Dražgoše 2019 - v spomin in opomin!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2019-01-16 ob 13:14:23

Osti jarej vsem slovenskim domoljubom, danes smo se zbrali, da se poklonimo pravim srčnim domoljubom, kar so partizani tudi bili, istočasno smo se prišli poklonit vsem žrtvam iz vasi Dražgoše.

Domačini vasi Dražgoše so drago plačali za svojo gostoljubnost in podporo partizanom in velika sramota je, da zagovorniki koloboracije zagovarjajo fašiste in istočasno napadajo partizane, češ da so partizani krivi za masaker, ki so ga storili  Nemci nad vaščani.

Fašisti so v svojem morilskem besu ustrelili 41 talcev, ostale domačine so izgnali. Kar niso mogli ukrasti so požgali in uničili.

Upor slovenskega naroda proti fašizmu je svetla točka naše polpretekle zgodovine in na to smo lahko Slovenci upravičeno ponosni in prav bi bilo, da se to tudi primerno obeležuje in to brez prisotnosti izdajalcev slovenskega naroda.

 Partizani so se borili proti okupatorju, ki je napadel Slovenijo. Borili so se za svobodo naroda, za slovensko besedo, za slovensko grudo. To domoljubje so premnogi drago plačali, za svoje domoljubje so žrtvovali celo svoja življenja.

Zavedati se moramo, da druga svetovna vojna še zdaleč ni zaključena. Partizanom, ki so se borili za svobodo, za svobodno družbo, za vladavino ljudstva je bila zmaga nad fašizmom ukradena.  Ukradli so jo pa predhodniki današnje vladajoče marksistične neoliberalne elite. Marksistična neoliberalna elita, ki je glavni krivec za povojne poboje, tako med partizani in domobranci, je dobesedno ukradla oblast narodu, ki je prelival kri za svojo domovino.

45 let so naši predniki in tudi nekateri med nami gradili in ustvarjali zasebno družbeno premoženje, ki so nam ga nato v miru,  v samostojni Sloveniji ukradli. Slovenci smo se leta 1990 poenotili na plebiscitu za samostojno Slovenijo in prav je bilo tako, vendar so nas že takrat prevarantski marksistični neoliberalci žejne peljali čez vodo. Kajti njihov namen osamosvojitve je bilo zgolj plenjenje družbenega premoženja ustvarjenega v prejšnjem sistemu. To jim je tudi uspelo, saj so samo z enim zakonom leta 1992 zasebno družbeno lastnino podržavili. Z obrazložitvijo, češ da družbena lastnina nima znanega lastnika. S tem barbarstvom so zbrisali lastništvo dvema milijonoma ljudi. V bistvu je šlo za navadno krajo naše lastnine. Jaz jim svojega podpisa nisem dala, zato  soglasja za prodajo mojega dela premoženja nimajo in ga zahtevam nazaj!

Če ne bi prišlo do upora slovenskega naroda proti okupatorju, zagotovo ne bi imeli danes svoje države ki je nastala leta 1945 v zvezi šestih držav, ki se je nato leta 1991 odcepila od Jugoslavije. 

V Gibanju Zedinjena Slovenija se dobro zavedamo, da je partizanstvo eden od temeljev slovenske države, zato ne smemo več dovoliti, da se ga prikazuje v negativni luči.

Pred parimi dnevi so bili ravno na tem mestu v Dražgošah vidni predstavniki dnevne politike. Ti ljudje, ki se hinavsko klanjajo partizanom, so naša velika sramota in nedopustno je, da tem ljudem še naprej dovolimo, da onečaščujejo partizanska obeležja s svojo prisotnostjo.

 Ravno ti marksistični neoliberalci, ki sedaj vodijo državo, delajo ravno nasprotno od tega, za kar so se borili partizani.

To se dobro vidi tudi v partizanskih pesmih. KAJ PESMI SPOROČAJO? Tujec mora z naše zemlje, na slovenskem smo mi gospodar,... 

Vsi vidimo, da lažni 28 letni oblastniki naseljujejo tujce, gospodarji naše države so pa v večini tujci. Večino pomembnih zakonov se sprejema po direktivi EU in za interese tujcev. Kje je neodvisnost in suverenost Republike Slovenije?

V glavnem, marksistični neoliberalci, ki so ukradli revolucijo leta 1945 in po 45 letih to ponovili skupaj z desničarskim neoliberalci, zavestno sprovajajo fašizem nad slovenskim narodom.

V čast nam je, da slovenski domoljubi množično obiskujejo partizanska obeležja in tudi na zadnji proslavi v Dražgošah jih je bilo kar lepo število, mnogi med njimi so se žal počutili nelagodno v družbi z izdajalci, ki nad narodom zavestno izvajajo genocid, katerega  je izvajal med drugo svetovno vojno tudi Adolf Hitler. Kar njemu ni uspelo v vojni, naši prevarantski politikanti delajo v miru.

28 letni vladajoči neoliberalizem je ustvaril pogoje za uničenje Slovenije in slovenskega naroda. V zadnjih petih letih so ravno marksistični neoliberalci iz države pregnali s  trebuhom za kruhom preko 50 000 mladih Slovencev. V državo nam pa naseljujejo ljudi iz tretjih držav, katerih identiteta je v večini vprašljiva.

Slovenski narod je v nezavidljivem položaju, zato je skrajni čas, da stvari postavimo na svoje mesto. Če tega nismo sposobni storiti se nam bodo dogodki iz polpretekle zgodovine ponavljali, kot nedokončana zgodba.

Andrej Šiško je že večkrat poudaril v svojih govorih, da je zgodovina mati učiteljica in če se iz nje nič ne naučimo, bomo ponavljali iste napake ali pa še hujše. Vse to se nam v resnici tudi dogaja.

Zelo so nas zmotile ceremonije, ki jih izvajajo borčevske organizacije skupaj z vladajočimi marksističnimi neoliberalci, ki so pa posmeh narodno osvobodilnemu boju. Partizani  se obračajo v grobovih nad to sprevrženostjo, slovenski človek se ni borili za to, kar danes izvaja prevarantska izdajalska politika.

Dotaknila bi se tudi neutemeljene obsodbe Andreja Šiška in Štajerske varde s strani raznih borčevskih in veteranskih organizacij na spletni strani Zveza združenje borcev NOB z dne 4.9.2018. Ta izjava je prišla povsem usklajeno s politično oblastjo.

Podobne stvari so izvajali marksistični neoliberalci po drugi svetovni vojni, ko so pobijali vse nasprotno misleče, tudi partizane. No danes nas ne streljajo, temveč nas označijo za sovražni govor. Upravičeno se pa sprašujem, kaj bi ti oblastniki storili, če bi imeli tako moč, kot so jo imeli takoj po drugi svetovni vojni. Ali bi bil Andrej Šiško in pripadniki Štajerske varde še med živimi?

Štajerska varda je bila ustanovljena samo zaradi varovanja ljudi, kar dokazujejo tudi vsi posnetki.

Gibanje Zedinjena Slovenija se prikazuje v mainstream medijih, ki so pod nadzorom vladajočih marksističnih neoliberacev, kot neka skrajna skupina, da smo rasisti in naciji.  Za ta podtikanja nimajo niti najmanjšega dokaza. V Gibanju Zedinjena Slovenija je največ po narodnosti Slovencev, med nami so pa tudi člani drugih narodnosti in različnih veroizpovedi.

Za včlanitev v naše gibanje je pogoj ljubezen do Slovenije.  Zato so vsa ta podtikanja zlagana! Ob tej priliki bi se tudi dotaknila s parimi besedami simbola rdeče zvezde, ki ni slovenski simbol. Zavedam se, da so partizani ponosno nosili rdečo zvezdo. Naši očetje, možje, bratje in fantje, ki so služili vojaški rok v JLA so prisegli ravno pod rdečo zvezdo. Sramoten bi bil zaničujoč odnos do tega dejstva, ker bi v tem primeru vse te bivše slovenske pripadnike JLA označili za izdajalce. Ne moremo prek dejstva, da smo bili leta 1991 napadeni s strani te iste vojske v kateri so služili vojaški rok v času napada tudi Slovenci.

Ob dejstvu da je imela Slovenija status republike, v ustavi iz leta 1974 je namreč zapisano, da ima država Socialistična Republika Slovenija, ki je bila ustanovljena leta 1945, pravico do odcepitve. Če bi se takrat vladajoča politika znala dogovorit za pravilen način odcepitve od nekdanje SFRJ, ne bi bile potrebne žrtve. Ne zdi se mi na mestu, da se imajo danes ravno ti politikanti za glavne akterje osamosvojitve.

Predlagam, da simbol rdeče zvezde ponosno odmaknemo v muzeje in naj bo tam, kot opomnik zgodovine v spomin in opomin.

Namesto tega začnimo uporabljati grb črnega panterja, ki je med štirimi najstarejšimi grbi v Evropi. Črni panter je že v antiki veljal za sovražnika zmaja in simbolizira boj med dobrim in zlim. Uporablja ga slovenska policija in vojska. Črni panter je uradni znak posebnega pomena na nivoju Slovenije, to je celo zapisano v uradnem listu. Zato bi bilo prav da ga začnemo ponosno nositi, ceniti in spoštovati.   

Na nas je da zaključimo z delitvijo, ki nam jo spretno vsiljujejo že od osamosvojitve naprej, samo zedinjeni bomo uspeli premagati zlagano marksistično neoliberalno oblast in šele takrat bomo svobodni. Samo pravi domoljubi lahko rešimo to državo.

Zato mi Slovenije sini,

zvesti svoji domovini,

eno srce bodimo!

Če nam je ljubezen mati

ino sloga nas pobrati,

večna bo Slovencev čast!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2019-01-16 13:14:23 (Jan 16, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj