Sram me je!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2019-01-17 ob 21:36:41

Pred kratkim mi je gospa Lidija B. napisala, da naj me bo sram, da mati petih otrok podpiram kriminalca Šiška. Ni me sram, ravno ponosna sem na to, da sem se lahko pridružila Andreju Šišku, predsedniku Gibanja Zedinjena Slovenija. Sram pa me je, da ga nismo podprli že davnega leta 1988, ko ga je dala zapreti JLA. Predlagal je namreč, da se naj v vojski uporablja za poveljevanje slovenski jezik, zaradi tega je dobil zaporno kazen 30 dni.

Sram me je tudi tega, da ga nismo podprli, ko je kriminalistični policiji prijavil preprodajo ponarejenih tolarskih bonov v vrednosti 2,1 milijona takratnih DEM. Sram me je tudi, da takrat nismo verjeli Andreju Šišku glede tega. Če bi ga takrat slišali, bi lahko preprečili krajo in prodajo skupnega družbenega premoženja.

Sram me je tudi tega, da se Slovenci nismo dvignili, ko je oblast dala zapreti Andreja Šiška brez dokazov že leta 1992. Ker ni bilo dokazov so ga po pol leta morali izpustiti. Sram me je, da ga nismo podprli, ko je opozarjal na pasti vstopa v EU in NATO. Sram me je, da ga nismo podprli, ko je protestiral proti sprejemu zakona o mednarodni zaščiti tujcev, ki omogoča ilegalnim migrantom status begunca.

Sram me je, da ga nismo podrli, ko je zbiral podpise proti Lizbonski pogodbi, ki nam je vzela suverenost. Sram me je, da se nismo zavzeli za njegovo svobodo, ko so ga po 16-ih letih obsodili in zaprli za dejanje, ki ga ni storil, kljub dejstvu, da ni bilo dokazov. Bil jim je le moteč, ker je stalno opozarjal na delovanje protinarodne izdajalske vlade.

Sram me je, da nismo podprli pri zbiranju podpisov proti vstopu Hrvaške v NATO, ker smo imeti takrat možnost urediti mejo s Hrvaško. Tudi v tem primeru je imel Andrej prav, glede na to, da sedaj slovenska vlada na silo želi predati slovensko zemljo z ljudmi vred Hrvatom.

Sram me je, da ga leta 2013 nismo podprli, ko je s somišljeniki poskušal zaustaviti sprejem zakona o odvzemu referendumskih pravic. Ravno zaradi tega danes ne moremo sklicati referenduma o nas.eljevanju migr.antov. Še veliko je tega sramu…

Ravno zaradi tega sramu sem vsako soboto ob 11. uri na Trgu svobode v Mariboru, v podporo Andreju Šišku, ker mi je mar za Slovenijo. Zaradi vsega tega sramu sva se z možem simbolično priklenila na sramotilni steber.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2019-01-17 21:36:41 (Jan 17, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
Pogovorni večer z Andrejem Šiškom in Ani Bidar
Je nova stranka DOM res za dom?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
september 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj