Počivalšek odstopi! Zemljo pustimo kmetom, dajmo delavcem tovarne!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2017-06-13 ob 11:26:38

Oj,  14 dni sem čakala, kdaj se bo kdo od politikantov opravičil za žaljive besede neizvoljenega gospodarskega ministra Počivalška. Takšna aroganca in žaljivo obnašanje v javnosti pa res presega vse meje dobrega okusa.  Zato je moja ocena za ministrovanje Počivalška 1.

 Ni dovolj, da nas politikantje nonstop delijo na leve in desne, pa bele in rdeče...pa ne vem še na katerega. Sedaj nas bodo še delili na vijolčne in zelene. Važno je da je raja sprta med seboj, tako se nam lažje vlada.

Žabarji! Halo! Počivalšek ne bo ti uspelo sem se že večkrat prepričala, da znata štajerc in žabar vkup stopit, tudi za mizo se znata vsest  in spit flašo vina ali dve, pa je vse ok. Samo o fuzbalu se ne smeta pogovarjat. Pustmo hec. Počivalšek ne misli, da ti bomo štajerci nasedli.

Proti politikantom bomo pa še kako enotni, da vas vse politikante spomnim »potekel vam je rok trajanja«. Počivalšek zavedaj se da so Viole in Dragonsi nasprotniki, le ko gre za nogomet. Prepričana sem, da se bomo v ključnem trenutku znali zediniti proti politikantom!

Who the fuck is Počivalšek, Počivalšek, kdo si ti, da si drzneš žaliti več kot 500 000 tisoč Slovencev z močvirniki.

Politika ni fuzbal. Ne moreš se obnašati, kot da si del navijaške skupine.  Sam za sebe ponosno praviš, da si agronom, to še sprejmem, če se navežem na moj prejšnji posnetek, ko sem govorila o besedi »kmet«, kmet pa nisi, ker kmet je spoštovanja vreden človek.

Ne razumem pa, da oseba, ki se ima za agronoma na vsak način želi uničit najboljšo slovensko zemljo. Kmet nikoli nebi kaj takega storil!

Počivalšek, direktno te naslavljam, ker mi je prišlo na ušesa, da se naše gibanje močno. Torej menim, da boš seznanjen z vsebino. Vas skrbi in prav je tako!

Počivalšek, kot agronom in gospodarstvenik po mojem mnenju padeš na celi črti. Veliko bi se dalo iztržit iz  slovenske zemlje.  NAPRIMER, za 28 miljonov bi lahko postavili 311 rastlinjakov tu mislim predvsem na hidroponiko to je 311 delovnih mest + plus transport in trgovine, davki… za to bi potrebovali 12 hektarjev površine.  Zemlje za to sploh ne potrebujemo. Dovolj so prazne hale po Mariboru. Zelenjavo pridelano na ta način, dnevno kupujemo in uvažamo iz tujine. Sama pridelava zelenjave s pomočjo hidroponike se je pa toliko razvila , da že dosega kvaliteto hrane pridelane v zemlji, jo pa tudi preseže, sploh kar se tiče onesnaženosti okolja.

V glavnem možnosti so, jaz sem navedla eno. Lahko bi vprašali slovenske podjetnike, ki imajo gotovo več pojma, kot vi tako »imenovani gospodarstveniki«.

Zakaj se blokira Joca Pečečnika, Akrapoviča, Pipi Strela…? Vlagajo svoj denar! Ali je mogoče problem, da vas noče nihče od njih podkupit in se jim zato vse komplicira? To so očitno pošteni podjetniki, zaradi tega imajo po mojem mnenju problem z oblastjo.  Denar nosijo iz tujine v Slovenijo. Vi pa ravno obratno, denar podarjate tujim firmam. NORO!

 Počivalšek in ti praviš da boš naredil vse, da projekt Magna uspe? Zakaj že? Koliko in komu bo, kaj padlo v žep?

Imam predlog:

Vlada naj nameni štajerski regiji miljardo evrov, vsaj toliko nam pripada za začetek, glede na to koliko ste nas politikantje v 27 letih pokradli in uničili.  Denar ne bi smel biti problem, saj se ga nonstop izposojate. Povabi se naj ljudi, ki imajo idejo in voljo, projekt naj bo voden javno, brez prisklednikov iz strani elite!  In to je to.

Aja pa še to, Počivalšek, ko si Arogantno omenil v »Tarči« Jocu Pečečniku in vsem ostalim, češ da bo treba dvignit minimalno plačo. Najprej se pozanimaj, kakšno plačo imajo zaposleni pri Pečečniku, Akrapoviču, Pipistrelu… Kako si dovoliš, ko si bil direktor v termah, da te malo spomnim, plače so več ali manj na minimalcu, nadure niso plačane.

 Najprej naj požrešna država, omogoči normalne konkurnčne pogoje za podjetnike. Ne to ne boste storili. Zakaj je Slovenija najbolj obdavčena država na svetu?

GOSPODARSKI minister bi moral biti izvoljen s strani ljudstva. Tu gre za odgovorno funkcijo, gre za pomembnega in sposobnega človeka. Osebo Počivalška je nastavila za gospodarskega ministra politika in tudi politiki odgovarja. Zato ti ljudje nimajo občutka, da delajo za ljudstvo. Več kot očitno ne čutijo nobene odgovornosti do ljudstva.

 V Sloveniji naj bi po 3. členu ustave imelo oblast ljudstvo. Torej bi mi morali nastaviti gospodarskega ministra, seveda pa bi morali imeti tudi možnost za odpoklic ministra. No, in kdo ima v Sloveniji oblast?

Počivalšek tudi če me tožiš se ne sekiram, saj me že toži naša županja, ker misli, da si preveč dovolim. No, jaz mislim, da si ona in vsi vi preveč dovolite. Izražam pač samo svoje menje, to naj bi bilo pa po ustavi dovoljeno, mar ne?

Srce se mi trga, ko gledam kako nas dnevno uničujejo. Jaz ne bom več tiho in vidim, da tudi drugi niste. Boriti se moramo za svojo domovino, kajti domovina je ena nam vsem dodeljena!

Slovenija se prebuja in oblast bo dobilo  ljudstvo, kajti to nam pripada!

Aja, pa še to, 24.6 imamo pri meni, na našem hribčku Osojnik  srečanje za več pa v vabilu. Vabljeni vsi prijatelji, ki razmišljate podobno kot jaz.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
1
rastko plohl
1
Jun 16, 2017
Nas je že preko 250.000,
od tega 250.000 skupinski pristopi, 2.800 e in 2.300 ročnih podpisnikov.

Podpiši z nami na tj povezavi:
https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije različnih nazorov, poklicev in položajev, smo se odločili, da vložimo usta
#1
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2017-06-13 11:26:38 (Jun 13, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj