Odgovor g. Jožetu Ostermanu - Vstanite v suženjstvu zakleti!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2018-03-08 ob 13:42:59

Gospod Jože, garancija za dvig vaše pokojnine ste vi sami! Pristopite zraven, ko boste dvignili sebe, boste dvignili celo Slovenijo. Samo zedinjeni bomo povečali pokojnine, ker vedite, zedinjeni zmoremo vse!

Gospod Jože Osterman, v Gibanju Zedinjena Slovenija se zedinjamo ljudje iz ljudstva, prevarantom smo pa seveda v breme, ker ljudem odpiramo oči, moti jih ravno to ozaveščanje ljudi.

Ne razumem vas Jože, zakaj smo vam pošteni in preprosti Slovenci tako moteči. Prepričana sem, da bi morali ravno ljudje, ki so soočeni z realnostjo in prihajajo iz ljudstva biti poslaniki v parlamentu. Pa naj bo to kmet, delavec, ekonomist, doktor… Kdo pa bo vodil ekonomijo, se bomo pa odločili skupaj, to je pač vladavina ljudstva.

Vprašajte se raje, kakšen je naš namen, vseh nas v Zedinjeni Sloveniji, ki smo si drznili dvigniti glavo proti udbomafiji, ki nas uničuje že 27 let! Vam kar odgovorim, Večina nas ima otroke, sorodnike, nekateri tudi še žive starše. Predolgo smo gledali stran in nič ukrenili proti PLENJENJU DRŽAVE, ki nam jo prevaranti zavestno uničujejo. Uničujejo  prihodnost nam in našim zanamcem.

Starejši, ki so gradili to državo nam pa umirajo na obroke. Mlade družine in mladina, ki želi delati in ustvarjati nam beži iz države.  Seveda v Slovenijo pride vse več ljudi, kot se jih izseli, vprašajte pa se kdo od njih bo delal? Mi tega ne bomo več dopuščali!

Po podatkih Slovenijo zapusti 8000 – 10 000 ljudi letno, večina njih za stalno.

   Zakaj Zedinjeno Slovenijo vabijo med leve in desne koalicije. V vednost, mi jih zavračamo, ker dobro vemo, če gremo v koalicijo s katerokoli stranko smo pod isto marelo in smo potemtakem isti IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA. To da so izdajalci so pa že prevečkrat dokazali.

Zedinjena Slovenija nima botrov in nismo dolžni nobenih uslug, za razliko od večine parlamentarnih in ostalih strank.

Liderji teh koalicij se menijo z malimi strankami in raznimi gibanji s figo v žepu. A le ti pristajajo na pogoje priviligirancev, ker je to edina pot do medijev in željenih položajev.

 Samo bistvo združevanja je, da se z malimi strankami zavede volivce.

V bistvu gre za dobro zrežiran nateg udbomafije, ki vse to skrbno načrtuje in opazuje v ozadju.  Kar se pa tiče njihovega programa, jim pa dajo par zavezujočih točk. To ne govorim kar tako, bila sem prisotna na raznih predkoalicijskih snubljenjih.

Levico in desnico združujejo po identičnem vzorcu. Moram jim priznati, da znajo zelo dobro manipulirati in zavajati. Na tak način jim je najlažje nadzorovati oba pola in večino aktualnih strank, ker je bistvo tega združevanja ustvarjanje ravnovesja, 49 : 51, ta vzorec se nam že vseskozi ponavlja.

Gospoda ima dejansko samo enega protikandidata in to je Zedinjena Slovenija.

 Strici v ozadju se ne sekirajo, če bo šla vaga v desno ali levo, v vsakem primeru so zmagovalci. Kaj dosti se ne bo spremenilo, tudi če Janša z desno koalicijo dobi volitve, oziroma Šarec z levo koalicijo. Vse to smo že videli.

Sama situacija je zelo preprosta, da citiram iz Malega Princa:  Bistvo je očem nevidno.” Sprašujem vas, kaj pa je bistvo!?

Gospodi je BISTVO DELITEV SLOVENSKEGA LJUDSTVA!

Gospod Jože, v Zedinjeni Sloveniji imamo srce na pravem mestu in imamo poštene namene. Večina nas se nikoli ni ukvarjala s politiko, tudi jaz ne. Vemo pa, da tako več ne gre naprej, ker so nas ti prevaranti postavili dobesedno nad rob prepada.  Časa nimamo več veliko.

Kaj je namen Zedinjene Slovenije?

Vrnitev nam vsem ukradenega skupnega premoženja. Politiko in vse funkcionarje bomo pozvali k odgovornosti in izvedli bomo lustracijo vseh odgovornih za današnje katastrofalno stanje v vseh vejah oblasti.

Vzpostavili bomo moderno vladavino ljudstva, na podlagi slovenskega zgodovinskega izročila, stare pravde in naravnega prava. Spremenili bomo volilni sistem, sprejeli bomo novo ustavo, ker so nam to ustavo, ki jo imamo podtaknili, ljudstvo je ni nikoli potrdilo. Zato so vsi krediti in sprejeti zakoni nični. Prav tako bomo takoj ukinili vse zakone, ki so v škodo svobodnemu človeku. Izhajali bomo iz splošne deklaracije človekovih pravic iz leta 1948, kateri je zavezana Republika Slovenija. Preprečili bomo Evropski Uniji, da nam omejuje človekove pravice s svojimi spornimi konvencijami. Več na https://www.zedinjenaslovenija.si/o-nas/zakaj-zedinjena-slovenija/ na  

Smo v situaciji, ko o naši usodi odloča nekdo iz ozadja. Čas je, da si priznamo, da je takšna demokracija utopija, v bistvu je to prikrito suženjstvo oz. diktatura.

Zato vas pozivam! VSTANIMO V SUŽENJSTVU ZAKLETI!

Vsem ženskam čestitam za 8 marec in vas hkrati pozivam, da se nam pridružite, saj veste ženske podpiramo pri hiši tri vogale, pa še pri četrtem pomagamo.  Država  je naša hiša., pridružite se nam!

Lep pozdrav Ani Bidar

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2018-03-08 13:42:59 (Mar 08, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj