Ani Bidar

Prijatelji (7)
Ana Kos
Viktor Moravec
Miha Bidar
Božo žabjek
Laščan Zlatorog
Dajana Babič
Branko Gaber
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Zakaj predsednik vlade ni nekdo, ki je uspešen kmet oziroma podjetnik?
Grozi mi bivši komunist!
Skoraj 50 000€ za eno delovno mesto!!!
V SLOVENIJI SE NE DA NIČESAR SPREMENITI! JE TO RES?
Ali policisti na Koroškem izvajajo represijo in si zakon jemljejo v svoje roke?
Bliža se železna cesta!
Politika molči! Od kdaj pred zakonom nismo vsi enaki?
JAVNO PISMO ŽUPANJI MILENCI KRAJNC
Slovenija, do kdaj še?
Rop stoletja v Sloveniji!?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
maj 2017
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Skoraj 50 000€ za eno delovno mesto!!!

Ani Bidar
19.05.2017 08:37 (pred 5 dnevi)

Pridne in uspešne je treba kaznovati!

Oj, živimo v obdobju velikanskih vsakodnevnih prevar in norčevanja iz nas državljanov. V Sloveniji imajo že polnih 27 let oblast politikanti.

Pred 27-imi leti smo imeli sanje. Sanje o lepi deželi brez umazanije, brez laži in brez korupcije! Politikanti so nam te sanje ukradli, saj vedo, da človek brez sanj postaja suženj!

Vsakodnevno smo deležni afer, v katerih izginjajo milijoni našega, davkoplačevalskega denarja. Ljudje, ko gledam to lomastenje po državi, dobim občutek, da smo na razprodaji.

Pri nas je kot kaže dobila domovinsko pravico čudna lopovska logika. Uspešnim podjetjem, kot so Pipistrel, Akrapovič, in druga, poberejo davek na dobiček, ki se ga nabere za cca. 500 milijonov evrov letno.

Poglejmo kako izdajalski politikanti ta denar zapravijo. Okrog 500 milijonov evrov letno namenijo podpiranju slabih podjetij. Poznamo afero Šuštar in lahko si mislimo, zakaj se denar deli in zakaj se vzdržuje taka nesmiselna politika.

Jaz to vidim in razum

Rop stoletja v Sloveniji!?

Ani Bidar
04.05.2017 19:24 (May 04, 2017)

Ali ste kdaj razmišljali, da bi zahtevali nazaj, kar je naše? Leta 1991 nas je nova slovenska vlada dobesedno ukradla in nam vsilila razmišljanje, da je vlada tista , ki lahko prodaja naše premoženje. Politikantje niso imeli in nimajo soglasja, da nam vzamejo našo lastnino in jo podržavijo. Vendar so to storili na svojo roko. Državni zbor nima pravice ne po ustavi ne po katerem koli mednarodnem zakonu da so nas razlastili vendar so to storili. Na silo so nam podržavili našo lastnino in jo prodali naprej.

Državljani se moramo zbuditi in se zavedati svoje moči in volje. Oblast ni državni zbor, oblast smo mi. To imamo potrjeno v ustavi v 3. členu. Vlada in državne ustanove si lastijo pravice, ki jim ne pripadajo.Vsi pomembni zakoni bi morali biti sprejeti prek referndumov. Vlada nima nobenega pooblastila z naše strani, da bi smela prodajat naše premoženje. Oni bi morali narediti referendum in nas vprašat, če se mi strinjamo s spremembo družbene lastnine.

V prejšnjem sistemu je bila dr

Bliža se železna cesta!

Ani Bidar
30.04.2017 10:42 (Apr 30, 2017)

 

Prvi maj, praznik dela! Povrnimo delu čast in oblast!

 V Makedoniji prevzema narod oblast v svoje roke. Zasluženo barabe prejemajo batine.

 Politikantje v Sloveniji so nas pokradli, spremenili so si zakone tako, da v nadaljevanju lahko UPRAVIČENO pričakujemo podoben scenarij.  Prišel  je naš čas, čas naroda! 

Zato  predlagam!

Vsi politikanti, ki so sodelovali v ropanju države, levi kot desni bodo dobili kramp, lopato...v roke in se vidimo  na drugem tiru v delovni akciji. POLITIKANTSKIH PREVARANTOV vas je več kot dovolj.

Drugi tir je dolg 27 000 metrov, prepričana sem, da lahko postavimo na vsak meter drugega tira politikantsko barabo, ki nas je pokradla, oziroma jim je pomagala s spreminjanjem zakonodaje.

Vsak bo pa že skopal in uredil svoj meter proge!

Mi ne potrebujemo golega otoka, dovolj bo ustrezna zakonodaja, ki bo gospodo zakonsko prisilila k poštenemu delu za poplačilo škode! MATERIJALNE STROŠKE bomo pa poplačali z njihovim spornim premoženjem.

Zaustavimo gradnjo drug

Upor proti politikantskim okupatorjem!

Ani Bidar
27.04.2017 16:13 (Apr 27, 2017)

Danes je dan upora proti okupatorju! Tudi sama se imam za upornico, borim se proti pokvarjenim politikantom. Ukvarjamo se z ekološko rejo koz na manjši kmetiji na kozjanskem.

Kako zna biti politika neživljenjska, lahko vidimo še iz prejšnjega sistema. Leta 1954 je naša nekdanja država sprejela Zakon o prepovedi reje koz. Na območju Jugoslavije so v tem letu pobili cca. tri milijone koz! Tudi v Sloveniji so v tem času skorajda izginile. Ves problem je bil v tem, da  je koza veljala za simbol revščine!

Naši politikantje so pa še vedno na podobni inteligenčni ravni, kot politiki, ki so sprejeli odločitev o prepovedi reje koz, da sprejemajo nerazumne zakone!

Varuhinja človekovih pravic se bori za ekonomske migrante?

Ani Bidar
19.04.2017 20:34 (Apr 19, 2017)

Zedinimo se, če hočemo

ostati gospodar na svoji zemlji! 

Dokler se bomo delili bo država propadala!

Ani Bidar
19.04.2017 14:03 (Apr 19, 2017)

Pokvarjenci  krojijo našo politiko. Lepo so nameščeni na levi in desni. Prihajajo iz istega legla! Vprašanje pa je kdo jih vodi. Levica in desnica sta izmišljeni zaradi umetno vsiljenega spora naroda!  

Zedinimo se, če hočemo ostati gospodar na svoji zemlji. Slovenija propada ravno zaradi tega, ker smo nasedli njihovi igri deliitve, pa sploh ni važno ali si levi ali desni..., isto je! Dokler se bomo delili bo država propadala, politikantje bodo pa naprej kradli! 

http://www.zedinjenaslovenija.si/sodeluj/pristopna-izjava/

Cerarja poskušali spraviti s ceste!

Ani Bidar
14.04.2017 09:58 (Apr 14, 2017)

Oj, ali kdo ve kaj več o tem dogodku? Pripravljam video-blog,o tem da pred zakonom nismo vsi enaki....primer koroški policist, domnevni kartelni napad s strani policije na korošico Petro..., testiranje poslancev na droge ...Lahko mi pišete na anica.bidar@gmail.com

http://m.slovenskenovice.si/novice/bralci-porocajo/drama-na-koroskem-cerarja-poskusali-zriniti-s-ceste-posredovala-policija

Kaj pa vi mislite o MIGRANTIH?

Ani Bidar
13.04.2017 11:44 (Apr 13, 2017)

Komentar iz fb o migrantih.

Kaj pa vi mislite?
Robert K Ani oprosti ampak imam občutek, da ne veš kaj pišeš po eni strani se nebi delila na bele, rdeče na slovence in južnjake se pravi bi bili vsi isti ljudje, ki bežijo pred vojno zaradi svojega lastnega življenja pa bi poslala nazaj od koder so prišli ??!? Ne vem iz ene skrajnosti v drugo"
Moj odgovor.

Robert, K in kaj bi ti rad, da naselimo v Sloveniji par miljonov migrantov. Nas pa, da na meji kontolirajo, najbolje, da vsem Slovencem vstavijo čip. To, ko govoriš, da ne veš kaj pišem, daj no nisem od včeraj!

Jutri pojdi na Hrvaško Srbsko mejo in se boš lahko prepričal, kakšno svinjarijo pustijo Turki za sabo, ko se vračajo domov in to tisti, ki so navajeni življenja v Evropi.

TO JE DRUGA KULTURA, MI NE SODIMO SKUPAJ!

Tako razmišljanje, kot ga mi ti hočeš vsiliti vodi samo v VOJNO V SLOVENIJI in Evropi! Ekonomski migranti v Sloveniji nimajo kaj iskati! Imamo dovolj svojih problemov.

Ti piši Bushu, Obami, Bleru, Merklovi, in drugi

Grozi mi bivši komunist!

Ani Bidar
11.04.2017 20:49 (Apr 11, 2017)

Prihaja čas resnice in pravice!

Zakaj ne bi volili sebe?

Ani Bidar
10.04.2017 22:07 (Apr 10, 2017)

Zakaj ne bi volili sebe?

Kdaj bo v Sloveniji bolje za vse državljane?

Takrat, ko boste volili sebe in s tem dobil pravico odločanja o svoji državi!

Posledično boste znižali plače »posvečencem«, ukinili boste vse nepotrebne agencije, direktorate itd. Zopet se bo zaoralo v zapuščeno slovensko zemljo!

Družinska podjetja bodo zacvetela, naredili boste revizijo od 90. let do danes. Samo na ta način bodo pokojnine za navadno »rajo« tudi 1.000 €, gospodje imajo precej višjo.

Problem vidim le v tem, da bi ljudje zopet volili obstoječe parlamentarne stranke! 

Glas za Gibanje Zedinjena Slovenija, je glas za LJUDOVLADO, je glas za državljane. Torej volite sebe.

Vsakdo, ki si želi resnih družbenih sprememb, se naj začne ukvarjati s politiko. Slovenski politični prevarantje imajo pod nadzorom večino medijev, zato ne nasedajmo več njihovim igricam, ki jih nam servirajo že 26 let. Politična pismenost je še kako pomembna za vsakega državljana – volivca.  Je obvezna! Kajti, če je narodu vseeno, zakaj

Zakaj predsednik vlade ni nekdo, ki je uspešen kmet oziroma podjetnik?

Ani Bidar
08.04.2017 10:36 (Apr 08, 2017)

 

V starodavni in izvirni slovenski ljudovladi je imelo ljudstvo pravico svojega vladarja odsloviti in ga zamenjati. Janez Vetrinjski jasno navaja, da je kmet ustoličevalec novemu vojvodu "prisolil" rahel udarec na njegov vrat ter mu ukazal naj bo pravičen sodnik. Šlo je za zadnje dejanje predaje kmetove zakonite oblasti izvoljenemu ljudskemu vladarju. Hkrati pa tudi za opozorilo v stilu - mi smo ti dali oblast in mi ti jo lahko tudi vzamemo, kajti naša je in ne tvoja!

To se je dogajalo pred davnimi časi. Kako pa stvari stojijo danes? Dali smo jim oblast, zakone so priredili. Čeprav po 3. členu ustave naj bi imelo oblast ljudstvo. V 26 letni samostojnosti smo prišli do roba. Praktično nikogar ne moremo odstaviti ali zamenjati! Postajamo hlapci na svoji zemlji!

Slovenija, do kdaj še?

Ani Bidar
06.04.2017 17:55 (Apr 06, 2017)

Moje glasno razmišljanje.

http://www.zedinjenaslovenija.si/sodeluj/pristopna-izjava/

Droga med politično elito?

Ani Bidar
04.04.2017 08:39 (Apr 04, 2017)

Ali se nam obeta, da bo Slovenija postala končno normalna država? Kolumbijska policija zaplenila 6 ton KOKAINA. Droga bi na ulici prinesla 200 milijonov evrov. Ali je s tem zasegom onemogočeno »snifanje« kokaina naši politični eliti. Če to drži, bodo politiki, ki so bili zadeti, od droge seveda, uvideli v nezadetem stanju, da nam državljanom na veliko kršijo ustavo in uničujejo državo.

Najprej diskreditacija, potem likvidacija?

Ani Bidar
30.03.2017 09:59 (Mar 30, 2017)

Ali so novinarji žrtve politike in so prisiljeni objavljati laži?

http://www.črni/panter/znak.slovenskih/specialcev

Zakaj  politika na vsakem koraku zatira Andreja Šiška, vodjo vseh slovenskih domoljubov? Poslužujejo se raznih podlih udbaških trikov, laži... Medijsko se ga blokira, še več, pristranski mediji ga napadajo in ga etiketirajo, kot neonacista, huligana, nestrpneža do slovenskih državljanov, ki niso rojeni Slovenci.  

Čeprav vedno poudarja, da se moramo zediniti vsi državljani Slovenije, če hočemo državo postaviti na zdrave temelje. 

Andrej Šiško, ki je tudi avtor več domoljubnih knjig in je predsednik domoljubnih društev Hervardi.

http://www.hervardi.com/knjige

Bil je borec za Slovensko osamosvojitev, kot poveljnik Specialnega voda 711. odreda TO s svojo enoto je učinkovito in uspešno sodeloval pri zajetju tankovske kolone JLA pri Štrihovcu, iz katere je bila kasneje ustanovljena prva slovenska tankovska četa. Specialni vod 711. odreda TO je zmagovito sodeloval tudi v boju

Referendum proti migrantom!

Ani Bidar
27.03.2017 10:39 (Mar 27, 2017)

V Mariboru je bil dne 25.3.2017 protest proti migrantom.  Mediji poročajo, da je bila med organizatorji stranka SDS. 

Sedaj se točno vidi SDS-ova politika, če bi hoteli sesuti vladajočo politiko je sedaj pravi čas za to! Ne vem zakaj SDS ne razpiše referenduma????

 Tudi ostali slovenski državljani, priseljenci iz bivše juge so proti migrantom, tako, da je večina zagotovljena! Vendar očitno SDS samo govori o domoljubju in blagostanju naroda!

Koliko medijev nadzira SDS? 

Protestnikov v Mariboru pa samo 20, tu se vidi, da gre samo za namerno povzročanje zmede ali je problem v tem, da se SDS raspada?

http://mariborinfo.proti-migrantom/pozivi-k-vrnitvi-hitlerja/

Pred zakonom nismo vsi enaki!

Ani Bidar
24.03.2017 13:45 (Mar 24, 2017)

Dobila sem odgovor na moje pismo od vodstva slovenske policije (policija na Koroškem). Njihov odgovor je nesprejemljiv! 

To da nismo enaki pred zakonom je pa zelo nazorno pokazal Miro Cerar s svojo izjavo glede testiranja poslancev na droge. 

Za nas pišejo zakone,  elita se sklicuje na ustavo RS. Ali to pomeni, da živimo v državi, kjer se zakon bere po sistemu "dveh hitrosti"?  

S tem odgovorom se ne strinjam, prosila sem, da se pojasni javnosti, izjava policista in molk policije in politike?

V naslednjih dneh bomo pripravili odgovor na norčevanje politične elite!

Ali sem res komunistka in udbašica?

Ani Bidar
22.03.2017 20:59 (Mar 22, 2017)

Moj odgovor na komentarje s strani podpornikov JJ, da sem komunistka in udbašica...
 
Strinjam se glede napisanega, JA, pokvarjena je ta udbaška banda!
Žal pa po mnenju večine Slovencev je SDS s svojim liderjem še vedno stranka, ki razdvaja Slovenijo, ne združuje!
 
Sprašujem se, koliko močno je vaš lider vpet v te udbaške svinjarije, ki nam uničujejo SLOVENIJO?
 
Naivno bi bilo pričakovati, da je udba leta 1991 kar tako na lepe oči prepustila svojo vladavino v roke, "kao demokratičnim strankam".  V skupni državi Jugoslaviji ne bi mogli tako masovno pleniti državno premoženje. Problem je bil nadzor oblasti in obstoječe zakonodaje. V novi državi Sloveniji so si pa zakon in ustavo podredili. Rezultat  lahko vsak dan opazujemo. pravna država je samo na papirju in na umazanih jezikih politikov.
Ustava, 14. člen, da smo pred zakonom vsi enaki, se v Sloveniji  množično krši . Ustava se upošteva samo pri  pokvarjencih kateri so nas uničili in nas še kar naprej uničujejo. Slov

Ni vse zlato, kar se sveti!

Ani Bidar
22.03.2017 11:49 (Mar 22, 2017)

Moj odgovor na komentarje s strani podpornikov JJ, da sem komunistka in udbašica.

Strinjam se glede napisanega, ja »pokvarjena banda je ta elita«.   

Žal pa je SDS s svojim liderjem še vedno stranka, ki razdvaja Slovenijo. Spoštujem vašo energijo podpore do vašega liderja!  Resnično mi je pa žal, da se ta energija  usmerja v negativo. V nasprotnike politike vašega liderja, ki si želimo isto kot vi.  Vsi hočemo boljšo, ljudem prijaznejšo Slovenijo. S tem, ko  obsojate 90% Slovencev, da smo komunisti, udbaši in celo džihadisti, boste težko dosegli svoj namen!  Tu se pa seveda dela razdor, ki politični eliti odgovarja. 

Ne vem točno, kaj je namen vam podpornikom JJ? Pravična Slovenija ali vladavina ljubljenega vodje? Meni osebno ti dve možnosti nista združljivi.

To, ko meni nabijate udbaške svinjarije, pa presega mejo dobrega okusa.

Do letošnjega leta nisem bila v nobeni stranki in sem mirno prenašala svinjarije VSEH VLAD.

Prihajam iz kmečkega okolja, vajena sem trdega dela, sem mama peti

Zaprimo mejo, da ne bo prepozno! Peticija!

Ani Bidar
19.03.2017 12:19 (Mar 19, 2017)

Zaprimo mejo, NUJNO!

Peticija! https://www.za.slovenijo.gre

Slovenci smo lahko hvaležni našim nesposobnim politikom, tajkunom, nesposobnim funkcionarjem, skratka vsej bandi, ki so nam uničile državo. Z uničenjem Slovenije smo postali nezanimivi tudi migrantskim hordam. Prva bitka je dobljena, vendar situacije ne obvladujejo več, zato vzpostavimo kontrolo nad mejo s sosedami.  

Prav tako naj zračni prostor nadzoruje Slovenija, ne pa Italija in Madžarska, kar je prava sramota za državo!

Edino rešitev vidim v takojšnjem zaprtju meje!

 Nemčija naj z letali vrača migrante!

Zaprimo slovenske meje in preprečimo vrnitev migrantov iz Evrope preko Slovenije. Slovenija mora pod nujno zapreti mejo z Avstrijo in Italijo, namreč v EU je preko milijon migrantov, nadzor je izredno slab, kot smo že videli preko medijev.

 Mediji nam  usmerjajo vso pozornost na Hrvaško mejo. Problem pa je lahko veliko večji s strani Italije in Avstrije, saj tako rekoč tam ni kontrole in migranti se lahko prosto giblje

Čas je! ZEDINIMO SE!

Ani Bidar
17.03.2017 17:32 (Mar 17, 2017)

Stanje v državi je kaotično, krivci smo mi vsi, tudi jaz!  Sredi Ljubljane, Maribora, Celja... korakajo domobranci in na drugi strani tardeči, tisti, ki so se borili za diktaturo delavskega razreda in jim še danes slepo sledijo ovce iz različnih opcij, levih in desnih. 

 Samo en način je, da naredimo red v državi.

ZEDINIMO SE!

Pred kratkim mi je v komentarju na mojo objavo neka gospa napisala. "Andrej Šiško je domoljub, ki mu je mar za ljudi, nikoli pa ne bo politik, kakršen je Janez Janša". To je bil meni eden najlepših komentarjev. To je tudi razlog, da sem se priključila  gibanju, ki ga vodi Andrej Šiško, ker sem prepričana, da je Človek, ne politik!

 Andrej Šiško je  pravi domoljub, ki se ga politično diskreditira in medijsko blokira. Oblastniki točno vedo, da je to tip človeka, ki jih bo vrgel s prestola in da bo potem vse drugače. Tako kot mora biti!

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

na voljo ekološko kozje mleko!

Kategorija: Mleko in mlečni izdelki

Cena: 2.5 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj