Spored cirkuških predstav za 23.junij 17

Spored cirkuških predstav za 22.junij 17

Spored cirkuških predstav za 21.junij 17

Spored cirkuških predstav za 20. junij 17

Spored cirkuških predstav za 19.junij 17

Spored cirkuških predstav za 18.junij 17

Spored cirkuških predstav za 17.junij 17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.6.17

Spored cirkuških predstav za 16. junij 17

Slovenija

Trilaterala nad Državnim tožilstvom

Okrožno državno tožilstvo je zavrnilo ovadbo zoper Bobinca iz Gorenja, ker je pravočasno predložil dokument, da je član Rockefellerjeve Trilaterale, torej organizacije 300 vplivnih takoj pod NWO.  S tem so preprečili tožbo Brzezinskega proti naši državi, ker bi si  upala dotakniti nedotakljive. 

Arbitraža z Vatikanom?

Jutri izvemo kdo je bil v svoji primitivnosti uspešnejši. Arbitraža na osnovi poštenosti, Hrvaškega ali Slovenskega denarja? A je škoda ugibati, ko pa že politične komike vidiš kakšne neumnosti počnejo. Hrvatje po genih primitivni in jih sodba ne zanima in je ne bodo spoštovali. Naši živčni kot pes, saj ne vedo ali so dovolj naredili pri denarnih prijateljih, da se obrnejo na našo stran. Tisti, ki ima zares veliko moč je neverjetno tiho. Vatikan! Pa ne, da ga izid ne zanima ali , da se ne zna opredeliti katera rešitev je najbolj poštena. Kdor je več obljubil, tako ozemlja kot denarja za črnosrajčnike je njihov zmagovalec. A tega ne bodo povedali pred sodniki, naj oni pokažejo s prstom na darežljivejšo stran, kajti v današnjih časih pričakovati sodno odločitev na poštenih osnovah, na resničnih dokazih je iluzija. Le zakaj bi naši hlapčki tako množično obiskovali Vatikan, če bi verjeli v pošteno sodišče? Bolj verjetno je, da bo zmagovalka morala preko sodišča v Vatikanu po sprejeti arbitražni sodbi usklajevati še mejo z Vatikanom. Glede na pisne zaveze pred četrtkom, torej jutrišnjim dnem!

Dvoličnost ob enakih tragedijah

Kakšna dvoličnost, ko sedem ovac pogrize medved, ki zgolj brani svoje ozemlje pred nasilnim in požrešnim človekom, so mediji polni. Ko ta isti človek ali državljan ostane obglavljen, ne dobesedno, pa vsi molčijo. So lahko reveži vrženi na cesto, pa boste brali o vedno manjšem številu brezposelnih. Ko pa se za javnost sladkajo  vam mečejo aspartamske bonbončke, kako bodo za nekaj centov povišali minimalno pokojnino, minimalno plačo, ne eno ne drugo pa ne bodo porinili na znesek, ki zagotavlja preživetje. Ja, medveda je treba zdaj ustreliti, državnih teroristov pač ne!

Končno razkrili seznam denarnih pralnic in teroristov

Dolgo so se svetovni lastniki denarja mučili, da so tudi pri nas prepričali svoje upravljalske lutke v nujnost nadzora in zasega vsega premoženja vseh državljanov Slovenije. Po manjši gledališki predstavi o pranju Iranskega denarja, ki je bila v sozvočju s prikrivanjem tiste za 75 milijard, je zdaj obvezen popoln nadzor nad denarjem, tudi drobižem. Država mora v vsakem trenutku vedeti kaj imate in koliko. Zato so organizirali teroristične združbe, ki so kljub vsemu presenečenje. To so elektro distributerji, vodovodarji, smetarji, zavarovalnice, telefonski dobavitelji in podobne združbe. Popolno presenečenje ni le RTV Slovenija. In zakaj so to teroristične organizacije? Ker mora zdaj vsak državljan ali človek, ki bo plačeval položnico tem teroristom pokazati osebni dokument, sicer mu na pošti ali banki ne smejo sprejeti mesečne položnice. Logično, preprečiti moramo financiranje terorizma in pranja denarja, zato je glavna pralnica denarja zdaj država in položnice za njeno mesečno podpiranje. In kaj je še globlji namen tega idiotizma? Če ti zavrnejo plačilo položnice, ker je oseba, ki bi jo morala plačati bolna ali nepokretna, bo pač prisiljena preko rubeža plačati obveznosti. Vzeli ji bodo dom, jo vrgli na cesto in najgloblji načrt elite bo izpolnjen. Da bodo te domove lahko poceni oddajali tistim, ki ne smejo razkazovati, da so oprali 75 milijard. In potem se vprašate zakaj je Slovenija na Zahodu tako priljubljena? Tako poslušne politične ovce najdejo v redko kakšni državi na tem svetu!

Oldman or Mister?

Tale pozna objava bo nekaj posebnega, pa vnaprej opozarjam, da je večina v angleščini. Šel sem peš do prvega mlekomata, ob 22.40h, ki je na Tržaški /Ljubljana/ in, ko se vračam vidim nedaleč stran manjšo skupino deklet, starih kakšnih 20 let. Tega več ne gledam kot nekoč, a bile so glasne in zelo jasno je govorica povedala, da prihajajo iz Anglije. Potem se je zgodilo nepričakovano, saj so me zaustavile in ena od njih me naslovi: "Hello oldman, we are looking..." Morda neprimerno a moral sem jo prekiniti in ji vrniti pozdrav: " Hello, little brainwashed. What are you looking for?" Kot bi bila šokirano užaljena tista, ki je govorila, zato me niti ne preseneča arogantno nadaljevanje: "We are coming from United Kingdom!" "Yes, I hear  and I can't over hear the dialect. But do you know you are coming from Universal Killing Kingdom?" Grdo me je pogledala in na hitro nadaljevala: " We are looking for a tower on ..." " Maybe Grenfall Tower? But you have no fuel and fire with you." Vse so se  obrnile in skočile preko Tržaške. Pa bi vse drugače potekalo, če bi začele - brez tistega žaljivega oldman in vmes arogantnim obnašanjem! Ja, nekoč sem imel celo možnost imeti službo na otoku, danes se mi morajo dokazati, da so človeški, nepogoltni in nekrvavi, predvsem pa, da  niso v koži gospodarjev!

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.6.17

NASA padla v ladijski dimnik Če ste kdaj gledali satelitske slike neba nad Slovenijo, EUropo, ZDA ali oceani in ste videli priloženo sliko, potem nimate pojma. To niso chemtrailsi, torej strupene sledi za letali, ampak izpusti skozi ladijske dimnike. To je pač najnovejša študija NASA, ki želi svetovno populacijo razbistriti in jo narediti neumno. Verjetno so jo naredili na poziv neke Slovenke, ki živi ob vojaških letalskih bazah......   Grenfell kopija NY dvojčkov Grenfell stolpnica v Londonu je požgana, se pa ni sesula kot NewYorška dvojčka. To pomeni le, da st bila dvojčka razstreljena, Grenfell pa zažgan. Sta pa obe dejanji terorizem najvišjih državnih gospodarjev, oboje pa je namenjeno sovraštvu po svetu. NewYorška dvojčka sta bila pripravljena za napad na Afganistan, Grenfell za dodatno vzpodbujanje sovraštva med Muslimani in Angleži. Treba je......     ZDA podarile miroljubno "demokracijo" Amerika sicer ni darovalec organov, je pa vedno pripravljena s sredincem prinesti "demokracijo" po svetu, da z njo vzpostavi vojno stanje. V Jemen so jo prinesli preko Savdijskega zločinskega kralja. V slabih 2 letih je 10.000 mrtvih. Južni Sudan je najbogatejša država v Afriki z nafto. Da bi jo črpali drugi in ne Američani - ne tega ne bodo dovolili. Ker Sudanci niso hoteli brezplačno prevzeti............   Spored cirkuških predstav za 19.junij 17

ARSO išče zamenjavo za zbolelega Gregorčiča

Ko je videl posnetek objavljen v Slovenskih novicah in na Siolu, je Gregorčič porabil zadnji gram energije, da je našel razlago, ki sicer v ničemer ne zdrži, potem pa je obmolknil in zelo verjetno bodo na ARSO morali poiskati novega z več energije. Zavajati ljudi, jim na krožniku prinašati vedno nove izmišljotine, ni tako preprosto delo. Potem se vam še zalomi in razlagate, da sonce sije na te strupene izpuste in so zato tako veliki, da je letalo, ki opravlja zločin nad človeštvom nižje od tistega iz katerega državljan /ali Počivalškov človek/ snema, torej so pogoji za daljše črte mnogo realnejši. Saj vam, bo vsak ARSO fizik danes pojasnil, da bolj, ko je vroče, daljši so izpusti, še nekaj let nazaj pa je bilo povsem obratno.  Torej letalo, ki so mu "počili" sodi v prtlajžnem prostoru, opravlja zgolj svojo naravno nalogo in za njim ostajajo večni naravni oblaki, za katere narava potrebuje nekaj dni! https://www.facebook.com/GigaMaxOfficial/videos/772893879551182/ Je pa presenečenje, da je posnetek, ki je bil pred kratkim objavljen na CIMN strani sploh prišel do medijev. Ampak zato pa je objava z nekaj dnevno zamudo, kajti Gregorčič je res potreboval veliko ur dela, da je spisal izmišljen in narekovan izgovor. Trontelj se mu v grobu smeji!

Državna proslava na ravni pod podnom

Kar smo letos doživeli je prelepo opisal Marijan Zlobec, kajti, ko je objavil dobesedno izrečene misli nekaterih nastopajočih je beda popolna. Najprej je Pahorja skrbelo ali bo ponovno izvoljen a mu je vseeno, ker je že določen. Potem pa vesoljčki od Živadinova, Mlakarja, Ravnohriba do Maruše Majerjeve. Preberite si njihove udarne misli izrečene na proslavi njihove osamosvojitve, njihove državnosti, kajti povedano je tako, da mi vsi nič ne razumemo, politiki pa je jasno, tudi prijateljem Živadinova, da gremo v pravo pot brezumja. Govori, predstava in udeležneci, vsi nekje na višini pol metra pod odrom prireditve, torej globoko izven človekove pameti. In plačali ste vi, da so se lahko smejali norčijam, ki jih celo avtorji niso razumeli. Sta pa predstavo odobrila Janez in Manuel Barroso, ki bosta Živadinova popeljala v EU vrhove. Veliko solz in smeha vam želim!

Predsedniška tragikomedija

Verjetno še nikoli nismo stali na pragu neumnejših volitev za predsednika. kandidati od prvega do zadnjega so neuravnovešeni, večinoma želijo biti komedijanti, ker je s to dejavnostjo Pahor do zdaj uspeval, drugi bi radi napolnili Slovenijo z migranti, tretjim pa je pomembno, če vidite na fotki njegov umeten moški spolni organ. Ni lepšega stavka, kot ga je izrekel režiser Jovanović in bilo bi zaželjeno, da volivci dojamejo na kakšne volitve bodo šli. Da ne govorimo, kako nihče, razen od elite že izbranega, nima nobenih možnosti!

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Je Angleška vojska psihopatsko ustrezna?

Že dolgo prelivajo Angleški vojaki kri na tujih ozemljih, kajti Kraljevina je izjemno požrešna. Večina bojev poteka na drugih kontinentih, tistih, ki jih še niso vključili v svojo požrešno združbo. Torej Bližnji vzhod in Azija ter Afrika. Tu seveda lahko poleg branilcev domorodne zemlje in bogastev, nastopijo še zdravstvene težave. Malarije v  Kraljevini, tistem delu, ki edino pripada njim, ne poznajo. Zato se morajo vojaki pred odhodom na krvave misije cepiti proti tej bolezni. Večinoma uporablja vojska Lariam. Tukaj pa se bistvo zgodbe šele začne. Lariam je namreč v zelo veliko državah prepovedan farmacevtski zvarek, saj dokazano povzroča psihopatske motnje, tudi halucinacije in depresijo. A psihopat je odličen vojak, saj ne ve kaj tvega, ni mu mar ne za svoje kaj šele tuje življenje. Zato jih Angleška vojska še vedno redno uporablja in kaj delajo angleški vojaki že desetletja je jasno razvidno! Kraljice, kot glavne poveljnice te zločinske armade, ta podatek niti malo ne moti! /virRT/

Mučenje zabava Sionistov

Včeraj je bil spominski dan, ki ga noben medij ne omenja, pa tudi zelo malo med nami jih ve, da obstaja. 26.julij je Mednarodni dan podpore mučenim žrtvam v Izraelskih zaporih. Na seznamu so vedno in samo Palestinci. In po podatkih Palestinskega Odbora za zaporniške tragedije je bilo do zdaj mučenih že 1 milijon palestincev, ki so na tak ali drugačen izmišljen in nasilen način privedeni v zapor s strani Sionističnih okupatorjev in zločincev. Se je prejšnji mesec kakšnih 1500 Palestinskih zapornikov udeležilo 40 dnevne gladovne stavke, da pokažejo stanje v katerega so jih nasilno privedli. Odziv je bil pričakovano zelo majhen, kajti Palestinci so za svet, ki je v lasti Sionistov, ne samo nepomembni ampak zelo moteč. In kaj vse doživljajo v samicah, kamor jih največkrat nagrmadijo? Nekaj dni pred zaslišanji morajo spati v izjemno bolečih položajih, v samici jim vrtijo izjemno glasno glasbo, glavo jim prekrijejo s smrdečimi in umazanimi vrečami, ležijo ali v izjemno vročem ali izjemno hladnem  zraku, privežejo jih na zelo majhne stole z glavo privezano na tla, zaslišujejo jih v stoječem položaju s privezanimi rokami v zrak ali pa v ležečem položaju na visokem stolu, ko jim hrbet pade proti tlom in so bolečine neznosne ali pa jih močno pretresajo, da niso sposobni niti gledati zasliševalcev. Seveda je obvezna za zapornike izjemno slaba hrana, pa še te zelo malo. Seveda se Sionisti izživljajo tudi nad narodom v celoti, saj jim zapirajo vodne dotoke, jim onemogočajo dostavo hrane. Včeraj recimo, pa so jim ob koncu praznovanja Ramadana požgali na desetine oljk, saj jim niti zdravih lastnih sadov ne dovolijo. In vsa ta početja, do vključno nasilno zgrajenih naselij, delajo Sionisti z uradnim dovoljenjem svoje svetovne podružnice - Združeni narodi!! /virAntiMedia/

Iranski Parlamentarec o ZDA terorizmu

Na sestanku predstavnikov EuroAzijskih Parlamentov v Seulu je bil Iranski predstavnik Ali Larijani zelo diplomatski: "ZDA se igrajo s terorizmom, namesto, da bi se s tem zlom spopadle". A kaj, ko je jedro terorizma Amerika, krvavo očetovstvo pa si lastijo v Tel Avivu. Vse zaradi propagande terorizma, ki zgolj peščici prinaša milijardne dobičke. In je skoraj nepojmljivo koliko podružničnih vazalov je pripravljeno pomagati, da terorizem uspeva, naj bo to na Bližnjem Vzhodu ali kjer je prisoten NATO. In del te zločinske združbe je tudi Slovenija. Torej se načrtno igramo s terorizmom!

V Beli hiši naloženo kemično orožje za Sirijo

Po treh mesecih je čas, da Trump ponovi bombni napad na Sirijo. Je odkril ogromne zaloge strupenega plina, s katerim bo Asad ponovil napad v začetku aprila. Sodi in vreče ležijo kar poleg Bele hiše, zato Ameriški bojni piloti še ne vedo ali naj na letala naložijo najprej bombe ali te sode in vreče. Vsekakor morajo Sirijo napasti, ker so seznanjeni z ukazom iz Tel Aviva! Holywoodski režiserji in snemalci pa so tudi v polni pripravljenosti posneti nov sci-fi film, ki bo zanesljivo polnil medijske naslovnice naslednje mesece!

Bogastvo Cerkve vnesti v ustavo

Ko so si ameriški kongresniki in sodniki ogledali državni sistem do Cerkve v Sloveniji, so takoj sklenili spremeniti Ustavo ZDA. Motilo jih je le, da v tej čudni Sloveniji Cerkev bogati na račun države, pa je v Ustavi celo ločena od države. 

Kitajska železnica ni za nas, je prepoceni

Kitajska je odprla železniško progo med Pekingom in Šanghajem, ki pa se ji naši železničarji smejijo. Že oblika vlakov je smešna, hitrost pa nepotrebna. 400km/h dosežejo, torej bi ga pri nas zagnali in bi že moral zavirati. Zato je lepše, če peljejo po tirih 40km/h. Železnica mora biti predmet trgovine, zasebnega poslovanja in starih vlakov, vse ostalo je brez veze in nepomembno! Veste koliko sto milijard bi morali mi vložiti za tako progo? Pa še zajčki ne bi mogli zdržati pri taki hitrosti.

Ena svetovna vlada

Merklova po navodila k Papežu

Svet je 89 let trpel zločinca

Teden prehoda v eno svetovno vlado

Kot vsako leto se bodo tudi letos konec maja zbrale ovce stare celine na Tednu trajnostnega razvoja v začrtani smeri, sprejeti na sedežu OZN - Agendi 2030. To je za Vladne ovce izjemno pomembna naloga, saj je leto 2030 začrtano kot konec samostojnosti vseh držav, združitev pod eno svetovno vlado, kar nam lepotno trobijo kot globalizacijo, ukinitev trgovinskih ovir in svobodo korporacijam, da izbirajo lokacije za svoje tovarne in pranje denaarja. Njihov izbor je vezan na najbolj pohlevne države, ki imajo ovčje vodstvo nesposobno nasprotovati najhujšemu kapitalističnemu neoliberalizmu, zato je simbol ene od partnerskih združb zelo nazoren. Ovce, Beee,beeee! Ta naj bi pod krinko, kako pomembni so lokalni voditelji, preprosto povedala, koliko morajo kje nameniti za takšno ovčjo poslušnost. V javnosti so za ta reden letni dogodek namenjene le skope novice, ki pa itak poveličujejo najbolj fašistično zavezo svetovnih vladarjev, Agendo 2030 ali načrt, zaseči vso svetovno lastnino. Banke so bile prioriteta, da so narodi sužnji Rothschildom, upravljanje z vremenom naslednje, saj neposlušnim lahko uničijo vse, od hrane do zraka in vode in v suženjstvo zakleti so neizogibni. Posledično je prevzem vsakega državnega gospodarstva in države kot celote zelo enostavno. Z različlnimi srečanji ustvarjajo možnost promocije raznim ovcam, od Macrona in stare mame do Cerarja in nove ljubice, ki se lahko fotografira z Rodetovo Melanijo. Ko dobijo navdušene ovce tako priložnost je nasilje nad lastnim narodom zgolj še popoldanska obrt. Kar je odločilno pa sprejemajo na zaprtih srečanjih, kot bo tudi ta Teden o Agendi 2030, čeprva bo pranje možganov potekalo v vsaki državi istočasno, torej na različnih lokacijah. Danes imaš za pranje možganov elektronsko komunikacijo, sploh pa ni treba z lastno glavo sodelovati v pogovorih. Pred tem pa se najvišje ovce na srečanju G7 odločijo, katere prednoste točke bodo obravnavali podizvajalci. Kot vemo, je letos globalizacija na prvem mestu, preko Manchestra so sicer vpeljali še dobičkonosno debato o orožarski industriji, zelo pomembna pa bo točka o uspešnem nadaljevanju laganja o podnebnih spremembah, saj je danes že dovolj HAARP postaj, da lahko poberejo izjemne davke na namerno ustvarjenih vremenskih nesrečah, kot so recimo redne pozebe v podalpski ovčji farmi. Vsakdo, ki dvomi ali celo zanika take načrte elite je dokazano žrtev MTKUltra programa za pranje možganov, kar nam osebja v vladnih palačah dnevno dokazujejo. 

Ariana Grande lutka NWO

Komaj polnoletna pevka, ki je imela nastop v Manchestru ob dogovorjeni vojaški vaji, je pričakovano le še ena iz črede NWO pevcev, ki so dali svoje pevske sposobnosti za denar Rothschildom. Združila se je s Holywoodsko elito, ki ob vsakem javnem nastopu razkazuje znake zločinske elite in je na to ponosna. Če tokrat spustimo vojaško vajo kot tako in se opredelimo raje na to elitno znakovno izživljanje, nam vsi znaki povedo, kako je treba ljudi žrtvovati v obredih. Naj bo to Ariana, ki je, kot ostale pevke, v spolnih prekoračenih uslugah prišla do te elite, ne kot del ampak kot hlapec, ki se lahko s tem hvali ali pa v najhujšem primeru otroci, ki so obredne žrtve teh zločincev. Recimo najpogosteje na Angleškem Kraljevem dvoru. In v tej združbi najhujših kriminalcev boste našli toliko pevcev, glasbenikov in igralcev, da boste, mogoče, z glasbo končali tako kot s filmi. So le še propaganda za eno svetovno vlado, oni pa imajo kot plačilo dovoljenje za veliko nastopov in vlog v filmih. Morajo pa obvezno vsi uporabljati znake teh Iluminatov, kajti svojo prodano dušo morajo dokazovati vsak dan, sicer je uspeha konec. In Ariana Grande Fraud je veliko dni pred koncertom vedela, kako bo potekal, v to je privolila in dobila zagotovilo, da se bo vse začelo dogajati, ko odide z odra. In spremljati, poslušati ali kupovati izdelke takih prevarantov pomeni, da podpirate tudi krvavo dogajanje, če se zares zgodi! Bono ali Rihanna ali Merkel ali Juncker, isti drek! /virWakingTimes/

Kako uspešno deliti in vladati ljudstvom

Danes je za elito, svetovno ali našo, najpomembneje, kako ljudstvo prepričati, da je izmišljen svet v katerem živijo resničen. Zato potebujejo veliko igralcev, ki bodo tragikomedijo izpeljali po načrtih. Obvladati morajo tehniko kako laži postaviti na zemljo kot edino resnico, torej zavajati ljudi do popolnosti. Znati morajo odvrniti pozornost ljudi od bistva in jih zasuti z nepomembnimi dogodki, ki naj bi pokazali kako elita skrbi za ljudstvo. Med temi zavajanji pa je med najpomembnejšimi znanje razdeliti ljudi, da jih potem brez težav vodiš v želeno luknjo in z njimi upravljaš zgolj na zelo tankih nitkah. In igralci najeti s strani elite nastopajo na tragikomičnih predstavah tako v politiki, gospodarstvu, znanosti, bančništvu, religiji, vojski, zdravstvu, farmaciji in še na mnogih področjih. Ljudi je treba postaviti v središče bitke, kjer je edini nasprotnik drugače misleči na naštetih področjih in zato ni sposoben videti večje slike, ki grmi v ozadju gledališča in bitke. Navaden človek ne sme nikoli dojeti, da je zlorabljen in služi kot poceni orožje za vzpostavitev popolne diktature. Na vseh področjih imamo lažno levico in desnico, ki svojim vedno dopovejo, da imajo samo oni prav, da je edina resnica njihova, pri tem pa nobena stran ne ponudi prave vrednosti človeškega bitja. Seveda nobena stran nikoli ne bo zmagala, ker je tak dogovor, zmage so le začasne in zelo kratkega obdobja. Vcepijo ljudstvu vedno veliko laž, da vas želijo nasprotniki oslabiti, vi pa jim tega ne smete dopustiti. In borba se začne. Najlepši dokaz teh skrbno načrtovanih delitev in vladanja so predsedniške volitve, ustvarjanje vedno novih vojn, da se bomo mi in oni borili proti njim in nam. Vojne seveda nikoli ne uspejo, še nikoli v zgodovini niso. So le iztočišče za milijardne zaslužke elite, ki jim jih naivno deljeno ljudstvo podarja. Enako močno orožje pravilnega nadzora je nadzor dogovorjene opozicije in, kot je že Lenin rekel – »najenostavneje je nadzirati opozicijo tako, da postaviš svojega človeka za njihovega vodjo«. Prav tako je pomembno pomešati »prave« ljudi, torej služabnike elite na predsedniške in ostale pomembne položaje, ki so vešči izdaje sočloveka in ustvarjanja zlobe do nasprotne strani. Že Albert Pike je napisal, da svet vodijo Prostozidarji in njihovi agentje, vsi pa v službi neznanih vodij sveta. Objavil leta 1871, podatki p pridobljeni iz leta 1800, ko je ustanovitelj Mafije in Prostozidar Giuseppe Mazzini rekel, da je treba na tem svetu izpeljati tri /3/ Svetovne vojne, da bo postalo ljudstvo planeta popolnom vodljivo. Leta 1800!!! Če poenostavimo, na svetu imamo demokrate proti republikancem, ki se na zaprtih večerjah vedno dogovorijo za naslednje korake, ki pa jih kasneje elita dopolni in dovoli. Nobenega koraka ne morejo narediti samostojno, mediji pa so zadolženi, da poveličujejo ene ali druge, odvisno kdo jih plačuje. Svet ima danes zato Trumpa in Putina, mi Kučana in Janšo, banke pa so v lasti Rothschildov. Kot bi rekla elita – »bog ne daj, da se ljudje poenotijo in začno združeno delovati, potem je z nami konec!« In res je edini recept, da se otresemo že stoletnega sistema deli in vladaj, da začnemo dojemati sliko, ki ima v naših glavah preveč lepotnih ponaredkov. Dojeti je treba, da sta Jože in Tone navadna človeka, ki bi rada spodobno živela brez stresov, a so Jožeta prepričali v Janšo, Toneta pa v Kučana, zato ne vidita, da je več kot le kruh obema enako dobrodošel, do njega pa lahko prideta zgolj brez nameščenih vodij za razdvajanje. Treba je razumeti, da danes ni nasprotnik Toneta Jože in obratno, celo ne Janša in Kučan, pač pa elita, ki vodi desnega in levega, da sta Tone in Jože skregana na smrt! Dojeti je treba, da je naš in njun edini sovražnik skrita elita, ki se zločinsko izživlja nad vsemi zgolj in samo zaradi bogastva, naravnega in človeškega. In boj proti tej eliti je lahko na daljši rok edina rešitev suženjskega odnosa navadnega človeka do kapitala in krvave elite! Škoda, ker gredo stvari v pravo smer odločno prepočasi! /virHumansareFree/

Papež največji zaščitnik pedofilov

Vsule so se kritike na Vatikan, a kaj, ko kritiki nimajo nobene moči. Je papež Frančišek potrdil, da 2000 Vatikanskih pedofilov ne bo nihče preganjal, da si ne zaslužijo poniževanja in jim bo bog oprostil njihova nesebična dejanja. Če je nek župnik posilil 30 mladoletnih in jih okužil z virusom Aids to ni nič narobe, imel je dobrosrčne namene. Župnikov Papež ne sme obsojati, kajti množice jim verjamejo in bila bi tragedija, ko bi jim slepi verniki nehali voziti svoje otroke. Zato je prepričan, da so njegovi somišljeniki upravičeno oproščeni najhujšega zločina nad otrokom in ve, da je s tema dejanjem Vatikan na pravi poti. Zato ne imejte pomislekov tisti, ki naivno vozite svoje otroke na obrede, se bodo morda nauičili kaj je zločin nad otrokom./virNSP/ Da pa obstajajo hujši obredi z otroki na najvišjem Vatikanskem položaju pa od papež ne smete pričakovati poročil. To bo vedela mogoče angleška kraljica in iluminati, torej udeleženci, ostali pa niso vredni, da bi bili seznanjeni s tem kultnim obredom poveličevanja otroške krvi. Za Vatikan in elito so otroci kot voda, prepotrebno sredstvo krvavega izživljanja, nujno prisotno vsak dan.

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Gradbeno dovoljenje za Magno pred poslanci v DZ

Primer ukradenega Elana!

Laganja o razprodaji NLB

Agrokor izjemno orožje za Balkan

Vlada uživa ob neplačilu delavcem Litostroj Jekla

Bo Jamnik zradiral upokojence?

Hrana, zdravje, narava

ARSO išče zamenjavo za zbolelega Gregorčiča

Balkan je treba potopiti

Resne ankete za smeh

Lahko bi se smejali potrošniški zaplankanosti, a kaj, ko to pelje v željeno stanje narodov. Nič ne smejo vedeti o prehrani, od kod prihaja, iz česa je narejena, zakaj ni zdrava. Je pred dnevi objavil rezultate ankete Ameriški Center za inovacije v mlekarstvu in odgovori so bili šokantni, pa vseeno pričakovani. Recimo 7% vprašanih je prepričanih, da je čokoldano mleko produkt rjavih krav, skoraj polovica pa nima pojma od kod čokoladno mleko. Skoraj toliko jih tudi ni znalo odgovoriti ali krave ob mleku proizvajajo tudi sladkor in kakav. Pa so v anketi sodelovali le starejši od 18 let! Kako je potem možno  presenečenje, ker svet že ve kako v ZDA uživajo vsaj 75% GSO hrano, hamburgerje, slaščice, umetne pijače. Verjetno le objaviti ne upajo ankete o RoundUpu, saj sem prepričan, da jih več kot polovica misli, kako je to energetski napitek enakovreden CocaColi, glifosat pa hranilo za vzpodbujanje zdravih celic v telesu./virNSP/ Drži, da za zdaj še vedno imamo boljšo hrano kot čez lužo, vendar pa je naivnost potrošnikov že zelo blizu Ameriški. Že to, da v EU ni obvezno označiti prehranske izdelke, kako vsebujejo GSO sestavin, bi moralo povedati dovolj. Vsaj za tiste izdelke, ki k nam pridejo čez lužo. Potem pa se ljudje čudijo, zakaj je toliko predebelih, toliko obolelih za drugimi hudimi boleznimi. Ljudje se vedno manj zavedajo kako pomembna je naravna hrana, pri nas pa v preprečevanje takšne pridelave množično krčijo kmetijska zemljišča. Potem pa imamo še "znanstvenike", ki se že hvalijo, da so ustvarili tri nove kemične vrste GSO konoplje. Nam je vsem jasno, kakšen bi bil njihov odgovor na vprašanje o kravjem mleku. 7%!

Glifosat v cepivih

Ena največjih farmacevtskih korporacij Merck se hvali, da je med petimi prejemniki nagrade za najbolj "zelene" farmacevtske dosežke v letu 2017. Njeni proizvodi so zares zeleni, saj so v tej barvi vse reklame. Čudno pa je, da njihovo cepivo MMR, ki je namenjeno ošpicam, rdečkam in mumpsu, vse na fašističnih zakonih obveznega cepljenja, vsebuje 25 kratno večjo dozo glifosata v cepivu kot ostala, ki so tudi bila na testiranju. Že samo podatek, da ima cepivo v svoji sestavi izjemno kancerogeno snov, ki je sestavni del Monsantovega škropiva RoundUp, je zgovoren in bi moral tudi slepim v umu povedati, da cepivo ni namenjeno resni preventivi ali zdravljenju, če pa ima celo 25 kratno prekoračitev je jasno, da Merck ni zelena farmacevtska korporacija v naravnem pomenu besede, pač pa zgolj in samo v pomenu zelenih dolarskih bankovcev. Treba je namreč vedeti, da je poleg nevarnosti povzročitve raka, glifosat eden glavnih pospeševalcev avtizma, med nekaterimi zdravniki tako popularnega, ker jim zagotavlja vsako leto veliko več dela in prihodkov. Ostala cepiva na testiranju so imela vsebnost glifosata okoli 0,3 delcev v milijardi, MMR pa 2,61! /virHumansAreFree/ Zakaj že uporabljajo RoundUp in glifosat? Za uničevanje neravnih poljščin, da jih lahko zamenjajo z GSO. Zakaj torej glifosat v cepivih? Naredite si zaključek sami, če ste sposobni resno razmisliti o logiki povezovanja strupov in življenja! Pa vsaj otroka vprašajte pred naislnim cepljenjem, če želi biti ostanek življenja močno bolan! Pa ploskate tudi lahko, ker je Merck tako zelen farmacevt!

Pregreta zemlja v predebelem ledu!

40 svetovno priznanih znanstvenikov je 25. maja odpotovalo iz Quebeca na Arktiko. Ker se zemlja zaradi človeka močno segreva, kar je naznanil Pariški sporazum, so zapluli mimo Novo Fundlanske obale, vendar blizu  nje, kajti stopljeni led, ki je pripotoval z Arktike, bi jih lahko malce oviral, predvsem pa niso hoteli z ledolomilcem Amundsen križati poti ribičem. A so vedno bolj zaskrbljeno gledali v morje, kajti niso mogli dojeti, da je stopljeni led  tako zelo zgoščen, da kar naenkrat niti ledolomilec ni mogel več po načrtovani poti. Led jih je zaustavil, tudi ledolomilec ni mogel prebiti stopljenega ledu. Na koncu so se, skladno s pariškim sporazumom vprašali, kako je mogoče, da v tem času pridrvi toliko ledu, ki je povsem negiben in zelo debel, da tudi ledolomilec ni mogel skozi. Nekako so uspeli vzvratno odstraniti ledolomilec iz zelo debelega ledu in ugotovili, da za nove otoplitvene laži potrebujejo boljše izgovore. Očitno niso niti nove denarne valute CO2 opazili, ki skozi ogrevanje zemlje polni žepe peščici požrešnih lažnivcev. Zelo živčni so se vračali, kajti njihove strokovno podkovane študije o pregreti Zemlji vendar niso zlagane, kajne, so pa nategnjene do onemoglosti, tako nategnjene, da množice celo verjamejo. /virNSP/ In Pariška laž pomeni debelejši led, ker je vročina usmerjena zgolj na izbrana mesta, da uniči nekaj držav. A narava se požvižga na zločinske vremenske idiote in dela po svoje, tisočletja in bo pri tem vztrajala tudi po letu 2030!

Farmacevt ali podjetnik?

Ko berem o dodatnem izobraževanju mladih, ki so uspešno pridobili doktorski naziv v stroki, zvenijo pobude zelo vzpodbudno in prav je, da jih naučijo tudi podjetništva. Seveda tistega, ki bo njihovo znanje prineslo na trg, ne pa na bančna okenca. A zelo, res zelo zmoti, da želijo podjetništva naučiti tudi tiste iz farmacevtske stroke. Danes farmacija že dolgo ne pomeni zdravja ampak zgolj korporacijsko pogoltnost. Učiti mlade farmacevte podjetništva zato le še dodaja izgubljeno smer iz zdravilstva v prodajo kemičnih zvarkov. Kaj ne bi bilo mnogo koristneje in predvsem moralno ozavestiti te farmacevte, kako pomembno je narediti prava zdravila, jih nadgrajevati s stoletja znanimi naravnimi sestavinami in ne kemičnimi ali kovinskimi delci, ki imajo namen dvigniti podjetništvo? Torej umetno ustvarjanje obolelih, kot lažna cepiva ali bolečinski zvarki, ti pa polnijo medijske prostore z reklamami in lažnimi strokovnimi pogovori. Ko enkrat mlad človek uspe na farmacevtskem področju pridobiti ustrezna znanja, je najprej potrebno dvigniti moralo na človeško raven zdravljenja in ne podjetništva. Pravi, moralno zavezani farmacevti bodo danes lahko prodali ljudem veliko zdravil, za podjetništvo pa je dovolj povezati se s korporacijami, večino zdravnikov, ki bodo predpisovali povsem avtomatično kemične zvarke in za to ne potrebuješ dodatnega izobraževanja. Ljudem mora znati povedati, da je narava njihov zdravnik in ne nasilje!

Vrhunsko izšolani lažnivci

Monsanto zabodel nož v Afriko

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.6.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.6.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.6.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.6.17

Božo Žabjek

pred 16 minutami
Trilaterala nad Državnim tožilstvom
Okrožno državno tožilstvo je zavrnilo ovadbo zoper Bobinca iz Gorenja, ker je pravočasno predložil dokument, da je ...
(0)
pred 3 urami
Arbitraža z Vatikanom?
Jutri izvemo kdo je bil v svoji primitivnosti uspešnejši. Arbitraža na osnovi poštenosti, ...
(0)
pred 20 urami
Je Angleška vojska psihopatsko ustrezna?
Že dolgo prelivajo Angleški vojaki kri na tujih ozemljih, kajti Kraljevina je izjemno požrešna. Večina ...
(0)
pred 22 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Katičeva gre podpirati Balkansko sovraštvoDan državnosti bo naša Ministrica Šaleških ...
(0)
pred 22 urami
Mučenje zabava Sionistov
Včeraj je bil spominski dan, ki ga noben medij ne omenja, pa tudi zelo malo med nami jih ve, da obstaja. 26.julij je ...
(0)
pred 1 dnevi
Dvoličnost ob enakih tragedijah
Kakšna dvoličnost, ko sedem ovac pogrize medved, ki zgolj brani svoje ozemlje pred nasilnim in požrešnim ...
(0)
pred 1 dnevi
Iranski Parlamentarec o ZDA terorizmu
Na sestanku predstavnikov EuroAzijskih Parlamentov v Seulu je bil Iranski predstavnik Ali Larijani zelo diplomatski: ...
(0)
pred 1 dnevi
V Beli hiši naloženo kemično orožje za Sirijo
Po treh mesecih je čas, da Trump ponovi bombni napad na Sirijo. Je odkril ogromne zaloge strupenega plina, s katerim bo ...
(0)
pred 1 dnevi
Končno razkrili seznam denarnih pralnic in ...
Dolgo so se svetovni lastniki denarja mučili, da so tudi pri nas prepričali svoje upravljalske lutke v nujnost nadzora ...
(0)
pred 2 dnevi
Oldman or Mister?
Tale pozna objava bo nekaj posebnega, pa vnaprej opozarjam, da je večina v angleščini. Šel sem ...
(1)
pred 2 dnevi
Bogastvo Cerkve vnesti v ustavo
Ko so si ameriški kongresniki in sodniki ogledali državni sistem do Cerkve v Sloveniji, so takoj sklenili ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
NASA padla v ladijski dimnikČe ste kdaj gledali satelitske slike neba nad Slovenijo, EUropo, ZDA ali oceani in ste ...
(0)