Članek
Dobro sem :) Pa ti? Čas je za pozitivne spremembe!! Tudi v Prekmurju ;) Lepo vabljeni na delavnice
Objavljeno May 01, 2016

LEPO VABLJENI 17.5. OB 11.00 URI!!!!

KAKO IZPOLNITI SAMEGA SEBE IN POSTATI GOSPODAR SVOJEGA ŽIVLJENJA? KAKO IZBRUSITI SVOJ ZNAČAJ IN SE USTVARJALNO LOTEVATI TEŽAV, KI JIH SREČUJEMO NA POTI OSEBNE RASTI?

Delavnice bodo potekale 2 krat na mesec za skupine mladih do 35.let, ki se soočajo z nepredvidljivo prihodnostjo, brezposelnostjo in finančno negotovostjo.

Začetek delavnic je bil 26.4. 2016 ob 11.00 uri do 13.00. Naslednja delavnica 17.5., 24.5., 31.5. ...naprej ob torkih. Če imate čas in vas določene TEME zanimajo vljudno VABLJENI NA SKLOP 12-IH BREZPLAČNIH DELAVNIC IN PRIJETNO DRUŽENJE mladih v Prekmurju... V HIŠI SADEŽEV DRUŽBE MURSKA SOBOTA!!Naslov: Ulica Štefana Kovača 20, Murska Sobota (  http://www.filantropija.org/hisasadezidruzbe-murskasobota )

Kaj je sreča? Če želite biti srečni, se vrnite v ta trenutek in v njem delajte tisto kar ljubite - Joe Vitale. Živite, smejte se in ljubite. Sijte kot zvezda, kar tudi ste! - Heart
Nikoli ne bomo mogli nadzorovati sveta okrog nas, lahko pa nadzorujemo način na katerega se odzivamo na svet. S tem ponovno prevzamemo vlogo ustvarjanja resničnosti v kateri želimo živeti, in delamo pozitivne korake proti ustvarjanju naše lastne sreče.
Sreča ne pride od tega, da imamo vedno prav in da imamo vse ko to želimo imeti. Pride iz učenja, kako stvari narediti najbolje, kako zadovoljiti druge, kako zadovoljiti sebe, kako biti pristen sam s seboj...itn.
Če resnično želimo, da bi bil svet srečen, uspešen kraj, poln smeha, radosti, veselja, razumevanja, spoštovanja, iskrenosti in brezpogojne ljubezni... prispevajte takšno osebo svetu - sebe ;o) želim lep dan z nasmeskom na obrazu


Največji izziv, s katerim se srečujemo ljudje širom sveta, ne glede na verizpoved, barvo kože, izobrazbo, življenjski status, premoženje, zdravje in odnose, je tisti, ki ga imajo s samim s seboj. Dejansko se nekako "od zibelke do groba" ubadamo z osnovnim problemom. In kateri je to?
Tri besede: "Ljubezen do sebe." Lahko povemo še malo drugače, npr. sprejemanje sebe, dobra samopodoba, to, da si si všeč takšen, kakršen si, da ceniš sebe in svoje telo, da si nameniš ljubezen, objem, veselje, prijetne trenutke...

Želite tudi vi izboljšati svoje počutje in pregnati spomladansko utrujenost? Izboljšati komunikacijo, odnose, izraziti svoja čustva in misli? Se zavedate, da je dobro fizično in duševno zdravje temelj zdravega telesa in dobrega počutja? Ste mišljenja, da je iskren odgovor "DOBRO SEM" na vprašanje "KAKO SI?" kreator srečnega življenja?
Potem ste na pravem mestu:)

Delavnice bodo potekale  2 krat na mesec za skupine mladih do 35.let, ki se soočajo z nepredvidljivo prihodnostjo, brezposelnostjo in finančno negotovostjo.

Delavnice: ob torkih ob 11.uri (če se na delavnicah ne zmenimo drugače)
1.DELAVNICA 26.4. 2016 od 11.00-13.00 ure: Kdo si ti in kdo sem jaz – Spoznavanje in samopodoba!
Namen delavnice: ozavestiti skušamo dejstvo, da obstajajo različna področja samopodobe.


2. DELAVNICA 17.5.2016
od 11.00-13.00 ure: Vsi moji obrazi – Stanja ega!
Namen delavnice: spoznati, da imamo ljudje v vsaki situaciji možnost izbire svojega odziva.


3.DELAVNICA 24.5.2016
od 11.00-13.00 ure: Misli me določajo – Temeljna prepričanja, vzorci razmišljanja!
Namen delavnice: spoznati povezanost med mislimi, čustvi in vedenjem; ugotoviti lastne naravnanosti oziroma prepričanja in misli, ki vodijo k določenemu vedenju; naučiti se obvladovati misli.


4. DELAVNICA 31.5.2016 od 11.00 do 13.00 ure: Čutim ... pa smem? – Izražanje čustev!
Namen delavnice: udeleženci se seznanijo z različnimi čustvenimi stanji pri sebi in pri drugih. Izkustveno se učijo o njihovi funkciji in primernem izražanju.

Ob torkih od 11.00-13.00
5.DELAVNICA: Komunikacija ali kako naj to povem – Komunikacija in asertivnost!
Namen delavnice: udeleženci se naučijo uporabljati različne načine podajanja pohval in kritik, kar dobro vpliva na komunikacijo med sogovorniki.
6. DELAVNICA:Poti iz konfliktov – Konflikti in njihovo reševanje!
Namen delavnice: spoznati, da ljudje v različnih situacijah uporabljamo različne strategije reševanja konfliktov.
7. DELAVNICA:Kako naj rešim ta problem – Reševanje problemov in ustvarjalnost! spoznati, da se probleme vedno da reševati; naučiti se nekaj pristopov za reševanje problemov.
Namen delavnice:
8.DELAVNICA: Jaz bi objem, ti mi daš darilo (predmet) – Odnosi!
Namen delavnice: Udeleženci spoznajo kako vzpostaviti in ohranjati ljubeče ter skrbne odnose z drugimi prek pet različnih kanalov ljubezni.
9. DELAVNICA:Ssssstressss ... – Stres, izgorelost!
Namen delavnice: prepoznati lastne simptome stresa ter oblikovati načrt spoprijemanja s stresnimi dogodki in dolgoročnim stresom.
10. DELAVNICA: Sproščeno in mirno – Sproščanje in čuječnost!
Namen delavnice: seznaniti in spoznati najbolj uporabne tehnike sproščanja. Vaditi enostavne kratke in bolj poglobljene tehnike. Izdelati svoj sistem sproščanja.
11. DELAVNICA:Zemljevid do cilja – Postavljanje ciljev, motivacija!
Namen delavnice: ozavestiti lastne želje in opredeliti vmesne korake do njihove izpolnitve.
12. DELAVNICA:Kaj sem se naučil in kako naprej – Zaključek, ovrednotenje, lasten načrt delovanja!
Namen delavnice: Pregled celotnega programa in posameznikovih sprememb.
Kontakt: Tanja Koprivec
Email: Tanja33koprivec@gmail.com

Všečkajte stran, da se izve za delavnice za malde v Prekmurju!! https://www.facebook.com/DOBRO-SEM-%C4%8Cas-je-za-pozitivne-spremembe-132130407180635/?fref=ts

Prijava na delavnico: https://www.facebook.com/events/550855825075851/