hiše neovirano gradili brez strahu, da nam jih bodo zaplenili. Danes celo tiste izgubljajo mnogi, ker jih je država ogoljufala za vse pravice in zdaj na sodišču nimajo možnosti s pravimi dokazi uveljaviti svojo Ustavno pravico.  Veselimo se dneva Ustavnosti, ki bo mnogim pokazal bodečo žico, ne za migrante pač pa za vstop v banko, da bi plačali vsaj položnice. A za to vendar niso zadolžena sodišča, to je že znanstvena fantastika, oni odločajo zgolj po lažno napisanih členih, ki stanja današnje revščine niso nikoli vnesli v Ustavo. Elita ni in nikoli ne bo revna, torej ni potrebe. Ne vem le zakaj sodišče tudi uradni ni registrirano kot politična stranka? Pa nikoli ne naredi čisto nič v škodo politiki, celo, ko ta krši Zakomodajo in Ustavo!

Nekaj resnice o revščini

EUropa v strahu, da bi ljudje zares izpeljali nujen upor, je začela dvigovati minimalne plače. Tudi pri nas se politični služabniki korporacij že nekaj mesecev preigravajo s 30 evri višjo revščino, ki naj bi povsem umirili nezadovoljstvo sramotno plačanega delavstva. Morda bodo do tretje potrditve, torej resnične odločitve o dvigu minimalne sramote celo delodajalci zaprli svoja gobezdala in dovolili bogato revščino. A pustimo preigravanja, za katera vemo da so zlonamerna z veh strani razen delavskih, pa poglejmo nekaj resnic o revščini, izrečenih skozi desetletja: Preskok iz revščine ni dobrodelna poteza ampak stvar pravice ljudi! /Nelson Mandella/ Zelo čuden je danes svet, saj ima peščica vsa orodja, da vzdržuje revščino in hkrati bogastvo v rokah peščice /John F.Kennedy/ Revščina je najhujša oblika nasilja /Mahatma Ghandi/ Revščina je mati zločina nad ljudstvom - Marcus Aurelius Revščina je kot kazen za zločin, ki ga nisi nikoli storil - Eli Khamarov Revščina ni nesreča ampak od človeka storjen zločin, kot suženjstvo in apartheid, zato jo lahko rešijo le človeške roke in volja po enakosti - Nelson Mandella Da pa bo ustvarjanje revščine uspešno, si bančna in korporativna elita, ki ta zločin ustvarjata, že dolgo pomagata s krediti in kot je rekel Thomas Fuller - dolg je najhujša oblika revščine. Zato pa znaša svetovni dolg več kot 150 tisoč milijard v letošnjem letu in svet ga skozi namerno ustvarjeno revščino dolguje tej bančno korporativni pogoltni peščici. Pri nas je vse enako kot po svetu, le da smo mi v revščini bližje Afriki kot Zahodu! Zato pa Gopodarska zbornica uživa in se jezi nad morebitnim dvigom minimačne plače!

Bruselj gre na polno v vojaško stanje

So v Bruseljskem Parlamentu skoraj vsi hlapci iz vseh EU držav izglasovali finančni načrt za obdobje med leti 2021 in 2027, ki določa, da bodo v vojaške namene vložili še novih 13 milijard. Na papirju seveda za obrambne namene, a kaj, ko je iztočnica iskanje točk konfliktov, za kar so namenili 4 milijarde in ustvarjanje takih točk, za kar bo šlo 9 milijard. Torej iskanje provokacij, da bo nadgradnja Pariza uspešna, kar pa pomeni, da bo mnogo več milijard še dodatno potrebnih za orožje in orožarske korporacije gredo na podobno mašo kot cerkve vsako nedeljo. Naivni EUropejci bodo morali za svoj lastni teroristični nadzor s strani diktatorjev iz Bruslja nameniti velik del svojih zaslužkov, davki bodo povečani, nadzor na ljudmi  pa na ravni že desetletja načrtovanega stanja s strani zločinske elite. Nadgrajuje se Junckerjevo fašistično delovanje, saj je že leta 2016 podpisal strošek 600 milijonov za uvodne akcije na tem področju. Andrew Smith iz Borbe proti orožarskemu trgovanju je lepo povedal - "le zakaj mora europejec plačevati raziskave orožarskih situacij, ki bodo prinesle koristi izključno orožarjem?" Popolnoma jasno je, da je to začetek nečesa zelo slabega in dodatne milijarde bodo šle za kri. Namesto tega bi lahko vložili v gospodarstvo, ki prav letos močno nazaduje, načrtovano seveda, v nova delovna mesta in poštene zaslužke zaposlenih. Ne, imamo dodatno Marakesh, NATO provokacije na vseh področjih, ustanavljanje EUropske vojske za neizbežno pretakanje krvi, zaostrovanja gospodarskega sodelovanja po svetu, da bi uspela globalizacija ali z eno roko vodeni vsi posli tega planeta.  EU je ves čas lagala, da hoče trajen mir v diktatorski združbi, pa še nikoli niso toliko vlagali v orožje in vse kar je povezano z vojnami. Veliko jih je že proti temu oboroževanju, a še premalo in pri nas skoraj ni glasu proti našim častilcem zločinske vojske. Od dežele borcev proti fašizmu smo postali sestavni del EU in NATO vojnega fašizma. Zelo žalostno, ampak zelo veliko je odvisno od zavedanja ljudstva, ne samo našega! /virGlobalResearch/

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Vohuni ali humanitarci?

Nevladne organizacije so v večini zgolj plačane združbe v službi politike in oblasti, saj tako lahko dobro živijo, ni pa jih sram, da zavajajo ljudstvo kateremu govorijo preko medijev, da delajo zanj. Še posebej kruto je to laganje v primeru humanitarnih organizacij, ki na trpljenju ljudi pobirajo veliko denarja. Zelo lep primer skozi zgodovino je Amnesty International. Leta 1961 sta ga ustanovila v Londonu Peter Benenson, zagrizen anti komunist in s poreklom vohuna, ter Luis Kutner, sodelavec FBI. Zanimivo je bilo na papirju napisano, da naj bi skrbeli za pravice ujetnikov na Vzhodu in zahodu in bili neodvisni od oblastnikov, pa se je izkazalo, da skrbijo le za ugled VB in ZDA po svetu, saj so prav v začetku svojega nastanka skrbeli za pridobivanje informacij, ki jih je Krvava Kraljevina rabila s področij, kjer so zapuščali svojo krvavo kolonialno preteklost. Danes se malenkostno spotikajo ob stanje Palestincev pod Izraelskim nasiljem in milijoni lačnih v Jemnu, a odločnega glasu nikjer. So pa zato zelo glasni nad dogodki v Iranu, Severni Koreji, Venezueli, na Kitajskem in povsod, kjer imata Krvavi velesili interes za izpeljavo svojih namenov širjenja zla. Tudi pri nas vedo množice, a so tiho, da podpirajo migrante, za kar uporabljajo znane oblastniške ankete, kjer boste prebrali, da po EU kar 75% mladih podpira sprejem migrantov. Pri nas še posebej, saj bodo njih zamenjali poceni tujci, ker gredo mladi po delo v tujino. Seveda je povsem jasno, da neka nevladna organizacija v službi oblastnikov ob nastanku ne more spremeniti svoje duše in zamenjati kože, zato je še kako pomembno povedati neukim ali zavedenim, da je pri vsaki nevladni organizaciji na vsakem področju pomembno delo, ki vedno dokazuje zgolj usmerjenost za ljudi in nikoli proti njim. Tako pa jih je na stotine samo na Soroševem denarju in taki s poštenostjo nimajo zares nobene povezave. Če si začel kot sodelavec MI6 in CIA, boš danes delal proti njim? (virAndrewCheetham)

Ne zamudite 5G avomobilske priložnosti s Fordom

Vsa svetovna tehnologija gre precej hitro naprej, žal pa vsa v eni smeri - uničenje planeta. Zdaj je tudi Ford že najavil, da bo najkasneje leta 2022 v vseh svojih modelih med uporabo vozilcvrl možgane voznikov in sopotnikov s 5G tehnologijo, kajti vse funkcije bodo daljinsko vodene preko milijonov 5G stolpičev ob cestah. So Trumpu že poslali nujno vlogo, da jim pod nujno odobri zločinsko zahtevo in podpiše zakon, ki bo z letom 2021, torej ob začetku veljavnosti Agende 21, ukazal obvezno uporabo 5G v vseh avtomobilih. Tako bodo pešci in kolesarji  bolj varni, ker jih mrtvi in scvrti vozniki ne bodo mogli več povoziti, oni pa bodo to doživljali v domačem okolju. Seveda niso edina zločinska korporacija, ki je navdušena nad 5G, sta Fordu huda tekmeca ISIS Toyota in Migrantski BMW. Skupaj bodo uredili, da za oddajnike zadolžene korporacije v najkrajšem času postavijo po cestah na vsakih 250 m en stolpič, kajti le tako je učinek popoln, pa še stanovalci ob cestah bodo deležni prelepega rakotvornega sevanja. Ker farmacevtske raziskave o prijetnih učinkih 5G še niso končane pričakujejo tudi farmacevti lepšo prihodnost z obilnejšo prodajo svojih zvarkov. Do leta 2030, takrat pa celo farmacevtov počasi ne bo več, saj ne bo komu karkoli prodajati! Glejte, da ne kupite napačnega vozila, saj je Ford tudi sicer skoraj neuporaben, saj je vendar Ameriški. /virNewsTarget/

Smo na robu - prepoved 5G ali genocid!

Že dolgo je znano kako smrtonosna je nova tehnologija 5G, pa se ljudje komaj dobro prebujajo. Zato pa vlade, tudi naša nova, pospešeno delajo na začetku polnega obratovanja. So pa prejšnji teden uspeli starši v New Yorku in dosegli sodno in fizično odstranitev 5G stolpa na robu igrišča za njihove otroke, saj so bili odlično poučeni kaj bi se zgodilo z njihovimi otroki. Kot je rekel celo uslužbenec OZN - 5G je načrten genocid nad človeštvom. So pa pred tem na nekem javnem srečanju postavili vprašanje krovni lutki OZN Guterresu zakaj ne ukrepa, pa je po 7 mesecih brez odgovora preposlal zgolj strokovno laganje Svetovne Zdravstvene organizacije, ki ne vidi v 5G nič spornega, seveda za farmacevte in Papeževo napoved depopulacije. Pa je Guterres sicer fizik in električar po poklicu, a o tem  nima pojma, saj so ga v preobrazbi za svetovno lutko poučili, da o zločinih nikoli ne sme spregovoriti. A članki in javne objave se v zadnjem času vseeno zelo množično pojavljajo in razkrivajo zločine te zlonamerne sevalne tehnologije. Pri tem je zelo pomembno, da nikoli niso vprašali ljudstva kaj o tem meni, ali ima morda zadržke ali pa je celo proti. Kajti prav to ljudstvo je tarča 5G. In zadnja razkritja so znamenje, da bo svet končno moral v boj proti zločinski eliti, ki jo zagovarja celo tako zelo priljubljeni komik Serpentinšek. Razložili so pošteni strokovnjaki zakaj aluminij v chemtrailsih in živo srebro v cepivih. Veliko je bilo že do zdaj o tem  napisanega in  bi morali oboje prepovedati samo na podlagi do zdaj znanih zločinskih namenov s tema dvema kovinama. Morda vas novo razkritje vseeno šokira in končno spravi na ulice? Kovinama nasilno vstavljenima v človekovo telo dodajte 5G sevanje in dobili boste hude psihične neozdravljive bolezni, saj 5G ustvari dobesedno eksplozijo obeh kovin, kar telo nikoli ne bo moglo prenesti in bodo smrtonosne bolezni neizbežne. V milijonih, žal, v milijardah človšekih bitij. Ja, načrtovan množični genocid, zato takšna hitrost pri skrivnem postavljanju brez uradnih znanstvenih podpor in dovoljenj narodov. Kar pa je daleč najbolj žalostno in je bilo že večkrat napisano - slovenske ovce imajo Serpentinška zelo rade, so celo nadušene nad njim, saj mu je glavni cilj postaviti 5G omrežje po celi Sloveniji, da bodo psihiatričlne bolnišnice in pogrebni zavodi živeli kot v sanjah. Pa je 5G vreden le enega stvaka - treba ga je za vedno prepovedati ob smrtni kazni v primeru kršenja zakona!!!!! (virBeforeItsNews, SOTN)

Brazilija v fašizem po načrtih elite

Bolsonaro, novi Brazilski predsednik, je še en primer, kako elita uničuje ta svet. Nekdanji visoki vojak, agent Mossada, Izraelski hlapec, je danes s svojimi načrti kam bo popeljal Brazlijo, povedal čisto vse. Verjetno edini Južno Ameriški predsednik, ki je še pred prevzemom predsedniške funkcije že sprejel Netanjahuja, svojega gospodarja. Če bi tja prišel okupatorski Portugalski ali pa Sionistični hlapec Trump, bi bilo manj nenavadno, tako pa je treba svetu pokazati kdo bo prevzel oblast na planetu. In kaj vse bo naredil novi diktator? Najprej se bo Sionistom oddolžil za namestitev na prestol, v ta namen bo prestavil veleposlaništvo v Palestinski Jeruzalem. Potem bo napovedano udaril po svojih okupatorskih potomcih in jim zmanjšal plače in pokojnine, kajti preveč ga stanejo, da bi to še prenašal. Hkrati bo znižal davke najbogatejšim, da ne bo nikoli več dvoma v pravilnost fašistične usmeritve. Tudi nekdanjim lastnikom Brazilije bo vzel še zadnje pravice in zadnji dom. Uničil bo Amazonski pragozd, kjer edino skriti še lahko preživijo. Seveda pa je Amazonski gozd nekaj mnogo več, pljuča tega sveta in, če bo hotel izpolniti želje njegovega nekdanjega Argentinskega soseda, bo to zelo pospešeno izvajal. Bergoglio je pač povedal stokrat, da nas je 7 milijard preveč. Od tu tudi izhaja del užaljenosti, kajti Argentina je rodna krtina Papeža in shramba Hitlerja, ki ga bo on zdaj oponašal. Obeh ni bilo v Braziliji, zato je še posebno uslužen do Sionistov, ki so nekdaj bolj slavili Argentino. Prav zato bo zaključil svoje načrte s popolno privatizacijo, skoraj v slovenski inačici, prodal bo vsa letališča, vsa pristanišča in vse tovarne. Brazilce mora spraviti v socialno in ekonomsko odvisnost od gospodarjev,  katerim je Brazilija dolžna 6072 milijard $. Za to plačuje letno 581 milijard obresti oziroma vsak Brazilec 28.900$. Sionisti so zelo veseli, njihova Banka bo dobila v last spet novo državo in nove vire bogastva, hkrati pa bodo zelo zadovoljni, da imajo po Izraelu spet novega skrajnega desničarja, ki mu je fašizem življenjski smisel! /virGreed/

Nano čipi tudi v bankovcih

Lahko nas je strah pred vsemi načrti svetovne elite za leto 2019. Kot je že pred meseci napovedala NASA bodo letos z letali zastrupljevali ljudstva, čeprav oni trdijo zaradi zamegljevanja sonca, ki zelo ogroža zemljo s pregrevanjem. Zdaj so chemtrailsi tudi uradni, a kaj, ko zločinska elita nikoli ne pove vsega. V pametnem dimu iz letal ali Smart dust kot mu oni pravijo, bodo desetine kilogramov nanočipov, ki jih boste vdihavali in postali boste objekt popolnega nadzora. A kaj, ko je tudi to že preraslo, saj Avstralski potomci Angleških kaznjencev že imajo bankovce za 100 in 50 dolarjev, ki imajo v sebi nano čipe. Ti so nevidni, zato se jih ljudje ne zavedajo, še huje pa je, da ne dojemajo načrta, ki ga hočejo elitni zločinci s tem izpeljati. Elita kaznjencev za svetovne zločince laže, da je to zgolj zaradi nadzora črnega trga, da sosedu ne boste prodali kilograma krompirja brez računa z davkom, v resnici pa gre za popoln nadzor kdo bo imel bankovce, da bodo tako pritisnili z lažnimi ugotovitvami, kako je nujno spremeniti plačilni sistem v popolnoma brez denarnega, samo na čipirane kreditne kartice. Tako bodo lahko kadarkoli izključili vašo vrednost v banki na ničlo in tako ne boste mogli ničesar kupiti, ker niste poslušni in ponižno ubogljivi. Davek je pač genocid preko katerega se elita hrani, da jim ni treba nič delati. Svet brez denarja,  svet s popolnim nadzorom nad uporabo vašega zasluženega denarja je pred nami in dokler ne bodo ulice zares polne, četudi kdaj krvave, za človeštvo ni rešitve. Celo vaša vsakdanja hrana je že pod vprašajem, saj nikoli ne boste vedeli ali imate kaj na kartici ali ne in Avstralci bodo očitno spet na enem področju laboratorij za genocid nad človeštvom. Preko sužnjev do 90% iztrebljenja, rok pa je leto 2030. /virAndrewCheetham/

Ko nekaj iščeš poslušaj Hermanna Hesseja

Tako dolgo ga že ni med nami, celih 56 let, pa je v svojih knjigah in mislih znal opisati veliko zgrešenih navad, ki  so danes prisotne na tem iztirjenem planetu. Hermann Hesse je bil sicer pisec, najprej mirovnik in oster nasprotnik prve in druge vojne, potem je precej obupal in se obrnil  nazadnjaško. Vseeno pa misli izstopajo in ena je zame že dolgo misel današnjega dne. Ko nekdo vztrajno išče nekaj njemu primernega je večinoma pripravljen sprejeti karkoli, da bo najdeno točno po njegovih ciljnih načrtih. Danes mnogi iščejo denar in lastno slavo, zato je najdeno podvrženo zgolj lastnemu dojemanju pravilnosti iskanega cilja. Ko je pred tabo na sliki v možganih tvoje ime opevano v množicah, to petje pa nosi mnoge bankovce, potem je razprodanost duše zmožna oditi tudi v naročje hudiču. Iskati cilj in ga najti pomeni hlapčevstvo, najti smisel pa pomeni svobodo, odprtost in ne imeti koristniškega cilja. Pri nas množično vstopajo v politiko, kajti ta nosi slavo in denar, kar je cilj skoraj vseh, ki vstopijo v to hudičevo združbo. Naj vstopijo levo ali desno, vedno je skupen dogovor kam bodo šli, saj so vsi vodeni od istih režiserjev, ker so jim lutke zelo pomembne za pridobitev in obdržanje svetovnega bogastva. Zato je treba iskati smisel življenja, kjer niso v ospredju požrtnost, sovraštvo, zloba in nasilje, pač pa želja po enakosti in spoštljivem preživetju za res vse. Bo danes na krožniku nekaj koščkov potice in morda celo dva pojem. Boste tisti, ki mislite, da ste našli cilj svojih želja lahko pojedli pet potic, ne koščkov, hkrati? Bo vaša slava zato še bolj narasla? Predvsem pa je žalostno, ko slišiš novoletno nakladanje, da vsak od nas lahko nekomu pomaga, pa je zaradi najdenega cilja in ne smisla v glavi takega govorca zgolj njegov gospodar, ki mu bo pomagal za odplačilo usluge ob izvolitvi in ne veliko, zelo veliko ljudi, ki so namenoma vrženi pod prag. Ampak sliši se lepo, zato premnogi ljudje vstopajo v politiko, ker tam najdeni cilji nikoli nimajo smisla! Zato še enkrat prijetno leto 2019 ob veliko zelo koristnega smisla za vse! Izven politike, se razume.

Ena svetovna vlada

Svet dolguje peščici 244 trilijonov

Luka Dončič ali hlapec NWO mafije

Sorošev AI proti Slovenski policiji

Že sicer se naši policaji mnogokrat trudijo izven naročenega od najvišjih elitnih organov, torej skrbijo, da je na črno pripeljanih migrantov ali izučeno podtaknjenih manj, kot bi si elita želela. Migranti so danes vendar svetovna uničevalna politika, predvsem  namenjena EUropi, ki več ni nič vredna. Sionizem ima druge načrte, zato imajo Soroša, ki skrbi za desetine provokativnih skupin po svetu, jim preko svojega sklada obilno donira za naročena dela, zato ne sme biti presenečenje, če se Amnesty International na svetovni in Slovenski ravni bori zgolj za načela lažnih levičarjev, ki vidijo rešitev natalitete za staro celino prav v nasilno pripeljanih migrantih, lažejo pa, da je to skrb za človeka. Naša policija si ne bi smela dovoliti delovati proti AI, torej vračati ljubljene migrante na Hrvaško, čeprav, ponovimo, le toliko, kolikor jim uspe mimo izdajalske politike, ki klečeplazi pred Brusljem. Vsak vrnjen migrant je nekaj evrov več za domovino, vsak vrnjen je manj nasilja in nekaj več let pred končnim uničenjem tudi Slovenije, to pa je nedopustno. Za AI je to delo nezakonito, kajti dobrota, ki jo migranti prinašajo Slovencem in AI je neizmerna, Slovencem nataliteto in revščino, AI Sorošev denar. Ni težko oditi s tujim denarjem tudi na sodišče, ni težko preko medijev lagati o ubogih migrantih, hkrati pa nikoli nič ne naredijo, da se ustavijo slovenski mladi, ki zaradi pomanjkanja dela in denarja bežijo, pa brez OZN kreditnih kartic, zgolj na iskanje službe. Ta migrantov pri nas ne zanima, saj jih čakajo vedno novi domovi, dve do tri minimalne pokojnine na mesec in še kaj. Da si AI dovoli zlobo nad policijo, ki bi rada skrbela za varnost Slovencev je izdaja povsem enaka politiki, ki je razprodala slovensko gospodarstvo in ozemlje. Zelo rad bi doživel epilog, ko bo sodišče najostreje zavrnilo vso to zlobo in bo AI pristala na odločnem postopku izdaje domovine, za katero bi morale biti izrečeno zelo hude kazni. Kupljene nevladne organizacije, AI je med vodilnimi, so sramota za človeštvo, ne le za Slovence! In kdaj ste slišali, da je AI odločno udarila po režiserjih migrantske politike, jih razkrila in prijavila policijam po svetu? Ali pa osebe, ki učijo migrante, kako se morajo obnašati in kaj povedati na mejah?

Smo na robu - prepoved 5G ali genocid!

Že dolgo je znano kako smrtonosna je nova tehnologija 5G, pa se ljudje komaj dobro prebujajo. Zato pa vlade, tudi naša nova, pospešeno delajo na začetku polnega obratovanja. So pa prejšnji teden uspeli starši v New Yorku in dosegli sodno in fizično odstranitev 5G stolpa na robu igrišča za njihove otroke, saj so bili odlično poučeni kaj bi se zgodilo z njihovimi otroki. Kot je rekel celo uslužbenec OZN - 5G je načrten genocid nad človeštvom. So pa pred tem na nekem javnem srečanju postavili vprašanje krovni lutki OZN Guterresu zakaj ne ukrepa, pa je po 7 mesecih brez odgovora preposlal zgolj strokovno laganje Svetovne Zdravstvene organizacije, ki ne vidi v 5G nič spornega, seveda za farmacevte in Papeževo napoved depopulacije. Pa je Guterres sicer fizik in električar po poklicu, a o tem  nima pojma, saj so ga v preobrazbi za svetovno lutko poučili, da o zločinih nikoli ne sme spregovoriti. A članki in javne objave se v zadnjem času vseeno zelo množično pojavljajo in razkrivajo zločine te zlonamerne sevalne tehnologije. Pri tem je zelo pomembno, da nikoli niso vprašali ljudstva kaj o tem meni, ali ima morda zadržke ali pa je celo proti. Kajti prav to ljudstvo je tarča 5G. In zadnja razkritja so znamenje, da bo svet končno moral v boj proti zločinski eliti, ki jo zagovarja celo tako zelo priljubljeni komik Serpentinšek. Razložili so pošteni strokovnjaki zakaj aluminij v chemtrailsih in živo srebro v cepivih. Veliko je bilo že do zdaj o tem  napisanega in  bi morali oboje prepovedati samo na podlagi do zdaj znanih zločinskih namenov s tema dvema kovinama. Morda vas novo razkritje vseeno šokira in končno spravi na ulice? Kovinama nasilno vstavljenima v človekovo telo dodajte 5G sevanje in dobili boste hude psihične neozdravljive bolezni, saj 5G ustvari dobesedno eksplozijo obeh kovin, kar telo nikoli ne bo moglo prenesti in bodo smrtonosne bolezni neizbežne. V milijonih, žal, v milijardah človšekih bitij. Ja, načrtovan množični genocid, zato takšna hitrost pri skrivnem postavljanju brez uradnih znanstvenih podpor in dovoljenj narodov. Kar pa je daleč najbolj žalostno in je bilo že večkrat napisano - slovenske ovce imajo Serpentinška zelo rade, so celo nadušene nad njim, saj mu je glavni cilj postaviti 5G omrežje po celi Sloveniji, da bodo psihiatričlne bolnišnice in pogrebni zavodi živeli kot v sanjah. Pa je 5G vreden le enega stvaka - treba ga je za vedno prepovedati ob smrtni kazni v primeru kršenja zakona!!!!! (virBeforeItsNews, SOTN)

Pomanjkanje vitamina D kot davek na sonce

Množice po svetu se nezavestno srečujejo z velikim problemom, ki jim ga je ustvarila elita - pomanjkanjem vitamina D. Ko preberejo kakšno opozorilo se sicer zatečejo k živilom, ki vsebujejo več tega vitamina, a kaj, ko je recimo mleko tudi odvisno od glavnega gibala za Vitamin D, to pa je sonce. Če ni sonca ni vitamina D, zato nobeno nadomestilo ne bo pomagalo pri hudih težavah s katerimi se svet vse bolj srečuje. In kot kronska laž vas javno zavajajo kako je sonce povzročitelj kožnega raka in se ga morate zato izogibati, elita pa bo še dodatno poskrbela, da ga ne srečate z novim dimnim skrivnim prahom. Ta bo kot chemtrailsi dnevno na vašem TV sporedu v živo, torej med vami in vašim tv ekranom, ki ga danes vse manj poznate  kot modro nebo. Zato povejmo kar vam plačani mediji od farmacevtov ne bodo, da je pomanjkanje vitamina D eden glavnih vzrokov za krvnega raka, predvsem za ženske pa raka dojk. Strokovna revija GrassrootHealth je lepo razložila, da bi dovolj vitamina D ženskam v 80% preprečilo tega raka. Pa se dotaknimo še 5 glavnih težav sicer, ki jih prikrivanje sonca povzroča, torej ste namerno vrženi v zdravstvene težave: - mišične in kostne bolečine so prvi znak pomanjkanja - pogosto zbolevanje in podvrženost infekcijam   - sploh zelo nazoren znak so nevrološke težave, glavoboli, depresija in migrene. Pri starejših osebah je zaradi pomanjkanja vitamina D kar 11 krat večja prisotnost teh težav - zelo pogosta utrujenost in zaspanost tudi podnevi - zelo pogosto znojenje glave Poleg tega se morate zavedati, da je v nasprotju z lažmi elite zelo priporočljivo pogostejše sprehajanje po soncu, predvsem med 10h dopoldne in 2h popoldne. Če imate temnejšo polt je nujnost prisotnosti na soncu še toliko večja, saj vam ta naravni pigment preprečuje vsrkavanje zadostne količine ob istih pogojih. Po 50 letu starosti je sonce skoraj osnova za vaše nemoteno življenje, saj vaša koža brez sonca več ne zmore ustvariti dovolj vitamina D. Če pa ste predebeli in tega je na svetu vedno več, vaše telo maščobe ne more predelati v odpadno snov, ker je premalo vitamina D in je zato sonce mnogo več  kot farmacevtski izdelki. Sonce je eden najboljših zaščitnikov vašega zdravja, kar elita vedno bolj preprečuje, vi pa se morate po svoji pameti odločiti ali želite zdravo življenje, takega privoščiti še posebej svojim otrokom ali pa boste redno v čakalnih vrstah pri zdravnikih, v bolnišnicah in večino časa na postelji z velikim vprašanjem - boste preživeli ali ne. Zato vedite, da je namen zdaj javno priznanega zapraševanja neba zgolj ustvarjanje številnih bolezni tako zaradi zmanjšanega vitamina D kot navrženih strupov in težkih kovin. Bi bilo še kako prav, da se res množice odločno postavimo proti genocidu, ki nas od letos tudi uradno čaka!! Kar pa je najbolj žalostno želi ta zločinska elita z novim okoljskim davkom ustvariti zase dovolj bogatstva, katerega del pa bodo namenili za dodatno uničevanje planeta! (virWakeupWorld)

Brazilija v fašizem po načrtih elite

Bolsonaro, novi Brazilski predsednik, je še en primer, kako elita uničuje ta svet. Nekdanji visoki vojak, agent Mossada, Izraelski hlapec, je danes s svojimi načrti kam bo popeljal Brazlijo, povedal čisto vse. Verjetno edini Južno Ameriški predsednik, ki je še pred prevzemom predsedniške funkcije že sprejel Netanjahuja, svojega gospodarja. Če bi tja prišel okupatorski Portugalski ali pa Sionistični hlapec Trump, bi bilo manj nenavadno, tako pa je treba svetu pokazati kdo bo prevzel oblast na planetu. In kaj vse bo naredil novi diktator? Najprej se bo Sionistom oddolžil za namestitev na prestol, v ta namen bo prestavil veleposlaništvo v Palestinski Jeruzalem. Potem bo napovedano udaril po svojih okupatorskih potomcih in jim zmanjšal plače in pokojnine, kajti preveč ga stanejo, da bi to še prenašal. Hkrati bo znižal davke najbogatejšim, da ne bo nikoli več dvoma v pravilnost fašistične usmeritve. Tudi nekdanjim lastnikom Brazilije bo vzel še zadnje pravice in zadnji dom. Uničil bo Amazonski pragozd, kjer edino skriti še lahko preživijo. Seveda pa je Amazonski gozd nekaj mnogo več, pljuča tega sveta in, če bo hotel izpolniti želje njegovega nekdanjega Argentinskega soseda, bo to zelo pospešeno izvajal. Bergoglio je pač povedal stokrat, da nas je 7 milijard preveč. Od tu tudi izhaja del užaljenosti, kajti Argentina je rodna krtina Papeža in shramba Hitlerja, ki ga bo on zdaj oponašal. Obeh ni bilo v Braziliji, zato je še posebno uslužen do Sionistov, ki so nekdaj bolj slavili Argentino. Prav zato bo zaključil svoje načrte s popolno privatizacijo, skoraj v slovenski inačici, prodal bo vsa letališča, vsa pristanišča in vse tovarne. Brazilce mora spraviti v socialno in ekonomsko odvisnost od gospodarjev,  katerim je Brazilija dolžna 6072 milijard $. Za to plačuje letno 581 milijard obresti oziroma vsak Brazilec 28.900$. Sionisti so zelo veseli, njihova Banka bo dobila v last spet novo državo in nove vire bogastva, hkrati pa bodo zelo zadovoljni, da imajo po Izraelu spet novega skrajnega desničarja, ki mu je fašizem življenjski smisel! /virGreed/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Svet dolguje peščici 244 trilijonov

Ste vedeli, da je država že razprodana?

Tajno glasovanje za prikritje prevare

Simonov zaliv odhaja

Pranje denarja oproščeno za vedno

Jadranski udar kot vojaška zaščita nedeljskih volitev

Hrana, zdravje, narava

Zapomnite si koristnost kumare

Kaj pa spanje z banano?

Pomanjkanje vitamina D kot davek na sonce

Množice po svetu se nezavestno srečujejo z velikim problemom, ki jim ga je ustvarila elita - pomanjkanjem vitamina D. Ko preberejo kakšno opozorilo se sicer zatečejo k živilom, ki vsebujejo več tega vitamina, a kaj, ko je recimo mleko tudi odvisno od glavnega gibala za Vitamin D, to pa je sonce. Če ni sonca ni vitamina D, zato nobeno nadomestilo ne bo pomagalo pri hudih težavah s katerimi se svet vse bolj srečuje. In kot kronska laž vas javno zavajajo kako je sonce povzročitelj kožnega raka in se ga morate zato izogibati, elita pa bo še dodatno poskrbela, da ga ne srečate z novim dimnim skrivnim prahom. Ta bo kot chemtrailsi dnevno na vašem TV sporedu v živo, torej med vami in vašim tv ekranom, ki ga danes vse manj poznate  kot modro nebo. Zato povejmo kar vam plačani mediji od farmacevtov ne bodo, da je pomanjkanje vitamina D eden glavnih vzrokov za krvnega raka, predvsem za ženske pa raka dojk. Strokovna revija GrassrootHealth je lepo razložila, da bi dovolj vitamina D ženskam v 80% preprečilo tega raka. Pa se dotaknimo še 5 glavnih težav sicer, ki jih prikrivanje sonca povzroča, torej ste namerno vrženi v zdravstvene težave: - mišične in kostne bolečine so prvi znak pomanjkanja - pogosto zbolevanje in podvrženost infekcijam   - sploh zelo nazoren znak so nevrološke težave, glavoboli, depresija in migrene. Pri starejših osebah je zaradi pomanjkanja vitamina D kar 11 krat večja prisotnost teh težav - zelo pogosta utrujenost in zaspanost tudi podnevi - zelo pogosto znojenje glave Poleg tega se morate zavedati, da je v nasprotju z lažmi elite zelo priporočljivo pogostejše sprehajanje po soncu, predvsem med 10h dopoldne in 2h popoldne. Če imate temnejšo polt je nujnost prisotnosti na soncu še toliko večja, saj vam ta naravni pigment preprečuje vsrkavanje zadostne količine ob istih pogojih. Po 50 letu starosti je sonce skoraj osnova za vaše nemoteno življenje, saj vaša koža brez sonca več ne zmore ustvariti dovolj vitamina D. Če pa ste predebeli in tega je na svetu vedno več, vaše telo maščobe ne more predelati v odpadno snov, ker je premalo vitamina D in je zato sonce mnogo več  kot farmacevtski izdelki. Sonce je eden najboljših zaščitnikov vašega zdravja, kar elita vedno bolj preprečuje, vi pa se morate po svoji pameti odločiti ali želite zdravo življenje, takega privoščiti še posebej svojim otrokom ali pa boste redno v čakalnih vrstah pri zdravnikih, v bolnišnicah in večino časa na postelji z velikim vprašanjem - boste preživeli ali ne. Zato vedite, da je namen zdaj javno priznanega zapraševanja neba zgolj ustvarjanje številnih bolezni tako zaradi zmanjšanega vitamina D kot navrženih strupov in težkih kovin. Bi bilo še kako prav, da se res množice odločno postavimo proti genocidu, ki nas od letos tudi uradno čaka!! Kar pa je najbolj žalostno želi ta zločinska elita z novim okoljskim davkom ustvariti zase dovolj bogatstva, katerega del pa bodo namenili za dodatno uničevanje planeta! (virWakeupWorld)

Prevare s čaji gozdnih sadežev

Naša kupljena hrana bo vedno slabša in vedno bolj dvomljive kakovosti. Zato je še kako pomembno, da se ljudje tega zavedajo in zelo spremljajo kaj zares kupujejo. Od danes imam osebno na popolnoma črnem seznamu vse čaje Gozdnih sadežev razen enega, saj je uradna raziskava Mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave MIPOR ugotovila katastrofalno stanje. Leta 2016 so vzorčili 8 blagovnih znamk, lani decembra 13 in pri nobeni znamki ni bilo več kot 19% navedenih sadežev, bilo jih je celo 0,3%, nekateri proizvajalci pa sploh niso navedli kateri sadeži in v kakšni količini so v izdelku. Zelo veliko je umetnih arom in aditivov, da lepo diši in je čaj škodljiv, saj je vse umetno narejeno zgolj kemija. Verjetno je težava, ker se jim ne ljubi nabirati borovnic ali gozdnih jagod, pa je skok v kemično tovarno zanje enostavnejši in cenejši. Zato toplo priporočilo - gozdnih čajev se izogibajte na daleč, izjema je dokazana le v enem čaju - Bio DM, ki ni imel nič dodatkov. Seveda so tudi mnogi drugi čaji zelo vprašljivi, še posebej tisti narejeni iz rastlin, ki rastejo blizu polj, kjer je glifosat tedensko opravilo onesnaževanja. Zato je treba zelo premisliti kaj lahko in česa nikakor. Saj veste, proizvajalci zelo obvladajo kdaj in kaj boste notorično kupovali in zima je čas čajev,  ki pa jih lahko tudi sami naredite, od kopriv do hmelja!     

GSO dobrote prihajajo tudi na naše mize

So pred prazniki v neki trgovski verigi pri nas reklamirali Atlantskega lososa, ki ste ga lahko kupili s 30% popustom. Super in Fukushima je vstopila tudi v vas. Toliko let po namerni atomski katastrofi je Atlantik še vedno poln radioaktivnih snovi, ki uničujejo življenje, ne samo ribe. A celo to je le dodatna priloga reklamiranju strupenega lososa, kajti te dni je Trudeaujeva vlada dovolila Aqua Bounty nadgradnjo GSO lososov, ker so zelo veliki in strupeni  in zato izjemno dobičkonosni, kar vedo tudi farmacevti, pajac Trudeau pa sploh. Če hoče še enkrat zmagati na volitvah potrebuje prispevke tudi s področja GSO korporacij. Res že nekaj časa naivneži jedo GSO losose, saj jih je recimo v ZDA odobril že Obama, zdaj pa je FDA, Agencija za Hrano in Zdravila, kljub odločnemu nasprotovanju več milijonov Američanov, potrdila in dovolila vstop na trg tudi nove GSO generaciji lososov. Mi smo v ZDA zaljubljeni, če je vmes kaj Kanadskega nič zato, torej imamo prekrasne losose na krožniku in po novem letu bodo naivni ljubitelji teh rib množično na prijateljskih dolgotrajnih obiskih svojih zdravnikov. /virNaturalSociety/

Skrbite za svoj previsok pritisk

Danes ni nobeno presenečenje, če ima toliko ljudi visok krvni pritisk, saj je življenje stresno, hrana pa večinsko zelo neprimerna. Že samo pripravljena kosila v tovarnah z dodanimi sladkimi pijačami in srce trpi, mnogokrat pa ne zdrži več. Pa je potrebno zares malo ozaveščenosti in sprememb pri prehranskih navadah, če le hočemo in, če nismo odvisni od lekarnarjev. Da si znižate razbijajoče žile in ostale visoke nevarnosti je zelo veliko narejenega, če si zapomnite teh 7 naravnih živil in jih skušate, vsaj posamično, na vašem krožniku uživati res vsak dan. Rdeča pesa, ohrovt, banane, mango, ananas, sladek krompir in semena sončnic. Je res tako težko, pa vse lahko kupite tudi v svoji trgovini. Tudi sladkor lahko kupite v trgovini, a zakaj ga ne bi zavrgli, saj je med glavnimi povzročitelji žilnih bolezni. Mogoče nekaj dni neprijeten okus za ljubitelje tega strupa, a kaj, ko so rezultati izjemni! /virNaturalNews/  

Podnebne Katovice v službi Agende 21

5 strupenih snovi za sistemsko uničenje možganov množic

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.1.19

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.1.19

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.1.19

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.1.19

Božo Žabjek

pred 1 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Ne zamudite 5G avomobilske priložnosti s Fordom Vsa svetovna tehnologija gre precej hitro naprej, žal pa vsa v eni ...
(0)
pred 2 urami
Zapomnite si koristnost kumare
Ljudem ni tako zelo poznano kako zelo zdrava je kumara in jo celo raje zavržejo iz solate ali rednih obrokov v sveži ...
(0)
pred 9 urami
Vohuni ali humanitarci?
Nevladne organizacije so v večini zgolj plačane združbe v službi politike in oblasti, saj tako lahko dobro živijo, ...
(0)
pred 1 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Smo na robu - prepoved 5G ali genocid! Že dolgo je znano kako smrtonosna je nova tehnologija 5G, pa se ljudje komaj ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 2 dnevi
Svet dolguje peščici 244 trilijonov
Največja bedarija tega sveta je dolg nekomu, ki ga kot breme smrti nosi cel svet. Najnovejši podatek je, da je ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 3 dnevi
Luka Dončič ali hlapec NWO mafije
Kako navdušeni so ljudje nad profesionalnim športom pa nimajo dostopa do informacij, ki lepo povedo kako ...
(0)
pred 4 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Pomanjkanje vitamina D kot davek na sonce Množice po svetu se nezavestno srečujejo z velikim problemom, ki jim ga je ...
(0)
pred 5 dnevi
Sorošev AI proti Slovenski policiji
Že sicer se naši policaji mnogokrat trudijo izven naročenega od najvišjih elitnih organov, torej ...
(0)
pred 5 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 6 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Brazilija v fašizem po načrtih elite Bolsonaro, novi Brazilski predsednik, je še en primer, kako elita ...
(0)