Kdo nam v resnici vlada?

OddajBorislav Kosi, dne 2016-02-22 ob 02:02:04

"V politiki se ničesar ne pripeti naključno. Vsakokrat, ko se kaj zgodi, smo lahko prepričani, da je bilo predvideno, da se bo tako dogajalo." – Franklin D. Roosevelt, predsednik ZDA od 1932 do 1945

 

Kar nekaj vidnih politikov, ne samo citirani ameriški predsednik, so s svojimi izjavami razkrivali resnično naravo svojega najemniškega "dela". Med drugimi nam je to zaupal tudi sodobnik Roosevelta Britanec W. Churchill, ki je kot "plačilo" za svojo učinkovito poslušnost resnični svetovni vladi v senci (sestavljeni iz vrhnjih vodilnih slojev prostozidarstva, to je illuminatov, "princev" katoliške cerkve predvsem iz jezuitskih in opus dei-jevskih vrst, pa še koga) dobil celo Nobelovo nagrado za književnost in to samo za eno samo samcato izdano knjigo, to je avtobiografijo. Še bolj prozorni so bili senčno vladniki oz. internacionalisti pri sedanjem ameriškem predsedniku B. Obami, ki si po prvi izvolitvi še ni dobro obrisal r..t v toaleti v Beli hiši, pa je že dobil Nobelovo nagrado za mir. "Literat" Churchill je izjavil sledeče: 'Tisti, ki ne vidi, da se tu na Zemlji izvaja vseobsežen načrt, pri katerem lahko sodelujemo samo kot poslušni služabniki, ta je resnično slep.'

 

Še nekaj ozadje planetarnih dogodkov razkrivajočih izjav:

 

R. Tiedemann citira: "Katerokoli stranko ljudje izberejo, vedno izberejo 'nas', prostozidarje."

 

Mayer Amschel  Rotschhild: "Dajte mi kontrolo nad denarjem in ne bo pomembno, kdo sprejema zakone."

 

Ameriški časopis Washington Post je poročal: "Ko je bil nepričakovano vprašan, kaj razume pod 'novi svetovni red', je predsednik ZDA G. Bush starejši odgovoril: 'What we say, goes!' – prevod: 'Kar 'mi' rečemo, tako bo!'"

 

Karl Steinhauser v "Hudičevi funkcionarji": "Prostozidarstvo je podobno piromanu, ki podtakne požar v pritličju hiše in čaka, da zagori po celi hiši. Potem pokliče gasilce, katerim se ponudi za 'pomočnika', v resnici pa priključi njihove cevi na cisterno z bencinom namesto na hidrant z vodo. Seveda se ogenj eksplozivno širi in zajame tudi okoliške hiše. Da bi piroman (prostozidarstvo) odvrnil kakršne koli sume od sebe, takoj po pogasitvi požara hinavsko pošlje rože sožalja žrtvam – preživelim v bolnico, mrtvim pa na grob."

 

Konkretnih primerov tega početja po ukazu "tajnih vrhovnih" oz. illuminatov je od francoske revolucije naprej nič koliko. Novejši primeri so recimo balkanske vojne v devetdesetih letih 20. stoletja ob razpadanju Jugoslavije, uničenje Iraka, arabske "pomladi" pred par leti in vojna v Siriji, aktualna migrantska kriza v Evropi, ... 

 

Dr. Rivera, bivši jezuit, ki se je prebil visoko v hierarhiji reda 'jezusovcev', skrivne papeževe vojske:

 

"Illuminati delujejo skupaj z Opus Dei-jem in vrhovnimi masoni/prostozidarji. Tako Vatikan kontrolira bogastvo te Zemlje."

 

"Po zaslugi svojega neizmernega bogastva lahko Vatikan upravlja celotno svetovno gospodarstvo. S pomočjo planiranih ekonomskih kriz lahko Vatikan vrže na kolena cele nacije, vključno z ZDA. On je to počel v preteklosti in bo to delal tudi v prihodnje."

 

Des Griffin v "Kdo vlada svetu?":

 

"Niti v izdelavi naših državniških načrtov, niti v nepredirnosti in moči naših skrivnih povezav, nihče se ne more primerjati z nami. Mogoče se lahko samo jezuiti primerjajo z nami."

 

Kdor obvladuje medije, vlada svetu! Griffin piše, da so pri ustanovitvi promasonske Trilateralne komisije vanjo sprejeli tudi glavnega urednika časopisa 'Chicago Sun Times', glavnega izdajatelja časopisa 'Times' in direktorje časopisov 'Los Angeles Times', 'New York Times' in 'Wall Street Journal'. Griffin omenja tudi s pomočjo medijev ustvarjena masonska 'očala': "Že do sedaj nam je uspelo, da nekako obvladujemo miselni svet ne-iluminiranih, tako da skoraj vsi državljani, ki niso naši člani/insajderji, gledajo na svet skozi rožnata stekla očal, katere smo jim mi nadeli." – Protokol svetovne diktature

 

Seveda je treba poudariti, da tako kot niso vsi Titovi partizani v Sloveniji do Dolomitske izjave vedeli, kaj se dejansko skriva za NOB in OF, tako tudi večina prostozidarjev na nižjih stopnjah hierarhije nima pojma, kaj so resnični cilji njihovega gibanja. Skrivnostnost delovanja in članstva, obvladovanje denarnih tokov in medijev ter dejstvo, da je vsak člen v prostozidarski verigi seznanjen samo s tem, kar je njegova naloga, nikakor pa ne s pravimi dolgoročnimi cilji prostozidarstva, tako so si "bratje sence" oz. tajna svetovna vlada zamislili svojo pot do enotne in totalitarne svetovne države, kjer bo 1% svetovne populacije totalno obvladoval 99% preostalih mož, žena in otrok.

 

Večina ne ve, da si je ta cilj "elita elit" zastavila že zdavnaj, tisočletja nazaj, ampak ni imela primernih materialnih sredstev za njegovo dosego. Poskus ustvaritve krasnega novega sveta s pomočjo megalomanskih imperijev se je izkazal za neuspešnega. Staroegipčanski imperij, babilonski, asirski, perzijski, imperij Aleksandra Makedonskega, rimski, bizantinski, karolinški, mongolski, novejši evropski imperiji, na čelu z največjim britanskim – vse to so bile pomembne stopnice na poti h končnemu cilju, toda same po sebi niso bile dovolj uspešne. Poskusili so tudi z ideološkim naskokom na svet v obliki katoliškega imperija, katerega bojne pesti so bili predvsem prej omenjeni evropski imperiji, judovsko kazarski imperij v današnji južni Rusiji, arabsko islamski imperij s svojim podaljškom v osmansko turškem – z njimi so sicer pomembno preko neverjetnih brutalnosti medsebojno povezali in uniformirali veliko različnih narodov, toda to ni bilo dovolj učinkovito.

 

Tako pridemo do moderne organiziranosti manipulativne "elite" v obliki skrivnostnih prostozidarjev, ki s svojo infiltracijo v vse družbe in države sveta poskušajo končno materializirati svojo vizijo človeškega bivanja, ki naj bi bila dokončna, za večne čase zabetonirana inačica prejšnjih dolgoročno neuspešnih totalitarnih sistemov, vključno s strani illuminatov in jezuitov sproženih krvavih levičarskih eksperimentov (nacionalsocializem, komunizem, fašizem).

 

Kot je James Warburger, judovski bankir in Rotschildov agent, dne 17. 2. 1950 pred ameriškim senatom jedrnato formuliral bistvo sedanjih planetarnih sesutij vsega nam poznanega načina življenja (od identifikacije posameznika, družine, naroda, rase, civilizacije):

 

"Imeli bomo eno svetovno vlado, pa če nam je to všeč ali ne. Preostane samo vprašanje, ali bo ta vlada ustvarjena z osvajanjem ali prostovoljno."

 

Borislav Kosi, Slovenska Bistrica

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
5
GORAZD Gogo VELNER - DJoʞko
0
Feb 22, 2016
abramovi
ZNAJU O ČEMU PRIČAJU
#5
abram1b2 Cej
0
Feb 22, 2016
Nihče v človeški podobi nam v resnici ne vlada.Vladamo vsi in nihče.V resnici nam vlada vseobsežna vesoljna večno sedaj ista samozakonitost.Večina to imenuje Bog in tako pridemo do Boga,ki je vse večno sedaj sam v vsej in vsaki individualni samopojavnosti,tako v elementarni kot življenjski ravni.Zato se Bog samorodi in ciklično samo spozna samo v človeški samo podobi.Tisti,ki nas danes vodijo se imajo za Bogove,a ne vedo,da so uporniki proti enotni vseobsežni vesoljni samo zakonitosti.Plod zemeljskega kaosa, je plod večno sedaj iste enotne vseobsežne vesoljne samozakonitosti.Zato je Bog hkrati absulutno nič in hkrati absolurtno Vse.Žal živimo v ciklu civilizacijske teme.BO pa bolje,vrata se počasi odpirajo. Trkajte in dano vam bo!
#4
štulič ;)
0
Feb 22, 2016
"Imeli bomo eno svetovno vlado, pa če nam je to všeč ali ne. Preostane samo vprašanje, ali bo ta vlada ustvarjena z osvajanjem ali prostovoljno."

Izredna teza in kaj je tu sporno? :/ https://youtu.be/-GOhipwlWRM

St. Vincent And David Byrne - Burning Down The House - YouTube

St. Vincent And David Byrne performing "Burning Down The House" in Seattle, Washington on October 17th 2012 at the 5th A
#3
Prosto Zidar
0
Feb 22, 2016
Večje neumnosti še nisem prebral, pa redno spremljam ostale "konspirativce". Imaš morda kakšno resno vprašanje, na katerega ti lako kot "individualni" prostozidar (ne morem govoriti za svojo Ložo, Veliko Ložo ali prostozidarstvo kot tako) odgovorim?
#2
GORAZD Gogo VELNER - DJoʞko
0
Feb 22, 2016
http://www.novi-svjetski-poredak.com/

Novi Svjetski Poredak | New World Order | Croatia

Portal za planiranje modernog života. Budite spremni! Ovo što pročitate ovdje, neće vam se svidjeti.
#1
Borislav Kosi
Borislav Kosi
Objavil/a 2016-02-22 02:02:04 (Feb 22, 2016)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Razmišljanje ob Tavčarjevem rojstnem dnevu ali Slovenci v primežu cerkve in partije
Kdo nam v resnici vlada?
Razkroj samopomembnosti oziroma brezpogojna ljubezen
Cerkev proti človekovim pravicam in demokraciji
Biblija, cerkev, NSI in družinski zakonik
Cerkev, nogomet in potrošništvo
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj