ZADNJI KOMENTARJI

pred 2 urami

abram1b2 Cej, mislim, da Janša dobi dovolj glasov(od 25-30%), le drugi(NSI, SLS in še kdo) pa premalo. So pa demokratične stranke nemočne skoraj v vseh medijih skoraj, saj so novinarji odvisni življensko od lastnikov, ti pa so jasno levi in edini polni denarja, saj so vsi ti lastniki iz bivših tozdov ali njihovi sorodniki!

Poglej objavo
pred 3 urami

Zmoti nekoliko neurejeno podstrešje predsednika vlade. Ko ga nekateri še malo bolj iztirjeni preerjajo z Dončičem, ta je postal nekdo s trudom in talentom. Marjan talenta nikoli ni imel, niti za mizarstvo, niti za igralski poklic. Politika tega ne zahteva. Posrka vase vse, kar leze in gre. Poleg tega so Šarcu , če se izražim v športnem žargonu, vseskozi naklonjeni sodniki ((beri strici iz ozadja), ki vseskozi onemogočajo njegove nasprotnike, tudi s prijemi pod pasom. Kdaj bom verjel Šarcu? Ko bo razkril svojo identiteto in nas vse povabil na sladoled. Pa ne le na eno ali dve kugli, pač pa cel saržer.

Poglej objavo
pred 4 urami

dober clanek,dober komentar Abrama pa se to

OB OSAMOSVOJITVI,SMO PREDVIDEVALI,DA BOMO KMALU DRUGA SVICA,ZAL SE JE TO URESNICILO VECINOMA LE CLANOM FORUMA 21,OSTALE POVPRECNEZE PA NAS JE PO DOH NA PREBIVALCA V LETU 2017 PREHITELA CESKA!!!!

PODJETNIKI SE SKRIVAMO,DA NAM NE BI KAJ NACIONALIZIRALI,KAJTI SPOMIN NA L. 45 NI DALEC, -NOVI PROLETARCI- JAVNI SEKTOR GROZI S STAVKAMI, VECINA ,PRAVIH DELAVCEV S POVP DOHODKOM PA VOLI NOVE OBRAZE, KER NAIVNO PRICAKUJEJO RESITVE.

in kot pravijo juzni bratje:KAD LUD PROGONI ZBUNJENOG

Poglej objavo
pred 5 urami

Homeopatija zdravi močvirsko mrzlico bolje kot cepiva

Močvirska mrzlica - leptospirosis je velik problem na Kubi. Ob poplavah vsako leto pride do epidemije te bolezni, s prenosom bakterij iz podgan na ljudi. Bolezen lahko povzroči meningitis, odpoved jeter in smrt.

Na srečo na Kubi Big Pharma nima monopola, zato zdravstveni sistem lahko uporablja nestrupene metode zdravljenja, kot je homeopatsko zdravilo za močvirsko mrzlico, ki ga je razvil Finlay Institute v sodelovanju s kubanskimi zdravniki.

leta 2008 so kot preventivo dali to homeopatsko zdravilo 2, 5 milijona ljudem, pod vodstvom kubanskega ministrstva za zdravje. Rezultati so bili spektakularni. Kadar uporabijo farmacevtske antibiotike, imajo na Kubi nekaj tisoč obolelih za močvirsko mrzlico, od katerih je nekaj smrtnih primerov.

Ko pa so uporabili homeopatsko zdravilo, je bilo med 2,5 milijona ljudi le deset obolelih in nihče ni umrl.

Stroški tega zdravljenja so bili le 200.000 USD, če bi pa uporabili cepljenje in antibiotike, bi bili stroški desetkrat večji in bi znašali 2 milijona USD.

Očitno je homeopatija bolj učinkovita kot cepljenje pri preprečevanju močvirske mrzlice, je bolj poceni in nima nobenih strupenih učinkov kot cepiva.

Ni čudno, da ameriška agencija za hrano in zdravila FDA , ki je v službi interesov Big Pharme, želi nadzorovati homeopatijo, ki je velika grožnja profitom farmacevtske industrije

https://www.thehealthyhomeeconomist.com/homeopathy-halts-cuban-epidemic-better-than-vaccines/

Poglej objavo
pred 6 urami

Vsi ,ki so omenjeni v tem članku so navadni p..n dim.Zalar je eden najbolj ritolizniških politikov v Sloveniji plus tega,da butast kot noč.Janša je v resnici najbolj nesposoben od vseh. Zna organizirati svojo vojsko SDS, ne zmore pa prepričati Slovencev,da ga volijo,ker je v duši užaljen samodržec. in to je opaziti Janša mora sam sebe sfrizirati, potem bo pravi..O vseh ostalih,ki so omenjeni v tem članku ne gre izgubljati besed o njihovih sposobnostih. Slovenija je očitno postala gnila država,zaradi gnilih oblastnikov,ki so uspeli v 28 letih izpostaviti gnil in netransparenter državni sistem ,ki v nobenem pogledu ne deluje po zakonitosti pravno in politično urejene države.V Sloveniji zaradi nesposobnih,ki se vrinjajo v poltiko- nič ne štima.Vsi,ki pridejo v politiko so amaterji ,ritolizniki ,povzpetniki s hlapčevsko mentaliteto brez prave politične drže in z očitno odsotnostjo nadjaza,ki bi jih usmerjal v pravo smer.Še malo pa bomo država kjer LGBT lobij dominira in vodi Slovenijo.Šiško odstopa samo zato,ker želi pravo izgubljeno samozavest slovenskega naroda vrniti nazaj v naš narod. Večina Slovencev tega Šiškovega početja in truda niti ne dojame. Šiška so dojeli samo tisti,ki si želijo nesposobni kot so- vladati Slovencem.Butalcem najboljše vladaš,da jim lažeš,ker Butalci laži ne dojemajo,ker se jo bojijo dojeti.Bolj sigurno je, lizati rit nesposobnim.
Prvi,ki se bi moralli upreti politikom je javni sektor,ki ga je Vlada Šarca že podkupila in si zagotovila volilno bazo. Tako potekajo zadeve v Sloveniji.

Poglej objavo
pred 6 urami

zavidanja vredne spretnosti arhitektov iz 6. stoletja : Badami votline, Indija....

štirje templji izklesani v skalo z umetelnimi stebri in reliefi božanstev

https://www.youtube.com/watch?v=borNZ_6HpAU

Poglej objavo
pred 6 urami

https://youtu.be/wbWCZIrdU6k

Poglej objavo
pred 7 urami

Sodelovanje DA ali NE ?
https://youtu.be/9_2CT97VRRM

https://youtu.be/9MQc9MTafU4

Poglej objavo
pred 9 urami

https://youtu.be/D8p2v6SCDyI

Poglej objavo
pred 10 urami

V javni razpravi in v postopku pridobivanja soglasij je vlada obljubila prizadetim občanom ob progi, da bo zgrajena dvotirna proga.
To obljubo bo vlada zanesljivo prekršila, saj kot 1. fazo izgradnje prevideva izgradnjo enega tira v enotirnih predorih, nato, pa še drugega. Ta drugi tir dvotirne proge ne bo nikoli zgrajen. Torej bo vlada zavestno prevarila občane in se požvižgala na pogoj občanov, pod katerim so izdali soglasje.
Tukaj predlagam rešitev, ki nikakor ne zavira gradnje, saj sprememba računske hitrosti ne vpliva na pogoje lokacijskega dovoljena.razen tega pa so odmiki od odločbe lokacijskega dovoljenja v okviru toleranc, ki so dopustne.
Za uveljavitev mojega predloga zadostuje le sprememba projektne dokounatacije, projekta za izvedbo, kar pa je zelo mala sremeba in skorajda nepopmebno zvišanje strokov.
Očitno takšnega predloga vlada ne bo sprejela, saj bi s tem gradnjo dveh tirov pocenilo za okrog 400 mio, kar pa je v nasprotju gradbenega lobija, ki vidi v izgradnji le zaslužek.
Ta zaslužek pa mora zagotoviti direktor pivovarn, ki je očitno zelo kvalificiran za takšne podvige.
Projektni svet pa je v tem primeru samo prevara, ki zavaja naivno ljudstvo, da ne bo prevarano. Bo, saj vendar 2. tr gradimo naivni Slovenci.

Poglej objavo
pred 19 urami

Brez skrbi. Ne se veseliti prehitro, mu bojo hitro skrajšali "ketno". Če ne bo šlo drugače, bo v skrajni sili kaki mrtvo pijani lovec poskrbel za to z vrha Šmarne gore...……..seveda če bo dovolj nabit...….ha,ha…….

Poglej objavo
pred 20 urami

Je treba migat!
https://youtu.be/tHD6hwC7JDk

Poglej objavo
pred 21 urami

Najprej moram poudariti, da so LMŠ, SMC in Stranka Alenke Bratušek še kako vredni drug drugega in da iz vseh njih še kako puhtihti primitivno politično pobalinstvo in oblastniški napuh.

Roko na srce, pa Šarec ob javnomnenjsko proizvedenih ugodnih umetnih ocenah ne more ravnati drugače, kot da sestrski oziroma bratski izgubi da na čevelj.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Šarec deluje po principu partije, ki se je v določenem trenutku znebila svojih najboljših ljudi. Primer Ivana Kende iz kamniške občine je nazoren prikaz tega.. Takrat golobradega župana je omenjeni poltično opismenil, na koncu je moral oditi skozi zaprta vrata. Danes Šarca obdajajo in mu svetujejo puklaste murgelske marionete tipa Golubovič. ..Šarec je nastavljen vladar, ne izvoljen. Ima pa tudi nekaj svobode v svojih odločitvah. Tudi očitno pri evropskih volitvah. Zakaj bi se torej združeval s političnimi trupli, kar modeli vključno s strankami SMC, SaaB in Desus nedvomno so. Z njimi, ki v bistvu ne obstajajo več bo tudi dolgin Golobič težko sestavil karkoli velikega. On mora vse kupiti in podkupiti. Največ ga je stala visokošolska izobrazba, ki jo je očitno odplačeval obročno, da jo je končno dobil, ko so se ga že vsi naveličali. ..Šarec bo ponovil še en premierski mandat. V tem času bo morda biološka ura poskrbela in odstranila kakšnega njegovih svetovacev iz ozadja in bo tako pridobival na moči. Zaenkrat lahko odstrani samovoljno le tiste, ki kradejo sendviče in vozijo trobento v službenem avtomobilu. Lebna je v svojem tretjerazrednem igralskem slogu podprl, še preden je sploh kdo zinil, da je česarkoli kriv. Gologlavi namišljeni doktorant je močnejši od njega samega zaenkrat, odgovoren direktno Murglam... Po dveh mandatih bo tudi Šarec sam odšel v Bruselj. Morda se bo tudi samokandidiral za komisarja. Še večja verjetnost je, žal, da nas do takrat tam več niti ne bo. S takšnimi prijemi enoumja in brezumja je to tudi logična posledica.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Tipično slovensko.Poveličujemo pripadnico lastnega naroda,ki ni praktično ničesar naredila za svojo domivino.Zamerim ji to odtujenost in njeno neprizadetost do Slovencev in Slovenije.Ne morem pristati na trditev nekaterih,da nima politične moči in vpliva na svojega moža.Če ga nima,potem je njen zakon s Trumpom zlagan.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Za pol ure namočiš noge v kis in ga še izboljšaš saj pridobi snovi, ki jih sicer ni v jabolku :-(

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Edini,ki mi je ponudil pomoč,pri iskanju firme z ustrezno tuljavo za magnetenje je Franc Jazbinšek iz PW. Na tem mestu se mu javno zahvaljujem.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Drži, kot pribito !! Letos sem pridelal samo 50 lit jabolčnega kisa,je pa neverjetno kvaliteten in bister.:)**

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Kontraverzni Osho.Najpomembnejše je medsebojno spoštovanje ženske in moškega.Samo iz spoštovanja se lahko rodi trdna vez med njima.Kaj je ljubezen? Spoštovanje vsakega življenja in samega sebe.Ljubezen je življenjsko stanje osebnega duha.Zato se ljubezni ne da kupiti niti igrati.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

V tem dogajanju se je pokazala vsa politična kratkovidnost Janše. On samo napada ,ne misli pa na svojo stranko ,njene možnosti,da naredi nekaj koristnega za Slovenijo in Slovence.Idealna prilika za SDS.Jeza , užaljenost in bolehna čustva Janše nimajo kaj iskati v politiki.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

https://youtu.be/BHXOWAsNeJU

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Namišljeni heroji se vedno polulajo, ko se postavi vprašanje o njihovih nečednih dejanjih.V Sloveniji ni pravne države,ker v Sloveniji vladajo neživljenjski zakoni , nesposobni sodniki in povezane odvetniške dinastije,ki so močnejše od vsakega sodnika.Na drugi strani pa sodniki sploh ne delajo svojega posla,so samo še prepisovalci in pisci nelogično prirejenih sodb.Upam si trditi,da je v Sloveniji 80% sodb slovenskih sodišč potrebnih revizije.Pri nas se verjetno najbolj množično v EU kršijo človekove osnovne pravice. Če v Sloveniji nisi politično,ali medijsko izpostavljena oseba si vedno obtoženec in oškodovanec hkrati.Butalci vodijo in sodijo Sloveniji in Slovencem..
Poglejte primer Šiška in tožilca Iliča,ki sploh ne dojame kako butasto obtožnico je sestavil zoper Šiška.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Gregu Golobiču,ki je navaden falot komunajzer se pripisuje prevelika politična moč.Njegov edini partizan je zbegan Biščak.Šarec je dojel,da bi mu bilo boljše v koaliciji z SDS.Ali bo premogel dovolj političnih veščin,da te autsajderje iz SMC,SAB,Desus in Levico z SD odstrani s političnega parketa.? To je največje vprašanje. Za Slovenijo bi bila to ttrenutno najboljša rešitev.Ali je utopija ,ali realnost bo pokazalo samo dogajanje.Šarcu se je verjetno začelo svitati,da si je nakopal same politične parazite.Nikoli nisem bil v nobeni stranki in nikomur ne zaupam,pa vendar mislim,da ima Šarec priložnost,da očisti Slovenijo teh politično in ekonomsko lačnih parazitov.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

APMMB2 - Lahko, da imaš celo prav ampak v toliko letih so se vsi interesi združili ter odločili!
Ali je smotrno vse začeti znova in nadaljnjih 40 let debatirati?.
Sam mislim, da se tovor prepusti Reki in Trstu in se luka Koper ne širi več.
Prevzame naj le tisti tovor, ki je res donosen ne pa vse povprek!

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Projektni svet za civilni nadzor projekta 2TIR je pesek v oči naivni javnosti. Če gre za projektni svet, ki ga vodiEmil Pintar seveda.
Ta projektni svet bi se moral posvetiti najprej tarsi, ki je potratna in je bila izbrana z namenom, da je čim dražja in da bo omogočila gradbenemu lobiju, ki je lomastil po avtocestnem programu, nadaljnje superzaslužke. V ta namen so "strokovno" določil računsko hitrost 160km/h in s tem podražili traso. Prav tako so določili maksimalni naklon, kar dodatno traso podraži. Neupravičena izbira računske hitrosti za industrijski tir narekuje izgradnjo dveh enotrnih predorov , kar gradbena dela zelo podraži.
Če bi hoteli prispevati k racionalizaciji projekta, bi morali vsaj zmanjšati računsko hitrost in zahtevati gradnjo dvotirnih predorov. S tem bi gradnjo pocenili za okrog 400 mio. Ta spremba ne bi terjala spremembe lokacijskega dovoljenja, saj bi šlo za odmik, ki ga tolerance dovoljujejo.
Tako pa investirorji vztrajajo pri nesmiselni računski hitrosti in izgradnji enocevnih predorov.
Prav to pa jasno kaže, da so reslepili tudi krajane Dekanov, saj ne nameravajo izgradit dvotirne proge, tako kot so obljubljali.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

menim,da je g. Pozar kar dobro ocenil situacijo,ceprav je teza da bo JANSA kandidiral strel v prazno,kar se Pozarju velikokrat dogaja,ker pise hitreje kot misli.spomnite se njegove lastne kandidature,pa kandidature ,svojega kandidata za zupana Maribora ipd.
SE SKOZI PA JE NAJBLOLJSI SLO RAZISKOVALNI NOVINAR,DALEC ZADAJ PA NIC.

ps v e parlamentu se zmerjata vnukinja Mussolinijain vnuk Kardelja 13.2.2019 ali lahkopademo se nizje z nivojem volivcev e poslancev???? ki take volijo

Poglej objavo
pred 2 dnevi

"lahko to pomeni samo eno: da so jima strici iz ozadja zagotavljali, da je skupna lista urejena."

V politiki dogovori veljajo, v eni konstelaciji moči. Ko se razmerja porušijo se postavljajo novi dogovori. Čudi me Požar, da se temu čudiš?

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Požar: " In menda mu nekateri že nekaj časa svetujejo, naj se odloči za medijsko znane "nove obraze"," Ne le pri Kučanu, ampak tudi pri Šarcu imaš svoje vohune, ki so ti povedali, kaj svetujejo Šarcu. Ali pa imaš nastavljene mikrofone na Ljubljanski v Kamniku?

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Požar: "Tako je Kučan najprej hotel Vajgla (DeSUS) "uturiti" na listo Šarčeve LMŠ, pa se ni izšlo,"

Ti je Kučan to osebno povedal? Le kako to veš? In pojasni vendar malo zakaj se ni izšlo?

Sta prijatelja s Kučanom, da tako vse veš?

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Požar: " kar pomeni, da bi Kučan letos rad izboljšal rezultat -" A res Bojan. Daj mi prosim vir. Kje je Kučan to izjavil?

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Kaj preostane Serpentinšku, ki nima več večine niti v domači vasi, kaj šele občini Kamnik, da poleti na Luno in skuša vsaj tam dobiti kakšne volitve. Odhod v Bruselj bo nekakšna prehodna postaja za te vaške fante in tatove sendvičev v trgovinah. Ko smo že pri tem, svetujem modelom iz LMŠ, da po vzoru na kakšnega otročiča, sendvič v bodoče, čakajoči v vrsti pred blagajnami, lahko pojedo, trgovki pa predložijo le kodo izdelka. Bo bolj priročno, hkrati pa ne kaznivo kot tisto, pospravljeno v žep in hop mimo blagajne..Vseeno se vsak dan vsaj nasmejemim neumnim izgovorom vladajočih teličkov. Tisti, včerajšnji Lebnov je sploh unikaten. Ni osumljen kaznivega dejanja pri izdelavi makete drugega tira, ker ga policija kakor ne preiskuje. Ni mu pa kapnilo, teličku, da nekaj, kar ne bi smelo stati niti deset tisočakov, plača, z davkoplačevalskim denarjem, še desetkrat toliko. Kot sekretar v cmerarjevi vladi je bil glavni strateg vsega, kar se je okoli drugega tira dogajalo. Niti ljubljanski župan po tej logiki ni kriv ničesar. Nedolžen kot veverica. Nobena od stoterih ovadb ne dobi epiloga, tožbe proti njemu zastarejo ali padejo. Pa je vsaj v mojih očeh gangster. Kriminalec, ki rok do komolcev nima namaznih z marmelado ampak obarvane od krvi.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Hrvaški imunolog dr. Srečko Sladoljev :

.... pandemija prašičje gripe je bila izmišljena.....uslužbenci WHO svetovne zdravstvene organizacije pri OZN so bili podkupljeni......šlo je za največji primer korupcije v Evropski Uniji...

Dr Srečko Sladoljev je nasprotoval nakupu cepiva za prašičjo gripo.....že leta 2009 je opozarjal, da je to cepivo izjemno nevarno....vsebuje skvalen in nevarne viruse.....ki lahko povzročijo ALS- amiotrofično lateralno sklerozo z atrofijo mišic in odmiranjem možganskih živcev

Po izmišljeni pandemiji in cepljenju proti prašičji gripi se je v svetu pojavila epidemija te bolezni....Regulatorna agencija Velike Britanije je potrdila vzročno posledično povezavo cepiva za prašičjo gripo z epidemijo amiotrofične lateralne skleroze, bolezni za katero je bolehal tudi znani fizik Stephen Hawking

Cepiva v igli bi morali prepovedati, saj je to igranje z eksplozivom.....je še povedal dr Sladoljev

Ena injekcija cepiva v resnici pomeni za imunski sistem sto injekcij, kar povzroči neozdravljive avto-imunske bolezni

http://www.globalmediaplanet.info/zabranjeni-intervju-imunolog-dr-srecko-sladoljev-cjepiva-iz-igle-treba-odmah-zabraniti/?fbclid=IwAR312ZbfB4gwO3N3WRwi8kWSlkxlEz1ygdrWeo_0Udjp-co7oxBk1ZYZjy0

Poglej objavo
pred 2 dnevi

hvala Dajana :)...še en zdravnik, ki si upa povedati resnico o strupenih cepivih

Pohvala imunologu dr. Srečku Sladoljevu iz Hrvaške za pogum......njegovo mnenje bom dodala v svoje objave o cepljenju

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Moram pohvaliti to moralno držo današnjih poslancev.

Javno se je hvalil kako je sunil en sendič samo zato, da je testiral budnost trgovk, sposobnost varnostnikov in delovanje varnostnih naprav. Uspelo mu je neopaženo priti skozi trgovino v parlament ne, da bi bil odkrit pri kriminalnem dejanju.

Zdaj pa bistveno!
Tako je razočaran nad varnostnimi sistemi v državi, da je odstopil kot poslanec!

(Seveda sendviča še ni plačal niti se ni trgovkam opravičil, ker so izgubo pokrile one)

Kako je z milijoni, ki jih zafrčkajo bo povedal pa Šarec :-)

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Naša slovenska politična scena je kot pokvarjeno poljsko meso.Vsak pokvarjen slovenski politik se hoče prodajati kot nepokvarljiva neoporečna roba.V resnici so vsi pokvarjena smrdljiva roba z etiketo osebno neoporečnosti,kjub temu,da je njihova pokvarjenost okužila celoten slovenski narod. Kaj potem preostane volivcem,če je vsa slovenska politika oporečna? Izbira pokvarjenega političnega blaga.-

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Če želi SDS tri EU poslance OK...lahko dobi tudi 4...Ampak Zvera naj postavijo vsaj na 5. mesto liste. Od Zvera navzgor po listi je domet. Če bo Zver na 1. mestu pa je rezultat lahko tudi 0

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Zdravo raziskovalni novinarji težko je bilo včeraj gledati telečji obraz Jureta Lebna, kako se je sprenevedal in ponavljal, da on ne sprejema odgovornosti, lahko mu preiščete hišo itd. Verjetnost je, da se v 11 mesecih že vse dokaze skrili. Mogoče so škatle že kje v Murglah pri Miru Cerarju v garaži, deponiji ali pri opitemu nesposobnemu generalnemu sekretarju Andreju Klemecu ali pri njegovemu bratu ali v frizerskem salonu Miča Sojerja kje med navijalkami. Ne spreglejte Cerarjevega prijatelja Damjana Beliča in njegovih poslov, ki sežejo zelo daleč.
Včeraj so bili prikazani maili in dopisovanje Jureta Lebna. Večkrat se je omenil Jeram ROK dolgoletni partner Martine KOVAČIČ (vsak nosi svoj priimek naj vas to ne zavede), katero je JURE LEBEN 1. 2. 2019 na mistrstvu zaposlil, kot javno uslužbenko na delovno mesto Vodja službe, v nazivu sekretar (šifra 1789) v Službi za integriteto in transparentnost za nedoločen čas.
Pokvarjena lena pravnika MARTINA KOVAČIČ in ROK JERAM sta sorodstvena povezava etičnega in nadvse moralnega Mira Cerarja (sorodnica Martina Kovačič). Tako, da je Miro Cerar zagotovo zelo dobro vedel koga je Jure Leben v mailih za MAKETO pooblastil, kot je zapisal v zadnjem stavku: V cc tega emaila sem dal Roka Jerama. Bil je na sestankih za maketo. Njega pooblaščam za sprejemanje tistega kar smo se dogovorili. Če kaj ne boste mogli sami, pa naj počaka mene.
Jerama in Kovačičevo etični in nadvse moralni Miro Cerar preklada po nekih državnih funkcijah ministrstva že od leta 2014.
Bivšo poslanko SMC Potočnik Andrejo - konjetino bunko z debelimi kopiti in rdečimi gobcem; Čepinka št. 2 se je kot kaže Zdravko Počivalšek naveličal in je zavetje za prekladanje svoje kobilje riti poiskala pri Lebnu na ministrstvu.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Zdravo raziskovalni novinarji težko je bilo včeraj gledati telečji obraz Jureta Lebna, kako se je sprenevedal in ponavljal, da on ne sprejema odgovornosti, lahko mu preiščete hišo itd. Verjetnost je, da se v 11 mesecih že vse dokaze skrili. Mogoče so škatle že kje v Murglah pri Miru Cerarju v garaži, deponiji ali pri opitemu nesposobnemu generalnemu sekretarju Andreju Klemecu ali pri njegovemu bratu ali v frizerskem salonu Miča Sojerja kje med navijalkami. Ne spreglejte Cerarjevega prijatelja Damjana Beliča in njegovih poslov, ki sežejo zelo daleč.
Včeraj so bili prikazani maili in dopisovanje Jureta Lebna. Večkrat se je omenil Jeram ROK dolgoletni partner Martine KOVAČIČ (vsak nosi svoj priimek naj vas to ne zavede), katero je JURE LEBEN 1. 2. 2019 na mistrstvu zaposlil, kot javno uslužbenko na delovno mesto Vodja službe, v nazivu sekretar (šifra 1789) v Službi za integriteto in transparentnost za nedoločen čas.
Pokvarjena lena pravnika MARTINA KOVAČIČ in ROK JERAM sta sorodstvena povezava etičnega in nadvse moralnega Mira Cerarja (sorodnica Martina Kovačič). Tako, da je Miro Cerar zagotovo zelo dobro vedel koga je Jure Leben v mailih za MAKETO pooblastil, kot je zapisal v zadnjem stavku: V cc tega emaila sem dal Roka Jerama. Bil je na sestankih za maketo. Njega pooblaščam za sprejemanje tistega kar smo se dogovorili. Če kaj ne boste mogli sami, pa naj počaka mene.
Jerama in Kovačičevo etični in nadvse moralni Miro Cerar preklada po nekih državnih funkcijah ministrstva že od leta 2014.
Bivšo poslanko SMC Potočnik Andrejo - konjetino bunko z debelimi kopiti in rdečimi gobcem; Čepinka št. 2 se je kot kaže Zdravko Počivalšek naveličal in je zavetje za prekladanje svoje kobilje riti poiskala pri Lebnu na ministrstvu.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Pohvalno.
Obleka je del kulture.
Tako kot lahko spregovorimo s pisano besedo, s sliko, z gesto, spregovorimo tudi z obleko.
Lahko govrimo sami, lahko pa nagovorimo.
Če se lepo oblečemo, govorimo o sebi.
Mnogokrat pa se lepo oblečemo, da nagovorimo druge, saj jim z lepo obleko izkažemo spoštovanje.
Žal ta kultura v Sloveniji vse bolj izginja in je potisnjena na rob.
Najbolj opazno je porazno stanje v slovenskem parlamentu. Prednajčijo sicer moški.
Ženske je praktično težko razločevati, ali so slavnostneje oblečene, ali ne, saj skrbijo za to, da so šik.
Pri moških pa je padec oblačilne kulture očiten.
Vsaj na plenarno zasedanje sodi slavnostnejša obleka. Temnejša obleka in kravata. Poslanci pa si drznejo v parlanmentu strašiti v kavbojkah, pisanh majicah ali puloverjih. Na majicah dopuščajo najrazličnejša provokativna gesala. To ne sodi v parlament.
Tam se sprejemajo tzakoni, usoda države, državljanov.
Morda pa nam tako podcenjujoče oblečeni posalanci sporočajo: kakršni smo, takšni so naši zakoni. Jebe se nam!

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Čist je preč!
Prvi je bil z mopedom na Triglavu, zdaj ne zmore priti niti na PW.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

To kar je cerkev dobila v vseh teh letih je drobiž, v primerjavi za raznimi komisijami, katere so same sebi namen.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

*mika m. Pa res!
V kolikor so po cepljenju imuni so rešeni, nedovzetni za okužbe!

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Ne ogrožajo... to je samo propaganda. V ljudi je treba vcepiti strah in kontrolo... in potem vsi laufajo cepit svoje otroke.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Še vedno ne razumem kako necepljeni otroci ogrožajo cepljene ?

Poglej objavo
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj