Skoraj 50 000€ za eno delovno mesto!!!

OddajAni Bidar, dne 2017-05-19 ob 08:37:24

Pridne in uspešne je treba kaznovati!

Oj, živimo v obdobju velikanskih vsakodnevnih prevar in norčevanja iz nas državljanov. V Sloveniji imajo že polnih 27 let oblast politikanti.

Pred 27-imi leti smo imeli sanje. Sanje o lepi deželi brez umazanije, brez laži in brez korupcije! Politikanti so nam te sanje ukradli, saj vedo, da človek brez sanj postaja suženj!

Vsakodnevno smo deležni afer, v katerih izginjajo milijoni našega, davkoplačevalskega denarja. Ljudje, ko gledam to lomastenje po državi, dobim občutek, da smo na razprodaji.

Pri nas je kot kaže dobila domovinsko pravico čudna lopovska logika. Uspešnim podjetjem, kot so Pipistrel, Akrapovič, in druga, poberejo davek na dobiček, ki se ga nabere za cca. 500 milijonov evrov letno.

Poglejmo kako izdajalski politikanti ta denar zapravijo. Okrog 500 milijonov evrov letno namenijo podpiranju slabih podjetij. Poznamo afero Šuštar in lahko si mislimo, zakaj se denar deli in zakaj se vzdržuje taka nesmiselna politika.

Jaz to vidim in razumem tako; pridne in uspešne je treba kaznovati, da se lahko nagradijo lenuhi, oziroma slabe firme, med njimi tudi tuja podjetja.

Poglejmo za primer avstrijsko podjetje Magna. Kaj so  naši politikantje storili zaradi ene Magne, ki naj bi za minimalno plačo zaposlila do 400 ljudi?

Avstrijcem so dali našo najbolj rodovitno zemljo, ki bo zaradi te politikantske in izdajalske odločitve trajno uničena. Zaradi te odločitve so ogrožene tudi zaloge pitne vode, ki se nahajajo v podtalnici na Dravskem polju. Prav tako bodo zato posekali več hektarjev gozda, in posledica tega bo še hujši veter, kot doslej. Ravno ta gozd so nekdaj zasadili zaradi zaščite pred vetrom!

Do sedaj naj bi nas ta investicija že stala 28 milijonov evrov. V medijih sem zasledila, da bo slovenska stran sofinancirala eno delovno mesto z več kot 46.000 €.  Ja prav ste slišali 46.000 evrov.

Problem v Sloveniji bo nastal tudi zaradi pomanjkanja kadra, saj pri nas namreč nimamo dovolj ličarjev. Torej bomo nazadnje še uvažali delovno silo dvomljive kakovosti, čeprav imamo sami skoraj 100.000 nezaposlenih. Govori se tudi, da bodo v tovarni delali Slovenci, ki sedaj delajo v Avstriji.

To še ni vse. V Avstriji imajo ti delavci neto plačo 1.500 € in več, ki pa jo več-ali-manj zapravijo doma, v Sloveniji. V Magna Maribor pa bodo imeli zagotovljeno LE minimalno plačo. Torej avstrijska Magna profitira, mi davkoplačevalci, lastniki države, pa bomo (kot pravijo naši balkanski sosedje) »popušili«. Obenem se bo povečal tudi politični vpliv Avstrije na Štajerskem, česar smo se dolžni zavedati!

Pa  tudi to še ni vse, Avstrija je ekološko ozaveščena, in prav zato svojo smrdljivo in okolju ter ljudem škodljivo industrijo seli v Slovenijo. Naši politikanti jim pa to početje še plačajo. A vlada od nas  pričakuje, da jim bomo ploskali? Banda pokvarjena, živite v oblakih! Vsi bodo ploskali, ko boste zasluženo zamenjani – ljudstvo vas bo zamenjalo!

Ponovno vse državljane Slovenije pozivam, zedinimo se v eno gibanje in oblast naj dejansko nazaj dobi ljudstvo, tako kot to piše v 3.členu ustave. TO NAM PRIPADA!

Ja kaj pa delovna mesta?  Saj bodo itak delali tisti, ki so že zaposleni v Avstriji, torej to niso nova delovna mesta. Subvencijo preko 46.000€ na eno delovno mesto bomo Avstrijcem podarili slovenski davkoplačevalci. Oni pa bodo pokasirali dobiček!!!

Kaj pa slovenski podjetniki? Njih ta ista vlada namerno ovira, izčrpava in uničuje.

Magna je dobila vse papirje v par mesecih, naši pa nanje čakajo po par let ali celo po 15 let, in jih ne dobijo. Pa pri tem vlagajo svoj denar. Pipistrel je šel zaradi tega delat halo v Italijo, pa smo videli kako so ga sprejeli. V Gornji Radgoni je mlad pivovar hotel narediti mini pivovarno, pa ni mogel dobiti papirjev. V Avstriji jih je pa dobil takoj! In podobnih primerov je še veliko.

Ponovno vse državljane Slovenije pozivam, zedinimo se v eno gibanje in vzemimo našo državo nazaj. Naj ima oblast ljudstvo, kot piše v 3. členu slovenske Ustave. TO NAM PRIPADA!

http://www.zedinjenaslovenija.si

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
8
Ani Bidar
0
May 19, 2017
No, sedaj sem že Anči. Rado zelo me je prizadelo, ko si me označil za brezsrčno, glede migrantov. Na to gledam malce drugače, čustveno in razumsko. Kar nekaj časa se pripravljam to posneti in obrazložiti, pa ne s sovraštvom do teh ljudi, ki so v vojni. V razmislek, koliko je migrantov v Sloveniji in koliko je Slovenijo stala ta kriza in kaj smo konkretno rešili glede te problematike. Vedno sprejmem konstruktivno kritiko.
#8
Rado K.
0
May 19, 2017
Ani,
ni res. Pri tebi sem začel komentirati, ko si omenjala težave z županjo. In bil sem na tvoji strani.

Tudi z zadnjim tekstom se marsikaj strinjam. A to, da te žene v radikalizem pa ničesar ne prinaša. Radikalizem le odnaša, tudi če kaj dobrega narediš.

"Če te moje objave tako motijo, ti jih ni treba spremljati."
A ti bi poslušala le hvalo? Tvoj blog naj torej spremljajo le tisti, ki jih tvoje objave ne motijo? Zanimivo Anči.
#7
Ani Bidar
0
May 19, 2017
Rado K..... jaz sem Ani, ne ANA!!!! Tvojega komentarja pa ne mislim komentirati, vidim, da ne razumeš. Če te moje objave tako motijo, ti jih ni treba spremljati. Proti meni si začel pisati, ko sem objavila video o UDBAŠU, BIVŠEM KOMUNISTU! Avtomatsko si me v svoji glavi postavil na desno. Si močno, mimo usekal.
#6
Sponko
1
May 19, 2017
Drži kot pribito (če ne spusti:), da vrhovi države nekatera podjetja držijo nad vodo (glej Elan, Mura...) v nerazumno dolgem času, zaradi volilnih glasov in preusmerjanja denarja na zasebne prijateljske račune.

Predlagam *Ani, da se jim pridružiš, prijatelje ob delitvah ne pozabljajo :)
#5
LENKA
0
May 19, 2017
Želim vse dobro in veliko pozitivbe energije in moči ... luč nakoncu tunela postaja iz trenutka v trenutek svetlejša...hvala vam gospa Ani
#4
Radeser
0
May 19, 2017
Hahaha, kakšne ma tale Rade, dons pa res že vsako tele tolče po kompu lol
#3
Slavica Hočevar
0
May 19, 2017
Pa si ti prepričan, da si pismen, mislim, da Ani ravno zardi takih piše blog in še posname posnetek. Pa vidim, da je trud zaman, eni pač ne dojamete. Poglej kaj si napisal, NO????
#2
Rado K.
0
May 19, 2017
"Uspešnim podjetjem, kot so Pipistrel, Akrapovič, in druga, poberejo davek na dobiček, ki se ga nabere za cca. 500 milijonov evrov letno."

Ja in? So ta podjetja v težavah zaradi tega? Niso.
Kakšno nakladanje Ana!
#1
Ani  Bidar
Ani Bidar
Objavil/a 2017-05-19 08:37:24 (May 19, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Vzpostavili bomo institut odgovornosti!
Ruski mediji nam napovedujejo dober rezultat, slovenski mediji nas cenzurirajo.
Ameriški Slovenec zgrožen nad neodzivnostjo Slovencev
Odgovor g. Jožetu Ostermanu - Vstanite v suženjstvu zakleti!
Joško Joras se je pridružil ZSi
Ta svet krivičnosti razbijmo
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
marec 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj