ČAST IN SLAVA RUDOLFU MAISTRU

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2018-11-24 ob 08:18:47

Rezultat iskanja slik za rudolf maister

Obeležujemo 100 let, odkar je general Rudolf Maister s svojimi borci osvobodil mesto Maribor izpod nemške okupacije in ga zagotovil Sloveniji.

Rudolf Maister je bil pokončen Slovenec, za razliko od današnjih oblastniških hlapcev, ki vodijo Slovenijo direktno v propad.

Ti politični prevaranti , ki se udeležujejo državnih proslav, ne bi smeli imeti pravice, da omenjajo njegovo ime.  Moje mnenje je, da niso vredni niti tega, da jih nosi slovenska zemlja za katero se je general Maister boril.

Bojim se da se Rudolf Maister obrača v grobu, ko gleda to sprevrženost, ki se danes dogaja v naši državi.

Slovenski narod je dobesedno zasužnjen in prodan prek izdajalskih hlapcev evropskim gospodarjem. Pokradli so nam naše skupno družbeno premoženje, prek arbitražnega sporazuma želijo predati Hrvatom slovensko zemljo z ljudmi vred.

 Slovencem se na veliko kršijo človekove pravice, pristali smo celo na sramotnem prvem mestu po kršenju človekovih pravic med 47 evropskimi državami.

Prepričana sem, če bi general Rudolf Maister živel v današnjem času, ne bi bil v zaporu Andrej Šiško, ampak bi tam pristali izdajalci slovenskega naroda, ki se hinavsko klanjajo v njegov spomin.

Ti prevaranti  nas sistemsko uničujejo že osemindvajseto leto naše samostojnosti. Na plebiscitu smo se jasno izrazili, da Slovenija postane samostojna in neodvisna država. Kaj imamo od tega danes? NIČ!

V deželo nam preko lažne humanitarnosti naseljujejo ljudi, ki so resna grožnja za obstoj naše države.

Maister se je boril proti Nemcem, kljub temu, da mu je nasprotovala takratna Ljubljanska narodna vlada. Podobno se sedaj dogaja v primeru Andreja Šiška in Štajerske varde, možje so se  pogumno izpostavili, in prisegli, da bodo branili svoj narod in Slovenijo, tudi z življenjem, če bo to potrebno.

Epilog vsega tega je tri mesečni pripor, brez enega samega dokaza. Andreja Šiška držijo v samici, kot nevarnega kriminalca. S tem njihovim sprevrženim dejanjem, lažni oblastniki  želijo prek Andreja Šiška, pokoriti že tako ponižan narod.

Ob stoletnici osvoboditve Maribora je bila ustanovljena Štajerska varda, ki ponosno nosi njegovo ime - PRVI MAISTROV BATALJON Dežele Štajerske.

Tudi naš čas potrebuje ljudi Maistrovega kova.

Pozivam vse Slovence, da dokažemo, da smo vredni Maistrovega imena  in se postavimo sami zase, za svoj rod in svojo domovino. ČAST IN SLAVA RUDOLFU MAISTRU!

Končala bom z besedami Andreja Šiška iz leta 1989.

SVOBODE NAM NE BO PODARIL NIHČE, VZETI SI JO  MORAMO SAMI!  

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
0
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2018-11-24 08:18:47 (Nov 24, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj