Zakaj Amerika noče zmagati v nobeni vojni?

Je Netanjahu prepričal Putina?

Medijski nasilni nadzor možganov

Žival ve kdo in kaj je človek

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.6.17

Spored cirkuških predstav za 23.junij 17

Spored cirkuških predstav za 22.junij 17

Spored cirkuških predstav za 21.junij 17

Spored cirkuških predstav za 20. junij 17

Slovenija

Posedijev zdrav glifosat za vaš krožnik

Stoletja so ljudje pridelovali hrano za svoje potrebe na povsem naraven način. Šele prihod Monsanta je načrtovano ogrozil človeštvo, kasneje pa so še Sionisti dodali svoj ogromen delež preko svojega Bayerja. Glifosat je zaživel na polno in ljudje so začeli množično zbolevati za rakom. Seveda ni nobena skrivnost celo za plačane medijske velikane, da so zaradi glifosata v ZDA Monsantovci že izgubili mnogo milijonov na podlagi tožb, dokazanih z rakavimi obolenji. To pa žal ni motilo Junckerja in njegovih prodanih duš, da so za velike denarje kljub smrtonosnosti podaljšali uporabo glifosata za še 5 let. Morda bo v tem času pomrlo dovolj EUropejcev in bo dokončanje načrta o popolni depopulaciji stare celine vendarle uspela? Pri nas imamo tudi svojo izjemno številčno ekipo za prodajo tako laži kot glifosata. Tega prodajajo preko Hoč, laži pa preko Uprave za varno hrano, ki je nalepljena v Kmetijskem prodanem ministrstvu. Na čelu uprave je oseba, ki je dolgo iskala karierne priložnosti preko sindikalista, povsem ubogljivega do države, zato se je Posedi zavihtel na stolček, kjer lahko brez posledic povsem zavajajo narod. Zato je logično, da so v Upravi že povedali, da je glifosat človeku zelo prijazno škropivo in je vse ostalo manipulacija, da bi škodovali njihovim poštenim in naravi naravnanim kemičnim korporacijam. Prav zaradi utemeljevanja svojih laži so na polja poslali inšpektorje, ki so s pametnimi telefoni iskali sledi glifosata in jih sploh niso našli, zato je za Posedija potrjeno, da smo tudi pri poljščinah z velikih kmetij mi povsem varni, saj uporabljajo le zdrav glifosat. Če jim ga zmanjka gredo pa do železničarjev ali vzdrževalcev avtocest. Mogoče malce nenavadno je le, da se morajo na jabolko za prehrano spraviti s popolno proti strupno opremo, čeprav na koncu ugotovijo, da je šlo le za stotake, ki so skoraj enake barve kot jabolka. V Sloveniji ne boste našli strupene hrane, razen pri  kmetih, ki prejemajo veliko državnih pomoči za nakup glifosata. Ampak k njim Posedijeva ekipa ne bo šla, razen pomotoma s pametnim telefonom. Saj mu tudi vi verjamete, kajne?

Plačano potvarjanje resnice

Na osrednji medijski TV postaji povedo, da je v Jemnu kar 5 milijonov lačnih otrok. Novica je zelo stara, pa jo šele sedaj objavijo. A to bi bilo še sprejemljivo, če ne bi dodali uredniki - zaradi državljanske vojne, ki poteka že leta v Jemnu. In zgodba laganja teče do konca poročanja o tem zločinu, niti z besedo pa niso omenili zločincev, ki aktivno sodelujejo pri tej humanitarni katastrofi, o kateri tudi humanitarne organizacije lažejo kot pes. Nikjer bombardiranja Savdijcev z Ameriškim in Angleškim in Francoskim in Španskim in Izraelskim orožjem. Nikjer, da so namenoma zaprli dostop za dovoze hrane in osnovnih človeških potrebščin, pa ne Jemenci, Savdijci ob pomoči ZDA. Smo tako globoko v zasebni medijski lasti in kupujemo novice, ki so manj kot polovico osnovane na resnici, ostala dobra polovica pa je prefinjena laž, da boste vse stvari napačno razumeli. In to je danes vloga medijev, širiti neresnico, da bodo ljudje zavedeni in zato poslušni, da bodo verjeli v vsako laž. In kar je najbolj žalostno, da večina sprejema RTV Slovenija kot javno TV,  v resnici pa je že dolgo v lasti korporacij, čeprav na papirju še ne! Zato pa imajo toliko neumnih poročanj o povsem bedastih dogodkih in Butaste Zlate 50 let stare babe že nekaj mesecev dvakrat dnevno. Da vas za butasta serija odvrne od butastega osebja na vodilnih položajih na RTV!!!

Cerar potrdil Cerarja za ministra

Seveda smo izjemno poštena in zakonita država, kjer zgolj peščica odloča kaj je kaznivo dejanje in kaj zakonita goljufija. To bo tej peščici z veseljem pritrdilo tudi Ustavno sodišče, ki celo v primeru, da sprejme nekaj nedovoljenega in nedopustnega  kasneje izjavi, da ni pristojno za popravljanje lastnik namernih napak. Ampak sodišča so pač neodvisna, povsem neodvisna od ljudstva, ki jih sicer plačuje, jim pa ne ukazuje. In prav tako je s politiki na najvišjih položajih. Dobro si poglejte glasovanje 13. septembra za Serpentinškovo ministrsko ekipo. Cerar kot poslanec je glasoval ZA Cerarja kot zunanjega ministra, pa čeprav tudi njegov glas ni bil dovolj za legitimno potrditev spletkarske ministrske ekipe.  Pomembno je, da je prejemal plačo kot stari predsednik vlade, hkrati s poslanskimi dodatki in zdaj še z ministrsko plačo. Kot veste, so zbrali 45 glasov, kar ni dovolj, saj bi po zakonodaji morali obvezno 46, a so zelo hinavsko spremenili kvorum in samo za to glasovanje je bilo upoštevanih 88 od 90 poslancev. Dva so za vsak slučaj izločili. In zato Cerar že lahko dela kot nelegalni zunanji minister, kajti šele v tretjem glasovanju bi lahko s toliko glasovi dobili to isto prevarantsko ekipo. Seveda je on pravnik in bo znal ob pravočasnem opozorilu najti razlago za vsako goljufijo. Zato pa o magistru Židanu ne govorijo več, ker njegov magisterij ni bil nikoli narejen, pa se o tem ne sme govoriti. Torej lažni predsednik DZ mora ostati, ker so stranke tako dogovorile v svojo in ne ljudsko korist. Res pa se moramo vprašati ali ni morda naredil magisterij za uničenje Nemščakovskih sklovenskih prašičev, pa tudi o tem ne smejo več govoriti, ker je bil takšen višji ukaz? Torej v vašo naivno vednost - imamo nelegitimno vlado, ki jo bo Ustavno sodišče za svoje preživetje kadarkoli podprlo. Goljufije na najvišjem nivoju so vedno zakonite in dovoljene! Saj res, nista pa glasovala za svoje ministrsko mesto Erjavec in Bratuškova, tako kot je tudi poslanec  Medved za ministra Medveda. Kaj? Aja, onadva sploh izvoljena nista bila kot poslanca, jim ljudje ne zaupajo.

13. nesrečni dan prinesel 13. nesrečno vlado

Že zelo dolgo je med narodom 13 nesrečna, celo hudičeva številka, zato se je, če le morejo, ljudje izogibajo. Tudi danes je le 6% Slovencev navdušenih nad 13. Vlado, ki je namerno izbrana na ta nesrečni 13. dan, ki nam zanesljivo ne bo prinesel ničesar spodbudnega. Tragikomedija se je začela, vstopnice so naprodaj za še prosta delovna mesta v Gledališču. Žal veliki večini med vami nakupa vstopnice ne bodo nikoli omogočili, boste pa plačali številne obljube, da jo boste lahko nekoč kupili. Pa se sploh ne boste zavedali, da vam bo še posebej ta vlada brez vašega zavedanja vsak dan prodala na tone plačljivih besednih smeti, ki bodo končale v grozljivih dejanjih. Celo v resničnem gledališču se zelo radi izognejo vključitvi igralcev, ki so bili v prejšnji predstavi povsem negledljivi, v novo predstavo. V politiki je drugače, kajti obljubiš lep podzemeljski rov do nekaj zlata in vse bo v redu s starimi igralci, saj že obvladajo korupcijo in izdajo. Se je režiser komedije pohvalil, da so njegovi predhodniki samo veliko govorili, pa nič naredili, on pa bo delal, čeprav nima pojma kaj, kje in kako. In taka uspešna retorika je pogoj za uspeh, da bodo prve predstave precej dobro obiskane. Hudo bo, ko gledalci, ki niso mogli kupiti kart, ugotovijo, da so srečni, ker jih niso kupili, a zdaj tudi za krožnik napolniti nimajo, pri njih in okoli njih je in bo vse več revščine. Morali se bodo učiti tujih jezikov, da bodo sploh lahko šli na pogovore za morebitno službo. Ja, danes je Hudič izpolnil svojo dolgoletno željo in uspela sta z vragom uresničiti svoje načrte. Uživajte ob spremljanju predstav daleč od odra in zelo prizadeti!

Se je vojna za Idlib začela v Sloveniji

Za nerazgledane je nebo presenečenje, saj je bilo napovedano lepo vreme, brez strupov, o katerih sicer ARSO nima pojma. Za razgledane pa se zastavlja resno vprašanje - smo iztočna točka za vojno v Idlibu? Obojih iz Idliba je bilo opoldne veliko, imeli smo Ruski S7 in številne iz Krvave Kraljevine, od Ryan Aira naprej. Malce presenetiljivo je le, da je to nastalo opoldne, ko se zvišana temperatura po izjavah strokovnjakov upre vidnosti izpušnih plinov motorjev, ki so v sodih s strupi. Na možno vprašanje NATO bi Bruselj odgovoril: ˝Ne, ni pomota, vemo, da imate od jutri spet na stotine tujih vojakov po svoji zemlji, zato nam pride prav, da preizkusimo kako naj bi v Idlibu izgledalo zastrupljanje sovražnika z Novičokom, Ruskega sovražnika seveda!˝. In kaj nam ostane? Uživajmo dan, ker bodo te dni iz naše dežele pregnali vse upornike, torej bo ostalo kakšnih deset tisoč Slovencev, tistih, vezanih na NATO!

Tragikomedija Določena Vlada 2018

Kako dolgo že potekajo priprave igralcev na najnovejšo gledališko predstavo Določena Vlada 2018! Smeh je seveda glavni spodbujevalnik za tiho sprejemanje norosti in razen malce strankarskih klofut na zaslišanju med narodom ni slišati skoraj ničesar o novi predstavi. Te dni potekajo še zadnja zasliševanja igralcev, da bo režiser Stric von Ozadje vedel, ali je izbral dovolj spretne in povsem zabite igralce, ki se vedno znajo naučiti le besedilo na pamet. Nekaj je sicer manipulacij, kajti pri ministru za javno upravo so videli, da ne ve niti kaj je to javna uprava. Pri ministru za 2.tir se še niso zmenili, kako si bodo razdelili preplačano. Ostali igralci nakladajo o starih projektih, ki jih je treba nujno zgraditi vsaj v naslednjih 20 letih, sicer bo Alenka slabe volje. O prevzemu gospodarstva igralci pač ne odločajo, zato je tudi Magna zloba še vedno najresnejši kandidat. Kot prodajalec gospodarske dežele, da bo vodil stike z novimi tujimi lastniki v političnem smislu. Kmetijstvo je izjemno napredovalo, zato tudi novi ministrici ne bo treba nič narediti, da bodo stvari same padle pod 20%. In kot so že Hrvtaje rekli - konec je strahu pred Slovenijo, Kahl bo novi obrambni minister. Grčija je na naših vratih, ne, je že vstopila. Dajati moramo bogastva in tovarne, da nas pustijo vojaško pri miru, ker smo prezadolženi in več o ničemer ne odločamo. Zato res samo še peščica bajno živi, podjetniki pa se borijo za svoje dobičke na račun delavcev. Očitno smo zelo zdrava država, zato bo novi zdravstveni minister pač ukazal le še več farmacevtskih zvarkov od doktorjev, da bodo ljudje vsaj bolni, če jih v psihično depresijo ne more spraviti niti politična tragikomedija Določena Vlada 2018. Nekaj je prerekanja le, ker je sosed, ki je desničar oblatil sosedovega levega vzornika, ki je spretno kradel, ta pa mu je vrnil z očitki na ZZB vardo. Ampak to je glavni del prihajajoče predstave, da se na nepomembnih in žaljivih zadevah spremo, na pomembnih, kot je dokončno slovo od lastne države, pa se samo veselo nasmejimo in gledamo navdušeno predstavo naprej. Ko bo konec zaslišanj se ne bomo vprašali niti ali je šesterica bila že zaslišana tudi na sodišču, tista, ki je kot kandidat za ministra uradno obtožena korupcije? Pa saj to ni pravično, so si le svoj delež vzeli, ker jim država ni hotela podariti pete hiše za nič dela, točneje, za izdajalsko delo! In komaj čakamo na premiero predstave, bomo prišli s prijaznimi transparenti - Uživajte v našem denarju, soseda bomo pa prebutali!

Požar uspešno podtaknjen

Sestavljena je ekipa za ustvarjanje požarov, zdaj je le še od plačanih poslancev odvisno ali bodo potrdili določeno ekipo po naročilu v prvem ali drugem glasovanju. Imamo 2.tir, imamo farmacevtsko oblast, imamo avtomobilsko industrijo, nekaj bančnih ministrstev, roparsko državno SDH ministrsko združbo, TEŠ6 krizni štab, reševalno ekipo neizvoljenih, skratka korporacijsko zvesti uslužbenci, ki bodo v slogu Kalifornije uničili tudi Slovenijo. Zato ne smete trdno verjeti, da na priloženem videu, katerega ogled toplo priporočam za ozaveščenje /klikni obarvani naslov/:   Slovenija gori   , zares vidite helikopter, ki podtika smrtonosne požare v Kaliforniji, ni posnetek iz Slovenije. So si pač Američani sposodili od nas, kjer neizvoljena živa bitja požigajo domovino, množice pa se zadovoljno trudijo rešiti vsaj lastno življenje. Bodo pa tudi naši mediji hvalili reševalno ekipo na področjih farmacije, SDH, razprodaje, sodnih TEŠ6 postopkov, obrambe NATO, 2. milijardnega tira, pravilno korporacijsko in bančno oblast, nevidno ozadje domačih vajencev in tujih gospodarjev. Za preživetje vam bodo postregli z najlepšimi zgodbicami o ekipi, ki je vredna vašega zaupanja, med njimi predsednik DZ, ki je napisal ekonomski magisterij z naslovom - En pujsek plus en pujsek da tretjega pujska, če nista LGBT. Seveda pa vsi čakajo na slovesno otvoritev novega komičnega gledališča, saj bo za veliko večino življenje lažje in se bodo naučili skozi 4 leta z manj preživeti in se bodo zaljubili v prišleke z orožjem. Da pa država pod starim imenom ne bo imela čisto nič nikogar ne skrbi, kajti načrt svetovne elite je izpolnjen in Slovenija gre po EUropskem  načrtu v NIČ!

Bolniki na infekciji čakajo privatizacijo

Naše zdravje ni več nič vredno, razen milijonov, ki jih hočejo tako zdravniki kot politiki v svojih žepih. Najnovejša informacija, da bolniki na infekcijski kliniki spijo na hodnikih, jim tam jemljejo tudi vzorce krvi, so katastrofa za moralo našega zdravstva in politike. Nismo v stanju urediti oskrbe bolnikov, vedno so v ospredju plačila in ne zdravje bolnika. Ko je treba kje reševati, kot na otroški srčni kirurgiji, se obvezno povežejo s tujimi bančniki, saj bo le tako prišlo do privatizacije, otroci pa, če ostanejo prav, če ne pa k Papežu! Toliko denarja se obrača skozi naš zdravstveni sistem, a gre vsaj pol denarja v neznana skrivališča, užaljenost pa izjemna, če komu kaj rečeš. Potem pa imamo na ministrskih položajih osebe, ki ne samo, da nimajo pojma o zdravstvu, tistem brez denarja, so zgolj lutke na vrvici kapitala, ki upravlja naše zdravstvo, torej zasebni zdravniki in farmacija. Kaj je naredila Kolarčeva? Ena beseda je dovolj - katastrofo. In kaj bo naredil bančnik Fakin? Dokončanje načrta! Je šel iz Zdravstvene zavarovalnice v Zdravilišče, ne kot bolnik, kot dokončni grobar Thermane, ker je treba zdravilišča kot zdravstvo pod nujno prodati tujcem. Kot minister bo uredil, da ZZZS postane zelo pomembna bančna ustanova. In prihaja vaš znameniti in nadvse popularni komik, ki bo z oponašanjem korporacijskih lastnikov prepričal že prepričane politke, da je treba najkasneje v prvi polovici njegovega mandata pripeljati zdravstvo v osrednjo bančno ustanovo, sedež prenesti v Banko Rothschildove Slovenije in črpanje se bo začelo po načrtih. V javnosti pa v glavnem tišina, bodo pač plačevali za namerno ustvarjene bolezni celo plačo. In pri tem je zanimivo, da v javnost ne pride nobena informacija, zakaj je infekcijska klinika prenatrpana. Okužbe so že vsakdanje delo, ali s chemtrailsi, ki jim mnoge ovce ne verjamejo niti, ko pridejo spat na hodnik te bolnišnice, ali hrana z glifosatom ali pa kar farmacevtski zvarki. Zavest bo treba močno prevetriti, kajti ostati na planetu ali oditi s prodano slovensko politiko je edino vprašanje! 

Tajno glasovanje za prikritje prevare

Navdušenci in našemljeni hudi nasprotniki so včeraj končno doživeli stričevsko podobo izglasovnja novega predsednika vlade. Ivan Serpentinšek je uspel na odru prepričati mnogo gledalcev, ki pa sploh niso pritiskali ne na gumbe ne nosili glasovnic. Bilo jim je vnaprej povedano, da je gledališka predstava zelo pomembna za nadaljevanje našega uničenja znotraj diktature iz Bruslja, zato se morajo vsi obnašati kot gledališki statisti za določen čas, kjer jim režiser že dolgo vnaprej pove, kako se morajo premikati, do besede pa nimajo možnosti. Dvojna igra je včeraj uspela, čeprav je izjemna sramota za narod, kajti od ljudstva na papirju izvoljeni niso smeli javno povedati komu bodo namenili glas. Vse velike prevare so skozi zgodovino vedno bile brez javnosti dostopnih dokumentov o vpletenosti izdajalcev. V javnost vidno prevara tudi včeraj ni smela priti, ker bi to lahko pomenilo upor desetih ljudi na cesti. Zdaj je zavesa zagrnjena in naslednji teden se začnejo nove prevarantske predstave. Od postavitve Židana za šefa prašičje farme Nemščaki, ki so jo pač za nekaj časa preselili v Ljubljano, do ustanavljanja plačanih odborov za razvoj korporativnih laži v tej farmi. Janez pa bo moral dokončati svojo vlogo fiktivnega zmnagovalca, da bo v tišini lahko razdiral vse, kar stricem ni pogodu in bodo njegovi sledilci verjeli njegovi vlogi .Medtem pa Pahor čaka na svojo prvo Guinessovo stran, ker je kot predsednik kosil travo med množico, ki ji ni nikoli znal kaj pametnega povedati. In prav kmečko opravilo je zdaj zares zadnja možnost, da se slovensko ljudstvo vrne na človeku dostojna tla, kjer bomo navadni državljani imeli pravico in besedo odločanja o naši usodi, kot je to zapisano celo v Ustavi. Deratizacija! Kajti goljufije so postale tako vsakodnevna obveza politikov, da druge možnosti sploh nimamo, razen, če nam je poneumljanje preko medijev sprejemljivo in zelo radi poslušamo in beremo pravljice za lahko noč, kjer so vam recimo natvezili, da bo tudi nov komik, skupaj s predsedniškim, deloval v smeri ljudstva, torej zanj ne  bo naredil čisto nič. Zato pa so določili ekipo iz prejšnje uničevalske zasedbe, da bo delo dokončano skladno z načrtom, kot so ga poznali za Hirošimo, pa celo atomske  bombe ne bo treba vreči. Samo Ivana Serpentinška so odvrgli pred Vladno palačo in opustošenje je zagotovljeno, saj ima farma kar 90 poslušnih osebkov, ki jih vi nikoli niste izvolili Ja, morda 10 njih bo kdaj šlo na cesto!!!!! A do takrat Slovenije že dolgo ne bo več, je včeraj v smehu pokazal že Serpentinšek.

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Greste tudi vi na pot dokazovanja Ravne Zemlje?

Več kot sto let so ljudje pluli z ladjami, tudi okoli sveta in doživljali čudovite izkušnje, razen tistih okupatorskih. Potem so prišli letalci, pa še balonarji in doživljaji enako navdušenje nad našo zemeljsko oblo. Tega užitka sicer niso imeli vesoljci, ki so šli na misijo Luna, saj so potovali v zaprtem vlaku in so pristali na Luni na tistem delu, kjer je postavljen studio Hollywood, zato zemlje niso mogli videti od zgoraj. In to navdušenje je počasi z  leti postalo dolgočasno, zato so se preko Desmonda Walsha odločili, da bodo s povabljenimi množicami organizirali potovanje in dokazali kako je zemlja ravna. Na tem potovanju o dokazovanju ravne zemlje bodo večina popotnikov le znanstveniki. Začeli bodo na središču Antarktike, ki s svojim ledom varuje ravno zemljo, da oceani ne odtečejo v vesolje, napo pa potovali preko Afrike in Amerike na drug konec Antarktike, saj je ta postavljena kot rob celotnega frisbija, ki mu oni rečejo Ravna Zemlja. Na sredini, kjer mi zavedeno  poznamo tropski pas je pri njih Arktika. Zato pa so delali nekaj let na znanstvenih raziskavah, ki jih sicer niso nikoli objavljali, kaj šele dokazovali, a sliši se kot znanstvena fantastika. Si predstavljate, da se vkrcate v letalo na Velikem otoku Diameda, ki leži na Ruskem ozemlju, da bi po ravni črti morali preleteti celoten frisbi, če bi na koncu hoteli pristati na Malem  otoku Diameda, ki leži za nas naivce le nekaj kilometrov stran na Ameriškem ozemlju. Ko se bodo oni vkrcavali jih bodo domačini veselo pozdravljali in se sami z ladjami odpravili na to kratko pot med obema otokoma, kajti oni so še vedno vajeni po morju z enega konca frisbija do drugega prepluti v nekaj minutah, četudi je zemlja ravna in se v resnici niti videti ne bi smeli. To zavajanje, ki ga vidimo na slikah, da lahko z Ameriške Aljaske gledate Rusko ozemlje, bo zdaj za vedno razkrinkano. V resnici so pred tisočletji postavili kot vesolje velike fotografije med Ameriko in Rusijo, še pred prodajo Aljaske ZDA, tako, da imate Hollywoodski občutek, kako je nekaj kilometrov stran otok ali polotok, ki je v resnici 20.000km stran, če je zemlja ravna! Vsekakor, pričakujte spremembe, če jih ne boste sami ustavili v vaši glavi!

Zakaj Amerika noče zmagati v nobeni vojni?

Krvave ZDA so vpletene v sedem vojn po svetu – Irak, Sirija, Afganistan, Pakistan, Libija, Jemen in Somalija, pa nobene niso zmagale, vključno z 2.svetovno vojno. Poleg teh uradnih vojn imajo ZDA na vesti še klanja v odprtem zaporu z imenom Palestina, kjer koljejo otroke in nedolžne, podtikanje vojnih stanj v Iranu, Venezueli in Severi Koreji. Dodajmo še prefinjene oblike vojne, ki so podtaknjene v trgovanje med Krvavimi ZDA z Rusijo, Kitajsko in EU. Poleg tega so podtaknili krize in notranje vojne od Jugoslavije v 90-ih do Nikaragve, Hondurasa, Gvatemale in 8 letne vojne med Irakom in Iranom. Nikjer jim ni cilj zmagati. Kot tega niso hoteli v Jugoslaviji. Ta je bila Zahodu zelo moteča, saj je Tito znal vzdrževati normalne odnose med različnimi narodi, bila je gospodarsko uspešna in napredna, neželjeno je povezovala 3. svet. Kar se je v Jugoslaviji dogajalo v 70-ih in 80-ih, ko je socializem dal enake možnosti vsem, je nedopustno, socializem je po Zahodno zgolj situacija, ki jo je treba z vojno rešiti. Zato je vojna v 90-ih bila za Zahod razumljiva, poleg tega je NATO moral začeti graditi vojaške baze bližje Rusiji. In kar je za opranoglavce najbolj nenavadno, da so danes narodi iz nekdanje Jugoslavije bolj skregani in sovraštvo med njimi, po ukazu in plačilu ZDA Sionizma, mnogo hujše kot nekoč. Seveda so celo po vseh mednarodnih zakonih bile vse te vojne zločin nad človeštvom, ki pa so ga plačevali Sionisti, ki sami sebi ne bodo nikoli škodili, plačujejo pa zaradu izjemnih dobičkov. In je Bolton pred dobrim tednom zagrozil Mednarodnemu sodišču za vojne zločine, ker si je drznilo začeti preiskavo zoper Ameriške vojne zločine, torej korporacijsko grmadenje denarja. Le kako si drznejo, ko pa Amerika nikoli ni hotela zmagati nobene vojne in je tudi v prihodnje ne bo. Mir je katastrofa za elito, konec bi bilo prodaje orožja, urjenja in 19% višjih vojaških plač. Dežela v miru ne predstavlja nobene koristi gospodarjem ZDA, saj tam ni več konfliktov in jih ti gospodarji ne morejo kar takoj vsiliti, kot to hočejo v Iranu. Ukrajina je prečudovit primer kako delajo ZDA, kako podtikajo sovraštvo in vojaški upor, čeprav ta temelji na nacistični osnovi, ampak denar pa doteka. Seveda vsi Ameriški Zahodni in Vzhodni hlapci podpirajo Ukrajinske laži, samo da so na povsem nasprotni strani Rusiji in možnega miru. Sploh je želja Sionističnih ZDA voditi ves svet v svojih rokah, zato pa mora najprej urediti EvroAzijsko področje, ga skregati in iznakaziti. Vojne so izjemno dobičkonosni posli saj se denar in orodje, torej orožje, zelo hitro porabita in ga je treba vedno znova dovažati za mastne denarje. Zato so tudi naredili lažno EU združbo in zasužnjili celotno Europo, jo preko IMF popolnoma izželi in iz nje naredili sužnje. Grčija, Italija, Hrvaška in tudi Slovenija so danes že uspešno vnesene v ta načrt. Zgolj še suženjsko razmerje poznamo, ki ga na zelo tragikomičen način vzdržujejo vlade, zadnja celo komična. Zato ne smete biti presenečeni kako vztrajno se ZDA borijo proti Kitajski in Rusiji, ker bodo prav na ta način izbrisale EU, postavile tja mošeje in NATO postojanke in živeli bodo na bogatih kupih smeti in mrtvih. Že zelo dolgo so ZDA najhujši zločinec tega planeta, pa pri nas mediji obožujejo in poveličujejo vse, kar nam oni podtaknejo, nam ali svetu! /virGlobalResearch/

ZDA biološko vojskovanje preko 25 držav

So Ameriški diplomati dobili popolno diplomatsko imuniteto za delo v 25 državah tega sveta. Njihova naloga je sodelovanje z laboratoriji, kjer ustvarjajo biološko orožje za vojskovanje brez vojske, kot je bila recimo ebola in še mnoge druge oblike smrtonosnih virusov, umetno narejenih. So v Gruziji, kjer je pomoč tem laboratorijem že sicer velika, saj jih imajo Američani kar v svoji lasti, odkrili, da diplomati varovano nosijo kri in viruse v Ameriške laboratorije, kjer ustvarjajo nova in nova  smrtonosna biološka orožja. Tako se poleg Gruzije dogaja še v 24 državah, večinom v Afriki in na Bližnjem Vzhodu. Amerika za te dejavnosti porabi kar 2.1 milijarde dolarjev letno, kajti Novičok, ebola in otroška paraliza preko lažnih cepiv so še kako pomembna naloga Sionizma za uničenje sveta. In Idlib je ena zadnjih žrtev teh zločinskih laboratorijev, saj tudi strupe prenašajo diplomati brez posledic za kazenski pregon. Ostale spletke na obeh straneh, brez Asada,  pa so stvar političnih zločinskih laboratorijev, zaradi katerih pa je žrtev skoraj enako kot po umetnih virusih!! /virSOTT/

Imajo OZN svojo dirigirano tožilko

Kdo se je pa ne spomni? Carla del Ponte! Je že v Srebrenici reševala OZN in njihove Nizozemske vojake, zato ne sme presenetiti, da je dobila  leta 2012 nalogo svojih vladarjev  izpeljati lažni sodni pregon zoper Asada. Da bi ona preganjala vojne zločince je možno samo v pravljicah za lahko noč. Je pač raketa elite, ki naj pomaga zrušiti Zahodu neljubega Asada. Je pa prevarantka prejšnji teden oznanila na tiskovni konferenci, da z jutrišnjim dnem izstopa iz komisije za pregon zločinov v Siriji. Je odločno povedala, kako so v slabih 6 letih zbrali več kot dovolj dokazov, da je Asad vojni zločinec, a nobeno sodišče ni hotelo začeti sodnega postopka. In Gutterres je takoj po ukazu lastnikov OZN že prosil komisijo, da kljub temu nadaljuje lažno delo v Siriji, kot so to v Srebrenici, seveda. Povedala je, da so bila pričanja opozicije Asada, torej Izraelsko Ameriških ISIS zločincev izjemno nazorna in zares izjemen dokaz za njene zaključke. So ji povedali, kako je Asad gledal njihove pokole otrok in civilistov, posiljevanje /takrat so se ji vlile solze, ker je ni bilo tam/, zaradi česar se je potem Asad zločinsko spravil nanje. To za Carlo ni dopustno in samo upa, da bo svet končno obsodil Asada, saj je ona, kot Kraljica prevar in laži, dokazala, koliko zločinov je naredil, /ker ni že prej ukrepal proti Zahodnim zločincem/. Užaljena je, ker Rothschildi še niso ustanovili sodišča za vojne zločine kot pred leti za Ruando in Jugoslavijo. Res pa že od leta 2010 poteka še en postopek, katerega zaključek Del Ponetejeva še ni doživela. Postopek proti njej zaradi izjav prič v Srebrenici, da so jih hoteli plačati in jih izsiljevali, da bi lažno pričali. Kako verodostojna je ta Carla ali Karl, kajne? Ampak saj so vsi sodniki na vsaj približno enakem nivoju! /virGlobalResearch/

Pogled na smrtonosni Svetovni red

Prihodnost človeštva je na izjemno trhlih nogah. Krize, ki so jo ustvarili lastniki zemlje danes prizadenejo že skoraj vsakega zemljana. Žal ta resnica še vedno veliki večini sploh ne smrdi, zanje je nekaj prelepega kar pride iz Hollywooda in grozljivih igric na računalnikih. Ljudje ne smemo razmišljati z lastno glavo, krizne situacije ne smemo reševati sami ampak jih moramo vedno prepustiti najvišjim, ki bodo poskrbeli, da iz težav ne bomo nikoli izšli, hkrati pa so jih sami tudi naredili. Ljudem je povsem vseeno ali neki NWO upravlja z njimi, celo smejijo se, če jim to kdo omeni, saj za njih NWO ne obstaja. Kako pa naj razumejo, da vsi izvoljeni predsedniki delajo za NWO, vse korporacije in mediji, zato tisoče milijard izpuhti vsako leto mimo bančnih računov. Denar je itak njihova izmišljotina in je namenejena vsem, ki vanje ne verjamejo, da jih ožamejo in jim popolnoma operejo glave. Ta elita razlaga množicam, kako bodo ustvarili tehnokratsko voden svet, da bodo narodi živeli v miru in ekonomsko neodvisno, kot danes, kajne? Je Kissinger naredil velik korak k tej tiraniji, saj je preko IMF, danes preko LaGardeove, zarubil vse države z lažnimi posojili in odvisnost od denarja pomeni, da bankir upravlja z državo. Poglejmo Grčijo in Italijo. Hkrati pa so ZDA porinili v vojnega provokatorja, predvsem za nafto, s katero določajo elitni zločinci svoje bogastvo. Recimo Murdoch, lastnik mnogim našim verodostojnega lažnega Fox News, Dick Chenney in  Rothschild, ki so si preko Izraela zagotovili naftna polja na Golanski Sirski planoti ob ZDA vojaški zaščiti. Seveda se je tudi Gates priključil NWO podrejenim, a na visokem položaju, saj je v zameno lahko kot lastnik Microsofta, ali pa drugi, ki imajo v lasti Amazon, Facebook ali Google, na papirju prenašal stroške podjetja, da ni bi bilo treba plačati davka na milijarde. Kar za 4 milijone v davkih so prenesli vsak dan v Puerto Rico. In ti ljudje se v Davosu redno srečujejo, da spijejo Don Perignon in pojedo malce kaviarja? Ha.ha, da dogovorijo in izpeljejo nove kraje ljudstev. Imajo na desetine lažnih in izjemno sovražnih organizacij, katerih namen je le združevati najvišji del elite, da bo lažje uničila planet. Trilaterala, Prostozidarji, Skull and Bones, Jezuiti, Bohemians, Bilderberg, OZN in seveda na prvem mestu Svetovna banka. Te združbe vedno ob pravem času širijo laži o gospodarskih krizah, ponarejajo vse dokumente o tem, ustvarjajo svet kaosa z migranti in teroristi, koncentracijo in vodenjem medijev, zakonom o popolni blokadi uporabe resnice v  javnem govoru in na internetu, ter vodijo zelo pomembno orodje - politične lutke, tudi komedijante. Res nima smisla verjeti tem navedbam o NWO, saj je vse zgolj resnica, ljudje pa so navajeni in srčno sprejemajo le Fake News. Zato jim je tako dobro in so celo nad robotizacijo navdušeni.  /virNEO/

Bo Afganistanu uspelo?

Večina Afganistanskih parlamentarcev je potrdila z glasovanjem potrebo po spremembi Statusa sodelovanja z vojsko ZDA. Po končani uradni vojni v Afganistanu leta 2014, je Ameriška okupatorska vojska še vedno ostala, seveda z izgovorom, da bo varovala državljane pred teroristi, torej Talibani, zato so tudi uradno podpisali sporazum o Dobrodošli Ameriški vojaški pomoči. In ta pomoč je od podpisa terjala številne žrtve, ki so jih pobili okupatorji preko svojih izšolanih teroristov. Afganistanska vlada je pač naivno verjela, da bo varnost s sporazumom zagotovljena, pa čeprav so vedeli, da je bila mišljena varnost le za farmacevtska polja opija, ki ga Amerika od začetka vojne prideluje le zase. Morda je do glasovanja prišlo tudi, ker so Američani prejšnji teden  pobili 90 Afganistanskih vojakov in 200 Talibanov, ki so jih pred tem nasilno zaprli v podtaknjeno bitko na področju Ghazni. Za takšne zločine in ne varovanje Afganistanskega naroda porabi Pentagon vsak dan nekaj milijonov, saj mora oskrbovati in zalagati z orožjem in razstrelivom 18.000 vojakov, pa še letalske napade morajo plačati redno. Zato je jasno, da ZDA ne mislijo končati svoje prisotnosti, saj želijo zadržati polja, korumpirano oblast in predvsem s svojo prisotnostjo opozoriti vse ostale žrtve, da Američani pri svojih zločinih vedno vztrajajo do konca. In kaj bodo Parlamentarci naredili po včerajšnjem izglasovanju sprememb statusa okupatorske vojske? Njihov namen je predvsem spremeniti bistvo sporazuma iz VABILA Ameriški vojski v OKUPATORSKO Ameriško vojsko. Torej imajo med nogami prav toliko kot naši poslanci, ki bodo v naslednjem mandatu tja do leta 2100 glasovali za prepoved vstopa Ameriške vojske na Poček in sploh v Slovenijo. Razlika je le, da bodo Afganistanci zares glasovali o tem v zelo kratkem času! /virFRN/

Ena svetovna vlada

Zakaj Amerika noče zmagati v nobeni vojni?

Pogled na smrtonosni Svetovni red

Rockefellerjevi Carnegie chemtrailsi

Kar doživljamo zadnja dva dneva nad Slovenijo nam že zastavlja vprašanje - se je vrnil Rockefeller od mrtvih? Ta zločinski nadelitni prevarant je že leta 1913 ustanovil Fundacijo Carnegie Endowment, ki jo je na papirju namenil miru na svetu in dobroti ljudem. Mir naj bi dosegli z odstranitvijo že znanega števila zemljanov, torej 90%, dobroto pa z rednim spominom na pokopane. Vojne, vojne in vojne so bile plod te Fundacije,  kar pa je najbolj zanimivo je fundacija na seznamu 10-ih v ZDA, ki so oproščene plačila davkov. Seveda, ker gredo skozi njene roke milijarde za zločine po svetu. Tudi včerajšnji spomin na 9/11 je del te fundacije, saj je bil teroristični zrežirani napad zgolj zato, da na izbranih žrtvah poneumijo planet, ki zdaj zločinskemu Zahodu, izbranemu od NWO, slepo verjame v vse zločinska nasilja po svetu, ker je to maščevanje za kruto lažno dejanje 2001. Dejanje, ki ga je ustvaril Zahod kot idejo Sionistov. In kar je tudi dokazno zanimivo je smrt vodje uradne državne preiskave vseh Fundacij oproščenih plačila davkov. Takoj po zaključku preiskave in objavljenem intervjuju o tem je Norman Dodd umrl. Seveda je logično, saj bi bilo nevarno za elito,  da se jim celo kaj zgodi, kajti imajo še danes in vedno več celo tovarne na letališčih vojaških baz za proizvodnjo chemtrails strupov. Da niso predaleč od letal, ki jih dnevno polnijo, ti pa ljudstva, da bi depopulacija res čimprej uspela. Tudi geoinženiring je vzplamtel prav po 9i/11, kajti tako kot zločinom po svetu naivne ovce verjamejo tudi v rešitev planeta s chemtrailsi, če banje slučajno verjamejo. In že omenjena dogajanja včeraj in danes so zgolj dokaz, da ob prelepih vremenskih napovedih chemtrailsi spreminjajo oblačnost in, kar je pomembneje, človeško vrsto. Ko pa si enkrat na visokem političnem položaju o tem ne smeš spregovoriti. Zato je pri nas Pahor tiho vsak dan in noč, zdaj pa bo lahko delal redno družbo kolegu komiku Serpentinšku in Slovenija bo končno našla dno brezna. Rockefeller je že vedel kaj lahko naredi, da mu uspe. /viri ChemtrailsWatch, Aircrap/

Palestinske hiše lahko gorijo

Tako bodo vedno zagovarjali Ameriški politiki in Židovski Ameriški veleposlanik Friedman je že povedal, da Izrael sicer vedno vpraša Ameriko, če lahko gradijo nova Židovska naselja v porušeni Gazi. Amerika brez izjeme reče DA, saj je vendar njihov Sionistični gospodar tako ukazal. Ampak prav zato Friedman  svetuje ponižno Izraelu, da za nove gradnje  ne potrebujejo spraševati Amerike za dovoljenje, oni lahko porušijo vse kar ni Izraelsko, torej celo Palestino. Imajo Ameriško in Sionistično dovoljenje! /virPressTV/

Mrtva Grčija vzor Sloveniji

Ko boste brali spodnje vrstice bodite elastični in vedno ob imenu Grčija dodajte še Slovenija. Tako lep vzor nam je in vse bolj smo ji podobni. Po uničenju, seveda. So 20. avgusta mediji povzemali javne laži iz EU in bančnih ustanov, da je Grčija splezala iz krize, zato so Grki, ki so še ostali v domovini, slavnostno večerjali ob gledanju izdajalca Tsiprasa in popolnoma praznih krožnikih. Grčija je iz krize, torej je Grčija mrtva, izžeta do popolnosti, zato so z izjavo povedali, da so že odvrgli kosti med množico preostalih plenilcev. Posilstvo je bilo uspešno kot v Cerkvah nad mladimi, nemočna Grčija je podlegla in za vse, ki naivno mislijo, da to ne drži en sam podatek. Pred 10 leti, ko je Grčija vstopila v krizo je bila njena zadolžitev 128% bdp, v trenutku  javnega laganja Bruseljskih zločincev sanjskih pa že 180% bdp. Zločin, ki so ga družno izpeljali preko Bruslja, IMF in domačih izdajalcev je pripeljal do 25% zmanjšanja gospodarstva. In kako so uničeno državo uničili do konca? Preko Tsiprasa so jo zadolžili za nove milijarde, da so lahko zgolj obresti odplačevali nemškim, italijanskim, francoskim in nizozemskim požrešnim bankirjem, glavnica pa je šla v obliki nakupov Grčije v tuje roke. Kitajci so kupili pristanišča, Nemci letališča /uauuu Brnik Fraport/, Bruseljski diktatorski prijatelji so kupili vodne vire, spet drugi pa otoke, da jih razprodajo za bajne dobičke. Kaj je ostalo? Nič, lačni Grki, izseljeni mladi, uničeno gospodarstvo, zmanjševanje populacije. Denar je v celoti odnešen iz dežele, Grkom pa ni ostalo čisto nič, tudi njihova prihodnost je za zelo dolgo časa prodana.  Slovenija ima namesto Tsiprasa samo drugačna imena - Cerar, Pahor, Janša in zdaj še komika Serpentinška, da izdajo zaključi v Tsiprasovem doktorskem delu. Slovenija je razprodana, vse odhaja k tujcem, tovarne, naravna bogastva in lepote, mladi uhajajo, zadolženost je preko meje zdrave pameti /86,11% bdp/ in tudi naša prihodnost je zgolj za drobtinico lepša od Grške. Vse zaradi Bruslja, zaradi idiotov, ki tej zločinski ustanovi zaupajo za svoj lastni žep, ki bo po izbrisu dežele enako prazen kot Grški. Enako kot Grki tudi naivni Slovenci živijo v času blokiranih informacij, zato nimajo pojma kaj se v resnici dogaja. Pogovarjajo se o Serpentinšku, se sovražijo med sabo, jutri pa bodo v Deutschland kleli vse, ki jih ne bodo mogli več peljati pred nemško sodišče. Grčija je tako nazoren primer zločinske kraje iz Bruslja in laži o Grčiji so najsodobnejša medijska tehnologija poneumljanja narodov. Hvala slovenskim izdajalcem skozi 27 let za uničenje lastne domovine, hvala ljubiteljem Grškega scenarija, hvala lažnim medijem in hvala narodu, ki mu je vseeno za njegovo lastno deželo! /virDarkmoon/

Peljemo se h koncu nam znane Evrope?

Kar se zdaj dogaja na stari celini je zgolj učvrstitev dveh povsem nasprotujočih se civilizacij - samovšečne bele, ki ne trpi nobenih prišlekov in naštudirane migrantske, ki želi uničiti belo raso. Vse je do potankosti načrtovano, pa sploh ne v ljudeh samih. Da bodo to dosegli so znanstveni tvorci te katastrofe morali izpeljati pet operacij, ki še niso povsem zaključene: - vojne EUrope in ZDA proti svobodnim arabskim državam - ISIS grožnje tako v arabskih kot še bolj v EUropskih državah z lažnimi terorističnimi napadi in lažnimi obrambami pred vojskami teh svobodnih držav - odprte meje za vse migrante, ki so naštudirano prepričani v boljši krvavi jutri na Beli celini - radikalizacija teh migrantskih skupin z ustanavljanjem ekstremnih oblik islamskega  fundamentalizma, torej tudi gradnja mošej v Belih središčih - radikalizacija belega jedra EUropejcev skozi ustvarjanje prevlade skrajno desnih političnih strank z iztirjeno  nacionalnostjo in levih strank s podporo tem ISIS migrantom proti prejetim plačilom. Seveda se mnogi ob teh navedbah najprej vprašajo ali je to res zrežirano ali pa je mogoče celo spontano. A treba je vedeti, da so vojne, v katerih EUropa odločno spodeluje na strani krvnikov, usmerjene proti razumnim in naravno bogatim arabskim državam prav z namenom, da jih razrušijo in razselijo. Kot so to preko CIA naredili na današnji dan pred 65 leti v Iranu, ko so sesuli takratno vlado, da je prišla njihova poslušna. In tvorci vseh vojn proti Arabskemu svetu, posledično beli EUropi, so Sionistični zločinci, ki so ustvarili najprej tesne povezave med Izraelskimi in Ameriškimi Sionisti, da so kasneje šli odlično v krvave vojne za svoje koristi. Dick Chenney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz so zato leta 1996 sklenili sporazum z Netanjahujem, da ustvarijo čimveč vojn na Bližnjem Vzhodu in konfliktov po celi stari celini, da bo koristilo zgolj Izraelskim interesom. Če jih samo na kratko omenimo - Sirija, Libija, Jemen, Ukrajina in zdaj še odločni poskusi vojne z Iranom. Seveda pa ne smemo pozabiti, da je bila Jugoslavija žrtvovana prav za načrt islamizacije Evrope, saj je danes na Kosovu 90% prevladujoča islamska skupnost, medtem, ko so v Srbiji 95% kristjani. Torej prvi Evropski korak razdrtja, zdaj pa jih vse vabijo v NATO zločinsko pravljico. Sledili so številni napadi ISIS sionističnih vojakov po Evropi, da je sovraštvo do islama uspelo na eni strani, na drugi pa je Soroš s svojo Fundacijo Open Society zavezal vse lažne leve organizacije in skrajne leve stranke, da so postali zaljubljeni v migrante, njihovo nasilje in zločine po EUropi. Prav zato se je v zadnjih nekaj letih Soroš kar 44 krat srečal v Bruslju s temi podleži, ki so za denar pripravljeni izdati Evropo. Res ima Evropa več krvi na svojih plečih kot vse ostale celine skozi zgodovino, a kri so pretakali po drugih deželah družinski člani elite, zaradi denarja in lastnine. Zdaj bi radi Sionisti vrnili kri skozi krvodajalske akcije nevednih Evropskih domorodcev, torej nov ekstremni zločin. Seznam izdajalcev v Bruseljskem parlamentiu je grozljiv, kar 226 poslancev je na listi Soroša, med našimi seveda prednjačita Vajgl in Fajonova. Seznam zaveznikov Soroša 2014 do 2019  Seveda je Soroševa igra zelo pretkana, kajti zaradi svoje lažne multi kulturne usmerjenosti ne sme v javnosti podpirati Izraela, lahko pa ga zahrbtno in se njegovi sledilci tega sploh ne zavedajo. Milijarde iz Soroševega sklada so na zelo pretkan način zgolj podpora Sionizmu. Hkrati pa je prevarant vložil velike denarje v Izraelski podjetji TEVA in SodaStream, ki delujeta na okupiranem Palestinskem ozemlju. In podtikanje Islamizma po EUropi za njeno uničenje ne pomeni širjenje zmernega islamizma, kot smo ga vajeni v Iranu ali Siriji, pač pa ekstremnega iz Savdske Arabije, kraljice zločinskega islamizma. In ta nasilni Islamizem že obilno doživljajo številne EUropske dežele, predvsem Nemčija in Švedska. Ob tem pa je smešno, žalostno in jezo vzbujajoča dejavnost lažne Nizozemske stranke za boj proti islamizaciji, ki jo vodi Geert Wilders. Kako pretkana  goljufija je ta stranka povedo Geertove besede - prva ovira za preprečitev islamizacije EUrope je Izrael, torej tvorec načrta, zato je bil že 40 krat v Izraelu, da vedno uskladijo naslednja dejanja. Sicer pa je treba vedeti, da so avtorji in izvajalci uničenja EUrope kot celine staroselcev bele rase CIA, Mossad, Sionistična elita in skrajna EUropska desnica, recimo kar nacisti. Uspeli so narediti dvoboj kot sicer že poteka po celem svetu - desnica proti levici in dodali, da se zdaj kregajo še Islamisti in Evropejci, medtem pa omenjena elita veselo krade obe celini in siromaši ljudstva. Kot to dela politika, samo elita hoče to na krvav način. In bitka proti tem zločincem ne sme biti v smeri prevlade ene rase, kajti le to je moto tako skrajnih desničarjev, Sionistov kot Islamistov, ki za te namene ustvarjajo sovraštvo in vojne, pač pa le moja celina bo moja, tvoja pa ostane nedotaknjena tebi. Zločinska peščica imenovana NWO dela zgolj na enem projektu - ustvariti nasilni Islamizem in samooklicano belo nadraso. Le tako bodo vojne večne in zaslužki nepojmljivi, narodi pa v krvi in neprespani, ker se tudi zbudili ne bodo nikoli! /virSOTN/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Tajno glasovanje za prikritje prevare

Simonov zaliv odhaja

Pranje denarja oproščeno za vedno

Jadranski udar kot vojaška zaščita nedeljskih volitev

Korporativno sodišče proti delavcem

Rezultat Cerarjeve izdaje domovine

Hrana, zdravje, narava

Posedijev zdrav glifosat za vaš krožnik

Greste tudi vi na pot dokazovanja Ravne Zemlje?

Aspirin ali življenje

Kako zelo dolgo je že lažno zdravilo svetovnega slovesa na farmacevtskem trgu. Z njim ustvarjajo milijone, pa je zadnja raziskava pokazala, da Aspirin niti približno ne učinkuje proti srčnim boleznim, kot so lastniki lažnega zvarka razglašali to svetovno čudo v farmaciji. Celo obratno, saj so izvedli raziskavo na zdravih 19.000 ljudeh v Avstraliji in ZDA, ki so bili starejši od 65 let. Ne samo, da aspirin nič ne pomaga, celo poslabšuje stanje. pripelje do rakavih obolenj in predčasne smrti. Zakaj? Ker je to kemični zvarek, ki nima namena zdraviti, saj je to že stoletja neko povsem drugo zdravilo, ki pa ga farmacevti ne smejo in nočejo uporabiti, ker bi učinkovalo. Že hipokrat je stari zdravi Grčiji, pred Tsiprasom, povedal, da je za bolečine in vročice izjemno koristen prah iz vrbovega lubja, ki so ga začuda uporabljali tudi zavedni staroselci pred okupirano Ameriko, indijanci. Seveda lahko znižate nevarnosti obolenja tudi s sadjem in zelenjavo, ki vsebujejo salicilno kislino, sicer manj kot vrbovo lubje, a velja si zapomniti - maline, paradižnik iz preverjene kmetije ne Monsantove in  grozdje.  Tukaj ni nobenih kemikalij kot na tone v aspirinu. Zato še posebej starejšim od 65 let toplo priporočilo, da se temu zvarku na daleč izognete, pa tudi otroški aspirin bi starši morali izločiti za vedno. Kaj otroci več ne marajo omenjenih treh naravnih pridelkov? /virWakeUpWorld/

Prikrivanje vsebnosti glifosata na trgovskih policah

Morda, ampak res samo morda bo sodni postopek v ZDA, kjer so obsodili Monsanto na 289 milijonsko kazen možakarju, ki je zbolel za rakom zaradi glifosata, prineslo končen premik v prepovedi strupenih kemikalij v naši hrani, posledično tudi GSO. Zelo pomembno je nadaljevanje tega sodnega izreka izven sodne dvorane, saj so že razkrili 7 prehranskih izdelkov, ki vsebujejo največ glifosata, ljudje pa nevede to jedo z užitkom. Tudi pri nas, da ne bo pomote, samo naši še dodatno skrivajo in lažejo, ampak to že dolgo vemo. Poglejmo si jih, predvsem pa imejte v mislih vsako hrano, ki je po poreklu iz ZDA, da je neužitna, brez označevanja strupov. Seveda so navedeni izdelki v največji meri prisotni na  Ameriškem trgu, ampak ne nasedajte: - med. To je najhujši vnašalec glifosata v ZDA, kajti tam so polja množično škropljena z Monsantovim strupom, saj so količine strupa od leta 1974 vedno večje, zdaj že 1.8 milijona ton letno. Pri nas še ni toliko strahu, a vseeno, med je treba kupiti od preverjenega čebelarja, ki vam bo zares povedal, kam vozi čebele. Nikakor na področja, kjer kmetje zaradi denarja škropijo glifosat, kajti med je pol vašega zdravja - granola je jed na osnovi žitaric, torej kosmičev in dodatkov, ki jo imajo Američani kot osnovo za zajtrk, da ne izpustijo zastrupljanja. Tudi pri nas je pametno, kot med, kupovati kosmiče od preverjenih kmetov, ki ne škropijo svojih polj z glifosatom - žitni piškoti, predvsem iz koruze in pšenice  - pakirane žitarice, predvsem znamka Cheerios proizvajalca General Mills, a tudi ostali proizvajalci, kjer spet prednjači Nestle - ovsena kaša, čeprav je Ameriška FDA, agencija za prehransko in zdravstveno laganje, takoj rekla, da oni niso preiskovali te kaše. Logično. - koruzni proizvodi, kajti za koruzo je že dolgo znano, da je med najhujšimi GSO žitaricami, torej vsebuje  glifosat že od zasaditve, je pa tudi izjemno škropljena - soja, hudič med žitaricami, saj je že 95% vse svetovne soje zgolj še genetsko spremenjene. Zato se je treba soji izigibati v vseh oblikah, od sveže do sojinih prelivk, čeprav nas je bilo kar nekaj, ki smo pred mnogimi leti v soji uživali Glifosat je bil v gotovi hrani najden v nekoliko manjših količinah, saj proizvajalci dobro vedo, kam ga morajo podtakniti, zato jesti našteto brez nadzora in preverjanja tudi pomeni dovoliti strupu, da zaduši vaše osnovne celice v telesu. Saj veste zakaj, da boste drveli k farmacevtom s svojo bedno plačo. Drži, da so ZDA po tem kmetijskem zločinu še vedno pred ostalimi državami, a vse to prihaja k nam v njihovi obliki, kar pove prejšnji mesec pogovor med Išias Junckerjem in War Trumpom, ko sta dogovorila izvoz GSO soje v EUropo, torej še vse ostalo, kar ni že zajeto v Bayerjevem nacističnem  nakupu Monsanta. Res mnogi se ne zavedajo, kako je izbira hrane in blagovnih danes med najpomembnejšimi odločitvami za preživetje, saj vas v izobilju ustvarja kot zelo debele, zelo nezdrave in zelo podvržene farmacevtom. In kako žalostno, da so žitarice na prvem mestu, še malo, pa bo kruh vprašljiv! /virAntiMedia/

Verjamete podnebnim lažem?

Še posebej leto 2018 je bilo in bo zaznamovalo ves svet s podnebnimi katastrofami, naj bo to EUropa, Amerika ali Azija. Takšnih temperatur že dolgo ne pomnimo, saj so se gibale okoli 50 stopinj v ZDA in recimo na Portugalskem, okoli 40 stopinj na Angleškem otoku, hkrati pa rušilni smrtonosni potresi, kot v Indoneziji, pa poplave in toča skoraj vsak dan. Seveda ima vse zelo jasen namen, v kar množice še vedno ne verjamejo. Pustiti nekaj delov planeta nedotaknjenega, četudi pod zemljo za skrita mesta, ostalo pa uničiti, dokler človeška nepotrebna rasa v številu 7 milijard ne izumre. Vreme zmanjšuje hrano, povečuje bolezni in skupaj z jedrom podnebnih sprememb radioaktivnostjo  služi za nekaj časa farmacevtom in hkrati Papežu. Razvoj človeka gre v zelo čudni smeri, saj hudičeva elita skrbi za razvoj orožja, atomskega, vesoljskega ali vremenskega, skrbi za strupeno hrano in njeno pomanjkanje, skrbi za strupene zdravstvene zvarke, da naravni ne bi več uspevali. Pri tem pa še izdatno lažejo naivne množice, kako se led topi na severnem in južnem polu, in to s 100% na 130% /prispodoba/, kako vas cepiva varujejo pred prepozno smrtjo, kako je GSO hrana zdrava in pomaga farmacevtom in grobarjem. Pri tem je zanimiv podatek, da je bilo lani v celem letu 330 podnebnih katastrof po celem svetu, katerih podlaga je lažno segrevanje planeta, letos pa samo v juliju 118 grozljivo prekoračenih najvišjih temperatur. Človeška zločinska roka stopnjuje preko znanstvenega vremenskega orožja svetovno katastrofo in načrtuje z letom 2070, da bo zelo veliko področij na zemlji onesposobljenih za človeka. Pa bodo ti zločinci takrat še živeli ali bodo prevzeli gene človeške ribice in bodo za stalno živeli pod zemljo, morda v sredini naše zemeljske krogle sredi ognja? Škoda je le, da toliko ljudi naseda tem lažem, ker s tem samo prispevajo milijarde v žepe te zločinske elite in jim dovolijo nadaljevati zločine. Le zakaj naj bi imela Skandinavija na treh lokacijah kar 90.000 novozgrajenih oddajnikov? Za vse že omenjeno in za Pariški Podnebni sporazum Kako nategniti ljudstvo na Zemlji iz leta 2015 pa bo očitno treba doživeti točo v velikosti lubenice, da bomo dojeli kako ima narava le še malo možnosti za svoje tisočletja uspešno delo.

Kemični izpusti orožje zasužnjevanja

Pa ne samo zelo znanstvenega zasužnjevanja, tudi orožje za spremembo rodu norega človeka, ki se ne zna odločno postaviti v bran svetovnim zločincem. Kljub temu, da so vse inštitucije v službi svetovne elite, torej NASA, FBI, CIA in podobni mešetarji z zločini, že priznali chemtrailse in geoinženiring, pa seveda ne bodo vsaj še nekaj časa povedali, zakaj so izbrali prav to orožje. Že zaradi vsebine v izpustih, ki morajo biti stroga skrivnost, razen tistih, ki uidejo v javnost preko kričačev, ker imajo dovolj zločinov nad sonarodnjaki in ostalimi nedolžnimi po svetu. Zato je prvi stavek namenjen kemičnim izpustom - vsak, ki dovoli to dejavnost je najhujši narodni izdajalec. /naj Pahor ta stavek prebere trikrat/. Tako nazorno je že razloženo, da so letalski dodatni izpusti ali chemtrailsi namenjeni izključno zastrupljanju zemlje in bitjem na njej. Izjemno povečana vsebnost ph je rezultat uporabe geoinženiringa in HAARP sistemov, posledice pa so vidne na možganih, očeh, koži, pljučih , želodcu in na zdravju v celoti. Uničene bodo čebele in zemlja, vaš vir zdravega življenja. Norost brez možne primerjave, saj je delo človeka namenjeno uničenju človeka. Ljudje,ki so avtorji tega nepojmljivega zločina so nazorna razlaga kaj vas čaka po rednih obiskih psihiatrov in jemanju njihovih s farmacevti spreženih zvarkov. Izguba pameti, dokončna in samo zgrozimo se lahko, kako to bolezen lahko prenašajo tudi preko medijev, z denarjem, saj je še vedno zelo veliko zaradi chemtrailsov zbolelih na možganih, ki dejstev ne dojemajo. Morda zavedenim pomaga en sam nasvet - ko na nebu vidite črte, torej vas vlada načrtno ubija in uničuje, se takemu področju dosledno izogibajte, pa četudi boste v zaprtem domačem prostoru več dni!!!! /virHumansAreFree/

Takoj po cepljenju umrla dva 3 letnika

Farmacevtska vojna nad otroki

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.9.8

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.9.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.9.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.9.18

Božo Žabjek

pred 9 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Pogled na smrtonosni Svetovni redPrihodnost človeštva je na izjemno trhlih nogah. Krize, ki so jo ustvarili ...
(0)
pred 10 urami
Posedijev zdrav glifosat za vaš krožnik
Stoletja so ljudje pridelovali hrano za svoje potrebe na povsem naraven način. Šele prihod Monsanta je ...
(0)
pred 13 urami
Greste tudi vi na pot dokazovanja Ravne Zemlje?
Več kot sto let so ljudje pluli z ladjami, tudi okoli sveta in doživljali čudovite izkušnje, razen tistih ...
(0)
pred 1 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
(0)
pred 3 dnevi
Zakaj Amerika noče zmagati v nobeni vojni?
Krvave ZDA so vpletene v sedem vojn po svetu – Irak, Sirija, Afganistan, Pakistan, Libija, Jemen in Somalija, pa ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Bo Afganistanu uspelo? Večina Afganistanskih parlamentarcev je potrdila z glasovanjem potrebo po spremembi Statusa ...
(0)
pred 4 dnevi
Plačano potvarjanje resnice
Na osrednji medijski TV postaji povedo, da je v Jemnu kar 5 milijonov lačnih otrok. Novica je zelo stara, pa jo ...
(0)
pred 4 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Rockefellerjevi Carnegie chemtrailsi Kar doživljamo zadnja dva dneva nad Slovenijo nam že zastavlja vprašanje - ...
(0)
pred 4 dnevi
Aspirin ali življenje
Kako zelo dolgo je že lažno zdravilo svetovnega slovesa na farmacevtskem trgu. Z njim ustvarjajo milijone, pa je ...
(0)
pred 5 dnevi
Cerar potrdil Cerarja za ministra
Seveda smo izjemno poštena in zakonita država, kjer zgolj peščica odloča kaj je kaznivo dejanje in kaj ...
(0)
pred 5 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Lakota v Jemnu grožnja vsem JemencemCelo v OZN so hinavsko ugotovili resnico, da v Jemnu lahko že do konca tega leta ...
(0)