Članek
Bolečina
Objavljeno Oct 29, 2014
Kako doživljate bolečino? Je vaše življenje polno bolečine, ali pa bolečino občutite le tu in tam? Je vaša bolečina telesna ali duševna? Jo sprejmete in vprašate, kakšno sporočilo vam nosi, ali pa jo poskušate omiliti kemično ali kako drugače? 
 Sama sem se v življenju srečala že z veliko oblikami bolečine. Od telesne, pa do čustvenih in duševnih bolečin... Bolečine sem vedno poskušala omiliti-s protibolečinskimi zdravili, duševne bolečine pa z različnimi načini... 
 Dokler nisem enkrat bolečini pogledala v oči... In kaj sem videla-sporočilo, ki mi ga je nosila. Bolečina je samo alarm. Kot hišni zvonec, ko zvoni poštar, ki nosi pomembno pismo. Se osredotočate na zvonec, ali odprete vrata, prejmete pismo in ga preberete? Poskusite enkrat bolečino sprejeti in dovoliti, da vam preda sporočilo. Kajti včasih, če sporočilo sprejmete in storite tisto, kar vas vodi na pot ozdravitve, se lahko bolečine za vedno in povsem naravno rešite. 
 Vem, da včasih ne gre brez snovi, ki bolečino blažijo... Vendar se jim poskusite izogibati, če se le da. Če izklopite zvonec, bo poštar pred vrati še vedno zvonil, pismo bo imel še vedno v rokah... Le vi ga ne boste prejeli. 
 Danes pošiljam blagoslov ljubezni vem vam, ki trpite takšne in drugačne bolečine. Naj vam prinese olajšanje. <3
Za vse facebook navdušence pa na: https://www.facebook.com/artemis.butterfly.74