A smo Slovenci še vedno večinski narod v tej državi?

OddajAleksander Zamuda, dne 2017-12-17 ob 15:07:50
Nasprotniki popisa prebivalstva, v katerem bi kot obvezno vprašanje ponovno uvedli vprašanje o nacionalni identiteti, imajo tak poziv za neodgovoren, kot razlog pa podajajo strahove pred nacionalnimi delitvami in iz tega izhajajoče vojne med narodi, katerim smo bili velikokrat priča. Menijo pa tudi, da smo Slovenci eni najbolj homogenih narodov z najmanj tujcev v Evropi, izhajajo pa iz podatkov iz časa bivše Jugoslavije.
 
Toda ta njihova teorija v nobenem primeru ne drži vode, ter je luknjasta kot sito.
 
Kot prvo, vojne so v večini sprožene zaradi interesov določenih elit, katere želijo na ta račun povečati svojo moč, bogastvo in oblast. Kot drugo Res je, da smo Slovenci bili v času Jugoslavije zelo homogen narod ter smo predstavljali veliko večino prebivalcev na ozemlju sedanje naše države, toda tukaj je predvsem potrebno poudariti besedno zvezo SMO BILI, kajti po osamosvojitvi je Slovenija pričela s polno hitrostjo sprejemati prebivalce republik bivše skupne države, v katerih je takrat še divjala vojna, ti ljudje so pa v veliki meri tukaj tudi ostali. Po drugi strani pa so se zaradi zgrešene politike naši mladi upi pričeli pospešeno izseljevati iz države. Rezultat vsega tega je dandanes še kako dobro viden na vsakem koraku. Slovenija namreč izgublja svojo pravo identiteto, slovensko kulturo pa je pričela preglašati kultura iz področja Balkana, kar je jasno zaznati po lokalih, radijskih postajah, gledališčih, pa končno tudi na nacionalni televiziji.  Zanemarljivo pa ni niti dejstvo, da je na uradnih položajih zaznati tudi veliko ljudi neslovenskih korenin. Najdemo jih na županskih in svetniških mestih, pa tudi v samem parlamentu v poslanskih klopeh. Iz tega izhaja, da Slovenci ne obvladujemo več svoje države in torej nismo več gospodarji na svoji zemlji. To je pa še kako pomembno dejstvo. Se spomnite leta 1990, ko je slovenski narod šel na plebiscit, ter se skoraj soglasno odločil za samostojno pot? No ob današnji sestavi prebivalstva v Sloveniji, bi bil rezultat podoben tistemu na Hrvaškem in v Bosni, saj ni več enotnega ter homogenega slovenskega naroda. Še več, priseljenci in njihovi potomci, nas prepričujejo v večvrednost njihove kulture, kar jim je na krilih levice v veliki meri tudi uspelo. Slovenci so se v veliki meri pričeli sramovati lastne kulturne dediščine, ter sprejemajo tujo, kar je v veliki meri spremenilo značaj naroda. Kri namreč ni voda in dejstvo je da se s pretiranimi tujerodnimi priseljevanji, tudi značaj naroda prične spreminjat.

Slovenci ne obvladujemo več svoje države in torej nismo več gospodarji na  svoji zemlji

Ob vsem tem se nas veliko sprašuje, koliko pa je nas Slovencev v tej državi sploh še ostalo? No to nam pa sedanje oblasti ne dovolijo izvedeti. Od kar so iz popisa prebivalstva odstranili vprašanje o narodnosti, ali pa je le to bilo neobvezno, natančnih podatkov s katerimi bi lahko operirali preprosto več ni. Zato je v meni že dolgo tlelo vprašanje kako vladajoče elite prpričati, da se narodu ponovno dovoli dostop do tega podatka. Šele na podlagi teh podatkov, je namreč možno zasnovati demografsko politiko države, ter če je potrebno za zaščito lastnega naroda, sprejeti tudi potrebne zakone in akte. Prvoten namen države in njena prva funkcija je namreč prav zaščita svojega ustanovnega naroda, te svoje prvobitne naloge pa sedanja oblast ne izvaja, ter s tem v veliki meri krši svoje obveznosti do slovenskega naroda kot ustanovitelja te države.

Zato je padla odločitev za peticijo, katero vam dragi Slovenci dajem v podpis. S to peticijo želim pokazati vladajočim, da ne opravljajo svojega dela, za katerega jih je najel narod, ter da od njih zahtevamo ponovno uvedbo popisa prebivalstva, kjer bomo dobili točne podatke o deležu našega avtohtonega prebivalstva v tej državi.

Tako vas vse še enkrat vabim, da podpišete to peticijo, brez strahu, ter jo tudi delite naprej svojim znancem in prijateljem. Potrebno je zbrati čim več podpisov, saj bomo le tako lahko ustvarili pritisk na vladajoče elite, da pričnejo v tej smeri tudi delovati Povezavo do peticije, najdete pod tem tekstom.

Že vnaprej se vam zahvaljujem za sodelovanje in vaš podpis. Hvala.

Aleksander Zamuda, Stranka Slovenskega Naroda

https://www.pravapeticija.com/slovenci_prestejmo_se

Slovenci preštejmo se! - Pravapeticija.com

Vabimo vse Slovence, da se s podpisom te peticijo pridružite naši zahtevi po popisu kjer bo zajeto obvezno vprašanje o narodnosti, ter pripomorete k jasnejši sliki narodnostne sestave prebivalstva v naši državi.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
1
Aleš I CEPIČ
0
Dec 19, 2017
HVALA - podpisal in poslal naprej- se strinjam, najbolj pa stem delom, da je Šele na podlagi ANALIZE STANJA, namreč možno zasnovati demografsko politiko države, ter če je potrebno za zaščito lastnega naroda, sprejeti tudi potrebne zakone in akte. Prvoten namen države in njena prva funkcija je namreč prav zaščita svojega ustanovnega naroda, te svoje prvobitne naloge pa sedanja oblast ne izvaja, ter s tem v veliki meri krši svoje obveznosti do slovenskega naroda kot ustanovitelja te države.
#1
Aleksander Zamuda
Aleksander Zamuda
Objavil/a 2017-12-17 15:07:50 (Dec 17, 2017)
Starejša objava Novejša objava
Slovenci preštejmo se! - Pravapeticija.com

Vabimo vse Slovence, da se s podpisom te peticijo pridružite naši zahtevi po popisu kjer bo zajeto obvezno vprašanje o narodnosti, ter pripomorete k jasnejši sliki narodnostne sestave prebivalstva v naši državi.

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
A slovenska država sploh še obstaja?
Legebitra v vsak dom!
A smo Slovenci še vedno večinski narod v tej državi?
Slovenci Preštejmo se!
Čas je za narodno zavedno politiko
Sedaj ko imamo demokracijo, moramo paziti kaj govorimo
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
Ptuj
(2)
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2018
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj