Medijski nasilni nadzor možganov

Žival ve kdo in kaj je človek

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.6.17

Spored cirkuških predstav za 23.junij 17

Spored cirkuških predstav za 22.junij 17

Spored cirkuških predstav za 21.junij 17

Spored cirkuških predstav za 20. junij 17

Spored cirkuških predstav za 19.junij 17

Spored cirkuških predstav za 18.junij 17

Slovenija

Lutkovna predstava zaključena, Cerar odstopil

Cerarjev odstop je ena najboljših političnih gledališki predstav in potez od leta 1991, čeprav nam ne bo prav nič koristila. Kajti bitka vrhovnih političnih generalov je že začrtana na podlagi sprejetih bojnih načrtov za naslednjih 5 let, novo ime je praktično  že ne Vladnem tronu in bo delalo škodo kot Cerar ali celo večjo. A pustimo te spletke z volitvami in poglejmo zakulisje, ki v najbolj umazani predvolilni bitki zadnjega četrt stoletja kaže vse svoje veličastne packarije. 2.tir je zgolj zaigrana spletka. V vsakem primeru gre za sicer potreben projekt, a milijoni bodo frčali v davčne oaze, obilnejši kot do sedaj in ne glede na barvo bodoče glavne stranke. Da je razveljavljen prvi referendum ni sicer nič narobe, saj je bilo vse podkupljeno, a so Madžari dosegli svoje in hočejo preko drugega referenduma in nove vlade doseči solastništvo in kasneje tudi odkup te Nemcem zelo pomembne proge za transport iz njihove bodoče Luke. 2. tir je zgolj borba med ekstremno in zmerno desnico, kajti levih na oblasti ni bilo, vse le korporacijske lutke. Zdaj bomo vrgli še nekaj milijonov, da se potrdita 2.tir v nekoliko cenejši izpeljanki in seveda nova vlada. Ki pa bo dokončala celotno razprodajo v rekordnem času. Potem pa odstopu Cerarja dodajte še SVIZovo stavko, ki ga višje plače zdaj, ko je Cerar odstopil, več ne zanimajo, saj imajo člani sindikata očitno več kot dobre plače in morda tudi stavkovne honorarje. So bili samo v Murgelski službi zamenjati vladarja, ker novi, že določeni, ne bo izvajal nobenih napak, ne tistih zaradi neznanja kot do sedaj, ne zaradi možne neubogljivosti do gospodarjev. S stavko so pomagali zamenjati Cerarja, plače so zdaj nepomembne, kar pravzaprav nikoli niti niso bile, vsaj ne v kratkem obdobju. Zahvala jim sledi po končanih volitvah in razglasitvi nove vlade, a tudi takrat le izbranim udeležencem v stavki. Pa še en prijeten drobiž za razmislek, edini drobiž s katerim se strinjam s Cerarjem v celotni njegovi umazani politični poti. Sodišče je sodbo sprejelo tri ure po njegovem zaslišanju!!!?? Tega celo v nepomembnih sojenjih proti navadnim ljudem ne naredijo.  Torej je tudi sodišče odigralo svojo pomembno vlogo pri dokončanju te vlade, sicer med najbolj nesposobnimi vladami od leta 1991. Zato bi že dolgo morali vedeti, da imamo ves birokratski javni sektor izključno za služenje političnim namenom, stranke pa gospodarjem in so zadolžene le za prenos lastništva Slovenije v tuje roke, pri tem pa so vse tri veje oblasti bolezensko odvisne od kapitala, seveda tujega . Zato pa je Pahor tekel na četrto potrditev Angelce za vladarko Nemških lastnikov in so nakladali o gospodarskem zaupanju med državama, ko pa je praktično vse že ena država. Nas bo končno izučila, sicer zelo slabo in naivno izpeljana politična gledališka predstava? Na koncu katere pa si nesposobni 4 letni prevarant dovoli govoriti, da so zaradi njega višje plače, višje pokojnine, več služb in mladih ostajajo. Pač, laganje je odlika politikov.

Sionistični kapital zelo uspešen v Sloveniji

Čeprav je vsebinsko grozljivka kar je izjavil Orožarski Janša pa sem se nasmejal, ker obstaja upanje, da morda njegovi sledilci in še kdo končno dojame kaj in kdo je Janša. »Na koncu bom verjel, da gre tukaj enostavno za nek pritisk Irana, ker Iran je glavni sponzor Hezbolaha, zaradi rabot, ki so se počele skupaj pri pranju milijarde evrov iranskega denarja v letih 2009 in 2010. V njih so nekateri tovariši v Sloveniji zaslužili zelo mastne provizije in zdaj najbrž nekdo terja nekaj uslug.« Potem pa je dodal še bistvo, ki pove o izviru podpore za volitve. Mi Palestincev ne smemo priznati, ker jih podpira Iran, Hezbolah pa ima v statutu napisano, da želijo uničiti Izrael, najbolj pošteno državo na Bližnjem Vzhodu, ki je samo pobijala in kradla Palestincem. Res je sicer tudi politična igrica povezana s priznanjem Palestine, ki jo naše lutke izvajajo pred volitvami, a povedati narodu, da si ljubitelj zločincev je vseeno mnogo več kot priznanje svoje prevarantske duše. Palestina je s pomočjo Angležev od leta 1947 izginila, vsak dan so na njenem nekdanjem ozemlju nasilno mrtvi, tudi otroci, slovenski lažni osamosvojitelj pa to zagovarja. Bil je velik prijatelj Busha, avtorja zrušitve New Yorških dvojčkov, ki so jih zminirali prav Sionisti, za kar so potrebovali skoraj mesec dni. A to ni pomembno, kajti Iran je večja grožnja. Želi napasti Izrael, pomaga Palestincem in preko Slovenije pere denar, ki ne dosega orožarskega pranja. A volitve so tukaj in Sionistični kapital bo vedno podprl kandidate, ki bodo znali širiti laži o njihovi poštenosti. In kaj je bolj pošteno kot ubijati nedolžne ljudi, krasti tvojo lastnino? Če pa to zagovarjaš potem veš, da je zagovornik sposoben enakih dejanj in bo naredil vse, da jih tudi izpelje. Še posebej zdaj, ko bo lahko svojo para vojsko tudi uradno oborožil, da gre nad ljudstvo. In kdo še dvomi, da smo letos v najbolj zločinskih volitvah od prevare leta 1991?

Otoplitev izgovor za nov genocid

Danes je zunaj prijetno pomladansko toplo in tudi zločinskih pilotov ne zebe. Zato niso imeli zavor in so vse dopoldne pogumno zastrupljali Slovenijo. Od kod oni prihajajo jih sploh ni zanimalo. So bili Arabci, Angleži, Francozi, Nemci in še nekaj zločincev, ki sem jih žal zamudil. Genocid je danes nacionalni šport iztrebkov, ki gredo tako radi na solidno plačano delovno mesto morilskega pilota. Je pa razumljivo, da je danes še poseben dan, saj je tudi Arso napovedal jutri začetek dežja in v nedeljo stopnjevanje, torej morajo nametati dovolj strupov, da pade genocidno orožje na tla, na pravo mesto. Med ljudi in v naravno okolje. Ker so pred nami volitve ta genocid sploh ni bil namenjen politikom, saj imajo ti že dolgo oprane možgane z aluminijem in toksičnimi bankovci, tokrat je treba uničiti samo navadne ljudi, ki so imeli namen danes izkoristiti nekaj lepih sončnih ur. Hvala NATU za genocid!

RTV Slo leglo laži

Ukaz pred dnevi, ko je Jordanski princ v službi NWO kot visoki komisar za svetovne laži v OZN, od RTV Slovenija zahteval, da lažejo o Siriji, ima zares močan učunek. Zdaj že skoraj vsak dan lažejo in to tako prozorno, da gre vedno več ljudem na bruhanje, hkrati pa upam, da  vedno manj gledalcev verjame tudi ostalim lažem, ki so namenjene zgolj udobju političnih prevarantov. Vzhodna Gouta je predel v Siriji, kjer že mesece teroristi zadržujejo prebivalce, jim grozijo, jih izsiljujejo, jih pretepajo in celo ubijajo. Vsi posnetki so prirejeni z njihove strani, igralci dobro nagrajeni, neposlušni pa odstranjeni. Edini resnični podatek na lažni RTV je bila številka 400.000, toliko domačinov namreš teroristi zlorabljajo za svoje zločinske namene s katerimi služijo Sionistom. Ženske vozijo z enega na drugi konec mesta v kletkah, medijem pa razlagajo, da zaradi varnosti pred bombnimi napadi Asada. Ko pade bomba poleg kletke ta vedno zadrži smrtonosno eksplozijo in ne poškoduje ujetih, kajne? To je izjemno lep razlog za laži naše javne TV, ki ne zmore in ne sme prebrati niti enega poštenega članka v neodvisnih medijih ali pa vsaj prisluhniti Kanadski novinarki Evi Bartlet, ki je v živo videla teroristične zločine in že velikokrat javno povedala o vseh lažeh. V Vzhodni Gouti deluje kar 7 terorističnih skupin, financirajo jih Savdska Arabija, Izrael, ZDA in Turčija, razlog pa je znan že od začetka Izraelsko Ameriškega napada na Sirijo leta 2011 - Sirija mora postati del Izraela, ki bo lahko črpal vso nafto na Bližnjem Vzhodu. Nekoč smo mislili, da pri nas ne bo nikoli korporacijskih medijev v službi hudiča, medijev kot so BBC, NYT, WP in podobni v lasti Sinoističnih NWO lastnikov, a smo padli najmanj na isto raven gnojnice. Groza tega delovanja je seveda v poneumljanju ljudstva, ki celo večinoma verjame tem lažem, pa se ne vprašajo, zakaj so v vseh osvobojenih delih Sirije ljudje tako navdušeni nad Asadom. Ker ne gledajo RTV Slovenija, le resnico in koristi  ljudji, ki jih prejemajo od Asada in zato preživijo dostojno. Kolikor jim ZDA in Izrael dovolita in ne pobijata kjer uspeta! Sram nas je lahko, da sploh prižgemo TV , kjer je na sporedu RTV Slo! Vsem, ki imate čas in vam angleščina ne predstavlja težave pa priporočam ogled priloženega dokumentarca, dolgega 11 minut, ki govori prav o resnici v Vzhodni Gouti, tisti resnici, ki jo naša javna TV ne sme in noče objaviti!

Prihajajo zelo umazane volilne bitke

Verjetno bomo doživeli najbolj umazano predvolilno bitko od prevare leta 1991, saj se politične stranke zbirajo in usklajujejo na področjih, ki so namenjena zgolj nagajanju ljudstva. Pri tem seveda ne bo izjem, kajti njihov medsebojni dogovor je bil že takrat, da morata levica in desnica uživati plodove te prevare dokler se narod ne zbudi, to pa se v tem stoletju zanesljivo še ne bo zgodilo. Zato se je desnica zbrala, da uskladijo medsebojne načrte za končno prevaro, ki bi jim lahko celo uspela. Prvak med šesterico je seveda oseba pri koritu od leta 1991, ki se odločno zavzema za spoštovanje privatizacije in ureditev sodstva, saj on pri svojih vojaških poslih še vedno ni povsem opran in mora biti o transferjih še vedno tiho. Elita mora biti povsem zaščitena na sodiščih. Tudi Ljubljano je treba raztrgati, pa čeprav jo obvladujejo priseljeni Prekmurci, priseljeni Grosupeljčani in sploh priseljeni neljubljančani. Novi mladeniči v prijateljskih strankah so predvsem zagovarjali, da je čas zamenjave v pokradenih podjetjih, da jih več ne morejo voditi levi pogoltneži ampak jih morajo prenesti na desne pogoltneže, predvsem pa državnih podjetij ne sme biti več, vse je treba pokrasti in predati zasebnikom. Tudi on se zavzema za poštene sodnike, ki bodo sklepe vedno sprejemali na podlagi zunanjih ukazov. Novodobni politik, prav tako z mnogimi obsodbami, ne želi, da bi se zrušil sistem, ki smo ga postavili s prevaro leta 1991, kajti potem bi se lastništvo elite nad celotnim preostankom državnega premoženja lahko zamajalo in celo drobiža tuji gospodarji ne bi več dovolili. Ljudi je treba še naprej peljati na vrvici v sistem, kjer zanje ne bo nobene pravice več, najlepše pa jih zapelješ v smetnjak, če jim nakladaš o dostojnih pokojninah, za katere pa veljaki niso še nikoli nič naredili. In ta diktatura je zanje najlepši primer demokracije, ki s pravicami naroda seveda nima nobene povezave. Najmanjši med njimi je izpostavil kmetijstvo, a ne domače, pač pa korporacijsko, saj proti svojim lastnikom ne sme črno govoriti. Se pa lepo sliši, če kar tako omeniš kmetijstvo poleg otrok, pa hkrati pozabiš povedati, da bodo tudi kmetje morali plačevati celo vodo, poleg GSO semen, zasebnim lastnikom vodnih virov, ki jih desnica notorično zagovarja. In ob koncu še beseda o upokojencih. Spet so se lotili svojih nekdanjim partijskih tovarišev, ki še vedno uživajo pokojnine v narodu zaplenjenih dobrotah, a rešitev oni nočejo, kaj šele pošteno pokojnino za vse, ki so odgarali za državo in nove lastnike. Narod naj si pomaga sam, oni bodo poskrbeli samo za svoje najvišje prisklednike, je pa zvočni učinek lep, ko upokojeci nasedejo. Zaključek leporečja pa je bil namenjen še slovenskemu zunanjemu dolgu, ki je res od leta 1991 poskočil do nerešljive višine, a so nakladači pozabili, da je prvi pomemben skok v nebo spočet ravno v prvi Janševi vladi. Da ne govorimo o lažnivcih, ki prav te dni zavajajo javnost, kako je bila Jugoslavija prezadolžena in v bankrotu, pa je bilo ob načrtovanem razpadu le za 16 milijard dolga, torej manj kot 1000€ na prebivalca, danes pa smo pri 16.000€ na slovenca. A vsak prisklednež mora lagati da mu potem še na drugih področjih verjamejo. Tudi zasebni skok do 75 milijard v davčne oaze  je bil zelo podprt, danes pa ljudi zavajajo in jim odvračajo pogled z ukradenega premoženja tako, da bodo ljudje ohranili sovraštvo drug do drugega, do lažnega nasprotnega političnega pola,  s pomočjo Cerkve in partijcev pa zelo preprosto vodili cel narod in zadržali nakradeno. Dobro jutro, Slovenija.

Ukaz iz OZN na RTV Slo

Je bilo danes predvajano kar so jim gospodarji iz OZN ukazali - predvajali so govor visokega lažnivca v OZN, jordanskega princa Zeid  Rad al Huseina, zadolženega za poročanje pridobljeno s strani vladarjev sveta, torej njegovih Sionističnih šefov. V letu 2017 je naša teroristična organizacija, torej OZN, dosegla podtikanje novic o zločinih Asada, ki trajajo že 7 let, bori pa se nezakonito proti našim in Ameriškim teroristom, predvsem zadnjih nekaj dni v Vzhodni Gouti. Ta je naše zadnje teroristično oporišče, zato bomo lagali na polno, ubogljive RTV po EUropi pa z veseljem, proti simboličnim ugodnostim, objavijo vsako našo laž. Poleg Sirije so kršene ljudske pravice tudi v Jemnu, zato jih Savdijci upravičeno pobijajo, kršene so pravice celo v Avstriji, kjer nočejo sprejeti poslanih migrantov mojih gospodarjev, kar je nedovoljeno. Smo pa zelo ponosni, ker imamo tudi v Sloveniji ponižno služabniško javno hišo, ki se med drugim ukvarja tudi s posredovanjem prodajnih informacij, kar pomeni sicer drobiž v pridobivanju naivnih in zavedenih ljudstev v EU, vendar korak je velik, saj tako ljudje ne bodo dojeli, kako je tudi njihova država polna kratenja človekovih pravic, ko pa jih vsak dan kradejo. A lopove mi podpiramo, ker nam njihovi uslužbenci vedno vračajo zla dela v obliki lažnih informacij. Ja, naj ne pozabim, kršene so tudi človekove pravice v Rusiji, še nikoli pa v Izraelu ali ZDA, kjer je vse na nožu in kri teče pošteno!

Snežni chemtrails poskus v Mariboru

Letošnja zima je bila izjemna priložnost za zločinske znanstvenike, da so preizkusili kako lahko vržejo na zemljo chemtrails sneg. Ker skrbijo za redno oblačnost ljudje niti ne vidijo, še posebej letos, ko je bilo res veliko dokaj normalnega snega, pa v zgodbe tudi ne verjamejo. 23. februarja in 2. marca ste tudi v Mariboru lahko gledali te lepe snežinke, ki z naravo res niso imele nič, so pa izgledale umetniško dodelane. "Pravilne" razmere so dovoljevale, da se dolge, sicer očem zaradi oblakov nevidne črte, spremenijo v snežinke, kot bi jih Salvadore Dali ustvarjal. In strupene sestavine  so objele ves Maribor. Virusi, strupi, težke škodljive kovine, vse to v umetniškem slogu, kar bo imelo še dolgotrajne posledice. Na ljudeh in v naravi, še desetletja. Ker smo tiho, ker je večina skeptikov in celo zaničevalcev takih obvestil. Bolezni pa se stopnjujejo, laži širijo in stopnjujejo z najvišjih lažnih znanstvenih inštitucij, za NATO in vojsko pa bomo dali vedno več. Pa ne za obrambo pred temi okoljskimi zločini, ampak za njihovo ustvarjanje. Hvala prijatelju, ker je te slike posnel v omenjenih dveh dnevih!!

Živeti v sožitju ali sovraštvu?

Žal je sovraštvo zanimivejše od sočutja in ljubezni, pomoči in pogovora v deželi pod Alpami. Zato star pregovor ni iz trte izvit - Slovenec Slovencu Slovenec. Že družine so razpadajoče, bratje in sestre se med seboj sovražijo, ker vedno vsaj ena stran želi vse družinsko premoženje. Pri tem sredstva za izpeljavo niso pomembna, naj bo goljufija, kraja ali sodne prevare. Če pri tem sovraštvu eden od družinskih zlobnežev pozna višje strukture bo dosegel vedno tudi sodno pomoč za svoje prevare, kajti sodišče ne išče resnice ampak mora ugajati "pravi" strani. Da družinsko sovraštvo lahko dozori in rodi strupene sadove, mora tudi država storiti svoje. Pa ne samo sodišča, pomembni so tudi odvetniki, ki čutijo v prihajajoči katastrofi lepe denarce, pa Centri za socialno delo, ki bodo lahko v skrajnem, a njim željenem primeru, prodali nepremičnino, ki je družina ne zna zadržati. Zato se bodo postavili na stran premožnejše zlobe, ker bi se sicer imenovali Center za pomoč nemočnim in revnim. Imeti dementno mati, za katero eden od družinskih članov skrbi nesebično, drugi pa že sedem let ni matere niti poklical, hkrati pa s sodno tožbo zahteva materi odvzem opravilne sposobnosti, je primer, ki sodi res samo še v Slovenijo.  Je bilo premoženje s prevaro preneseno na ignorantsko osebo v tišini in skrivaj že pred leti, kar pa sodišča ne zanima, saj je odvetnik prevaranta v najboljših sodnih povezavah. In kaj narediti, ko te sodišče izigra, ko se mu pravičen sodni postopek zdi izguba časa in slave? Odvetnika za šibkejšo stran ni mogoče najti, razen, če se človek odpove 12 pokojninam. In krona teh kraljevo obarvanih zlorab je podatek, da si vnukinja, ki je tudi vključena v sodnem požrešnem postopku odvzema opravilne sposobnosti, babice brez policijskega spremstva osebe iz CSD sploh ne upa obiskati, oseba iz Centra pa je ponosna na dano pomoč prevarantski osebi. V naši deželi zlobe si osovražen in nespoštovan, če ohraniš fizično zdravje svoje matere celo pri 90-tem letu, kajti šteje samo požrešnost in podlost, sicer bi Slovenija bila častna dežela med poštenimi na tem planetu! Ni sram sodišča, ni sram na papirju delavcev za socialno skrb, odvetniki so tu zaradi denarja, politiki pa, da vse zanetijo do požara! Res pa nimajo zelo težkega dela prav zaradi zgodovinsko dokazane ljubezni na nož med Slovenci!

Borba za lažne novice

Borba med mediji in političnimi strankami se bo stopnjevala do poletja saj je treba dokazati kaj vse bodo naredili pred mikrofonom in na papirju v naslednjih štirih letih. Če bodo spet izvoljeni. Mediji se krešejo tako o Cerarjevi stranki kot o novih možnih vodečih. SMC je ena redkih, ki je ostala na oblasti 4 leta, zato mediji ponavljajo, da je naredila veliko dobrega. A to seveda ne drži, naredila je veliko slabega, sicer podlage za ugibanja ali bo sploh še ostala po naslednjih volitvah niso iz trte izvita. Prav tako ni jasno, zakaj bi že imeli drugega najresnejšega kandidata za zmago, pa ta kandidat celo zares še ni nič naredil. A medijske lažne novice so pač vsaka štiri leta najlepši zapisi, ki jim večina naivno naseda in zato celo na volitve odhaja. Morda jih je celo nekaj, ki bi res kaj naredili, a ti nimajo možnosti pa čeprav bi jih volila polovica, njihovi programi niso v skladu z Bruseljskimi načrti in domačimi strici. Pa narodu lažeš, da bodo upokojeci dobili še mogo večje pokojnine, a upokojenski šef svojih članov niti na proteste ne pokliče. Takšne kot smo jih v preteklem tednu videli v Španiji, kjer je tisoče upokojencev na ulici zahtevalo višje pokojnine. Pa je pri tem treba vedeti, da ima Španec ob polni delovni dobi pokojnino v višini 80% plače, o kateri lahko naši le sanjajo. Res so jih Špancem dvignili le za 0,25%, našim pa kar 3.3%, a kaj, ko je osnova smešno neprimerljiva. Potem se družijo zaporniki in obsojeni s Cerkvijo, kapitalisti z birokrati, stari lažnivci z novimi, partijci v prikritih levih ali desnih strankah, reševalci bolnišnic ali bank za lasten žep. Nekateri se vidijo tudi na obljubah o višji minimalni plači in sociali, boljših plačah v javnem sektorju, ki je pomemben volilec, reševaju vojske, čiščenju javnih medijev in celo povračilu  med 2. svetovno vojno povzročene škode. Tudi Cerkev je aktivna, saj bo vedno več med ljudmi, kjer bo pobirala večje neobdavčene davke za svoje lažne obljube, ki se v tem predvolilnem obdobju pač ne razlikujejo od političnih. In rezultati so že znani, tako o zmagovalcih volitev, ti so določeni in razkriti vedno z javnimi anketami in ne z glasovanjem. Sledi izpolnjevanje obljub, kar še nikoli nismo doživeli. A letos je laganja toliko, da se morda komu celo zalomi in pomotoma uresniči svojo laž, čeprav je zelo majhna možnost. Ampak ljudi to nategovanje ne izuči in predvsem nove ali majhne stranke, ki imajo na papirju celo sprejemljive načrte, nikoli ne naredijo najpomembnejšega dejanja, da bo njihovo govoričenje verodostojno. Pred volitvami bi morali vse svoje načrte overiti pri notarju in vsak član, ki jih krši mora takoj iz stranke, če pa stranka ne naredi nič in spremeni mnenje na posameznem načrtu, bi morala takoj končati svoje delovanje. Šele takrat bo kakšna stranka imela vsaj nekaj podlage za ljudsko zaupanje. Brez tega dejanja pa so vse novice in zaveze brez slabe vesti že v kategoriji lažne novice!

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Če govoriš resnico o zločinskem Monsantu

Če si aktivisti drznejo povedati in razširjati novico o najbolj zločinski prehranski korporaciji Monsanto, potem sledi tožba na New Yorškem sodišču. Na 168 straneh obtožnice bodo zločinci dokazali, da Avaaz laže in širi neresnice o njihovem zdravem smrtonosnem izdelku Round Up, ki vsebuje pretežno glifosat. V tožbi je vključena tudi odločna akcija, ki so jo aktivisti peljali lansko leto, da prodane duše v Bruslju ne bi dovolile podaljšanja licence za ta smretonosni glifosat, ki pa so ga prodani plačanci vseeno podaljšali. Seveda je v obtožnici najbolj nenavadno, da zločinski Monsanto zahteva razkritje osebnih podatkov vseh aktivistov, torej bodo postregli vsakemu Monsanto Novčik plin kar na domu. Imajo pa že naslove in imena vseh, ki so podpisali peticijo Avaaza, torej tudi slovence. Nedopustno je za te zlačince, da hočejo kmetje naravno kmetijstvo, da želijo mnogi kmetje gojiti vse brez Monsantovih strupov. Seveda pa je jedro te vložene tožbe protiukrep zločincev, saj so mnogi kmetje že vložili tožbo zoper njih, ker so zaradi Round upa hudo zboleli, zelo verjetno neozdravljivo. Kmetje pa tudi izgubljajo rodno zemljo, saj po Round upu uspevajo le še GSO poljščine. Ko seštejemo GSO in Round up, oziroma kar glifosat, pa dobimo milijone po celem svetu, ki ne bodo preživeli. Tudi nacistični Bayer tega ne bo dovolil, zato pa je vložil nekaj deset milijard za nakup zločinske korporacije, saj mu je izkušnja v Auschwitzu prinesla zelo veliko spodbude za nadalnje delo pri depopulaciji. Ker tega družno še nista razkrila v prvem delu obtožnice, bosta morda pokazala v nadaljevanju, kaj bodo naredili aktivistom Avaaza na terenu? Morda je bila šolska učna ura v Salisburyju s Sarkinom, le, da je bil on gledališka predstava, Monsanto pa bo vojaško vajo izpeljal v resnici, zares, kot jo pač že leta z glifosatom in GSO! In se boste vprašali na katero stran se bo zelo verjetno postavilo New Yorško sodišče? Na isto kot slovenska! In na koncu dodajte še angleško kratko zgodbo. Naredili so veliko kmetijo, kjer ni delavcev, le še brezpilotna letala, ki špricajo in roboti, ki delajo med strupenimi izdelki! /virDailySheeple/

Ruski veleposlanik v Londonu - lažete kot psi

Resda je veleposlanik Rusije Jakovenko to povedal med vrsticami, a njegova izjava je tako nazorna, da bi tudi naši mediji lahko nehali lagati. Obtožbe za atentat na dvojnega vohuna Skripala z bojnim strupenim Ruskim plinom je čista izmišljotina. Le zakaj potem Rusi ne morejo dobiti nobenega labratorijskega izvida, ko pa Mayeva odločno trdi, da je to delo Rusov? Zakaj noben medij še ni objavil slike Skripala v kakšnem stanju je trenutno, kje je, je sploh živ ali pa se celo sploh ni nič zgodilo. Nobenih dokazov ni v javnosti, niti za Angleške medije ne. Angleži tudi odločno preprečujejo Rusom kakršenkoli stik z zdravniki v tem primeru, nobenih zdravstvenih ugotovitev ne morejo dobiti, vse izjave so v slogu zgodilo se je, vi pa verjemite na prvo besedo, mi smo kralji lažnih izjav. Nedopustno je tudi, da ne morejo dobiti podatkov o Ruski državljanki, to je hčeri Skripala, za katero tudi trdijo, da je žrtev plinskega napada, pa bi to že po mednarodnem pravu morali angleži posredovati. Da za Skripala ne dajo je razumljivo, saj je celo po Angleških navedbah sodelavec angleških vohunskih služb, bil pa je polkovnik Ruske državne obveščevalne službe, zdaj pa ga Krvava Kraljevina obravnava kot Angleškega državljana. So ga pač kupili in zelo očitno bi ta primer radi izkoristili za namene, kot so jih Američani po lažnem seszutju dvojčkov v New Yorku za napad na Afganistan. Mogoče pa ljudje počasi dojamejo, da so bili Angleži med glavnimi tvorci 2. svetovne vojne in ne Nemci, čeprav so ti morali po ukazi klati? Churchill is back!/virNSP/

Theresa May z 10-imi bojnimi jadrnicami proti Rusiji

NATO na željo Krvave Kraljevine opravlja vojaške provokacije skozi vajo Dynamic Manta 2018, za katero je Mayeva poslala najsodobnejše bojne jadrnice, ki bodo zelo prestrašile Ruse. Polne plina bodo jadrnice pokazale, kako je dokazano, da ga je njim pripeljal Putin, ki je tega očitno sposoben pripeljati tudi v Buckingham. Komiki, ki so tudi v Krvavi Kraljevini vstopili v politiko, nekakšni Borisi, zdaj peljejo poleg jadrnic še izjemno reklamno akcijo za orožje, kajti, če grožnje ne bodo zalegle bi lahko Rusija še letos prevzela celoten trg hrane za EUropo, saj je po uvedbi sankcij postala največji vetovni vrtnar. A vrnimo se k jadrnicam, kajti NATO in Zahodni lažnivi mediji so preskočili informacijo, da je Rusija izpeljala ne dolgo tega poskusno vajo na Ameriški obali. V tej akciji je sodelovala njihova najsodobnejša atomska podmornica, ki pa jo noben Ameriški radar ni zaznal, saj je ne more. In kaj to pomeni? Bodi glasen, provociraj, grozi in konec je s tabo, če nimaš nič v glavi in ti je cilj zgolj ugajati Rothschildom. In kdo vse to počne? ZDA, VB, Francija z Rothschildovim bankirjem, Nemčija in danes celo Poljska. Ja, za te bedake je sveta izjava Američanov, da je treba Rusijo napasti, ker vseskozi krši mednarodno pravo in ogroža suverenost vseh držav na tem Zahodnem delu planeta. Uboščki, a plačali bomo tudi vsi, ki vemo za kakšno prevaro gre ali pa nas ta niti ne zanima! Američani pa so pred desetletji nesebično reševali Vietnam in krvavo pobili tisoče nedolžnih!/ virNSP, RT/

Izrael načrtuje povečanje ukradene zemlje za 700%

Že dolgih 25 let tudi uradno obstajajo načrti Velikega Izraela, saj je že nekdanji predsednik Ben Gurion rekel: "Angleži so nam srčno zarisali današnji Izrael ali, če hočete nasilno zmanjšali Palestino. Toda mi imamo že nove zemljevide, 700 krat večje, Izrael mora segati od Nila do Evfrata" Pred tem pa je že bil začrtan plan Oden Yinon, kako uničiti Arabske države po Balkanskem načrtu. Države razrušiti, narediti veliko majhnih nepomembnih poslušnih, večino ozemlja pa podrediti Izraelu. Poleg vseh sosednjih arabskih držav je načrt obsegal tudi Irak, Sirijo, Egipt in Libanon, v nadaljevanju še Pakistan, Iran /kar že danes lahko nazorno občutimo/, Somalijo in celo Turčijo, na koncu pa še celotno Severno Afriko od Libije do Sudana. Izpolnjevanje načrta je bilo sila preprosto zasnovano - izgnati arabske prebivalce v EUropo, kjer se bodo razširili in jo zasegli, njihovo ozemlje pa bo ostalo prazno in na voljo Velikemu Izraelu. Zato milijoni migrantov že izpolnjujejo načrt, seveda ob pomoči ZDA in VB, držav, ki jim mir na tem planetu in sodelovanje na temelju enakopravnosti vseh nikakor ne znese. Predvsem Američani so za Sionistične okupatorje zelo pomembni, tudi in predvsem zaradi obsežne vojaške zločinske ekipe, zato je državni sekretar Tillerson dobil Trumpovo brco v zadnjico, ker ni izpolnjeval vseh teh ukazov iz Tel Aviva. Veliki Izrael je prednostna naloga in nihče se temu ne sme upreti, tako družina Rothschild. Da gre vse celo še bolj narobe, kot je zgolj ustvarjanje Velikega Izraela z migranti, nazorno pove uvedba Trumpovih carin za EUropsko jeklo in zdaj še na EUropske avtomobile, tudi po načrtu Sionistov. Hkrati pa bedaste velesile te EUrope skupno obsojajo Rusijo za njihov, angleški zrežiran plinski napad  MI5 in MI6 Ruskega dvojnega agenta Skarpina. Ob tem je smeh vzbujajoč podatek, da je Skarpin še vedno živ, pa je bil po navedbah Zahodnih lažnivcev napaden z 10x bolj strupenim plinom, kot so ga do zdaj poznali, torej bi ob napadu že moral izdihniti. Pa tem EUropskim idiotom po uvedbi novih carin sploh ne ostaja kaj drugega kot sodelovanje z Rusijo, a plačani voditelji v službi elitnih zločincev morajo ubogati Trumpa, torej Tel Aviv, torej Rothschildovo družino in zanetiti gospodarsko vojno, pa še kakšno z Rusijo. Zanimivo je tudi, za vse polne upanja /kar ni nič narobe/ da je Tillerson dobil nogo tudi zato, ker je podpiral zbliževanje obeh  Korej. /virControversialTruth/

Anglija bi po naročilu bojkotirala še FIFA 2018 v Rusiji

Zahodni zločinci tokrat vodeni za medije s Thereso May so šli v lažni gledališki predstavi zastrupitve dvojnega agenta še korak dlje. Zdaj primerjajo letošnje Svetovno nogometno prvenstvo v Rusiji z Olimpijskimi igrami v Berlinu, nacistično predstavo, saj so zanje tudi Rusi zelo domači pri uporabi strupenih plinov in so po telefonu pomagali Mayevi zastrupiti izbrano žrtev za najmanj hladno vojno. Mečejo medijske bombe, pa niti preiskave še niso začeli za ugotavljanje dogodka, ki ga podtikajo Rusom. Angleži so že odločni, da je treba to nacistično nogometno prvenstvo bojkotirati, kajti, če so Rusi zastrupili njihovega agenta bodo tudi angleške nogometaše. To Boris Johnson, minister za zunanje laganje Krvave Kraljevine pove javno in ga sploh ni sram, da ima Rusko ime. So šli Angleži tako globoko v podtikanje in provociranje, da so preko nemškega medija Bild že pozvali Mercedez in Adidas, naj takoj umakneta sponzoriranje tega prvvenstva, saj jih mora biti sram že za svoje enako podpiranje Olimpjskih nacističnih iger v Berlinu leta 1936. Medijski velikan nemški Bild ima sicer v tej gledališki predstavi pomembno vlogo, saj  bodo reklamni vložki za medij mnogo večji na podlagi teh ogabnih laži. Hudič pa je stopil sočasno še v zelo čudne čevlje, kajti nekateri drugi Angleški mediji /recimo Telegraph/ te dni javno razkrivajo, da vse poti Skripalovega strupenega dejanja vodijo do neke zelo znane in na tem področju zečlo domače osebe - Killary Clinton. Skripal je bil namreč zelo povezan z lažnimi podtikanji  umazanih dokumentov v predvolilni Ameriški bitki, ki naj bi uničila Trumpa. Ker se je gospa Killary ustrašila, da bi zdaj kaj ušlo v javnost pa je naredila kar je morala, kot je že v Libiji proti Gadafiju in še mnogim. In uradna reakcija Ruskega zunanjega ministrstva? Anglija se nikakor ne more sprijazniti z odločitvijo FIFA, ki je nam dodelila letošnje svetovno prvenstvo. Zato so pripravljeni preko Mayeve in Johnsona ustvarjati še tako podla podtikanja! In obeh nič ne skrbijo možne posledice na svetovnem prizorišču, ne nogometnem! /virNSP/

Korporacije upravljajo tudi Ekvador

Še ne tako dolgo je bil Ekvador posebnost med Južno Ameriškimi državami saj so imeli staroselci kar nekaj besede v vsakdanjem življenju. A to je za umazane španske priseljence, ki že stoletja nasilno vodijo državo, postalo nepomembno, ko so dobili zahteve iz svetovnih korporacij. Njihov deževni pragozd je pač bogat z rudami, zato so že dovolili Kitajcem Avstralcem, Kanadčanom in Čilu kot glavnim, da lahko z njihovim dovoljenjem uničijo 1.7 milijona hektarov tega gozda. Pri tem je treba vedeti, da je Ekvadorski deževni pragozd večji od Brazilskega in raznovrstnejši po živalskih in ratlinskih vsebinah od celotnih ZDA. In tam še vedno živijo mnogi staroselci, ki jim je to edino bivališče, pa še zelo naravno. Ampak med glavnimi bogastvi sta zlato in baker, kar staroselci ne smejo imeti zase, celo vlada ne. Seveda je to samo začetek in skozi leta Ekvador gozda ne bo imel več, svet pa dobavitelja kisika. Korporacije, ki jih naši politični bebci tako zagovarjajo in kličejo po dokončnem globalnem gospodarstvu, torej vse v rokah peščice, že dolgo obvladujejo skoraj vse države tega sveta, kar ni nobeno presenečenje. Grozljivka je nezavedanje ljudstev, ki to svojim pokvarjencem dovolijo, pa seveda nismo nobena izjema. In narava je danes namenjena zgolj kapitalu, tudi ZDA so pred tem, da dovolijo uničenje Grand Canyona, eno svetovnih naravnih čudes, saj je v teku postopek za koncesijo korporaciji, ki bi tam kopala uran. Za nove atomske bombe! /virNationofChange/ 

Ena svetovna vlada

Izrael načrtuje povečanje ukradene zemlje za 700%

Bo Angležem uspela vojna z Rusijo?

Rothschildi v naslednjih 200 bančnih let

Rothschildov imperij je poskrbel, da se njihov bančni svetovni rop lahko nemoteno nadaljuje, saj so svojega šefa Davida pri 75 letih zamenjali z mlajšim požeruhom, njegovim 37 letnim sinom Alexandrom. 200 let je prelomnica, ki jo morajo svetovni vladarji podvojiti, zato pa imajo v lasti dolgov za tri leta celotne svetovne proizvodnje, kar pomeni, da so na računalnikih roboti dan in noč. Oni delajo nič, razen političnih splet, pa krasno uživajo v lastnini skoraj celega sveta. Na vsakih volitvah so prisotni, povsod izberejo svojega človeka, vse pa vržejo na Ruse, čeprav so tudi oktobrsko revolucijo ini financirali. So pomagali, da bi Killary prevzela Trumpovo mesto, so v Franciji zaposlili svojega nekdanjega uslužbenca Macrona, ki je pomagal zločiskemu Nestleju z izdatnimi krediti narediti svetovno smrtonosno kombinacijo s Pfizerjem. Kot izjemen pianist s financami jim je zagotovil kar 12 milijard za nakup. In zdaj bo služil namenu propada denarnega sistema kot ga poznamo, saj je ta načrtovana šala, ki kroži po svetu v letu 2016 prinesla Rothschildom kar 15 % večji zaslužek in lastništvo v vsem, kar si sploh ne moremo zamisliti. In ne pozabimo, da so od leta 1913 lastniki Ameriške Zvezne banke, posledično skoraj vseh bank na svetu, tudi nekoč Jazbečeve in so pred meseci celo priznali, da so bili glavni igralci leta 1917 v Balfourjevi deklaraciji za ustanovitev zločinskega Izraela. Dežele njihovih bratrancev, Sionistov. Zato je jasno, da le odstranitev te zločinske, kot podgane razmnožene družine, ostaja edina možnost, sicer je z nami konec kot svobodnimi ljudmi! /virFreeThoughtPoject/

Guterres zgolj v službi NWO

Žal še vedno mnogi naivno mislijo, kako so Združeni narodi tukaj, da ohranjajo mir in vzpodbujajo sožitje med narodi. Velika prevara, ki prikriva žalostno resnico, da so OZN, torej tudi sedanji sekretar Guterres na svojem položaju le, da ščitijo Sionistične gospodarje in njihov svetovni kapital kakor ozemeljsko požrešnost. Prav govori Guterresa povedo vse o njegovi nalogi, govorom pa dodajmo Modre čelade in kri je razmetana povsod, kje želijo gospodarji. Le, da uradno, za fotografe, Guterres za njimi čisti krvave potoke. Besede o Iraku so nazorne, nič o zločincih iz ZDA, ki že leta pobijajo nedolžne, nič o Sionističnii teroristični brigadi ISIS in njihovih etničnih nalogah in nič o svetovnih gospodarjih NWO. Za Guterresa je pomembno, da brez besede ZDA aliNWO razloži napredek v Iraku. Le kdo ga pelje v krvavo smer in zakaj? Povsem enak je njegov besedni odnos do Izraela in zločinov proti Palestini. Niti ene besede, niti enega zločinskega razkritja o pobijanju skozi desetletja. Za Guterresa je Izrael ena najbolj demokratičnih držav, sposobna ugajati mu s krvavim denarjem. Tudi pred dobrim tednom na Mirovnem srečanju v Minhnu ni znal uporabiti besed ZDA NWO zločinci, pač pa le atomsko grožnjo, ki že leta prihaja izključno iz Severne Koreje. Njihovo atomsko orožje je danes edina grožnja našemu planetu in, če ne bi bilo Izraela in ZDA, pa njegove majhnosti v obeh pomenih besede, bi vojna že tekla. A jih je še vedno malce strah, da tudi k njim kaj ne pade. In potem v njegove čevlje v času, ko je na hlapčevskih predavanjih vstopi nova voditeljica Odbora za človekove pravice, hlapčevska banana država Slovenija, ki se bo zdaj borila za človekove pravice Američanov, Sionistov in Guterresa po vsem svetu. Vendar ne proti plačilu, ampak v zameno, da smo sploh še živi! /virClarityPress/

Merklova stopnjuje migrantsko nasilje

Čudovito orožje so ti pripeljani migranti za elito, pa naj bo za ubijanje Nemcev ali širjenje sovraštva. Merklova je ponosna, da je soavtorica migrantske okupacije in nasilja v Nemčiji, ki se je zdelo, da bo z novimi volitvami prenehalo. A letos gredo stvari krvavo naprej. Ženske že nekaj časa protestirajo po brutalnem uboju 15 letne Mije s strani Afganistanskega migranta. Prejšnji mesec jo je z nožem zabodel do smrti v javni drogeriji. In potem so šle zavedne in odločne ženske na cesto, dovolj jim je hinavske prodane duše, ki ji migranti ne želijo dati niti lastnega orgazma. Seveda je politična pokvarjena združba  poklicala na pomoč lažno Antifa organizacijo, ki se bori zgolj za svoj denar in ti lažnivci so takoj označili borbene ženske za nacistke. A kljub tem političnim podtikanjem je vedno več žensk na cestah, celo vedno več moških sem jim  pridružuje  in zahtevajo konec migrantskih priseljevanj in zločinov. Če želi, gre Merklova lahko živeti v njihovo deželo, katerokoli že od kjer so pripeljani. A da je gospa kot najhujša prostitutka v službi NWO, torej Soroša, pove tudi njena izjava Hrvatom - Nobenih sredstev ne boste dobili iz EU, če ne boste začeli gostoljubno sprejemati migrantov /da vas zamenjajo in ustvarijo vsaj nekaj porodov/. Ženska že dolgo nima razčiščenih nobenih pojmovanj tega sveta, žal ji očka tega nikoli ni vbrizgal, zato ima pač Sionistične gene v sebi, ki ji še kako prav pridejo za uničenje tako Nemčije kot EU. /virNSP/

Za smrt izbiramo psihiatrijo, politiko ali NWO

Po množičnih režiranih pobojih po ameriških šolah so vzniknila številna tudi pozitivna razmišljanja in nekateri skušajo ozavestiti naivna ljudstva po celem svetu. Amerika kot leglo svetovnega zla ima tukaj glavna hlapčevska orodja v svojih rokah in že svoje lastno prebivlastvo poneumlja in uničuje od malih nog. Več kot milijon mlajših od 6 let je že trajno na psihiatričnih bombah, ki peljejo zgolj v nasilje in zelo zgodnjo smrt. In ta Ameriška avtocesta ima vedno odprte hkrati 3 izhode,ki jih lahko za našo smrt izbirate celo sami. Neposlušne vas bodo preusmerjali na psihiatrijo, naivne na izhod politika, kjer se bodo iz vas norčevali zelo dolgo, dokler ne izgubite vsega razums in premoženja in zadnja izbira izhoda je NWO, A tam smo itak že skoraj vsi, saj se množice še vedno nočejo zavedati, kako nas peščica zločincev vodi v Papeževo in Gatesovo misijo - pol milijarde nas je dovolj za cel svet. Morda sta prekrasen primer v tem trenutku Italija in Pjongčang. V Italiji so naslednjo nedeljo volitve, zato je treba narod razdeliti in poteptati z valjarjem, da ne bi slučajno mislili s svojo glavo. Lažni levičarji so na cestah in zaljubljeno branijo poslane jim migrante, fašisti so na zborovanjih, da pokažejo Italijanom, kako je sovraštvo med seboj najleše zdravilo za Mussolinijeve potomce. Tistih nekaj, ki se upirajo nasilnemu cepljenju in hočejo izvedeti pred volitvami ali so kandidati pošteni ali zgolj prikriti izdajalski zločinci, pa ne pridejo do medijev. Lahko samo v svojem krogu zbirajo podpisnike, Bruselj in Rim pa se jim smejita, skupaj s Cerarjem. Zanje je zločin s cepljenjem ukazana naloga. Ali pa Pjongčang, kjer Rusom niso dovolili njihove zastave in celo njihovega imena države, ker so imeli podtaknjen doping s katerim so prikrili Ameriške bombe. Mnenje NWO je tudi v športu glavno in edino. Na zaključni slovesnosti so naši Ameriški poročevalski hlapci na naši Ameriški javni TV celo CIA zaprosili  za podatke o napadih Severne na Južno Korejo, da bodo med nakladanjem ob prenosu imeli strokovno podlago za komentarje in bodo lahko metali ameriško sovraštvo med slovensko ljudstvo na področjih, kjer mediji ne dovolijo resnice in zdrave pameti. So Severni Korejci bombardirali Južno Korejsko ladjo, kar je najlepši del Iluminatske predstave ob koncu psihiatričnega gledališča. Škoda, ker ljudstva tako množično vstopajo na to avtocesto, seveda povsem nadzorovano, kjer jim predčasnega izhoda več ne dovolijo. Pa tako pomembno bi bilo celo hoditi po poti svobode in neodvisnosti, brez lažnih pogodb, poročil ali glasovanj kot leta 1991 pri nas! Morali bi dokončno zavreči vse podtaknjene farmacevtske psihiatrične bombe, vsa politična podtikanja skreganosti in reči naše je naše in nihče nam ne bo več kradel. 

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Želijo Maribor spremeniti v Švedsko?

Naša vojska na Ameriškem Počku razočarala NATO

Slovenski politični šport št.1

Vrnite kar ste narodu ukradli

SDH zadolžena za ropanje države

Nov korak v nepovratno luknjo

Hrana, zdravje, narava

Če govoriš resnico o zločinskem Monsantu

Konoplja zdravi, zato je prepovedana

Korporacije upravljajo tudi Ekvador

Še ne tako dolgo je bil Ekvador posebnost med Južno Ameriškimi državami saj so imeli staroselci kar nekaj besede v vsakdanjem življenju. A to je za umazane španske priseljence, ki že stoletja nasilno vodijo državo, postalo nepomembno, ko so dobili zahteve iz svetovnih korporacij. Njihov deževni pragozd je pač bogat z rudami, zato so že dovolili Kitajcem Avstralcem, Kanadčanom in Čilu kot glavnim, da lahko z njihovim dovoljenjem uničijo 1.7 milijona hektarov tega gozda. Pri tem je treba vedeti, da je Ekvadorski deževni pragozd večji od Brazilskega in raznovrstnejši po živalskih in ratlinskih vsebinah od celotnih ZDA. In tam še vedno živijo mnogi staroselci, ki jim je to edino bivališče, pa še zelo naravno. Ampak med glavnimi bogastvi sta zlato in baker, kar staroselci ne smejo imeti zase, celo vlada ne. Seveda je to samo začetek in skozi leta Ekvador gozda ne bo imel več, svet pa dobavitelja kisika. Korporacije, ki jih naši politični bebci tako zagovarjajo in kličejo po dokončnem globalnem gospodarstvu, torej vse v rokah peščice, že dolgo obvladujejo skoraj vse države tega sveta, kar ni nobeno presenečenje. Grozljivka je nezavedanje ljudstev, ki to svojim pokvarjencem dovolijo, pa seveda nismo nobena izjema. In narava je danes namenjena zgolj kapitalu, tudi ZDA so pred tem, da dovolijo uničenje Grand Canyona, eno svetovnih naravnih čudes, saj je v teku postopek za koncesijo korporaciji, ki bi tam kopala uran. Za nove atomske bombe! /virNationofChange/ 

Iz laboratorijev prihaja Bolezen X

Znanstveniki na plačilnih listah farmacevtov in Svetovne zdravstvene organizacije /WHO/ že opozarjajo na prihajajočo epidemijo nove hude Bolezni X. Ob ustvarjanju te bolezni še niso vedeli v kakšni smeri bodo šli učinki, razen smrtonosnosti, zato so ji za zdaj dali neopredeljeno ime Bolezen X. Ker laboratorijskih poskusov pred prenosom na množice ne smejo točno opisati, so do zdaj povedali le, da bo mnogo hujša od Zike, torej podobno ustvarjene v labratorijih s katero so se izživljali zločinsko v Braziliji. Čeprav uradno še ni dokaznih rezultatov je WHO novo bolezen že uvrstila na seznam najbolj smrtonosnih bolezni, potem veste, kakšen zločinski laboratorij bodo mnogi deli našega planeta v naslednjih mesecih. Vse skladno z izjavami Papeža - 6 milijard nas je preveč. Seveda nihče ne ve kaj povzroča to bolezen, ker ne vedo kakšne kemikalije in viruse so vnesli v celice, zato tudi nihče še ne ve, kako jo bodo zdravili. In to je najhujše orožje, ki ga vržejo med ljudstva, bolezen začne smrtonosno pot, za zdravilo pa vedo samo izumitelji in njihovi naročniki. Torej res zelo ozek krog. In kako bo bolezen najhitreje dosegla svoj cilj? Po že ustaljenih poteh - chemtrailsi, zastrupljanje vodnih virov javnih vodovodov, škropljenje polj, cepljena. Kako resno lahko vzamemo ta Auschwitz pove izjava soustvarjalca in člana WHO, Norvežana   John-Arne Rottingena - Bolezen X je nekaj česar ljudstva na Zemlji še niso nikoli doživela. Pa bolezni uradno še ni zunaj. V Siriji so že vrgli nekaj krvavih bomb in tam že delajo poskuse ali se je bolezen prijela. Prvi raziskovalci so že potrdili, da naj bi bil virus bolezni vnesen tudi v strupen plin s katerim so Angleži prejšnji teden hoteli vpeljati predvojno stanje z Rusijo in so plin vrgli na nekdanjega dvojnega Ruskega vohuna Skripala. Ja, prenaseljenost planeta je ogromna za elito, zato bodo vpeljali prenose bolezni tudi preko turističnih potovanj in prevoza globalnega trgovskega blaga med kontinenti, da ne bo vse izgledalo zločinsko namerno. Začetek bo v neki deželi kot Zika v Braziliji, ki sicer ni uspela po pričakovanjih, potem pa bodo bolezen izvažali. Ti svetovni zločinci že govorijo 33 milijonih mrtvih v pol leta in še krutejših posledicah, kot jih je pustila Španska gipa. In zanimivo, da so tudi za Špansko gripo vse vedeli vnaprej in so tvorci izjavljali celo - smo 100% prepičani, da se bo zgodil masaker. In se je!!! /virA SheepnoMore/

Slaba novica za zlizane okoljevarstvenike

Ena najbolj priznanih in kontroverznih svetovnih raziskovalk Severnih medvedov, Susan Crockford, je po temeljiti raziskavi poslala sporočilo ekipi Al Gorea, njegovim plačanim okoljevarstvenikom in ogabnim medijem, ki obvladujejo svetovne laži. Severni medvedje so kljub vašim lažem o izginjanju Severnega pola v izjemno dobri kondiciji, plavajo, se hranijo in se celo množično razmnožujejo. So pač navajeni na spremembe temperatur skozi desetletja,  zato pač primerno temu ustvarjajo svoje življenje. Drži, da je povprečna teža severnega medveda rahlo, a res rahlo padla, vendar to ne vpliva na njihovo zdravje, preživetje in reprodukcijo. So se v zadnjih 13 letih črede celo povečale, pa čeprav so javnosti lažni strokovnjaki grozili z njihovim izumrtjem zaradi topljenja polov. Lansko leto recimo, ko se je količina ledu malce povečala, je to za polarne medvede bilo povsem ugodno. Hudo je, ko za nove davke uvajaš laži, narava pa dela v korist živali, ki se uspešno borijo na mnogih področjih tudi proti zločinskemu človeku. Napoved je bila, da se bodo polarni medvedje morali začeti pariti z grizliji, da bodo sploh preživeli, pa so se morda nekajkrat zgolj na daljavo srečali. Tudi sicer plačanci širijo laži, ki naj bi potočile solze javnosti, češ, kako se borijo, da bi kljub segrevanju planeta medvedje preživeli in so vedno iskali kakšen primer enega od medvedov, ki je zašel v težave. Kot na mnogih lažno znanstvenih področjih je tudi zoologija polarnih medvedov danes zgolj v službi lažne elite, ki mora zaradi svojih denarnih koristi lagati o segrevanju našega planeta. Potem pa se vključijo še najnižji hlapčki, znani kot ARSO v Sloveniji, kjer so polarni medvedi izumrli ravno zaradi izjemnega pregrevanja v zadnjih 50 letih, kajne? Zdaj morajo polarni medvedje tudi sicer izumreti, da davek na toplogredne pline ne umre prej, a kaj, ko narava hudi nagaja v obratni smeri!/virBreitbart/

Farmacevti oproščeni zločinov

Dežela hudičevih ustvarjalcev inovativnih zločinov je že dolgo zgled številnim neumnim državam na našem planetu in razkritje nedovoljenega oskrbovanja farmacevtov z zaupnimi družinskimi podatki podaki je le še en korak k obvladovanju ljudstva z lažnimi zdravili. Organizacije so prodajale infromacije farmacevtom kateri starši imajo prevelik holesterol, da so farmacevti lahko na svoj podli način hranili s poskusnimi tabletami tudi njihove otroke, ki pri bolezni niso imeli nič. Kot laboratorijske podgane in farmacevti so samo v tem primeru porabili 40 milijonov za pridobivanje nelegalnih informacij. So enega v verigi teh državnih zdravniških vohunov sicer poslali na sodišče in ga celo obsodili na eno leto, a je zadeva že v postopku spremembe sodbe v pogojno. Pred tem je nek zdravnik zaradi uspešnega zdravljenja svojih bolnikov s konopljo z lastnega vrta dobil 18 let in bo v ječi prej umrl kot pa oproščen. Takrat je bila zgodba nepojmljiva še z enega sodnega vidika, ker je policaj za dokazano pedofilijo v istem času prejel kazen le treh let. Farmacveti pa so na podlagi nasilnega hranjenja otrok z zdravili, ki niso imeli nobenih pozitivnih učinkov in celo nobene potrebe po nasilnem hranjenju otrok z njimi dobili uradno potrdilo za to novo povsem nepotrebno zdravilo. Vse njihovo delovanje je temeljilo na nezakonitem pridobivanju osebnih podatkov, doktorjevo srčno zdravljenje z uspešnimi rezultati pa je za to deželo zločin. Pa saj nismo tako daleč od njih, kajti vsak zločin preko luže hitro pride k nam kot spodbuda za naše boljše življenje. /virNaturalBlaze/

BayerMonsanto pred EU potrditvijo

Psihiatrija razčloveči, onesposobi in ubije!

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.3.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.3.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.3.18

Slovenski in svetovni politični hlev 15.3.18

Božo Žabjek

pred 5 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Iz laboratorijev prihaja Bolezen XZnanstveniki na plačilnih listah farmacevtov in Svetovne zdravstvene organizacije ...
(0)
pred 6 urami
Če govoriš resnico o zločinskem Monsantu
Če si aktivisti drznejo povedati in razširjati novico o najbolj zločinski prehranski korporaciji Monsanto, ...
(1)
pred 1 dnevi
Ruski veleposlanik v Londonu - lažete kot psi
Resda je veleposlanik Rusije Jakovenko to povedal med vrsticami, a njegova izjava je tako nazorna, da bi tudi ...
(0)
pred 1 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Trump pošten v odvisnosti od zneska dolarjevZadnje dni poteka huda borba v Ameriškem Kongresu, saj Trump ...
(0)
pred 1 dnevi
Konoplja zdravi, zato je prepovedana
Že leta 1974 so znanstveniki tudi uradno potrdili, da sestavina iz konoplje THC zdravi rakave tumorje v glavi, potem, ...
(0)
pred 2 dnevi
Theresa May z 10-imi bojnimi jadrnicami proti ...
NATO na željo Krvave Kraljevine opravlja vojaške provokacije skozi vajo Dynamic Manta 2018, za katero je Mayeva ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
RTV Slo leglo lažiUkaz pred dnevi, ko je Jordanski princ v službi NWO kot visoki komisar za svetovne laži v OZN, od ...
(0)
pred 2 dnevi
Izrael načrtuje povečanje ukradene zemlje za ...
Že dolgih 25 let tudi uradno obstajajo načrti Velikega Izraela, saj je že nekdanji predsednik Ben Gurion rekel: ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev 15.3.18
Prihajajo zelo umazane volilne bitkeVerjetno bomo doživeli najbolj umazano predvolilno bitko od prevare leta 1991, saj ...
(0)
pred 4 dnevi
Lutkovna predstava zaključena, Cerar odstopil
Cerarjev odstop je ena najboljših političnih gledališki predstav in potez od leta 1991, čeprav nam ne bo ...
(0)
pred 4 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Vrhunski filmski studio Belih ČeladŽe pred vstopom v glavni studio, kjer snemajo reklamne spote Belih čelad za ...
(0)
pred 4 dnevi
Anglija bi po naročilu bojkotirala še FIFA 2018 ...
Zahodni zločinci tokrat vodeni za medije s Thereso May so šli v lažni gledališki predstavi zastrupitve ...
(0)