Uredniki medijev tudi tokrat odločili izid volitev!

OddajAndrej Šiško, dne 2019-05-27 ob 14:42:31

Spoštovani,

V imenu Gibanja Zedinjena Slovenija se zahvaljujem vsem, ki ste nam dali glas.

Nič novega - pričakovano ...

Volitve v Evropski parlament so bile diskriminatorne, nesvobodne, nepravične, nepoštene in po našem mnenju posledično tudi neveljavne. Krivci za to so poslanci parlamentarnih strank, ki so pred leti sprejeli volilno zakonodajo, katera omogoča takšne volitve kakršnim smo bili priča. To je seveda kriminal! Volivci in volivke imajo tega počasi že dovolj, zato se je teh volitev udeležila manj kot tretjina volilnih upravičencev. Seveda pa se je treba vprašati kam vse to vodi?!

Volitve so bile tudi vnaprej zrežirane in utrjevane s pomočjo planskih anket, ki ne odražajo realnega stanja. V ZSi - Gibanje Zedinjena Slovenija smo takšne rezultate pričakovali, zato s tem nismo niti najmanj obremenjeni. V volilno propagando smo zato vložili borih 500,00 evrov, saj bi bilo karkoli drugega nepotrebno zapravljanje denarja. Glede na finančni vložek in diskriminatorno obravnavo medijev, smo dejansko zmagovalci volitev. Naša stranka ni bila povabljena na nobeno televizijo, na katerih so bila soočenja kandidatov, razen na TV Slovenija, pa še tam smo bili samo zaradi Zakona o RTV Slo, sicer nas tudi oni ne bi povabili. In tudi tam smo seveda bili postavljeni v tretjo ligo, s prvokategorniki pa se sploh nismo mogli javno soočiti. Že to samo po sebi pove kakšne volitve imamo pri nas.

Z današnjim dnem se pričnemo pripravljati na nove državnozborske volitve, ki bodo predvidoma čez tri leta in bodo za nas ter za naše državljane in državljanke ključnega pomena.

Z odličnim spoštovanjem

In osti jarej 

Gibanje Zedinjena Slovenija
Predsednik
Andrej Šiško

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Andrej Šiško
Andrej Šiško
Objavil/a 2019-05-27 14:42:31 (May 27, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Štajerska varda – poziv državljanom!
Uredniki medijev tudi tokrat odločili izid volitev!
Pakistanski učitelj je v zaporu Andreju Šišku zaupal svojo zgodbo
Naša dolžnost je da odstavimo vlado, ki ni po volji ljudstva!
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj