Če hočeš spremeniti svet, moraš najprej spremeniti samega sebe

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2018-03-25 ob 14:49:31

Predstavitev članice Zedinjene Slovenije

Oj, moje ime je Janja po izobrazbi sem magister ekologije. Stremim k zdravemu sonaravnemu načinu življenja, ki ga tudi izvajam v praksi. S partnerjem soustvarjava rodovno posest, ki sva jo poimenovala projekt Nova zemlja. Na posestvu sva si zgradila hišo iz naravnih materialov, slame, ilovice, apna in lesa. Posadila sva veliko sadnih vrst, jagodičevja in na vrtu pridelujeva zelenjavo čez celo leto, pač skušava biti maksimalno samooskrbna.

Ljudje se vse premalo zavedamo, da sami sebe uničujemo. Vse več ljudi zboleva za modernimi boleznimi, kot so, diabetes, ki je v porastu. Saj je od leta 1991 porastel preko 400%, vse več imamo demence, raka. Res je, da se življenjska doba povečuje, kaj nam to koristi če smo bolani.

Hrana, ki jo uživamo dobesedno ubija naša zdravje. Sama izhajam iz načela, da hrana pridelana na naraven način zdravi telo in duha. Naravi smo obrnili hrbet, rešitev je zelo preprosta. Saj veste, nazaj k naravi. Da ne govorim o našem sovražnem odnosu do okolja.

Vem, da se bo tole slišalo zelo kruto, vendar si ne smemo več zatiskati oči. Ljudje umirajo v mukah. To je kruto in NI NARAVNO! Poglejte živali, ki so svobodne, ko pride njihov čas, one enostavno zaspijo.

Ljudje smo duhovna bitja, na ta svet smo prišli z določenim poslanstvom, živeti moramo za vsak trenutek in ustvarjati za prihodnost, zlasti pa v harmoniji z naravo in bomo srečni. V svoje telo ne vnašajmo več strupov, posledica tega bo zdrava družba. .

Pravijo če hočeš spremeniti svet, moraš najprej spremeniti samega sebe, tega dejstva se zavedam, zato bi rada pomagala drugim ljudem in sem se ravno zaradi tega dejstva pridružila Zedinjeni Sloveniji, ki ima v svojem programu svobodno družbo svobodnih ljudi. Odločila sem se, da kandidiram za poslanko v državnem zboru. Če sem primeren človek, boste pa o tem odločili vi.

Osti jarej               info - anica.bidar@gmail.si

Janja Turk 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2018-03-25 14:49:31 (Mar 25, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj