Demokracija ni to, kar večina ljudi misli, da je!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2018-07-29 ob 16:36:50

Demokracija in ljudovlada nista isto!!! MI NOČEMO DEMOKRACIJE, mi smo proti financiranju strank, mi nočemo delitev na levo in desno! Mi smo za svobodno družbo svobodnih ljudi! Naše gibanje se zavzema za lustracijo odgovornih in možen odpoklic funkcionarjev. Ljudje se premalo zavedamo, da je demokracija prikrita diktatura, podporniki demokracije živijo v iluziji in mislijo, da v Sloveniji vlada ljudstvo, v resnici pa sledijo hlapcem, ki so nas prodali tujim interesom.

Tudi Ivan Cankar je v svojem znamenitem reku zapisal  »za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni. S tem ni mislil na ves slovenski narod, ampak na točno ciljano skupino ljudi, ki so bili že takrat prodani tujim interesom in so delovali proti lastnemu narodu.

 Hlapci, ki so do sedaj demokratično vodili državo so nas prodali tujcem. V Sloveniji nikoli ni imelo oblast ljudstvo, to pa ravno zaradi kvazi demokracije, ki je v bistvu prikrita diktatura, deluje po diktatu parih ljudi, samo ljudstvo pa pri tem vodenju nima niti najmanjše moči pri odločanju.

V Gibanju Zedinjena Slovenija se zavzemamo za sistem vladavine ljudstva, to je sistem, ki nam bo omogočal direktno odločanje o pravilih, oziroma zakonih po katerih bomo živeli. Vse sprejete zakone mora sprejeti ljudstvo preko referendumov. Referendum bo spomladanski in jesenski. Poudarila  bi pa stroške referenduma, ki so sporni tudi meni.

Same stroške bi lahko zmanjšali tako, da bi na voliščih uvedli digitalno potrjevanje preko prstnega odtisa. Tehnika je toliko napredovala, da bi lahko tudi že na tem področju uvedli spremembe. Za primer lahko navedem Švico kjer vse zakone sprejemajo prek referendumov. Koliko zakonov pa je sprejelo ljudstvo v Sloveniji in kdo ima potem pri nas oblast? Ljudstvo zagotovo ne. In to je navadna prevara slovenskega ljudstva ali demokracija po moderno.  

Mi smo pripravljeni, kaj pa vi?? Pridružite se nam!!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2018-07-29 16:36:50 (Jul 29, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj