Članek
Prečistite jetra in osvežite organizem: popolnoma naravni eliksir za jetra
Objavljeno Mar 01, 2014

Delim še en zelo uporaben nasvet. Boljša je preventiva, kot kurativa. Delite svojim prijateljem. 

Zaradi nečistoč, katere vsakodnevno vnašamo v telo z industrijsko predelano hrano, sladkorji, mastno hrano, alkoholom, gaziranimi pijačami in drugimi nezdravimi sestavinami, so naša jetra pod veliko preizkušnjo.

Ponujamo vam naravni eliksir, ki bo uspešno očistil vaš organizem, še posebej jetra, hkrati pa vas bo oskrbel z dragocenimi hranilnimi snovmi.

Sestavine: 6 limon, 3 grapefruite, korenina ingverja velikosti 9-10cm (ali pet jušnih žlic ingverja v prahu), 4 stroke česna, nekaj listov sveže mete (lahko tudi močnejši čaj, recimo 2dcl s tremi vrečicami), pol litra čiste prekuhane vode, 3 jušne žlice lanenega olja, 1 čajna žlica kimela v prahu.

Priprava: Izcedite sok limon in grapefruita v eno posodo. V mešalnik dajte ingver, česen in metin čaj ter vse skupaj dobro zmiksajte. Preceditu zmes in nastali sok primešajte k soku limone in grapefruita. Dodajte vodo, kimel in laneno olje. Vse skupaj dobro premešajte, dokler ne postane kompaktno. Spijte preko dneva, dokler je sveže, najbolje pa je popiti na tešče.

Napitek je priporočljiv kadarkoli in vsem ljudem, še posebej pa tistim, ki uživajo veliko alkoholnih napitkov, gaziranih pijač, mastne hrane in sladkarij. Osebe, ki že imajo težave z jetri, naj sok uživajo 2-3x tedensko vse dotlej, dokler izvidi ne pokažejo izboljšanja stanja jeter. Seveda pa svetujemo, da se raje izogibate omenjene (nezdrave) hrane in pijače.

In še to: 

*** ČUDEŽNI NAPITEK ABC ***

Sok iz jabolka, rdeče pese in korenja (angl.
apple, beetroot & carrot - ABC) je dobil ime čudežni napitek zaradi mnogih blagodejnih učinkov na možgane in telo. Odkrili so ga kitajski zeliščarji, ki so iskali učinkovito naravno sredstvo proti raku .

Učinki:
1. Preprečuje razvoj rakastih celic in napredek rakastih obolenj.
2. Preprečuje bolezni jeter, ledvic in trebušne slinavke.
3. Uravnava krvni tlak in preprečuje srčni napad.
4. Izboljša imunski sistem.
5. Izboljša vid.
6. Lajša bolečine, nastale zaradi telesnega napora.
7. Spodbuja prebavo, deluje očiščevalno.
8. Prispeva k lepšemu videzu kože.
9. Preprečuje zadah.
10. Blaži seneni nahod.

Kaj potrebujemo zanj?
1 jabolko,
1 rdečo peso,
1 korenček,
limonin sok ali 1 žlico medu.

In še to: 

SOK PROTI TEŽAVAM Z DIHANJEM

Ta sok iz naravnih sestavin pomaga vsem, ki trpite zaradi napadov astme ali drugih težav z dihanjem. Poskusite in povejte naprej!

Sestavine: - 10 korenčkov - pest špinače - 2 stroka česna - 1 limona - 1 jabolko.

Zmešajte v Smoohie Makerju in sok je pripravljen. :)

ČIŠČENJE ORGANIZMA

Zvečer 1 jušno žlico nalomljenih lovorjevih listov prelij s 3 dcl vode in kuhaj 5 minut v emajlirani posodi. Nato vse to vlij v termosovko in pusti do jutra. Zjutraj precedi in pij po požirkih do večera. Zvečer si ponovno naredi zvarek, in sicer to delaj tri večere –kuhaš in tri dni piješ. Nato ta tratma ponopviš čez sedem dni! Rezultat bo viden po drugi kuri! Pojavila se bo lahkotnost v celem telesu, saj bomo po tej kuri očistili vso »svinjarijo« ki se nam nabira v celem telesu.