Pahor, Janša, Cerar in ostali politikantje, imajo v genih izdajo?

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2017-09-03 ob 15:48:01

Kdo je Andrej Šiško?

Koliko vemo državljani o enem od prvih osamosvojiteljev?

Dragi državljani ali si sploh zaslužimo takega človeka kot je Andrej Šiško za predsednika?

Prvič smo ga pustili na cedilu že leta 1988,  ko so ga zaprli  na Kosovu, starega komaj 19 let. Ne zaradi huliganstva, ampak, ker je branil slovenski jezik in pravice Slovencev.

 Nihče se ni zavzel zanj, razen tajna služba UDBA, ki se sedaj imenuje drugače. Edino ona mu je ostala zvesta vse do današnjih dni in mu še dandanes uničuje življenje, samo da sedaj pod drugim imenom.

V zanimivost, v  istem obdobju je bil tudi zaprt JJ, vsi vemo za kaj se je takrat šlo. Janša naj bi bil zaprt zaradi nepomembnih ukradenih dokumentov, sami protesti so bili pa zaradi tega, ker so mu hoteli soditi v srbohrvaškem jeziku. To je bilo vse! Obstajajo pa še sedaj slike iz »zapora« kako liže sladoled.

No, Andrej Šiško, ko je bil zaprt ni bil deležen nobene medijske podpore, tako kot četverica. Mislim pa, da si jo je ravno on zaslužil. Ker se  je takrat v tistem času kršila ustavna pravica vsem Slovencem in on je s svojim pogumnim in odločnim  dejanjem opozarjal na to.

Si predstavljate, tisoč kilometrov od doma na Kosovu zaprt v vojaškem zaporu. Jaz si ne, to je bila sigurno grozna izkušnja za mladega fanta.

Ko danes gledam za nazaj sem vse bolj prepričana, da je bila to odlično zrežirana predstava za narod, da so po osamosvojitvi lahko izropali Slovenijo. Kajti v prejšnjem sistemu niso imeli niti minimalne možnosti, da bi to izvedli in nas pokradli na tako prefinjen način. Vse so peljali naprej ljudje, ki so bili že v prejšnjem sistemu blizu, ali pri koritu.

Zakaj nihče od medijev ne napiše, da je bil leta 1991 med prvimi, ki so se samostojno organizirali, da branijo Slovenijo. To je bilo že mesec dni pred osamosvojitveno vojno.

Leta 1992 je odkril veleprevaro s takratnim ponarejenim denarjem-boni. Ponujeno mu je bilo preko 2 miljona tedanjih nemških mark, da bi jih oprali preko njegovega podjetja. On je to zavrnil!  Še več, vse je prijavil kriminalistični policiji, o tem obstajajo dokazi.

Andreju Šišku je bilo takoj jasno da je ta ponudba direkten napad na suverenost naše mlade države in njen denarni sistem.

Epilog te zgodbe je, da so Andreja Šiška obtožili, da naj bi podtaknil bombo in to osebi, ki mu je ponudila ta ponarejen denar.

Takrat so ga za pol leta zaprli, ker ni bilo dovolj dokazov so ga morali izpustiti.

 Kar se pa »bombe« tiče je pa šlo za neko vrste šolske bombe, ki sploh ne bi mogla eksplodirati.  Proces proti njemu so vlekli kar 16 let, pod izgovorom, ker krvni delikt ne zastara.

 Vedno so ga pa opozarjali, kdo ima oblast, na ta način, da so ga pred volitvami malo zaprli.  

 Januarja 2008 je predal predsedniku Turku pobudo za razpravo. 4. februarja 2008 so bili oddani podpisi za pobudo za referendum. 5 februarja so pa prišli zjutraj ob petih k njemu domov, da ga zaprejo. Pa ga niso dobili doma.

 Zaprli so ga par mesecev kasneje, ko so ga odpeljali s predvolilnega soočenja, katerega se je udeležil, čeprav mu je bilo kristalno jasno, da ga bodo zaprli. To je bilo celo predvajano v živo.

Kljub vsemu so ga brez materialnih dokazov pravnomočno obsodili in ga 2008 tudi zaprli.

Leta 2009 je iz zapora  organiziral pobudo za referendum o vstopu Hrvaške v NATO. Dali so mu ponudbo, da ga takoj izpustijo iz zapora, če umakne podpise pa je to zavrnil.

 Andrej je kljub odvzeti svobodi nesebično razmišljal kako rešiti slovensko zemljo, ne pa sebe. Ravno v tem referendumu je videl šanso za ureditev obmejne situacije s Hrvaško.  V šahu je imel tedanjo slovensko oblast in Hrvate.

Menil je, da ne moremo biti zavezniki v NATU z nekom, ki zavestno okupira naše ozemlje. Kar je logično? Izdajalcem očitno to še danes ni jasno.

Rezultat tega so izdani in prodani Slovenci!

V 40 dnevnem času zbiranja podpisov je takratni predsednik Turk protizakonito predčasno podpisal ratifikacijo za pristop Hrvaške v NATO. Menim, da je bila to izdaja naroda.

Izdajalcem moramo pa sodit, se strinjate?

Kljub temu, da so ga zaprli, se Andrej Šiško ne da.

Ovadil je Janeza Janšo 2009, Danila Turka in Boruta Pahorja 2011, ustavne sodnike 2016 Mira Cerarja in Milana Brgleza, 2017 je podal kazensko ovadbo proti Pahorju, Cerarju, Janši in 70 poslancem.

Organi pregona v vseh teh primerih niso naredili čisto nič! Saj ravno zato, ker s pravnimi sredstvi v tej nepravni ukradeni državi ni možno proti tej politikantski bandi ničesar storiti, potrebujemo spremembe. Andrej Šiško je dokazal, da že od mladosti sledi istim vrednotam in idealom.

1994 se je pridružil mariborskim nogometnim navijačem Violam. Tam se je nenadoma znašel v vlogi »vodje. Viole so postale najmočnejša in najbolje organizirana slovenska navijaška skupina, prepoznavna tudi v evropskem merilu. V obdobju njegovega desetletnega aktivnega udejstvovanja je NK Maribor osvojil sedem zaporednih naslovov državnega prvaka in se prvič uvrstil v Ligo prvakov.

Andrej Šiško že 13 let ni več vodja Viol, če je pa kaj narobe je pa takoj on kriv in se ga medijsko blati, da je huligan in kriminalec.

Da strnem, Andrej Šiško je v prvi vrsti družinski človek, oče treh otrok.  Posnel je tudi nekaj svojih domoljubnih pesmi. Z ljubeznijo in zanosom raziskuje slovensko zgodovino. Napisal je več  kot deset knjig, ki jih priporočam v branje.

Andrej ne odobrava delitve ljudi, na leve in desne….

Lotili so se ga tudi režimski mediji, ki jih mi plačujemo. Označili so ga  v dokumentarnem filmu za neonacista (RTV) na podlagi slik s spletne strani Hervardov, s katerih je zelo dobro razvidno kako polagajo venec padlim partizanom na Osankarici LETA 2007. Dokumentarec je bil prvič predvajan 2015.

Andreja Šiška se medijsko blokira, sedaj v času volitev se o njem ne sme poročati, niti negativno, ker barabe točno vedo, da je tudi to reklama. V to se lahko prepriča vsak sam.

Kljub vsemu, kar je doživel, on ves čas razmišlja kako bi Slovenijo iztrgal iz rok požrešne elite!  Vprašala sem ga, če bi se spet boril za Slovenijo v primeru vojne. Pa je odvrnil samo s skromnim a odločnim »seveda«!

Slovenci, čas je, da dobi narod svojega predstavnika, ki bo zagovarjal in branil naše interese. Dosedanji predsedniki so delali vsi proti nam! Podprli so s svojim podpisom vse zakone, med njimi jih je bilo ogromno škodljivih za narod.

Zato pojdite na upravno enoto in overite svoj podpis na obrazcu v podporo predsedniškemu kandidatu. S podpisom bo Andrej Šiško dobil možnost predstavitve predsedniškega programa slovenskemu ljudstvu, da ga bo javnost spoznala takšnega kakršen je v resnici!

Slovenci lahko po 26 letih dobimo na čelo države odločnega človeka, ki bo stal za narodom in ne bo podpisoval  narodu škodljivih zakonov, kot so to počeli dosedanji predsedniki, ki niso bili nič drugega kot izdajalci!

Pahor, Janša, Cerar in ostali prevarantje imajo v genih izdajo. Kar se pa krivde tiče smo pa mi tisti, ki smo dejansko krivi za nastalo situacijo. Kaj smo pa storili, da se ta kraja in izdaja naroda ne bi zgodila. Redki posamezniki so delovali narodno zavedno. Rešitev je zelo preprosta. Zedinimo se in podprimo tistega kandidata, ki ga mediji ne smejo omenjati. Sedaj v času volitev niti v negativni luči. Vsak se lahko pri sebi vpraša, kdo je ta kandidat in zakaj se ga ne sme omenjati? Imamo pravega kandidata, zbiranje podpisov zanj poteka po celi Sloveniji. Smo že skoraj na polovici in vem, da nam bo tudi uspelo zbrati overjene podpise zanj. Čeprav ni enostavno. Imamo človeka, ki bo dal narodu besedo in jo bo tudi držal. Zato, ker on tisto kar reče, tudi stori.  Prioriteta pa je politična lustracija odgovornih za današnje stanje v vseh vejah oblasti – zakonodajni, izvršilni in sodni. Vsi vpleteni morajo za svoje protidržavno in protiljudsko delovanje odgovarjati tako, da se jim trajno odvzame možnost javnega političnega odločanja in delovanja, nastalo škodo pa morajo vsaj delno poravnati z razlastitvijo in s prisilnim družbeno koristnim delom, kar bo urejal Zakon o lustraciji.

Po celi Sloveniji se ljudje lepo odzivajo, Ljubljana je pa malo zaspala. Zato pozivam Ljubljančane in Ljubljančanke, da se nam pridružite pri zbiranju OVERJENIH podpisov podpore predsedniškemu kandidatu. 

Ani Bidar 

031 681 593

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2017-09-03 15:48:01 (Sep 03, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj