Članek
Zdravljenje s kisikom
Objavljeno Mar 14, 2015

Obstaja star rek, ki pravi: »si to, kar ješ«. V resnici smo, kar jemo, pijemo in kar dihamo. Naš svet počasi umira. Zadušil se bo zaradi gromozanskih količin strupov, strupenih kemikalij in težkih kovin, industrijskih in farmacevtskih odpadkov. Vse te stvari so v zraku, ki ga dihamo, hrani, ki jo jemo, in v vodi, ki jo pijemo.

Ti nevidni a zdravju škodljivi toksini prodirajo v naše domove in telesa. Kriva je človeška roka. Onesnažili smo zrak, reke in oceane, iznakazili smo naravo. Iznakažena nam vrača udarce v obliki bolezni, naravnih katastrof in nam dovoljuje, da dihamo le še pol toliko kisika kot včasih.

Vsi plavamo v toksični juhi, zato ni čudež, da se soočamo z epidemijo bolezni, vse bolj tudi takšnih skrivnostnih. Telesa namreč absorbirajo, kar človeška roka pušča za sabo. Nesnago. Težko jo je odstraniti iz telesa, še sploh, če se je ta v nas kopičila leta.

Že več kot 60 let so antibiotiki »čarobna palica« konvencionalne medicine za boj proti nalezljivim boleznim, ki jih povzročajo bakterije in drugi mikrobi.

Terapija z antibiotiki je tako odgovorna za podaljšanje življenjske dobe v 20. stoletju. Po drugi strani pa v zadnjih letih narašča število mikrobov, ki povzročajo bolezni in postajajo odporni na antibiotike, kar postaja vse večji zdravstveni problem.

Okužbe ran, gonoreja, tuberkuloza, pljučnica in otroške ušesne okužbe so le nekatere bolezni, ki jih je čedalje težje zdraviti z antibiotiki. Težava je namreč v tem, da so bakterije in drugi mikroorganizmi, razvili več načinov, da se uprejo antibiotikom in drugih antimikrobnim zdravilom. Drug del težav pa nastopi zaradi večje rabe in celo zlorabe antibiotikov v človeški in veterinarski medicini ter v kmetijstvu. Z drugimi besedami, ne le, da uporabljamo več antibiotikov, užijemo jih tudi s hrano in vodo.

A telo ima neverjetno, skoraj čudežno sposobnost, da se ozdravi znova in znova. Telo ima naravno sposobnost, da se znebi toksinov s pomočjo metaboličnih procesov, to je s pomočjo dihanja, potenja in izločanja odpadkov. Dajmo mu priložnost ... zadihajmo na 'pravi' način ... uporabimo osmi element ...

Založba ARA

Živimo blizu letališča Stuttgart in tem primerno ozračje, katero se pokaže z odlaganje patikelnov na steklih zimskega vrta v podaljšani dnevni sobi. Da se tega zavedamo, da se ni moč povsem izogniti slabemu zraku, sma z ženko vsako nedeljo v Schwarzwaldu, ki je pa le malo oddaljen od letališča in napravima 2in1/2do3 ure sprehoda in tako se najini dihalni organi dokaj dobro regenerirajo. Če izpustima en teden, da nisma bila v Schwarzwaldu, se to pri samem dihanju že opazi predvsem pa na vitalnosti samega počutja. Će se potikati ljudje po prostorih, ki nebodo nikoli nadomestili smrekovih host, je neizogibno, da lahko postanejo bolani. Midva z ženo nepoznama pravega prehlada in to vsa desetletja v najinem življenju in nerabima zdravnikovih pomoči, ki v večina predpišejo antibijotike, ki streljajo z topovi na vrabca! Ti antuibijotiki so že zdavnaj med sabo skregani na kraju nedoseženega učinka katerega ljudje pa od svojih zdravnikov pričakujejo! Če bi bili vsli ljudje v svojem delovnem razmerju samostojni Sp.-jovci, bi se trudili tem primerno poskrbeti za zdavo življenje in zdravstvo bi bilo za državno najmajnši strošek. Tako pa vse več in več ljiudje postajajo žrtve farmacojtskih Koncern in se pustijo v x tisočih primerih pod naož ali nepotrebnih kemoterapij in na kraju večina tako ali tako podleže v skrajšani obliki življenja! Čim manje hodite k zdravniku tem dalje boste živeli!!! Franc Jazbinšek