Joško Joras se je pridružil ZSi

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2018-03-03 ob 12:16:21

Joško Joras se že vsa leta bori proti izdajacem slovenskega naroda, politikanti so ga prevarali in izdali. Žal so prizadevanja Joška Jorasa prepogosto osmeševali in skušali diskreditirati nekateri slovenski novinarji in mediji, seveda po navodilu politike.

Njihov namen je bil odvrniti pozornost od pravih težav – DEJSTVA, DA SLOVENSKA DRŽAVA IN NJENI ORGANI KRŠIJO USTAVO REPUBLIKE SLOVENIJE IN NE SKRBIJO ZA OSNOVNE NALOGE SLOVENSKE DRŽAVE – VAROVANJE SLOVENSKIH DRŽAVLJANOV IN SLOVENSKEGA OZEMLJA!

Ti nekateri mediji in novinarji, v službi politike, so očitno imeli za nalogo (prejeli so jo od politikov in nosilcev kapitala, katerim je vseeno za slovenski narod), slovenski javnosti predstaviti Jorasa kot nergača in incidentno osebo. Vseskozi so javnosti poročali izrazito manipulativno, da bi dosegli želene učinke.

V Jorasovem primeru ni bilo zaslediti nikakršnih človekoljubnih organizacij, niti posameznikov, ki bi se zavzeli za pravno državo in človekove ter državljanske pravice! Očitno je pravna država pravna samo za nekatere, enako pa velja tudi za državljanske svoboščine in pravice! Joško Joras, ki bi moral biti po pravici označen kot največji borec za celovitost in nedeljivost Republike Slovenije in za pravno državo, še zmeraj vztrajno počne vse, da bi Slovencem in Evropi ter svetu dokazal kdo ima prav.

Zelo je sporna tudi arbitraža, zaradi katere smo v Zedinjeni Sloveniji podali kazensko ovadbo proti Janši, Cerarju. Turku, Pahorju...in ostalimi izdajalci ki so krivci za VELEIZDAJO Slovenije. Mediji so bili o tem obveščeni. Javnosti so to prikrili! Seveda je sodišče je ovadbo zavrnilo.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2018-03-03 12:16:21 (Mar 03, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj