POZOR, NEVARNO KROŽIŠČE!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2017-02-14 ob 22:31:54

Živim v naravi na idilični lokaciji stran od prometa. Tukaj smo priseljenci, kar močno občutimo na svoji koži. Začeli smo se baviti z rejo mlečnih srnastih koz. Naša kmetija je ekološko usmerjena. Imamo tudi EKO certifikat. 
Lokacija naše posesti je za
nimiva tudi za turistično dejavnost, glamping… Poudarek naše domačije temelji na zdravi prehrani, predvsem uživanju domačih proizvodov, če pa določenega artikla ne pridelamo sami, pa stremimo k temu, da je lokalnega izvora. 

Velik poudarek dajemo tudi na duhovnost, energije, zakon privlačnosti, zmajeve črte…Po naklučju sva z možem odkrila, da imamo na naši parceli izredno močne energije. Par ljudi s tega področja nama je to tudi potrdilo. Vabim strokovnjake iz tega področja, da se prepričajo. 

Velik potencial vidim v turizmu. Tu pa sem naletela na problem, ki mu jaz rečem »nesposobna občinska uprava Kozje«. Na to temo sem se že kar razpisala. Problem naše občine je v nesposobnosti občinarjev, ki glavo tiščijo v pesek in jim ni mar za določene probleme občanov.

Pa da se razumemo, pri vsej zadevi ne gre za denar, ampak v osnovi za varnost in spoštovanje zakona! Prav tako je zelo moteč aroganten odnos občinskih veljakov, ki mislijo, da so sami sebi v namen. Nas imajo pa za ovce!

Lokalna samouprava je zakonsko naravnana tako, da smo nemočni. Kako pa delajo je pa video več kot zgovoren. To krožišče je bilo postavljeno brez gradbenega dovoljenja, rezultat te šlamparije je več nesreč. Ena se je zgodila pred par dnevi, udeleženec je bil idejni vodja tega projekta!

Sama sem  z dopisom na direkcijo izborila vsaj toliko, da so omenjeno krožišče vsaj malo razširili. Seveda na občini ne dobim sogovornika za takšne probleme.  Sprašujem pa se, ali sem jaz plačana zato, da rešujem take PROBLEME?

 

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
1
Zim Zelen
0
Feb 20, 2017
Čestitam za grafične vložke.
Ostalo se boste pa na volitvah zmenili, če ne gre drugače :)
#1
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2017-02-14 22:31:54 (Feb 14, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj