Članek
Zaključek delavnic DOBRO SEM;) Čas je za pozitivne spremembe v Prekmurju!!
Objavljeno Jun 18, 2016

PETEK, 23.6. ob 18.00: ZAKLJUČEK, PREGLED CELOTNIH DELAVNIC/TEM - IZDELAVA LASTNEGA NAČRTA - LASTEN NAČRT DELOVANJA, PREGLED LASTNIH SPREMEMB :)

Se vidimo,

Tanja Koprivec

Kaj je sreča? Če želite biti srečni, se vrnite v ta trenutek in v njem delajte tisto kar ljubite - Joe Vitale. Živite, smejte se in ljubite. Sijte kot zvezda, kar tudi ste! - Heart
Nikoli ne bomo mogli nadzorovati sveta okrog nas, lahko pa nadzorujemo način na katerega se odzivamo na svet. S tem ponovno prevzamemo vlogo ustvarjanja resničnosti v kateri želimo živeti, in delamo pozitivne korake proti ustvarjanju naše lastne sreče.
Sreča ne pride od tega, da imamo vedno prav in da imamo vse ko to želimo imeti. Pride iz učenja, kako stvari narediti najbolje, kako zadovoljiti druge, kako zadovoljiti sebe, kako biti pristen sam s seboj...itn.
Če resnično želimo, da bi bil svet srečen, uspešen kraj, poln smeha, radosti, veselja, razumevanja, spoštovanja, iskrenosti in brezpogojne ljubezni... prispevajte takšno osebo svetu - sebe ;o)

https://www.facebook.com/DOBRO-SEM-%C4%8Cas-je-za-pozitivne-spremembe-v-Prekmurju-Tanja-Koprivec-132130407180635/?fref=ts