Občina Kozje - KOZA ALI ZMAJ?

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2016-10-05 ob 18:36:14

Zmaj, ki je simbol občine Kozje in je še kako živ v glavah nekaterih občanov, čeprav je po legendi poginil v strašanskih mukah.

Sam zmaj v mitologiji predstavlja simbol moči in oblasti!

Gospoda že ve zakaj ga imajo v grbu.. 

Strah je pa še vedno prisoten, vsaj jaz imam tak občutek!

Tistega, ki zanima kaj več o tej legendi si lahko prebere na

http://www.kozje.si/o-obcini/predstavitev/grb-in-zastava/

To je pa komentar in moj odgovor, na enega od mojih blogov, ki mi da misliti, da je zmaj še kako živ!

mičo
Mar 04, 2016
Lepo pozdravljeni... se vi zavedate da ste vi prišli v kozje oz v lesično ne obratno? Zakaj delate galamo ko je verjetno prejt ni bilo? Se vi zavedate da blatite javne uslužbence preko socialnih omrežij? Da si lastite pravice do žaljenja javnih oseb ko sploh ne veste kakšne so lahko posledice? Se sploh zavedate kakšne bedarije kvasite okoli, če ne, naj vam povem da bodo še vaši otroci nosili vaš priimek, Če vam pa to dovolj ne pove pa tudi sam vidim da niste mentalno sposobni vodit niti družine kaj šele civilne inciative in pol boste vi tu pametovali ??? Vsaka vam čast ....... Slikate nekatere hiše v lesičnem in ste najbolj pametni od vseh ki že od rojstva živijo tukaj in so pred njimi živele prejšnje generacije ki so z golimi rokami sezidale od hlevov do hiš in tako dalje.A se zavedate da ne smete slikat okolice drugih občanov brez dovoljenja, kaj šele to objavlat na družbenih omrežjih. A veste da so to strogi kazenski prekrški? Očitno ne.Vas pa samo nekaj prosim, če ste vi "KAO"človek pustite še drugim da živijo svoje življenje in ne glejte drugih pragov dokler svojega ne pometete.
#4

Mar 05, 2016
.Mičo pokaži svoj obraz! Mislim, da to ni ravno pogumna poteza, napadati iz ozadja. To kar navajate o kazenskih prekrških, lahko bi komentirala, po pisanju sodeč ste osebno vpleteni v zgodbo.Napad je najboljša obramba. Pozanimajte se pri informacijski pooblaščenki, preden pišete glede objav in fotografiranja, jaz sem se. Preberite vse moje objave in videli boste sploh o čem pišem. Sploh pa velja, rek, če mački stopiš na rep zacvili. 

Prvo kot prvo se mi gre za varnost na cesti! Ja ravno za otroke se gre. Imam že tri odrasle sinove in me 100% podpirajo. Lepo smo se vklopili v družbo z občani se razumemo. Čeprav se držimo bolj zase. 

Problem pri nastali situaciji je, da smo talci enega človeka, ki je zaradi svoje intelektualnosti (fakulteta Kumrovec), očitno strah in trepet občinarjem. Ta kozjanski šerif ogroža in krši zakone o cestah RS s tem pa spravlja v nevarnost vse udeležence prometa, vsega je pa kriva ravno nesposobna občinska uprava, ki mu to dovoljuje.

OU Kozje se premalo zavedajo, da so oni servis ljudem, da občina ni njihova last! 

Mičo, poskušaš me utišati, kao, da moram biti tiho ker smo tu šele 10 let "NE BOM" To, ko me javno blatiš, kaj pišem in objavljam, to je moja pravica, moj "OSEBNI BLOG" V naslednih mojih objavah, bom pa z IMENI IN PRIIMKI, ter FOTOGRAFIJAMI objavljala. Nesposobni preplačani občinarji, ki jim ni mar, povzročajo te spore! 

Najbolj, da se linča mamo s petimi otroki, ki si je upala dvigniti glavo iz množice. Zakaj že? Ker se boji za varnost svojih otrok! V sami občini se dogaja ogromno nepravilnosti. Ali je to tako težko razumeti?

Kar se pa tiče kao galame, ki naj bi jo jaz delala, se je je ob tej javni poti delala že precej let prej preden smo si mi kupili posestvo. Odraz tega vidimo že takoj, ko se zavije z glavne ceste na javno pot Lesično - Osojnik Takoj lahko vidimo kakšni ludje tu živijo. Dve poti potekata vsporedno, zakaj? Že po sami cesti je več kot očitno videti, da so tu vsi skregani, bo kar držalo za tiste v dolini. Medtem, ko se drugi normalno razumemo. 

Občinarji si zatiskajo oči kljub neštetim opozorilom. Zanima me s kom blatim javne uslužbence, to da jih opozarjam na napake. občinski uradniki se imajo za nedotakljive in dokler bo tako, bo naša občina, žal samo nazadovala. 

Od občinarjev, ko jih opozorim na problem, pa slišim " o tem ne bomo, postopki tečejo , to ni naša pristojnost, to so predvidevanja...., samo sprenevedanje. PREDVIDEVANJA PA NISO NJIHOVE PLAČE! Najbolje plačani občinski uradniki v Sloveniji, občina Kozje na 5. mestu. Ali si to res zaslužijo?

Naš kraj imamo radi, tu se dobro počutimo! Problem s cesto pa nimam samo jaz, nas je kar nekaj deset uporabnikov. Mičo, še enkrat, bodi pogumen in komentiraj s svojim pravim profilom s fotografijo! Kar se pa tiče drugih pragov, to ni moja stvar in se tudi ne vtikam v druge. MENE ZANIMA SAMO VARNA POT DO DOMA in spoštovanje zakona.!
profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
Odvetnik
0
Oct 05, 2016
Nič jokat če toži. Toži, ker ve, da imate prav in je napad najboljša obramba. Tako delajo vsi, ki so na takšni ali drugačni poziciji in posledično oblasti. Treba je stati za svojimi besedami in pripraviti obrambo, ter krepiti signal na internetu, kar vam gre že sedaj odlično od rok. Še predlog: kandidirajte na naslednjih volitvah, četudi se sliši nemogoče.
#2
Ani Bidar osebni blog
0
Oct 05, 2016
mičo je imel delno prav glede posledic, županja me toži........
#1
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2016-10-05 18:36:14 (Oct 05, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
Pogovorni večer z Andrejem Šiškom in Ani Bidar
Je nova stranka DOM res za dom?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj