Je Netanjahu prepričal Putina?

Medijski nasilni nadzor možganov

Žival ve kdo in kaj je človek

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.6.17

Spored cirkuških predstav za 23.junij 17

Spored cirkuških predstav za 22.junij 17

Spored cirkuških predstav za 21.junij 17

Spored cirkuških predstav za 20. junij 17

Spored cirkuških predstav za 19.junij 17

Slovenija

Uničimo družino, uničimo otroke

Toliko zares bedastih odločitev kot jih sprejema vsaka politična birokratsko izbrana združba, še posebej odstavljena Cerarjeva, presega vsak človeški razum. Najnovejša je sprejeta na ukaz korporacij, kajti družinsko ustvarjalno sodelovanje je zanje lahko zelo škodljivo, miselni razvoj otroka  mora biti ustavljen najkasneje, ko postane polnoleten. Zato bodo starši morali na kolenih prositi za soglasje polnoletnika, če bodo hoteli v šoli videti njegove ocene in izvedeti za njegovo obnašanje. Ko bo šolo končal, kakorkoli na cesti ali za strojem, bo vedno imel v mislih - tudi moji starši so morali mene prositi za moje šolske odločitve, torej jaz nimam pravice vprašati lastnika ukradenega državnega premoženja zakaj je plača tako slaba in kam izginja denar iz tovarne, ki ni bila prej nikoli njegova in ni nikoli delal zanjo. Po drugi strani bodo imeli starši upravičene pripombe - zakaj ne smem sodelovati z otrokom, moram pa ga hraniti in preživljati. Bomo zdaj pri tajkunih dobili dodatek za hrano in stroške stanovanja, pa tajkun ne bo imel možnosti vprašati zakaj toliko? Ja, današnjo mladino je treba spremeniti v popolnoma poslušno generacijo, ki se bo na grobem obnašanju do staršev naučila, da nimajo nobenih pravic v nadaljnjem življenju, če niso del ozkega kroga elite. Pa še del Agende bodo, saj bodo prisiljeno lahko spreminjali spol brez soglasja staršev, torej sami nikoli ne bodo starši in ne bodo imeli na grbi teh norčavih državnih odločitev. Oni ne bodo morali nikoli prositi svojega polnoletnega otroka za nič, kot ga Merklova ali Mayeva ali Macron tudi ne!  A zakaj nas svet tako hvali, da smo izjemni v Agendi 2030?

Slovenija ponosno v zločinsko Agendo 2030

Smo dobili danes pohvalo elite in mediji so navdušeni. Na Trajnostnem razvoju smo med 158 državami uvrščemi kar na 8. mesto, torej sledimo Agendo 2030 kot ovce pastirja, pa brez hrane. In kaj sploh pomeni ta Trajnostni razvoj, ki so ga Rothschildi s pomočjo Vatikana vnesli kot najpomembnejši dokument vladanja svetu preko svoje OZN podružnice? To pomeni izpolnitev Papeževega ukaza o 90% zmanjšamju prebivalstva, to pomeni manj vode, manj hrane, manj energije, manj mobilnosti, manj možnosti in nič svobode za ostanek ljudstva. Torej imamo vlade, ki nimajo nobene možnosti uporabiti lastne možgane, zato drvimo v svet ene zločinske svetovne vlade. Do tega leta morajo izbrane korporacije upravljati s celim svetom in odpeljati vse bogastvo v svojo edino banko do katere nihče drug ne bo imel dostopa. Naši pa navdušeni, ker smo odpravili ekstremne oblike revščine in je vsako leto več sprejemljivo zelo revnih, ker je naše šolstvo že skočilo v robotizacijo možganov vseh šolarjev in smo omogočili brez zavor dostop do jedrske energije, ki je eden osnovnih predpogojev za izpolnitev Papeževe želje. Seveda je poleg solza in besa tudi navdušenje, kajti naša lažna elita se je končno predstavila v zares pravem polivinilnem oblačilu za možgane, ki preprečuje vsak vnos ali pretok pameti. Oni verjamejo, da so za svetovno elito tako pomembni da jih ta ne bo odstranila in bodo ostali med 10% svetu nepogrešljivih. Osmi smo na lestvici, torej kot osmi bomo popolnoma izginili!

Javno zdravstvo v luknjo

Tako razločno in odločno kot pri nas peljejo zdravstvo v zasebne roke je možno le še preko medijev in poslanskih političnih hlapcev prikriti. Zgodba iz otroške srčne kirurgije je le ena plast te zgodbe. Tam domače strokovnjake podijo in bodo raje najeli neznance, ki so bolj vezani na farmacevte, ti pa bodo tudi pokrili stroške do pravega zneska zdravljenja. Ker je to pač pot do privatizacije je novi, komaj ustanovljeni Parlamentarni odbor za zdravstvene prevare že potrdil, da lahko zaposlijo tujce. Ameriški imajo pač ameriške kemične korporacije za seboj. Potem slišimo kako medicinske sestre množično zapuščajo UKC, pa to ne samo zaradi preobremenjenosti na delu ampak tudi sramotne mesečne plače. Logično, v zasebnem sektorju bi jim bilo bolje, tam bodo bolniki plačevali storitve, torej bo več denarja tudi zanje. Da pa ne bo vse tako črno in bi se bali, da bo zdravstvo padlo samo v tuje roke, so tudi domači frmacevti in domači v tujih rokah že izplačali velike nagrade zdravnikom, da pomagajo pri njihovem biznisu, torej notoričnem predpisovanju kemičnih zvarkov, tako kot znana prevarantska advokata za cepljenje Pokorn in Ihan, da zagotovita 150% precepitev vsakogar. In bolniki gredo potem v zasebne roke, ostanejo brez doma in službe, pa še česa pomembnejšega za živega človeka. Celo tako daleč so šli v tem našem trojčku Lek/Krka/Pliva, da so predlagali Colariča, direktorja Krke za Predsednika Vlade, saj bi bila privatizacija tako še mnogo lažja. Žal se večina sploh ne zaveda, da je danes zdravstvo v spregi s farmacijo zgolj tovarniški stroj za izdelavo bankovcev in je zdravje pri večini zaposlenih precej obrobna zasvojenost, kajti pri 7 milijardah ljudi je biti bolan vendar izjemen posel. Državljani seveda nimajo nobenega glasu pri odločanju o tiskanju zdravstvenega denarja, zato so njihove zdravstvene težave vedno vezane na lastno tiskarno, kajti, če je nimajo jim tudi življenje ne bo ohranjeno. In nova politična čreda, ki je že zapolnila Parlament bo zgolj nadaljevala začrtano in glede na hitrost sprejema zdravstvene privatizacije tudi nagrajevana. Katastrofa! Luknje so že popolnoma odprte.

5.julij je konec interneta

Bruselj pod izjemno dimno zaveso za 5. julij načrtuje konec interneta. Vse bo prepovedano, uvedena  bo fašistična cenzura, Bruselj pa na nogah, ker ve, da mu bo uspelo. V javnosti ni nobenih odzivov, na pisanja o tej temi pa se komaj kdo oglasi, pa ne mislim na svoje pisanje. Se ljudje zavedajo kaj se zares dogaja? Nakladanje o avtorskih pravic, ki jih ne boste smeli več kršiti in ne boste smeli na Facebooku ali drugih socialnih omrežjih deliti člankov ali objav, ki se vam zdijo pomembne in koristne za ozaveščanje javnosti. Pa to ne, ker bi avtorji tako želeli, ne, fašistična prepoved velja, ker Bruselj in njemu nadrejene korporacije tega več ne dovolijo. Poslanci, ki jih nikjer niso izbrali za delo v Bruseljskem Parlamentu so seveda večinsko ZA, kajti njihove plače in dodatki so odvisni od ubogljivosti. Ja, če boste vi ali jaz veseli, da ljudje delijo članke, bo zdaj prepovedano, ker ste napisali nekaj, kar ni v skladu z NWO agendami in se skuša upreti zasužnjevanju in zmanjševanju ljudi. Le zakaj že pred tem dokazano pada IQ množic, zakaj so možganski defekti vedno pogostejši, zakaj cveti sladkor na TV ali na socialnih omrežjih? Ker morate ostati neumni in nerazgledani zemljani, samo taki boste še naprej koristni za elitno združbo, ki jo vodi Črni Papež. Ljudje pa naivno o norcih, ki bodo uničili Globoko državo, recimo Trumpu, tam pa je cenzura interneta že uveljavljena. Množicam je res vseeno, da bo večina njihovih prevarantskih poslancev v Bruslju glasovala za nov fašizem in potem nedolžno začudenje zakaj jih bodo kmalu zamenjali roboti? Bruselj? Utrdba fašizma, diktatura na višjem nivoju kot v času Hitlerja. EUropa? Kolonializirana država, kjer se pravice približujejo Afriškim sužnjem in pokradenim državljanom te črne celine. 5.julij je tukaj, ta teden in kaj res ni čas, da se končno začnete boriti za lastne pravice? DEsus, SDS in SLS vas bodo v četrtek izdali v Bruslju!!! Kot vedno!

Kam bo šla revščina?

Danes ste lahko zasledili podatek v medijih, da živi 268.000 Slovencev pod pragom revščine, od tega kar 78.000 upokojencev. Lani je bil ta prag pri 636€ na mesec, pa je ogromno upokojencev, ki se spopadajo le s polovičko te številke ali celo manj. Tudi mnogi delavci so pod pragom, da ne govorimo o tistih, ki morda dobijo socialno pomoč ali pa sploh ne. Seveda je številka prirejena in povdarjajo, da se je celo nekoliko zmanjšala lani. A gospodarska rast drvi navzgor, samo da mi o tem le beremo ne čutimo pa prav nič. Ustvarjalci prevar znajo briljantno izkoriščati ljudstvo, da preko lažnih kreditov, torej nekega zneska na papirju in v virtualni obliki ustvarijo živiljenje množic nad zmožnostmi, čeprav podtaknjenega blagostanja v obliki velikega avta ali česa podobnega sploh ne rabijo. Ko pa zmanjka za odplačevanje papirnatega natega ljudem kupljeno preprosto vzamejo ali jih celo vržejo na cesto. Še nekako ostane dovolj kovancev za poceni prehranske izdelke, problem nastane, ko ta škodljiva hrana pripelje do zdravnika. Zanj pa je treba imeti kar nekaj denarja, kajti reveži dopolnilnega zavarovanja skoraj ne poznajo, le od kje bi ga vzeli. In zdaj bo prišla nova vlada, vseeno katera. Poskrbeli bodo, da se število revežev močno zmanjša, le denarja ne bodo mogli zagotoviti. Bodo pa pisali o novem gospodarskem razcvetu, o visokih nagradah lastnikom, celo s plačo UEFA šefa se bodo hvalili, saj presega 100 tisočakov na mesec. Medtem pa bodo podedovane hiše, tiste zgrajene v prejšnjem tako osovraženem sistemu odhajale v roke korporativne države, saj za položnice mnogi nimajo in ne bodo imeli. Prekrasni časi so pred nami, vsaj naslednji 12 let, ko pride Agenda 2030 in navaden človek ne bo več nič veljal. Pa že zdaj celo na volitvah njegov glas nič ne šteje a množice naivno upajo, da bodo enkrat končno prišle do svežega kruha! Prvi dan nove vlade se bo številka zmanjšala za pet oseb, toliko jih bo od revščine umrlo! Za ostale pa vladi ne bo prav nič mar.

Debeli Rtič brezplačna prestižna lokacija

Niti približno ne bi nikoli bil moja izbira Zmago Jelinčič, a danes čvrsto stojim za tem, kar je izjavil o Debelem Rtiču. Krajinski park ob morju, kjer je ideja o nastanitvi migrantov leta 2016 že enkrat padla v odpadno morje, dobiva zdaj nove razsežnosti, čeprav nam stara vlada, idejna mati te norosti,  v zagovor prenaša, da je to  ukaz iz Bruslja, da to morajo storiti. Namesto otrok, ki so se nekoč zdravili v tem čudovitem kraju in država za kaj takega več nima denarja, naj bi zdaj brezplačno nastanili migrante, kjer bo jedilni list obsežnejši kot v Parlamentu in bolj nadzorovan. Vse sadje in zelenjava morata biti ekološko potrjeno zelene proizvodnje, klobase in hrenovke ne smejo imeti odpadnega svinjskega mesa, vsak dan morajo biti na mizi štruklji, krofi in podobne slaščice, redno se mora szonsko menjati izbor zelenjave, zagotovljenih mora biti najmanj 2300 kalorij na dan in vedno morajo vprašati prišleke ali je vse v redu. To je uradni papir, ki bo podlaga za oskrbovanje pripeljanih migrantov iz Izraela, da bodo trikrat dnevno povsem očiščeni lahko brcali hrano po tleh. Seveda naši reveži, ki jih je najmanj 250.000 dostopa do Debelega Rtiča nimajo, ga ne bodo imeli in bo oskrba zanje po ukazu istega Bruslja še zmanjšana. Da bi oni razmišljali o ekološkem potrdilu sadja in zelenjave lahko sanjajo do groba, saj je ta hrana dražja od ostale neznanega izvora v naših trgovinah. Lahko so srečni, če ujamejo kje kakšno trgovino ali lokal, ki višek hrane in tisto s potečenim rokom dobrosrčno podari, da bi pa izbirali kaj lahko dobijo in česa ne bodo nikoli vzeli - to je možno samo v sužnjelastniški državi, kjer baroni upravljajo s tujo državo. In ne samo prestižna obravnava migrantov, celo sprt narod je na teh umetno narejenih migrantih, ki so tukaj, ker so poceni in sposobni provokacij, kar je edina želja elite, ki to počne. Razdeljeni smo na tiste zaljubljene v migrante, torej leve in tiste, ki bi jih izgnali, torej desne. Škoda je le, da večina ne zna postaviti meje med  migranti in begunci, kajti begunci zares niso nikoli plačani, da delajo škodo drugi državi ampak so prišli, da ohranijo svoje življenje. Migranti, kar je danes velika večina in to le vojaško strenirani mladeniči, pa so tukaj proti plačilu s točno določenimi nalogami. In na Debelem Rtiču bi se malo odpočili, dobljeno plačilo za odhod pa porabili za zabave. Ne, hvala, tega ne rabimo, pa četudi bo še večji razdor med levimi in desnimi, kajti dogodkov iz Švedske in Nemčije ne rabimo. Samo zadnji popolnoma idiotski primer na Švedskem, ko je sodnik takoj oprostil migranta, ker je 6-letnemu fantku kazal svoj črni penis. Obrazložitev - samo barvo mu je pokazal, nič hudega. Zato bom vedno proti današnjim migrantom in vedno žalosten, ko bodo resnični begunci trpeli v domačem kraju, samo da dočakajo svobodo ali pa odšli na tuje za kruhom, kot naši mladi, zaradi česar je brezposelnost tako lažno nizka. In te resnični begunci gredo na pot kot družina, saj jim ni cilj nasilje in provokacije ampak delo in preživetje.

Nova EU vojska za novo vreme

Res nazorno nam postreže Bruselj z novimi zmožnostmi, ki jih bo imela vojaška oprema nove vojske za boj s teroristi, tudi tistimi na nebu in celo pod njim, ki niso oboroženi. Komaj nekaj dni po ustanovitvi nove EU vojske so že morali na teren, sicer na HAARP postaje, ki so že dolgo v uporabi, vendar nov začetek je zelo pomemben za vtis, zato so jih vključili zares na polno. Anglija in Skandinavija izgorevata zaradi izjemne porabe elektrike. Z Antarktike je treba poslati mrzlo poletje, kajti tam jo je narava zagodla nori človeški rasi in pokazala, da še vedno obvladuje človekove laži. Kako bodo sicer razložili, da se pri rekordnih minus 100°C pred dnevi lahko led topi, jih zdaj sploh ne skrbi. Ovce nasedajo na vse, kar se pojavi na TV ekranu. Zato pa danes popoldne nad Slovenijo izvajajo testno pošiljajnje oblakov iz stanja suhega v zelo mokro, skoraj na robu toče. Ta trenutek jih dovažajo, pa se jim je le oblika malce sfižila, saj oblaki niso zdržali pred močnimi elektromagnetnimi sevanji in so postali svileni, vendar neuporbani za ljudi. Bodo pa mogoče vremenarji na hitro skočili narediti nekaj samovšečnih fotografij, saj je danes narava pokazala spet nekaj povsem novega - HAARP oblake. Ljudje pač ne vemo, da so taki oblaki obstajali že v kameni dobi, ko so prižgali prve radarske postaje.

Civilizacija ali obdavčevanje

Hudo resno vprašanje v časih slovenske samostojne vladavine, še posebej v zadnjih letih, ko vladarji sploh ne skrivajo več svoje požrešnosti in so vse bolj podobni umetno ustvarjenim baronom in kraljem. Ste se kdaj vprašali kaj je bilo prej - obdačitev ali civilizacija? Zelo resno vprašanje, kajti obdavčiti nekaj, kar ni tvoje, torej politično državno, zagotovo potrjuje ponarejanje zgodovine človeštva. Res je, da je zelo težko obdavčiti nekaj, ko še ničesar ni na zemlji, a kaj, ko je politični izrodek očitno uspel z obdavčnejem še pred uvedbo svobode ljudstva. Imate svoj dom, ki ste ga plačali in plačujete vso oskrbo za potrebno življenje, a je davek na ta vaš dom še kako pomemben za državne požeruhe. Celo Bruselj je že našim svetoval, da morajo ta davek z novo vlado povišati, kajti nedopustno je, da Slovenci še ne izgubljajo domov kot Američani. Hkrati pa je neverjetno, da samo, ko se pojavi v medijih ponovno uvajanje še višjih davkov na vaš dom, sem in tja kdo kaj reče, potem pa gre na volitve in v Parlamentu so vsi, ki to zagovarjajo. Spomnimo se sicer neuspelega poskusa, ko so mnogim že poslali položnice s 7 kratno višjo številko, recimo s 160€ letno na 1050€. Nekaj hrupa je bilo, a to ni premaknilo novih zločinov na tem področju, zgolj začasno ustavilo, kar nas ob novi vladi, kdorkoli že bo imel dovoljenje za sestavo, čaka kot nov železni jermen okoli vratu. Se vprašate ob tem, kako je možno, da požrešna združba, ki soupravja z Brusljem našo državo, ne plačuje nobenega davka na nepremičnine, pa jih je naropala na tisoče in jih ropa ponovno? Seveda, Vatikanska Cerkev! In prejeli boste odgovor - če hočemo zadržati položaj morajo nekateri imeti velike ugodnosti. Drugi odgovor bo prišel do ljudstva - pri nas ni nobene zasebne lastnine, ki je ni dovolil vrh politike, zato jim morate to hvaležnost plačevati v obliki davka na nepremičnino, ki je samo na papirju vaša, v resnici pa vam jo lahko ta vrh vzame kadar hoče. Brez posledic. Še sodišče jim bo na kolenih potrdilo ropanje vsega vašega. Ampak dom je ena najpomembnejših osnov življenja vsakega, če hočete biti človek in ne govedo v hlevu. Zakaj se ljudje ne združijo in ne zahtevajo takojšnjo prepoved tega kriminalnega davka? Kaj res mislijo, da ga bodo tudi v prihodnje lahko plačevali? Se ne zavedajo, da zakon civilizacije zasebno lastnino, ki ni bila ukradena, kot plemiška in cerkvena, ne sme imeti nobenih prisilnih davkov potem, ko je vse plačano in vpisano kot vaše? Tako so že naši predniki v jamah določili enakopravnost ljudi, a je ta del tudi v knjigah o zgodovini odstranjen. /virDailyBell/

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.6.18

Hodeidah nepomemben za Moskvo Svet vse bolj kaže prave zobe in zares se lahko vprašamo kje so meje umazanih iger svetovne politike. Res že stoletje stojijo za vsemi vojnami Bankirji, ampak kako je možno, da svet tako mirno sprejema vsak dan številne nasilno mrtve? Morda celo najbolj umazana je zločinska predstava v pristanišču Hodeidah, zadnjem Jemenskem, ki je zagotavljal vsaj najbolj nujno humanitarno pomoč 22 milijonom Jemencev. Zdaj so ga Savdijci  s pomočjo zločinskih zaveznikov zbombardirali in pobili nekaj sto ljudi, ogromno ranili in nagnali že 4000 družin iz tega uničenega mesta. In kar je krona perverzne politične igre......./za nadaljevanje klikni naslov članka/ Sankcije ali smeh in solze Je zaradi nasilnega zavzetja svojega Krima Bruselj podaljšal gospodarske sankcije proti Moskvi. Hočejo 3x dražji plin iz Amerike, hočejo Ameriško GSO hrano, hočejo ugodnosti NATO, hočejo del davka od lažnih podnebnih sprememb, zato bodo vse članice to odločitev zelo podprle. Malce šepa le pri skupnih prijateljih, predvsem Izraelu, ki ima obe strani v rokah, saj sta Trump in Putin njegova tesna prijatelja. Tudi Savdijci so objeti s Trumpom v pobijanje po Jemnu in Putinom pri trgovanju z nafto. Kako se bodo pa o tem dogovorili razen dogovora, ki je že sklenjen pred mnogimi leti? In sankcije proti Rusiji......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

KOLEDAR DOGODKOV

Svet

Se bo Trump obupano zaljubil v Zakharovo?

Današnje medijsko srečanje dveh nasprotnikov na papirju bo prineslo tone smeti na celem planetu. Pri tem je zanimivo, da je Lutka, ki prihaja iz Indijancem ukradene dežele že dolgo ali pa od samega začetka ne ve kaj dela. Svetovna trgovinska vojna, ustvarjanje sovraštev do skoraj vseh narodov po svetu, metanje bomb po nedolžnih, vsekakor pa izjemno naučeno služenje Sionističnim gospodarjem. Pri tem je zanimivo, da spodbuja sovraštvo in trgovinsko vojno do svojih NATO zaveznikov, recimo Nemčije in jo hoče uničiti. Zdaj je poleg nore izjave, da je EU Ameriški sovražnik kot Rusija in Kitajska, skočil še korak višje na gnojišče. Zdaj je zanj že potrjeno Nemčija povsem pod Ruskim nadzorom. Kot zmagovalec Trump na Rusko vodenih volitvah? A na srečo ima Putin tudi ostro Zakharovo, ki je zelo jasno povedala: "Le kdo nadzira Nemčijo in kdo jo izsiljuje? Imamo mi 35.000 vojakov v Nemčiji ali ZDA?" Res težko si že izmisli ta kralj prevarantov in povzpetnikov nove norčije, da bi ugajal gospodarjem. Ni iz trte izvita misel - Trump bi rad postal najbogatejši zemljan! Hudo je, ker mnogi mislijo, da res dela dobro za ta planet in bo uničil Globoko državo! Torej svoje visoko nadrejene. /virRussiaInsider/

Takoj po cepljenju umrla dva 3 letnika

Močno dvomim, da bo kdaj javno objavljena tragedija s Samoe, vsaj v resnični obliki, kjer sta dva otroka mlajša od treh let umrla takoj po cepljenju z MMR cepivom. Da ne bo vprašanj, to je cepivo proti ošpicam, mumpsu in rdečkam, ki je vsaj v delu ošpic pri nas zelo priljubljeno. Seveda med politiki, farmacevti in oboževalci lažnih medijev. A je tragedija prinesla tudi nekaj dobrega, česar pri nas verjetno ne bomo doživeli, dokler se ne vrnemo v svobodno državo. Minister za zdravje na Samoi je takoj prepovedal in zasegel vsa MMR cepiva, kajti zdravje zanj pomeni živeti in ne zaradi farmacevtov umreti. Si predstavljate, kaj bi ob taki zahtevi naredila naša Celarčeva? Vržejo jo iz stranke, iz Vlade, pa še na sodišču bi bila obsojena zaradi kršenja zakona o obveznem vojnem zločinu nad otroki. A njej tudi sicer ne bi kaj takega prišlo niti na misel, so koristi boljše od zdravja. Ampak vseeno včasih tragedija prinese kanček upanja, čeprav sta morala zato umreti dva otroka. Bodo kdaj prenehali končno ubijati z industrijsko ustvarjenimi strupi, ki zaradi zločinskega namena niso nikoli strokovno preverjeni? Saj veste, 5 dni je doba testiranja večine cepiv, zato pa je vedno več bolnih po nasilnem cepljenju, tudi mrtvih in za vedno izgibljenih v avtizmu! Dober dan! Pa ne pozabimo se zahvaliti Samojskemu ministru  Dr. Leausa Toleafoa Take Naseriju, saj je dokazal, da so še ljudje na tem planetu. /virHumansAreFree/

Vatikan zahteva hitrejšo islamizacijo

Da se o tem z Merklovo veliko dogovarjata je seveda jasno, a Vatikan gre v prihajajočem tednu v odločno akcijo. V petek se bodo najvišji Vatikanski grebatorji pogovarjali v Štokholmu z EU voditelji in jim na primeru Švedske pokazali in ukazali, kako pametno je sprejeti brez izgovorov vse migrante, saj lahko prav Švedi čutijo njihovo dobroto na posilstvih in nasilju. Vatikana sploh ne moti, če je prejšnji teden migrant odsekal glavo svoji enoletni hčerki kar v javnosti, da bi imel mir pred njo. Torej dela za Vatikanske želje? Sozvočje srečanja bo skriven sestanek med Vatikanom in kvazi EU voditelji, tema pa popolna medijska cenzura nad vsem, kar delajo migranti in koliko jih prihaja v EUropo. To ni stvar medijev, niti njihovih vernikov, to je stvar samo Vatikanskega nasilja in Sionistične elite, ki ima za EUropo že dolgo svoj načrt. Seveda je premišljeno pripravljen sestanek v Štokholmu, saj je tamkajšnji škof uredil vse, da so Cerkve že domovi migrantov, da so tudi pred sodiščem izvzeti, kot  Cerkev sama. Vatikanska misel je zelo odločna - po migrantih bo nam ostalo več. Po maši, kjer bodo zbirali denar za nasilneže od obsojenih za izgon, torej domačinov, bodo množico plačanih migrantov peljali še po Štokholmu, da si ogledajo področja, kjer še niso domači! "Mi, služabniki Vatikana, pa smo vedno na varnem tam v zgornjem Kraljestvu, kjer nam nihče niče ne more!" /virNeonNettle/

Farmacevtska vojna nad otroki

Za zdaj sicer je v tako izjemno fašistični obliki cepljenje le v ZDA, a kaj, ko k nam prihaja vse Ameriško zlo, prej ali slej. Uvedli so z zakonom, da morajo biti vsi otroci do 17-leta starosti cepljeni s 74-imi cepivi. Pri tem je odločilen podatek, da nobeno cepivo farmacevti niso testirali več kot 5 dni!!!! In v 5 dneh so videli, da vse testne živali crknejo? Torej je cepivo potrjeno dobro? Inštitucija HHS, ki v ZDA skrbi za drakonsko povečevanje cepiv plačanim kongresnikom nikoli ni predložila testov cepiv pred glasovanjem, zato pa so kongresniki prejeli drugačne dokaze, da se splača potrditi. Seveda je Agencija sama na zračnih finančnih dotokih, ki jih uspeva z vojnimu zločini kopičiti vsako leto. Tudi zakoni drakonske dežele niso nikoli napisani proti njim. Res je, da cepiva niso namenjena samo depopulaciji, cilj je ustvariti bolezensko odvisno deželo, ki bo redno zagotavljala milijarde zločincem. A mi smo daleč stran? Celo naivne ovce verjamejo cepivom in ubogi otroci so njihove žrtve. Če že cepivo bi moral biti Ustavni zakon sprejet takoj, da nobeno cepivo, ki ni testirano vsaj nekaj let in ima javno potrjene dokaze, da je učinkovito in zares koristno, ne sme priti niti blizu otroka. Zloraba pa bi pomenila zapor brez sojenja!!! Ja, zakoni za farmacevte ne veljajo, zato pa so njihove žrtve številne in večinoma skrite pred javnostjo. /virActivistPost/

Grčija bo naredila vse za še kakšno leto življenja

Res je Grčija danes primer bančne zlobe, kapitalske požrešnosti peščice in, žal, zaplankanosti narodov. Dolg Grčije je že nekaj časa neodplačljiv in znaša 180% bdp, torej več kot 340 milijard €. Skoraj dve leti bi morali Grki živeti zgolj od zraka in odpadne vode, da bi odplačali dolgove. Ampak Grkom so Iluminati namenili posebno vlogo, zato so preko svoje najvišje služabnice LaGardove dovolili še 10 let za odplačilo neodplačljivega dolga. Potem si bodo svetovni zločinski bankirji pač razdelili svoje vikend pokrajine in predali korporacijam vse kar je bilo Grško. Verjetno tudi zgodovino. Da pa bi Grčija ponižno preživela še teh 10 let ob prevarantskem zastopniku v kapitalskem svetovnem hlevu Ciprasu, so jo zadolžili za gledališke predstave, ki bodo odvrnile svet od resničnih dogodkov. Nova Makedonija je morda glavna predstava, potem so tu nakupi zločinskih orožij v Izraelu za milijarde in najnovejši še izgon Ruskih diplomatov, ki so nasprotovali novemu imenu Nove države. Grčija je pač del  zločinskega NATO in edini pogoj je bil, da gre Nova Makedonija v NATO in ne njihova Makedonija. Ta je že med zločinci. Medtem pa izven gledaliških prostorov Grki že stradajo, njihovo premoženje, tako na papirju, v zgradbah in v naravi  že izginja. Tudi LaGardova je velik del natega Grkov, saj se je javnosti hvalila, kako so delavcem in upokojencem odstranili plačevanje davkov, seveda pa lažnivka ni povedala, da zdaj brez ljudske vednosti davke poberejo pred izplačilom brez obrazložitve. Močno je znižano financiranje zdravstva in šolstva, plače so tudi sicer znižane, privatizacija vsega pa se je že začela. In vsi krediti, ki jih je Grčija dobila v zadnjih letih so zgolj za hranjenje in vračanje dolgov Nemškim in Francoskim bankam in njihovo bogatenje. Grčija je na poti v vesolje, brez povratka,ljudje že životarijo, ampak Makedonija in Rusija sta edini krivec za kaj takega. Slovenija je zadolžena za 86% bdp, kar je po strokovnih znanjih že neodplačljivo, kaj šele bo potem z Grčijo pri 180%? Ampak pomembno je, da imajo tudi oni svoje vrhovne izdajalce! Ja, preverantskih finančni ministri iz EU pa so pred dnevi lagali svetu, kako je po 8 letih konec finančne krize v Grčiji. Seveda še ne morejo povedati, da je konec z Grčijo, zato tudi ljudstvu ne dovolijo iti na cesto, saj jim poleg prevar strežejo še z mnogimi EU lažmi. /virGlobalResearch/

Kremelj včeraj navdušen nad Netanjahujem

Pričakovati danes nekaj normalnega in poštenega v svetovni politiki je enako pričakovanju, da se bo svetovno nakradeno bankirsko bogastvo razdelilo med vse zemljane enako! Zato pa vseh informacij mediji ne smejo deliti pred uradnim dovoljenjem najvišjih. Kremelj je sicer že uradno objavil fotografije in vsebino včerajšnjega ponovnega obiska Netanjahuja pri svojem velikem prijatelju Putinu, Zahod še zelo skopari. Morda jim ni jasno od kod to prijateljstvo, ki se je pokazalo tudi v včerajšnjem pogovoru. Je Netanjahu najprej zelo pohvalil piramidno Svetovno prvenstvo v nogometu, saj ga gleda cel svet in zato ne vidi Netanjahuja v Moskvi. Potem pa je takoj izrazil željo po še boljšem sodelovanju na Bližnjem vzhodu. Dokaz za to srčno željo je bilo Izraelsko bombardiranje Sirije takoj po končanem obisku v Kremlju. Putin je bil sicer nekoliko besedno zadržan, ne pa z nasmehi. Želel si je še več gospodarskega sodelovanja med dvema prijateljskima državama, ki pa jih rahli nesporazumi na Bližnjem vzhodu lahko zadržijo. V svojem pogovoru sta oba prijatelja izpostavila pomembnost njunih srečanj, saj s tem zagotavljata mir in varnost po celem svetu. Iraku, Afganistanu, Siriji, tempirani bombi Iranu, Afriki, pri izraelskih migrantih v EUropi, v odnosih Trumpa do sveta. Seveda pa je sodelovanje prijateljev zelo pomembno tudi za Bližnji Vzhod, saj z bombami lahko zelo umirita področje. Res sta v medijih na povsem nasprotnih straneh, ampak v prijateljskih srečanjih se vse to lahko uskladi. Nad Netanjahujevo zaskrbljenostjo glede Bližnjega Vzhoda je bil Putin precej kratek - dajva malo počvekati o tem! In tukaj uradna stran Kremlja zaključi poročilo, da sta verjetno skupaj obiskala včerajšnji polfinalni poraz Anglije v živo še ne omenjajo. Zato pa je svet spet bolj na varnem! Ljudje, tudi pri nas, pa še bolj razdeljeni in nejeverni. /virKremelj, TASS, AlMasdar/

Ena svetovna vlada

Vatikan zahteva hitrejšo islamizacijo

Kremelj včeraj navdušen nad Netanjahujem

Slovenija ponosno v zločinsko Agendo 2030

Smo dobili danes pohvalo elite in mediji so navdušeni. Na Trajnostnem razvoju smo med 158 državami uvrščemi kar na 8. mesto, torej sledimo Agendo 2030 kot ovce pastirja, pa brez hrane. In kaj sploh pomeni ta Trajnostni razvoj, ki so ga Rothschildi s pomočjo Vatikana vnesli kot najpomembnejši dokument vladanja svetu preko svoje OZN podružnice? To pomeni izpolnitev Papeževega ukaza o 90% zmanjšamju prebivalstva, to pomeni manj vode, manj hrane, manj energije, manj mobilnosti, manj možnosti in nič svobode za ostanek ljudstva. Torej imamo vlade, ki nimajo nobene možnosti uporabiti lastne možgane, zato drvimo v svet ene zločinske svetovne vlade. Do tega leta morajo izbrane korporacije upravljati s celim svetom in odpeljati vse bogastvo v svojo edino banko do katere nihče drug ne bo imel dostopa. Naši pa navdušeni, ker smo odpravili ekstremne oblike revščine in je vsako leto več sprejemljivo zelo revnih, ker je naše šolstvo že skočilo v robotizacijo možganov vseh šolarjev in smo omogočili brez zavor dostop do jedrske energije, ki je eden osnovnih predpogojev za izpolnitev Papeževe želje. Seveda je poleg solza in besa tudi navdušenje, kajti naša lažna elita se je končno predstavila v zares pravem polivinilnem oblačilu za možgane, ki preprečuje vsak vnos ali pretok pameti. Oni verjamejo, da so za svetovno elito tako pomembni da jih ta ne bo odstranila in bodo ostali med 10% svetu nepogrešljivih. Osmi smo na lestvici, torej kot osmi bomo popolnoma izginili!

ZDA atomski zločinci stoletja

Zanimivo bi bilo točno vedeti, kdo je ukazal objaviti 250 video posnetkov na internetu, kjer je možno videti vse testne poskuse metanja atomskih bom v lasti ZDA? Od leta 1945 testirajo to zločinsko orožje, ki bi v primeru vojne z Rusijo odneslo celotno zemeljsko življenje. Seveda so vsi, ki so konkurenca ZDA nezaželeni in jih hočejo Američni uničiti tako ali drugače. Naj bo Rusija kot najmočnejša konkurenca, Kitajska, ki je zato v trgovinski vojni z ZDA ali drobtinice iz Severne Koreje, Irana in še katere manjše dežele. Biti vrhovni svetovni zločinec je pač zahteva gospodarjev Amerike, pa čeprav bodo tudi ZDA krvavo plačale ta idiotizem. In testiranja atomskih bomb so tako redna, pa brez prisotnosti javnosti, hkrati pa se še danes Američani niso opravičili za svoj nagnusni zločin Hirošima, kjer so z atomsko bombo pobili 226.000 civilistov. Uboga lutka z imenom Trump je prepričana, da bo zdaj celotni svet zelo prestrašen in bodo začeli njih, zločince, vsi ubogati. Pa bi ena atomska bomba iz ZDA začela leteti nekam in bi ZDA medtem že bile izbrisane z zemlejske oble. Celo pri nas pa toliko Ameriških navdušencev, ki nočejo dojeti, da so ZDA zgolj orožje Ene Svetovne Vlade, ki ima orožarski sedež prav v Washingtonu! /virRT/

Bayersanto ali Jekyll in Hyde

Že leta 1886 je Stevenson vedel vse, le imena še ni poznal, zato je takrat naslovil knjigo z Dr. Jekyll and Mr.Hyde. Danes bi jo zagotovo naslovil Dr. Baysanto and Mr. Devil. Dvoličnost je pač gonilo bogatenja in izvrševanja zločinskih nalog. Poroka pred časom je zato najkrutejši obred na tem planetu, ki bo za zelo dolgo časa pustil posledice na človeštvu. V lepi obliki vam povedo, da skrbijo za zdravila in poljedelstvo, v resnični obliki pa izdelujejo farmacevtske strupe in GSO orožje za uničenje človeštva. Odkar je bila že napovedana poroka so cene GSO semen zrastle za 300%, prav tako gnojil tega zločinskega velikana. Logično, ko enkrat zaseješ GSO ne boš sam nikoli več pridelal nobenega semena in nobena zdrava zelena rastlina v zemlji, kjer so rovarila GSO semena, ne bo več rastla. Torej imajo izjemen monopol in si lahko cene izmišljujejo do neskončnosti, itak pa je načrt, da mora umreti zelo veliko ljudi. In zaradi Monsanta tisoči kmetov po svetu vsako leto storijo samomor iz obupa. Ker so nasedli in jih je uničil. In potem dodajte ta zločinski nacistični Bayer, ki je že leta 1915 dostavljal vojski strupene pline, čeprav so bili uradno leta 1907 prepovedani za uporabo in izdelavo. In nekdo, ki zaradi poteševanja lastne pogoltnosti izdeluje strupe, tako v 1. svetovni vojni kot za nacistična taborišča, vas uspešno nateguje in pravi, da izdeluje zdravila za vaše zdravo življenje! Pa se pri tem še nikoli za svoje zločine skozi stoletje ni opravičil niti skušal dokazati, da je zapustil zločinski krog. Le kako, ko pa to tako nazorno nadaljuje. Za morije s plinom Agent Orange v Vietnamu se tudi Monsanto ni nikoli opravičil. Zato je zelo vmesno vprašanje - kdo je bolj nor Bayer Monsanto ali ljudje, ki naivno nasedajo zločinom? Baysanto bo po poroki največja zločinska korporacija, ki bo uradno zadolžena za sklepe elite o občutnem zmanjšanju svetovnega prebivalstva. In kar je pri vsem najhuje - tudi vlade po svetu ta zločin podpirajo, seveda za zasebne koristi, pa se tisti, ki niso na najvišjem položaju sploh ne zavedajo, da so tudi sami na seznamu za odstrel. Življenjski odstrel. Ljudje bi morali dojeti, da je vsak izdelek, ki ima oznako Bayer ali Monsanto smrtonosno orožje in ga je treba takoj odkloniti, kajti nasedanje na laži v drobnem tisku o koristih jih bo stalo življenja. Ja, vse kar je Bayer ali Monsanto mora biti za vedno izbrisano iz ljudskega seznama dobrin! /virHumansAreFree/

Iznašli novo smrtonosno ptičjo gripo

Ptičja gripa je že dolgo znana bolezen, a zdaj so se potrudili v Kalifornijskih znanstvenih laboratorijih, da so iznašli novo obliko te bolezni. Razlog zelo preprost - morajo videti na primeru živih ljudi kako se bo ta bolezen obnesla na množicah. Bo uspešna pri depopulaciji, bo Bill Gates zaslužil dovolj z novimi obveznimi cepivi za širitev te bolezni, ali pa bodo morali čez dve leti ustvariti novo, še hujšo obliko bolezni? Da so imeli prevarantski znanstveniki razlog za to zločinsko ustvarjanje je podlaga v globalnem pregrevanju našega planeta, za kar je poleg izpustov kriva tudi preštevilčna populacija čoveških ovac. Papež je sicer pri tem najostrejši in je lani 12 krat povdaril, da je zemlja velika le za pol milijarde ljudi, Bill Gates pa ima pač nalogo počasi obogateti s cepivi in zato napoveduje najprej 10 do 15% zmanjšanje črede. Cepiva so seveda primarno orožje in številne nove bolezni z vnešenimi virusi so zlata vredni zanj, za Papeža in nasploh za farmacevte. Seveda je Kalifornija na prvem mestu med svetovnimi zločinci, zato njihove Univerze največ govorijo o pregrevanju planeta in znanstveniki ubogljivo izumljajo nove smrtonosne viruse. In ta nov virus pričje gripe bo čudovito skakljal iz enih v druga človeška pljuča, da bo rezultat čim lepši in donosnejši. Doktorji in profesorji imajo etični kodeks? In zločin nad človeštvom je etično dejanje? Pa saj danes biti znanstvenik že dolgo nima nobene povezave z etiko, kajti noben morilec se ji še nikoli ni zavezal, podpišeš pa lahko karkoli na papirju. In potem priskoči še politika, ki je preko mestnega sveta mesta Berkley v Kaliforniji sprejela odlok, da je treba "stabilizirati" prebivalstvo, torej ga začeti zmanjševati. Le kje so sodišča za vojne zločine? So že del teh zločinov? In ovce, so že kdaj slišale za zločine nad človeštvom? /virNewsTarget/

Berlin ogabna prevara brez mrtvih!

Razprodaja moje dežele

Simonov zaliv odhaja

Pranje denarja oproščeno za vedno

Jadranski udar kot vojaška zaščita nedeljskih volitev

Korporativno sodišče proti delavcem

Rezultat Cerarjeve izdaje domovine

Vojska v zažig naših milijonov

Hrana, zdravje, narava

Takoj po cepljenju umrla dva 3 letnika

Farmacevtska vojna nad otroki

Globalna mega laž

Nekaj sto znanstvenikov, ki niso na plačilnem seznamu Al Gorea, kot naši vremenarji, je samo letos že objavilo 40 študij, ki dokazujejo, da je napoved kritičnega globalnega segrevanja utemeljena na lažeh in prevarah plačanih znanstvenikov. Raziskave Južne Avstralije, Južne Koreje, Grenlandije, Antarktike, Tibetanskega višavja in Severne Aljaske so povsem nasprotujoče Al Goreovim ugibanjem. Napovedi iz prejšnjega desetletja o popolnem izginotju ledu na Antarktiki in dvigu gladine morske vode za en meter v nekaj letih so pač že dolgo namenjene zgolj dobičku teh prevarantov, pa se ni nikjer še nič zgodilo, razen ob prirejenih podatkih. Samo Grenlandija je nazoren primer, kjer so dokazali, da je bilo leta 1930 topleje kot letos, bilo pa je topleje tudi v času Rimskega cesarstva in v Srednjem veku. Seveda ima vsaka elitna laž svoj namen, ta o globalnem segrevanju pač za uvajanje metod za preprečevanje  lažne pregretosti, za kar jim služijo chemtrailsi in geoinženiring. Hudo pri tem je, kako množice nasedajo njihovim sodelavcem, to je medijem in prostituiranim vremenarjem, namen teh lažnih preprečevalnih dejanj pa je zgolj depopulacija. In najnovejši dokazi, da se Grenlandija in Antarktika hladita in ne, kot oni lažejo, bo pripeljalo v kratkem do še hujših laži, saj morajo milijardne dotoke zaščititi. V Sloveniji jih te dni z magnetnimi valovi, ki uspejo pripeljati sredi poletja zgodnje spomladanske temperature in ogromno dežja, da nas zaščitijo pred poletjem. Nas in njihove farmacevtske prijatelje! Zato so pri nas letos poplave in toča reden pojav, lahko pa čakamo le še Japonsko katastrofo, ki so jo tudi umetno povzročili! /virNSP/

Javno zdravstvo v luknjo

Tako razločno in odločno kot pri nas peljejo zdravstvo v zasebne roke je možno le še preko medijev in poslanskih političnih hlapcev prikriti. Zgodba iz otroške srčne kirurgije je le ena plast te zgodbe. Tam domače strokovnjake podijo in bodo raje najeli neznance, ki so bolj vezani na farmacevte, ti pa bodo tudi pokrili stroške do pravega zneska zdravljenja. Ker je to pač pot do privatizacije je novi, komaj ustanovljeni Parlamentarni odbor za zdravstvene prevare že potrdil, da lahko zaposlijo tujce. Ameriški imajo pač ameriške kemične korporacije za seboj. Potem slišimo kako medicinske sestre množično zapuščajo UKC, pa to ne samo zaradi preobremenjenosti na delu ampak tudi sramotne mesečne plače. Logično, v zasebnem sektorju bi jim bilo bolje, tam bodo bolniki plačevali storitve, torej bo več denarja tudi zanje. Da pa ne bo vse tako črno in bi se bali, da bo zdravstvo padlo samo v tuje roke, so tudi domači frmacevti in domači v tujih rokah že izplačali velike nagrade zdravnikom, da pomagajo pri njihovem biznisu, torej notoričnem predpisovanju kemičnih zvarkov, tako kot znana prevarantska advokata za cepljenje Pokorn in Ihan, da zagotovita 150% precepitev vsakogar. In bolniki gredo potem v zasebne roke, ostanejo brez doma in službe, pa še česa pomembnejšega za živega človeka. Celo tako daleč so šli v tem našem trojčku Lek/Krka/Pliva, da so predlagali Colariča, direktorja Krke za Predsednika Vlade, saj bi bila privatizacija tako še mnogo lažja. Žal se večina sploh ne zaveda, da je danes zdravstvo v spregi s farmacijo zgolj tovarniški stroj za izdelavo bankovcev in je zdravje pri večini zaposlenih precej obrobna zasvojenost, kajti pri 7 milijardah ljudi je biti bolan vendar izjemen posel. Državljani seveda nimajo nobenega glasu pri odločanju o tiskanju zdravstvenega denarja, zato so njihove zdravstvene težave vedno vezane na lastno tiskarno, kajti, če je nimajo jim tudi življenje ne bo ohranjeno. In nova politična čreda, ki je že zapolnila Parlament bo zgolj nadaljevala začrtano in glede na hitrost sprejema zdravstvene privatizacije tudi nagrajevana. Katastrofa! Luknje so že popolnoma odprte.

Iznašli novo smrtonosno ptičjo gripo

Ptičja gripa je že dolgo znana bolezen, a zdaj so se potrudili v Kalifornijskih znanstvenih laboratorijih, da so iznašli novo obliko te bolezni. Razlog zelo preprost - morajo videti na primeru živih ljudi kako se bo ta bolezen obnesla na množicah. Bo uspešna pri depopulaciji, bo Bill Gates zaslužil dovolj z novimi obveznimi cepivi za širitev te bolezni, ali pa bodo morali čez dve leti ustvariti novo, še hujšo obliko bolezni? Da so imeli prevarantski znanstveniki razlog za to zločinsko ustvarjanje je podlaga v globalnem pregrevanju našega planeta, za kar je poleg izpustov kriva tudi preštevilčna populacija čoveških ovac. Papež je sicer pri tem najostrejši in je lani 12 krat povdaril, da je zemlja velika le za pol milijarde ljudi, Bill Gates pa ima pač nalogo počasi obogateti s cepivi in zato napoveduje najprej 10 do 15% zmanjšanje črede. Cepiva so seveda primarno orožje in številne nove bolezni z vnešenimi virusi so zlata vredni zanj, za Papeža in nasploh za farmacevte. Seveda je Kalifornija na prvem mestu med svetovnimi zločinci, zato njihove Univerze največ govorijo o pregrevanju planeta in znanstveniki ubogljivo izumljajo nove smrtonosne viruse. In ta nov virus pričje gripe bo čudovito skakljal iz enih v druga človeška pljuča, da bo rezultat čim lepši in donosnejši. Doktorji in profesorji imajo etični kodeks? In zločin nad človeštvom je etično dejanje? Pa saj danes biti znanstvenik že dolgo nima nobene povezave z etiko, kajti noben morilec se ji še nikoli ni zavezal, podpišeš pa lahko karkoli na papirju. In potem priskoči še politika, ki je preko mestnega sveta mesta Berkley v Kaliforniji sprejela odlok, da je treba "stabilizirati" prebivalstvo, torej ga začeti zmanjševati. Le kje so sodišča za vojne zločine? So že del teh zločinov? In ovce, so že kdaj slišale za zločine nad človeštvom? /virNewsTarget/

Hvala za ošpične laži

Ošpice še vedno obstajajo, a so mnogo manj nevarne od drugih bolezni. Imamo pa tudi cepiva, ki nič ne delujejo in so namenjena farmacevtski požrešnosti. Saj veste, če bi cepiva lahko pomagala bi bila prepovedana, kot volitve. Zato je zdaj pravi trenutek za ogabno zavajanje naivnih množic. Naslovna novica so trije novi oboleli v Mariboru, od katerih eden ni bil cepljen in je bil v stiku z okuženim v Srbiji, medicinska sestra je dobila en odmerek cepiva, doktor kar dva in oba sta zbolela. To je po razlagi lastnikov cepiv, torej Nacionalnega inštituta za Zdravje zelo redek, a naraven pojav, da cepiva ne pomagajo, Kot pač skoraj nikoli, zato jih imajo za milijone evrov. Ampak to ni težava, bomo ljudem povedali, da je  bil ta naravni pojav enkratno prisoten v Mariboru, naj se oni vseeno cepijo in darujejo milijonček tako NIJZ kot farmacevtom, da bo kasneje pojav povsem reden in naraven, saj narava več ne bo sprejemala umetno vnešenih virusov. Ja, zdravnik se je cepil dvakrat, zdaj bo poskusil še s cepivom proti farmacevtski pogoltnosti, čeprav to cepivo dokazano še nikoli ni delovalo. Malce več dela bodo imeli le zadolženi za laganje narodu, saj bodo morali podrobno in strokovno v nerazumljivem jeziku razložiti zakaj cepljeni zbolijo, necepljeni pa skoraj nikoli. Verjemite pa, da ukaza iz EU, kako mora ves nekdanji Vzhod na obvezno uničevanje, ne boste slišali! Zato si je treba dobro zapomniti staro izjavo dr. Sachin Patela: Uporabnega cepiva ne bomo imeli vse dokler ne izumimo cepiva proti požrešnosti farmacvetov!

Policija nad razkrivanje resnice o cepivih

Zelena prehrana je nepotrebna

Slovenski in svetovni politični hlev

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.7.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.7.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.7.18

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.7.18

Božo Žabjek

pred 23 urami
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Šefa Vrhovnega sodišča ZDA izbrale korporacijeDrugače tudi ne gre, saj mora novi šef Vrhovnega ...
(0)
pred 1 dnevi
Uničimo družino, uničimo otroke
Toliko zares bedastih odločitev kot jih sprejema vsaka politična birokratsko izbrana združba, še posebej ...
(0)
pred 2 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Slovenija ponosno v zločinsko Agendo 2030Smo dobili danes pohvalo elite in mediji so navdušeni. Na Trajnostnem ...
(0)
pred 2 dnevi
Se bo Trump obupano zaljubil v Zakharovo?
Današnje medijsko srečanje dveh nasprotnikov na papirju bo prineslo tone smeti na celem planetu. Pri tem je ...
(0)
pred 2 dnevi
Takoj po cepljenju umrla dva 3 letnika
Močno dvomim, da bo kdaj javno objavljena tragedija s Samoe, vsaj v resnični obliki, kjer sta dva otroka mlajša ...
(0)
pred 3 dnevi
Vatikan zahteva hitrejšo islamizacijo
Da se o tem z Merklovo veliko dogovarjata je seveda jasno, a Vatikan gre v prihajajočem tednu v odločno akcijo. V ...
(0)
pred 3 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Clintonova šola naslednjih predsedniški zločincevIn v četrtek 12.julija bosta alkoholizirani Bill ...
(0)
pred 4 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Kitajska past za TrumpaKitajska je po smrti Mao Cetunga v 80-ih letih skočila v kapitalistične vode, vendar pa je ...
(0)
pred 4 dnevi
Farmacevtska vojna nad otroki
Za zdaj sicer je v tako izjemno fašistični obliki cepljenje le v ZDA, a kaj, ko k nam prihaja vse ...
(1)
pred 5 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Javno zdravstvo v luknjoTako razločno in odločno kot pri nas peljejo zdravstvo v zasebne roke je možno le še ...
(0)
pred 5 dnevi
Grčija bo naredila vse za še kakšno leto ...
Res je Grčija danes primer bančne zlobe, kapitalske požrešnosti peščice in, žal, zaplankanosti ...
(0)
pred 6 dnevi
Slovenski in svetovni politični hlev na dan ...
Bayersanto ali Jekyll in HydeŽe leta 1886 je Stevenson vedel vse, le imena še ni poznal, zato je takrat naslovil ...
(0)