PRAZNIČNA DOMAČA NALOGA Marjanu Šarcu!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2018-12-20 ob 12:26:43

G. Marjan Šarec predvidevam da vam je poznano dejstvo, da je Slovenija poznana po kršenju človekovih pravic, leta 2015 smo bili celo na sramotnem prvem mestu. Temu ni več tako, ker so politikanti, vaši kolegi poskrbeli, da v Strasbourgu v sprejemni pisarni zavračajo vloge slovenskih državljanov, na podlagi nepopolnih vlog, pik in vejic. Ta taktika očitno deluje, ker so take, kot nepopolne vloge zavrnjene.

G. Marjan Šarec, mene zanima kakšen občutek je zapreti človeka pod pretvezo, da je rušil ustavni red, čeprav ste ga rušili prav vi g. Šarec, dne 9.9.2018 s svojim vmešavanje v sodno vejo oblasti. 


Med prazniki si v miru preberite 3. člen ustave, pa ne enkrat. Preberite ga tolikokrat, da ga boste razumeli. Državljani bomo vedeli, da ste naredili praznično domačo nalogo, tako, da boste takoj po novem letu podali svoj nepreklicni odstop. Upam, da se zavedate, da je funkcija prvega ministra varovanje ustave. Vi ste jo kršili!

G. Marjan Šarec, kako se počutite, ob dejstvu, da ste uničili trem otrokom božično novoletne praznike, samo zaradi tega, ker njihov oče kritizira prevarantsko oblast. Ustanovitev Štajerske varde, s priporom Andreja Šiška nima nobene smiselne povezave, ker tožilstvo nima niti enega oprijemljivega dokaza, da bi Andrej Šiško z ustanovitvijo varde kakorkoli želel škodovati Sloveniji. V resnici je ravno obratno, Sloveniji in Slovencem škoduje prevarantska 28 letna neoliberalna politikantska oblast, ki nas je pokradla in prodala tujim interesom. Z eno besedo, bi temu rekla, DA SE NAD NAMI IZVAJA GENOCID!

Celo Andrjeva štiri letna hči, je doma vprašala. Zakaj so zaprli očija, saj nič ni naredil, samo govoril je. Primer Šiško je odskočna deska za vašo naslednjo potezo, ki ste jo že nakazali in to je omejitev svobode govora. Ljudi sedaj lahko strašite, če ne bodo tiho se vam bo zgodilo isto, kot Andreju Šišku.

G. Marjan Šarec, ali ni Slovenija svobodna država ustanovljena na podlagi splošne deklaracije človekovih pravic? Tam je tudi zapisana svoboda govora!

Za konec bi vam samo še postavila vprašanje. Kako se počutite, ko ste priprli človeka, ki se je med prvimi prostovoljci boril z orožjem v roki za samostojno Slovenijo, medtem, ko vi in vaši kolegi na plečih vojnih veteranov uživate na svojih neupravičeno pridobljenih položajih.

Saj veste, v Sloveniji ima oblast ljudstvo, ki se je na plebiscitu odločilo da želi imeti samostojno in neodvisno državo. To ljudstvo pa ni sprejelo niti ustave, niti volilnega zakona, niti ni potrdilo ostalih zakonov.
Andreju Šišku pa se zaradi vašega ukaza krati pravica do svobode, katero je soomogočil tudi vam in vsem Slovencem. SMRT FAŠIZMU SVOBODA NARODU!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2018-12-20 12:26:43 (Dec 20, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj