Ani Bidar

Prijatelji (7)
Ana Kos
Viktor Moravec
Miha Bidar
Božo žabjek
Laščan Zlatorog
Dajana Babič
Branko Gaber
Spremljevalci (4)
Simo Mosi
Dajana Babič
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

JAVNO PISMO ŽUPANJI MILENCI KRAJNC
DRUGI TIR - si že opravil-a svojo dolžnost?
Takle mamo, pa se ne damo!
Ali policisti na Koroškem izvajajo represijo in si zakon jemljejo v svoje roke?
Počivalšek odstopi! Zemljo pustimo kmetom, dajmo delavcem tovarne!
Politika molči! Od kdaj pred zakonom nismo vsi enaki?
Najprej diskreditacija, potem likvidacija?
Grozi mi bivši komunist!
ZAKON PO KOZJANSKO
Zakaj predsednik vlade ni nekdo, ki je uspešen kmet oziroma podjetnik?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
junij 2017
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

DRUGI TIR - si že opravil-a svojo dolžnost?

Ani Bidar
16.06.2017 09:04 (Jun 16, 2017)

Nika Bidar                       Ani Bidar

Ni res, da se ne da nič storiti. Odpravimo se oddat svoj podpis, kajti to zakonito krajo lahko ustavi samo uspešen referendum. Če bi bil referendum strankarski, to mislim predvsem na vidne politikantske stranke, mojega podpisa ne bi dobili nikoli. Spoštujem pogum in odločnost VILIJA Kovačiča, ki je več kot dokazal, kaj en ČLOVEK zmore.

Moj podpis. Moj mož, in vsi štirje najini polnoletni otroci so prispevali svoj  PODPIS.

Ani Bidar                         Vili Kovačič 

Skupaj zmoremo!

 

Počivalšek odstopi! Zemljo pustimo kmetom, dajmo delavcem tovarne!

Ani Bidar
13.06.2017 11:26 (Jun 13, 2017)

Oj,  14 dni sem čakala, kdaj se bo kdo od politikantov opravičil za žaljive besede neizvoljenega gospodarskega ministra Počivalška. Takšna aroganca in žaljivo obnašanje v javnosti pa res presega vse meje dobrega okusa.  Zato je moja ocena za ministrovanje Počivalška 1.

 Ni dovolj, da nas politikantje nonstop delijo na leve in desne, pa bele in rdeče...pa ne vem še na katerega. Sedaj nas bodo še delili na vijolčne in zelene. Važno je da je raja sprta med seboj, tako se nam lažje vlada.

Žabarji! Halo! Počivalšek ne bo ti uspelo sem se že večkrat prepričala, da znata štajerc in žabar vkup stopit, tudi za mizo se znata vsest  in spit flašo vina ali dve, pa je vse ok. Samo o fuzbalu se ne smeta pogovarjat. Pustmo hec. Počivalšek ne misli, da ti bomo štajerci nasedli.

Proti politikantom bomo pa še kako enotni, da vas vse politikante spomnim »potekel vam je rok trajanja«. Počivalšek zavedaj se da so Viole in Dragonsi nasprotniki, le ko gre za nogomet. Prepričana sem, da se bomo v ključnem t

Takle mamo, pa se ne damo!

Ani Bidar
31.05.2017 10:26 (May 31, 2017)

Veliko politikantov izhaja iz bivšega sistema, namestili so se na levici in desnici, žal so se vse vrste povzpetniki tem politikantom tudi pridružili in skupaj pustošijo državo. Vplivna oseba, ki jo omenjam v posnetku, namerno sem napisala oseba, ker zame, to ni človek, kar bom tudi poizkušala obrazložit v nadaljevanju.

Imamo manjšo kmetijo, ukvarjamo se s kozjerejo. Ta oseba mi je ponudila travnik za pokositi, češ vzemi, ne rabim, to mi je večkrat ponudila, samo da ima pokošen travnik in da ji s tem delam uslugo. Vse strojne storitve, baliranje kock.... sem organizirala in plačala sama.

Ravno tiste dni je ta ista oseba pripravljala drva za zimo, prosila je če bi moji sinovi pomagali. Za pomoč smo vedno na voljo, to lahko potrdijo sosedje in domačini, celo v NOVEM TEDNIKU, je bil mož na naslovnici, ko pomaga na strehi gospodarskega poslopja po škodi, ki jo je povzročilo neurje. Seveda, logično, ZASTONJ. Naša družina je že večkrat dokazala, da znamo pomagati ljudem v stiski.  

Dva sino

Pahor, imam vile, tudi za tebe, zato po pameti!

Ani Bidar
27.05.2017 17:32 (May 27, 2017)

Lažni oblastniki!

Ani Bidar
24.05.2017 10:12 (May 24, 2017)

Ti lažni »oblastniki« si dovolijo preveč! Mene naša županja toži, ker sem ji očitala da ne spoštuje zakona in da je nesposobna,... čez 14 dni imam obravnavo in bo pestro.  Meni se ne zdi ravno sposobnost, da zamenjaš 23 luči javne razsvetljave, ki so delovale in jih zamenjaš z ročno kovanimi in to v občini, ki je na 201 mestu po razvoju, med 212 občinami. Ta razsvetljava je stala 63 000evrov. Oni se še hvalijo s tem.

Zelo zgovoren primer so tudi mini nefunkcionalne avtobusne postaje, ki premorejo »klopco« za 3-4 osebe.  Na nekaterih postajah, sploh ni nikoli potnikov. Ena postaja je stala 14100€, postaj je pa 28.

Meni je to nesmotrno razsipavanje našega denarja.  Dovolj bi bilo če bi postavili klop in poleg koš za smeti. Za en tak komplet je investicija 200-300€ ! V primeru slabega vremena te postaje za 14 000€ ne dajo primernega zavetja. Tako, da takrat, ko gre dež otroci čakajo v glavnem kar v avtih staršev, ki jih pripeljejo.

 Medtem, ko ni denarja za ureditev 1 kilometer dolge

Skoraj 50 000€ za eno delovno mesto!!!

Ani Bidar
19.05.2017 08:37 (May 19, 2017)

Pridne in uspešne je treba kaznovati!

Oj, živimo v obdobju velikanskih vsakodnevnih prevar in norčevanja iz nas državljanov. V Sloveniji imajo že polnih 27 let oblast politikanti.

Pred 27-imi leti smo imeli sanje. Sanje o lepi deželi brez umazanije, brez laži in brez korupcije! Politikanti so nam te sanje ukradli, saj vedo, da človek brez sanj postaja suženj!

Vsakodnevno smo deležni afer, v katerih izginjajo milijoni našega, davkoplačevalskega denarja. Ljudje, ko gledam to lomastenje po državi, dobim občutek, da smo na razprodaji.

Pri nas je kot kaže dobila domovinsko pravico čudna lopovska logika. Uspešnim podjetjem, kot so Pipistrel, Akrapovič, in druga, poberejo davek na dobiček, ki se ga nabere za cca. 500 milijonov evrov letno.

Poglejmo kako izdajalski politikanti ta denar zapravijo. Okrog 500 milijonov evrov letno namenijo podpiranju slabih podjetij. Poznamo afero Šuštar in lahko si mislimo, zakaj se denar deli in zakaj se vzdržuje taka nesmiselna politika.

Jaz to vidim in razum

Rop stoletja v Sloveniji!?

Ani Bidar
04.05.2017 19:24 (May 04, 2017)

Ali ste kdaj razmišljali, da bi zahtevali nazaj, kar je naše? Leta 1991 nas je nova slovenska vlada dobesedno ukradla in nam vsilila razmišljanje, da je vlada tista , ki lahko prodaja naše premoženje. Politikantje niso imeli in nimajo soglasja, da nam vzamejo našo lastnino in jo podržavijo. Vendar so to storili na svojo roko. Državni zbor nima pravice ne po ustavi ne po katerem koli mednarodnem zakonu da so nas razlastili vendar so to storili. Na silo so nam podržavili našo lastnino in jo prodali naprej.

Državljani se moramo zbuditi in se zavedati svoje moči in volje. Oblast ni državni zbor, oblast smo mi. To imamo potrjeno v ustavi v 3. členu. Vlada in državne ustanove si lastijo pravice, ki jim ne pripadajo.Vsi pomembni zakoni bi morali biti sprejeti prek referndumov. Vlada nima nobenega pooblastila z naše strani, da bi smela prodajat naše premoženje. Oni bi morali narediti referendum in nas vprašat, če se mi strinjamo s spremembo družbene lastnine.

V prejšnjem sistemu je bila dr

Bliža se železna cesta!

Ani Bidar
30.04.2017 10:42 (Apr 30, 2017)

 

Prvi maj, praznik dela! Povrnimo delu čast in oblast!

 V Makedoniji prevzema narod oblast v svoje roke. Zasluženo barabe prejemajo batine.

 Politikantje v Sloveniji so nas pokradli, spremenili so si zakone tako, da v nadaljevanju lahko UPRAVIČENO pričakujemo podoben scenarij.  Prišel  je naš čas, čas naroda! 

Zato  predlagam!

Vsi politikanti, ki so sodelovali v ropanju države, levi kot desni bodo dobili kramp, lopato...v roke in se vidimo  na drugem tiru v delovni akciji. POLITIKANTSKIH PREVARANTOV vas je več kot dovolj.

Drugi tir je dolg 27 000 metrov, prepričana sem, da lahko postavimo na vsak meter drugega tira politikantsko barabo, ki nas je pokradla, oziroma jim je pomagala s spreminjanjem zakonodaje.

Vsak bo pa že skopal in uredil svoj meter proge!

Mi ne potrebujemo golega otoka, dovolj bo ustrezna zakonodaja, ki bo gospodo zakonsko prisilila k poštenemu delu za poplačilo škode! MATERIJALNE STROŠKE bomo pa poplačali z njihovim spornim premoženjem.

Zaustavimo gradnjo drug

Upor proti politikantskim okupatorjem!

Ani Bidar
27.04.2017 16:13 (Apr 27, 2017)

Danes je dan upora proti okupatorju! Tudi sama se imam za upornico, borim se proti pokvarjenim politikantom. Ukvarjamo se z ekološko rejo koz na manjši kmetiji na kozjanskem.

Kako zna biti politika neživljenjska, lahko vidimo še iz prejšnjega sistema. Leta 1954 je naša nekdanja država sprejela Zakon o prepovedi reje koz. Na območju Jugoslavije so v tem letu pobili cca. tri milijone koz! Tudi v Sloveniji so v tem času skorajda izginile. Ves problem je bil v tem, da  je koza veljala za simbol revščine!

Naši politikantje so pa še vedno na podobni inteligenčni ravni, kot politiki, ki so sprejeli odločitev o prepovedi reje koz, da sprejemajo nerazumne zakone!

Varuhinja človekovih pravic se bori za ekonomske migrante?

Ani Bidar
19.04.2017 20:34 (Apr 19, 2017)

Zedinimo se, če hočemo

ostati gospodar na svoji zemlji! 

Dokler se bomo delili bo država propadala!

Ani Bidar
19.04.2017 14:03 (Apr 19, 2017)

Pokvarjenci  krojijo našo politiko. Lepo so nameščeni na levi in desni. Prihajajo iz istega legla! Vprašanje pa je kdo jih vodi. Levica in desnica sta izmišljeni zaradi umetno vsiljenega spora naroda!  

Zedinimo se, če hočemo ostati gospodar na svoji zemlji. Slovenija propada ravno zaradi tega, ker smo nasedli njihovi igri deliitve, pa sploh ni važno ali si levi ali desni..., isto je! Dokler se bomo delili bo država propadala, politikantje bodo pa naprej kradli! 

http://www.zedinjenaslovenija.si/sodeluj/pristopna-izjava/

Cerarja poskušali spraviti s ceste!

Ani Bidar
14.04.2017 09:58 (Apr 14, 2017)

Oj, ali kdo ve kaj več o tem dogodku? Pripravljam video-blog,o tem da pred zakonom nismo vsi enaki....primer koroški policist, domnevni kartelni napad s strani policije na korošico Petro..., testiranje poslancev na droge ...Lahko mi pišete na anica.bidar@gmail.com

http://m.slovenskenovice.si/novice/bralci-porocajo/drama-na-koroskem-cerarja-poskusali-zriniti-s-ceste-posredovala-policija

Kaj pa vi mislite o MIGRANTIH?

Ani Bidar
13.04.2017 11:44 (Apr 13, 2017)

Komentar iz fb o migrantih.

Kaj pa vi mislite?
Robert K Ani oprosti ampak imam občutek, da ne veš kaj pišeš po eni strani se nebi delila na bele, rdeče na slovence in južnjake se pravi bi bili vsi isti ljudje, ki bežijo pred vojno zaradi svojega lastnega življenja pa bi poslala nazaj od koder so prišli ??!? Ne vem iz ene skrajnosti v drugo"
Moj odgovor.

Robert, K in kaj bi ti rad, da naselimo v Sloveniji par miljonov migrantov. Nas pa, da na meji kontolirajo, najbolje, da vsem Slovencem vstavijo čip. To, ko govoriš, da ne veš kaj pišem, daj no nisem od včeraj!

Jutri pojdi na Hrvaško Srbsko mejo in se boš lahko prepričal, kakšno svinjarijo pustijo Turki za sabo, ko se vračajo domov in to tisti, ki so navajeni življenja v Evropi.

TO JE DRUGA KULTURA, MI NE SODIMO SKUPAJ!

Tako razmišljanje, kot ga mi ti hočeš vsiliti vodi samo v VOJNO V SLOVENIJI in Evropi! Ekonomski migranti v Sloveniji nimajo kaj iskati! Imamo dovolj svojih problemov.

Ti piši Bushu, Obami, Bleru, Merklovi, in drugi

Grozi mi bivši komunist!

Ani Bidar
11.04.2017 20:49 (Apr 11, 2017)

Prihaja čas resnice in pravice!

Zakaj ne bi volili sebe?

Ani Bidar
10.04.2017 22:07 (Apr 10, 2017)

Zakaj ne bi volili sebe?

Kdaj bo v Sloveniji bolje za vse državljane?

Takrat, ko boste volili sebe in s tem dobil pravico odločanja o svoji državi!

Posledično boste znižali plače »posvečencem«, ukinili boste vse nepotrebne agencije, direktorate itd. Zopet se bo zaoralo v zapuščeno slovensko zemljo!

Družinska podjetja bodo zacvetela, naredili boste revizijo od 90. let do danes. Samo na ta način bodo pokojnine za navadno »rajo« tudi 1.000 €, gospodje imajo precej višjo.

Problem vidim le v tem, da bi ljudje zopet volili obstoječe parlamentarne stranke! 

Glas za Gibanje Zedinjena Slovenija, je glas za LJUDOVLADO, je glas za državljane. Torej volite sebe.

Vsakdo, ki si želi resnih družbenih sprememb, se naj začne ukvarjati s politiko. Slovenski politični prevarantje imajo pod nadzorom večino medijev, zato ne nasedajmo več njihovim igricam, ki jih nam servirajo že 26 let. Politična pismenost je še kako pomembna za vsakega državljana – volivca.  Je obvezna! Kajti, če je narodu vseeno, zakaj

Zakaj predsednik vlade ni nekdo, ki je uspešen kmet oziroma podjetnik?

Ani Bidar
08.04.2017 10:36 (Apr 08, 2017)

 

V starodavni in izvirni slovenski ljudovladi je imelo ljudstvo pravico svojega vladarja odsloviti in ga zamenjati. Janez Vetrinjski jasno navaja, da je kmet ustoličevalec novemu vojvodu "prisolil" rahel udarec na njegov vrat ter mu ukazal naj bo pravičen sodnik. Šlo je za zadnje dejanje predaje kmetove zakonite oblasti izvoljenemu ljudskemu vladarju. Hkrati pa tudi za opozorilo v stilu - mi smo ti dali oblast in mi ti jo lahko tudi vzamemo, kajti naša je in ne tvoja!

To se je dogajalo pred davnimi časi. Kako pa stvari stojijo danes? Dali smo jim oblast, zakone so priredili. Čeprav po 3. členu ustave naj bi imelo oblast ljudstvo. V 26 letni samostojnosti smo prišli do roba. Praktično nikogar ne moremo odstaviti ali zamenjati! Postajamo hlapci na svoji zemlji!

Slovenija, do kdaj še?

Ani Bidar
06.04.2017 17:55 (Apr 06, 2017)

Moje glasno razmišljanje.

http://www.zedinjenaslovenija.si/sodeluj/pristopna-izjava/

Droga med politično elito?

Ani Bidar
04.04.2017 08:39 (Apr 04, 2017)

Ali se nam obeta, da bo Slovenija postala končno normalna država? Kolumbijska policija zaplenila 6 ton KOKAINA. Droga bi na ulici prinesla 200 milijonov evrov. Ali je s tem zasegom onemogočeno »snifanje« kokaina naši politični eliti. Če to drži, bodo politiki, ki so bili zadeti, od droge seveda, uvideli v nezadetem stanju, da nam državljanom na veliko kršijo ustavo in uničujejo državo.

Najprej diskreditacija, potem likvidacija?

Ani Bidar
30.03.2017 09:59 (Mar 30, 2017)

Ali so novinarji žrtve politike in so prisiljeni objavljati laži?

http://www.črni/panter/znak.slovenskih/specialcev

Zakaj  politika na vsakem koraku zatira Andreja Šiška, vodjo vseh slovenskih domoljubov? Poslužujejo se raznih podlih udbaških trikov, laži... Medijsko se ga blokira, še več, pristranski mediji ga napadajo in ga etiketirajo, kot neonacista, huligana, nestrpneža do slovenskih državljanov, ki niso rojeni Slovenci.  

Čeprav vedno poudarja, da se moramo zediniti vsi državljani Slovenije, če hočemo državo postaviti na zdrave temelje. 

Andrej Šiško, ki je tudi avtor več domoljubnih knjig in je predsednik domoljubnih društev Hervardi.

http://www.hervardi.com/knjige

Bil je borec za Slovensko osamosvojitev, kot poveljnik Specialnega voda 711. odreda TO s svojo enoto je učinkovito in uspešno sodeloval pri zajetju tankovske kolone JLA pri Štrihovcu, iz katere je bila kasneje ustanovljena prva slovenska tankovska četa. Specialni vod 711. odreda TO je zmagovito sodeloval tudi v boju

Referendum proti migrantom!

Ani Bidar
27.03.2017 10:39 (Mar 27, 2017)

V Mariboru je bil dne 25.3.2017 protest proti migrantom.  Mediji poročajo, da je bila med organizatorji stranka SDS. 

Sedaj se točno vidi SDS-ova politika, če bi hoteli sesuti vladajočo politiko je sedaj pravi čas za to! Ne vem zakaj SDS ne razpiše referenduma????

 Tudi ostali slovenski državljani, priseljenci iz bivše juge so proti migrantom, tako, da je večina zagotovljena! Vendar očitno SDS samo govori o domoljubju in blagostanju naroda!

Koliko medijev nadzira SDS? 

Protestnikov v Mariboru pa samo 20, tu se vidi, da gre samo za namerno povzročanje zmede ali je problem v tem, da se SDS raspada?

http://mariborinfo.proti-migrantom/pozivi-k-vrnitvi-hitlerja/

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

na voljo ekološko kozje mleko!

Kategorija: Mleko in mlečni izdelki

Cena: 2.5 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj