HAARP zločin nad Slovenijo 24.10.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.10.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.9.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.10.18

Še so, ki pišejo resnico o ZDA predsednikih

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.10.18

5G s Serpentinškom do norosti

5G javna RTV

GSO skoraj uradno v Sloveniji

Slovenija

Kaj je javni TV dovoljeno objaviti o Trilaterali

Šele po srečanju svetovnih vrhunskih kriminalcev v hotelu Union je javna TV dobila dovoljenje in avtoriziran tekst, ki ga je smela objaviti. Povedali so vam, kako zelo pomembna je ta skupina za politični in gospodarski napredek sveta, seveda ogabno lažno, saj je treba besedo svet zamenjati s Svetovna elita, ki bo prevzela ves svet. Slovenija je lahko počaščena, da sploh še lahko poroča, kako so se zbrali kriminalci, o čem bodo govorili pa je tudi zanje skrivnost. Sodobna tehnika, ki bo omogočila poneumljene državljanske množice, višja bančna donosnost peščice in bogate vojaške korporacije, prelepo urejena zemljišča, ki bodo iz kmetijskih, vsaj pri nas, postala fevdalna s kar nekaj gradovi novih graščakov bodo glavne skrite teme, začrtane že v letu ustanovitve 1973. Pri tem se je treba zelo zamisliti, kateri štirje, ujeti na kamerah, so bili tudi na srečanju, vsaj v hotelu Union - Žiga Turk, Marta Kos, Violeta Bulc in Gregor Golobič. Zdaj vsaj poimensko veste, kdo so poleg že znanih Bobinca in Voljča, ter obeh predsedniških lutk, najhujši slovenski izdajalci!! Potem je po bla, bla, bla srečanju v hotelu sledil še sprejem pri Lutki v Predsedniški palači, kjer so verjetno zgolj hvalili Lutko, ker tako zvesto in dosledno uboga ukaze, po lutkovni predstavi pa je na vrsti, ve se, luksuzna večerja, z našim denarjem. Naj ob koncu povem, da sta bila celo dva navadna državljana prijavljena za vstop k Lutki, pa so varnostniki ugotovili, da nimata Trichejevega ali Bobinčevega vabila, zato bosta lahko spremljala zločinsko komedijo le preko ceste, ki loči vhod in nepomembne državljane. Ampak več o tem srečanju kriminalcev ne boste izvedeli v javnih medijih, le, če ste odločeni sami raziskovati, da pridete do logičnih zaključkov - Slovenija bila si moja dežela, nekoč!!

Trilaterala dokončno prinesla fevdalizem

Danes je najvišje uvrščeno krdelo požrešnih kapitalistov začelo sestanek v Ljubljani, kjer morajo dokončati svoj star načrt iz leta 1973, ko so ustanovili skupino Trilaterala. To je zasebna skupina najbolj požrešnih, katerih edini cilj je od začetka, da se mora na ta planet vrniti fevdalizem, ljudje pa postati tlačani. Celo Fran Levstik je to že vedel in o tem celo pisal pa si ljudje njegovih tlačanov ne morejo zapomniti. Dva glavna kriminalca sta avtorja te kriminalne združbe, Rockefeller in Brzezinski, ki sta leta 1973 povabila na ustanovni sestanek večino kriminalcev iz drugih skrivnih kriminalnih združb. Sledil je dogovor, da je edina naloga kriminalcev ukiniti vse meje na tem planetu in postaviti vse pokradeno v upravljanje enih rok. So na papirju zapisali, da mora biti svet razdeljen na tri glavna gospodarska področja, to so Severna Amerika, Evropa in Daljnji Vzhod, oni pa bodo upravljali z vsem premoženjem in narekovali kaj in kdo bo kaj delal. Sledile so znanstvene objave, kjer se hvali te kriminalne podjetnike in njihov načrt upravljanja sveta z rokami peščice, ker je le to edina rešitev in prihodnost sveta. Ljudje pač ne smejo imeti nobene druge vloge kot tlačanske. Nekaj let kasneje so začeli že izpolnjevati svoj NWO načrt in so najprej ustanovili, torej zasužnjili Evropo z ustanovitvijo diktature EU. Enak načrt je bil tudi za Severno Ameriko, zato so sklenili TPP trgovinski sporazum, še pred tem pa je že leta 2002 eden od tlačanov, Mehiški predsednik Vicente to idejo pohvalil,  kajti Mehika je pripravljena na vrnitev v suženjstvo. Vsi so bili trdno prepričani, da ni nikakršnih ovir za postavitev graščine, ki bo kradla celemu svetu in zares je danes Ljubljansko srečanje to tako nazorno potrdilo, da si lepšega sploh niso mogli zamisliti. Le kaj bi Levstik danes napisal? So prišli potrditi edino možnost za ljubljanskega kriminalnega župana? So izdajalcem naroda prinesli nagrade za 27 letno uspešno delo uničenja lastne domovine? In narod si je sodbo pisal sam, saj ga ulica in odločnost ne zanimata, bodo z veseljem brali o govorih slovenske prve lutke na prestižni večerji NWO kriminalcev, bodo komika pozdravljali, ker je tudi uspel nagovoriti te kriminalce, bodo podprli tudi sami župana, ki jim je naredil fevdalni grad v enem delu zase v večinskem delu pa za danes prisotne svetovne kriminalce. Bomo nazdravili? Z glifosatom, da ne bomo predolgo tlačili te zemlje?

Letošnja prestolnica NWO je Ljubljana

Prvi mediji se že hvalijo, kako velik dogodek nas čaka, saj bo Ljubljani skrivaj, za zaprtimi vrati od petka do nedelje modrovala zločinska skupina izbrancev Trilaterala, ki je zadolžena za dokončno uničenje tudi neke majhne podalpske deželice. Prihajajo Rockefellerjevi izbranci, ki po medijsko lahko pomagajo razvoju Slovenije v Bobinčevem slogu - izdaj domovino, prodaj jo tujcem in postal boš del elitnih zločincev za drugačno, tudi krvavo vojno - narod lačen, brez vsega! Sem lani novembra objavil dva članka na to temo, pa odziva skoraj ni bilo, saj Slovenci nasedajo medijem kot muhe na strupene pasti. Bobinac izpolnjuje zavezo za svoj vstop v Trilateralo in Trilaterala bo čez leto dokončno uničila Slovenijo, kar smo z NLB dokončno dokazali. Žal nimamo samo Bobinca in Voljča, imamo še mnoge od Zakrajška v Rothschildovem Federal Reserve Bank do Pahorja na krovu potopljene dežele. In prav Pahor bo to zločinsko elito v tišini in na skrivaj nagovoril, se jim zahvalil za krajo dežele naroda, kateremu on seveda ne pripada. V dvorani bodo skoraj vsi EUropski zločinci, od nekdanjih komisarjev do skrivnih avtorjev globalizacije ali uničenja državnih gospodarstev. Večerje bodo, o katerih ljubljančani in slovenci v veliki večini sanjajo in bi jim ena zadostovala za celo leto. Seveda je zanimivo vprašanje - je tudi Janković že dobil vabilo za vstop med te zločince? Prav v nedeljo naj bi bil spet potrjen, ker odlično daruje milijone tujcem v Ljubljani? Bodo tudi v Trilaterali dvignili roko za svojo lutko? Ah, to so že dvignili, njim je zdaj pomembno dokončno prevzeti svet in, če imaš izdajalce naroda kot mi Slovenci v taki združbi, potem je uničenje neizbežno in dokončno! Bodimo ponosni, da se Trilaterala srečuje v Ljubljani, kajti morda se drugo leto Bilderbergi in leta 2021 v času izpolnjene Agenda 21 srečajo v svoji grofiji Slowenien tudi najvišji iz NWO? Narod itak nič ne šteje, je zgolj odpadek današnjega časa, a se ta narod tega sploh ne zaveda. Sram naj nas bo!

NLB lepo oprana prodana

Evforija v vladni palači, v DZ in še kje, kajti tako stavba kot vsebina NLB sta bili čudovito oprani in zdaj prihaja 609 milijonov na račun  dobrega dela. So pokradli narodu nekaj milijard, da so pokrili pokradene kredite, ki pa niso spraznili državne blagajne, zato pa zdaj prihaja  prav v to blagajno nekaj večjega drobiža, ki pa ne bo v ničemer služil tistim, ki so morali garati, da so oprali NLB. Kot je bilo gospodi ukazano, ko so začeli krasti prvi del od 75 milijard in krajo kasneje perfektno zaključili - lahko pokradete banko, a jo boste kasneje počiščeno nam dali. Seveda je veselje le na naši politični kriminalni sceni, kajti novi lastniki so vse vedeli že dolgo nazaj in je zanje to le reden zaključek nekega kriminalnega vsakdanjega dejanja. A glej hudiča, tudi mediji so v deliriju, morajo ljudem z lažmi pokazati, kako veliko bomo Slovenci dobili, ker smo prodali zadnjo našo banko. Zdaj jim ostane le še laganje o možnem novem Rothschildovem guvernerju Banke IMF in zmaga je zagotovljena. Slovenci nimajo ničesar več. Ob tem klasičnem dejanju slovenske politike je želja  zavednih le ena - noben Slovenec več naj ne hodi v NLB, z njo ne dela, kaj šele tam varčuje. Je kakšen drugačen seks mnogo koristnejši!

Mafija spet nad nepremičnine

Seveda poskuša naša mafijska politika s svojimi marionetnimi vladami že nekaj časa vpeljati novo izredno krajo domov slovenskega življa. Jim denarja  za svoje mafijsko delovanje zmanjkuje, saj nakradenih 75 milijard ne morejo uporabljati kar tako, ker so jih nakradli z dovoljenjem gospodarjev nad njimi. In danes ste lahko celo večnega manipulanta Erjavca slišali, da je treba nepremičniski davek zamrzniti. Pa menda ni celo njemu počilo ob pripravi 500% višjega nepremičninskega davka? Njemu, ki mu je sicer malo mar za svojo dementno čredo. Potem je pa res nekaj zelo narobe in se pripravlja nova, grozljiva kraja. Se vprašam ali ni skrajni čas, da se narod nekako združi in udari proti politiki, ki ima vedno samo en cilj - napolniti lastno rit in z razprodajo zadovoljiti gospodarje iz Bruslja? Kaj ni izguba doma, ker ne boste mnogi mogli več plačevati davka na vašo povsem poplačano lastnino, najhujša skala, ki lahko pade na vas? Kako je lahko toliko državljanov povsem nezainteresiranih, ko jih za kulisami rubijo, ti isti pa nikoli nič ne naredijo za to ljudstvo? Kaj ni čas, da spržimo referendum in z njim za vedno prepovemo kakršenkoli davek na našo lastnino? Ga podpišemo večinsko in vložimo na vse inštitucije, ki so soavtorice nove in vseh dosedanjih kraj? In, če to ne uspe napolnimo ulice do izpolnitve naše zahteve, zahteve lastnikov  te dežele, čeprav samo na lažnem ustavnem kosu papirja? Kako se bomo odločili?

5G javna RTV

Smo nekoč imeli našo javno televizijo, ki nas je   obveščala o dogodkih, za nas koristnih ali škodljivih, brez reklamnega denarja v ozadju. Danes je vse podkupljeno, narod je treba povsem poneumiti in kaj je lepšega kot združiti poneumljanje z besedami in 5G. Nam je Zvezdan Martič pripravil pogovorno oddajo o svetli prihodnosti, ki nas čaka s 5G tehnologijo, kjer ni skrival vloženega denarja. Povabil je operaterja, ki bo skrbel za prenašanje smrtonosne tehnologije, turističnega delavca, ki nas bo v prihodnosti preko virtualne tehnologije vozil po lepih tujih krajih na domačem kavču in elektrotehnika preko katerega bomo imeli 5G drone za bombardiranje in 5G šoferje za namerne nesreče. Malenkostno presenečenje je le, da ni bilo strokovnjaka za rakava obolenja iz farmacevtske korporacije, saj je rakava depopulaija eden glavnih namenov te tehnologije. Da oddaja ni imela grama pameti je logično, le kako bi ga ob 5G imela. Bo imel 5 letni otrok še skoraj polno glavo pameti, 10 letni že samo polovico in starejši morda še kakšno drobtinico. Vse po odmevnih in dolgih pogovorih z 5G, pa celo le zaradi sprehodov vsak dan ob tem prijatelju. Vemo, da se nam ne bo več treba včlanjevati  med lovce, če uživamo v poboju živali, bo to 5G naredil namesto nas, kot pred dnevi v Haagu in Groningenu, kjer so ptice padale zaklane s 5G sevanjem. Da o frizerjih in oddajah na sploh niti ne govorimo, ker bodo s 5G vse prinesli iz uredniške pisarne tam daleč stran, naj bo to za oddaje ali smrtonosne akcije. Važno je, da lahko ljudje navdušeno strmijo v ekrane, kjer govorijo o sodobni zločinski tehnologiji in jim večina celo verjame, kajti celo avtorji sami so trdno prepričani, da še niso v zadnji fazi 5G preoblikovanja možganov. Žal potem v živo vidiš povsem druge dokaze! In kako pomembno je s svetlobno hitrostjo dobiti vse podatke na telefonu, kajti potem bomo uživali 24 ur poljubljanja s telefonom, kaj šele zdravniki in psihiatri ali pogrebniki! Dokaz, da 5G že deluje na polno je prav ta oddaja in kvaliteta poneumljanja.

V Haagu izpeljali zločinski 5G test

Pa saj Haaško sodišče ne bremeni zločincev, ki pobijajo živa bitja, ljudi ali živali. Zato so prejšnji teden tam v enem delu mesta /pritisni za ogled vira/ izpeljali testiranje 5G sistema  in ptice so začele padati kot bi bile cepljene. Na desetine jih je nemočnih zgrmelo na tla, kjer so jih lahko samo še pobirali za odpad. Seveda so bili izgovori zločincev, da so ptice padale zaradi bolezni, pa so zgolj padale z vej, ko so vključili sistem. V sosednjem Groningenu so ob enakem testiranju poleg mrtvih ptic doživeli še nore krave, ki so vriskale kot Fakin ob resničnem cepljenju. Samo eno vprašanje se postavlja - se bodo ljudje zavedli pred dokončno vpeljavo tega koncentracijskega taborišča, kaj jim 5G prinaša zares? Ne skok na računalčnik in telefon, da bo vse na ekranu še preden izberete željeno temo. Vdor v vašo glavo proti vašemu pristanku, napotnico za zdravnika v trajni obliki. Prinaša več kot totalen nadzor nad ljudmi, prinaša uničenje življenja v nam znanih oblikah, čebele, ptice, ljudje. Zato ne čakajmo na Haag, tam ne bodo sodili niti našim zločinem, ki želijo pod nujno vpeljati 5G Slovencem v glavo, začnimo zares odločno proti novi Serpentinškovi vladi, katere cilj je 5G od prvega dneva že pred volitvami. Ne boste rekli, da vam je poleg toliko drugih grozot povsem vseeno ali boste živeli zdravi ali bolni, ali boste sploh še živeli?

NATO, potem NATO, nato Erjavec in nikjer Slovencev

Sta se srečala dva dolgoletna sovražnika, ki to morata biti, če hočeta delovati v politiki na višjih delovnih mestih, še posebej pa na obrambnih ministrstvih. To je izjemno težko, saj zahteva dolgo trajno učenje na pamet, pa ne streljanja ali obrambe dežele, pač pa sladkih besed, ki bodo ugajale gospodarjem. Zato je Erjavec večkrat povdaril ob prisotnosti hrvaškega kolega pomen slovenskega sodelovanja v ustvarjanju miru, torej biti član zločinskega NATO. Brez te inštitucije bi miru svet ne imel, tudi nas bi ves čas  napadal NATO, kot Beograd, tako pa raje mi sodelujemo v njihovih mirovnih misijah po svetu, kjer lahko v imenu miru Slovenija tudi pobija nedolžne. Obvezno moramo ostati v NATO, kajti sicer bi Erjavec dokončno ostal brez službe, kot bi moral nekdo drug, ki že leta nateguje upokojence in jim ne nudi ničesar razen minimuma, ki si ga lahko Erjavec in država privoščita, da NATO vojskovanje in nova vojaška oprema ne bi bila vprašljiva. Podobnosti med Erjavcem in to upokojensko osebo seveda ni, kajti za vojsko da Erjavec vse od sebe, za upokojence pa se  omenjeni osebi fučka, saj je plačana od odločitev za vojsko in še dodatno brez odločitev za upokojence. Kakšna sreča, da imamo toliko različnih osebkov, ki so sposobni vložiti najboljše osebne moči za tujega gospodarja, da ni treba odgovarjati za kakšen spodrsljaj branjenja upokojencev in celo državljanov. Zato pa je Balkan za Erjavca tako pomemben, ker je blizu Rusiji in  so nove in nove vojaške zločinske baze tako pomembne. Bo z ostalimi domačimi izdajalci naredil čisto vse, da bo cel Balkan vojaška NATO baza polna ISIS borcev. In že desetletja imamo tako sposobne Slovence iz tujine, ki res ne varčujejo pri ukrepih zoper Slovence, kaj šele domorodne, ki bodo za tujce naredili res vse! Zaljubljenost dveh sosednjih obrambnih izdajalcev pa pove vsakomur, da je ustvarjanje namiznega sovraštva zgolj odlično izhodišče za več vojaške opreme na obeh, torej na vseh straneh!

Rotshschildove EU banke kot zlato

So morali, ker je kriza načrtovano neizbežna, bankirji narediti prirejeno preverjanje Rothschildovih bank v EUropi, da bi ljudem dopovedali, kako je strah pred novimi krediti nepotreben. Kar bodo uničili migranti, kar bodo razdejale namerne gospodarske sankcije, kar bo poplavljeno zaradi vremenskih človeških zločincev, bo ljudem vedno dosegljiv kredit z izmišljenim denarjem v preverjenih bankah, da rešijo podtaknjene jim težave. Zato so že ugotovili, da bo kljub hudi krizi, ki nas čaka, dobiček v bankah kar 13%. Logično, so financirali vse svetovne vojne, vse krize, bodo pa še zdaj potegnili bogastvo s praznimi papirji od neukih narodov. Ampak to je treba ne lep način povedati neukim, zato so tudi naši mediji vskočili kot ovce v to reklamno akcijo. Če so pri vojnah aktivni soustvarjalci, potem morajo mediji služiti tudi bankam. Da lažejo se sicer sploh več ne zavedajo, saj skoraj ni novice ali prispevka, ki bi temljil na resničnih dogodkih in ni skregan z elitnimi prevarami. Pa še NLB je skrito vključena v to laž, saj mora narod misliti, da bo zdaj v času vojne in krize tudi ta dobičkonosna, torej se še kako splača jo prodati. Da bomo skozi kredite in banke dokončno vse izgubili je brez veze govoriti, saj večina tega niti noče razumeti! To razumejo samo bankirji.

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Kalifornija požgana po načrtu

Za mnoge bo šok, čeprav za še več njih neverjetno. Razkrito je, da požari v Kaliforniji potekajo po točni isti začrtani poti za enotirno hitro progo, ki naj bi potekala med San Franciscom in Los Angelesom. Načrti so bili narejeni že pred desetletji in verjetno se je zatikalo z lastništvom na tej začrtani progi, zato so bili z novim laserskim orožjem načrti rešljivi zgolj z uporabo tega orožja. Vsak, ki ima vsaj kanček lastne pameti ve, da so letošnji požari brez vsakega dvoma umetno narejeni, še posebej v delih, kjer so zgorele le hiše, naokoli pa nobeno drevo. Pri tem vladarjem ZDA ni bilo niti malo nerodno, da je že nekaj deset mrtvih in deset tisoči pregnani. Agenda 2030, katere pisni avtor so OZN, idejni oče pa NWO, je prepomembna, da ne bi izpeljali čiščenja planeta tudi na svoji zemlji. Zdaj več ni ovir, da začnejo graditi, morda pa vse to razložijo tudi našim, da ni treba graditi 2.tira, saj bi enotirna zelo hitra proga rešila vse, pa še vsaj za zdaj našim ni treba nič požigati, razen domovine. Seveda bo Ameriška vlada zdaj skušala prikriti povezavo požara s to hitro progo, ampak zdravo razmišljujočim je za vedno jasno, da navaden človek danes za elito ne predstavlja več nikakršne ovire! In zelo nazorno je povedano - to ni zadnji načrtovani katastrofalni požar! /virBeforeItsNews/

ZDA pobile pol milijona ljudi za zabavo

Ko je prejšnji teden George W.Bush prejel najvišje odlikovanje Liberty za svoja zločinska dela, ki jih je začel z rušenjem NY 9/11 in nato dogovorjeno začel vojno v Afganistanu in Iraku, je postalo zelo jasno, da drvi Zahodni svet v neizogibno vojno. Vemo, da so vojne dobički peščici in vemo, da je trenutno zanje še premalo klavnic po svetu. Ampak poglejmo samo obdobje od 9/11, ki ga je ustvaril nagrajeni zločinec Bush. Samo v treh državah, torej Afganistanu, Iraku in Pakistanu je bilo od 2001 do danes ubitih pol milijona ljudi, od tega 113.000 v zadnjih dveh Trumpovih letih. Seveda sta tudi Obama in Trump tekmovala v bitki za omenjeno nagrado, kajti to je nekaj srčno prestižnega za Ameriško elito, ki zares ljubi tekočo rdečo tekočino. In kaj je še bolj žalostno? Še pol milijona je bilo pobitih po začetku vojne, ki jo je Zahod z Izraelom na komandnem položaju začel leta 2011 v Siriji, Amerika pa je vstopila leta 2014. V tej številki so vključeni tako vojne žrtve kot posredne, torej umrli zaradi lakote in nedostopne pomoči. Zato lahko še mnogo višjo številko dodamo v Jemnu, kje Amerika še kako izdatno pomaga vojnemu kriminalci Bin Salmanu pri njegovih zločinih. In kakšna je Ameriška cena teh vojn? 7000 mrtvih vojakov in 5600 milijard dolarjev stroškov za nemoten potek teh ukazanih vojn!! Ni čudnega, da predsedniki tako tekmujejo kdo bo boljši v zločinskih dejavnostih, Liberty je zgodovinska nagrada, da se jih bo narod spominjal še naslednjih 100 let! Poleg tega pa so nagrade izjemne tudi s strani orožarskih korporacij. /virAntiMedia/ 

100 letnica konca 1. svetovne vojne čas za novo

Zbrali so se številni gledališki igralci v Parizu, tam, kjer so se že enkrat pred leti, ko so uprizorili lažni teroristični napad. Zdaj je nova Rothschildova lutka Macron začinila predstavo za javnost z idejo, da mora biti EUropa imperij, podoben Kitajski ali ZDA, z lastno vojsko, da bodo vojne lažje dosegljive. Je majhen kot Napoleon, torej ima vse odlike novega krvavega vojskovanja. So skoraj z roko v roki pred kamerami stopili Netanjahu in Putin, Trump in Macron, Porošenko in Merklova in vsi so si edini, da rabimo mir, ker so dobički premajhni. Mir mu rečejo, da ljudje nasedejo, vsi imajo v mislih vojne, saj je celo Putin pohvali idejo nove EUropske vojske, ki bo branila staro celino pred Ruskim in Ameriškim napadom, le migrante bodo pustili pri miru, saj so prav ti glavni igralci nove vojne v EUropi. So vsi prisotni bili odlični nakladači, a ne bremen nase, pač pa laži na naivna pleča narodov. Grozili so z medeno retoriko, kako je svetovni mir ogrožen, saj organizirano delajo na tem, da bodo orožarske korporacije še bogatejše in se bodo Papeževe želje končno začele uresničevati. Res jih samo z vojnami ne bodo mogli 7 milijard pobiti, zato pa so aktivni tudi na cepljenjih, GSO hrani, kemičnem zastrupljanju zraka in vode, podpori LGBT, gospodarskih vojnah. Ni fotografij, vendar verjemite, da je bila slavnostna večerja vseh on koncu Foruma za mir v slogu nekdanjih kraljev, ki so že slavili zmago. Zmago z vojnami nad nedolžnimi, pri tem pa so verjetno ob nazdravljanju z dragim francoskim šampanjcem gledali posnetke iz Jemna in Palestine. Yeeeees, je odmevalo po dvorani, brez skrbi!

Zažgana Kalifornija

Poskusni laboratorij Kalifornija ali kaj se zgodi, če ljudje zahtevajo preveč. Zažgejo jim domove, Severni in Južni del gorita kot v Hollywoodskem filmu. Pa saj ta je tam! 75.000 domov je izseljenih, skupaj 157.000 ljudi. Mesta zgorevajo kot za šalo, večje od Ptuja je že izginilo, zdaj prihaja ustvarjeni požar še nad mesto večje od Celja. Če si ogledate posnetek o Malibuju vam mora biti jasno, da je bilo vloženih zelo veliko gorilnih tekočin in veliko laserjev, da so lahko naredili tako visoke divjajoče oblake dima in ognja. Oblastniki ZDA ne izbirajo sredstev, da imajo narod povsem pod nadzorom, če imajo FEMA koncentracijska taborišča, zakaj jih ne bi kar v naravnih pečeh, torej v njihovih domovih požgali? Seveda je povsem logično, da se najhujši svetovni zločinec enako obnaša na tujem, kjer pobija na tisoče nedolžnih, kot  doma, kjer tisočem uničuje življenje.  In zajčki ob zidu /tretji posnetek/, močno pretreseni čakajo na morebiten trenutek, da pobegnejo in preživijo. So pa vsi enotni - kaj je res človek taka pošast, ki nima v sebi čisto nič razuma in sočutja do narave? (virAndrewCheetham, RT)

V Haagu izpeljali zločinski 5G test

Pa saj Haaško sodišče ne bremeni zločincev, ki pobijajo živa bitja, ljudi ali živali. Zato so prejšnji teden tam v enem delu mesta /pritisni za ogled vira/ izpeljali testiranje 5G sistema  in ptice so začele padati kot bi bile cepljene. Na desetine jih je nemočnih zgrmelo na tla, kjer so jih lahko samo še pobirali za odpad. Seveda so bili izgovori zločincev, da so ptice padale zaradi bolezni, pa so zgolj padale z vej, ko so vključili sistem. V sosednjem Groningenu so ob enakem testiranju poleg mrtvih ptic doživeli še nore krave, ki so vriskale kot Fakin ob resničnem cepljenju. Samo eno vprašanje se postavlja - se bodo ljudje zavedli pred dokončno vpeljavo tega koncentracijskega taborišča, kaj jim 5G prinaša zares? Ne skok na računalčnik in telefon, da bo vse na ekranu še preden izberete željeno temo. Vdor v vašo glavo proti vašemu pristanku, napotnico za zdravnika v trajni obliki. Prinaša več kot totalen nadzor nad ljudmi, prinaša uničenje življenja v nam znanih oblikah, čebele, ptice, ljudje. Zato ne čakajmo na Haag, tam ne bodo sodili niti našim zločinem, ki želijo pod nujno vpeljati 5G Slovencem v glavo, začnimo zares odločno proti novi Serpentinškovi vladi, katere cilj je 5G od prvega dneva že pred volitvami. Ne boste rekli, da vam je poleg toliko drugih grozot povsem vseeno ali boste živeli zdravi ali bolni, ali boste sploh še živeli?

In zakaj je na tem planetu Mad Dog Mattis?

Mattis? Ker ZDA še kako potrebujejo zelo nasilnega človeka, da zadosti ameriškim vojaškim, bolje rečeno vojnim potrebam. Če kot mornariški general ni mogel vpluti v Sirske luke, bo pa kot obrambni zločinski minister lahko skočil na Asada. Celo tako nazoren je pri svoji nasilni duši, da javno pove, kako je treba Asada nujno zamenjati, pa čeprav bi ga danes narod  izvolil z večino glasov, kot jih je imel leta 2011, ko je Obama surovo napadel Sirijo. Si predstavljate, da nekdo ne uboga Izraela in mu noče brezplačno podariti cele Sirije? Potem mora nujno vskočiti Amerika, Izraelski suženj, ki za njih opravlja krvave bitke po svetu. Zato je imel javni govor, da bi dovolj sprovociral Rusijo, ker preveč glasno nagovarja svet o pripravah Ameriških teroristov v Siriji, ki imajo nalogo izpeljati teroristični napad s smrtonosnimi kemičnimi surovinami, da ga bodo ZDA lahko podtaknile Asadu. Krvavi Ameriški trud do zdaj ni obrodil željenih sadov. So sicer najeli in plačali tako ISIS kot "zmerne upornike" za katere so bili prepričani, da bodo zrušili Asada. Pa so potem po nepotrebnem vstopili Rusi in sesuli mokre Ameriške želje. Celo dobrosrčne Bele Čelade so morali reševati z vojaškimi vozili. Zato je zdaj odločilen plan B, torej podtaknjen teroristični napad, da bo svet zgroženo obdolžil Asada in bo Izrael z lahkoto prevzel še vse ostalo poleg Golana. Tistega Golana, kjer Rothschildi, Chenney in Murdoch kradejo Sirsko nafto. Tisti Murdoch, ki ima v lasti Fox lažni medij, v katerega so množice tudi v Sloveniji zaljubljene, saj prinaša čiste novice, popolnoma brez odtenka resnice! Zato pa se Mad Dog Mattis tako trudi, da oblati tudi Rusijo in jo v izogib težavam, seveda Ameriškim, poziva, naj spoštuje Ženevski OZN sporazum, torej tisti, ki ga je spisala CIA na dnu Ženevskega jezera za svoje OZN gospodarje, ki imajo tudi nafto v Siriji. Nikakor pa ne smejo spoštovati dogovora iz Sočija, torej svobodne Sirije. CIA sporazum seveda zahteva odhod Asada in prihod Netanjahuju in Trumpu na kolenih podložnega sužnja. Do tedaj vojne ne sme biti konec, bodo vložili nove milijarde zločinskih zelencev, da dosežejo svoje krvave cilje. Amerika je pač svetovni policaj v službi Sionističnih Kraljev, zato tudi preganjajo migrante iz držav, ki so zanimive Kraljem, da bodo brez migrantov črpali bogastva,  za migrante pa imajo že pripravljeno odpadno ozemlje Evropo, čudovito področje norcev, ki ljubijo nasilje in spolno izživljanje za drobiž Sionističnih kraljev, s katerim se bodo lahko hranili do izginotja človeške rase Evropejec. Seveda se prav zaradi te prelepe prihodnosti niti mediji ne smejo oglasiti na podatek,  da so v četretek v osvobojenem Sirskem mestu Deir Ezzor spet našli na tone  Ameriškega in Izraelskega orožja in razstreliva. To je nepomembno, saj je to vendar ekonomska tematika - nakup orožja na Wall Streetu! Od tu po ovinkih pa prihaja tudi v Trumpov Tower zelo veliko viška bankovcev in spet, tudi v Sloveniji je veliko takih, ki so nad tem dotokom navdušeni, ker ljubijo Trumpa.  In kaj, če se Amerika prej sesuje? /virStephenLandman/

Ena svetovna vlada

Kaj je javni TV dovoljeno objaviti o Trilaterali

Trilaterala dokončno prinesla fevdalizem

Kalifornija požgana po načrtu

Za mnoge bo šok, čeprav za še več njih neverjetno. Razkrito je, da požari v Kaliforniji potekajo po točni isti začrtani poti za enotirno hitro progo, ki naj bi potekala med San Franciscom in Los Angelesom. Načrti so bili narejeni že pred desetletji in verjetno se je zatikalo z lastništvom na tej začrtani progi, zato so bili z novim laserskim orožjem načrti rešljivi zgolj z uporabo tega orožja. Vsak, ki ima vsaj kanček lastne pameti ve, da so letošnji požari brez vsakega dvoma umetno narejeni, še posebej v delih, kjer so zgorele le hiše, naokoli pa nobeno drevo. Pri tem vladarjem ZDA ni bilo niti malo nerodno, da je že nekaj deset mrtvih in deset tisoči pregnani. Agenda 2030, katere pisni avtor so OZN, idejni oče pa NWO, je prepomembna, da ne bi izpeljali čiščenja planeta tudi na svoji zemlji. Zdaj več ni ovir, da začnejo graditi, morda pa vse to razložijo tudi našim, da ni treba graditi 2.tira, saj bi enotirna zelo hitra proga rešila vse, pa še vsaj za zdaj našim ni treba nič požigati, razen domovine. Seveda bo Ameriška vlada zdaj skušala prikriti povezavo požara s to hitro progo, ampak zdravo razmišljujočim je za vedno jasno, da navaden človek danes za elito ne predstavlja več nikakršne ovire! In zelo nazorno je povedano - to ni zadnji načrtovani katastrofalni požar! /virBeforeItsNews/

Letošnja prestolnica NWO je Ljubljana

Prvi mediji se že hvalijo, kako velik dogodek nas čaka, saj bo Ljubljani skrivaj, za zaprtimi vrati od petka do nedelje modrovala zločinska skupina izbrancev Trilaterala, ki je zadolžena za dokončno uničenje tudi neke majhne podalpske deželice. Prihajajo Rockefellerjevi izbranci, ki po medijsko lahko pomagajo razvoju Slovenije v Bobinčevem slogu - izdaj domovino, prodaj jo tujcem in postal boš del elitnih zločincev za drugačno, tudi krvavo vojno - narod lačen, brez vsega! Sem lani novembra objavil dva članka na to temo, pa odziva skoraj ni bilo, saj Slovenci nasedajo medijem kot muhe na strupene pasti. Bobinac izpolnjuje zavezo za svoj vstop v Trilateralo in Trilaterala bo čez leto dokončno uničila Slovenijo, kar smo z NLB dokončno dokazali. Žal nimamo samo Bobinca in Voljča, imamo še mnoge od Zakrajška v Rothschildovem Federal Reserve Bank do Pahorja na krovu potopljene dežele. In prav Pahor bo to zločinsko elito v tišini in na skrivaj nagovoril, se jim zahvalil za krajo dežele naroda, kateremu on seveda ne pripada. V dvorani bodo skoraj vsi EUropski zločinci, od nekdanjih komisarjev do skrivnih avtorjev globalizacije ali uničenja državnih gospodarstev. Večerje bodo, o katerih ljubljančani in slovenci v veliki večini sanjajo in bi jim ena zadostovala za celo leto. Seveda je zanimivo vprašanje - je tudi Janković že dobil vabilo za vstop med te zločince? Prav v nedeljo naj bi bil spet potrjen, ker odlično daruje milijone tujcem v Ljubljani? Bodo tudi v Trilaterali dvignili roko za svojo lutko? Ah, to so že dvignili, njim je zdaj pomembno dokončno prevzeti svet in, če imaš izdajalce naroda kot mi Slovenci v taki združbi, potem je uničenje neizbežno in dokončno! Bodimo ponosni, da se Trilaterala srečuje v Ljubljani, kajti morda se drugo leto Bilderbergi in leta 2021 v času izpolnjene Agenda 21 srečajo v svoji grofiji Slowenien tudi najvišji iz NWO? Narod itak nič ne šteje, je zgolj odpadek današnjega časa, a se ta narod tega sploh ne zaveda. Sram naj nas bo!

100 letnica konca 1. svetovne vojne čas za novo

Zbrali so se številni gledališki igralci v Parizu, tam, kjer so se že enkrat pred leti, ko so uprizorili lažni teroristični napad. Zdaj je nova Rothschildova lutka Macron začinila predstavo za javnost z idejo, da mora biti EUropa imperij, podoben Kitajski ali ZDA, z lastno vojsko, da bodo vojne lažje dosegljive. Je majhen kot Napoleon, torej ima vse odlike novega krvavega vojskovanja. So skoraj z roko v roki pred kamerami stopili Netanjahu in Putin, Trump in Macron, Porošenko in Merklova in vsi so si edini, da rabimo mir, ker so dobički premajhni. Mir mu rečejo, da ljudje nasedejo, vsi imajo v mislih vojne, saj je celo Putin pohvali idejo nove EUropske vojske, ki bo branila staro celino pred Ruskim in Ameriškim napadom, le migrante bodo pustili pri miru, saj so prav ti glavni igralci nove vojne v EUropi. So vsi prisotni bili odlični nakladači, a ne bremen nase, pač pa laži na naivna pleča narodov. Grozili so z medeno retoriko, kako je svetovni mir ogrožen, saj organizirano delajo na tem, da bodo orožarske korporacije še bogatejše in se bodo Papeževe želje končno začele uresničevati. Res jih samo z vojnami ne bodo mogli 7 milijard pobiti, zato pa so aktivni tudi na cepljenjih, GSO hrani, kemičnem zastrupljanju zraka in vode, podpori LGBT, gospodarskih vojnah. Ni fotografij, vendar verjemite, da je bila slavnostna večerja vseh on koncu Foruma za mir v slogu nekdanjih kraljev, ki so že slavili zmago. Zmago z vojnami nad nedolžnimi, pri tem pa so verjetno ob nazdravljanju z dragim francoskim šampanjcem gledali posnetke iz Jemna in Palestine. Yeeeees, je odmevalo po dvorani, brez skrbi!

In zakaj je na tem planetu Mad Dog Mattis?

Mattis? Ker ZDA še kako potrebujejo zelo nasilnega človeka, da zadosti ameriškim vojaškim, bolje rečeno vojnim potrebam. Če kot mornariški general ni mogel vpluti v Sirske luke, bo pa kot obrambni zločinski minister lahko skočil na Asada. Celo tako nazoren je pri svoji nasilni duši, da javno pove, kako je treba Asada nujno zamenjati, pa čeprav bi ga danes narod  izvolil z večino glasov, kot jih je imel leta 2011, ko je Obama surovo napadel Sirijo. Si predstavljate, da nekdo ne uboga Izraela in mu noče brezplačno podariti cele Sirije? Potem mora nujno vskočiti Amerika, Izraelski suženj, ki za njih opravlja krvave bitke po svetu. Zato je imel javni govor, da bi dovolj sprovociral Rusijo, ker preveč glasno nagovarja svet o pripravah Ameriških teroristov v Siriji, ki imajo nalogo izpeljati teroristični napad s smrtonosnimi kemičnimi surovinami, da ga bodo ZDA lahko podtaknile Asadu. Krvavi Ameriški trud do zdaj ni obrodil željenih sadov. So sicer najeli in plačali tako ISIS kot "zmerne upornike" za katere so bili prepričani, da bodo zrušili Asada. Pa so potem po nepotrebnem vstopili Rusi in sesuli mokre Ameriške želje. Celo dobrosrčne Bele Čelade so morali reševati z vojaškimi vozili. Zato je zdaj odločilen plan B, torej podtaknjen teroristični napad, da bo svet zgroženo obdolžil Asada in bo Izrael z lahkoto prevzel še vse ostalo poleg Golana. Tistega Golana, kjer Rothschildi, Chenney in Murdoch kradejo Sirsko nafto. Tisti Murdoch, ki ima v lasti Fox lažni medij, v katerega so množice tudi v Sloveniji zaljubljene, saj prinaša čiste novice, popolnoma brez odtenka resnice! Zato pa se Mad Dog Mattis tako trudi, da oblati tudi Rusijo in jo v izogib težavam, seveda Ameriškim, poziva, naj spoštuje Ženevski OZN sporazum, torej tisti, ki ga je spisala CIA na dnu Ženevskega jezera za svoje OZN gospodarje, ki imajo tudi nafto v Siriji. Nikakor pa ne smejo spoštovati dogovora iz Sočija, torej svobodne Sirije. CIA sporazum seveda zahteva odhod Asada in prihod Netanjahuju in Trumpu na kolenih podložnega sužnja. Do tedaj vojne ne sme biti konec, bodo vložili nove milijarde zločinskih zelencev, da dosežejo svoje krvave cilje. Amerika je pač svetovni policaj v službi Sionističnih Kraljev, zato tudi preganjajo migrante iz držav, ki so zanimive Kraljem, da bodo brez migrantov črpali bogastva,  za migrante pa imajo že pripravljeno odpadno ozemlje Evropo, čudovito področje norcev, ki ljubijo nasilje in spolno izživljanje za drobiž Sionističnih kraljev, s katerim se bodo lahko hranili do izginotja človeške rase Evropejec. Seveda se prav zaradi te prelepe prihodnosti niti mediji ne smejo oglasiti na podatek,  da so v četretek v osvobojenem Sirskem mestu Deir Ezzor spet našli na tone  Ameriškega in Izraelskega orožja in razstreliva. To je nepomembno, saj je to vendar ekonomska tematika - nakup orožja na Wall Streetu! Od tu po ovinkih pa prihaja tudi v Trumpov Tower zelo veliko viška bankovcev in spet, tudi v Sloveniji je veliko takih, ki so nad tem dotokom navdušeni, ker ljubijo Trumpa.  In kaj, če se Amerika prej sesuje? /virStephenLandman/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Tajno glasovanje za prikritje prevare

Simonov zaliv odhaja

Pranje denarja oproščeno za vedno

Jadranski udar kot vojaška zaščita nedeljskih volitev

Korporativno sodišče proti delavcem

Rezultat Cerarjeve izdaje domovine

Hrana, zdravje, narava

Kaj vam antidepresanti zares povzročijo?

Jagode prepovedane za razumne

Boriti se za denar in GSO je ista borba

Vemo, kako je Amerika povsem GSO onesnažena, pri tem so Demokrati javno razkazovali svojo ljubezen do Monsanta od iznajdbe GSO, Trump pa je moral zato lagati ljudem, če je hotel na prestol. Celo njegova Slovenka je prepovedala vsako GSO hrano v novem Kraljevem gradu Bela hiša, kar pa je že od nastanka GSO uzakonjeno v vseh palačah elite. Zelo rad se je z besedami in včasih celo žaljivkami spotikal ob GSO, pa hkrati sovražno izsiljeval EUropo, da mora kupovati mnogo več GSO hrane iz ZDA sicer sledijo sankcije. Ampak, da je hinavska lutka ve zelo veliko ljudi,  razen Republikansko zaljubljenih, ki jim je podtaknjeno sovražiti vse, kar ni hvaljenje stranke in vrhovne lutke. A je pokazal spet novo ljubezen do svojega laganja, verjetno tudi do žensk. Predlagal je Aurelio Skipwith za novo sekretarko v okoljsko zelo pomembni WSF, po naše bi naj ta umetno sestavljena združba skrbela za ribe in divjino v ZDA. A kaj, ko se vse zatakne še pred glasovanjem v Kongresu, kjer bo sicer skoraj zagotovo potrjena, saj Demokrati od nekdaj podpirajo GSO področje, na katerem je kandidatka pridobila svoje biološko in pravno znanje - 6 let je bila zaposlena v Monsantu, kjer je skrbela za razvoj novih poljedeljskih rastlin, ki bodo hitreje uničile človeštvo. Zdaj hoče Trump vpeljati GSO ribe še izven ribogojnic in volkove s Satanističnim poreklom? Seveda je borec proti GSO, borec, ki ni naredil niti ene poteze proti zločinskim nameram elite tudi na tem področju, tiste elite, proti kateri se na papirju on bori. Ampak proti čemu in komu se pa on ne bori na papirju in v živo, samo proti denarju ne, kajne? (virTruthTheory)

HAARP zločin nad Slovenijo 24.10.18

Ob 17.15 so vremenarji opazovali nenavaden pojav o katerem se jim niti sanja ne. HAARP postaje po celi EUropi so vključene, treba je spremeniti vreme, počutje ljudi, njihovo bolezensko stanje in konec tedna bodo hudi nalivi. Kar sem danes videl nad Ljubljano še nisem nikoli, zločin najvišje vremenske kategorije. Taki pojavi se redno dogajajo v ZDA in na poskusnih državah, tukaj ga še ni bilo. Torej je naš konec zdravih ljudi zares pred vrati. Imamo vlado, kot vse do sedaj, a ta je še bolj zagrizena za vremenske izdajalske spremembe. Atomska vremenska bomba!!!!!

GSO skoraj uradno v Sloveniji

Zdaj pa dobro premislite ali boste še kdaj kupovali zelo sumljive izdelke Perutnine Ptuj!! Naši mediji o tem sicer niso poročali več kot, da je bodočega Ptujskega GSO perutninarja kupil Ukrajinski milijarder Jurij Kosjuk preko svojega podjetja MHP. Naši južni mediji pa na veliko objavljajo, kako na Balkan uradno prihaja GSO perutnina, saj je Kosjuk znan po tem, da v Ukrajini hrani svojo perutnino večinoma z GSO sojo in koruzo, zato pa je tako poceni. In brez kakršnegakoli vtikanja v nakup, brez preverjanja suma  sumljivega prehranskega posla, gre Perutnina Ptuj očitno z velikim veseljem na prvo slovensko uradno GSO mesto (virNSP). O tem lahko berete v: NSP Prvi prvi na skali Vesti.RS Jutarnji glasnik in še jih lahko najdete, če le v brskalnik vnesete Jurij Kosjuk GSO Perutnina Ptuj!!! Seveda je hranjenje perutnine z GSO hrano prikrito, a le zakaj bi Ukrajinec, kjer je GSO področje povsem neurejeno, prišel v Slovenijo in posledično na Balkan, da bi gojil zdravo perutnino? In le zakaj naši mediji niso govorili nič drugega kot le, kako velik je ta kupec in koliko milijonov ima lastnik? Ker se nihče ne sme vtikati v kemične posle, ki jih narekuje EU, ta pa je v Ukrajino zaljubljena na vseh področjih. Prav zanimivo bi bilo, če bi na osnovi predvsem srbskega pisanja naši inšpektorji redno tedensko preverjali koruzo in sojo, saj je že samo koruza zelo dvomljiva tudi v naši pridelavi, saj je mnogo semen proizvod Dekalba, torej Monsanta, soje pa na tem planetu skoraj ni, ki bi bila organska. Ja, pri nas je pomembna le razprodaja, za vsako ceno in kakršnekoli posledice. Nisem sicer popoln sovražnik mesa, a Perutnina Ptuj niti pomotoma več ne zaide na moj krožnik in vseh, ki jim bom to tudi osebno sporočil!

O škodljivem cepljenju še malce drugače

Če že Ameriški Zvezni statistični urad, sicer nehote, prizna, da je cepivo proti gripi najbolj škodljivo v ZDA, potem bi moralo biti tudi umsko slepim jasno, kako jih zavajajo in namerno škodujejo. In cepivo v ZDA ni namenjeno samo Američanom, saj se ZDA hvalijo kako so najbolj konkurenčne, torej prodajajo ta cepiva tudi pri nas ali pa so prodali patent in  naši ponižno ubogajo za njihov denar. A poskusimo proti lažem o cepljenju, še posebej zadnje dni proti gripi, še na drug način. Kako se brez škodljivega cepiva, ki vam zaradi 25.000 krat preseženega živega srebra, kot je dovoljeno v pitni vodi, povzroči še mnoge druge bolezni, ne samo gripo, preskočimo nevšečnosti in se veselo gibljemo v  naravi, množice okoli nas pa z robcem, roko pred usti ali vročino v postelji. Najprej se izgonite industrijsko pripravljeni hrani in pijači, ki povzročata oslabitev imunskega sistema. Pijte zelo veliko sveže prečiščene ali prekuhane vode, veliko organske zelenjave in dokazano organskega sadja. Zelo priporočljiva sta česen in ingver. Ne opustite sadje z zelo veliko C in D vitamina, recimo limone ali pa sok pomaranče in zelene. In spoštovanje teh prehrambenih navad z dodatkom veliko gibanja, vam bo preprečilo izjemne zdravstvene težave po prejemu namerno slabe injekcije proti gripi! Pa veselo jesen in zimo brez gripe in prehlada! /virNaturalNews/

Laži in zapor za zdravilno konopljo

Premalo navdušenja nad zeleno

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.11.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.11.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.11.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.11.18

Božo Žabjek

pred 19 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Mafija spet nad nepremičnineSeveda poskuša naša mafijska politika s svojimi marionetnimi vladami že ...
(0)
pred 19 urami
Kaj je javni TV dovoljeno objaviti o Trilaterali
Šele po srečanju svetovnih vrhunskih kriminalcev v hotelu Union je javna TV dobila dovoljenje in avtoriziran ...
(1)
pred 1 dnevi
Trilaterala dokončno prinesla fevdalizem
Danes je najvišje uvrščeno krdelo požrešnih kapitalistov začelo sestanek v Ljubljani, kjer ...
(0)
pred 2 dnevi
Kalifornija požgana po načrtu
Za mnoge bo šok, čeprav za še več njih neverjetno. Razkrito je, da požari v Kaliforniji potekajo po ...
(2)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
5G javna RTVSmo nekoč imeli našo javno televizijo, ki nas je obveščala o dogodkih, za nas koristnih ali ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
V Haagu izpeljali zločinski 5G testPa saj Haaško sodišče ne bremeni zločincev, ki pobijajo živa bitja, ...
(0)
pred 3 dnevi
Letošnja prestolnica NWO je Ljubljana
Prvi mediji se že hvalijo, kako velik dogodek nas čaka, saj bo Ljubljani skrivaj, za zaprtimi vrati od petka do ...
(3)
pred 4 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
NATO, potem NATO, nato Erjavec in nikjer SlovencevSta se srečala dva dolgoletna sovražnika, ki to morata biti, če ...
(0)
pred 4 dnevi
ZDA pobile pol milijona ljudi za zabavo
Ko je prejšnji teden George W.Bush prejel najvišje odlikovanje Liberty za svoja zločinska dela, ki jih je ...
(0)
pred 5 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 5 dnevi
100 letnica konca 1. svetovne vojne čas za novo
Zbrali so se številni gledališki igralci v Parizu, tam, kjer so se že enkrat pred leti, ko so uprizorili ...
(0)
pred 6 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)