Odziv na oddajo VV Faktor

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2018-09-15 ob 14:03:27

Oj, pozdravljeni.

Moram se odzvati na VV Faktor in gospoda Aljuša Pertinača. G Pertinač imela sem vas za bolj objektivnega poročevalca, te laži, ki ste jih trosili v 165 oddaji VV Faktor o Andreju Šišku ,vam  niso prav nič v prid. Rekli ste, da živi pri mamici kar je navadna laž. Raje malo raziskujte za g. Vodeba, če k mamici hodi na kosilo in kake odnose ima s  sinom.

Res je, da Šiškovi živijo v isti hiši, vendar imata starša svoje gospodinjstvo. Andrej z ženo in otroki pa živijo v  svojem gospodinjstvu. Tako kot ogromno družin v Sloveniji.

Andrej Šiško je deloholik, okrog njega se vedno nekaj dogaja, glede na njegove funkcije, ki jih opravlja, je namreč predsednik Zedinjene Slovenije, predsednik Zveze domoljubnih društev Hervardi, vojvod Dežele Štajerske, poveljnik Štajerske varde. Andrej je odličen zgodovinar, pisatelj, urednik, avtor, soavtor.  Izdal je 13 knjig. Trenutno raziskuje in piše dve knjigi o zgodovini Slovenov. Kar se pa tiče njegove izobrazbe je inženir informatike in absolvent marketinga, pri katerem mu manjka še 2/3 enega izpita do diplome.   Torej ima dva faksa!

Ne vem s kakšnim razlogom in po čigavi direktivi podajate take posmehljive laži o Andreju Šišku. Rekli ste tudi, da je prvič prišel v oddajo brez vozniške, sedaj se je pa že sam pripeljal. Andrej Šiško ima izpit za avto in tudi kamion že skoraj 30 let. Zakaj zavajate javnost in s kakšnim namenom?

Šolo je izdeloval z odličnim uspehom, ko je s starši hodil na morje je prebral med počitnicami tudi po 40 knjig. Za Andreja Šiška lahko povem, da je izredno inteligenten človek, je enciklopedija znanja, tega se pa vsekakor močno zavedajo vsi politični prevaranti.

Dokaz, da je temu tako, pa sami veste, da so se vsi izogibali soočenja z njim. Prevaranti se zelo dobro zavedajo, da je tudi pravno zelo dobro podkovan. Da je odličen strateg je pa tudi dokazal, kot vodja Viol in tudi s samimi dogajanji s Štajersko vardo.

Mediji non stop ponavljate mantro, » samooklicani poveljnik Štajerske Varde«, kar pa enostavno ni res in je bilo tudi večkrat povedano medijem, da je Andrej Šiško izvoljeni VOJVOD DEŽELE ŠTAJERSKE, ki je bila ustanovljena 24.6.2017, tudi o tem so bili mediji obveščeni. Na sami ustanovitvi dežele je dobil pravico in dolžnost, da ustanovi vardo in to je tudi storil.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2018-09-15 14:03:27 (Sep 15, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj