Slovenija, do kdaj še?

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2017-04-06 ob 17:55:52

Gibanje Zedinjena Slovenija! Ne levo, ne desno, za Slovenijo!

Do letošnjega leta nisem bila v nobeni stranki in sem mirno prenašala svinjarije VSEH VLAD.

Prišla sem do zaključka, da riba smrdi pri glavi, da je treba stvari urejati z vrha na dol, zato sem leta 2016 pred božičem povabila domov

kontraverznega Zmaga Jelinčiča.

Z možem sva ga želela spoznati. Zanimiv se nama je zdel predvsem zaradi tega, ker sva imela občutek, da se mu gre za narod. Doma sva mu organizirala srečanje cca. 15 ljudi. Imeli smo se dobro, nekaj smo popili in pojedli, kaj več pa od tega srečanja ni bilo.

Jelinčiča sem povezala 12.1 2017 z Majo Hausman, ki je organizirala protimigrantski protest v Šenčurju.

Dokaj hitro sva z možem prišla do zaključka, da Jelinčič ni to, kar hočeva. Spraševala sva ga, za program, zakaj se borimo,…pa vse tiho je bilo. Rekel je, vi pripravite, mi bomo podprli. Ves čas nama je govoril; vidva samo povejta, kje bosta kandidirala. Halo, a kar tako? Naju stolčki ne zanimajo. Ljubiva svoj mir.

Očitno je bilo usojeno, da sva spoznala Jelinčiča pred Andrejem Šiškom. Le na ta način, sva lahko dojela veličino TEGA ČLOVEKA z imenom Andrej.

Prepričana sem, da bo prav Andrej Šiško postavil nove temelje za našo preljubo Slovenijo, seveda s podporo ljudstva.

http://www.zedinjenaslovenija.si/sodeluj/pristopna-izjava/

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
3
Franc Jzabinšek
1
Apr 07, 2017
Video, ki sem ga gledal in poslušal si zasluži veliko čast! Gospa Ani Bider, je popolno autentično prikazala vso svojo upravičeno imucionalno nezadovoljstvo, o nesposobnimi slovenskimi vladami, katere ena za drugo silijo slovenski Narod vse številčneje pod pragom preživetja. Da je ga. Bider vstopiti v stranko “Združena Slovenija“, je povsem razumljivo. Saj kot stranka “Združena Slovenija“ deluje na principu ljudovanja, kar pomeni toliko, kot podobno švicarskem sistemu, kje Narod odloča kaj se bo v politiki dogajalo. No veliko jaz pišem in usmirjam slovenski Narod v pokrajinski sistem, kateremu “Združana Slovenija“ je zelo blizu. Predvsem je pa potrebno vedeti samo eno in to so še vedno, kot zadostna moč udeležitve pri volitvah, saj samo one lahko pripomorejo, da pride večinskemu ljudstvu autentična stranka kot je “Združena Slovenija“ v ospredje. Še več takšnih video izjav, kot se je podala od ga. Bider, bo z lahkoto prepričalo slovenski Narod, da jim je stranka “Združena Slovenija“ pisana na kožo in v srce, ki lahko še samo raste in zaželjena volilna masa se lahko še samo veča in veča.

Vse dobro v naprej in veliko uspeha!
franc jazbinsek
#3
Nicolas Alan Dominko
1
Apr 07, 2017
kONČNO NEGDO KI MU NI MAR KAKO SO OBARVANI POLITIKI.
BELI REDEČI ZELENI DEMOKRATI, VSI SO BILI PRED OSAMOSVOJITVIJO ZAKRIZENI RDEČKARJI, KOMUNISTI, DANES PA KO PREJŠNJI DRŽAVI PLJUVAJO. TA DRŽAVA MI JE UKRADLA NEPREMIČNINE, DA JIH JE LAHKO PRODALA CERARJEVEMU POSLANCU, UNIČILA MI JE DOBRO POSLUJOČE PODJETJE.
#2
marta
0
Apr 07, 2017
Bravo
#1
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2017-04-06 17:55:52 (Apr 06, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj