Humarju je šlo odlično, saj je v skupnem seštevku relija zasedel odlično 7. mesto v skupnem seštevku relija, bil pa je tudi 3. v razvrstitvi pokala Mitropa in 2. v pokalu Renault Clio R3T. "Reli je bil po pričakovanju zelo zahteven, enako velja tudi za konkurenco. Zaradi tega smo navsezadnje na reli tudi odšli, saj te zavite ceste nudijo veliko užitkov.

Prvi dan sem imel težave z zavorami, drugi dan pa s pritiskom olja v motorju. Na tistih preizkušnjah, ki sem jih že nekoliko bolje poznal iz prejšnjih let, sva bila s Florjanom blizu tudi nekdanjemu evropskemu prvaku Luci Rossettiju, ki nastopa s podobnim dirkalnikom kot jaz v pokalu. Na zame novih hitrih odsekih pa mu je bilo težje slediti. Ne glede na vse pa sva bila druga tudi v pokalu Renault Clio R3T in to mesto sva na koncu relija želela ubraniti," je po reliju povedal Humar.

Beri dalje...

Reli: Aleks Humar uspešen v Italiji - Avto Magazin

Na italijanskem reliju Alpi Orientali, ki je veljal tudi za mednarodni pokal Mitropa, smo imeli kar dve posadki: Aleks Humar - Florjan Rus in Grega Premrl - Vili...