Članek
Chemtrailse je potrebno obravnavati kot sum kaznivega. oz. kriminalnega dejanja
Objavljeno Feb 25, 2014

... no in zunaj opažajo, da so ta letala BREZ OZNAK, ki pršijo, da so ta letala v glavnem tipa Boeing 707 in da so ti vzorci dosti geometrično pravilni, torej nekako z intenco, da se pokriva ta zračni prostor. Tudi opaženo je, da so civilna letala preusmerjena stran od teh področij, torej dobijo nov koridor, začasno, ko se to prši. To so opažanja zunaj. Druga stvar je pa, da se že na nebu loči med chemtrailsi, torej kemičnimi sledovi in takoimenovanim contraili, kondenzacijskimi sledovi, ki so normalni. Contrails izgine nekako po petih do dvajsetih sekundah, to so večdesetletne izkušnje, chemtrailsi pa vztrajajo ure in ure na nebu, in se počasi širijo.

Podajam tekstovni zapis mojega intervjuja v oddaji Dobro Jutro na RTV Slovenija z dne 25.02. 2014. 

Po netu kroži več posnetkov, ko poskuša nekdo stopiti sneg z vžigalnikom, pa se le ta ne tali, ampak postane črn.

Zadeva je že stara že več kot desetletje, krožijo filmčki, tudi dokumentarni filmi na to temo, ki so precej bolj resni, kot en tak amaterski poskus, ki kljub temu nekaj po svoje pove, ampak ... jasno, vse to kar se dogaja okoli chemtrailsov v svetovnem merilu nam govori, da gre za utemljen sum kaznivega ali kriminalnega dejanja, torej moramo postopat tako, kot policija postopa, torej pomeni, da moramo dobiti morebiten motiv, da moramo dobiti nekega nosilca tega motiva, izvajalca in seveda jasno - DOKAZ. Tega je kar nekaj, tako da, jaz itak predlagam da v takih stvareh, kot so chemtrailsi v tem primeru, ker obstoji utemeljen sum, da je nekaj v ozadju, da se nekaj dogaja, je to vodeno iz nekih centrov moči.

Ti centri v tem svetu odločajo, kaj je problem, kdo ga bo reševal in kako bo ta problem rešen in interpretiran javnosti. 

novinar: g. Komat,... dejali ste, samo dokazi štejejo, ampak marsikdo bo rekel, ja saj je dokaz, da sem naredil kepo snega, pa sem želel sneg taliti, pa ni šlo. Je to zadosten dokaz? 

Veste da v tem primeru kavzalnosti vzročnosti, se dogajajo številne igre in preigravanja na to temo, recimo, primer takega preigravanja, ki ga lahko tudi kontra stran uporabi ali pa zlorabi, ... v hrani imamo ostanke toksinov, stotine teh kemikalij ... in zdaj na sodišču dokazati, da si dobil raka zato, ker si določene kemikalije pojedel, je treba dokazat vzročnost. Pri tem koktejlu je to nemogoče, ker gre za sinergijo. Govorim samo o primeru, ko je nek državljan sveta ali Evrope v današnjem času pred dejstvom dogajanj, ki so dovolj kaotična in ki enostavno kavzalnosti, vzroka in posledic ali pa dokaza, sodišče ne prenese, ne odobri. 

V tem primeru bi se jaz v širši kontekst postavil, če gledamo o motivih za tako dejanje, najmanj, kar lahko rečem sta motiva vsaj dva. Prvi motiv je vojska, kajti vemo, da skozi vso zgodovino so generali sanjali o tem, da bi na  vreme vplivali .. saj poznate iz zgodovine usodne posledice vremena na izid neke bitke, nekega vojskovanja, npr. Napoleonov poraz pred Moskvo, ali pa njegov poraz pri Waterlooju, zaradi tistega deževja takrat, ali pa Hitler poraz v Rusiji, tu vidimo, da je šlo za izjemen pojav ali pa vpliv vremena na izid bitk, ki so odločale o zgodovini človeštva. In tega je bilo ogromno v zgodovini. Torej je jasno, da obsedenost generalov z vplivanjem na vreme je s tem po moji oceni utemeljena.


				http://chemtrails.blog.siol.net<br>
/files/2011/12/IMG_6193.jpg

Po drugi strani glede tega primera chemtrailsov, podatki govorijo da je v osemdesetih letih, v začetku osemdesetih let na območju Kalifornije ameriška vojska delala teste s temi kemikalijami, tudi z biološkim orožjem, ki so ga pršili iz letal, recimo v tem primeru so oni simulirali eventuelno agresijo Rusije oziroma Varšavskega pakta .. in ker je Kalifornija na zahodni strani najbolj dosegljiva iz strani takratne Sovjetske zveze, so med drugim tudi biološko orožje - stresali dol bakterije, ki so bile zapakirane v oblike polimerov, ki naj bi jih ultravalentno sevanje uničilo. To so bili kar obsežni eksperimenti, in jasno potem je ta zdravstvena služba na terenu poskušala evidentirat porast kakšnih entero obolenj, oziroma vnos patogenov v popoluacijo in obolevanje. No, ta zadeva je potem prišla v javnost in potem je 2001-2002 je prišlo do razprave v ameriškem kongresu in so kongresniki delal določene amandmaje, kajti vojska je želela to na en način legalizirati. Zanimivo da je na začetku razprave to vse skupaj poniknilo. Ta zakon je bil umaknjen iz procedure, kajti kongresniki so dali kar številne amandmaje. In očitno je bila tema tako občutljiva za javnost, da so ga kar umaknili iz dnevnega reda in se je pomaknila v neke tajne vojaške sfere in operacije. 

Druga stvar oz. motiv so pa korporativni interesi. V dokumentih ki krožijo po spletu, ki so verodostojni, se govori da je zloglasni Enron že trgoval s finančnimi produkti na borzah ... in to je zanimivo, da so bili ti finančni produkti ....in da so pripeljal do globalne finančne krize, ampak del tega so bile tudi opcije glede vremena. Torej, po eni strani so bili to zavarovalniški paketi, kajti zavarovalnice zavarujejo v tem primeru neke pridelke, ki so lahko poškodovani iz strani neurij ali pa ujm, po drugi strani so pa tudi krožile opcije veletrgovcev s prehranskimi artikli, npr. koruzo, ali pa sojo v Ameriki, ki so pa na drugi strani, kajti če ujma uniči pridelek, potem cena naraste. In torej vidimo lahko, če imamo v igri privat kapital, povežemo neko vojsko in privat kapital imamo javno-zasebno partnerstvo in tega imamo veliko v ZDA. To se je tukaj porodilo.

Tako da, če to vse skupaj povežemo in če ugotovimo še tole, da recimo vpliv na vreme, ko sem prej govoril o vojaškem aspektu, recimo Kitajska se je pohvalila, da je uredila vreme v času olimpijskih iger, takrat so imeli poletno olimpiado in tudi Rusi so imeli neke hvalnice na svoj račun, ampak to je hitro poniklo iz javnosti, namreč vest je bila kot nek utrinek. Torej to deluje. Zdaj .. to javno zasebno partnerstvo, ki se dogaja izven Rusije in Kitajske ostane samo še NATO. In ker smo mi sedaj v NATO paktu, smo priča tem pojavom na nebu. 

novinar: g. Komat... ARSO naj bi delal, iz tega razloga smo jih povabili v studio, pa se žal niso odzvali, ARSO bi naj vendarle opravljal te meritve. Kaj vse je v našem zraku, kaj lahko najdemo v končni fazi tudi na naši solati. Kaj je s temi meritvami? Ali ne pokažejo nič in ni nič, ali obstajajo kakšne analize, pa ne pridejo do državljanov? 

Zunaj so narejene številne analize, moram dejati, in sicer...zdaj tu je spet problem neke kavzalnosti, ugotavljajo tudi do 1000% krat povečano koncentracijo aluminija na površini prsti, ali pa tudi za barijev karbonat, kar naj bi se stresalo in te koncentracije nihajo gor-dol. Ta povezava s pojavnostjo letal na nebu je ena zgodba, druga zgodba pa je to, da bi pričakoval nekoga iz kontrole letenja, torej letala, ki trosijo te stvari so vojaška letala. To je znano. Vemo, da NATO pakt ima ta MATS sistem, torej military air transport system, ...večina letal je MATS, torej niso bojna letala, ampak to so podporna aviacija, ki podpira te bojne formacije .. no in tu so vodilni Boeingi 707, najbolj razširjen aviona za to delo .. no in zunaj opažajo, da so ta letala BREZ OZNAK, ki pršijo, da so ta letala v glavnem tipa Boeing 707 in da so ti vzorci dosti geometrično pravilni, torej nekako z intenco, da se pokriva ta zračni prostor. Tudi opaženo je, da so civilna letala preusmerjena stran od teh področij, torej dobijo nov koridor, začasno, ko se to prši. To so opažanja zunaj. Druga stvar je pa, da se že na nebu loči med chemtrailsi, torej kemičnimi sledovi in takoimenovanim contraili, kondenzacijskimi sledovi, ki so normalni. Contrails izgine nekako po petih do dvajsetih sekundah, to so večdesetletne izkušnje, chemtrailsi pa vztrajajo ure in ure na nebu, in se počasi širijo. S tem, da natančna analitika niti ni problem, ne samo kemična, ampak tudi spektroskopska itn. Tehnike so znane .. zakaj tega nihče ne opravi, me čudi. Torej, rabimo neko neodvisno institucijo, resnično neodvisna, če hočemo prodrti v to skrivnost oblakov izza oblakov, bi verjetno tukaj potrebno .. kot je gospa omenila .. zaskrbljeno javnost, glejte mislim mi smo lansko leto imeli poskus evropske komisije s predlogom direktive o privatizaciji vodnih virov in vodovodov, in završala je po vsej Evropi ... in takrat smo dobili obvestilo, pa ne od evropskih poslancev, ampak od Avstrijcev. In tukaj je prišlo do mednarodne povezave aktivistov in civilnega prebivalstva in se je zbralo preko 2.000.000 podpisov, kar je bilo dovolj, da je Bruselj umaknil ta predlog direktive in se je potem ponovilo s semeni. 

Kaj hočem s tem povedati? Ko se rojeva evropski državljan ..... in v primeru chemtrailsov, ker je zaskrbljenost velika v številnih evropskih državah, isto to predlagam. Dajmo se mednarodno povezat in ko bomo zbrali več kot milijon podpisov, bo Bruselj moral javno o tem razpravljati v parlamentu. In jasno, s tem bomo odprli javno razpravo ... kajti jaz sem prej omenil te centre moči, ki delujejo, ki so močni in če so tu zadaj še korporativni interesi, da se vpliva na vreme, vpliva na pridelek in tudi na eventuelne neki poskusi biološke vojne, kajti v bistvu posredno biološka vojna ni samo, da ti vplivaš na vreme, ki potem vpliva na količino pridelka, ampak tudi lahko z letali spušča določene škodljivce. 

Smo bili z zadnim žledom poskusni zajčki? 

Itak smo, ker so v ozadju ti korporativni interesi, velik kapital mednarodnih korporacij .... smo vsi skupaj poskusni zajčki, kar se tiče, poglejte ... v uporabi v tem delu Evrope je okoli 10.000 kemikalij, v splošni uporabi. Od tega je slabih 1000 opravilo teste. Da so bili opravljeni kontrolni testi glede na varnosti za človeka. Torej, vidimo, da v tej poplavi kemizacije smo itak vsi neke vrste poskusne živali. Kar je sramotno. In to se lahko potem nadaljuje in enkrat je treba to ustaviti.

Mene čudi, mi imamo kar nekaj laboratorijev v Sloveniji, banalno je, da ljudje z vžigalniki prižigajo tisti sneg pred kamerami, kilometer stran je pa laboratorij, ki bi lahko opravil natančno analizo, in ugotovil natančno koliko je bilo aluminijevega oksida in barijevega karbonata zraven. Ali karkoli se tu notri pojavlja. 

novinar: to je sicer vprašanje za našega gospoda Ogrina, ki ga še vedno ni, upam da je z njim vse v redu, pa vendarle, čisto eno tako kmečko vprašanje: če ne moremo kepe snega stopiti z vžigalnikom, kako se lahko potem samo v naravi stopi? 

Glejte, kaj točno je notri jaz na pamet ne morem dejati. Tiste meritve, ki so bile narejene, kolikor jih jaz poznam s sveta, so bile narejene v glavnem na tistem finih ostankih, ki so padli iz zraka, to so nanodelci, 10 mikronov in še manj, in ravno zato je nevarno. Analitiki opozarjajo da, če so ta prašenja teh nanodelcev v zraku namenjena za neko korekturo vremena ali če mislijo ustaviti v Ameriki tornade, itn ... torej ti nanodelci delujejo kot silikoza v pljučih, se usedejo v pljuča in povzročijo velike težave za zdravje človeka. 

---

Komu bolj verjamete? (glasovanje na RTVSLO)

Okoljevarstvenikom? 

85%

Uradnim agencijam?

15%

Znanost je v bistvu razcepljena na tri dele. Stara, akademska, žlahtna znanost je samo en del znanosti. Imamo še korporativno, ki je v tajnih laboratorijih korporacij in tale ekspertokracija, ki je v službi politike. Veste, nekateri s svojim doktoratom garantirajo za neko lažno politično floskulo. 

novinar: kaj lahko naredimo za preventivo, za kurativo, če je vse to res.

Jaz sem prej omenil nastajanje evropskega državljana, pri poskusu privatizacije vodnih virov .. mislim, da moramo ravno v tem primeru chemtrailsov iti v čezmejno akcijo s povezati s sosedi Italijani in Avstrijci in začeti pobirati podpise. Milijon protestnih podpisov pove, da moramo evropski parlament javno razpravljati. In to je ena pot demokracije, čeprav izgleda marsikaj brezupno v tej Evropi, ampak mislim, da se moramo tako začeti povezovati, ne da vsak v svoji deželi ždi in čaka to milost iz Bruslja, ampak da vzame stvar v svoje roke. Zdaj so evropske volitve in čas za spremembe. 

Ti chemtrailsi so preveč pomembni, da bi jih pustili samo politikom in tajnim ložam. Gre za to, da če obstoji sum kaznivega dejanja bodo kriminalisti potem .. motiv imamo, nosilce imamo ... treba je samo že vzorčno dokazat, pokazali jim bomo s tem, da bodo neodvisne institucije dobile možnost delati preiskave, teste, analize in da se to objavi javnosti. 

 

prepis je pripravil asistent, za morebitna napake v tekstu se opravičujemo. 

Res je haapy yack, pršijo in potem bežijo :( https://www.facebook.com/glasradnika.kutine.3/videos/443451333142603/

izbris žaljivega komentarja (admin)

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2014/04/12/revolucionarno-gradani-svedske-tuzili-svoju-vladu-zbog-chemtrails-zaprasivanja/

In koliko časa to že vemo?

Zagovorniki zarot ne znajo pojasniti, kako preprečiti, odvrniti vse te dogodke, ki nastanejo v naravi, z avioni, antenami in plesi okrog pečenega pujsa! neseskrivativcvetjutravi

Bliža se vročinski val z sušnim obdobjem. Vrači pomagajte, da zaplešemo ples za dež, povejte kaj naj darujemo Bogovom (koga izmed nas ali jagnje, kokoš?)

Chemtrailse je potrebno obravnavati kot sum kaznivega. oz. kriminalnega dejanja