Židanova gozdna prevara

Zvarki proti bolečinam ali narava?

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.12.16

Vatikanska študija ene vlade

Necepljeni grožnja cepljenim ali obratno

Hotel Lek ali izgini Slovenija

Bo 2017 dokončno slovo slovenskega gospodarstva?

Naučite se ločiti begunca od migranta

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.12.16

Slovenija

Vrhniški Kemis razkriva najhujše spletke

Ko danes prebereš, da so v Vrhniškem izumrlem potoku našli celo že davno prepovedan pesticid atrazin, potem mora biti vsakomur jasno, da ima Kemisova grozljivka tudi pozitivno plat. Razkrita je prepovedana dejavnost, ki pa ima zaščito v najvišjih državnih ustanovah, kajti kaj so skladiščili, so najvišji uradniki, ki so prijatelji s članom Rockefellerjeve Terilaterale Bobincem vedeli. Torej veš, da gre za posle pod mizo. Hkrati pa bi ti moralo biti jasno, kako se prikrivajo vse druge okoljske katastrofe, ki so sicer  uradno še pred vrati, a se že dogajajo in Kemis sploh ni edina bomba, je le ena prvih, ki je eksplodirala. Če nič drugega bi okoljsko in kmetijsko minsitrstvo morali peljati javen postopek uničenja atrazina, skrbeti, da ne bi bila možna zloraba. Hranjenje več kot 10 let prepovedanega škropiva odločno nakazuje na možnost, da so ga še vedno uporabljali, pa tega razen peščice ni vedel nihče in se je ta peščica nezakonito okoristila. Potem preskočimo na prepovedani glifosat, ki je neuradno prepovedan v celi EUropi, Monsantov RoundUp pa brez zadržkov države prodajajo kmetom. Za  uničenje polj in ostalih potokov. Poleg tega lažnivci tako hvalijo varčne žarnice, ki pa so napolnjene z zelo škodljivim živim srebrom in je dovolj, da stopite na razbito žarnico in imeli boste hude zdravstvene težave, predvsem na možganih in jetrih. Zakaj sploh začudenje, da se povečuje avtizem, epilepsija, demenca? Ni samo aluminij tisti, ki ga prikrivajo, toliko je še izjemno škodljivih snovi, ki uničujejo človeka, žal namenoma, a vse v korist državne blagajne. Skrb elite in države zaradi ekološkega ozaveščanja so zgolj prevare, ki jim omogočajo bogatenje. Kot Pariški porazum o zmanjšanju CO2, ki je sicer nujen za rast gozda! In Kemis je prekrasen primer, kako s prevarami obogateti, čeprav imajo zdaj najnižji precej težav, saj bi morali spretneje prikrivati resnico in hkrati smolo, da so se vsaj Vrhničani odločno zavzeli, da razkrijejo tragedijo v vsej velikosti škodljivosti za njihova življenja. Pri tem država poskuša pomagati Kemisu, zavlačuje pri življensko pomembnih meritvah, zaščiti ljudi, saj želijo, da bi se katastrofa naravno očistila in bodo šele nato opravili vse raziskave. Celo objavljene fotografije in razkriti dokumenti jih ne motijo, saj je pri nas oblast namenjena zgolj zasebnim žepom. Pa na koncu skočimo še v drugo stran antrazita. Uradno pri nas ni GSO pridelave, je prepovedana, kot antrazit. Torej se že množično prideluje, a je država na strani Monsanta! Kot farmacevti pri živem srebru in cepljenju, saj je Alzheimerjeva bolezen njihova prihodnost.

Guterres aspartamsko Pahorju

Vodilni dobro naštudirane organizacije NWO, ki jo naivni poznajo kot OZN, Antonio Guterres, je ob izdelavi novih dokazov za instagram čestital našemu predsedniku ob 25 letnici vstopa Slovenije v to diktatorsko organizacijo. Čestitka je izzvenela v slogu Monsanto aspartama za sladice - ste zgodba o uspehu! In instagram bo poln novih nasmeškov, kajti tak je bil besedni dogovor, saj sužnja NWO gospodarjev se mora obnašati na vseh področjih ponižno, pohlevno, zelo ubogljivo. Imamo plače višje kot Nemci, imamo upokojensko blagajno, ki bi omogočila vsem Slovencem pokojnine vsak mesec, nimamo brezposelnih, nihče ne odhaja iz dežele za kruhom, celo obratno, po orožje prihajajo migranti. 25 let norčevanja iz Slovenije, 25 let vpeljevanja v hlapčevsko popolno odvisnost. Je to hlapčevstvo zgodba o uspehu? Pri tem pa ne pozabite, da je Guterres Portugalec, ta podatek pa med drugim povežite, da je v Brazliji uradni jezik portugalščina. Zakaj že? Domorodci je do krvavih priseljenih nasilnežev niso nikoli poznali. danes pa je NWO že povsem razsul Brazilijo, jo spremenil v deželo revščine in GSO polj. Je ena od petih največjih proizvajalk GSO strupene hrane na tem norem svetu!!!

Bodo po chemtrailsih tudi opravili meritve

Tragedija na ravni Kemisa je danes ponovljena. A se moramo takoj vprašati! Danes so metali živo srebro, Aluminij, viruse bolezni, kemične strupe, pa se bo jutri kakšna inštitucija za zaščito državljanov spravila na teren, vzela vzorce in jih strokovno, brez političnega denarja, preiskala? Nato pa javno objavila? Vedeli smo, kaj nas zvečer čaka, kajti danes je bilo zapraševanje neba prehudo, zdaj proti večeru pa že 20 minut grmi, udarjajo strele, dež pa kot bi oblaki počili. Bo izdano opozorilo, naj jutri ne trgamo domačega sadja, sveže zelenjave? Ne, ker je to del načrta gospodarjev, zato paj je Cerar obljubil, da bo za upokojence vse po starem, torej bodo lahko le strupeno poceni hrano še jedli. Seveda pa ARSO ne bo nikoli razlagal, zakaj toliko bolečih glav danes, toliko zares slabega počutja, otopelosti. Pa saj to je zanje pozitivna stran zločinov!

Tudi Hrvatje bežijo iz domovine

Pri nas o tem molčijo, ker bi se posledično kdo vprašal ali tudi iz naše domovine tako obsežno bežijo!  500 do 1000 Hrvatov vsak dan zapusti domovino in se z avtobusi podpeljejo nepovratno v Nemčijo. Politika jih je uničila, naredila iz njih deželo sovraštva, sodišča se izživljajo nad navadnimi ljudmi, gospodarstvo crkuje, saj Todorić ni samo eden, kradejo jim zasebno lastnino, služb ni. Mladi nimajo nobenih možnosti, če se zadolžijo se nikoli več ne rešijo dolga, zato jim, kot vidijo pri starejših, vzamejo vse. Družine jokajo, slovo na avtobusni postajo je srce trgajoče. Odhaja eden ali otroci, ostali bodo čakali kdaj se spet snidejo in vsi upajo, da v Nemčiji. Tam sicer res manjka delovne sile, saj celo Merklova nima svojih otrok, a to ni opravičilo za hrvaško oblast. Dela izključno za svoje zasebne žepe in celo na višji ravni kot Slovenci, saj imajo prekrasno morje, ki bo svetovni eliti v zadovoljstvo. /virIndex/ A ne bodimo naivni in ne mislimo, da je pri nas kaj drugače. Če se že lažejo o zmanjšani nezaposlenosti je to tudi na račun slovesa od domovine. Mladi le zunaj dobijo posel, razen, če se ne vpletejo v umazane strankarske spletke. Obojim vodilnim v obeh državah pa je izredno po godu, da smo skregani, kajti le tako se ne bomo povezali, da skupaj zradiramo golazen v obeh državah in dojamemo, da življenje za jutri ne more in ne sme temeljiti na sovraštvu in zahrbtnih dejavnostih. Tudi pri nas politika skrbi izključno za lastne polne riti, z gospodarskimi prevaranti imajo trdne finnčne naveze, praznjenje našega gospodarstva in kmetijstva je med njimi vezano na čvrst in podpisan dogovor. A žal pri nas mediji o begu mladih rok molčijo, zgodb skoraj ni moč najti. Zato pa so upokojenci zapisani Bruseljsko dogovorjeni revščini!

Pozdravimo jih spoštljivo

Heil Tsipras Aegean, Heil Jezuiti SwissAir, Heil Dutch Transavia in Heil Adolf GermanWings! Kam vam nakažemo za te lepe zločine? Lp, Slovenska vlada!

Biti zločinec danes je sveto opravilo

Dachau gre proti cilju, ob 12.25h še RyanAir, Aegean in Lufthansa, ob 12.37h pa Kraljevi AirJordan. Pa veste zakaj tudi oni? Ker danes slavijo uspešno prodajo letališča v Jordaniji nemškim zločincem, ki bodo tja napotili svoja zločinska letala, poleg Lufthanse, Eurowinga in ostalih na papirju civilnih!

Še osebna zahvala Pahorju

Moram se vam zahvaliti, čeprav me spravljate v situacijo, ko se ne morem opredeliti. Ali vaši prijatelji, Nemški Eurowing, Angleški British Airways in Nemška Lufthansa, želijo izpolniti vaše želje in nam zagotoviti čimprejšnji in brezplačen pogreb? Ali pa dolgotrajno bolezen za katero bomo sami plačali z lastnimi prihranki? Vsekakor smo vam zelo hvaležni, saj nam zdaj dajete upanje, da bomo že letos zakopani na pokopališču. Lepo pa je vedeti pred smrtjo, da je zločin nad človeštvom postal oboževana  religija peščice na katero hodijo moliti vsak dan!

Fašistično začinjen začetek novega slovenskega tedna

Si lahko Slovenci zaželimo krutejši začetek tedna? Je možno najti osebe, ki bi nas še bolj zlorabljale, nas kradle in nas uničevale? Dvomim, čeprav zločin nad človeštvom ne pozna nikoli zadnje stopnice. Danes smo najprej doživeli nadgradnjo tistega, kar je današnji Bayer počel med 2. svetovno vojno v koncentracijskih taboriščih. Potem izvemo, da želi novi direktor RTV Slovenija Igor Kadunc uvesti višjo naročnino, kajti za vse idiotizme, s katerimi redno packajo TV ekrane, imajo premalo denarja. Pa čeprav od jutra do večera le občasno reklame prekinejo s kakšnimi osladnimi prispevki in lažmi. In se primerja s svojo sestrsko Ameriško tableto za bruhanje, Pop TV! Sledi razkritje, ki nam je peščici že dolgo znano, da so prvi nadrejeni našim vladam Cerkveni črnuhi. Cerar ne bi nikoli ugotovil, da škoduje ljudstvu, ko mu hoče preko novega nepremičninskega davka pokrasti domove. A potem so prišli njegovi nadrejeni iz RKC in dogovorili so se, da za zdaj davka ne uvedejo, da se priljubijo vernikom, kaseneje pa ta prepoved nepremičninskega davka ostane samo za njihovih nekaj tisoč cerkva in sakralnih finančnih objektov. Zato je šel Cerar te dni nekajkrat k maši. In kronska lepotica za umirajiči Slovenski živelj. Pokojninski sistem je pred razpadom, zanj ni več denarja. Kar je izjemno uspešno začel Peterle leta 1991, ko je prvič izpraznil upokojensko blagajno, gredo danes zadeve v pričakovano beraško starost vseh, razen tistih, ki so bili dejavni v umazani politiki. Si lahko predstavljate, da gre vsak tretji delavec v pokoj kar z Zavoda za zaposlovanje ali s trajnega seznama brezposelnih? Se zavedate, kako ta podatek razkriva lažnivo Mrakovo in kaj prinaša vam, ki še niste in dvomim, da boste uspeli priti do pokojnine. Razni sindikalisti iz Modre zavarovalnice, načrtni nadzorniki za uspešno praznjenje državnih deležev iz Izole, bodo sicer bogati izvzeti, a vi boste pisali letošnji maturantski spis - naj beračim še naprej ali naj naredim samomor! Ko danes izgubiš nadzor nad sabo in razmišljaš, koga bi podprl, potem se moraš zavedati, da si nepovratno izgubljen v tistem najpomembnješem delu človeškega telesa, pod lasiščem. Ko danes pomisliš, da boš podprl kateregakoli politika pomeni, da imaš samo eno neodgovorjeno vprašanje - na kakšen način bom najhitreje umrl, komu naj to zaupam!

Pahor, sramota slovenskega ljudstva

Kar on dovoli sodi v rubriko - Ali so zločini še dovoljeni? Ob 9.15 ponovljen ali celo stopnjevan včerajšnji zločin. Turki, Nizozemci, Angleži, Irci. Izživljanje do Dachauskih razsežnosti. Kemis je bil le začetna vaja, najhujši zločinci pa imajo sodno podprte zabave!

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Manchester nova velika laž

Mediji so sicer polni, vsi govorijo o 20 mrtvih, ISIS je že prevzel odgovornost, laži širijo kot majhni otroci, da jih ne ujamejo pri kraji čokoladice. A kaj, ko je bila to le vaja za medije, spet s plačanimi igralci, da bi pomembnejšo zgodbo vrgli na medijsko obrobje. Seth Rich ali uslužbenec Clintonove je bil ubit, ker je razkril preveč podatkov. To sicer še ne bi bilo dovolj, ker so zločinski politiki zgodbo najprej označili za teorijo zarote. A zdaj je spregovoril doktor, ki je Setha sprejel na nujni oskrbi v bolnišnici. Povedal je, da rana ni bila smrtonosna, a niso imeli dovoljenja, da Setha rešijo. Zato je umrl. To je pač prehuda resnica, ki jo je treba prikriti. Nastopi Manchester, koncert neke Ariane in bombni napad sledi po koncu nastopa, da ne bi slučajno nastradal kdo od neplačanih igralcev. Mediji žalujejo za izginulo 8 letno Avstralko, ta je medtem brez težav že doma v Avstraliji. Seveda vsa nališpana kot na koncertu. Sledijo fotografije ranjenih. Ženska s krvavim kolenom, nad pasom nikjer kapljice krvi, Moški enako, ves pobarvan po kolenih in hodi povsem normalno, nihče od pomagačev pa nima kapljice krvi.  Pa ata in sinek z majhnim živahnim, čisto nič prestrašenim kužkom. In najgrozljivejši posnetek - moški povsem v krvi, oprostite rdeči barvi, torej v zelo kritičnem stanju, a veselo telefonira z belim neumazanim telefonom, ekipa reševalcev pa brezbrižno sedi ob njem. Sledi zelo resno vprašanje tem amaterskim organizatorjem svetovnih prevar. Kako je možno, da nihče od gledalcev ni imel lastnega mobilnega telefona z vgrajenim fotoaparatom in ni posnel niti ene fotografije o eksploziji? Kateri eksploziji? Charlie Hebdo? Seth Rich je izdahnil v medijih, Kraljevina pa načrtovano vnaša strah med svoje vedno slabše plačane državljane. Strah je predpogoj za diktaturo! Žalostno je le, da tako zares amaterski zločinski vaji mediji tako vneto nasedajo! Slike mrtvih ne boste nikoli videli, ker jih ni! Na enem od posneetkov je vidno celo, da po lažni eksploziji gledalec počasi odhaja iz dvorane, brez panike. Le zakaj, saj se ni nič zgodilo. Mrtvi so samo za CNN. /virBeforeIt'sNews/

Guterres aspartamsko Pahorju

Vodilni dobro naštudirane organizacije NWO, ki jo naivni poznajo kot OZN, Antonio Guterres, je ob izdelavi novih dokazov za instagram čestital našemu predsedniku ob 25 letnici vstopa Slovenije v to diktatorsko organizacijo. Čestitka je izzvenela v slogu Monsanto aspartama za sladice - ste zgodba o uspehu! In instagram bo poln novih nasmeškov, kajti tak je bil besedni dogovor, saj sužnja NWO gospodarjev se mora obnašati na vseh področjih ponižno, pohlevno, zelo ubogljivo. Imamo plače višje kot Nemci, imamo upokojensko blagajno, ki bi omogočila vsem Slovencem pokojnine vsak mesec, nimamo brezposelnih, nihče ne odhaja iz dežele za kruhom, celo obratno, po orožje prihajajo migranti. 25 let norčevanja iz Slovenije, 25 let vpeljevanja v hlapčevsko popolno odvisnost. Je to hlapčevstvo zgodba o uspehu? Pri tem pa ne pozabite, da je Guterres Portugalec, ta podatek pa med drugim povežite, da je v Brazliji uradni jezik portugalščina. Zakaj že? Domorodci je do krvavih priseljenih nasilnežev niso nikoli poznali. danes pa je NWO že povsem razsul Brazilijo, jo spremenil v deželo revščine in GSO polj. Je ena od petih največjih proizvajalk GSO strupene hrane na tem norem svetu!!!

Tudi Hrvatje bežijo iz domovine

Pri nas o tem molčijo, ker bi se posledično kdo vprašal ali tudi iz naše domovine tako obsežno bežijo!  500 do 1000 Hrvatov vsak dan zapusti domovino in se z avtobusi podpeljejo nepovratno v Nemčijo. Politika jih je uničila, naredila iz njih deželo sovraštva, sodišča se izživljajo nad navadnimi ljudmi, gospodarstvo crkuje, saj Todorić ni samo eden, kradejo jim zasebno lastnino, služb ni. Mladi nimajo nobenih možnosti, če se zadolžijo se nikoli več ne rešijo dolga, zato jim, kot vidijo pri starejših, vzamejo vse. Družine jokajo, slovo na avtobusni postajo je srce trgajoče. Odhaja eden ali otroci, ostali bodo čakali kdaj se spet snidejo in vsi upajo, da v Nemčiji. Tam sicer res manjka delovne sile, saj celo Merklova nima svojih otrok, a to ni opravičilo za hrvaško oblast. Dela izključno za svoje zasebne žepe in celo na višji ravni kot Slovenci, saj imajo prekrasno morje, ki bo svetovni eliti v zadovoljstvo. /virIndex/ A ne bodimo naivni in ne mislimo, da je pri nas kaj drugače. Če se že lažejo o zmanjšani nezaposlenosti je to tudi na račun slovesa od domovine. Mladi le zunaj dobijo posel, razen, če se ne vpletejo v umazane strankarske spletke. Obojim vodilnim v obeh državah pa je izredno po godu, da smo skregani, kajti le tako se ne bomo povezali, da skupaj zradiramo golazen v obeh državah in dojamemo, da življenje za jutri ne more in ne sme temeljiti na sovraštvu in zahrbtnih dejavnostih. Tudi pri nas politika skrbi izključno za lastne polne riti, z gospodarskimi prevaranti imajo trdne finnčne naveze, praznjenje našega gospodarstva in kmetijstva je med njimi vezano na čvrst in podpisan dogovor. A žal pri nas mediji o begu mladih rok molčijo, zgodb skoraj ni moč najti. Zato pa so upokojenci zapisani Bruseljsko dogovorjeni revščini!

55 svetovnih zločincev na pomoč Sionistom

Sionisti so preko Trumpovega obiska v zločinski Savdski Arabiji uspeli zbrati voditelje 55 držav, kjer so muslimani v večini. Če bi to bilo srečanje za dolgoročen mir, odstranitev političnih in zločinskih preprek pri vzpostavitvi plodnega sodelovanja na vseh področjih, ne bi bilo nič narobe. Tako pa je bila le parada sionističnega širjenja groženj in zločinov. Kajti zbrali so se pod lažno pretvezo, da se je treba odločno in skupaj boriti proti ISIS Izraelskim in Ameriškim teroristom, ampak samo tistim v Siriji in Iraku. In teroristi jim bodo, kot Bele čelade, vodnik kje in kako je treba ubiti naroda, da zasužnjijo obe državi. Fašizem svetovne elite ne pozna nobenih ovir, z denarjem lahko upravljajo vsakogar. Sirija in Irak morata pasti, Jemen pa je že na poti v razpad, kajti odkrite izjemne zaloge nafte ne dovolijo ne Savdijcem ne Američanom, da bi Jemenski narod sam upravljal z lastno državo. Zato so jim še kolero vrgli nad ljudstvo, saj je 63% naftnih vrtin, ki so jih nasilno pokradli do zdaj, premalo./virRT/

Vrhunska NATO izvežbanost

V Estoniji, ki se je pač prodala podlemu Zahodu, že dolgo potekajo vojaške vaje NATO enot. A zadnji teden so dejavnost zelo stopnjevali, saj morajo svetu pokazati, kako zelo so pripravljeni za napad na Rusijo. Pokazali so, kako pomembno je, da v času, ko ni vojaške nujne pripravljenosti, ko ni nobene grožnje nikjer, vozilo zapeljati z mokre ceste v lužo in tam brezizhodno ostati, da te Rusi ne najdejo. Ob razkazovanju tega znanja sicer niso imeli namena ustvarjati ranjence, a v treh skoraj enakih primerih v enem tednu so jih morali skoraj deset odpeljati na bolnišnično reševanje. Vojaki v teh izjemno naprednih tankih so po potopitvi v blatu doživeli hude poškodbe. Zdaj so v paniki Rusi. Bojijo se namreč, da bodo morali reševati tuje vojake pred potopitvijo v kakšnem obcestnem potoku. Ne bi bila težava, če bi jih zadela raketa, ampak, ker se bodo sami  zarinili v blato dolgo ne bodo vedeli, kje sploh so. Mogoče bodo zdaj slovenski milijoni pomagali k še večji usposobljenosti? /virIntermagazin/

Nemška vojna letala bližje krvavim ciljem

Je pred dnevi Merklova jasno povedala, da so pred vrati volitve in zato ne more več imeti svojih zločinskih vojaških letal v Turčji, ker nimajo dovolj možnosti za krvavo gibanje. Napovedala je odhod z letališča Incirlik na novo lokacijo, bližje Siriji ali Jemnu ali Iraku. Kamorkoli, da bo le dokazala pred volitvami, kako je pripravljena pretočiti kri v obrambo Nemčije daleč izven njenih meja in si zagotovila močno podporo nadrejenih, kot Macron. In slab teden kasneje je Obrambna ministrica Ursula ven der Leyen že v Jordanski zračni bazi, kjer so Američani zasidrani kot Bližnjevzhodni zločinci in so navdušeni, nad njenim nepoznavanjem vojske. A to nima pomena, važne so volitve, važno je nadaljevanje zastavljenega s krvavimi rokami, zato bi bilo Jordansko zločinsko letališče prelepa zamenjava. Novo letališče je bližje Izraelu, Nemškim ISIS zaveznikom, zato bodo lažne misije toliko lažje izvedljive, saj bodo kakšno minuto po vrženem strupenem plinu njena letala že lahko preletela Damask, učinkovito. Ker je Angela v desetletnem pričakovanju naraščaja, prvega, če bodo v naslednjih letih bio zločinci dokončno omogočili GSO potomce, je pač morala Ursula na pot, čeprav je bila vidno šokirana in so ji, za pomiritev, obljubili podrobnejše informacije med preletom do nove vojaške baze, da bo vedela o čem bo tekla beseda. Edino kar ve na pamet, kot še kakšna nepomembna vojaška ministrica je, da morajo Nemci za svoj ugled tudi pretakati tujo kri.

Ena svetovna vlada

Kako uspešno deliti in vladati ljudstvom

Papež največji zaščitnik pedofilov

Suženjstvo se zgolj stopnjuje

Pred nekaj stoletji so vozili črne sužnje v Ameriko. Če se niso obnašali ponižno, kot so njihovi gospodarji zahtevali, so jih pretepali, tudi do smrti, kot opozorilo drugiim sužnjem. Neubogljivosti je sledil odvzem hrane za celo družino, posilstvo žena. Življenje sužnjev je bilo vredno le toliko kolikor so dali gospodarjem, človeške topline in razumevanja ni bilo do njih nikoli. Mrtev suženj je pomenil, da je moral gospodar le na brezplačno tržnico po novega. V 21-tem stoletju pa je velika večina svetovnega življa zaljubljena v suženjstvo, živi od njega, čeprav so novodobni sužnji, a prenemumni, da bi to dojeli. So sužnji bankirejm, farmacevtom, medijem, vojnim dobičkarjem. Verjamejo v terorizem proti kateremu se je treba boriti z njihovim denarjem, namesto, da bi ga oni porabili za človeške potrebe. So sužnji podnebnih laži, da gre spet iz njihovih žepov več denarja prevarantom. Povečujejo se celo množice, ki verjamejo, še bolj kot suženjsko, GSO pridelovalcem, čeprav imajo oni namen zgolj prevzeti v svoje roke vso hrano tega sveta in z njo služiti, z roko v roki s farmacevti. Novodobno suženjstvo, ki ubija solidarnost, sočutje in toplino do sočloveka. Seveda so vodilni na tem suženjskem področju prav Zahodni sužnji, ki so vzeli fašistični neoliberalizem kot svojo rešitev, a ne vedo pred čim jih bo ta fašizem rešil. Imajo drobiž, mnogi celo za avto, da so tiho in delajo še naprej kot sužnji. Poslušajo kot motorji na pritisk plina, celo tekmujejo kdo se bo hitreje odzval požrešnosti svojih gospodarjev. Ko slišijo v medijih laž, je zanje to prerokba za celo življenje, ni jih sram delati brez razuma za fašistične oblastnike. Pri tem so sužnji obveščeni, da so na varnem, kajti policija in vojska jih nadzirata dan in noč, angleško govoreči in pisoči Sionistični mediji pa jim s pravljicami kradejo še zadnje celice možganov. So sužnji zdaj že prepričani, da je krvava vojna danes zgolj še rešitev zanje, če hočejo nekoč lepo živeti. A kaj, ko bodo v vojni le postranske žrtve ali celo plačanci, da gredo ubijati. Po koncu vojne pa njih več ne bo, saj bodo roboti že dovolj številčni, da prevzamejo več kot njihovo delo. Danes so v EUropi, v ZDA, na Japonskem, v Kanadi, Avstraliji in ostalih neoliberlano fašističnih deželah ljudi že prepričani, da za njihov blagor obstaja trg delovne sile, s katerim si zagotovijo delo. Zato se moramo vanj zaviti, da bodo omogočili požrešnost, seveda tistih, ki so si ta trg izmislili in jim omogoča neomejeno, nenadzirano požrešnost. Ponosa ni več, ponosa na svobodno človekovo življenje, ustvarjanje, razmišljanje. Vsak, ki zanika dobrote neoliberalnih fašističnih vladarejev je zarotnik, ki mu je teba takoj soditi in ga uničiti. Prav zato gre tudi veliko suženjskega denarja za nove šolske programe, da se v bodoče ne bi zgodili upori proti neofašizmu, da bodo ljudstva še naprej s ponosom odhajala na krvave bitke proti nedolžnim ljudem. In leto 2017 je leto številnih volitev po tem zločinskem Zahodu, tudi pri nas. Zato je čas, skoraj zares zadnji, da rečemo nočemo suženjstva. Dojemimo najprej, da smo sužnji, čeprav smo naivno verjeli desetletja, da smo napredovali v svobodo, a je ta svoboda le pri tistih, ki nas lahko svobodno in nekaznovano zasužnijo in zlorabljajo za svoje lastno blagostanje. Mogoče je res zadnje leto, ko lahko temu naredimo konec, kajti pozneje bodo stroji upravljali z nami tudi na način, da se več ne bomo znali odzvati!! /virGlobal Research/

Madžarska naslednja po Makedoniji?

Orban, kljub zelo podobnemu desnemu pogledu na svet, Sorosa zelo moti, kar posledično pomeni, da mora motiti tudi Bruselj. Je ta nacistični hlapec tako prepričan v svoje delo s katerim mora EUropo uničiti, da več ne izbira sredstev. Kljub svojim  zločinskim nagnjenjem in zelo očitnim nameram ga je Juncker z veseljem sprejel na štiri oči, kjer sta se pogovarjala prav o Orbanu in njegovem nedovoljenem poskusu blokiranja Soroševe nacistične Univerze na Madžarskem in ostalih nedovoljenih potezah do Bruslja. Soroš je vedel zakaj jo ima na Madžarskem, Orban je vedel, da je je na njihovi zemlji - da uči naivne poslušne hlapce, ki bodo zagovarjali zgolj Soroševo zločinsko politiko, torej tisto, ki Orbanu ne dovoli razmišljanja z lastno glavo. Sorošu denar ni problem, saj mu Rothschildi zagotovijo kolikor potrebuje za njihove skupne zločinske namene. če je v trenutku zbral dovolj milijonov za začetek vojne v Makedoniji in v nekaj urah nekaj deset tisoč svojih lakajev na Madžarskem in celo v Sloveniji, da so protestirali proti ukinitvi nacistične Univerze, potem je jasno, da je zbral dovolj denarja tudi za srečanje s plačancem Junckerjem. Zanimivo in hkrati smešno, kako nacist Soroš podpira levo usmerjene, da rušijo vse, kar je demokratično ustvarjeno. Ni logike oziroma je le ena - vse je zrežirano, kot slovenske predsedniške volitve. Sem pred dnevi napisal, da Pahor ne more zmagati v prvem krogu lažnih volitev in so to danes plačani anketarji celo potrdili. Medijski show na vseh področjih, da skozi lepotne dimne zavese prikrijejo zločinske namene.   Ob tem obisku sta najmanj dve stvari zelo sporni. EU trobila so javno napovedala obisk Sorosa pri Junckerju, javno napovedala pogovor na štiri oči, torej so priznali fašistično ureditev v Bruslju. In, ko je pred leti Merklova grozljivo kršila Dublinski protokol o sprejemu beguncev in mimo soglasja pripeljala v EUropo milijone Sorosevih migrantov, ji nihče ni nasprotoval, je nihče ni okaral. Ker je njeno delo načrt elite, Orbanovo pa nasprotje! A kaj, ko teh idiotizmov narod ne bo mogel prebrati, saj ga mediji zasipajo z lažmi na vseh področjih in na oba dogodka imajo naročene komentarje. Merklova se je srčno odzvala na begunce, ki so jih Sionisti poslali v EUropo, študentje imajo osnovno pravico študirati nacistično usmeritev tudi v časih, ko nacizma uradno ni več, ni dovoljen, je le olepšan in preimenovan v EU Parlament! Zato si tudi članica EU ne sme dovoliti delati po človeških normativih, mora biti Madžarska enako hlapčevska kot Slovenija!/virNSP/

Francija laboratorij NWO

Kar se zadnja leta dogaja v Franciji in se je nadgradilo z volilno farso je zgolj dokaz, da je Francija laboratorij Novega svetovnega reda /NWO/, Rothschildove ekipe. Številni lažni teroritični napadi, ki so morali pripeljati Francijo  v strah in popolno razdeljenost, od katerih najbolj izstopa lažni Chralie Hebdo, ki je v lasti prav najhujšega zločinca tega planeta Rothschilda. Kot da vse provokacije in manipulacije niso bile dovolj, da so tri dni pred volitvami izpeljali nov lažni teroristični napad v Parizu. Zdaj je jasno tudi, da je Emmanuel Macron /morda bolje Makaron/ izbranec prav Rothschioldove elite, saj je bil vendar njegov bančni uslužbenec. Z njim gre Francija neizogibno v roke NWO, ki bo svojo novo kolonijo izkoristila za dokončen razkol EUrope in vzpostavitev novega Rothschildovega cesarstva. LePenova je sicer protikandidatka, namerno iz povsem nasprotnega skrajno desnega pola, ki pa ima celo precej pozitivnih idej. Želi svobodno Francijo, izhod iz EU in NATO, te dni pa je celo Jezuitskega Papeža Frančiška označila za NWO buldoga, katerega namen je ukiniti države v EUropi in narediti eno NWO fašistično združbo. Tukaj se ni zmotila, a je veliko dvomov o njej, kajti zelo možen je scenarij, da govori celo resnico, da bi razburila javnost in se ta na kolenih v strahu raje odloči za Macrona. Lažni plačani levičarji celo že napovedujejo državljansko vojno, če ona zmaga, kajti med drugim ne bodo dovolili, da migranti ne smejo v Francijo. Je pa res, da kljub svoji ekstremni desničarski ideologiji predstavlja mnogo manjšo nevarnost za ostale EUropske države, zelo veliko pa za zločinsko elito. Morda pa konkurenco pri nekdanjih francoskih kolonialnih ambicijah, ki jih je prevzel NWO? Na koncu pa najbolj smešen podatek, ki je po plačanih medijih zaokrožil po rezultatih v prvem krogu. Macron je prvi Francoski predsedniški kandidat, ki je prišel v drugi krog, pa ni ne z leve ne desne stranke. Ha,ha,ha, seveda, ko prihaja iz stranke gospodarjev, ki odloča kdo gre levo in kdo desno, kaj bo naredila levica in kaj desnica. NWO! Kar pišejo na veliko naši mediji, da je Macron poročen s svojo 25 let starejšo učiteljico, brez otrok, istospolno usmerjen, je le kapljica v morje proti tistemu, za kar so ga Rothschildi izbrali. Ali kot je nora Angleška kraljica te dni že izjavila - leto 2017 je prelomno, letos je na vrsti 3.svetovna vojna. Škoda je le, da premnogi teh opozoril, ne samo kraljičinih pač pa vseh političnih grozodejstev ne jemljejo resno in so celo opredeljeni kot ARSO do umetnega zločinskega vremena - teorija zarote. /virDavidIcke, NSP/

La Gardeova verjame Trumpu

LaGardeova slepo zaupa Trumpovi gospodarski presoji /STA/, saj so dobički zanesljivo na obzorju. So njo nastavili Sionistični vladarji in so to naredili s Trumpom. Je pred pol leta še kazala Trumpu, da ga čaka pištola, zdaj bo to zamenjala s predvolilnimi obljubami Madone za vsakega, ki bi volil Killary. Sta si takoj izmenjala tudi mnenja o nasprotnem možnem spolnem učinku, vsak je pokazal svoje o nasprotniku. A le kako naj ne bi bila zaljubljena v tega vojnega zločinca, ko pa je IMF na medenem pladnju zaradi njegovih vojn, njuni Sionistični gospodarji pa z obema izjemno zadovoljni? Države bodo vlagale v vojaško industrijo, saj bodo videle svetlo prihodnost za njihove proračune. Vsaj do trenutka, ko gospodarstvo v celoti razpade, saj je dolg do Sionističnih gospodarjev sveta že prerasel 200 trilijonov dolarjev. Res je bilo zadnje leto mučno za oba, ker sta bila v razmeroma kratkem času oba v laboratoriju. Najprej so jima vstavili program medsebojnega sovraštva, ki bo temeljil na Trumpovih predvolilnih lažeh, potem so jima čipe zamenjali z vojaškimi dobički in zdaj je le še vprašanje kdaj se tudi v postelji najdeta! Seveda so medijska poročanja za osveščene izjemno zanimiva, kajti prav to medsebojno dvigovanje ljubezni med dvema tako pokvarjenima osebama je nazoren prikaz, kako Sionisti manipulirajo z množicami. Vse je v rokah peščice, vse odločitve in ukazi. Ker upravljajo z vsem in so jim vsi politiki močno podrejeni je še tako na videz zahtevna politična gledališka predstava izjemno lahkotna in režiserji sploh ne porabijo veliko časa in truda. Zelo veliko pa ga bodo potrebovali navadni ljudje, da to dojemajo in nato tudi ukrepajo, FEMA kemičnih taborišč je samo v ZDA dovolj, torej lahko vse svetovne politike odpeljejo tja!

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Agrokor izjemno orožje za Balkan

Vlada uživa ob neplačilu delavcem Litostroj Jekla

Bo Jamnik zradiral upokojence?

Pahor skakljal po rdeči preprogi v Berlinu

Razkrito - tudi NLB ni v naši lasti

Polna NLB gre zdaj lahko k tujcem

Hrana, zdravje, narava

Plačilo pozebe le, če kmet ne crkne

Z vremenom nategnili še Afriko

Nasprotnike cepljenja je treba obesiti, kajne?

Kar so zapisali v enem najstarejših Ameriških časopisov, Boston Herald, ki je prvo številko svojega časopisa izdal že davnega 1848, pa danes sodi v rubriko - Auschwitz oživljen. Seveda je lahko več kot sram tiste, ki so sovražnemu mediju kar osem krat podelili Pulitzerjevo nagrado, ki naj bi predstavljala navječji novinarski dosežek. V laganju! In kaj so zapisali - "vsak, ki nasprotuje cepljenju bi ga bilo treba obesiti", kot v Savdski Arabiji. Zanje je usmrtitev edina pot do nasilnega cepljenja, do diktature, kjer noben človek ne bi imel več pravice odločati o svojem življenju. Res ima vsak pravico, da nasede farmacevtskim lažem, zato so obvezna cepljenja v diktatorskih državah izpolnjena tam okoli 90%, a je to še premalo, ker potem z dodatki v cepivih ne morejo vplivati na vse človeške možgane. Primerjava živo srebro in Vrhnika! Pravica do odklonitve zločinskega cepljenja je zanje kršenje človekove pravice elite, saj z njo ogrožajo žepe njihovih plačnikov. Seveda je urednik Boston Heralda grožnjo objavil brez dokazov, celo laž je dvignil na raven idiota - ljudje, ki se ne cepijo smrtno ogrožajo vse Američane, da zbolijo za ošpicami. In to se ponavlja v mnogih državah podrejenim Zahodnim vrednotam zločina, da cepljeni obolijo za boleznijo, proti kateri so bili cepljeni, necepljeni pa zgolj, če so bili v tesnem stiku s cepljeno osebo. Kajti od nje dobijo živi virus, kar pa je namen cepljenja. Ko tako laže časopis, ko to počne tudi zdravnik, je oboje zrelo za sodni pregon in dolgoletni zapor. A kaj, ko tudi farmacevti močno podpirajo sodišča z bankovci, da se sodišča ne sesujejo. V celotnem članku ni besede o koristi cepljenja, ni podan noben dokaz. Si predstavljate obratno zgodbo, da bi nasprotnik cepljenja zahvteval obešenje urednika Boston Heralda? Aretacija isto uro, sodni postopek končan v nekaj dneh, zaporna kazen v desetinah let. Pa bi samo dokazano označil lažnivca in podpihovalca nasilja, kar cepljenje je in sodi v najhujši terorizem, celo na višji ravni kot ISIS! Seveda pa ta časopis ni edini, prevelika večina je plačana od zločinske elite, zato so pozivi medijev o zapornih kaznih za starše necepljenih otrok zelo pogosti. Kot naša prehrana bi že dolgo tega tudi mediji morali imeti oznako Ne vsebuje laži, certifikat pa izdan s strani dokazano povsem nedovisne inštitucije, ki lahko kadarkoli dokaže, da ni v povezavi s politiko in elito. A tudi naša hrana nima oznake Brez GSO, ker je tudi to velika laž. Ena izjema pa je šele začetek izredno dolge poti do našega zdravja, umsko zaščitenega pred mediji in telesno pred nezdravo hrano! /virFreeThoughtProject/

Novi zločini nad Slovenci, 18.maj 2017

Moteč sončni dan, še brez koprenaste oblačnosti, je izjemno dober razlog, da letalski zločinci vzamejo stvari v svoje roke. FranceAirCrime, RyanAirCrime, BritishAirCrime, CorendonAirCrime, EurowingsCrime, EdelweisAirCrime, RoyalJordanCrime. Vsi navedeni, ki pa bi jih moral dopolniti še vsaj z desetimi, so iz Haaga peljali dokaze o zločinih nad človeštvom, jih na nebu razrezali, jim dodali še nekaj strupa, da stvari preko ARSA izginejo iz vaših spominov. Danes je spet zakonsko dovoljen zločin nad Slovenci, zato so združili moči Prostozidarji, Jezuiti, Iluminati in njihovi gospodarji, da se lahko Pahor veselo sončni nekje na obali, ki je pod NATO nadzorom. Nekaznovano! Vi pa v stanje trajne obolelosti!

Pahor in Erjavec dobila chemtrails navodila

Imeli smo nekaj  dni miru, so se gospodarji sveta, torej Rothschildov Acu Weather, izživljali le z magnetnim preusmerjanjem slabega vremena. Danes pa je prvi dan, ko sta moški služkinji Pahor in Erjavec spet doma na polno. Bila sta v Budvi in na sestanku v Bruslju, kjer so jima, hlapcema, vgradili varnostni chemtrails chip, da bosta znala tudi onadva doma nalagati narod o koristnem zastrupljanju. Ker je bila tema obeh srečanj zločinske srenje varnost, naj bo na Zahodnem Balkanu ali celotni EUropi, je jasno, da je pozno pomladanski načrt zdaj končno pripravljen in mi ga od zjutraj že doživljamo, mnogi, vključno z ARSO bebci pa v njem uživajo. Desetine letal preletava Slovenijo, črte so od severne do južne meje, od Zahodne do vzhodne, kar pomeni, da bo že danes ARSO spremenil tridnevno sončno vremensko napoved in jo spremenil v koprenasto oblačno s polno strupenih kemikalij. Kdaj bomo množično, ne eden ali deset, stopili pred Pahorjevo instagram palačo in robotsko Vladno palačo in končno odločno povedali, da imamo strupov dovolj. Na vseh področjih, od vode do zemlje, zrak pa je postal koncentracijsko taborišče v slogu zgodovinsko znanega IG Farben ali danes Bayer. Naša osnovna pravica in naša last sta tudi čisti zrak in varnost pred zločinci. In ta pravica nam je že dolgo grobo kršena, celo več, vlada plačuje milijone določenim uslužbencem in medijem, da vas o tem grozljivo lažejo in zavajajo. Bi vam kaj povedal podatek, da je v Srbiji trikrat večje število rakavih obolenj kot v EUropi? Da so tam metali najprej nuklearno olepšane bombe, danes pa so žrtev NATO Balkanizacije, kot smo tudi mi. A, ker smo del zločinske EUrope pač do vseh podobnih rezultatov nimamo pravice, zato naivno mislimo, da smo še vedno zdravi. Pa se Ameriška vojska spet prosto vozi po naši domovini, z radarji na vojaških vozilih in poučuje našo vojsko kako odločno škodovati lastnemu narodu. Sram nas je lahko, kaj dovolimo!! Nemcem, Francozom, Angležem, Ircem, Turkom, Egipčanom, Madžarom, Črnogorcem  in Švicarjem. Vsi so danes v toplem vremenu stopili na plin, do konca!

Nestle, kralj hudičevih korporacij

Leta 1970 so začeli svojo hudičevo pot in danes jih večina pozna po čokoladnem mleku Nesquick, ki po njihovih lažnih raziskavah zagotavlja, da ženskam več ni potrebno dojiti otrok, pač pa najdejo vso kemijo in GSO v njihovih otroških izdelkih. Žal se mnoge res odločijo za ta naravni zločin in že od rosnih dni svojim otrokom nalivajo strupene sestavine, da otrok ne bi imel možnosti razviti se v človeški podobi. Pa Nestle ni hudič samo na otroški prehrani, enako ogenj bruhajoč je pri sladoledu, zmrznjeni hrani, pijačah, dodatkih za hitrejše umiranje, živalskih neprebavljivih obrokih, kavi ali dodatkih za hujšanje. Daleč presega pa vse človeške standarde na področju vode. Poznamo izjave njihovega šefa Brabecka, ki zatrjuje, da voda ni človeška pravica ampak njegov profit. Nestle je dosegel s podkupninami celo, da je Svetovni odbor za vodo spremenil definicijo vode in jo iz človekove pravice spremenil v človekovo potrebo. Zdaj jo lahko pijete, če jo plačate Nestleju ali pa se zadovoljite s povsem neustrezno vodo iz javnih vodovodov. Primer Flinta v ZDA je nazoren, saj Nestle črpa podzemne zaloge, medtem pa morajo krajani uporabljati kemično onesnaženo reko za svoje potrebe. In Nestle ima črpališča pitne vode v kar 35 državah tega sveta, ima pa namen, ki ga sploh ne skriva, imeti vodo v lasti kot Rothschild banke. Voda je enako ali še hujše orožje kot denar in banke. Zato nas ne sme čuditi tako odločno zagovarjanje Nestlejevih zločinskih navdb tudi s strani Brščića, saj očitno želi službo v javnem Elesu zamenjati za tisto v kakšni večji podružnici Nestleja.  In novorojeni otroci naj materino dojko končno zamenjajo za kemično mleko, ob tem pa ga zmešajo z umazano vodo Nestleja. Kako pomembno bi bilo, da bi ljudje pred nakupom pogledali ali je izdelek označen kot strupen. Dovolj je prebrati Nestle. /virHumansareFree/

Dogovor o slabši prehrani usklajen

Obama nasmejal naivni svet v Rimu, za 3 milijone€

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.5.17

Božo Žabjek

pred 3 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Pahor in Erjavec dobila chemtrails navodilaImeli smo nekaj  dni miru, so se gospodarji sveta, torej Rothschildov ...
(0)
pred 4 urami
Manchester nova velika laž
Mediji so sicer polni, vsi govorijo o 20 mrtvih, ISIS je že prevzel odgovornost, laži širijo kot majhni otroci, ...
(0)
pred 5 urami
Vrhniški Kemis razkriva najhujše spletke
Ko danes prebereš, da so v Vrhniškem izumrlem potoku našli celo že davno prepovedan pesticid ...
(2)
pred 12 urami
Guterres aspartamsko Pahorju
Vodilni dobro naštudirane organizacije NWO, ki jo naivni poznajo kot OZN, Antonio Guterres, je ob izdelavi novih ...
(0)
pred 1 dnevi
Bodo po chemtrailsih tudi opravili meritve
Tragedija na ravni Kemisa je danes ponovljena. A se moramo takoj vprašati! Danes so metali živo srebro, ...
(1)
pred 1 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Bruselj danes o kolonizaciji AfrikeEUropa je brez Afrike nič vredno zemljišče, primerno le za graščine ...
(0)
pred 1 dnevi
Tudi Hrvatje bežijo iz domovine
Pri nas o tem molčijo, ker bi se posledično kdo vprašal ali tudi iz naše domovine tako obsežno bežijo! ...
(5)
pred 1 dnevi
55 svetovnih zločincev na pomoč Sionistom
Sionisti so preko Trumpovega obiska v zločinski Savdski Arabiji uspeli zbrati voditelje 55 držav, kjer so muslimani v ...
(0)
pred 1 dnevi
Pozdravimo jih spoštljivo
Heil Tsipras Aegean, Heil Jezuiti SwissAir, Heil Dutch Transavia in Heil Adolf GermanWings! Kam vam nakažemo za te lepe ...
(0)
pred 1 dnevi
Biti zločinec danes je sveto opravilo
Dachau gre proti cilju, ob 12.25h še RyanAir, Aegean in Lufthansa, ob 12.37h pa Kraljevi AirJordan. Pa veste ...
(0)
pred 1 dnevi
Še osebna zahvala Pahorju
Moram se vam zahvaliti, čeprav me spravljate v situacijo, ko se ne morem opredeliti. Ali vaši prijatelji, ...
(0)
pred 2 dnevi
Fašistično začinjen začetek novega slovenskega ...
Si lahko Slovenci zaželimo krutejši začetek tedna? Je možno najti osebe, ki bi nas še bolj zlorabljale, ...
(0)