Ali huligan, neonacist, kriminalec kandidira za predsednika države?

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2017-08-21 ob 09:51:40

Huligan, neonacist, kriminalec Andrej Šiško kandidira za predsednika države! Kako se to sliši?

Zakaj politično pristranski mediji ne pišejo resnice.

Zakaj je politično elito strah Andreja Šiška?

Se mogoče kdo od pristranskih medijev vpraša, zakaj v Mariboru ni neonacističnega gibanja, medtem, ko vemo kaj se dogaja po drugih mestih v državi. Mogoče zato, ker v Mariboru živi Andrej Šiško?

Danes vam bom malo več povedala o človeku za katerega sem prepričana, da je pravi človek, ki nas lahko potegne ven iz tega dreka v katerem smo pristali po 26 letih lažne samostojnosti naše Slovenije.

Kdo je v resnici Andrej Šiško?  V prvi vrsti je človek dejanj, drži se reda, ne zamuja, dana beseda mu je sveta.  On točno ve kaj govori in česa se lahko loti za razliko od tistih, ki ga že leta diskreditirajo ter politično in medijsko uničujejo.  

Andrej je bil že pri rosnih 16 letih leta 1985 narodno zaveden in politično aktiven. Kajti že takrat je skupaj s sošolci v srednji šoli ustanovil proti partijsko organizacijo in razmišljal o samostojni državi. Medtem, ko je naš sedanji politični vrh v tistem času slepo sledil svojim mokrim sanjam in iskal koristi v bivšem partijskem sistemu.

Javno je znano, da je bila večina vidnih predstavnikov parlamentarnih strank tako levih in desnih zelo aktivna v komunistični partiji, večina CELO V UDBI! Ne vem, če nima celo desnica več bivših komunistov.

Danes ti isti pljuvajo po komunistih in prejšnjem sistemu, v bistvu govorijo proti sebi.

Ko je bil Andrej Šiško star 18 let je šel v vojsko  tako kot večina njegovih vrstnikov. Takrat je prišel v konflikt s tedanjo JLA.

Zaprli so ga zaradi tega, ker je izjavil, da bi morali Slovenci služiti vojsko v Sloveniji. Nadrejenim si je drznil očitati, da bi morala biti tudi slovenščina uradni jezik v JLA, še več, skliceval se je na ustavo SFRJ, ki je imela zapisano enakopravnost narodov, pa vemo, da ni bilo ravno tako. V vojski so naši fantje bili prisiljeni govoriti srbohrvaško.

To je bil tudi povod, da so ga zaprli za mesec dni. Andrej Šiško je s tem postal trn v peti slovenski in jugoslovanski oblasti, smatralo se ga je za državi nevarnega. Zakaj že? Mogoče zaradi tega, ker se je že takrat boril za Slovenijo.

V zanimivost, v  istem obdobju je bil tudi zaprt JJ, vsi vemo za kaj se je takrat šlo. Janša naj bi bil zaprt zaradi nepomembnih ukradenih dokumentov, sami protesti so bili pa zaradi tega, ker so mu hoteli soditi v srbohhrvaškem jeziku. To je bilo vse!

Ko danes gledam za nazaj sem vse bolj prepričana, da je bila to odlično zrežirana predstava za narod, da so po osamosvojitvi lahko izropali Slovenijo. Kajti v prejšnjem sistemu niso imeli niti minimalne možnosti, da bi to izvedli in nas pokradli na tako prefinjen način. Vse so peljali naprej ljudje, ki so bili že v prejšnjem sistemu blizu, ali pri koritu.

No, Andrej Šiško, ko je bil zaprt ni bil deležen nobene medijske podpore, tako kot četverica. Mislim pa, da si jo je ravno on zaslužil. Ker se  je takrat v tistem času kršila ustavna pravica vsem Slovencem in on je s svojim pogumnim in odločnim  dejanjem opozarjal na to.

Si predstavljate, tisoč kilometrov od doma na Kosovu zaprt v vojaškem zaporu. Jaz si ne, to je bila sigurno grozna izkušnja za mladega fanta.

V času osamosvajanja leta 1990 je bil med ustanovitelji Gibanja za odcepitev Slovenije. Leta 1991  je bil Andrej Šiško star 22 let, in kdo mislite da je med prvimi šel v  borbo za Slovenijo.

Andrej Šiško je bil vodja specialnega voda 711. odreda TO, ki je zmagovito sodeloval v boju za mejni prehod Šentilj ter pri zajetju vojakov JLA in zveznih miličnikov pri stražarnicah Ceršak in Šentilj.

S svojo enoto je sodeloval pri zajetju tankovske kolone JLA pri Štrihovcu, iz katere je bila kasneje ustanovljena prva slovenska tankovska četa..Po osamosvojitveni vojni se je Andrej Šiško podal v samostojne podjetniške vode. S poslovnim partnerjem je odprl diskoteko. V tistem času smo imeli prehodni denar – bone. Zakaj je pomembno, da omenjam te bone. Ta denar, bone so menda tiskali na Hrvaškem.

Kvaliteta tega denarja je bila namerno slaba, karte za kino so bile v tistem času bolj kvalitetne izdelave. Boni so bili tiskani na navadnem papirju brez zaščite proti ponarejanju.

Leta 1992 je bilo Andreju Šišku ponujeno, da bi preko njegove diskoteke oprali ponarejene bone v  vrednosti 2,1 miljona takratnih nemških mark. Andreju, kot domoljubu je bil to alarm.

Takoj mu je bilo jasno da je ta ponudba direkten napad na suverenost naše mlade države in njen denarni sistem. Seveda je šel takoj zadevo prijavit kriminalistom, o tem celo obstajajo dokazi.

Epilog te zgodbe je, da so ANDREJA obtožili, da je podtaknil bombo in to osebi, ki mu je ponudila ta ponarejen denar.

Sama preiskava je pokazala da je bila to neke vrste lažna bomba, nefunkcionalna, ki sploh ni mogla eksplodirati.

Moje mnenje je, da bi on, ki je bil v tistih časih vešč rokovanja z orožjem, kot vojak znal nastaviti pravo bombo tako, da bi dosegla željen učinek.

V glavnem nobenemu se ni nič zgodilo, žrtve ni bilo, on je bil pa šest mesecev v priporu, pa so ga zaradi pomanjkanja dokazov izpustili. Si morete misliti?

V tem času so na veliko menjali bone v tolarje, to se pravi v taprav denar. Boni so pa šli na uničenje.  Koliko je bilo ponaredkov se ne ve.

Narod niti ni slutil,  da so v obtoku ponarejeni boni. Ker preiskave o ponarejenih bonih sploh ni bilo.

Pojavil se jim je samo en velik problem z imenom Andrej Šiško, ki je podal prijavo za prevaro.

Andrej Šiško je takrat odkril veliko prevaro proti Slovenskemu narodu. Za nagrado so ga pa zaprli, saj pravijo da ne moreš plavati proti toku.

Več kot očitno so za vsem tem stali takratni oziroma sedanji politični prevarantje.

Po menjavi bonov v tolarje se je pa začela množična privatizacija. Kar na lepem so imeli eni ogromne količine denarja, kako se je pa mutilo in kupovalo naše tovarne smo pa videli.

Takratna oblast je po mojem mnenju večkrat prevarala narod.

Prvič s tem, ko so za ponaredke od nas dobili devize.

Drugi korak je pa bil, ko so z našim denarjem pokupili naše fabrke.

Tretja prevara se nam pa dogaja že ves čas, ko našo skupno lastnino prodajajo brez našega dovoljenja, brez podpisa. V bistvu prodajajo ukradeno blago in ga celo podarjajo.  

Več kot očitno je, da je bil proces proti Andreju Šišku politično motiviran. 

Vsakič, ko je Andrej  oblastnikom prišel preblizu, so ga zaprli in nadaljevali proces. Kajti krvni delikt ne zastara, zanimivo je pa to, da ni bilo nobene krvi. Šlo je za tipičen politično motiviran obračun.

Kljub vsemu so ga brez materialnih dokazov pravnomočno obsodili in ga leta 2008 zaprli.

Proces proti njemu je trajal, kar 16 let!

Razlog je bil verjetno to, da je podal pobudo za referendum, najprej zaradi Lizbonske pogodbe.

Januarja 2008 je dal Turku pobudo za razpravo. 4. februarja 2008 so bili oddani podpisi za pobudo za referendum. 5. februarja so pa prišli k njemu domov, da ga zaprejo. Pa ga ni bilo doma.  Zaprli so ga par mesecev kasneje, ko so ga odpeljali s predvolilnega soočenja.

S podpisom Lizbonske pogodbe smo izgubili suverenost, poslanci so jo podprli, kljub temu da je niti eden ni prebral, tega je namreč par sto strani, pa takrat niti ni bila prevedena v slovenščino.

Leta 2009 je iz zapora  organiziral pobudo za referendum o vstopu Hrvaške v NATO. Dali so mu ponudbo, da ga takoj izpustijo iz zapora, če umakne podpise pa je to zavrnil.

Andrej je kljub odvzeti svobodi nesebično razmišljal kako rešiti slovensko zemljo, ne pa sebe. Ravno v tem referendumu je videl šanso za ureditev obmejne situacije s Hrvaško.

Menil je, da ne moremo biti zavezniki v NATU z nekom, ki zavestno okupira naše ozemlje. Kar je logično? Izdajalcem očitno to še danes ni jasno. Sedaj imamo pa rezultat arbitražo.

Oblast nam na vsak način hoče prodati slovenske ljudi z zemljo vred!

V 40 dnevnem času zbiranja podpisov je takratni predsednik Turk protizakonito predčasno podpisal ratifikacijo za pristop Hrvaške v NATO. Menim, da je bila to izdaja naroda.

Izdajalcem moramo pa sodit, se strinjate.

Kljub temu, da so ga zaprli, se Andrej Šiško ne da.

Ovadil je Janeza Janšo, leta 2009 Danila Turka in Boruta Pahorja, 2011 ustavne sodnike, 2016 Mira Cerarja in Milana Brgleza, 2017 je podal kazensko ovadbo proti Pahorju, Cerarju, Janši in 70. poslancem.

Organi pregona v vseh teh primerih niso naredili čisto nič?! Saj ravno zato, ker s pravnimi sredstvi v tej nepravni ukradeni državi ni možno proti tej politikantski bandi ničesar storiti, potrebujemo spremembe. Andrej Šiško je dokazal, da že od mladosti sledi istim vrednotam in idealom.


							 

Razočaran nad slovensko politiko, našo družbo in državo se je leta 1993, ko so ga izpustili iz priopora, zaprl vase.

Kasneje se je pridružil mariborskim nogometnim navijačem Violam. Tam se je nenadoma znašel v vlogi »vodje«. Viole so postale najmočnejša in najbolje organizirana slovenska navijaška skupina, prepoznavna tudi v evropskem merilu. V obdobju njegovega desetletnega aktivnega udejstvovanja je NK Maribor osvojil sedem zaporednih naslovov državnega prvaka in se prvič uvrstil v Ligo prvakov. Andreju Šišku je uspelo povezati in voditi družbeno povsem različne pripadnike Viol, med katerimi so bili najstniki, zreli in starejši, dijaki, študenti, brezposelni, delavci in direktorji, pa celo lastniki podjetij. A je leta 2004 zaradi nestrinjanja z vodenjem klubske politike, poskusa takratnega vodstva kluba, da bi ga podkupili, ter poskusov razcepiti in razbiti Viole, klub in navijaško skupino zapustil. Njegovo srce pa je kljub temu ostalo vijol’čno: Štajerska zvestoba – Viola do groba!

Leta 1998 je ustanovil Ženski nogometni klub Maribor in bil do leta 2004 njegov predsednik, eno leto pa celo trener moštva članic. V času njegovega vodenja kluba je v selekcijah ŽNK Maribor treniralo in igralo 17 reprezentantk slovenskih državnih selekcij.

Andrej Šiško že 13 let ni več vodja Viol, če je pa kaj narobe je pa takoj on kriv in se ga medijsko blati, da je huligan in kriminalec.

Da strnem, Andrej Šiško je v prvi vrsti družinski človek, oče treh otrok.  Posnel je tudi nekaj domoljubnih in navijaških pesmi. Z ljubeznijo in zanosom raziskuje slovensko zgodovino. Napisal je več knjig, ki jih priporočam v branje. 

Meni se zdi nad vse pomembno, da Andrej ne odobrava delitve ljudi, na leve in desne.

Kljub vsemu, kar je doživel, on ves čas razmišlja kako bi Slovenijo iztrgal iz rok požrešne elite!

Kako so se ga je pa lotil režimski medij, ki ga mi plačujemo si pa poglejte.

 

Valenčič je Andreja Šiška označil v filmu za neonacista na podlagi slik s spletne strani Hervardov, s katerih je zelo dobro razvidno Kako polagajo venec padlim partizanom na Osankarici.

Javno sprašujem tega lažnivega novinarja, od kdaj neonacisti polagajo vence partizanom? Andrej Šiško je človek, ki vedno zagovarja resnico. O drugi svetovni vojni zelo nerad razpravlja o  tem, ker se mu to zdi preveč boleča tema za slovenski narod. Točno se pa ve, kdo je bil zmagovalec, kdo  poraženec in kdo izdajalec.

 Težko verjamem, kako lahko nekdo tako lahkotno trosi laži. Sam dokumentarec je produkt nacionalne RTV! Pred kratkim sem tudi sama poslala 1400 mailov novinarjem in dobila en odgovor. Šlo je namreč za kazensko ovadbo proti politikom glede arbitraže.

Večina teh lažnivih novinarskih kljukcev je financirana s strani politike. Mediji so prisiljeni objavljati laži, kajti živimo v dobi  interneta. Medijska hiša tem času težko preživi.

Največji absurd vsega pa je, da davkoplačevalci financiramo laži!

Čas je da prevzamemo vodenje države. Od vsakega posameznika je odvisno  v kakšni državi bomo živeli.

Koliko krivic je  Andrej Šiško doživel v svojem življenju? Mislim, da si prav on zasluži priložnost, da nas vodi.

Zato vsem in vsakemu posebej izmed vas polagam na srce, pojdite na svojo upravno enoto in s svojim podpisom dokažite, da želite Andreja Šiška za predsednika, ker si to funkcijo zasluži in to je tudi edina prava rešitev za Slovenijo.

moj email naslov.

anica.bidar@gmail.com

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2017-08-21 09:51:40 (Aug 21, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj