Žival ve kdo in kaj je človek

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.6.17

Spored cirkuških predstav za 23.junij 17

Spored cirkuških predstav za 22.junij 17

Spored cirkuških predstav za 21.junij 17

Spored cirkuških predstav za 20. junij 17

Spored cirkuških predstav za 19.junij 17

Spored cirkuških predstav za 18.junij 17

Spored cirkuških predstav za 17.junij 17

Slovenija

Zločini na nebu s pomočjo Vatikana

Da so danes že začeli množično zastrupljati Slovenijo nas ne bi smelo čuditi, saj je za soboto napovedana močna sprememba vremena. Torej morajo ustvariti pogoje, da pripeljejo novo hladno fronto k nam. Na nebu so zločinci British Airways, Orbanov WizzAir, večni zločinec RyanAir in Bruseljski Brussells Airline. Ampak naj se dotaknem ob trenutnem zločinskem dogajanju na še dve pomembni odkritji. V Kanadi so strokovnjaki ugotovili, da se nanodelci iz chemtrailsov zažrejo v človekovo kožo in nato povzročajo bolezni, kot si jih snovalci zaželijo. Ti delci namreč dokazano spreminjajo človeški DNK, ki s pomočjo delcev posušene človeške krvi prehaja v nenadzorovano stanje človeškega bitja s katerim lahko upravljajo zločinci. In, če k temu dodamo še podatek, da je Vatikan že leta 1985 podprl chemtrailse kot orožje za iztrebitev ljudstev, kar so izjemno nazorno pokazali na izdanem kovancu za 100 takratnih lir v čast takratnega Papeža, kjer lahko na kovancu levo zgoraj vidite letalo s chemtrails sledjo. Akcija je bila izpeljana skupaj s programom NASA, ki je začela učiti šolarje o nujnosti in koristnosti chemtrailsov za njihovo boljše življenje. Ja, če se ne znaš vsaj malo poglobiti v ta zločinski sitem, ki ga Pahor tako izdatno podpira, potem si mrzel in lahko pritiskaš le smeške in širiš ARSO teorijo zarote, medtem pa si že deformiran. /virChemtrails: Exoticweapon, HumansareFree/

Kaj pa notarsko podpisana zaveza kandidatov?

Zgrožen sem, ko vidim kako vedno iste osebe reklamirajo na vsakih volitvah nove obraze, pa o njih ne vedo nič drugega kot  kandidatovo reklamno natolcevanje. Pri nas ni pomembno jedro človekovega razuma, kaj res hoče nekdo narediti, važno je le, da je lep ali komik ali pa prihaja iz elitne združbe. Se sprašujem ob takem navdušenju nad kandidati ali je kdo od histeričnih podpornikov že pogledal in prebral zavezo, ki jo je kandidat podpisal in overil pri notarju pred naznanitvijo kandidature? Kaj je pa to, kajne? Vsak program, če ga sploh imajo, je le lepotno nakladanje, hkrati pa skrivanje kdo je zares za njimi. Cerkev, UDBA, Soroši, instagram albumi, denar, veselje  ob klečeplazenju h gospodarjem.  Je kdo od njih zavezan kakšne bodo posledice, če se zaveze ne bo držal? Kot Cerar, ki je pred volitvami nakladal o poštenju in skrbi za navadnega človeka. Toliko naivnosti je težko razložiti, le kaj vodi histerične podpornike neznanega? Pa vzemimo, da bi bil njihov kandidat izvoljen, kar je nemogoče, če ni Pahor in bi po nastopu položaja požrl vse obljube. Bojim se, da bi podpora notorikov bila še naprej neizmerna, tja do propada, kot je to bilo pri naslednici Janše. Bom pa poimensko komentiral kandidata zgolj, ko bo javno zagovarjal in dokazal svoj odnos do človeka, do sprememb, ki so nas danes že zapeljale v fašizem. Ko bo na osnovi svoje zaveze razločno povedal proti čemu se bo boril in kaj bo storil, da se vrnemo v človeku dostojno življenje. Med temi točkami pa morajo biti obvezno - konec in preklic razprodaje dežele, izstop iz NATA, prepoved letalskih družb, ki nas špricajo, prepoved GSO in strupenih škropiv v kmetijstvu,  konec nasilnega cepljenja in farmacevtskih zločinov, najstrožje prepovedana korupcija in predvsem enakost navadnega in samooklicanega elitnega človeka! Notorikom, ki samo ob prihajajočih volitvah skačejo v izgubljeno življenje naroda pa eno samo sporočilo - zapustite alkohol.

NATO zločinsko sporočilo

NATO zločinsko sporočilo: Dovolj imamo vaše države Slovenije, hočemo, da je vse naše. Danes naredimo križ čez vas, kajti preveč imate stvari, ki so lahko samo naše. Celotno zločinsko letalsko industrijo smo danes aktivirali za vas! Ste hkrati tudi najprimernejši za naše zločine, saj st med tistimi, ki so vedno tiho in nas podpirajo v naših naravnih zločinskih dejanjih proti človeštvu! Zelo vas bo danes bolela glava, od ovac do komika! 

Vidne posledice srečanja Kolinde in Pahorja?

Še en zločinec, sosednji sovražnik Slovenije. Croatia Airlines, pa samo iz zagreba so štartali. A Slovence sovražija iz dna duše! In kdaj gre Pahor na sodišče zaradi  izdaje naroda?

Morilski dan bo danes!

Včeraj so Republikanski senatorji svetovali naši vrhovni lutki, da imamo premalo chemtrailsov in slabo skrbimo za slabo zdravje Slovencev. Pahor in Ehjavec sta seveda zelo ubogala nasvet in danes zaprosila NATO, naj začne na polno. Najprej vidim, ni pa prvi, zločinca, o katerem so naši mediji peli slavospeve, ker bo tudi na Brniku polnil sode, Transavio. Nemško Francoska naveza je z užitkom polnila svoje nizkocenovne zločinske žepe. Takoj zatem pa še Erdoganov SunExoress, ki pa je nadgradil Transavio za tri širine strupenih črt. TUI holandske kraljice je bil nedaleč stran, a slike bi zbledele, če bi jih dal preveč. Ovce pa hočejo komika ponovno za predsednika, kar so sicer gospodarji že potrdili! Tik pred objavo pa še Merklin Lufthansa, na nebu pa že osem dolgih črt, ki jih pač ob pisanju nisem mogel spremljati. Zločinci človeštva!!

Zdravilna konoplja proti farmacevtskim strupom - zapor

Nobena lekarna še ni doživela policijske preiskave zaradi prodaje najhujših opijskih mamilarskih zvarkov. Občan Lenarta pa je po obisku policije na tnalu - od enega do deset let ga čaka. Pa je gojil zdravilno konopljo, čeprav 1400 sadik. Njegove sadike pomagajo pri zlomljenih kosteh, proti bolečinam v telesu ali proti raku. Farmacevtski zvarki vas naredijo le odvisne od opijskih in smetarskih izdelkov. Res bi Lenarčan kar nekaj zaslužil, a ljudje bi bili zdravi. Farmacevti zaslužijo tisočkrat več, a so ljudje še bolj bolni. Kako pošten sistem je tudi pri nas, kajne? Denar pred zdravjem, morala pod Kemisom, skrb za ljudi sedenje na wc školjki!

NATO vnebovzetje

Jutri je znameniti praznik, ki so ga Vatikanski znanstveniki izumili pred nekaj tisočletji. Točno so vedeli za Agendo 21 in 2030, zato so se danes zjutraj že povezali z enim najhujših zločincev proti človeštvu, angleškim pizza Grkom Steliosom, da vzpodbudi tudi mnoge ovce. Radi bi, da Marijo sledijo v njenem vnebovzetju in gredo v nebo, ali za večno ali pa vsaj po strupene vzorce, ki jih Stelios preko svojega zločinskega podjetja dovaža po EUropi in jih kot začimbo uporabijo pri zajtrku in kosilu. In pogodba je to jutro sklenjena samo z njim, kajti od devetih letal je on edini, ki je izvajal genocid. Pa da ne bo pomote, ki vam bi jo s pizzo dostavili iz ARSA. Od devetih letal v 20 minutah, ki so letela na skoraj enaki višini, je edino Easy jet pokazal pogodbo s hudičem iz Vatikana in Bruslja.

Katere ovce pa si boste vi ogledali?

Jutri, v ponedeljek, bo narava razkazovala svoje življenje na Jezerskem, kjer boste lahko opazovali črede naravnih ovac v pristni naravi. Vas bo to zanimalo? Ali imate raje umetno ustvarjene ovce, ki kot črede drvijo na Brezje in bodo v torek darovale revežem, ki jim bodo v zahvalo pokazali kako Marija skače v nebo. Nedolžna z mnogimi svojimi otroki.

Katere mlade ljubi Cerar?

Ko je človek dolžan po svoji funkciji, da bere vnaprej napisane članke najetih oseb, bi se moral zavedati, da bere tudi hude laži in bi ga moralo biti vsaj sram. Kar je izjavil Miro Cerar pred mednarodnim dnevom mladih je sramotno zavajanje, ki bi se ga celo on moral sramovati. "Mladi so za nas prioriteta in vedno bodo" Kje? Pri izgonu iz domovine? Pri nikakršnih možnostih zaposlovanja? Ali pri dejavnostih kot mlade uporabljata glasbena in filmska industrija? Le zakaj jih je, ob takem hinavskem nagovoru, vedno manj pri nas? Le zakaj je vedno manj naraščaja pri mladih? Rabijo migrante za njihovo nadomestitev? Ali pa vlada odločno podpira LGBT, da se naravni cikli prekinejo za vedno? Kako žalostno, da njihove možgane vedno vodita le Bruslej in Bela hiša!

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Deli in vladaj ovcam

Najmanj od starega Rima naprej velja najpomembnejša misel elite - deli in vladaj. Od leta 1763, ko je svet dovolil lažni eliti ustanoviti NWO /eno svetovno vlado/ pa je ta načrt še toliko pomembnejši. ZDA so tukaj tvorec in žrtev hkrati, kot dežela z največ priseljenimi nacisti vedo, da je prav preko nacizma in komunizma narod najlažje skregati, medtem pa oni uničijo vse in si prilastijo za vedno. Charlotteville nacitični protesti, danes Boston, v Nemčiji se dvigujejo, v Ukrajini in še bi lahko naštevali. Skrajna levica in skrajna desnica sta pač odlično orožje, da ljudje ne razčistijo nesporazumov med sabo na človeški način, pač pa z vpitjem, pretepanjem, simboli in večnim nasprotovanjem vsemu, kar nasprotniki rečejo. In to je tako lepo, da je Zemlja dolžna tej zločinski eliti, ki nas deli, trikrat več kot lahko cel planet ustvari. Načrt je izpeljan in lahko samo sanjamo o boljšem jutri, ko pa so verige okoli vratu 7 milijard človeštva tako debele, da jih ni mogoče več prežagati. Orodja, ki bi to vseeno zmoglo, pa še vedno ne poznamo - prijateljstvo namesto sovraštva, sosed in ne politik. Da ne bi kdo mislil, kako nas v Sloveniji drugače vodijo, brez desnice in levice?

Jemen prisiljen živeti s hudičem

Ker sta bogastvo in nadvlada že dolgo hudičevo delo na tem planetu, gredo dežele počasi a vztrajno na dve poti istega hudiča. Ene gredo živeti v hudičevo luknjo, kar doživlja Jemen, druge so oblečejo v hudiča in ustvarjajo zločine po svetu. V Jemnu so to Savdijci, ZDA in Sionisti. Človeško življenje je zanje odpadek, ki ga ne sme biti. Otrok je moteče bitje in pri petih letih ima lahko le 5 kg. Toliko lahko omenjena trojica požre mamil na enega od članov zločinske tolpe, vsako leto. Da so vedno pripravljeni na nove zločine preko zabav z bombardiranjem, metanjem kolere, izživljanjem nad človeškim bitjem. Jemen je nekaj, kar se na svetu ne bi smelo nikoli zgoditi. Tvorci tega nedovoljenega izživljanja pa bi morali, kljub neetičnosti, takoj na sistem obravnave zločincev na način Savdskega kralja. Meč in glava leti! Naj imajo slabđo prihodnost kot so jo ustvarili Jemenskim otrokom./Vir Anti-Media/

Prašičje GSO farme bodo raj

Kar ste do sedaj vedeli o prašičih ni bilo nič v primerjavi s tem, kar je povedal znanstvenik NWO univerze Harvard. Dr. Gregor Cerkev ali v ozvirniku George Church je napovedal, da boste v največ dveh letih lahko hodili na prašičje farme po jetra, srce, ledvica ali pljuča. Pa ne za kosilo, izrezali jih bodo, da jih vam vsadijo. Ostalo od prašiča pa boste kot nori znanstveniki požrli pred operacijo. Težko se je zadržati o zločinih današnjih znanstvenikov, ki to niso, saj prašičje GSO farme za pridobivanje organov namenjenih človeku nimajo s pametjo ničesar skupnega. Seveda vam bodo ti znanstveni zločinci lagali, kako je to rešitev za človeka, da boste lahko dlje živeli in imeli vedno na razpolago nadomestni del vašega telesa. Le zakaj ne naredijo raje pomembnejšega koraka? Prepoved farmacevtov, zastrupljanja na vseh področjih našegaa življenja, od hrane do neba. Pa hkrati Papež že leta moli, da moramo odstraniti 6 milijard ljudi! Ni kaj, človek spremenjen v prašiča bo za elito tudi hrana, saj bo meso po krvavih obredih okusnejše in bo poleg GSO smradu zaudarjalo še po človeku. Iz nas bodo naredili novo prehransko pasmo, zato ni čudno, da so tako naklonjeni spremembam človeških spolov, saj tako od majhnega naučijo ljudi, da je zanimivo biti človeški prasec. Drži pa nekaj drugega, kar znanstveniki še niso raziskali. Namreč ta sodrga v NWO inštitutih, ki delajo na zločinskih izživljanjih, sploh ne ve, da so jim ob rojstvu že presadili svinjske možgane, ki so sicer višjega IQ kot njihovi, a se niso ujeli v človeškem izrodku in zdaj bomo zato dobili človeka prašiča. Vsaka živalska presaditeev v človeka pomeni drastično zmanjšanje življenjske dobe, kar je seveda resnični namen. Le zakaj se Kitajci o tem ne hvalijo? Vsi ti GSO prašiči so trenutno shranjeni pri njih! In Kitajci niso del NWO načrtov? Ha,ha,ha! /virNSP/

Ogljikovi oblaki novo orožje

Prebivalci Brazilskega mesta Teixeira de Freitas so bili šokirani, ko so na nebu videli oblak kakršen Brazilije še ni preletel. Ugibali so v strahu ali je to začetek tornada, saj je obstal v tej obliki le dobro minuto. Seveda jim ne bo nihče povedal, četudi je NASA že pred časom objavila pomembno vlogo teh ogljikovih črnih oblakov. Zatrjujejo strokovni lažnivci, da oblaki vpijejo sončno toploto in preprečijo, da bi zajela zemeljsko površino. Pa zelo preprosto jih je premikati na željene destinacije, ker so težki in zelo podvrženi elektro magnetnim valovom. Seveda lep izgovor, da bodo s črnimi oblaki zdaj prekrivali celo nebo. A resnica je stoletja daleč, saj ogljikovi oblaki  dobesedno sesajo vročino in jo prenašajo na zemljo, torej ustvarjajo kar smo v Sloveniji letos občutili prevečkrat, vedno pa si bili vmešani črni oblaki. Zelo pomembno bi bilo, da večina začne dojemati, kako naravnega segrevanja Zemlje ni, da je vse laž, ki ljudi spelje na kriva pota. CO2 je le umazan izgovor za novo krajo denarja peščice. In kdor to zagovarja, prikriva resnico, je za človeštvo zelo nevaren bebec, naj bo naročnik laži, tisti, ki laž za plačilo širi ali jo iz naivnega nepoznavanja vsiljuje prijateljem in znancem. Brazilija pa je že dolgo laboratorijski zajček - Zika virus, GSO in zdaj črni oblaki! /viri RT, ASheepnoMore/

Amerika človeška le do Kolumbusa

Kako  je Amerika najlepši dokaz, da Zahod in Zahodna lažna civilizacija zgolj uničujeta srce, ljubezen, spoštovanje in prijateljstvo. Do Kolumbusa je vse to delovalo na najvišji človeški ravni, danes je vse obrnjeno le k zločinom, sovraštvu, denarju in prevladi peščice nad vsemi. Moralo bi biti dovolj, da večina vsaj z mislimi za vedno zapusti Ameriko, ki je ukradla deželo rodnim Indijancem, ko človek prebere nekaj zelo človeških misli, ki so Indijansko sporočilo svetu! Bodite strpni do izgubljenih v lastni senci, pomagajte jim odstraniti nevednost in prezir, jezo, ljubosumje in požrešnost, da spet najdejo resnični svet Sam moraš najti sebe in ne dovoliti, da ti poti delajo drugi. Lahko gredo ob tebi ne smejo pa jo hoditi namesto tebe Nikoli ne vzemi kar ni tvoje, naj bo od drugega človeka, skupine, divjine ali kulture. Kar nisi ustvaril ali zaslužil ne more biti tvoje.  Vsak človek naredi napako, zato je napake treba oprostiti. Slabe misli naredijo možgane bolne, zato širi pozitivno in resnično energijo. Narava ni last človeka, človek je le del narave. Otroci so seme prihodnosti, posadi jim ljubezen v srce in jih polij s pametjo, da bodo jutri nadaljevali tvojo pot in jo nadgradili v pozitivni smeri /ne politični zlobi/ Bodi vedno resnicoljuben, kajti le tak način življenja te uvršča v človeški univerzum. Poštenost je tvoj test ali si človek. Razdeli vse svoje dobrote z vseh področij. Vsi smo vredni vsega, nič ni zgolj za peščico. Zavedaj se svojih odločitev, predvsem kdo želiš biti in kaj narediti. Vsako tvoje delo mora biti zelo odgovorno. Spoštuj zasebnost in osebni svet drugih, ne dotikaj se lastnine drugih, /ne bodi politik/. Bodi pošten najprej  do sebe, kajti ne moreš učiti in pomagati drugim, če tega ne znaš na sebi. Nič od tega niso prinesli Zahodnjaki, le malo tega Zahod upošteva doma, izven Amerike. Zato je prav, da tehtno premislimo Indijanske misli in jih skušamo vgraditi v nas in našo družino, da bodo zmogle pot do vseh, ki bi radi bili spet človek. /virHumansareFree/

NATO opozorilo Kataloniji

Seveda množice še dolgo ne bodo dojele, da napadi nimajo nobene povezave z Islamskimi teroristi, saj teh ni, so le Zahodni. Tudi Barcelona ni izjema. Povdarek na tej NATO vojni akciji je opozoriti Katalonijo, da naj neha razmišljati o odcepitvi od Španije. Je najbogatejša Španska provinca, zato je treba Kataloncem na grd način dopovedati, da so za Špance in NATO vir dohodkov. Ali je bil napad resničen ali spet medijski šov še ni razkrito, a četudi so zares mrtvi NATO zato ne bo potočil solz. Zločinci tega niso sposobni. Kot že nekajkrat rečeno, po EUropi se bodo ponavljali zločinski dogodki z najetimi mrhovinarji, ki so jim nadeli ime ISIS, kajti za Sioniste EUropa nima nobene vrednosti in je želijo dokončno uničiti. Zelo smešno pa je, kako se tudi naša politična vrsta vedno bolj razkriva, saj sta humoristično svoje popolno neznanje o tem in vseh ostalih zločinskih dogodkih pokazala poslanca Sarkić in Mahnič, iz stranke SDSDS. Pa, če že igrata komike v gledališču, bi lahko vsaj to vedela, da komentirata gledališko predstavo NATA. Predstava v Barceloni je zrežirana, naj si končno tudi onadva to zapomnita, čeprav je res, da ne bi nikoli bila poslanca, če bi znala misliti.

Ena svetovna vlada

Papež ali hinavski krvavi klavec

OZN krovna zločinska organizacija

Že dvanajstič je Papež zahteval NWO

Kako naivne so množice, ki verjamejo vrhovnemu piramidnemu uničevalcu ljudstev. Papež, krvavi jezuit, izžolan v Argentini pod poveljstvom diktatorja Videle za katerega je tudi z otroki trgoval. Za Ekvadorski El Universo je povedal, da je Ena svetovna vlada rešitev za ta svet pred globalnim segrevanjem. S tem bo Vatikan dobil še polovico vsega svetovnega bogastva, ostala milijarda ljudi pa bo garala zanje. Vremenski strokovnjak, ki bi ga lahko honorarno zaposlili kot vodilnega na ARSO, je navdušen nad staro Rothschildovo idejo o obdavčenju vremena, kar Pariški sporazum je in nateg ljudstev je s tem nadgradil še božji nateg. Kot je že v času desetih življenj rekel Rockefeller, bi se morala globalna kriza zgoditi čimprej, da NWO prevzame oblast. In zdaj je tu Papež, ki bo pomagal ustvariti revščino brez izhoda, v svojih stavkih na javnih pridigah pa laže, kako se zavzema za rešitev revščine. Zanj edini način odstranitve revščine je dokončna odstranitev revnih. Tistih nepotrebnih 6 milijard. Banke in Vatikan v navezi so že dolgo smrt za človeštvo, verniki  še vedno polnijo malhe satanistom, Slovenija pa jim vrača nikoli njihovo. Kako jim je uspela svetovna prevara!

Netanjahu išče podporo za Sionistične zločine v Vzhodni Evropi

Na nekoliko daljšem turističnem potovanju je Netanjahu najprej zašel za dva dneva v Budimpešto, pogledat ali si je Orban premisli in začel oboževati Sionististe. Po neuspelem napadu Orbana na Soroša mu je prišel povedati, da so njegovi nadrejeni močnejši od mislečih z lastno glavo, zato je prav, da se spoprijatelji z nacističnim Sorošem. Tudi sicer so bili nacisti njihovi, saj so svoje pobijali med vojno le kot vzorec, daleč od lažnih zgodovinskih zapisov. Morali so povedati, da tistih, ki ne razmišljajo enako kot gospodarji ne bodo trpeli, pa še točke so si nabrali za kasnejše obdobje, ko je bilo treba narediti Izrael na ukradenem ozemlju. Bili so pač zavezani, da so pobijali tudi svoje. Zato gre takoj po Orbanu še na Češko, Poljsko in Slovaško, da preveri ali morda obstaja še kakšen majhen odpor proti Sionističnim vladarjem sveta. Bo vsem štirim voditeljem hlapčevskih držav povedal, kar je naročeno rekel Macron - anti sionizem je danes enak kot anti židovstvo nekoč. Proti vladarjem se nihče ne sme boriti, bodo pa Auschwitze ponovili. A ni še strahu, saj so vsi EUropski voditelji in ministrski hlapci navdušeni nad NWO, torej gre zgodba veselo do Agende 2030, kar je navdušeno potrdila včeraj tudi Smerkoljeva na sedežu OZN. Na koncu bo Netanjahu ugotovil, kar sicer mnogi že dolgo vemo, da so današnji EUropski politiki hujši izdajalci kot nekoč sodelavci Rothschildovega Hitlerja.Bo pa vsakemu posebej prebral izjavo Evelyna Rothschilda, da jih ne doleti Ameriška vojska. Moja družina je financirala naciste, nas je zadolžila kraljeva družina, da končamo Ameriško revolucijo, plačali smo Rusko komusnitično revolucijo,uničili smo palestino, da se rodi Izrael in bili smo tvorci 9/11. torej vse vojn po dogodku. V naši lasti so skoraj vse svetovne banke, tusi Assosiated Press in Reutres, torej obvladujemo vse novice in berete samo dovoljene, prav tako pa vodimo vaše vlade. Smo bankirji za kraljevino in vatikan, torej smo NWO! In njim svet dolguje 3 krat več kot letno ustvari!

Razmislek več zakaj je umrl Lennon

Beatlesi so bili nekaj posebnega v glasbi, pa čeprav se je sčasoma ugotovilo, da so plod elite, ki je z njimi hotela omrežiti množice. To je večkrat povedal tudi John Lennon, edini brez dlake na jeziku, zato je tudi edini, ki ni šel prostovoljno na drugi svet. Preberite štiri njegove izjave in sami zaključite kdo in zakaj ga je likvidiral. Show business ali večinoma lažni posel na odru, tisti v svetovnih razmerah, je že dolgo voden s strani peščice. Najlepši primer je Holywood, žal pa so bili del umazane igre tudi Beatlesi. Lennon je lepo povedal: "Posel na odru je le razširjena židovska religija!" Dodal pa: "Samo čudaki in Židje lahko  ostanejo v tem odrskem poslu". Znano je, da največji uspešneži v tem poslu pred začetkom svetovne zvezdniške kariere opravijo smrtno iniciacijo, to pomeni, da se zaprisežejo Sionistom, kako bodo služili njihovi uveljavitvi svetovne valde, sicer se jim lahko zgodi najhujše. Lennon je to povedal na svoj način: "Svojo dušo sem prodal hudiču", dodal pa odločilno misel: "Mislim, da našo družbo vodijo norci za nore namene. Z nami upravljajo blazneži, da nas pripeljejo do takega konca. Prepričan sem, da so vsi norci. Sem pa primeren, da me odstranijo kot blazneža, ki kaj takega pove. In to je namen njihove blaznosti. Kaj mislite?"  Ena njegovih zadnjih pesmi je oboževalcem, ki so znali razmišljati, povedala vse:  Ne želim se sprijazniti / s hudiči/ Reci, da iščeš prostor kamor bi rad šel, kjer nihče ne pozna možnosti pozabljenja, od enega očesa na vrhu piramide, torej iščeš svet resnice, poskušaš najti boljšo pot, prišel je čas, ko se moraš prepoznati, saj si vedno iskal drugačno pot. Ne želim se sprijazniti, oh, ne, ne želim se sprijazniti, ne,ne,ne, vidim obljubljeno deželo,  prepričan sem, da jo lahko dosežem. In potem je s pesmijo nasilno zapustil svet, medtem pa eno oko še vedno obvladuje svet, vsak dan na grozovitejši način! Žal je ena njegovih misli verjetno ostala za vedno znanstvena fantastika: " Pomisli, da bi si vsi ljudje delili ves svet!" / virSmoloko/

Merklova po navodila k Papežu

Srečala sta se gospa brez otrok in njen višji nadrejeni. Pripraviti jo je bilo treba na srečanje vplivne dvajseterice držav, G20, ki se bodo srečale in razpravljale o podrejanju sveta v Hamburgu, naslednji mesec. Imela sta štiri šolske točke v zaprtem protoru, kajti naslovi točk so lahko javni, vsebina nikakor. O podnebnih spremembah sta veliko razpravljala, čeprav nobeden od njiju ne ve zakaj gre. Odstop Trumpa od lažnega Pariškega sporazuma sta vzela kot prijeten hec, saj vesta, da gre zgolj za namen uporabe denarja na drugem področju, enako zločinsko kot usmerjanje vremena - vojnah. Jezuit je s tem še kako zadovoljen, saj slavijo predvsem njegovi predniki, katerih pretakanje krvi je še danes zelo močno prisotno tudi v njegovih genih, če drugega ne, ko pije otroško kri. Na slučajen stavek v njunem pogovoru ni imel nobeden od njiju odgovora - A je res, da rastline za rast potrebujejo sonce? Tudi revščina je bila zanju zelo pomembna, kajti  Vatikan od nje izjemno lepo živi. Skozi zgodovino so znali preko laži v čudnih objektih in ob prekrižanih hlodih ljudem jemati vse, da je zlato prišlo do rovov pod Vatikanom. Tudi Merklova se je s tem strinjala, saj prav zato dela na polno za prevzem EU s pomočjo francoske vojske. Zedinila sta se, da bi EUropa moral po revščini biti izenačena z Afriko. Prav zato oba srčno podpirata prosto trgovino, saj bo ta omogočila prenos lastništva vse svetovne industrije in trgovine v nekaj rok, ki so nad tem svetom. S tem bo nadzor lažji, revščina lepša, morda celo podnebne spremembe nepomembne. Glede migrantov pa se je Papež srčno zahvalil Angelu, kajti Nemčija mora biti preko njih zgled vsem ostalim državam, kako z migranti uničiš EUropo. Posilstva in pretepi bodo razlog za novo vojsko in vojaško policijo, poceni delovna sila pa motiv za korporacije, da znižajo plače, celo pod slovenski minimum. Na koncu je Angela vprašala ali se vidita v Hamburgu pa ji je odgovoril, da še ni odločen, saj bi raje videl, da javnost ne ve, kako odločilno besedo ima pri takih srečanjih, ki peljejo svet v propad. Pred slovesom sta si izmenjala še darila, Papež je podaril tri enake Biblije o propadu sveta, Angleca pa lepo zavitih 5kg zlata. In svet je zdaj pripravljen za nov korak do propada.

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Ormož biser brez Slovencev

Poletje je pravi čas za razprodajo železnice

Z višjim bdp na odpad!

Gradbeno dovoljenje za Magno pred poslanci v DZ

Primer ukradenega Elana!

Laganja o razprodaji NLB

Hrana, zdravje, narava

Prašičje GSO farme bodo raj

Bruselj mega omleto, mi pa tiho

Zločini skozi cepljenja

Pediatri na Floridi zavrnejo vsakega otroka, ki ni bil cepljen. Necepljeni so grožnja cepljenim, saj cepljeni nimajo zaščite pred boleznijo, ki je necepljeni sploh ne doživijo. A pediatri so plačani od vsake injekcije, ki so jo zločinsko zabodli otrokom. Zdravniški gospodarji, torej farmacevti in visoki zločinski uradniki na vladi zahtevajo celo, da mora otrok prejeti vse injekcije do drugega leta starosti. Prav v Kalifoniji farmacevti za te namene darujejo zelo veliko bankovcev. Seveda pa prihaja spodbuda tudi iz OZN, saj so lažno ustvarili medijski linč v povezavi z lažnimi ošpicami. Na veliko so plačevali reklame, kako edino cepljenje prepreči to bolezen, čeprav že psi na prostem vedo, da zbolijo le cepljeni otroci. A v OZN so napisali dve agendi o preveč otrok na tem svetu, Agendo 21 in Agendo 2030, torej vedo hudičevo dobro, zakaj reklama. Hkrati pa so si Italijani drznili množično pritestirati, potem, ko so jim fašistično uzakonili obvezno cepljenje. Tudi mnoge fotografije otrok, ki so cepljeni in tistih, ki niso, povedo res vse. Razen plačanim idiotoim, kot očetu 8 letne deklice, ki je za smrt svoje cepljene hčerke obtožil necepljene prijateljčke, pa je bila ona cepljena. Mu pamet pač ne dela, bankovci pa ga bodo potolažili za smrt ljubljene hčere. Cepiva so zgolj orožje, prefinjeno, a bolj zločinsko od tistega iz orožarske industrije. Zdravniki pa vam ne bodo nikoli povedaali, da cepljenje lahko ubije. Pa ne samo otrok. Ne pozabite - cepivo proti gripi je v 100 letih ubilo 50 milijonov naivnih!/vir NaturalNews/

NATO vnebovzetje

Jutri je znameniti praznik, ki so ga Vatikanski znanstveniki izumili pred nekaj tisočletji. Točno so vedeli za Agendo 21 in 2030, zato so se danes zjutraj že povezali z enim najhujših zločincev proti človeštvu, angleškim pizza Grkom Steliosom, da vzpodbudi tudi mnoge ovce. Radi bi, da Marijo sledijo v njenem vnebovzetju in gredo v nebo, ali za večno ali pa vsaj po strupene vzorce, ki jih Stelios preko svojega zločinskega podjetja dovaža po EUropi in jih kot začimbo uporabijo pri zajtrku in kosilu. In pogodba je to jutro sklenjena samo z njim, kajti od devetih letal je on edini, ki je izvajal genocid. Pa da ne bo pomote, ki vam bi jo s pizzo dostavili iz ARSA. Od devetih letal v 20 minutah, ki so letela na skoraj enaki višini, je edino Easy jet pokazal pogodbo s hudičem iz Vatikana in Bruslja.

Po treh injekcijah umrla stara 30 dni

Malce je zakašljala, zunaj je bila pač sprememba vremena. A nič resnega. Zdravnik jo je takoj trikrat špiknil, s sicer obveznim cepivom po zakonodaji, čeprav so že po prvi injekciji starši opozarjali na poslabšano stanje. Imela je 30 dni, ko je ni bilo več med nami! Da je deklica jokala kot dež po vsaki injekciji in toliko časa kot trajajo pri nas naravne vročinske nevihte, torej nekaj dni, nemarnega zdravnika ni motilo. Ga ne sme, sicer je takoj na listi za fizični odstrel. Pa je deklico cepil zaradi kašljanja s cepivi, ki s kašljem nimajo veze, so samo obvezna. Takšnih primerov je samo v ZDA 168 letno, pa nihče v politiki ne razmišlja, da bi se takim zločinom uprli. Obvezno cepljenje je denar za farmacevte in politike, hkrati pa sredstvo za izpolnitev podpisane Agende 21 in 2030. Ponovimo - Mahatma Gandi je rekel pred 96 leti - kako naj vas svinjarija skozi iglo ozdravi? In ena od rešitev je pokazana levo spodaj na priloženi sliki! /virNeonNettle/

Fukushima je še kako smrtno živa!

Šest let je že kar so Američani stresli Fukushimo s prelepo ladjo, ki ima balon na palubi in je v lasti Rothschildov in šest let je, kar izteka iz nuklearne elektrarne radioaktivna voda, ki je že davno desegla nasprotno stran Pacifiškega oceana. Vse polno je mrtvih rib na obalah Kanade in ZDA, še več na Japonski bližjim deželam. Radioaktivnost v ribah je tako visoka, da že nekaj časa vsi ozaveščeni močno odsvetujejo uživanje vseh rib iz celotnega Pacifika. So pred tedni ujeli tune na obali Kalifornije, merilci so brneli kot v središču nuklearne elektrarne. Ribe niso bile niti za odpad, ker so bile prenevarne za okolico. Zato verjetno naši za nekaj sto milijonov gradijo skladišče pri Krškem, za takšne primere, tudi iz naše nuklearke, ki jo zagovarjajo pač koristoljubneži brez kančka pameti. Vse pove o mega katastrofi celo poročanje podjetja TEPCO, ki nadzira dogajanje v Fukushimi. Po njihovih javnih navedbah odteka radioaktivna voda iz nuklearke vseh šest let od naročene katastrofe, danes pa še vedno izlijejo 300 do 450 ton te vode v morje. NWO in OZN imata res veliko načrtov in Fukushima je pri Agendi 2030 zares uspešna. Kmalu nas  bo 6 milijard manj, medtem pa bomo jedli GSO ribe, kot zdaj že goltajo te debele losose v Kanadi. Da ne govorimo o ribah neznanega izvora v konzervah, kjer ni treba navesti Fukushime./virA Sheep no More/

GSO lososi s Kanadskih na EU police

Bruselj dovoli letno 10kg avtohtonega hmelja

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.8.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.8.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.8.17

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.8.17

Božo Žabjek

pred 15 urami
Deli in vladaj ovcam
Najmanj od starega Rima naprej velja najpomembnejša misel elite - deli in vladaj. Od leta 1763, ko je svet ...
(0)
pred 17 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Katere mlade ljubi Cerar?Ko je človek dolžan po svoji funkciji, da bere vnaprej napisane članke najetih oseb, bi se ...
(0)
pred 18 urami
Jemen prisiljen živeti s hudičem
Ker sta bogastvo in nadvlada že dolgo hudičevo delo na tem planetu, gredo dežele počasi a vztrajno na dve poti ...
(0)
pred 1 dnevi
Prašičje GSO farme bodo raj
Kar ste do sedaj vedeli o prašičih ni bilo nič v primerjavi s tem, kar je povedal znanstvenik NWO univerze ...
(0)
pred 2 dnevi
Ogljikovi oblaki novo orožje
Prebivalci Brazilskega mesta Teixeira de Freitas so bili šokirani, ko so na nebu videli oblak kakršen ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
NATO nam spet dovaža krvavo demokracijoKako ponosni so v medijih, da lahko objavijo prihod morilskega orožja ...
(0)
pred 2 dnevi
Amerika človeška le do Kolumbusa
Kako  je Amerika najlepši dokaz, da Zahod in Zahodna lažna civilizacija zgolj uničujeta srce, ljubezen, ...
(0)
pred 2 dnevi
NATO opozorilo Kataloniji
Seveda množice še dolgo ne bodo dojele, da napadi nimajo nobene povezave z Islamskimi teroristi, saj teh ni, so ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Ormož biser brez SlovencevIn Avstrijci bodo zaključili zgodbo naših izdajalcev v nekoč cvetoči tovarni ...
(0)
pred 3 dnevi
NATO napada le velika mesta
Danes Barcelona, pred tem Pariz, pa Antwerpen, pa Stokholm in še prej komedija v Ameriškem Charlotte. ...
(0)
pred 3 dnevi
Zločini na nebu s pomočjo Vatikana
Da so danes že začeli množično zastrupljati Slovenijo nas ne bi smelo čuditi, saj je za soboto napovedana močna ...
(0)
pred 3 dnevi
Spenjalka ali selitev nacizma v ZDA
Si je kdaj že kdo zastavil vprašanje, zakaj ZDA tako zelo sledijo nacistični ideologiji? Res je, oni so jo ...
(0)