Oseba DMC Televizija je spremenil/a sliko ozadja
15:08
Oseba DMC Televizija je začel/a spremljati DMC predstavlja
14:58
DMC Televizija je objavil/a objavo Toyota Aygo 1.0
14:19
DMC Televizija je objavil/a objavo FIAT 500L 1.3 m.jet
14:14
14:12
Slovenska filharmonija / en je objavil/a objavo Vocal 4
12:22
DMC Televizija je objavil/a objavo MIRKO ŠVENDA -ŽIGA
12:01
DMC Televizija je objavil/a objavo MILA ELEGOVIĆ
12:00
DMC Televizija je objavil/a objavo VIGOR
11:59
DMC Televizija je objavil/a objavo ZLATKO PEJAKOVIĆ
11:58
Barbara Remec

Prijatelji

Leon Kraljziliute88edita editaDMC TelevizijaAlen  OsenjakKarmen  GostinčarKmečki glasMarinka Marinčič Jevnikar  Geza GrabarFranc FortunaDragica HericKristijan  HrastarVlasta KunejDarja Zemljič
V akciji S kmetije za Vas zmagala Kmetija Karničnik
 

Zamisel o ocenjevanju prodajnih pristopov in načinov promocije slovenskih kmetij, ki neposredno tržijo svoje pridelke in izdelke končnemu porabniku, se je porodila v Časopisno založniški družbi Kmečki glas pred dvajsetimi leti. K akciji je nekaj let pozneje pristopila še Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije. 

V letošnjem ocenjevanju je štiričlanska komisija: Andreja Krt Stopar s Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, Barbara Remec, novinarka Kmečkega glasa ter Stane Leskovar, specialist za agrarno ekonomiko KGZS - Zavod Ptuj in dr. Vladimir Korošec, ravnatelj Biotehniške šole Ptuj, obiskala devet prijavljenih kmetij. 

Zlato priznanje je prejela Kmetija Karničnik iz Hrastovca nad Velenjem, posebno priznanje za inovativne pristope v kmetijstvu pa je prejelo Posestvo Trnulja iz Črne vasi na obrobju Ljubljane. 

Več o dvajseti obletnici akcije in sodelujočih kmetijah v naslednji številki Kmečkega glasa, ki izide v sredo, 2. septembra. 

Barbara Remec
Barbara Remec
Objavil/a 2015-08-28 13:08:07 (Aug 28, 2015)

ZADNJE OBJAVE

close_btn